Niet erg voedzaam, maar wel lekker of is dit het beruchte gin tonic dieet? http://www.wtf.nl/weird-s(...)eet-blijkt-hoax.htmlquote:Op vrijdag 18 september 2015 19:13 schreef habitue het volgende:
Bobby's gin, feever tree tonic, sinaasappel en kruidnagel. Lekker!
Dit ziet en klinkt echt ontzettend goedquote:Op donderdag 17 september 2015 16:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond hebben we Krustenbraten, ofwel, varkensbraadstuk met knapperzwoerd.
Pekelen
5 Liter Water
1 kg Zout
6 Tenen knoflook
20 Peperkorrels
10 Kruidnagels
5 Blaadjes laurier
3 EL Mosterdzaad
10 Jeneverbessen
Water met de ingredienten aan de kook brengen,
intussen de zwoert wiebervorming insnijden en vlees met een sateprikker inprikken
Water helemaal laten afkoelen, bv een nachtje buiten, wel deksel erop.
Als het water koud is (niet lauw) het vlees erin en het 2 a 3 dagen in de koelkast laten staan.
Dan vlees afspoelen en droogdeppen,
Oven op 160-180 graden (afhankelijk of je een turbooven hebt) en garen tot minstens een kerntemperatuur van 70-75 graden, en de zwoerd krokant en knapperig.
Dan laten rusten, ca 10 minuten
Serveren met bruine saus, aardappels, rode kool of zuurkool, spruiten, goed glas bier.
Heel klassiek, heel mooi en je krijgt er dorst van
De zwoerd is erg lekker krokant knapperig,
Voor je hem in de oven stopt de zwoerd met een anderhalf, twee liter kokend water in een straaltje overgieten, zodat de eiwitten stollen. Dan droogdeppen met keukenpapier. Dit zorgt ervoor dat hij extra krokant
[ afbeelding ]
Inderdaad. Nomnomnomquote:Op vrijdag 18 september 2015 20:09 schreef Tem het volgende:
[..]
Dit ziet en klinkt echt ontzettend goed
Ik doe niet aan dieet Maar opzich wel goed excuusquote:Op vrijdag 18 september 2015 19:15 schreef mytec het volgende:
[..]
Niet erg voedzaam, maar wel lekker of is dit het beruchte gin tonic dieet? http://www.wtf.nl/weird-s(...)eet-blijkt-hoax.html
Jij drinkt meer bier dan ik aan vocht totaal.quote:
Dat zou maar zo kunnenquote:Op zaterdag 19 september 2015 01:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jij drinkt meer bier dan ik aan vocht totaal.
Had dropjes, chips en een lekker toetje. Totaal geen trek maar toch willen eten
Ik geloof dat je 3 liter bier per dag drinkt, klopt dat?quote:
3L nee, 6 flesjes gemiddeld soms 1 meer soms minder.quote:Op zaterdag 19 september 2015 01:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik geloof dat je 3 liter bier per dag drinkt, klopt dat?
Ik ben blij als ik 1,5 liter totaal per dag binnenkrijg en dat bestaat dan uit fris en water.
broodje bapao jonguh !!quote:Op zaterdag 19 september 2015 19:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
waar moet ik dan aan denken?
We hadden vanavond een uitgebreid diner met keuze uit de de magnetron hamburger, de magnetron kipburger of de magnetron hotdog.quote:Op zaterdag 19 september 2015 19:16 schreef FutureFairytale het volgende:
waar moet ik dan aan denken?
Luxe shit!quote:Op zaterdag 19 september 2015 21:01 schreef Myraela het volgende:
[..]
We hadden vanavond een uitgebreid diner met keuze uit de de magnetron hamburger, de magnetron kipburger of de magnetron hotdog.
Pfff ook een beetje uiteten toch !!quote:Op zondag 20 september 2015 17:16 schreef uniekhoorn het volgende:
We gingen eigenlijk uit eten om vakantie in te luiden maar dat wordt toch:
Gesmoorde spruitjes, gehaktballen alla Librije, gestoomde krieltjes, rode kool met appeltjes
Ha, gaan wij een wedstrijdje bier drinken doen?quote:Op zondag 20 september 2015 17:19 schreef Geerd het volgende:
[..]
Pfff ook een beetje uiteten toch !!
Hier ook vakantie, gaan jullie nog weg"?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
quote:Op zondag 20 september 2015 17:22 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ha, gaan wij een wedstrijdje bier drinken doen?Hahaha is goed !! Je loopt er nu alleen 4 achter Ohw lekker hoor even de warmte opzoekenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zwaai naar dieren.
Heb jij er al 7 gehad?quote:Op zondag 20 september 2015 17:25 schreef Geerd het volgende:
[..]
Hahaha is goed !! Je loopt er nu alleen 4 achter Ohw lekker hoor even de warmte opzoeken
Allemaal voor jou alleenquote:Op zondag 20 september 2015 17:23 schreef derLudolf het volgende:
Patat (zelf gesneden), varkenshaas medaillons (gemarineerde plakjes varkenshaas omwikkeld met spek op een stukje) en zelfgemaakte appel-perenmoes staat hier over een half uur op tafel
Ja... specs!quote:
Mixje is 1 pilsjequote:Op zondag 20 september 2015 21:54 schreef uniekhoorn het volgende:
zakje nibb-it en een paar zoute stokjes
Dat met een cola-berenburg
Sorry Geerd
Recept?quote:
http://www.oetker.co.uk/u(...)secake-cupcakes.htmlquote:
Nee mijn broertje en ouders aten ook meequote:
Waar proeft dat naar? Kan mij niet voorstellen dat het uberhaupt naar lever smaakt. Lijkt mij wel lekker trouwensquote:
Proost !quote:Op maandag 21 september 2015 15:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Biefstuk, gebakken champignons met ui (in biefstukjus), sperziebonen en ovenfrietjes.
Peperroomsaus en kruidenboter erbij
Zo een blokje choco en een rood wijntje
Vroeger noemde men het schelvislever, maar in werkelijkheid kwam het toen ook al van de kabeljauw. Tegenwoordig dus in blikjes te koop als kabeljauwlever.quote:Op maandag 21 september 2015 15:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Waar proeft dat naar? Kan mij niet voorstellen dat het uberhaupt naar lever smaakt. Lijkt mij wel lekker trouwens
Dus die blikjes schelvislever van "vroegah" waren eigenlijk kabeljauwlever? Goh, nooit geweten. Ik vond dat als kind verschrikkelijk lekker maar ik heb het nu al minstens 15 jaar niet meer gegeten.quote:Op maandag 21 september 2015 15:48 schreef golfer het volgende:
[..]
Vroeger noemde men het schelvislever, maar in werkelijkheid kwam het toen ook al van de kabeljauw. Tegenwoordig dus in blikjes te koop als kabeljauwlever.
Zit geen echte leversmaak aan. Is lichtroze en smeuïg en ik doe er altijd een beetje peper en zout op.
Het was voor mij ook jeugdsentiment toen ik het weer tegen kwam in de supermarkt.quote:Op maandag 21 september 2015 15:58 schreef Bramito het volgende:
Dus die blikjes schelvislever van "vroegah" waren eigenlijk kabeljauwlever? Goh, nooit geweten. Ik vond dat als kind verschrikkelijk lekker maar ik heb het nu al minstens 15 jaar niet meer gegeten.
quote:Op maandag 21 september 2015 16:51 schreef mascara-klodder het volgende:
Iets met aardappelen. Ik was een weekendje weg en toen ik thuiskwam lag er een zak aardappels op het aanrecht.
Ik kook vanavond dus niet.
Zou proevenquote:
Die cola zero doet het hemquote:Op maandag 21 september 2015 22:17 schreef zeefje het volgende:
O: Welbekende Brinta en boterham honing
L: broodje unox en broodje met mexicano
D: lauwe friet, lauwe burger en cola zero @Mac
T: twee bitterkoeken van AH en een chocolademuffin.
Was weer een caloriebom vandaag.
Lachen, toch, die koekjes!quote:Op dinsdag 22 september 2015 15:22 schreef FutureFairytale het volgende:
Eiwitreep met pure chocola.
Nijntje koekjes
proost!quote:
Nice en goed idee !! Wel ff piks van de ballen zo he?quote:Op dinsdag 22 september 2015 16:18 schreef derLudolf het volgende:
Ik denk dat ik zo maar es gehaktballen ga draaien (rundergehakt, wat standaard gehaktkruiden, De Marne Groninger mosterd en voldoende uien, bakken in boter) met stamppot boerenkool
Ik doe altijd 1kg half om half, 4 ballen en 3 eierenquote:Op dinsdag 22 september 2015 16:36 schreef derLudolf het volgende:
Onder de 200 gram zijn het soepballetjes Mosterd kneed ik er door ja, samen met de ui, kruiden, ei en paneermeel.
Dat is best veel eiquote:Op dinsdag 22 september 2015 16:37 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ik doe altijd 1kg half om half, 4 ballen en 3 eieren
Gaat er altijd wel in hoor!!quote:
Ik vraag me altijd af wat voor werk jij doet dat je dit zo overdag kunt doen. Ben stik jaloers hahaquote:Op dinsdag 22 september 2015 15:08 schreef Iwanius het volgende:
Vanmorgen vroeg wat bubbels daarna voor de lunch deze aloude combinatie genomen en nu alweer een tijdje aan het acclimatiseren Tis tenslotte dinsdagmiddag.
Hij werkt niet meer volgens mijquote:Op dinsdag 22 september 2015 17:52 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Ik vraag me altijd af wat voor werk jij doet dat je dit zo overdag kunt doen. Ben stik jaloers haha
Vroeger had je hier een succesrecept van boerenkoolovenschotel met pindakaas. Die heb ik 1x gemaakt en was best lekkerquote:Op dinsdag 22 september 2015 17:20 schreef Bienelientjee het volgende:
Boerenkool ovenschotel. Met ui, paprika, spekjes, rookworst, boerenkool. Laag aardappel puree en oude kaas! Ben benieuwd
Dozen bolletje producten op werk die op moeten en nu maar ff een nijntje biscuit geprobeerd. Eerst flauw, uiteindelijk toch best lekkerquote:
Hij gaat gewoon elke keer een terras op een vraagt of hij het menu van mensen mag fotograferenquote:Op dinsdag 22 september 2015 17:52 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Ik vraag me altijd af wat voor werk jij doet dat je dit zo overdag kunt doen. Ben stik jaloers haha
Met pindakaas Lijkt me zo raar Maar soms zijn de gekste combinaties juist lekker !quote:Op dinsdag 22 september 2015 17:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vroeger had je hier een succesrecept van boerenkoolovenschotel met pindakaas. Die heb ik 1x gemaakt en was best lekker
tis wel lekker om zo te kunnen leven, maar ik zou toch meer thuis eten vind ik toch gezelligerquote:Op dinsdag 22 september 2015 17:52 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Ik vraag me altijd af wat voor werk jij doet dat je dit zo overdag kunt doen. Ben stik jaloers haha
Prakjes van je MC donalds en mexicano van gisteren?quote:
Nee .quote:Op dinsdag 22 september 2015 19:09 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Prakjes van je MC donalds en mexicano van gisteren?
Weet jij zeker wat er in een Mexicano zit?quote:
Wat bedoel je nou?quote:Op dinsdag 22 september 2015 20:01 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Weet jij zeker wat er in een Mexicano zit?
Dat er allicht aardappelzetmeel in zit en iets aan groente. Oftewel een mexicano of hamburger is ook een complete maaltijdquote:
Tuurlijk nietquote:Op dinsdag 22 september 2015 20:12 schreef RobinOok het volgende:
Uit een pakje? Zo'n koelbak uit de supermarkt?
Zo ziet stamppot boerenkool er toch altijd uit. Ben vrij conservatief, stamppot hoor je niet mee te rommelen. Vier ingrediënten: aardappels (bintjes bij voorkeur) boerenkool spek en boterquote:
quote:Op dinsdag 22 september 2015 20:06 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dat er allicht aardappelzetmeel in zit en iets aan groente. Oftewel een mexicano of hamburger is ook een complete maaltijd
Ontopic, foto van mijn maaltijd van vanavond
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 22 september 2015 20:06 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dat er allicht aardappelzetmeel in zit en iets aan groente. Oftewel een mexicano of hamburger is ook een complete maaltijd
Ontopic, foto van mijn maaltijd van vanavond
[ afbeelding ]
Nah, mijn boerenkool is groen.quote:Op dinsdag 22 september 2015 20:25 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zo ziet stamppot boerenkool er toch altijd uit.
Stampotquote:Op dinsdag 22 september 2015 20:06 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dat er allicht aardappelzetmeel in zit en iets aan groente. Oftewel een mexicano of hamburger is ook een complete maaltijd
Ontopic, foto van mijn maaltijd van vanavond
[ afbeelding ]
Komt misschien Door het licht .quote:
Ik vind hem knapperig niet lekker. Dus ik kook hem altijd goed langquote:
Dat, en de MotoG staat nou ook niet bekend om zijn geweldige cameraquote:
Tja. Ik ben het alleen Gewend met spek. Heel. Veel. Spek.quote:
Spekquote:Op dinsdag 22 september 2015 20:43 schreef zeefje het volgende:
[..]
Tja. Ik ben het alleen Gewend met spek. Heel. Veel. Spek.
Jouw boerenkool heeft een perfect camera'tje en ervaring met hoeken en lichten. Niet iedereen maakt zulke foto's. Dit ziet er alsnog lekker uit, als zijnde echt.quote:
Helemaal mee eens!quote:Op dinsdag 22 september 2015 23:12 schreef derLudolf het volgende:
Over food photography gesproken, zoek es op Don Pedro op Flickr (het is een Nederlander). Die maakt echt schitterende foto's van eten. Prachtig opgemaakt en stamppot snijbonen ligt dan op een mooi bord van Wiebe van der Zee met bijpassend tafellaken. Echt een lust voor het oog.
Geniaal toch dit?
https://m.flickr.com/#/ph(...)t-72157608300137179/
https://m.flickr.com/#/ph(...)t-72157608300137179/
https://m.flickr.com/#/ph(...)t-72157608300137179/
Ja van mij ook. Zijn andere foto's kunnen mijn dan weer minder bekoren, zie het liefst foto's van eten.quote:Op woensdag 23 september 2015 06:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Helemaal mee eens!
Is flickr vriendje van me.
Van mensen maakt ie ook super momentkiekjes.
In Duitsland? Dacht dat je best ver van de grens woondequote:
quote:Op woensdag 23 september 2015 14:35 schreef Geerd het volgende:
derLudolf brach mij op een idee :
[ afbeelding ]`
(gehakt is van de slager)
Proost !! Desperado's en Corona's vanmiddag!!quote:Op woensdag 23 september 2015 14:47 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij doen een la Chouffe open op dit moment, buitenzittende in het zonnetje !
Vanavond: de koelkast moet leeg dag.
Gesmoorde sperziebonen, gevulde paprikas met o.a. gehakt, veel kruiden
Salade van ijsbergsla en alle koude wat op moet, gebakken aardappelen en nog 2 grote gevulde Chinese kool rollen met dezelfde gehaktvulling
Denk alleen dat ik de mosterd er gewoon bij doe en niet er door heenquote:
Jij tikt er ook best wat weg per weekquote:Op woensdag 23 september 2015 15:17 schreef Geerd het volgende:
[..]
Proost !! Desperado's en Corona's vanmiddag!!
2 of 3 flinke dessertlepels kunnen prima vind ik op die hoeveelheid (kilo?)quote:Op woensdag 23 september 2015 15:23 schreef Geerd het volgende:
[..]
Denk alleen dat ik de mosterd er gewoon bij doe en niet er door heen
Ik weet wel hoe dat gaat te veel of te weinig en dan smaakt het weer kut.
Ik heb vakantie !!!quote:Op woensdag 23 september 2015 15:23 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Jij tikt er ook best wat weg per week
Jup 1 kgquote:Op woensdag 23 september 2015 15:25 schreef derLudolf het volgende:
[..]
2 of 3 flinke dessertlepels kunnen prima vind ik op die hoeveelheid (kilo?)
Ja, en nee, ik woon vlak aan de grens. Je kan trouwens bij de Aldi zoute haring kopen, twee stuks in beschermende atmosfeer. Smaken best goed, beter dan van zo een kraam waar ze al uren schoongemaakt op je liggen wachten, maar niet zo goed als eentje die voor je wordt schoongemaakt.quote:Op woensdag 23 september 2015 12:59 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In Duitsland? Dacht dat je best ver van de grens woonde
Ze zijn best groot of is de pan kleinquote:Op woensdag 23 september 2015 19:19 schreef kipje123 het volgende:
begrijp ik nou goed dat je gehaktballen van een half pond per stuk maakt?
krijg je die van binnen wel goed gaar?quote:Op woensdag 23 september 2015 18:04 schreef Geerd het volgende:
Wie komt er eten zo !!!
[ afbeelding ]
Volgende keer eerst maar 2 kan ik ze tenminste normaal omdraaien
Ja hoor ! Rond om ff bruin bakken, laag vuurtje deksel der op om de 10 ff wentelen hatselflats 45min ofzo.quote:Op woensdag 23 september 2015 19:30 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
krijg je die van binnen wel goed gaar?
Jup!!quote:Op woensdag 23 september 2015 19:19 schreef kipje123 het volgende:
begrijp ik nou goed dat je gehaktballen van een half pond per stuk maakt?
1 kg : 4quote:Op woensdag 23 september 2015 19:20 schreef Soury het volgende:
[..]
Ze zijn best groot of is de pan klein
Ok ik kom eraanquote:
quote:Op woensdag 23 september 2015 19:55 schreef banaantjeEE het volgende:
Bloemkool met schnitzel en gebakken aardappelen
Wat ga je maken dan ?quote:Op woensdag 23 september 2015 20:12 schreef habitue het volgende:
Nu 2kg riblappen in blokjes van 0.5 cm snijden
Chili con carne. Veel eters morgen.quote:
Uhuhu .quote:Op woensdag 23 september 2015 21:21 schreef Geerd het volgende:
[..]
Je weet waar dat roze van gemaakt is ?
wat een baasquote:
Hele fijne vakantie!quote:Op donderdag 24 september 2015 13:07 schreef uniekhoorn het volgende:
Broodje gekookt ei, broodje kaas en een halve liter Heineken op Schiphol
Fijne vakantie! Weer op naar de zon?quote:Op donderdag 24 september 2015 13:07 schreef uniekhoorn het volgende:
Broodje gekookt ei, broodje kaas en een halve liter Heineken op Schiphol
Eigen filmpje? Mooi ondergrondje wel om te zuipenquote:
Ja, filmpje en muziekje heb ik zelf gemaakt.quote:Op donderdag 24 september 2015 15:56 schreef Geerd het volgende:
[..]
Eigen filmpje? Mooi ondergrondje wel om te zuipen
Leuke manier om te bereiden. Zal het eens proberen.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.🐱
Ik moest lachen om de pompoensoepbootquote:Op donderdag 24 september 2015 14:26 schreef mascara-klodder het volgende:
Vnv maak ik pompoensoepboot.
Stokbrood met hummus erbij.
Edit: pompoensoep dus
Rare auto-correct
quote:Op donderdag 24 september 2015 14:26 schreef mascara-klodder het volgende:
Vnv maak ik pompoensoepboot.
Stokbrood met hummus erbij.
Edit: pompoensoep dus
Rare auto-correct
Gij verslaafde Hayday'ertquote:Op donderdag 24 september 2015 14:26 schreef mascara-klodder het volgende:
Vnv maak ik pompoensoepboot.
Stokbrood met hummus erbij.
Edit: pompoensoep dus
Rare auto-correct
quote:Op donderdag 24 september 2015 20:31 schreef Sylvana het volgende:
Erg leuk gedaan zo :
[ afbeelding ]
Nice !! Zelfgemaakt??quote:Op donderdag 24 september 2015 20:31 schreef Sylvana het volgende:
Erg leuk gedaan zo :
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zwaai naar dieren.
quote:Op donderdag 24 september 2015 22:36 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nice !! Zelfgemaakt??
