abonnement Unibet Coolblue
pi_156557162
Welkom in het Peutertopic!!

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki: http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender



Laatste posts:

quote:
0s.gif Op vrijdag 2 oktober 2015 20:45 schreef L-E het volgende:
Oh mensen! MIJN KIND WAS VANDAAG NAAR HET KDV OMG WTF!

We zijn er 1,5 uur geweest, met hem, en hij vond het echt de bom :D Ze waren zo lief, zo fijn meeverend en zachtaardig, 10 peuters in dezelfde ruimte en er was geen hysterie, ik vind het knap! O+ Hij heeft zo gezellig gekletst tijdens het eetmoment, heel goed gegeten, wilde niet weg enzo, enfin, ik denk dat het goed komt daar, jeej! O+
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 oktober 2015 20:52 schreef Kussentje het volgende:
L-E, wat goed!

Ik maak me geen zorgen; of althans, ik heb er het volste vertrouwen in dat het goed komt. Maar ik ben gewoon zelf een ongeduldige kwebbelkous die met haar kind wil kletsen.
Link naar vorige deel: OUD / Het peutertopic (2-4 jaar) deel 172
pi_156557190
Oh oeps, ik wilde de rest er tussen in ook quoten, maar ik drukte al op verzenden...
pi_156557229
Geen probleem, mijn hysterische post staat er dus het is all good :7
pi_156557969
L-E, wat fijn dat het zo tof was op het kdv! O+

Kussentje, ik had precies hetzelfde bij het CB met 25 maanden. Femke snapte alles, maar zei (bijna) niets. Totdat ik daar bij het CB mijn zorgen over uitte, de afspraak had gemaakt dat we het drie maanden later nog eens zouden bekijken, en thuis kwam. En ze begon te praten. Ok, niet in volzinnen, maar het leek wel alsof ze begrepen had wat we daar besproken hadden, en alsof ze wilde laten weten dat dat allemaal niet nodig was.
Inmiddels zijn we drie maanden verder (en heb ik nog niets van het CB gehoord ;) ) en hebben we een papegaaitje in huis waarvan we al denken 'doe maar eens even stil alsjeblieft' :')
  vrijdag 2 oktober 2015 @ 21:21:14 #5
378192 -mandy-
I am who I am
pi_156558307
Kussentje, D is ook een langzame prater. Hij wordt eind deze maand 2,5.
Met 25 maanden kon hij nog geen 20 woorden zeggen. Begrijpen doet hij wel alles perfect.

Hij heeft de laatste 2 weken nu per dag 2 of meer nieuwe woorden ongeveer, het gaat nu snel. Maar spreekt ze nog uit zonder of de eerste letter of zonder de laatste letter.
2 woord-zinnetjes gaan goed, in de 3 woord-zinnetjes zit nog weinig variatie. Brabbelen doet hij genoeg.
Ik begrijp wat je zegt, de meeste peuters lijken meer te praten.

M'n bonuszoon gaat ook naar logopedie en ik heb van haar al eens lexi-lijsten meegekregen en ingevuld. Grof gezegd 2 lijsten waarop je kunt aankruisen wat je kind al begrijpt en zegt. Aan de hand daarvan kunnen ze een score berekenen en kijken of er een achterstand is. Volgende keer krijg ik ze van haar weer mee en kan ik ze invullen en gaat zij kijken of ik met hem ook naar logopedie moet gaan.

Wat goed van Femke Shandaly!!!

Le, mooi dat het zo goed is gegaan bij het kdv!
Mijn leven begon voor de 2de keer toen ik Djeez ontmoette en werd compleet op 26 april 2013 met de geboorte van onze zoon.
pi_156558858
Riley is met praten geloof ik heel gemiddeld. :Y

L-E, wat fijn dat net kdv zo goed ging *O*

Hier heb ik een bijna constant boze peuter en verdrietige mama. Het is een fase. Maar van mjj mag deze wel snel voorbij gaan :'(
En ik wil haar boosheid/verdriet wel benoemen. Maar ik zie echt de aanleiding niet altijd.
pi_156559016
Kussentje, kaylee is ook 25 maanden en ongeveer hetzelfde hier qua spraak. Geen idee wanneer wij naar het cb moeten. Ze begrijpt prima wat wij van haar verwachten, pak je jas maar, die pakt zij dan en zegt dan aaaneee.. dan bedoelt ze dus duidelijm aandoen..

Mn nichtje was 2.5 voor ze uberhaupt een poging deed tot praten, dus ik denk dat het wel losloopt
  vrijdag 2 oktober 2015 @ 21:47:01 #8
378192 -mandy-
I am who I am
pi_156559467
Ik merk dat hier de vooruitgang op gang is gekomen met naar de psz te gaan.

Ik maakte me ook zorgen over het niet praten maar nu er langzaam wel vooruitgang te merken is denk ik/hoop ik dat het vanzelf wel losloopt
Mijn leven begon voor de 2de keer toen ik Djeez ontmoette en werd compleet op 26 april 2013 met de geboorte van onze zoon.
pi_156560201
L-E, wat fijn!! Dat klinkt als een succes! *G*

Kussentje, Ellie is ook 25 maanden en kletst ons de oren van het hoofd. Maar motorisch is ze nu aan weer verder aan het ontwikkelen, het wisselt elkaar dus echt af hier.

De peuterspeelzaal vandaag ging goed! *O*
Ik ben er een half uur bijgeweest en heb toen afscheid genomen. Ze heeft maar een minuutje of wat gehuild en heeft verder alles meegedaan O+. Ze heeft gekleid, getekend (voor oma en voor mij O+) en lekker buiten in de zandbak gespeeld. Ook huilde ze niet toen ik haar kwam halen, ze was alleen maar blij.
Wat een opluchting!

Nu ikzelf nog... Ik heb er nog wel een beetje moeite mee :@.
Home is where the O+ is...
pi_156560305
Mijn kereltje gaat naar de kinderopvang van kinderen van 0-4 jaar, waarbij ze een psz-programma volgen. Dus dat heeft tot nu toe nog niet echt geholpen. Het is een trage kletser; maar goed, hij was ook best traag met kruipen (heeft hij 2 weken gedaan) en daarna kon hij ineens lopen. Ik denk niet dat er wat mis met hem is en dat het ook wel komt; ik weet alleen niet wanneer.

Hij zegt soms ook echt expres iets anders; maar dat wilde de vrouw van het CB niet geloven. Maar soms weet hij dat we zo graag de woordjes van hem willen horen dat hij wat anders zegt. Hij zegt: IN (spin) en BUP (bus) en KON (kom!), maar soms herhaalt hij woorden gewoon anders. In plaats van 'kom' zegt hij dan expres zoiets als 'UUP' en moet dan heel hard lachen. Wij lachen dan wel mee omdat we weten dat hij een grapje maakt. De vrouw van het CB zei dat dat niet kon en keek me aan alsof ik iets heel raars zei. Beetje jammer.

Maar goed; bus, kerk, klok, spin, vogel, auto, tractor, papa, mama, opa, oma, fiets, speen, ja, nee, uit, op, die, kom, HEEEEE etc. kan hij dus ook. Samen met alle dierengeluiden (leeuw, poes, hond, koe, kip, schaap, varken, paard, aap, etc.) Dus hij maakt op zich wel wat geluid. Het mag alleen wel wat meer.
  vrijdag 2 oktober 2015 @ 22:13:35 #11
378192 -mandy-
I am who I am
pi_156560539
Als je je zorgen maakt zou ik toch eens aankloppen bij een logopediste Kussentje. Niet geschoten is altijd mis.

Er bestaan ook bv speciale peuterspeelzalen voor kinderen met een tos (taalontwikkelingsstoornis), daar krijgen ze een echt taalbad zeg maar.
Mijn leven begon voor de 2de keer toen ik Djeez ontmoette en werd compleet op 26 april 2013 met de geboorte van onze zoon.
  vrijdag 2 oktober 2015 @ 22:20:04 #12
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156560723
Hoe oud was hij nou Kussentje? 25 maanden dacht ik onthouden te hebben? Volgens mij sprak Anouk ook nog echt niet onwijs veel... nu staat die klep niet meer stil. Wat ik wil zeggen, geeft het nog ff ;)
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156560751
Wat fijn dat het vandaag al zoveel beter ging Cwen!

En voor jou, het went, heus waar :* denk ik
pi_156560789
Fijn cwen!

Hier een langzame prater en een snelle prater. Beide zonder begeleiding daarvoor ;) de langzame kwam ook wel op zijn pootjes terecht. Alleen na zijn 3e jaar wat hulp voor zijn klankontwikkeling, actief taalgebruik kwam vanzelf wel bij. Nu kletsen ze allebei actief genoeg :P
pi_156560810
Cwen wat fijn!!! jou komt ook vast goed.

Wat betreft laat praten kan ik niet meepraten. Mijn kinderen waren beide vlot. Kyan (2,5) verteld echt hele verhalen, inclusief fantasiespel en emoties.
Op de psz zijn ze er blij mee interactie :D
pi_156560951
Femke maakt trouwens wel grappige 'foutjes'... Zo noemt ze haar schoenen steevast 'schoenenuit', jas is 'jasaan' en sokken worden 'sokkuit' ...
Nou vertelt mijn moeder vaak dat ik dat zelf vroeger ook deed. Ik wist niet beter dan dat een ander woord voor sjaal was 'dassom' :@

Ligt dat aan ons, of zijn er meer van die maffe mensen?
pi_156560986
Ligt aan jullie :P

Ik vind het wel leuk O+ Maar geen herkenning hier.
pi_156561011
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 oktober 2015 22:27 schreef Shandaly het volgende:
Femke maakt trouwens wel grappige 'foutjes'... Zo noemt ze haar schoenen steevast 'schoenenuit', jas is 'jasaan' en sokken worden 'sokkuit' ...
Nou vertelt mijn moeder vaak dat ik dat zelf vroeger ook deed. Ik wist niet beter dan dat een ander woord voor sjaal was 'dassom' :@

Ligt dat aan ons, of zijn er meer van die maffe mensen?
Kyan is dol op woord grapjes, maar meer in de zin dat hij bv alles gaat vervangen voor bv koekie. Gaat hij een liedje zingen en dan op de juiste toon maar elk woord ik koekie. En daarna moet ik iets anders verzinnen (fiets, trein, Kyan, Yaro, enz) en dan doet hij elk woord met dat woord vervangen.

