abonnement Unibet Coolblue
pi_158128382
quote:
0s.gif Op woensdag 9 december 2015 14:19 schreef rianne1994 het volgende:

[..]

Ja dat klopt. Iedereen moet natuurlijk voor zichzelf bepalen waar hij goed aan doet, maar ik zou het eerlijk gezegd niet aanraden. Of je moet echt het geld dat je uitspaart op je premie opzij zetten mocht je een keer iets hebben, maar dan nog kan het natuurlijk duurder uitvallen als je ineens wat hebt. Ik ben ook kerngezond en heb normaal gesproken nóóit wat, toch ben ik ineens dit jaar meerdere keren op de SEH beland en word ik eind deze maand nog geopereerd, dus ik ben oprecht blij dat ik geen hoger eigen risico had ingesteld. Ik bedoel maar te zeggen dat zoiets je altijd ineens kan overkomen.
Ja klopt dat is het hele punt van verzekeren ;) en ik heb inderdaad een financiële buffer opgebouwd want de korting krijg je idd niet gestort, maar je betaald gewoon minder dus mocht je kosten hebben moet je het wel kunnen ophoesten...

Zou heel wat schelen als je het weer via de huisarts kan doen. In principe slik je alleen medicijnen dus vrij eenvoudig toezicht op te houden zou je denken ;) omdat het via de dermatoloog moet ben je ineens veel meer kwijt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Deezertje op 09-12-2015 14:30:24 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')