quote:
Op zaterdag 26 september 2015 15:51 schreef MissLuna het volgende:Wanneer is dit geweest? Dit is nog de oude setting onder leiding van Sieberen Meerema. Vanwege persoonlijke redenen was ik juist benieuwd naar je ervaring met de huidige chef.
.
Gezien mijn eerdere ervaring had ik niet de behoefte opnieuw De Harmonie te gaan uitproberen.
Daarbij heb je zeker onderstaand logo bovenin de post gemist:
Staat voor: Bezocht in een ver verleden en nooit met FOK! eerder gedeeld
Staat dat grote 'Update'logo er in dan is het een actueel en niet zo lang geleden bezoek geweest.quote:
Op zaterdag 26 september 2015 18:01 schreef Knuck-les het volgende:Iwanus, toevallig ooit bij No. 1916 geweest in Amsterdam? Hoorde van een kennis dat het erg de moeite waard was en twijfel sindsdien om te gaan.
Nee, ik ben er niet geweest. Misschien CUL collega 'Golfer' die in het Noord-Hollandse vaker vertoeft dan ik, gezien zijn woonplaats.Zou zeggen: Vraag het hem.
Waar? ]
© Rotterdam-Nederland web
© Cliweb ParkheuvelHeuvellaan 21
3016 GL Rotterdam
Wat at / dronk je?
Deze Spaanse cava werd mij aanbevolen aangezien die nieuw in het assortiment was en volgens zegge mij erg goed zou bevallen ( jaja...met zo een prijskaartje zou ik dat ook zeggen ) Nou... men kreeg gelijk,sterker nog ik werd aangenaamd verrast. De reuk (alias "in de neus" voor de wijnpuristen) gaf mij iets van wit fruit,citrus en notige tonen. "In de mond" zoals dat heet mooi geïntegreerde bubbels en totslot een heerlijke minerale afdronk. Kortom een mooie complexe cava die ook nog droog en fris van karakter is en een mooi begin van wat later bleek een lange avond.
Een óude bekende'van de kaart en eerder genomen: Gedoken Sint-Jacobsmossel “zwart-wit” i.c.m. crème frâiche, Perle Imperial kaviaar en ander zwart en wit. Smakelijk!
"En weer doorrrrr" zoals ze in de Radler reclame zouden zeggen. De volgende fles. Tis tenslotte weekend..
En we zijn in Rusland beland met een klassieker genaamd: "Pommes Tsarine" die mij gelijk aan een ex deed denken en bijbehorende se...ach laat ook maar. Lekker gerechtje met o.a. Perle Imperial kaviaar als topping en de matige Welschriesling wijn. 'Miep' moet natuurlijk weer even multitasken..
En daar is een lekkere Bourgogne wijn voor bij de komende (vlees)gerechten.
'Tussendoortje' i.c.m. de wijn en 'Miep' multitaskt opnieuw omdat er wat problemen zijn / waren met haar vlucht.
Hert van de Veluwe zoals het genoemd wordt i.c.m.o.a. boleten, crosnes, pompoen, doperwten,wortel en jus van het hert waarin groene Chartreuse is verwerkt. Mjah...lekker! Maar wat hierna komt is sowieso lekkerder!
Boeja! En daar is een oude bekende''van weleer: Gebraad van Kobe Wagyu rund geserveerd met radijs, brunoise van merg, gebrande zilveruitjes en Vietnamese longpepper jus. Lekker,lekker,lekker en nog maar een keer uitgevraagd gewoon omdat het kan.
Heel simpel 'toetje' en wel "Parkheuvels Snickers"i.c.m. een enkel choco truffel bolletje. Mwah.niet gek. Maar 'Miep' zit al in de startblokken dus maar de rekening vragen en dan mooven!Impressies / Op of aanmerkingenTja, wat valt er meer te zeggen dat het opnieuw een genot was om hier bij Parkheuvel te eten en alles weer uitstekend in garing en smaak was.
Cijfer
9- / 10
Na 'Miep'te hebben weggebracht teruggereden naar Rotterdam en uiteraard mij in het nachtleven gestort want als de kat van Huis is...afijn...u weet wel..
(j/k)Waar? © Bogue.
De VIP pianobar voor de avond. En nee er wordt vanavond geen piano op gespeeld.
De bereiding van de eerste Spaanse Gin Mare cocktails.
Beetje tempo Harry want wil een nieuwe paffert aansteken.
Zo klaar! En zo ziet een Spaanse Gin Mare cocktail eruit. Heerlijk frisse cocktail met jeneverbes, frisse koriander met verder een kruidige smaak van tijm, rozemarijn en basilicum.
Toch maar een HUGH burger plankje bestelt want tis alweer +/- 3? uur geleden dat ik iets gegeten heb. Oh ja. links vooraan m'n glas met Veuve bubbels.
Erg goede, zelf gesneden verse patat met ook nog een goede beet en lekker krokant. Hamburger was ook goed! Helemaal geen spijt van gehad!
Ja mensen...er moet stevg geacclimatiseerd worden maarre de Spaanse cocktails gaan wel erg hard. I.i.g. harder dan mijn Veuve bubbel.Leuke avond verder gehad en zo tegen de ochtendgloren omdat het maagje weer begon te knorren
de enige echte avondchinees van Rotterdam bezocht met:
Ook die bolle''alias mr "Happy Face" houdt van noodles.Vertelde hem gelijk dat zijn noodles-toko echt onderscheidend moet zijn want ik sabel het gewoon neer als het allemaal mediocre blijkt te zijn. Want.. Asian Glories neersabelen ( Francois: Wat!..meen je niet man. Was het echt zo slecht?..) Francois noodle-toko neersabelen. "zo heurt 't"