SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zwaai naar dieren.
quote:Op maandag 28 september 2015 15:56 schreef Geerd het volgende:
[ afbeelding ]Het meisje van de slagerSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eetze! Had graag met je meegegetenOp woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
quote:Op maandag 28 september 2015 15:56 schreef Geerd het volgende:
[ afbeelding ]Post je foto als het klaar is?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
quote:Op maandag 28 september 2015 15:56 schreef Geerd het volgende:
[ afbeelding ]Daar doelde ik niet op met de opmerking "foto's"SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoezo zo'n Silvo zakje. Hoofdbestandelen zullen zout, peper en gistextract zijn.
Ontopic: straks aardappels, wortels en karbonade
Morgen: uiteten, all you can wat bij Puur in Emmen
Overmorgen: geïnspireerd door de foto van Geert ga ik zelf weer es goulash (eigenlijk pörkölt want goulash is een soep) maken. Ik heb zojuist het laatste stuk Schotse Hooglander uit de diepvries gehaald. Binnenkort maar weer wat slachtenKranplätze müssen verdichtet sein
Volgende keer dan maarquote:Op maandag 28 september 2015 17:16 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Het meisje van de slager
Eetze! Had graag met je meegegeten
Komt goed ! Hopen dat het er een beetje smakelijk uitzietquote:Op maandag 28 september 2015 17:17 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Post je foto als het klaar is?
quote:Op maandag 28 september 2015 17:24 schreef Geerd het volgende:
[..]
Komt goed ! Hopen dat het er een beetje smakelijk uitziet
Mijn lekkerste eten ziet er vaak het meest ranzig uitquote:Op maandag 28 september 2015 17:24 schreef Geerd het volgende:
[..]
Komt goed ! Hopen dat het er een beetje smakelijk uitziet
Ohw geen idee, ik zag hem toevallig hangen !quote:Op maandag 28 september 2015 17:20 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Daar doelde ik niet op met de opmerking "foto's"
Hoezo zo'n Silvo zakje. Hoofdbestandelen zullen zout, peper en gistextract zijn.
Ontopic: straks aardappels, wortels en karbonade
Morgen: uiteten, all you can wat bij Puur in Emmen
Overmorgen: geïnspireerd door de foto van Geert ga ik zelf weer es goulash (eigenlijk pörkölt want goulash is een soep) maken. Ik heb zojuist het laatste stuk Schotse Hooglander uit de diepvries gehaald. Binnenkort maar weer wat slachten
quote:Op maandag 28 september 2015 17:26 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ohw geen idee, ik zag hem toevallig hangen !
Goulash !! Met sla en rijst !! Heerlijk
Pff nu pils
Dat wordt toch hachee?quote:Op maandag 28 september 2015 17:26 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ohw geen idee, ik zag hem toevallig hangen !
Goulash !! Met sla en rijst !! Heerlijk
Pff nu pils
Whehe, ik moet echt een grotere pan hebben, deze loopt verticaal omhoog.quote:Op maandag 28 september 2015 17:25 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
[..]
Mijn lekkerste eten ziet er vaak het meest ranzig uit
Looks don't matter, taste does
quote:Op maandag 28 september 2015 17:28 schreef minilot het volgende:
Ja verdeurie, ik van plan om straks ricotta-gnocchi te maken in kruidige tomatensaus..
..zit ik al een kwartier over wiener schnitzels te lezen en nou heb ik vooral dáár trek in.
Goede tip kip uit de oven!! Van de week maar eens doen, morgen denk ik even eten bij een snackbar, ziet er altijd netjes en schoon uit binnenquote:Op maandag 28 september 2015 17:31 schreef golfer het volgende:
Hier straks kip tandoori uit de oven (geen zakjes kruidenmix), basmatirijst en een salade van mango en komkommer met een zelfgebrouwen oosterse dressing.
Maar dan niet zo'n Knorr of andere kruidenmix gebruiken, maar zelf een tandoorimix-dressing maken.quote:Op maandag 28 september 2015 17:37 schreef Geerd het volgende:
Goede tip kip uit de oven!! Van de week maar eens doen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |