abonnement Unibet Coolblue
  User die het meest klaagt 2022 zondag 29 november 2015 @ 16:30:59 #101
414785 sirdanilot
pi_157902278
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 13:25 schreef robdriessen het volgende:
Waar?

[ afbeelding ]
Watertuin, Schiedam

Wanneer?

4 november j.l.

Wat at je?

[ afbeelding ]
Van alles wat. Sushi, sashimi van zalm en tonijn, carpacciorolletjes, wokgerechten, gegratineerde oesters, coquilles, "diamanthaas", etc.
Dit vergezeld door Leffe Blond, Leffe Dubbel en een rood huiswijntje van de tap.

Impressie?

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Naast Naaldwijk en Spijkenisse is er sinds deze zomer ook een Watertuin in Schiedam. All you can eat and drink. Buffetrestaurant met voor elck wat wilsch, van pizza en patat tot en met oesters, kreeft en T-bone. Je kiest hoe lang je wilt blijven, rekent af, en gaat dan de buffetten afstruinen. Alles zelf pakken, ook fris, bier, speciaalbier, wijn en (ijs)koffie. Niets wereldschokkends, maar genoeg keuze en variatie. een leuke afwisseling als je graag naar een buffet-, wok- of sushirestaurant gaat. Vlees wordt naar keuze bereid op grillplaat of in de Big Green Egg. Klaar terwijl u wacht. Bediening komt alleen aan tafel om af te ruimen.

Kosten?

Twee uurtjes onbeperkt bunkeren voor 2 volwassenen (waarvan 1 gratis want verjaardag) en 1 koter: EUR 46,90.

Cijfer?

9. Goed verzorgde gerechten, frisse uitstraling van de buffetten, veel keuze qua eten en drinken, en je weet van tevoren wat je kwijt bent.
Ziet er inderdaad erg lekker uit, beter dan bij de all you can alles tent waar ik laatst was geweest.

Maar ik vind 2 uur om uit eten te gaan zelf erg weinig, eigenlijk. Ik ben in zo'n tent al heel lang zoet met kiezen wat ik toch eens zal gaan eten.

En alcohol onbeperkt, oh jee dat is bij mij zelden een goed idee :')
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  Moderator / Redactie Sport zondag 29 november 2015 @ 22:18:44 #102
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_157911419
quote:
0s.gif Op zondag 29 november 2015 10:44 schreef Ole het volgende:
28 oktober?
Waar oktober staat moet je november lezen.

Stop de tijd. Geen jokers.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Miss SHO zondag 29 november 2015 @ 22:20:46 #103
22592 crew  Ole
pi_157911482
quote:
6s.gif Op zondag 29 november 2015 22:18 schreef borisz het volgende:

[..]

Waar oktober staat moet je november lezen.

Stop de tijd. Geen jokers.
:D
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 29 november 2015 @ 23:07:52 #104
78964 Luuksor
[ Curacao ]
pi_157912929
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 22:37 schreef NoralyZ het volgende:
Heeft iemand 'n goeie suggestie voor een lunchrestaurant o.i.d. in Utrecht? Ik heb binnenkort m'n diploma-uitreiking en wil graag met m'n ouders en co erna even wat doen. Feestelijke dingen als wijnproeverijen, luxe 3-gangenlunches of huiselijke taartfestijnen, sta voor alles open. Heb gewoon geen idee wat er daar te doen is op culinair gebied :P. Belangrijk wel: ergens op een doordeweekse middag, niet al te laat. Vandaar 'lunchrestaurant'..
Cocktail workshop bij Behind Bars! Vraag naar Marcel of Daniel en zeg dat Luuk (uit Curacao) je heeft gestuurd :)
pi_157914238
quote:
6s.gif Op zondag 29 november 2015 22:18 schreef borisz het volgende:

[..]

Waar oktober staat moet je november lezen.

Stop de tijd. Geen jokers.
_O-
Was het alweer 2 voor 12? :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 30 november 2015 @ 01:01:51 #106
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157914619
quote:
10s.gif Op maandag 30 november 2015 00:24 schreef mascara-klodder het volgende:

_O-
Was het alweer 2 voor 12? :P
Bijna goed, maar je wordt Per seconde wijzer. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! Šgolfer
pi_157914638
Waar? De Haringkoning (Den Haag)
Wanneer? 29 november
Wat at je? 2 mexicano's _O_
Impressie? Tja, wat moet ik erover zeggen? Elke Hagenees/Hagenaar kent de Haringkoning
Kosten? 4 hele euro's
Cijfer? 8 omdat het kan
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  maandag 30 november 2015 @ 09:22:12 #108
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157916146
Waar? L'Atelier in Gulpen
Wanneer? Afgelopen vrijdag (27 november)
[Wat at je? Bij L'Atelier hebben ze twee menu's, beide te serveren in 4, 5, 6 of 7 gangen. Wij besloten voor het 6 gangen menu "l'Atelier" te gaan, met bijpassende wijnen.

Het menu werd vooraf gegaan door een mousserende wijn met kweepeersiroop, met daarbij een viertal amuses:
- Gelei van rode biet, met een mousse van gerookte makreel
- Krokantje met geitenkaas en ras-el-hanout
- mini-tosti met limburgse grottenkaas en -ham
- bonbon van weetiknietmeer

Voor het voogerecht volgende daarna nog twee amuses:
- Oester met appelijs
- Gepocheerd kwartelei met eendelever

Het voorgerecht bestond uit een rilette van fazant, met daarbij ganzeleverpate, kweepeerijs en zure uitjes.

Bij het tussengerecht werd ons de keuze gegeven voor snoekbaars of kabeljauw. De hele tafel ging voor de snoekbaars. Deze was op de huid gebakken, en werd met een stukje paksoi, creme van zwarte knoflook en een saus van citroengras en kaffirblad geserveerd.

Het tweede tussengerecht was een ballotine van patrijs, met een stukje bloedworst, een hoopje zuurkool, stukjes appel en een saus van calvados.

Als hoofdgerecht kregen we wild zwijn. Opgediend met wat spelt, gesmoorde spitkool, rode wijnsaus en een sabayon met knoflook.

De drie belgische kazen (een zachte, een harde en een blauwschimmel) werden vergezeld door een brioche, een speltbroodje, rozijntjes, stroop en verse honing.

Het menu werd afgesloten met gemberijs, cheesecake, gebakken mango, schilfers witte chocolade en een vanille saus.

En daarna natuurlijk nog met een dubbele espresso, een grappa en de nodige friandises

Impressie? Absoluut een van de betere restaurants waar ik gegeten heb. Kan zich op elk vlak prima meten met menig ster-restaurant. De bediening wa suiterst vriendelijk, maar niet zo erg dat 't nep werd/leek, en totaal niet 'stijf' ofzo. Uitleg van gerechten en wijnen was prima in orde. Alleen het afruimen kon wat beter, er hebben twee glazen van 't aperitief zo ongeveer tot 't 2e tussengerecht leeg op tafel gestaan.

Het eten was ook puik. Er zat echt helemaal niets tussen waarvan ik niet met plezier nog een 2e portie 'uitgevraagd' had. Goede smaken en combinaties, goed bereidt.

Kosten? ¤160 de man.

Cijfer? Dikke 9.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157917228
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2015 09:22 schreef MutedFaith het volgende:

Het eten was ook puik. Er zat echt helemaal niets tussen waarvan ik niet met plezier nog een 2e portie 'uitgevraagd' had. Goede smaken en combinaties, goed bereidt.

Kosten? ¤160 de man.

Cijfer? Dikke 9.
Doe je dit nou expres? :D
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 30 november 2015 @ 10:56:27 #110
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157917434
Nee :D
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:29:49 #111
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158037611
Waar?
Restaurant Olympia
Schiedamse Vest 2 in Rotterdamm

Wanneer?
Van de week een keer


Wat at je?
Vooraf:
gefrituurde schijfjes courgette, gebakken gamba's in saus en humus met pita.

Hoofd:
twee goed doodgebakken doradefilets op pasta met een bord erbij met gebakken aardappelen en een bolletje rijst. (ze konden niet kiezen, blijkbaar) een mixed grill van wederom flink doodgebakken biefstuk, varkenshaas, lamskotelet, kipfilet en souvlaki.
Daarbij een bakje tzatsiki en obligaat bakje sla.

Kosten?
Met 4 glazen wijn erbij 85 euro of zo.

Cijfer?
5

Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
pi_158037727
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2015 18:29 schreef RobinOok het volgende:
Waar?
Restaurant Olympia
Schiedamse Vest 2 in Rotterdamm

Wanneer?
Van de week een keer

[ link | afbeelding ]
Wat at je?
Vooraf:
gefrituurde schijfjes courgette, gebakken gamba's in saus en humus met pita.

Hoofd:
twee goed doodgebakken doradefilets op pasta met een bord erbij met gebakken aardappelen en een bolletje rijst. (ze konden niet kiezen, blijkbaar) een mixed grill van wederom flink doodgebakken biefstuk, varkenshaas, lamskotelet, kipfilet en souvlaki.
Daarbij een bakje tzatsiki en obligaat bakje sla.

Kosten?
Met 4 glazen wijn erbij 85 euro of zo.

