Die zijn inderdaad lekkerquote:Op zondag 27 september 2015 16:35 schreef Karzai het volgende:
Dadels deze zijn zacht en zoet, bij Dirk nu in de aanbieding
[ afbeelding ]
Klinkt allemaal erg lekkerquote:Op zondag 27 september 2015 17:22 schreef Diconnected het volgende:
Vanmiddag heerlijk geluncht met een 12 uurtje: boerenbrood met een kroket, een met carpaccio, en een met belegen kaas en knoflookmayo. Daarbij nog een klein prutje salade (die overigens echt heerlijk was), uiensoep en lekkere scherpe mosterd . Later nog ergens een ijsje gehaald, met de smaak caramel en meloen. Was ook erg lekker.
Vanavond ga ik noedels met kip kerrie maken.
Waarom zou je dat niet durven?quote:Op zondag 27 september 2015 17:41 schreef golfer het volgende:
Restjes Chinees die ik durf op te warmen.
Toch wel volgens mijn wereldberoemde recept he?quote:Op zondag 27 september 2015 17:53 schreef quirina het volgende:
Maakt Rendang vandaag, met rijst en sambalboontjes.
Vanwege deze 'deskundige'quote:Op zondag 27 september 2015 17:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Waarom zou je dat niet durven?
quote:Op zondag 27 september 2015 13:47 schreef Karzai het volgende:
chinees van de chinees moet je niet opwarmen #schijterij
Pasta en rijst schijn je niet opnieuw te mogen verwarmen.quote:Op zondag 27 september 2015 17:58 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Waarom zou je dat niet durven?
Nog nooit last van gehadquote:
Ik ook niet, maar ja...na 60 jaar durf ik het nou niet meer.quote:
precies dat moet je niet doen ivm met schadelijke bacterieenquote:Op zondag 27 september 2015 18:20 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Pasta en rijst schijn je niet opnieuw te mogen verwarmen.
wat een hysterisch geleuterquote:Op zondag 27 september 2015 18:38 schreef Karzai het volgende:
[..]
precies dat moet je niet doen ivm met schadelijke bacterieen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |