Ziet er inderdaad erg lekker uit, beter dan bij de all you can alles tent waar ik laatst was geweest.quote:Op donderdag 19 november 2015 13:25 schreef robdriessen het volgende:
Waar?
[ afbeelding ]
Watertuin, Schiedam
Wanneer?
4 november j.l.
Wat at je?
[ afbeelding ]
Van alles wat. Sushi, sashimi van zalm en tonijn, carpacciorolletjes, wokgerechten, gegratineerde oesters, coquilles, "diamanthaas", etc.
Dit vergezeld door Leffe Blond, Leffe Dubbel en een rood huiswijntje van de tap.
Impressie?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Naast Naaldwijk en Spijkenisse is er sinds deze zomer ook een Watertuin in Schiedam. All you can eat and drink. Buffetrestaurant met voor elck wat wilsch, van pizza en patat tot en met oesters, kreeft en T-bone. Je kiest hoe lang je wilt blijven, rekent af, en gaat dan de buffetten afstruinen. Alles zelf pakken, ook fris, bier, speciaalbier, wijn en (ijs)koffie. Niets wereldschokkends, maar genoeg keuze en variatie. een leuke afwisseling als je graag naar een buffet-, wok- of sushirestaurant gaat. Vlees wordt naar keuze bereid op grillplaat of in de Big Green Egg. Klaar terwijl u wacht. Bediening komt alleen aan tafel om af te ruimen.
Kosten?
Twee uurtjes onbeperkt bunkeren voor 2 volwassenen (waarvan 1 gratis want verjaardag) en 1 koter: EUR 46,90.
Cijfer?
9. Goed verzorgde gerechten, frisse uitstraling van de buffetten, veel keuze qua eten en drinken, en je weet van tevoren wat je kwijt bent.
Waar oktober staat moet je november lezen.quote:
quote:Op zondag 29 november 2015 22:18 schreef borisz het volgende:
[..]
Waar oktober staat moet je november lezen.
Stop de tijd. Geen jokers.
Cocktail workshop bij Behind Bars! Vraag naar Marcel of Daniel en zeg dat Luuk (uit Curacao) je heeft gestuurdquote:Op zondag 25 oktober 2015 22:37 schreef NoralyZ het volgende:
Heeft iemand 'n goeie suggestie voor een lunchrestaurant o.i.d. in Utrecht? Ik heb binnenkort m'n diploma-uitreiking en wil graag met m'n ouders en co erna even wat doen. Feestelijke dingen als wijnproeverijen, luxe 3-gangenlunches of huiselijke taartfestijnen, sta voor alles open. Heb gewoon geen idee wat er daar te doen is op culinair gebied . Belangrijk wel: ergens op een doordeweekse middag, niet al te laat. Vandaar 'lunchrestaurant'..
quote:Op zondag 29 november 2015 22:18 schreef borisz het volgende:
[..]
Waar oktober staat moet je november lezen.
Stop de tijd. Geen jokers.
Bijna goed, maar je wordt Per seconde wijzer.quote:
Doe je dit nou expres?quote:Op maandag 30 november 2015 09:22 schreef MutedFaith het volgende:
Het eten was ook puik. Er zat echt helemaal niets tussen waarvan ik niet met plezier nog een 2e portie 'uitgevraagd' had. Goede smaken en combinaties, goed bereidt.
Kosten? ¤160 de man.
Cijfer? Dikke 9.
Dat heb ik al een jaar of 10 bij de Griek. En elk jaar toch er weer een keer intrappen gewoonweg omdat ik zin heb in een bord vol gekruid vleesch met tzaziki.quote:Op zaterdag 5 december 2015 18:29 schreef RobinOok het volgende:
Waar?
Restaurant Olympia
Schiedamse Vest 2 in Rotterdamm
Wanneer?
Van de week een keer
[ link | afbeelding ]
Wat at je?
Vooraf:
gefrituurde schijfjes courgette, gebakken gamba's in saus en humus met pita.
Hoofd:
twee goed doodgebakken doradefilets op pasta met een bord erbij met gebakken aardappelen en een bolletje rijst. (ze konden niet kiezen, blijkbaar) een mixed grill van wederom flink doodgebakken biefstuk, varkenshaas, lamskotelet, kipfilet en souvlaki.
Daarbij een bakje tzatsiki en obligaat bakje sla.
Kosten?
Met 4 glazen wijn erbij 85 euro of zo.
Cijfer?
5
Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
Ik zou zweren dat destijds, toen in Arnhem woonde die Griek mooi gegaard vlees serveerde.quote:Op zaterdag 5 december 2015 18:35 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Dat heb ik al een jaar of 10 bij de Griek. En elk jaar toch er weer een keer intrappen gewoonweg omdat ik zin heb in een bord vol gekruid vleesch met tzaziki.
Griekenland zelf is het stukken beter te doen! Paar jaar terug op Karpathos heerlijk lamsvlees van de spit gegeten, goed sappig en niet droog. Ook de Griekse mezes (tapas) zijn heerlijk en zijn veelzijdig. Veel Griekse tenten in Nederland lijken echter eerder op kebabszaken..quote:Op zondag 6 december 2015 15:04 schreef sirdanilot het volgende:
Volgens mij is alles bij de griek altijd helemaal doorbakken.
Hoe ze het in griekenland zelf eten weet ik niet want daar ben ik nooit geweest, maar in NL bij de griek nooit niet-doorbakken vlees gezien.
Inderdaad. Een aanfluiting.quote:Op zondag 6 december 2015 15:54 schreef mytec het volgende:
Veel Griekse tenten in Nederland lijken echter eerder op kebabszaken..
Ziet er wel goed uit allemaal.quote:Op zaterdag 5 december 2015 18:29 schreef RobinOok het volgende:
Waar?
Restaurant Olympia
Schiedamse Vest 2 in Rotterdamm
Wanneer?
Van de week een keer
[ link | afbeelding ]
Wat at je?
Vooraf:
gefrituurde schijfjes courgette, gebakken gamba's in saus en humus met pita.
Hoofd:
twee goed doodgebakken doradefilets op pasta met een bord erbij met gebakken aardappelen en een bolletje rijst. (ze konden niet kiezen, blijkbaar) een mixed grill van wederom flink doodgebakken biefstuk, varkenshaas, lamskotelet, kipfilet en souvlaki.
Daarbij een bakje tzatsiki en obligaat bakje sla.
Kosten?
Met 4 glazen wijn erbij 85 euro of zo.
Cijfer?
5
Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
Ik ken Griekse restaurants in en buiten Nederland waar het heel anders geserveerd wordt, dus niet met je eensquote:Op zondag 6 december 2015 17:17 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Ziet er wel goed uit allemaal.
Grieks is natuurlijk een beetje boers eten. En daar voldoet het aan zo te zien.
Je bent zoiets w.s. ontgroeid.
Had ook niet anders verwacht hoor.quote:
Met dezelfde ingredienten en meer vakmanschap kun je veel lekkerder eten op tafel zetten.quote:Op zondag 6 december 2015 17:24 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Had ook niet anders verwacht hoor.
Maar met z'n 2en inclusief ongeveer 4 glazen wijn voor 85 euro. De lat dient dan niet zo hoog te liggen als je bedenkt wat ze daar allemaal voor moeten doen. Winstmarge van 10 procent ofzo... Alweer 8 euro 50 verdiend.
Vakmannen zijn duur natuurlijk.quote:Op zondag 6 december 2015 17:28 schreef habitue het volgende:
[..]
Met dezelfde ingredienten en meer vakmanschap kun je veel lekkerder eten op tafel zetten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |