Ja, prachtigquote:
Dat snap ik ook nooit. Soufflés storten in als ze niet direct worden opgediend. Dat maakt ze zo lastig om te timen.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Omdat ze bij Masterchef koude gerechten proeven, dat kan niet bij soufflequote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Omdat een soufflé hoe perfect ook, altijd na een paar minuten inzakt, en ze hier duidelijk willen zien hoe -ie uit de oven komt. Dat moet in elk geval goed hoog zijn.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |