Jawelquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
Rauwe witlof... Daar maak je toch niemand blij mee?
gaat prima in een saladequote:Op dinsdag 22 september 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
Rauwe witlof... Daar maak je toch niemand blij mee?
Ik ben geen konijnquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:50 schreef franklop het volgende:
[..]
gaat prima in een salade
En cavia's en konijnen smullen ervan
ook geen caviaquote:
Kan natuurlijk wel zijn dat hij VOOR half 8 komt, maar dan gewoon morgen terugkijken via UG.quote:Topkok Robert Kranenborg komt ons weer een uniek, klassiek, ingewikkeld én lekker gerecht voorschotelen dat vrijwel nergens meer op de kaart staat. Vandaag maakt hij samen met Diny Schouten en Floris Brester weer een ware proeve van vakmanschap! Diny en Floris zijn de stuwende krachten achter 'De Pasteibakkerij', een tweemans werkplaats voor handgemaakte charcuterie, waarin de veelal ‘incourante delen’ van varkens verwerkt worden, die met ouderwets fatsoen zijn grootgebracht.
quote:Op dinsdag 22 september 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
Rauwe witlof... Daar maak je toch niemand blij mee?
Word er ook bang van jaquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:51 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ik vind het een beetje een engerd.
Toch knap dat nog nooit iemand hem heeft neergestoken in de keukenquote:
Niet uit Aussie iig Klinkt erg Engels idd....quote:
is ook erg lekker ;pquote:
krokante huidquote:Op dinsdag 22 september 2015 18:57 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik weet niet eens precies wat het is. Uitgebakken spek? Of is het toch anders.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |