abonnement Unibet Coolblue
pi_156662334
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 10:18 schreef Phaidra het volgende:

[..]

Hij heeft een jurist gesproken? :P
Dat idee heb ik ook ;)
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_156662406
Och CS wat kunnen die opmerkingen je raken he? ;( Fijn dat jullie het wel snel konden bespreken.

Ik viel gister bijna van mijn stoel (ok, het was een bank :P). Peuter was not amused omdat ik A. aandacht gaf nadat hij net wakker was geworden. Wij hadden daarvoor een half uur samen gespeeld (gestempeld), heel gezellig. Dat heb ik ook benoemd: net had ik even tijd voor jou alleen, nu wil ik even rustig zitten met A. omdat hij net wakker geworden is. Zometeen kunnen we weer samen iets doen. Hij begon een paar keer te gillen en opeens zag ik zijn gezicht betrekken en zei hij direct: Sorry mama dat ik schreeuwde. Ik kreeg een knuffel en hij ging weer vrolijk spelen.

Echt, ik vond het zo knap!! O+
Venus in pocketformaat
© loveli
  woensdag 7 oktober 2015 @ 10:35:47 #153
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156662484
Pfff. Soms ben ik echt blij dat Mn kind alles zo goed begrijpt en zelf goed kan verwoorden.


Man Man Man..... wat een bak ellende hier.
pi_156662900
Phaidra, echt knap zeg O+

Pure, bedoel je ellende in het peutertopic? Of bij jouw thuis :*
  woensdag 7 oktober 2015 @ 11:05:17 #155
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156662984
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 10:59 schreef Omentielvo het volgende:


Pure, bedoel je ellende in het peutertopic? Of bij jouw thuis :*
Hier thuis helaas 😢
pi_156664650
Wat een gedoe met werk dames.. Hier nu de luxe dat we allebei thuis zijn. Maar één van ons moet binnenkort wel aan de slag. Misschien allebei. Dan kijken hoe we alles rond krijgen met opvangdagen/ziektes/spontane opvang etc.

CS, ze proberen echt dingen uit die ze ergens hebben gehoord. Ze hebben vaak zelf het besef niet wat de impact van zo'n opmerking is. Echt straffen kun je ze er niet voor als ze zo klein zijn, maar duidelijk maken dat het niet wenselijk is zeker.

Phaidra, dan worden ze echt groot!

PureEvil, wat het ook is, klinkt niet fijn.. Succes!
pi_156665468
PureEvil, klinkt niet fijn. :*
  woensdag 7 oktober 2015 @ 13:23:25 #158
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156665609
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 13:15 schreef Omentielvo het volgende:
PureEvil, klinkt niet fijn. :*
Is t ook niet. 😢

Ik zit er soms ff helemaal doorheen.
pi_156665777
quote:
1s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 13:23 schreef PureEvil het volgende:

[..]

Is t ook niet. 😢

Ik zit er soms ff helemaal doorheen.
Kan je erover praten of het gewoon van je afschrijven?
Bij mij werkt dat namelijk altijd een beetje om dingen weer in perspectief te zien. :*
  woensdag 7 oktober 2015 @ 13:42:03 #160
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156665989
Ja, praten via de whatsapp of telefoon.of mail. Ik schrijf sinds maandag ook dingen op die ik moet vragen of gewoon waar ik dan ff aan denk, en met wie ik contact heb gehad etc.

Pffff.eigenlijk hoort dit niet in dit topic bedenk ik me nu maar ja.
pi_156666325
Maakt niet uit :*
pi_156666377
Maakt helemaal niet uit PE! :*
En sterkte!
pi_156666864
quote:
1s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 11:05 schreef PureEvil het volgende:

[..]