Cijfer?
5

Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
Dat heb ik al een jaar of 10 bij de Griek. En elk jaar toch er weer een keer intrappen gewoonweg omdat ik zin heb in een bord vol gekruid vleesch met tzaziki.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:36:44 #113
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158037763
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2015 18:35 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Dat heb ik al een jaar of 10 bij de Griek. En elk jaar toch er weer een keer intrappen gewoonweg omdat ik zin heb in een bord vol gekruid vleesch met tzaziki.
Ik zou zweren dat destijds, toen in Arnhem woonde die Griek mooi gegaard vlees serveerde.
Maar misschien ook niet, misschien was ik toen gewoon nog niet zo verwend.
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:46:10 #114
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158037939
Zou me niets verbazen. Heb ik ook wel eens gehad, dat ik dacht "Vond ik dit ooit lekker of zelfs maar oké? :? ".
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:46:19 #115
256666 leeell
I know you're lonely
pi_158037944
Het vlees ziet er hiervandaan ook al kut uit. De rest ziet er nog wel okay uit voor een griek. Maar dat bord met die mixed grill is toch wel treurig.
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_158055473
Daar heb ik laatst ook gegeten, was echt heerlijk! Ik had wel een ander gerecht, soort stoofpotje.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 6 december 2015 @ 15:04:31 #117
414785 sirdanilot
pi_158056907
Volgens mij is alles bij de griek altijd helemaal doorbakken.

Hoe ze het in griekenland zelf eten weet ik niet want daar ben ik nooit geweest, maar in NL bij de griek nooit niet-doorbakken vlees gezien.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_158058509
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 15:04 schreef sirdanilot het volgende:
Volgens mij is alles bij de griek altijd helemaal doorbakken.

Hoe ze het in griekenland zelf eten weet ik niet want daar ben ik nooit geweest, maar in NL bij de griek nooit niet-doorbakken vlees gezien.
Griekenland zelf is het stukken beter te doen! Paar jaar terug op Karpathos heerlijk lamsvlees van de spit gegeten, goed sappig en niet droog. Ook de Griekse mezes (tapas) zijn heerlijk en zijn veelzijdig. Veel Griekse tenten in Nederland lijken echter eerder op kebabszaken..
  User die het meest klaagt 2022 zondag 6 december 2015 @ 15:55:19 #119
414785 sirdanilot
pi_158058535
Ik zou graag nog eens naar Griekenland gaan, maar het is toch net wat verder dan de gemiddelde vakantiebestemming.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_158060761
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 15:54 schreef mytec het volgende:
Veel Griekse tenten in Nederland lijken echter eerder op kebabszaken..
Inderdaad. Een aanfluiting.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158060922
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2015 18:29 schreef RobinOok het volgende:
Waar?
Restaurant Olympia
Schiedamse Vest 2 in Rotterdamm

Wanneer?
Van de week een keer

[ link | afbeelding ]
Wat at je?
Vooraf:
gefrituurde schijfjes courgette, gebakken gamba's in saus en humus met pita.

Hoofd:
twee goed doodgebakken doradefilets op pasta met een bord erbij met gebakken aardappelen en een bolletje rijst. (ze konden niet kiezen, blijkbaar) een mixed grill van wederom flink doodgebakken biefstuk, varkenshaas, lamskotelet, kipfilet en souvlaki.
Daarbij een bakje tzatsiki en obligaat bakje sla.

Kosten?
Met 4 glazen wijn erbij 85 euro of zo.

Cijfer?
5

Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
Ziet er wel goed uit allemaal.
Grieks is natuurlijk een beetje boers eten. En daar voldoet het aan zo te zien.
Je bent zoiets w.s. ontgroeid.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 6 december 2015 @ 17:20:22 #122
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158060984
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:17 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Ziet er wel goed uit allemaal.
Grieks is natuurlijk een beetje boers eten. En daar voldoet het aan zo te zien.
Je bent zoiets w.s. ontgroeid.
Ik ken Griekse restaurants in en buiten Nederland waar het heel anders geserveerd wordt, dus niet met je eens
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158061079
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2015 17:20 schreef Molo het volgende:

[..]

dus niet met je eens
Had ook niet anders verwacht hoor.
Maar met z'n 2en inclusief ongeveer 4 glazen wijn voor 85 euro. De lat dient dan niet zo hoog te liggen als je bedenkt wat ze daar allemaal voor moeten doen. Winstmarge van 10 procent ofzo... Alweer 8 euro 50 verdiend.
De kwaliteit loopt natuurlijk gelijk met dat schamele bedrag wat men wenst uit te geven voor kwaliteitseten en goede service.

[ Bericht 2% gewijzigd door Bart2002 op 06-12-2015 17:31:02 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_158061176
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:24 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Had ook niet anders verwacht hoor.
Maar met z'n 2en inclusief ongeveer 4 glazen wijn voor 85 euro. De lat dient dan niet zo hoog te liggen als je bedenkt wat ze daar allemaal voor moeten doen. Winstmarge van 10 procent ofzo... Alweer 8 euro 50 verdiend.
Met dezelfde ingredienten en meer vakmanschap kun je veel lekkerder eten op tafel zetten.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158061208
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:28 schreef habitue het volgende:

[..]

Met dezelfde ingredienten en meer vakmanschap kun je veel lekkerder eten op tafel zetten.
Vakmannen zijn duur natuurlijk.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')