abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Miss SHO zondag 29 november 2015 @ 22:20:46 #103
22592 crew  Ole
pi_157911482
quote:
6s.gif Op zondag 29 november 2015 22:18 schreef borisz het volgende:

[..]

Waar oktober staat moet je november lezen.

Stop de tijd. Geen jokers.
:D
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 29 november 2015 @ 23:07:52 #104
78964 Luuksor
[ Curacao ]
pi_157912929
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 22:37 schreef NoralyZ het volgende:
Heeft iemand 'n goeie suggestie voor een lunchrestaurant o.i.d. in Utrecht? Ik heb binnenkort m'n diploma-uitreiking en wil graag met m'n ouders en co erna even wat doen. Feestelijke dingen als wijnproeverijen, luxe 3-gangenlunches of huiselijke taartfestijnen, sta voor alles open. Heb gewoon geen idee wat er daar te doen is op culinair gebied :P. Belangrijk wel: ergens op een doordeweekse middag, niet al te laat. Vandaar 'lunchrestaurant'..
Cocktail workshop bij Behind Bars! Vraag naar Marcel of Daniel en zeg dat Luuk (uit Curacao) je heeft gestuurd :)
pi_157914238
quote:
6s.gif Op zondag 29 november 2015 22:18 schreef borisz het volgende:

[..]

Waar oktober staat moet je november lezen.

Stop de tijd. Geen jokers.
_O-
Was het alweer 2 voor 12? :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 30 november 2015 @ 01:01:51 #106
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157914619
quote:
10s.gif Op maandag 30 november 2015 00:24 schreef mascara-klodder het volgende:

_O-
Was het alweer 2 voor 12? :P
Bijna goed, maar je wordt Per seconde wijzer. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157914638
Waar? De Haringkoning (Den Haag)
Wanneer? 29 november
Wat at je? 2 mexicano's _O_
Impressie? Tja, wat moet ik erover zeggen? Elke Hagenees/Hagenaar kent de Haringkoning
Kosten? 4 hele euro's
Cijfer? 8 omdat het kan
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  maandag 30 november 2015 @ 09:22:12 #108
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157916146
Waar? L'Atelier in Gulpen
Wanneer? Afgelopen vrijdag (27 november)
[Wat at je? Bij L'Atelier hebben ze twee menu's, beide te serveren in 4, 5, 6 of 7 gangen. Wij besloten voor het 6 gangen menu "l'Atelier" te gaan, met bijpassende wijnen.

Het menu werd vooraf gegaan door een mousserende wijn met kweepeersiroop, met daarbij een viertal amuses:
- Gelei van rode biet, met een mousse van gerookte makreel
- Krokantje met geitenkaas en ras-el-hanout
- mini-tosti met limburgse grottenkaas en -ham
- bonbon van weetiknietmeer

Voor het voogerecht volgende daarna nog twee amuses:
- Oester met appelijs
- Gepocheerd kwartelei met eendelever

Het voorgerecht bestond uit een rilette van fazant, met daarbij ganzeleverpate, kweepeerijs en zure uitjes.

Bij het tussengerecht werd ons de keuze gegeven voor snoekbaars of kabeljauw. De hele tafel ging voor de snoekbaars. Deze was op de huid gebakken, en werd met een stukje paksoi, creme van zwarte knoflook en een saus van citroengras en kaffirblad geserveerd.

Het tweede tussengerecht was een ballotine van patrijs, met een stukje bloedworst, een hoopje zuurkool, stukjes appel en een saus van calvados.

Als hoofdgerecht kregen we wild zwijn. Opgediend met wat spelt, gesmoorde spitkool, rode wijnsaus en een sabayon met knoflook.

De drie belgische kazen (een zachte, een harde en een blauwschimmel) werden vergezeld door een brioche, een speltbroodje, rozijntjes, stroop en verse honing.

Het menu werd afgesloten met gemberijs, cheesecake, gebakken mango, schilfers witte chocolade en een vanille saus.

En daarna natuurlijk nog met een dubbele espresso, een grappa en de nodige friandises

Impressie? Absoluut een van de betere restaurants waar ik gegeten heb. Kan zich op elk vlak prima meten met menig ster-restaurant. De bediening wa suiterst vriendelijk, maar niet zo erg dat 't nep werd/leek, en totaal niet 'stijf' ofzo. Uitleg van gerechten en wijnen was prima in orde. Alleen het afruimen kon wat beter, er hebben twee glazen van 't aperitief zo ongeveer tot 't 2e tussengerecht leeg op tafel gestaan.

Het eten was ook puik. Er zat echt helemaal niets tussen waarvan ik niet met plezier nog een 2e portie 'uitgevraagd' had. Goede smaken en combinaties, goed bereidt.

Kosten? ¤160 de man.

Cijfer? Dikke 9.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157917228
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2015 09:22 schreef MutedFaith het volgende:

Het eten was ook puik. Er zat echt helemaal niets tussen waarvan ik niet met plezier nog een 2e portie 'uitgevraagd' had. Goede smaken en combinaties, goed bereidt.

Kosten? ¤160 de man.

Cijfer? Dikke 9.
Doe je dit nou expres? :D
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 30 november 2015 @ 10:56:27 #110
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157917434
Nee :D
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:29:49 #111
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158037611
Waar?
Restaurant Olympia
Schiedamse Vest 2 in Rotterdamm

Wanneer?
Van de week een keer


Wat at je?
Vooraf:
gefrituurde schijfjes courgette, gebakken gamba's in saus en humus met pita.

Hoofd:
twee goed doodgebakken doradefilets op pasta met een bord erbij met gebakken aardappelen en een bolletje rijst. (ze konden niet kiezen, blijkbaar) een mixed grill van wederom flink doodgebakken biefstuk, varkenshaas, lamskotelet, kipfilet en souvlaki.
Daarbij een bakje tzatsiki en obligaat bakje sla.

Kosten?
Met 4 glazen wijn erbij 85 euro of zo.

Cijfer?
5

Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
pi_158037727
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2015 18:29 schreef RobinOok het volgende:
Waar?
Restaurant Olympia
Schiedamse Vest 2 in Rotterdamm

Wanneer?
Van de week een keer

[ link | afbeelding ]
Wat at je?
Vooraf:
gefrituurde schijfjes courgette, gebakken gamba's in saus en humus met pita.

Hoofd:
twee goed doodgebakken doradefilets op pasta met een bord erbij met gebakken aardappelen en een bolletje rijst. (ze konden niet kiezen, blijkbaar) een mixed grill van wederom flink doodgebakken biefstuk, varkenshaas, lamskotelet, kipfilet en souvlaki.
Daarbij een bakje tzatsiki en obligaat bakje sla.

Kosten?
Met 4 glazen wijn erbij 85 euro of zo.

Cijfer?
5

Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
Dat heb ik al een jaar of 10 bij de Griek. En elk jaar toch er weer een keer intrappen gewoonweg omdat ik zin heb in een bord vol gekruid vleesch met tzaziki.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:36:44 #113
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158037763
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 december 2015 18:35 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Dat heb ik al een jaar of 10 bij de Griek. En elk jaar toch er weer een keer intrappen gewoonweg omdat ik zin heb in een bord vol gekruid vleesch met tzaziki.
Ik zou zweren dat destijds, toen in Arnhem woonde die Griek mooi gegaard vlees serveerde.
Maar misschien ook niet, misschien was ik toen gewoon nog niet zo verwend.
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:46:10 #114
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158037939
Zou me niets verbazen. Heb ik ook wel eens gehad, dat ik dacht "Vond ik dit ooit lekker of zelfs maar oké? :? ".
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:46:19 #115
256666 leeell
I know you're lonely
pi_158037944
Het vlees ziet er hiervandaan ook al kut uit. De rest ziet er nog wel okay uit voor een griek. Maar dat bord met die mixed grill is toch wel treurig.
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_158055473
Daar heb ik laatst ook gegeten, was echt heerlijk! Ik had wel een ander gerecht, soort stoofpotje.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 6 december 2015 @ 15:04:31 #117
414785 sirdanilot
pi_158056907
Volgens mij is alles bij de griek altijd helemaal doorbakken.

Hoe ze het in griekenland zelf eten weet ik niet want daar ben ik nooit geweest, maar in NL bij de griek nooit niet-doorbakken vlees gezien.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_158058509
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 15:04 schreef sirdanilot het volgende:
Volgens mij is alles bij de griek altijd helemaal doorbakken.

Hoe ze het in griekenland zelf eten weet ik niet want daar ben ik nooit geweest, maar in NL bij de griek nooit niet-doorbakken vlees gezien.
Griekenland zelf is het stukken beter te doen! Paar jaar terug op Karpathos heerlijk lamsvlees van de spit gegeten, goed sappig en niet droog. Ook de Griekse mezes (tapas) zijn heerlijk en zijn veelzijdig. Veel Griekse tenten in Nederland lijken echter eerder op kebabszaken..
  User die het meest klaagt 2022 zondag 6 december 2015 @ 15:55:19 #119
414785 sirdanilot
pi_158058535
Ik zou graag nog eens naar Griekenland gaan, maar het is toch net wat verder dan de gemiddelde vakantiebestemming.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_158060761
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 15:54 schreef mytec het volgende:
Veel Griekse tenten in Nederland lijken echter eerder op kebabszaken..
Inderdaad. Een aanfluiting.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158060922
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2015 18:29 schreef RobinOok het volgende:
Waar?
Restaurant Olympia
Schiedamse Vest 2 in Rotterdamm

Wanneer?
Van de week een keer

[ link | afbeelding ]
Wat at je?
Vooraf:
gefrituurde schijfjes courgette, gebakken gamba's in saus en humus met pita.

Hoofd:
twee goed doodgebakken doradefilets op pasta met een bord erbij met gebakken aardappelen en een bolletje rijst. (ze konden niet kiezen, blijkbaar) een mixed grill van wederom flink doodgebakken biefstuk, varkenshaas, lamskotelet, kipfilet en souvlaki.
Daarbij een bakje tzatsiki en obligaat bakje sla.

Kosten?
Met 4 glazen wijn erbij 85 euro of zo.

Cijfer?
5

Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
Ziet er wel goed uit allemaal.
Grieks is natuurlijk een beetje boers eten. En daar voldoet het aan zo te zien.
Je bent zoiets w.s. ontgroeid.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 6 december 2015 @ 17:20:22 #122
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158060984
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:17 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Ziet er wel goed uit allemaal.
Grieks is natuurlijk een beetje boers eten. En daar voldoet het aan zo te zien.
Je bent zoiets w.s. ontgroeid.
Ik ken Griekse restaurants in en buiten Nederland waar het heel anders geserveerd wordt, dus niet met je eens
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158061079
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2015 17:20 schreef Molo het volgende:

[..]

dus niet met je eens
Had ook niet anders verwacht hoor.
Maar met z'n 2en inclusief ongeveer 4 glazen wijn voor 85 euro. De lat dient dan niet zo hoog te liggen als je bedenkt wat ze daar allemaal voor moeten doen. Winstmarge van 10 procent ofzo... Alweer 8 euro 50 verdiend.
De kwaliteit loopt natuurlijk gelijk met dat schamele bedrag wat men wenst uit te geven voor kwaliteitseten en goede service.

[ Bericht 2% gewijzigd door Bart2002 op 06-12-2015 17:31:02 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_158061176
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:24 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Had ook niet anders verwacht hoor.
Maar met z'n 2en inclusief ongeveer 4 glazen wijn voor 85 euro. De lat dient dan niet zo hoog te liggen als je bedenkt wat ze daar allemaal voor moeten doen. Winstmarge van 10 procent ofzo... Alweer 8 euro 50 verdiend.
Met dezelfde ingredienten en meer vakmanschap kun je veel lekkerder eten op tafel zetten.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158061208
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:28 schreef habitue het volgende:

[..]

Met dezelfde ingredienten en meer vakmanschap kun je veel lekkerder eten op tafel zetten.
Vakmannen zijn duur natuurlijk.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_158061233
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:30 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Vakmannen zijn duur natuurlijk.
Ik ben geen kok, maar weet wel hoe je vlees moet garen. Is gewoon onkunde.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158061270
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:31 schreef habitue het volgende:

[..]

Ik ben geen kok, maar weet wel hoe je vlees moet garen. Is gewoon onkunde.
Schrijf een brief naar de krant.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_158061276
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:33 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Schrijf een brief naar de krant.
Goede reply wel.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158061403
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 15:04 schreef sirdanilot het volgende:
Volgens mij is alles bij de griek altijd helemaal doorbakken.

Hoe ze het in griekenland zelf eten weet ik niet want daar ben ik nooit geweest, maar in NL bij de griek nooit niet-doorbakken vlees gezien.
Al jaren geen Grieks meer gegeten want hou niet zo van alleen maar hompen vlees. Maar kan me herinneren dat ik de laatste keer ossenhaas had besteld en kreeg 2 stukken heerlijk mals en medium.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_158061440
quote:
14s.gif Op zondag 6 december 2015 17:33 schreef habitue het volgende:

[..]

Goede reply wel.
We willen topvoedsel en ervaring voor beschamend lage prijzen.
Als je daar over nadenkt kan dat niet natuurlijk.
Zoals ik al beweerde maken ze misschien 8 euro 50 winst op zoiets.
Daar moet je een bedrijf met personeel draaiende van houden...
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 6 december 2015 @ 17:42:28 #131
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158061481
Ze maken echt wel meer winst dan dat
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158061524
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2015 17:42 schreef Molo het volgende:
Ze maken echt wel meer winst dan dat
Niet als je kwaliteitsingrediënten gebruikt en mensen die er verstand van hebben in dienst wil hebben. Dan is het echt marginaal hoor.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 6 december 2015 @ 17:47:30 #133
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158061589
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:44 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Niet als je kwaliteitsingrediënten gebruikt en mensen die er verstand van hebben in dienst wil hebben. Dan is het echt marginaal hoor.
Gebruikte ingrediënten hoeven niet per se duur te zijn en grillen is niet moeilijk.

Genoeg goedkope Turken, Chinezen Of weet ik wat voor tenten waar dat voor weinig kan, met goedkoop personeel.
Of dat de voorkeur heeft, dat moet iedereen zelf weten, maar ze maken echt wel meer winst dan ¤8 op vier couverts
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158061602
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:40 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

We willen topvoedsel en ervaring voor beschamend lage prijzen.
Als je daar over nadenkt kan dat niet natuurlijk.
Zoals ik al beweerde maken ze misschien 8 euro 50 winst op zoiets.
Daar moet je een bedrijf met personeel draaiende van houden...
Nogmaal een steak goed bakken kost niks extra's en is makkeljk te leren. Is nog goedkoper ook qua energie en tijd.
Ik kan mijn haar ook laten knippen voor een tientje, dan hoef ik ook geen genoegen te nemen met kale plekken op mijn hoofd omdat het zo goedkoop is.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_158061765
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2015 17:47 schreef Molo het volgende:
Turken, Chinezen
Die hebben andere bijverdiensten.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 6 december 2015 @ 18:03:13 #136
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158061875
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:44 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Niet als je kwaliteitsingrediënten gebruikt en mensen die er verstand van hebben in dienst wil hebben. Dan is het echt marginaal hoor.
Maar dat was hier dus duidelijk niet het geval.
  zondag 6 december 2015 @ 18:10:48 #137
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158062002
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 17:55 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Die hebben andere bijverdiensten.
Tuurlijk, állemaal :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158062030
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2015 18:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Maar dat was hier dus duidelijk niet het geval.
http://www.grieksrestaurantpatmos.nl/

Als je toevallig in de buurt bent. Voor zakelijk ofzo.
Zij doen het al een jaar of 30 (in mijn beleving) op topniveau.
Ze zijn niet duur. Eten is top. Bediening is aangenaam traag maar daar staan dan weer de gratis glaasjes Ouzo tegenover.
En zo wordt het geregeld een gezellige boel in Wormerveer.

En ze moeten wat aan hun website doen.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_158062059
quote:
1s.gif Op zondag 6 december 2015 18:10 schreef Molo het volgende:

[..]

Tuurlijk, állemaal :')
Dat zijn uw woorden.
En eigenlijk zou ik dit niet moeten doen, die flauwigheid. Guilty as charged.
Waarvoor mijn excuses. Het enige wat ik eigenlijk wilde beweren is dat het verre van een vetpot is in de horeca these days.