Hier thuis helaas 😢
Sterkte, hopelijk komt alles weer snel in rustiger vaarwater :*.
Venus in pocketformaat
© loveli
  woensdag 7 oktober 2015 @ 15:00:31 #164
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156667581
Wij hebben een verwijzing voor de oogarts op zak. Het was altijd al kantje boord maar dit keer was er geen enkele twijfel meer :')

Verder prima afspraak. Aardige arts die ik nog niet eerder gezien had en die ook de jeugdarts op school blijkt te zijn. Geen kick bij de prik. Hij was voorbereid en vond het verder prima. Ja, het deed even pijn maar dat wist hij (vertelde hij zelf achteraf).
pi_156667652
Dappere M. O+
Jeugdarts op school? Hebben die een eigen dokter in dienst? Ik heb eigenlijk nog geen idee hoe dit soort dingen gaan lopen na die laatste CB afspraak :{

PE :*
pi_156667756
Ik ontdek net dat mijn getypte bericht niet bewaard blijft als ik doorklik naar de volgende pagina van het topic, zeg maar. *zucht* Daar gaan we nog een keer dan maar :+ :D
pi_156667864
Coco :D

Stoere M! Betekent dat dat hij een bril gaat krijgen Kyara?

Ik doe weer eens een aanhaakpoging. :@ Wij deden vorige week een midweekje bungalowpark. Een week lang alleen maar zwembad, buiten of speeltuin zo fijn. O+ En vanmorgen naar het prentenboekenfestival, met Dikkie Dik zijn verjaardag, ze heeft genoten O+ (met haar konijn strak op schoot, want verlegen blijft ze wel). Verder is Otje gewoon tof, ze wil een baby (ze weet echt niet dat we daar mee bezig zijn) en een hond en is helemaal bezig met letters. Ze stuitert de hele dag overal heel enthousiast van de E, naar de S en de P, van de week een putdeksel waar ze allemaal op stonden O+ O+ . En vooral, ze slaapt door!! *O* *O* (meestal dan, zeker vier van de zeven dagen)
pi_156667904
Ik kreeg hier een brief dat het consultatiebureau gaat verhuizen. Van loopafstand naar een kwartier fietsen. Ben blij dat de niet meer zo vaak hoeven, ik vraag me af hoe ik dat zonder auto met pasgeboren baby op zou moeten lossen.
pi_156668043
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2015 15:54 schreef Susie het volgende:
Ze vond het erg leuk (heb er niet naar hoeven vragen ;) ) Ik kreeg van de juf te horen dat ze prima mee heeft gedaan. Ze werd op sleeptouw genomen door haar vriendje van het kdv O+ Juf vond het ook knap dat ze zelf haar jas dicht kon ritsen en haar schoenen aan kon doen en ook dicht ritsen.
Ik kreeg ook nog van Anouk te horen dat ze niet stout is geweest :D
Fijn dat het zo goed is gegaan en dat ze het naar haar zin heeft gehad :)
Oh, en ik kom nu haar foto tegen. Wat een knapperd! Mijn dochter riep al heel enthousiast de naam van een van haar beste vriendinnetjes, en de jouwe lijkt daar idd wel wat op :Y

quote:
1s.gif Op dinsdag 6 oktober 2015 20:57 schreef Tally het volgende:
Betekend wel dat ik nu met een beter gevoel mee ga op schoolreisje O+
Los van alle zeik en die dude en alles: fijn dat je nu 'gewoon' en met een beter gevoel mee kunt!

Oh! En die foto van de twee slapende meiden O+ O+
jaloers op jullie 2x2 bed overigens, wilikook!

quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2015 21:00 schreef L-E het volgende:
Oh jongens echt compleet offtopic maar mijn man staat as we speak voor een zaal van 400 man te spreken inzake het vluchtelingendebat en ik ben plaatsvervangend nerveus :') Zit me echt op te vreten hier. En al mijn kinderen slapen, dus daar moet ik het ook al niet van hebben :')
Oh, spannend! Hoe is het gegaan? en in welke hoedanigheid heeft hij voor 400 man moeten spreken?
quote:
1s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 07:44 schreef Clubsoda het volgende:
Anyways, hij was dus Boos en schreeuwde me toe "ik wil je doodschoppen mama! :( " mijn bloedeigen zoon, me allusie :'( ik was not amused. maar dan staat hij een half uur met zijn pluishaar te sippen op de gang en mijn lief uit te leggen dat hij niet kan slapen omdat hij mij zooooohoooo lief vindt en aaaaaaaaltijhijd met me wil spelen en dan is het allang weer vergeten O+
Oh jasses, dat is ook echt geen toffe opmerking ;( Ik vind het al niet tof dat S. continu om papa roept. Ik mag haar niet aankleden/uitkleden/naar bed doen/haar tanden poetsen/helpen met watdanook/aanraken :') Ben soms echt jaloers op M. }:| :')

En gelukkig maken ze het daarna idd altijd wel weer goed en dat is om bij weg te smelten dan O+

Oh, ik lees nu dat hij ook schrok van zijn eigen opmerking. Dat vind ik dan wel weer heel slim ook, dat besef! :Y

Kyara, ik wilde net vragen hoe het gegaan is met de ogentest, maar ik lees t al. Merk je zo -in de dagelijkse praktijk zeg maar- ook dat hij niet zo heel goed kan zien?

Phaidra, dat is ook heel knap! Saar is meestal alleen boos. Misschien snapt ze wel dat ze niet lief doet, maar ze is echt zoooooo koppig. Toegeven is bijna niet te doen voor haar (je kunt de interne strijd gewoon aflezen van haar hele lijfje dan).

PE, wat er ook aan de hand is: als hier ventileren even helpt, gewoon doen. En hopelijk is er wel een lichtpuntje zichtbaar in de verte (want het klinkt niet goed). :*

Kyara, wat super stoer trouwens, dat van die prik! :7
pi_156668154
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 15:18 schreef _Ophelia_ het volgende:
Ik kreeg hier een brief dat het consultatiebureau gaat verhuizen. Van loopafstand naar een kwartier fietsen. Ben blij dat de niet meer zo vaak hoeven, ik vraag me af hoe ik dat zonder auto met pasgeboren baby op zou moeten lossen.
De onze ligt gewoon echt op een minuutje lopen. Ideaal! Maar goed, T. is bijna anderhalf, S. wordt binnenkort 3. Dus wij komen er tegenwoordig ook niet meer zo vaak.

Vandaag ben ik in de ochtend heel even naar mijn werk gemoeten (woensdag ouderschapsverlof eigenlijk), daarna kindjes opgehaald bij mn moeder. Toen is er een vriendin op bezoek geweest met haar kindjes (ongeveer dezelfde leeftijd als de mijne). Volgens mij was het een lachwekkend tafereel: allevier de kindjes waren huilerig, schreeuwerig, en wilden niet luisteren.

Stel je een huiskamer voor met twee van die 'oppe' moeders: haren in de war, geen-wanhopige-maar-een-'ik-heb-het-opgegeven' blik op hun gezicht, te midden van een berg teringzooi, twee boze peuters en twee jengelige dreumessen. Om met mijn vriendin te spreken: "Waarom wilden we ook alweer kinderen" :') _O- _O-

Anyhoo, ik heb ook nog koekjes gebakken met de kinderschare, en daarna pannenkoeken gebakken. Dus overall was het toch wel tof O+ zij het gruwelijk vermoeiend :+

T. ligt sinds een half uur in bed, S. zit even zoet tv te kijken, en ik heb heel even een beetje tijd voor mezelf (en voor jullie, heb me voorgenomen om -zeker tijdens SS- wat actiever mee te gaan doen weer).
pi_156668206
Verder, even heel kort, aangezien ik toch best een tijdje weg ben geweest:
SPOILER: korte update
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus, yay! *O*
pi_156668229
Yay Coco! *O*
pi_156668341
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 15:35 schreef Cocotrimonium het volgende:
Verder, even heel kort, aangezien ik toch best een tijdje weg ben geweest:
SPOILER: korte update
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus, yay! *O*
O+ O+ O+

Goed om te horen!!
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_156668575
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 15:25 schreef Cocotrimonium het volgende:
Phaidra, dat is ook heel knap! Saar is meestal alleen boos. Misschien snapt ze wel dat ze niet lief doet, maar ze is echt zoooooo koppig. Toegeven is bijna niet te doen voor haar (je kunt de interne strijd gewoon aflezen van haar hele lijfje dan).
Dat is ook heel herkenbaar. Ik heb een week of 2 terug nog een soort van wanhoopspost getypt hier dat I. zo ontzettend boos /ongeremd kan zijn en dat ik ook niet zo goed weet hoe we daar mee om moeten gaan (lees: we proberen van alles maar bijna niets werkt).