Beste spies ! Uit de oven ofzo? In de pan raak je die niet kwijtHaha nee was in een restaurant (de Tijd in Den Haag)SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@Bienelientjee, dat was het zeker
quote:Op donderdag 24 september 2015 22:36 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nice !! Zelfgemaakt??
Beste spies ! Uit de oven ofzo? In de pan raak je die niet kwijtKun je niet zien dat dit in een restaurant is?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Beetje Bourgondisch ook niet van dat hele sjieke gedoe 25 bordjes en 30 messen gewoon klets, etenquote:Op donderdag 24 september 2015 22:40 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Haha nee was in een restaurant (de Tijd in Den Haag)
@Bienelientjee, dat was het zeker
Proost !quote:Op vrijdag 25 september 2015 00:29 schreef uniekhoorn het volgende:
Een sandwiche ham en kaas, Leo bier
Zin in datquote:Op vrijdag 25 september 2015 08:06 schreef uniekhoorn het volgende:
Ontbijtbuffet, zo maar een vers omelet halen
Mis je de bitterballen al?quote:
Ja maar we hebben nu doritosquote:Op vrijdag 25 september 2015 15:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Mis je de bitterballen al?
Hier salmiakballuuuuuu!
Nibbit sticks bij de pils, net de hele keuken even schoongemaakt na het slachtveld met de gehaktballen.quote:
Je favoriet!quote:Op vrijdag 25 september 2015 15:45 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ja maar we hebben nu doritos
Vanavond voor het eerst avondbuffet, Chinese thema, we zullen zien
Hmm ik proefde niet echt wat pittigs. Mijn smaak is verpest..quote:Op vrijdag 25 september 2015 20:51 schreef NutKees het volgende:
Ik zat een zak Dorito's Roulette naar binnen te werken, maar heb hem weg moeten leggen na 3x winst vlak achter elkaar. Dan proef je dus helemaal niks meer.
Ziet er goed uit!quote:
Wat zijn karakollen?quote:Op zaterdag 26 september 2015 16:09 schreef banaantjeEE het volgende:
Ajuinsoep met Frans brood, en karakollen
Dacht slakken , nooit de Suske en Wiske gelezen ;-)quote:Op zaterdag 26 september 2015 17:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat zijn karakollen?
Vooraf: tomatencremesoep met balletjes en geraspte kaas.
Later broodjes pulled chicken.
Toe aardbeien, verse aardbeienpuree en vanilleijs.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Was 'ie verbrand?quote:Op zondag 27 september 2015 11:55 schreef Karzai het volgende:
Vegetarische wrap van de ikea, verassend lekker
chinees van de chinees moet je niet opwarmen #schijterijquote:Op zondag 27 september 2015 13:44 schreef Geerd het volgende:
Eitje met brood, koffie, melk, dan plop, vanavond weer CHinees, stond gister bij de Chinees ik dacht fuck it, haal gewoon 2 maaltijden hoef ik morgen (vandaag) het huis niet uit.
Gesneden biefstuk met broccoli
Hu? Deden we jaren thuis, doet toch heel Nederland?quote:Op zondag 27 september 2015 13:47 schreef Karzai het volgende:
[..]
chinees van de chinees moet je niet opwarmen #schijterij
ik heb het ook weleens gedaan, maar ze warmen het zelf ook op volgens mij en twee keer opwarmen schijnt niet zo goed te zijnquote:Op zondag 27 september 2015 14:44 schreef Geerd het volgende:
[..]
Kan mij niet voorstellen dat je dat nog nooit gedaan hebt?
Hier hebben ze een open keuken en die gasten maken alles vers, dat zie je dan ook.quote:Op zondag 27 september 2015 14:46 schreef Karzai het volgende:
[..]
ik heb het ook weleens gedaan, maar ze warmen het zelf ook op volgens mij en twee keer opwarmen schijnt niet zo goed te zijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |