abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_156725640
registreer om deze reclame te verbergen
Aapie, wat heftig zeg. Sterkte :*

Ela, wat mooi O+

Susie, beterschap voor je meisje :*
pi_156725866
Jemig Aapie :'( wat heftig en verdrietig zeg!
pi_156730592
Tip voor dierentuinliefhebbers wellicht? :)
Kaartjes voor Blijdorp voor 7,50 ex reserveringskosten

http://www.kekmama.nl/bli(...)tm_campaign=blijdorp
:)
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 17:06:39 #254
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156734853
registreer om deze reclame te verbergen
Jeetje Aapie, wat heftig zeg! En dan ook nog helemaal daar 😱

Gecondoleerd en sterkte iig!
pi_156748083
Susie, wat lastig. Beterschap! Ik hoop dat ze zich snel beter voelt.

Kyara, dat is nog best een hele tijd wachten. Ik ben wel benieuwd wat er uit komt.

Eva heeft weer oorontsteking -O- tussendoor flinke koorts maar knapt van een zetpil wel heel goed op. Alleen liggen vindt ze niet fijn, dan is het huilen.. Vanmiddag is ze zittend in ons bed in slaap gevallen O+
E.
pi_156753983
Susie, het zou zomaar de spanning/onrust kunnen zijn. of toch een klein virusje onder de leden. Hoe gaat het nu?

Sparkling, wat naar voor Eva, Beterschap!!

Kyara, dan zou hij nog net voor hij op school begint een brilletje kunnen hebben, als het nodig is? Dan zou hij daar in ieder geval een goede start hebben..
  maandag 12 oktober 2015 @ 08:02:54 #257
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156775747
registreer om deze reclame te verbergen
Ze had thuis alweer nergens laat van hoor. Ze moet wellicht eens leren ontbijten 's morgens ;) Naar kdv gaan we half 8 al weg en voor die tijd wil ze vaak niet eten. Op mijn vrije dagen, dan vraagt ze na 10 minuten al om een broodje. Raar kind :P We zijn dan rond dezelfde tijd wakker eigenlijk.

Vanmiddag mag ze weer even wennen op school!
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  maandag 12 oktober 2015 @ 08:39:28 #258
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156775917
Maar dan eet ze daar op de kdv denk?
Cristel wil vrijdagochtend ook meestal niet eten, dan neemt ze dr brood mee naar de psz.....
Toch leuker ofzo....Jordy deed dat ook bij de kiga
pi_156776023
Wij krijgen op ons kop als we ons kind met iets te eten afleveren bij het kdv. Met als reden: dan willen andere kinderen ook. Beetje met 2 maten meten vind ik het, want de leidsters zitten vaak sochtends ook nog te eten als we Isa wegbrengen.

Spark, beterschap voor je meisje.

Man en ik hebben gisteren een heelijk avondje voor onszelf gehad. Lekker uit eten geweest bij restaurant waar we onze eerste date hadden en daarna naar een concert. We gaan straks Isa ophalen bij opa en oma en rijden dan door naar drente voor een midweekje centerparks O+
Sarcasme. Herken het.
pi_156776703
Hier is het ook niet de bedoeling dat je je kind met boterham aflevert op de psz. Daar moeten ze gewoon lekker kunnen spelen met de anderen. Je mag wel even een boterham eten in het halletje bij de jassen, maar niet gezellig op de groep. Daar is de psz niet voor..

Daan had gisteren een rare bui.. Hij eet opeens weer rauwe paprika. ook snaaide hij van mijn appel en at hij courgette op zijn pizza. allemaal dingen waar hij al maanden over miepte en gewoon niet wilde. En als topper mocht ik hem naar bed brengen. Als hij mag kiezen tussen mij en papa is het al maanden/jaren PAPA!!. Al doe ik het natuurlijk wel als we hem geen keus geven. Maar gisteren mocht ik van hem zelf ook. Maf kind..
Hopen dat hij dat volhoudt ;)
pi_156776713
Spirit, gezellig. Veel plezier :*

Hier smolt ik gisteren van mijn peuter. We keken naar een filmpje waarin een meisje bang is voor een puppy. Later tijdens het omkleden kwam Riley erop terug. Ze vertelde toen dat als zij bang is dat mama haar gaat tillen O+

Vanmorgen stond ik in de keuken en was Riley in woonkamer toen ze haar teen stootte. Dus ik gaf haar een kusje. Riley: "Dankjewel mama" O+
pi_156776736
Deep, peuters zijn veranderlijker dan het weer :D
En ik duim voor je dat hij vaker gaat aangeven dat jij hem naar bed mag brengen. Omstebeurt is wel mooi O+
pi_156776954
Omen, wat kletst ze lief!

Mijn oudste was ook een papa's kindje. Dat ging in fase van omdebeurt naar papa-bui, maar niet richting mama-alleen. Maar vanaf een jaar of 3,5/4 is de oudste echt een mama's kindje. Ik snap hem gewoon beter, ook omdat hij erg op de lijkt. Hij hoeft minder uit te leggen en ik snap hem al.
Daan is nu net zo oud, maar lijkt op zijn papa. dus we zullen zien :P
  maandag 12 oktober 2015 @ 11:15:26 #264
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156777564
quote:
0s.gif Op maandag 12 oktober 2015 08:39 schreef PureEvil het volgende:
Maar dan eet ze daar op de kdv denk?
Cristel wil vrijdagochtend ook meestal niet eten, dan neemt ze dr brood mee naar de psz.....
Toch leuker ofzo....Jordy deed dat ook bij de kiga
Uiteraard! Maar 'pas' om half 10 fruit en dan half 12 warm eten... en dat moet maar net in de smaak vallen natuurlijk ;) Deze vrijdag heeft ze daar dus echt niks van gegeten, zodoende later met de juf alleen ff wat gegeten.

Mijn lief was zo blij met een dochter, want dat zouden papa's kindjes zijn....zat hij ff verkeerd :D
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156777685
Hier twee papa's kindjes. Ooit heel lastig voor zowel hem als voor mij. Als ik alleen ben is het goed hoor. Maar als we er beiden zijn hangen ze meer aan papa. (Die legt ze sowieso vaker in bed omdat ik regelmatig avonddienst werk en nog een keer in de week sport waarbij ik ze niet mee in bed kan leggen vaak, hij heeft dat dan ook veel sneller voor elkaar als wanneer ik het een keer alleen doe ;) zijn we beide thuis, doen we het samen)

Hier mogen ze op het kdv eten als ze voor half 8 gebracht worden, daarna komen er veel kindjes en is het voor de leidsters te druk om dat mee in de gaten te houden. Als Eline s ochtends gaat breng ik haar altijd om 7 uur dus kan ze mooi daar eten (ook toen ze nog de fles kreeg kreeg ze die altijd daar als ik ochtenddienst had. Scheelde een heel stuk in nog vroeger op staan)

Zal ook weer eens een update doen; hier gaat ie erg goed. Al zou Eline heel graag naar school willen net als haar grote broer. En blijft nog steeds een paar keer per dag vragen waar hij is en wanneer we hem gaan ophalen.
Ze geniet erg van dansen (en kan ook heel goed dora kijken :{ ) en kan af en toe ook echt al lekker alleen spelen O+
Alleen af en toe heeft ze van die pittige (drift)buien

Gisteren een dagje naar een speelboerderij geweest. Heeft ze heerlijk gespeeld en genoten (ik wat minder :P iets teveel decibel op te weinig m2 in het binnengedeelte, nog erger als een willekeurige binnenspeeltuin :') )
En ook de dieren vond ze super om te zien, ze is een echte dierenvriend.
En s avonds heerlijk uit eten geweest :9
pi_156777920
:O sac was al om 04:30 wakker en wilde echt niet meer slapen. Na een week een zieke kleuter ben ik nu helemaal gaar. Probeer wat aan mijn studie te doen maar snap er al niet zo heel veel van en mijn concentratie is weer weg.

Ean is echt een mama's kindje Sac speelt ons gewoon uit. Is ze het met mij niet eens is het papa. Zegt haar vader nee dan is het mama.

Is de herrie weer uit je oren Hillie?
pi_156778003
Poeh dat snap ik ferrari dat je na een week een zieke kleuter helemaal op bent :* zeker als het dan om half vijf alweer ochtend lijkt te zijn.