En expres fouten maken vind hij hilarisch.
  vrijdag 2 oktober 2015 @ 22:42:29 #19
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156561301
Anouk heeft een soort slis, de s zegt ze door haar wangen ofzo? Lastig uitleggen :P CB hoorde het ook wel, maar gaf het nog ff, anders via school straks naar logopedie ofzo.

Nog 22 nachtjes slapen, dan is ze kleuter 8-) We hebben een kalender gemaakt samen en kan ze iedere avond de dag afkruizen O+ Ook erop gezet wanneer ze gaat wennen op school. Ze vindt het zelf nog lang duren....
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156561340
Shandaly, herkenbaar, Eline zegt hier altijd 'sone-luier-uit' nou die luier is dan echt niet meer schoon hoor als ie uit moet ;)

Hier beide snelle praters, voor het tweede jaar maakte ze echt al zinnen van 10 woorden. Maar het buurjongetje wat een dag jonger is zegt met 25 maanden nu nog steeds maar een paar woorden en vooral veel klanken. Hij vind het zelf vooral frustrerend soms dat ie niet kan vertellen wat hij wil en krijgt dan een driftbui. Maar volgens mij reageerden ze bij hem ongeveer het zelfde op het cb als bij jou, stimuleren en wat oefenen. Tja en een gemiddelde is niet voor niks een gemiddelde, dat betekend dat er kinderen boven zitten maar ook er onder.
Ik denk dus dat je goede acties aan het ondernemen bent om het te stimuleren en dan komt het op zijn tijd vanzelf goed! En waarschijnlijk heeft hij het dan ook ineens door en komen er dagelijks meerdere nieuwe woorden.
Ook goed dat je je geen zorgen maakt :)

Cwen war fijn dat her zo goed ging op de peuterspeelzaal vandaag! Goed dat je er even bij bent kunnen blijven om haar de tijd te geven om te kunnen wennen O+ Waarschijnlijk zal het nu elke keer wat beter gaan omdat ze de groep ook leert kennen.

LE wat fijn dat het zo goed ging op het kdv :) klinkt heerlijk om zo te kunnen wennen.
pi_156563192
Fijn dat het goed ging Cwen!! En sticker die heeft genoten tijdens het wennen ^O^ .

J.olie is verbaal erg sterk, ze begreep ook vrij jong al een heleboel, ze is ook erg geinteresseerd in letters en taal, ik was blijkbaar zelf ook zo verteld mn moeder altijd, kon ook met 5 al eenvoudige zinnen lezen.
Wat wij wel merken is dat het net lijkt of haar hoofd sneller wil spreken dan haar mond kan, en dan gaat ze een beetje stotteren. Dat doet ze de ene keer meer als de andere. We leggen er geen nadruk op,en corrigeren het ook niet.
  zaterdag 3 oktober 2015 @ 07:19:49 #22
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_156566238
Jeeej! Cwen en L-E allebei een fijne ervaring! *O*
Het gaat vast wel wennen voor jou ook Cwen :) Het helpt vast al een beetje als je weet dat ze het naar haar zin heeft?

Welkom Bubseltje! Wat een mooie peuter O+

Wbt praten, ik heb het idee dat de wat minder snelle praters in mijn omgeving de focus gewoon ergens anders leggen in eerste instantie. Nora's vriendinnetje was een stukje later, maar die was motorisch een stuk sterker. En een vriendje kon echt super goed puzzelen en een ander was weer heel goed in zelf spelen, iets dat Nora nog steeds niet zo goed in is :P
Iedereen doet het op zijn eigen tempo :Y
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  zaterdag 3 oktober 2015 @ 07:25:28 #23
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_156566244
Ohja Hillie, schone-luier-uit zegt Nora ook :D
We hebben luierbroekjes en gewone luiers, de gewone luiers noemt ze schone-luier. Als ze dan in bad gaat zegt ze vaak 'ikke zelf schone-luier uitdoen', die is dan idd al lang niet schoon meer :+

Oh, en ik heb Nora's (gebrek aan) verkoudheid gejinxt :{ Een kennisje ging voor het eerst naar de psz en kwam direct helemaal verkouden terug. Dus ik zei gerustellend dat het wel minder wordt, dat Nora in de eerste maanden kdv ook vaak verkouden was, maar het nu al weer mááánden geleden was.
Ze heeft vanacht de hele nacht gehoest en het snot zit tot haar tenen -O-
Fok!wet werkt ook buiten Fok! jongens!

[ Bericht 21% gewijzigd door Sylver_ op 03-10-2015 07:33:09 ]
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_156566456
Balen, Sylver! Beterschap!

Bubs, welkom O+
Home is where the O+ is...
pi_156567928
Hier begint S. net weer op te knappen... Gisteren en eergisteren was het een nachtmerrie. Vooral bij het naar buiten gaan kreeg hij last van de koude lucht en hoestte zich suf. Tot kokhalzen en overgeven aan toe. Dus ik zit eigenlijk al sinds donderdag binnen (wel af en toe een uurtje een luchtje scheppen om te kijken of het al kon, maar het kon blijkbaar telkens niet). Hopelijk kunnen we straks wat gaan doen.
pi_156589255
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 oktober 2015 21:33 schreef Omentielvo het volgende:
Hier heb ik een bijna constant boze peuter en verdrietige mama. Het is een fase. Maar van mjj mag deze wel snel voorbij gaan :'(
En ik wil haar boosheid/verdriet wel benoemen. Maar ik zie echt de aanleiding niet altijd.
Zo ontzettend niet tof he? S. heeft ook zo'n periode (gehad). Wordt vanzelf wel minder en gaat over, ja, maar tis niet leuk.

:*
  zondag 4 oktober 2015 @ 15:10:03 #27
171422 LadyBlack
paint it black
pi_156594028
Dat je een uur voorbereidend werk doet voor een appeltaart, en dat je peuter dan nog even gauw de oven op 250 zet ipv 160... :X :( ;( -O-
  zondag 4 oktober 2015 @ 15:16:25 #28
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156594214
Oeps...... leuk verhaal voor later. Dat dan weer wel.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:*
pi_156595829
quote:
0s.gif Op zondag 4 oktober 2015 15:10 schreef LadyBlack het volgende:
Dat je een uur voorbereidend werk doet voor een appeltaart, en dat je peuter dan nog even gauw de oven op 250 zet ipv 160... :X :( ;( -O-
Ik lolde, sorry
  zondag 4 oktober 2015 @ 16:29:09 #30
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156596669
quote:
0s.gif Op zondag 4 oktober 2015 15:10 schreef LadyBlack het volgende:
Dat je een uur voorbereidend werk doet voor een appeltaart, en dat je peuter dan nog even gauw de oven op 250 zet ipv 160... :X :( ;( -O-
Oh shit! Zou ik zo niet tof vinden....

Hier heeft madam weeeeeer op de muur getekend. :( Moet nog ff zien of de Actionspons hier ook werkt.
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  zondag 4 oktober 2015 @ 17:26:10 #31
171422 LadyBlack
paint it black
pi_156598492
quote:
2s.gif Op zondag 4 oktober 2015 15:16 schreef Kyara het volgende:
Oeps...... leuk verhaal voor later. Dat dan weer wel.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:*
_O- :')
pi_156600426
Ik moest ook een beetje lachen :*
pi_156600546
Zo heeft onze knul dat op vakantie gedaan - we waren net een uurtje in het vakantiehuisje; bleek dat hij het fornuis had aangezet. Ik was aan de telefoon met mijn schoonmoeder aan het vertellen dat we er waren en we een goede reis hadden gehad. Ondertussen vulde de keuken zich met zwarte rook. Er lag zo'n afdekplaat op het fornuis dat in brand stond. Was wel even flink schrikken!

Maar goed; ik hoop dat je een rookmelder had? Wel zonde van de taart...
  zondag 4 oktober 2015 @ 19:52:00 #34
448986 Christmas_Stuffed_Burdie
Ho Ho Ho, Merry Christmas!
pi_156601976
Shit!
:'(
  zondag 4 oktober 2015 @ 19:53:07 #35
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_156602009
Ennnn kloon 1 ontmaskerd :o :D
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_156602048
Hehehe :D
pi_156602116
ai kloon verraden? Al ben ik hier zo slecht in dat ik het dus nog niet weet.
pi_156602164
Ach, Burdie had het toch wel binnen 20 minuten geraden
  zondag 4 oktober 2015 @ 19:58:50 #39
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_156602204
Burd leest hier niet/niet vaak dus er valt nog wat te redden als stuffed het snel door heeft.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  zondag 4 oktober 2015 @ 19:58:58 #40
327807 Mariposas
יה&#14
pi_156602209
Of het is een dwaalspoor :o

Trust no-one!
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_156602223
Wees daar niet zo zeker van Always...
pi_156602249
Ik zie niks bijzonders hoor. Alleen dat de kloon in het verkeerde topic post. Dus als ik het niet zie dan de mensen na mij ook niet lijkt me.
pi_156602370
Ik gok op een ninja-edit Danic :P
Sarcasme. Herken het.
pi_156602549
Echt? ;)
pi_156602642
}:|
Sarcasme. Herken het.
pi_156603502
:D :*
pi_156606374
quote:
1s.gif Op zondag 4 oktober 2015 16:10 schreef danic het volgende:

[..]

Ik lolde, sorry
+1 :@
  zondag 4 oktober 2015 @ 23:19:41 #48
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_156609605
quote:
0s.gif Op zondag 4 oktober 2015 19:57 schreef Skittles het volgende:
Ach, Burdie had het toch wel binnen 20 minuten geraden
Check :').
KuikenGuppy
pi_156609679
Ah mag ik heel ff klagen. Mijn peuter besluit nu al vijf nachten niet door te slapen en we zijn ook terug bij af... +/- 3 uur bezig!
En dat kan ik niet hebben als ik ziek ben en m'n dreumes ook 2 tot 3 keer per nacht komt :'(
pi_156609704
Loj, :*
  zondag 4 oktober 2015 @ 23:26:42 #51
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_156609766
Ah nee Loj, wat klote zeg. Is er een reden denk je? Snap dat je er door heen zit. :*
pi_156611212
Pffff Loj ;( :*
Life is what happens while you are busy making other plans...
  maandag 5 oktober 2015 @ 07:04:57 #53
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_156612836
Oh Loj wat vervelend en zwaar :* .

Zijn er ook spannende dingen voor Ow geweest? Of vond hij de verjaardag van Js misschien spannend?
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  maandag 5 oktober 2015 @ 07:54:50 #54
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_156613005
Loj :* .
pi_156613573
Da's idd wel klagenswaardig, Loj. Sterkte!
pi_156613587
Oh,ik dacht dat ik in het babytopic zat. :') Maar dan nog! :*
pi_156613777
Dat is naar Loj. En als je zelf geen energie hebt, is het moeilijk om zo'n probleem te tackelen.. Hopelijk vinden jullie allemaal de rust binnenkort!

Daan heeft er tegenwoordig een handje van om tussen 5&6 te roepen dat hij zijn Bumba kwijt is. Meestal ligt die dan 3 cm bij hem vandaan. Maarja, ik slaap er dwars doorheen en mijn man piepen dat hij er steeds uit moet :P

Vandaag weer bezig met plan zindelijkheid. Hij loopt nu in een luierbroekje met een onderbroek erin. Hij vindt het zelf niet vies om in zijn natte onderbroek door te lopen. Iemand gaf me de tip dat ze met een luierbroekje met onderbroek erin dat vieze meer voelen. We zullen eens zien. Al wel 2 keer op de wc gezeten op ons verzoek. Nu moet hij het nog zelf gaan voelen.
pi_156615487
Loj :* wat heftig en zwaar.. Sterkte!
E.
  maandag 5 oktober 2015 @ 12:03:51 #59
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156616030
Oh Loj, das naar zeg! Is er een reden aan te wijzen? Wij hadden het vorig jaar vanaf december tot eind februari zo'n beetje, maar dat kwam door snot, snot en snot. En dat kwam weer door verstopte oren, ja echt... buisjes erin en over. Maar goed, dat was hier en niet bij jou ;) :*

Mijn kleine baby gaat over iets meer dan een uur een middagje wennen op school :'( :X
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156616524
Oooh Susie, wat spannend!

En mijlpaal!
  maandag 5 oktober 2015 @ 13:22:09 #61
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156617323
quote:
2s.gif Op maandag 5 oktober 2015 12:32 schreef Kyara het volgende:
Oooh Susie, wat spannend!

En mijlpaal!
En dan loop ik weer terug, alleen, kind achtergelaten bij de juf in een klas met allemaal andere kindjes....
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156617366
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 13:22 schreef Susie het volgende:

[..]

En dan loop ik weer terug, alleen, kind achtergelaten bij de juf in een klas met allemaal andere kindjes....
Wat spannend! Hoe vond ze t?
*poef* nu is het weg
pi_156617418
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 13:22 schreef Susie het volgende:

[..]

En dan loop ik weer terug, alleen, kind achtergelaten bij de juf in een klas met allemaal andere kindjes....
Spannend! Och ik zie die geboortefoto's nog zo voor me zeg.. Wat ga je doen vanmiddag? :D. Met al die vrije tijd? :P
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
  maandag 5 oktober 2015 @ 13:29:21 #64
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156617441
Ze was zoals ik verwachtte; stil, afwachtend. Liep rustig met de juf mee en ging naast haar zitten. Nog ff gegluurd en ik zag dat de juf haar wat vroeg en zag haar ook antwoorden, dus dat komt wel goed.
Veel jongens in de klas viel mij op! Eentje heeft ook bij haar op kdv gezeten en als het goed is, is er ook een jongen die ze kent via mijn zus.
Ze had er in ieder geval zin in zei ze vooraf. O+
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  maandag 5 oktober 2015 @ 13:29:58 #65
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156617449
quote:
14s.gif Op maandag 5 oktober 2015 13:27 schreef Kuukske het volgende:

[..]

Spannend! Och ik zie die geboortefoto's nog zo voor me zeg.. Wat ga je doen vanmiddag? :D. Met al die vrije tijd? :P
The usual; opruimen dus! :D
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156617593
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 13:29 schreef Susie het volgende:

[..]

The usual; opruimen dus! :D
:D! Niet even lekker met je voetjes omhoog, kopje cappuccino of thee met een koekje ofzo? Effe niks? :P
Wanneer gaat ze 'fulltime'?
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_156617665
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2015 13:29 schreef Susie het volgende:
Ze was zoals ik verwachtte; stil, afwachtend. Liep rustig met de juf mee en ging naast haar zitten. Nog ff gegluurd en ik zag dat de juf haar wat vroeg en zag haar ook antwoorden, dus dat komt wel goed.
Veel jongens in de klas viel mij op! Eentje heeft ook bij haar op kdv gezeten en als het goed is, is er ook een jongen die ze kent via mijn zus.
Ze had er in ieder geval zin in zei ze vooraf. O+
Klinkt goed!
Hoeveel dagdelen gaat ze wennen?
*poef* nu is het weg
pi_156617674
He Loj wat rot. En juist als het dan een tijd goed gaat, hakt het er extra in als het weer slecht gaat. Isa heeft ook periodes, maar dan met name als ze ziek is of pijn heeft. Kan het zijn dat Ow last heeft van groeipijn ofzo? Als we het echt niet meer weten, geven we haar voor alle zekeheid een slokje paracetamol. Natuurlijk niet elke nacht, maar om te proberen of dat uitmaakt en vaak lost dat een hele hoop op.
Sarcasme. Herken het.
  maandag 5 oktober 2015 @ 13:56:16 #69
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156617949
Vanaf 26 oktober gaat ze voor het echie, volgende maandag middag en woensdagochtend gaat ze nog wennen, dan is het herfstvakantie een week en dan gelijk volop naar school.

Ik kan niet zo goed relaxen als het een puinhoop is in huis :@
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  maandag 5 oktober 2015 @ 13:58:11 #70
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156617978
En als ik zo doorga, dan heb ik nog een half uurtje om te relaxen, maar dan heb ik alleen de woonkamer gedaan (en niet die 3 wasmanden vol opgevouwen, de badkamer en de hele eerste verdieping... straks meer dan genoeg tijd als ze fulltime naar school gaat ;) )
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156618303
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 13:22 schreef Susie het volgende:

[..]

En dan loop ik weer terug, alleen, kind achtergelaten bij de juf in een klas met allemaal andere kindjes....
O men hier duurt het nog minstens een jaar maar ik kijk er nu al tegenop :')
pi_156618549
Hier ook pas school in 2016 maar :X :X

Ik liet vandaag een huilende J achter bij de psz :'( Omdat ze het de afgelopen weken zo ontzettend naar haar zin had (ze wilde niet mee naar huis, hele verhalen, huppelend naar binnen) heb ik er toch voor gekozen om haar over te dragen aan de leidster en weg te gaan. Voelde zo naar! Na een half uurtje even gebeld en toen was het alweer over en was ze lekker aan het spelen. Maar pfffff, die zag ik even niet aankomen nu het de afgelopen weken zo goed ging.
pi_156618568
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2015 14:17 schreef Twinkle20 het volgende:

[..]

O men hier duurt het nog minstens een jaar maar ik kijk er nu al tegenop :')
Na :D
Ik ben ontaard, maar lijkt mij best lekker als ze volgend jaar allebei op school zitten :D :@
pi_156618634
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 14:32 schreef Sonnetje85 het volgende:

[..]

Na :D
Ik ben ontaard, maar lijkt mij best lekker als ze volgend jaar allebei op school zitten :D :@
Hier ook hoor. Ik heb nu soms al moeite Luuk mee te krijgen als ik hem mee heb Sofie wegbrengen. Maar hij moet nog ruim een jaar wachten.
Misschien is t wel omdat t de tweede is oid?
*poef* nu is het weg
pi_156618677
Weet ik eigenlijk niet. Ik moest best wel even slikken toen de meiden voor het eerst naar de psz gingen. Maar dat komt misschien ook omdat ze altijd thuis zijn geweest (op 1,5 maand kdv al baby na dan).

Kan me wel voorstellen dat ik dat ook zo voel als de meiden ook naar school gaan en M daar dan al zit. Dat is de plek zelf ook meer vertrouwd.
pi_156618752
quote:
2s.gif Op maandag 5 oktober 2015 14:38 schreef Kyara het volgende:
Weet ik eigenlijk niet. Ik moest best wel even slikken toen de meiden voor het eerst naar de psz gingen. Maar dat komt misschien ook omdat ze altijd thuis zijn geweest (op 1,5 maand kdv al baby na dan).

Kan me wel voorstellen dat ik dat ook zo voel als de meiden ook naar school gaan en M daar dan al zit. Dat is de plek zelf ook meer vertrouwd.
Ik denk dat laatste idd. School os nu vertrouwd voor me. Ik ken de juffen goed, zit in de oudercommissie. Ik weet nu dat ze in goede handen is. Toen ze net heen ging vond ik t maar wat spannend. Hoe zou de juf zijn? Is ze wel lief voor mn kind? Hoe werkt t allemaal zo in de klas?
*poef* nu is het weg
pi_156618777
Ik liet vandaag een hevig huilend kind achter bij mijn vader. Zelfs dat deed even zeer :')

En vandaag dreigde mijn baas met ontslag als ik volgende week niet kom opdagen. Dus misschien vanaf volgende week geen baan meer. Hele verhaal tik ik later wel :')
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_156618824
Ik denk dat jouw baas lekker in de stront kan zakken. Wat een klootmalloot zeg.

KJ, ja precies dat inderdaad :Y
  maandag 5 oktober 2015 @ 14:48:43 #79
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156618833
Dan ben ik ook een ontaarde moeder hoor. Ik kijk uit naar de vrije tijd die ik straks op maandag en woensdag heb (ook al moet ik straks die tijd besteden aan studeren, maar toch).
En ik moest heus zojuist wel heel hard slikken hoor, grote brok in mijn keel. Wat KJ zegt: de spanning hoe zal de juf zijn, hoe gaat Anouk het doen, zal ze het leuk hebben, vriendjes en vriendinnetjes maken en en en....
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  maandag 5 oktober 2015 @ 14:49:28 #80
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156618848
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 14:45 schreef Tally het volgende:
Ik liet vandaag een hevig huilend kind achter bij mijn vader. Zelfs dat deed even zeer :')

En vandaag dreigde mijn baas met ontslag als ik volgende week niet kom opdagen. Dus misschien vanaf volgende week geen baan meer. Hele verhaal tik ik later wel :')
Wat een eikel is het. Blegh.
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  maandag 5 oktober 2015 @ 14:50:57 #81
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156618884
Oh en pas zojuist klaar met opruimen en suks :') Ik mag dus nog ff 20 minuten niksen :P
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156619197
Twee kindjes op school duurt hier nog eh.. tot eind 2019 :'). Maar Billie gaat volgend jaar. Ik ben benieuwd, weer zon nieuwe fase, veel nieuwe fases :+. En toch ook nog al dat kleins met de baby straks.

Met een tweede gaat het allemaal nog harder heb ik nu het idee. Mij lijkt dat die zoveel oppikt van de oudste. Maar misschien heb ik dat helemaal mis :D.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
  maandag 5 oktober 2015 @ 15:12:31 #83
318546 Mevr_Mus
Met Mini_Musjes
pi_156619265
Spannend Susie! Ik ben heel benieuwd wat ze er van vond! Ik vond het echt drie keer niks, m'n kleine kind naar school. Ik vond het zelf zo spannend dat papa de eerste keren gebracht heeft :') Maar het went idd! En ik geniet inmiddels enorm van de rust :Y
Oude (on)bekende.
pi_156619272
Over minder 16 maanden heb ik 3 kinderen op school :X
pi_156619285
Ik vind het heerlijk die tijd nu dat kyan ook op de psz. Lekker even puinruimen.

Straks op school nog meer tijd!!!! Misschien dan ook weer overdag werken.

En ja wb school is het wel veel meer vertrouwd zit ook in de or dus Kyan gaat nu ook al vaak mee. Maar toch het feit dat ik niet weet hoe hij het straks echt vind is wel spannend.

Met 3.5 jaar gaan ze hier naar de verkenners. Dat is een ochtend in de week alvast wennen aan school.
pi_156619582
Wat spannend, susie! Dat ze alweer zo groot is :o hoe vond ze het?

Niet Tally? :o wat een eikel!
E.
pi_156619689
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 14:49 schreef Susie het volgende:

[..]

Wat een eikel is het. Blegh.
Ja vrij krijgen kan niet maar wel mijn ontslag! Toch gek he :')
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  maandag 5 oktober 2015 @ 15:54:30 #88
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156619994
Ze vond het erg leuk (heb er niet naar hoeven vragen ;) ) Ik kreeg van de juf te horen dat ze prima mee heeft gedaan. Ze werd op sleeptouw genomen door haar vriendje van het kdv O+ Juf vond het ook knap dat ze zelf haar jas dicht kon ritsen en haar schoenen aan kon doen en ook dicht ritsen.
Ik kreeg ook nog van Anouk te horen dat ze niet stout is geweest :D
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156620564
Leuk Susie!!

Nou Tally, dat klinkt allemaal wel heel bizar. Heb het niet helemaal meegekregen. Zou het moeilijk zijn om een andere baan te vinden op korte termijn? (Geen idee wat je doet :D).
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_156623259
Leuk Susie dat ze het zo naar haar zin heeft gehad.

Jeetje Tally, wat een hork. Maar jij moet die dag echt vrij nemen? Want ontslag om die reden lijkt mij niet fijn.
pi_156624033
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 14:32 schreef Sonnetje85 het volgende:

[..]

Na :D
Ik ben ontaard, maar lijkt mij best lekker als ze volgend jaar allebei op school zitten :D :@
Ik denk dat ik vooral moeite heb met het feit dat ze dan al zo groot is/lijkt ineens.

Want nu zitten ze ook +/- 36 pw bij de gastouder en daar heb ik minder moeite mee. Mis ze uiteraard wel ontzettend maar goede doel enzo.
pi_156625611
quote:
1s.gif Op maandag 5 oktober 2015 19:28 schreef Twinkle20 het volgende:

[..]

Ik denk dat ik vooral moeite heb met het feit dat ze dan al zo groot is/lijkt ineens.

Want nu zitten ze ook +/- 36 pw bij de gastouder en daar heb ik minder moeite mee. Mis ze uiteraard wel ontzettend maar goede doel enzo.
Dat snap ik wel ja :D
Dat heb ik ook wel inderdaad haha.

Het is ook wel echt weer zo'n stap naar groot worden, school. En ze worden dan ook opeens megagroot!
pi_156627150
Tnx voor jullie lieve berichtjes. Uiteindelijk is hij dit keer weer snel gaan slapen. (Klagen helpt ;) )
Hij wou op m'n schoot liggen, want "mama mis jou" O+
Ik heb hem ook al een paar nachten niet in bed gelegd omdat ik zo ziek ben (longontsteking :'( )


Wennende kinderen, wat gaat het snel!
En ik moet echt scholen gaan bekijken :')
pi_156627432
quote:
14s.gif Op maandag 5 oktober 2015 16:24 schreef Kuukske het volgende:
Leuk Susie!!

Nou Tally, dat klinkt allemaal wel heel bizar. Heb het niet helemaal meegekregen. Zou het moeilijk zijn om een andere baan te vinden op korte termijn? (Geen idee wat je doet :D).
Ik ben IT-er. En makkelijk is het niet om een andere baan te vinden. Maar ik ga liever vakkenvuller dan daar blijven werken.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_156627509
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2015 19:03 schreef Omentielvo het volgende:
Leuk Susie dat ze het zo naar haar zin heeft gehad.

Jeetje Tally, wat een hork. Maar jij moet die dag echt vrij nemen? Want ontslag om die reden lijkt mij niet fijn.
Moeten nee. Ik ben uitgenodigd om mee te gaan met het eerste schoolreisje van de oudste. Dus moeten is het niet. Maar ik neem er graag ontslag voor. Zeker door de manier waarop hij vandaag te keer ging tegen me.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_156627887
Ik moest blij wezen dat meneer zo flexibel is geweest dat ik 2 dagen bij hem mocht werken ipv de 5 ochtenden waar hij me voor aan nam.

Hij vergeet alleen even dat ik ontslag had genomen omdat die 5 ochtenden niet meer gingen. Alles was getekend en klaar. Toen hij de laatste dag zei dat hij me toch wel graag wilde houden en hoeveel ik dan kon werken. 2 dagen dus. Of ik dan alsjeblieft 2 dagen wilde blijven. Prima. Top.

En dat gebruikte (of wilde hij) tegen me. Zijn papadag was volgens hem van bedrijfsbelang. En mijn vrij niet :') Dat hij geen oppas kon vinden op donderdagmiddag vertelde hij dan later.
Daarom heeft hij er nu een hele Papadag van gemaakt.

Toen ik zei dat dat dus geen bedrijfsbelangen waren en ik daar niet mee akkoord ging was het pech. En toen ik zei dat ik toch niet zou komen volgende week zei hij dat ik dan maar de consequenties moet accepteren. En toen ik vroeg wat die waren zei hij ontslag. Ik zei hem dat ik het vreemd vond dat ik wel ontslagen kon worden maar geen vrij kon krijgen. Daar had hij geen antwoord op en riep: hier gaan we toch niet uitkomen. Nee idd hier gaan we niet uitkomen. Ik gaf aan dat het kolder was dat wij op donderdag geen vrij meer konden nemen. Hij wil een bemiddelaar. Prima als jij het er anders door gaat zien prima maar mijn visie veranderd niet. En heeft dat ontslag tot gevolg dan is dat maar zo.

Ik ben hetnu gewoon zo zat. Is namelijk niet het eerste geintje wat hij me flikt dat ik nu gewoon mijn poot stijf houdt en ook koppig blijf.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  maandag 5 oktober 2015 @ 21:39:16 #97
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156628067
Wat betreft ontslag heeft hij niet veel om op te staan (het is misschien wel werkweigering, maar zijn redenatie klopt van geen kant. Mijn bescheiden inschatting is dat een rechtbank jou gelijk geeft.

Weer ff ontopic over kindjes die groot worden... Mijnes na een middagje school O+



Zo groot is ze dus inmiddels en lekker ff pepernootjes knabbelen O+
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_156628094
Jeetje wat is ze groot joh!
Tijd geleden dat ik een foto zag. Mooie meid O+
Echt een bijna kleuter ja!
  maandag 5 oktober 2015 @ 21:40:13 #99
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156628106
En ja, ze moet nodig nieuwe shirtjes, mouwen worden te kort in ene :D _O-
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
  maandag 5 oktober 2015 @ 21:41:03 #100
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_156628129
Dank je.
Ik post idd weinig foto's meer. Weet ook niet waarom eigenlijk :)
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')