Dus ik vind het echt een openbaring dat hij heeeeeeeel soms wel zelf uit de emotie kan komen (al lukte dat eerder uiteindelijk ook wel, maar dit is prettiger dan pakweg 40 minuten schreeuwen/slaan/huilen). Er is hoop ):O .

Tally ik wilde ook nog even reageren op jouw ultiem schattige slaapfoto O+. Echt onwijs lief!!

Stoere M! Ik had alweer verdrongen dat er met de volgende afspraak weer geprikt moet worden. Succes bij de oogarts! :*
Venus in pocketformaat
© loveli
  woensdag 7 oktober 2015 @ 15:53:58 #175
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156668593
Klinkt goed Coco! O+
En de geschetste situatie is ook herkenbaar. Vooral de "al opgegeven blik" _O-

Hier is het CB ook verhuisd. Qua afstand gelijk gebleven maar nu naast de superdrukke poli van het ziekenhuis met groot parkeertekort en in een ruimte wat een kwart van de oude ruimte is. Ik ben blij dat ik niet meer met de meiden in een duowagen hoef want dat was echt krap geweest. :X
En de nostalgische emo muts in mij vond het ook wel jammer, in de ruimte van het oude cb heb ik ook mijn zwangerschapsklasje gehad, had het leuk gevonden om daar ook af te sluiten. Cirketje rond en zo.

Scholen hebben geen schoolartsen in dienst denk ik. Die komen ook gewoon vanuit het euh, hoe heet dat tegenwoordig? Het oude centrum voor jeugd en gezin. (veiligheidsregio heet dat hier, dat klinkt zo.... politie/brandweerachtig :D ). Hier zijn de jeugdartsen in elk geval verdeeld over de scholen en zij heeft dus onze school (en nog meer scholen waarschijnlijk).

Ophelia, kans bestaat dat hij inderdaad een bril moet. Misschien oog afplakken? Hij lijkt ook wel te loensen. Met brilletje wordt hij waarschijnlijk wel een soort Harry Potter vrees ik :') Maar goed, we wachten af. We krijgen een oproep vanuit het ziekenhuis.

We hebben trouwens vroeger wel eea gemerkt. En dat ook steeds aangegeven. Maar toen was het steeds kantje boord. Nu merken we een stuk minder maar goed, hij is natuurlijk ook gewend aan zijn eigen zicht. Aan de andere kant zou het natuurlijk ook wel logisch zijn dat je wat angstiger bent als je minder goed ziet en ook lopen, springen en klimmen enger is als je minder goed (diepte) kunt zien. Dus het kan ook best zijn dat het een met het ander te maken heeft?
pi_156668732
Een meisje op de groep van peuter op het kdv heeft ook een bril met afgeplakt oog. Hij is wel een beetje jaloers want pleisters zijn begerenswaardig (als hij een keer een pleister heeft moet iedereen dat ook weten :') O+) en hij wil ook wel een bril. Die bril moet dan wel zwart met oranje zijn... (thank god dat hij voorlopig goede ogen lijkt te hebben. Je zou maar een zwart-met-oranje-bril moeten zoeken _O-).
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_156668799
Phaidra, heel soms lukt het S. idd ook wel. En ik herken mezelf erin, dus ik weet hoe gruwelijk moeilijk het is :X Vind het, zoals jij ook al aangeeft, wel erg frustrerend en heel lastig ermee om te gaan (als in: wat is de beste manier?!).

Kyara, dat klinkt wel heel logisch! Mijn ogen zijn ook niet heel goed, en zonder bril beweeg ik mezelf altijd een stuk voorzichtiger voort idd :Y Dus ben benieuwd of je straks verschil gaat merken wat dat betreft!
pi_156668860
quote:
2s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 15:53 schreef Kyara het volgende:
We hebben trouwens vroeger wel eea gemerkt. En dat ook steeds aangegeven. Maar toen was het steeds kantje boord. Nu merken we een stuk minder maar goed, hij is natuurlijk ook gewend aan zijn eigen zicht. Aan de andere kant zou het natuurlijk ook wel logisch zijn dat je wat angstiger bent als je minder goed ziet en ook lopen, springen en klimmen enger is als je minder goed (diepte) kunt zien. Dus het kan ook best zijn dat het een met het ander te maken heeft?
Mijn nichtje had dat! Ze was motorisch erg onhandig (ook laat met lopen e.d.) en durfde bijvoorbeeld niet goed trap te lopen (of weigerde te lopen door de sneeuw, dan ging ze gewoon op de grond zitten want te eng). Uiteindelijk bleek rond haar 4e jaar dat ze geen diepte kon zien en sowieso maar 60% zicht had.

Met bril gaat het een stuk beter, maar het is onduidelijk waarom ze die afwijking heeft. Afplakken had geen resultaat, maar bij de laatste check (ze is nu 7) was haar zicht opeens verbeterd naar 80%. De oogarts dacht dat haar oogontwikkeling misschien 'gewoon' wat trager gaat dan gewoonlijk (zeg maar van baby-wazig-zicht naar normaal zicht), dus er is nog een kleine hoop dat het helemaal goed komt. Maar 80% is al superfijn als het eerst veel minder was natuurlijk *O*.
Venus in pocketformaat
© loveli
  woensdag 7 oktober 2015 @ 16:23:00 #179
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156669184
Ja, ben benieuwd wat er bij de oogarts uit komt.
  woensdag 7 oktober 2015 @ 16:50:25 #180
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_156669736
Kyara je weet wel dat wij ook een oog afplakken voor een lui oog en Ollie een bril heeft tegenwoordig. Dat laatste helpt enorm tegen het loensen.
Wij waren eerst ook een beetje ijdel en vroegen ons af wat het met zijn snoetje zou doen :@ maar na 5 maanden is het raar als de bril af is dus dat went gelukkig gauw genoeg.
Je weet me wel te vinden als je vragen hebt ;)

Edit: hij ziet ook geen 3D bijvoorbeeld.
Ik heb je lief mijn hele leven
  woensdag 7 oktober 2015 @ 17:03:17 #181
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156670007
quote:
1s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 16:50 schreef laziness het volgende:
Kyara je weet wel dat wij ook een oog afplakken voor een lui oog en Ollie een bril heeft tegenwoordig. Dat laatste helpt enorm tegen het loensen.
Wij waren eerst ook een beetje ijdel en vroegen ons af wat het met zijn snoetje zou doen :@ maar na 5 maanden is het raar als de bril af is dus dat went gelukkig gauw genoeg.
Je weet me wel te vinden als je vragen hebt ;)

Edit: hij ziet ook geen 3D bijvoorbeeld.
Ja thanx.
Ik denk dat ik tzt wel wat vragen voor je heb :Y
pi_156670241
Even crossposten.

Ik zag de foto in de OP van het dreumestopic, en daarom moest ik deze even delen gewoon O+
Ze waren heel stil en lief aan het spelen laatst :+
SPOILER: twee lief spelende, heus geen kattenkwaad uithalende, brandschone kinderen
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En zo ziet S. er 'normaal' uit O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 7 oktober 2015 @ 17:28:15 #183
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156670448
_O- _O-

Heerlijk! O+

En wat een knap meisje! O+
pi_156670592
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 17:17 schreef Cocotrimonium het volgende:
Even crossposten.

Ik zag de foto in de OP van het dreumestopic, en daarom moest ik deze even delen gewoon O+
Ze waren heel stil en lief aan het spelen laatst :+
SPOILER: twee lief spelende, heus geen kattenkwaad uithalende, brandschone kinderen
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En zo ziet S. er 'normaal' uit O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die bovenste foto!!! :o O+ O+ O+
Zie T. guitig kijken zeg! Knapperds!
pi_156673482
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 17:17 schreef Cocotrimonium het volgende:
Even crossposten.

Ik zag de foto in de OP van het dreumestopic, en daarom moest ik deze even delen gewoon O+
Ze waren heel stil en lief aan het spelen laatst :+
SPOILER: twee lief spelende, heus geen kattenkwaad uithalende, brandschone kinderen
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En zo ziet S. er 'normaal' uit O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ooooh die foto's O+ :D Ik kan me zo verheugen op zo'n stel bengels over een paar jaar!
pi_156673995
Dappere M O+

Ophelia, leuk een weekje bungalow. Klinkt als een geweldig weekje.
En spannend dat jullie voor een baby bezig zijn O+

Coco, leuk om weer van je te horen. Ik moest zo lachen om jouw beschreven situatie. Helemaal herkenbaar.
Fijn dat het gezondheidstechnisch lekker gaat.
Die foto's O+
pi_156674030
Coco, die foto's O+
En wat fijn dat het goed met jullie gaat!

Kyara, wellicht maakt de oogarts inderdaad het verschil! Ik zie ook geen 3d en dat helpt echt niet bij fysieke activiteiten onder de knie krijgen.

Phaidra, wat goed!!

Grrrr.... Ellie twee ontstoken ogen en ziekig, ik een ontstoken oog en keel - het gaat weer lekker hier :(.
Home is where the O+ is...
pi_156674433
Ahhh Cwen. Beterschap :*
  woensdag 7 oktober 2015 @ 20:15:50 #189
171422 LadyBlack
paint it black
pi_156674708
Zo, dat heeft Ellie snel opgepikt zeg op de peuterspeelzaal :') -O-
Hopelijk is ze er gauw doorheen! Jij ook beterschap Cwen.

Coco, wat een heerlijke update O+

Kyara, jemig, dat zou misschien wel wat dingen verklaren he. Ik ben heel benieuwd wat er uit komt. Hoe was de vaccinatie? Dat lijkt me namelijk ook steeds vervelender worden, omdat ze t aan zien komen :X

Phaidra, denk je dat die buien van I even een hoogtepunt hadden bereikt voor ie dit nieuwe kon? Het zich realiseren en dan excuses maken bedoel ik?

CS, het tafereeltje op de gang klinkt wel superaandoenlijk O+ :'(

Ophelia! :W Goed om van je te horen! Zo'n weekje bungalow klinkt heerlijk.... Had t ook een open haard waar je lekker met je voetjes bij kon zitten? O+

Oh en Shandaly, Femke is dus ook in rustiger vaarwater, fijn zeg!!

Loj, heb je alweer een beetje bij kunnen slapen?
  woensdag 7 oktober 2015 @ 20:18:00 #190
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156674780
Coco! :D _O- Zonder dat spul is ze wel cute zeg! O+

Balen van de oogarts Kyara, maar wie weet valt het allemaal wel mee.

Beterschap Cwen!
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  woensdag 7 oktober 2015 @ 20:19:43 #191
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156674839
Vaccinatie vond ik juist meevallen, juist omdat je het nu goed kan uitleggen. Vooral niet zeggen dat het geen pijn doet ;)
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  woensdag 7 oktober 2015 @ 20:19:59 #192
171422 LadyBlack
paint it black
pi_156674845
Dat was dus uit mn hoofd he mensen! :o *phew* Dus don't take it personal als ik wat vergeet.

Mijn meisje is tegenwoordig een mix van flink pittig en supergezeglijk :D O+ Ik kan haar uitleggen dat ze even op de commode moet liggen omdat ik anders een zere rug krijg bij het luierverschonen, of dat ik haar even niet kan tillen, en dat gaat allemaal prima! Ze speelt heerlijk met de duplo / treinbaan, en kletst daarbij honderduit, dat vind ik zoooooo gezellig kneuterig O+!
Oh en we zijn op peuterdans gegaan (wij en nog 3 vriendinnen van mij + grut), manmanman wat is dat ontzettend leuk! Ik heb E nog nooit zo uitgelaten gezien :D

En net lag ze in bed nog even 'twinkle twinkle little star' te zingen :') Fonetisch uiteraard, maar wel echt spatzuiver! :o
pi_156676921
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 20:19 schreef LadyBlack het volgende:
Dat was dus uit mn hoofd he mensen! :o *phew* Dus don't take it personal als ik wat vergeet.

