abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_156169779
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:08 schreef Nanuke het volgende:
Hier is t gewoon mijn man die 'geen risico's' wil nemen. Dus ik wil wel, maar hij niet. Voel me nu dus helemaal zo'n babyfabriek. :@ en dan heb ik t niet over wat arja zegt over de utrogestan en t ongesteld zijn, want dan heb ik zelf ook geen zin omdat ik me dan vies voel.
Waar komt dat eigenlijk vandaan? Ik hoorde dat ook van een ander stel dat ze niet wilden vrijen tijdens een IVF poging, omdat er een kans zou zijn op natuurlijke zwangerschap en omdat er andere risico's zouden zijn. Dit zou zelfs door een arts zijn verteld.

De kans op zwangerschap (die om obvious reasons al heel klein is) kun je met voorbehoedmiddelen immers uitsluiten. Wat is dan nog het risico? Dat die ustrogan niet blijft zitten ofzo?

Mijn vrouw en ik snapten er niets van... Gekscherend denk ik dat die gynaecologen gewoon zoveel beroepsdeformatie hebben dat ze het hele nut van seks niet meer zien en een vagina alleen maar als ingang voor echo's beschouwen.
ruimte gereserveerd voor signature...
pi_156170353
@GV man, ze adviseren vooral na de punctie geen seks te hebben, voor eventueel infecties. En misschien toch de angst op een miskraam na de terugplaatsing.
pi_156170384
@hobbesje, nou ik gebruik die utrogestan bollen weer voor mijn eigen gemoedstoestand:-). Dus nu alleen last van witte afscheiding, maar dat heb ik liever dan roze of bruin.
  donderdag 17 september 2015 @ 14:48:01 #79
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_156170478
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:51 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Slik je extra vitamines?

supradin forte helpt heel fijn als je je continu moe voelt zonder echte reden.
Ik neem alleen een prenatale multivitamine.
Er is bloed geprikt om te checken of er misschien iets mis is met mijn schildklier, maar dat is niet zo. Denk dat het vooral een gevolg is van het algeheel niet lekker in mijn vel zitten..
pi_156172406
Kahlie, het klinkt inderdaad alsof er ergens iets (genetisch of niet) misgaat. Het is in elk geval aannemelijk. Maar wat een vervelende bijkomstigheid zeg, pfff. Ik duim voor je zus dat het dit keer allemaal goed gaat. :)

GVman; Voor mijn man zit het hem in de kans dat het condoom knapt/er iets anders gebeurd waardoor een natuurlijke zwangerschap ontstaat. We doen natuurlijk niet voor niets PGD. Ergens snap ik het wel, maar ik vind het ook echt wel vervelend. Maar feit blijft dat ik hem niet kan dwingen en als hij zich er niet prettig bij voelt, dan liever niet dan met tegenzin van zijn kant. Maar lastig is het soms wel. :@
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_156175073
Hier is het vooral dat ik veel bijwerkingen heb van de gonal veel hoofdpijn en moe...Ben blij als ik m'n bed zie savonds...Dus dan komt niet ten goede aan het seksleven helaas... Ook die utrogestan bollen vind ik zo rommel geven.. Blegh

Ik werd vanmiddag geheel onverwachts gebeld door de verpleegkundige die samen werkt met de gynaecoloog en steeds de echo's maakt. Ze had overleg gehad met de gynaecoloog en die had aangegeven dat als het deze ronde niks wordt het slim is om voor een kijkoperatie te gaan. Of ik hier mee eens was en hoe ik er over dacht in combinatie met iui
Ik heb meteen gezegd dat ik dit graag wil, zo snel mogelijk dan daarom zet ze nu alles al in gang zodat de kijkoperatie indien nodig in de volgende cyclus meteen kan!
Ze zei er wel bij hopelijk is het niet nodig maar goed anders duurt het alleen maar langer!!

Dus.. Zo ziet als het nodig is het volgende traject er dus uit...
Hoop gewoon dat het nu raak is en blijven nog positief!!! Maar wel blij dat we verder gaan kijken!
And then I find you here
Through your eyes
Everything's clear
And I'm home
pi_156175733
Weer roze verlies hier, word er hopeloos van.....:-(
pi_156176574
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 18:30 schreef VintageGirl het volgende:
Weer roze verlies hier, word er hopeloos van.....:-(
*stuurt digitale knuffel jou kant op*

Bijna maandag meid zie je er tegen op of kijk je er juist naar uit?
And then I find you here
Through your eyes
Everything's clear
And I'm home
pi_156176707
VG. :*

Fijn dat ze alles zo snel in gang kunnen zetten, Eresh. Maar eigenlijk hoop ik gewoon dat t deze ronde raak is! ♡
pi_156182423
Ene kant wel, andere kant niet @Eresh. Pas als het zover is stik ik van de zenuwen in die wachtkamer...

Af en toe ook bruin en dan stopt het weer, ik word er zo onzeker van he
pi_156201885
Zo, dat viel tegen. In de vele eiblaasjes die er zaten, waren maar in 5 een eicel aanwezig. Dat is hetzelfde aantal als de vorige keer, terwijl het er allemaal veel beter uitzag dit keer. En dan was ik ondanks een lagere dosis van de pijnstilling ook nog veel meer beroerd dan de vorige keer.
Zegt dat labmenske toen ze het bericht kwam brengen en ik half versufd probeerde niet ineen te storten ook nog 'je mag best emotie tonen hoor, het valt ons ook tegen.' Daar koop ik toch ook niets voor... :'(

sorry meiden en gvman, zit er even doorheen.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_156202119
Ah nanuke, dat is ook niet leuk. Het zag er zo veelbelovend uit. Lekker uithuilen en je laten verwennen.

Ik ga duimen voor 5 bevruchtingen en 5 gezonde emmy's.

Wie weet heb je er maar 1 nodig.
pi_156203021
@Nanuke, jeetje wat een teleurstelling zeg! :'(
pi_156203846
Nanuke :* wat ontzettend klote. -O- Ik ga duimer dan er in ieder geval één goede bij zit die teruggeplaatst kan worden.
pi_156204761
Nanuke, wat een rotnieuws en rotervaring :(

Ik duim voor dat ene embryotje dat lekker 9 maanden bij je blijft O+

Wanneer krijg je de uitslag?
  vrijdag 18 september 2015 @ 20:32:18 #91
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_156206350
-O- Nanuke, wat balen zeg! En dan nog zo'n opmerking ook..
:*
  Moderator vrijdag 18 september 2015 @ 22:11:33 #92
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_156209973
Wat ontzettend balen Nanuke ;( Ik ga voor je duimen dat het genoeg is voor een TP! :* Maar die opmerking van die vrouw van het lab, dat is toch gewoon lief bedoelt?
30 maart - We are Scientists | 26 mei - Froukje | 12 juni - Calexico | 27 augustus - Wilco
pi_156210912
Balen Nanuke. :*
pi_156215560
Dankjulliewel dames, ik ben erg blij met dit topic en met jullie. :*

Zondag wordt ik gebeld over het aantal bevruchtingen, en dan dinsdag (wanneer ik al onderweg ben, waarschijnlijk) de uitslag van Maastricht. Maar wat er ook uitkomt, ik weet niet of ik een 3e poging wel zie zitten.

@majo, waarschijnlijk heb je wel gelijk, maar op dat moment vond ik het niet zo aardig. Alsof t verkeerd was dat ik niet kon/durfde te reageren.
En ik snap ook wel dat het hun tegenvalt, maar dit was exact wat ook de vorige keer werd gezegd. De hogere dosis menopur zou daar de oplossing voor zijn, en dan heeft het blijkbaar niets uitgemaakt.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_156215892
@Nanuke, heel veel sterkte meid :* En ik hoop dat het toch nog allemaal goed komt
pi_156215895
Nanuke, wat ongelovelijk vervelend zeg. En wat een reactie! Mag je op je eigen tempo om gaan met vervelend nieuws zeg, pff. Het was vast wel lief bedoeld, maar ja, op zo'n moment valt het dan helemaal weer verkeerd. Ik hoop dat je dinsdag goed bevruchtingsnieuws krijgt *knuffel*

Hier was het ook heftig: van donderdag op vrijdagnacht heeft zuslief in het ziekenhuis gezeten (nou ja, tot 3:00). Ze had een bloedcyste die was gaan bloedden (2,5 cm) en heel veel pijn gaf. Zo erg dat ze twee keer heeft overgeven. Ze doen extra voorzichtig, dus hebben weer echo's moeten laten maken. Nu nog maar de vraag of Belgie het dan door wil laten gaan... oef!
pi_156215899
VG, ik duim ook voor jou dat er maandag gewoon goed nieuws is :*
pi_156215913
Dankje kahlie, ik ben wel heel misselijk elke ochtend, zou dit toch nog iets goeds betekenen?
pi_156215958
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 september 2015 09:56 schreef VintageGirl het volgende:
Dankje kahlie, ik ben wel heel misselijk elke ochtend, zou dit toch nog iets goeds betekenen?
Normaal gesproken zijn zwangerschapsverschijnselen goed nieuws, want dat betekend dat hormonen doorgaan. MAAR, geen zwangerschapsverschijnselen is niet noodzakelijk slecht nieuws... dat maakt het allemaal zo enorm spannend en heftig als er bloedverlies optreed. Er zijn honderden verhalen waarbij het helemaal 100% ok is met lieve kids, maar ook andere verhalen. Veel verloskundigen houden aan dat zolang het weinig is (en meestal bruin) dat je je geen zorgen hoeft te maken, maar zodra het dan toch opeens een bubs is, gaat iedereen dan weer in de stress.

Ik hoop gewoon dat ze maandag kunnen zien waar het vandaan komt, mogelijk heb je gewoon een hematoma en dan weet je gelijk dat je nog een paar dagen verlies kan zien zonder dat je ook maar aan iets hoeft te twijfelen. Of dat ze zien dat alles schoon eruit ziet en goed en dan kan je ook opgelucht ademhalen.
pi_156216022
Ja, dat is waar, sommige hebben totaal geen klachten, en andere weer veel. Ik weet nu al dat ik giga zenuwachtig ga zijn maandag :'(
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')