[ Bericht 15% gewijzigd door Bart2002 op 06-12-2015 18:38:14 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 6 december 2015 @ 18:45:19 #140
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158062666
Griek, Wormerveer, nou, bedankt voor de tip.
pi_158062895
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2015 18:45 schreef RobinOok het volgende:
Griek, Wormerveer, nou, bedankt voor de tip.
Voor u altijd graag gedaan. :D
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_158074675
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2015 18:29 schreef RobinOok het volgende:

Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
Het is sowieso verstandig om de mixed grill over te slaan. Het is namelijk heel moeilijk om de garing van alle stukken goed te krijgen, daarvoor moet je het vlees goed kennen en heel goed kunnen snijden. Vervolgens zijn het dan de budgetrestaurants die het aldoor aanbieden, en die leggen de lat bij allemaal warm en gaar.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 7 december 2015 @ 17:09:09 #143
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158083917
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 11:10 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Het is sowieso verstandig om de mixed grill over te slaan.
Daarvoor ga ik nou juist naar de Griek. Wat moet je er anders doen?
Lief dacht een beetje zoals jij en nam dorade. Nou, dan liever mixed grill....
  maandag 7 december 2015 @ 17:10:25 #144
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158083940
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 17:09 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Daarvoor ga ik nou juist naar de Griek. Wat moet je er anders doen?
Lief dacht een beetje zoals jij en nam dorade. Nou, dan liever mixed grill....
Voor een mixed grill kan je beter naar een balkan/kroaat, die gebruiken vetter vlees
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 7 december 2015 @ 17:13:24 #145
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
  maandag 7 december 2015 @ 17:15:15 #146
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_158084036
Slecht gebakken vlees van betere kwaliteit is nog steeds niet te vreten.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_158085985
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 17:09 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Daarvoor ga ik nou juist naar de Griek. Wat moet je er anders doen?
Lief dacht een beetje zoals jij en nam dorade. Nou, dan liever mixed grill....
Geen idee, ik ga eigenlijk nooit naar een Griek. Misschien is dat een idee? Niks tegen Grieken verder maar als je die keuken je niet veel meer te bieden heeft dan een missed grill dan zou ik een restaurant van een andere etniciteit opzoeken. Want wanneer heb je voor het laatst een goede mixed grill gegeten, en hoeveel slechte staan daar tegenover?

Het is gewoon geen geschikt gerecht om overal maar op de kaart te staan, daar is het te moeilijk voor. Bij een balkanrestaurant in Berlijn heb ik wel eens 4 van de 5 goed gehad, en dat is al heel wat.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  maandag 7 december 2015 @ 18:43:52 #148
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158086105
Ik snap eerlijk gezegd niet wat er moeilijk aan is. Het is hun specialiteit.
  maandag 7 december 2015 @ 18:46:33 #149
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158086207
In mijn beleving is een mixed grill eigenlijk nooit lekker. Dat is typisch zo'n gerecht waarvan het idee lekker is, maar de praktijk niet.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_158086453
Ik heb wel eens zo'n mixed grill aan een zwaard geregen gehad bij een Griek. Geinig hoor, maar ik ben verder ook niet dol op een mixed grill. Of de Griek. Meestal is het een maaltijd zoals RobinOok heeft gehad en dat is een beetje zonde van je geld en je avond.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 7 december 2015 @ 19:02:27 #151
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158086735
Er is ook weinig Grieks aan een mixed-grill. Dat is toeristenvoer, net zoals de gyros.
Souvlaki, dolmadakia, mousaka, tzaziki, stifado en baklava zijn Griekse gerechten.
In Griekenland zelf vind je in de niet toeristische restaurants nergens mixed grill op het menu.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_158086802
quote:
0s.gif Op maandag 7 december 2015 19:02 schreef golfer het volgende:
Er is ook weinig Grieks aan een mixed-grill. Dat is toeristenvoer, net zoals de gyros.
Souvlaki, dolmadakia, mousaka, tzaziki, stifado en baklava zijn Griekse gerechten.
In Griekenland zelf vind je in de niet toeristische restaurants nergens mixed grill op het menu.
Ooit eens moussaka besteld in een HollandsGrieks restaurant. Dat kwam duidelijk uit de diepvries en was voor mij ontdooid en opgewarmd. Dus, dat ook nooit weer -O-
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_158113109
Het écht Griekse eten is ontzettend lekker en inderdaad géén Mixed-Grill of Gyros. Het water loopt me al in de mond bij het denken aan een lekkere Moussaka, Pastitio of een Papoutsaki :Y)

Weet iemand een Grieks restaurant waar ze échte Griekse specialiteiten serveren? Ik zoek al een lange tijd maar nog weinig kwaliteit gevonden helaas.
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')