De herrie is weer uit m'n oren gelukkig. Dacht dat ik veel gewend was met m'n werk in zwemparadijs :P
pi_156778136
Sac zegt nu heel vaak:
Zo beter? Als we haar iets vragen anders vast te pakken oid
En dankoe ergens zit er wel iets beleefdst in.
En als de kat muwt hoor ik ja ja poes.
En als hij ergens zit waar hij niet mag zitten van haar is het poes hup hup weg.

Al mept ze weer even hard als het haar niet zint.
  maandag 12 oktober 2015 @ 12:40:23 #269
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156778798
4.30 is wel errrrug vroeg zeg! Anouk was zaterdag 5.30 al wakker, toen heb ik haar gezegd dat het nog midden in de nacht is en dat ze nog maar even moest gaan slapen...en dat werkte ook nog! 7.30 was het ineens! O+

Ze loopt nu al 2 uur lang iedere 5 minuten te vragen of ze nu al naar school mag :D "Gaan we nu?" Ze heeft er in ieder geval zin in ;)
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156785703
Kaylee is ook vaak zo extreem vroeg wakker. Zaterdag was het 4 uur toen ze in bed stond te springen. 5 minuten later in ons bed sliep ze gelukkig weer en werd pas half 10! Weer wakker...
pi_156804204
Ik moest hier zoveel bijlezen, dat dat gewoon ff niet ging lukken :@

Maar hoe gaat het met alle toffe peuters?

Ik was met Ow vandaag naar het cb voor meten en wegen. Omdat hij op het lijntje ondergewicht/ernstig ondergewicht zat. Gelukkig had ik vandaag de arts en die zag een zeer stabiel lijntje! Dus geen ditiste of dat soort gezeur meer! Gewoon een mager mannetje (van nu 12.1 kg en 95cm) :D

Oh en ik vroeg me af, heeft iemand hier ervaring met de combinatie kdv en psz tegelijk?
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:09:42 #272
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_156804621
Mijn peuter heeft vanochyend uitgeslapen! Om kwart over acht werd ik huilend geroepen, en moest ik even bij m in bed komen liggen. Om 9 uur werden we samen weer wakker O+ :@


quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 15:46 schreef Loj het volgende:
Oh en ik vroeg me af, heeft iemand hier ervaring met de combinatie kdv en psz tegelijk?
Ja, twee weken lang :+ Ik vond t vooral heel erg druk voor J. en ik zag 'm zelf zo weinig. Hij gaat nu alleen naar PSZ (was ook zo gepland, we hadden alleen een overlap) en vindt dat enorm leuk ('ik wil naar school mama') terwijl KDV af en toe strijd was.

PSZ en KDV zijn hier beide van dezelfde organisatie. Dat vond ik wel een voordeel, want dezelfde VVE methode, dezelfde thema's, leidsters zijn herkenbaar, want dezelfde truien/ shirts. Dat lijkt me wel iets om rekening mee te houden, want twee verschillende thema's, methoden etc. is misschien wat verwarrend voor een peuter.
pi_156805310
mm lekker zo uitslapen.

Geen ervaring loj.

Sac ging even eigenhandig een vlieg omzeep helpen. Ze loopt naar de bestekbak pakt een mes en probeert hem dood te slaan. Ondertussen luid mier mier roepend, alles wat vliegt of loopt en klein is is een mier bij haar.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 19:48:30 #274
171422 LadyBlack
paint it black
pi_156809463
OMG :D pittig ding is het ook he FR!

Omen, wat klinkt dat intens lief hoe Riley kletst O+ Dat jij haar optilt als ze bang is..... ik zou echt in huilen uitbarsten als ze dat zei O+

Loj, hoe is het met Ow en slapen eigenlijk?
E & S
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 19:51:48 #275
171422 LadyBlack
paint it black
pi_156809526
Mijn peutertje heeft een nieuwe hobby: 'klippen' :D

Geef dr een schaar en een stuk papier, en t ligt binnen de korste keren bezaaid met de allerkleinste snippertjes _O- Ze pakt elke keer t stukje dat ze net heeft afgeknipt, en gaat dat dan weer in kleinere stukjes knippen. En supervoorzichtig met dr vingertjes he :o

Morgen is ze alweer 2,5...... allemachtig zo'n gek idee dat ze dus alweer halverwege dr derde verjaardag is :o
E & S
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')