Mijn meisje is tegenwoordig een mix van flink pittig en supergezeglijk :D O+ Ik kan haar uitleggen dat ze even op de commode moet liggen omdat ik anders een zere rug krijg bij het luierverschonen, of dat ik haar even niet kan tillen, en dat gaat allemaal prima! Ze speelt heerlijk met de duplo / treinbaan, en kletst daarbij honderduit, dat vind ik zoooooo gezellig kneuterig O+!
Oh en we zijn op peuterdans gegaan (wij en nog 3 vriendinnen van mij + grut), manmanman wat is dat ontzettend leuk! Ik heb E nog nooit zo uitgelaten gezien :D

En net lag ze in bed nog even 'twinkle twinkle little star' te zingen :') Fonetisch uiteraard, maar wel echt spatzuiver! :o
Klinkt heerlijk!
En je weet van wie ze 't zingen heeft O+
Home is where the O+ is...
  woensdag 7 oktober 2015 @ 21:52:44 #194
448968 Shanda-klaasje
Zijn hier nog stoute moeders?
pi_156677873
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2015 23:25 schreef Shandaly het volgende:

[..]

Zoek je nu al andere?
Heb je aan mij nog niet genoeg?
Ben ik te braaf?
:'( :'(
Nee hoor schat, ik zocht naar jou
van alle andere dames word ik hoogstens een beetje lauw.
De hotste moeder van iedereen
Daar kan niemand omheen.

*;
Shandaly mijn schatje, Sinterklaas heeft wat lekkers voor je...
  woensdag 7 oktober 2015 @ 23:13:35 #195
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156680198
LB, wat leuk peuterdans! Ik hoop dat wij in januari ook weer op kunnen pakken.

Vaccinatie viel heel erg mee. Eigenlijk precies wat Susie zegt. Ik heb het M uitgelegd, geen onzin verkocht (ja, het kan wel een beetje pijn doen). Arts heeft het ook ook nog een keertje uitgelegd en hij gaf geen krimp.
  woensdag 7 oktober 2015 @ 23:35:03 #196
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156680649
Vaccinatie laat ik hier niet doen. Nergens voor nodig.

En dank voor de sterkte wensen.ik heb ze hard nodig

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 47% gewijzigd door PureEvil op 08-10-2015 14:55:56 ]
pi_156682900
Jemig PE wat een heftig verhaal.
Hebben de kinderen dit bewust meegemaakt? Lijkt me voor hen ook heel heftig om mee te maken.

Ik snap dat je niet wilt dat je spoiler wordt gequoot, maar ik denk niet dat het nodig is hier te dreigen met melden als mensen dàt toch doen. Je kunt toch ook gewoon vragen of men niet wil quoten?

Sorry, ik snap dat je in een moeilijke situatie zit nu, maar die opmerking schoot bij mij erg verkeerd.

Sterkte met alles en ik hoop dat jullie er samen uitkomen :*
  donderdag 8 oktober 2015 @ 07:03:05 #198
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_156682920
Coco, die foto's! :D O+

Welkom terug Ophelia! Klinkt als een heerlijk weekje weg :)

Beterschap Cwen en Ellie! Wat balen zeg, jullie waren net weer opgeknapt.

LB, dat klinkt heerlijk. Peuterdans lijkt me ook tof. En kan E. zuiver zingen? :o

Kyara wat stoer van M. met de prik, zeg!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  donderdag 8 oktober 2015 @ 08:02:56 #199
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156683203
quote:
1s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 06:57 schreef danic het volgende:
Jemig PE wat een heftig verhaal.
Hebben de kinderen dit bewust meegemaakt? Lijkt me voor hen ook heel heftig om mee te maken.

Ik snap dat je niet wilt dat je spoiler wordt gequoot, maar ik denk niet dat het nodig is hier te dreigen met melden als mensen dàt toch doen. Je kunt toch ook gewoon vragen of men niet wil quoten?

Sorry, ik snap dat je in een moeilijke situatie zit nu, maar die opmerking schoot bij mij erg verkeerd.

Sterkte met alles en ik hoop dat jullie er samen uitkomen :*
Dat wbt die spoiler. Het is me wel eens eerder gebeurd. Ondanks dat ik t vroeg. Daarom heb ik het er zo ingezet

Ja kinderen hebben t gezien
pi_156683305
PE, hou je wel zelf je edittijd en het topic in de gaten dan? Als je het nog wil verwijderen? Want moderators editen geen posts.

:* voor je spoiler. Hele nare akelige situatie.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')