abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 11 september 2015 @ 22:35:03 #1
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156012326
Dit topic is bedoeld als algemeen topic over de verschillende complotten die op BNW besproken worden en de samenhang ertussen. De hoeveelheid hoaxes, false flags, uitbarstingen van Martin Vrijland, speekselproductie van Alex Jones en de grijze haren van Obomba groeit met de dag en vandaar de ruimte deze te bespreken.

Er zijn er nogal wat veel bekend en minder bekend.
Hier kan je ook terrecht met minder bekende complotten, zodat er niet een volledig nieuw topic voor aangemaakt hoeft te worden.

Als aanzet voor het topic een prima overzichtsvideo van Andy Thomas, een man die op YouTube zijn alternatieve visies verkondigt, met welke je het niet allemaal eens hoeft te zijn. Maar dat pleit niet tegen dit overzicht, check Wikipedia en andere bronnen voor de -vele bij mij voorheen onbekende of onderbelichte- historische complotten.

De BNW-SC is een informele koetjes-en-kalfjes-en-VI-plaats, waar de luchtigheid en vriendelijkheid van de BNW'ers onderling geuit wordt.
link hier naar toe
BNW / [BNW SC] #186 Na het doorzakken komt de kater.

Dit topic is bedoeld als INHOUDELIJKE, maar brede besprekingsplek voor de al dan niet bestaande complotten die ons nu en in de geschiedenis bezighouden.


Onderstaand filmpje is een prima eye-opener voor mensen die niet meteen in complotten geloven, kijk het en je zal vermoedelijk anders tegen bepaalde zaken aan gaan kijken.
Een echte aanrader voor iedereen ^O^


Een aantal complotten die waar bleken te zijn
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html


Natuurlijk is niet alles gelijk waar, de bedoeling van dit topic en natuurlijk eigenlijk heel bnw is hierover te discussieren :)

en

omdat er geen topic voor is!
Maar toch 1 die af en toe weer eens op komt dagen :P


Ultieme conspiracy video:
https://www.youtube.com/p(...)Rnx6ikufsX9unhiNaVMc
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  vrijdag 11 september 2015 @ 22:36:27 #2
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156012363
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 21:32 schreef Manke het volgende:
Ik vroeg het me af en googelde het, en ja hoor:
http://chemtrailsplanet.n(...)o-images-are-a-hoax/

Alles is tegenwoordig een hoax.
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 22:00 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Je hoeft natuurlijk niet de hoaxroepers op hun woord te geloven. Die roepen bij alles: hóax!!
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 22:10 schreef Summers het volgende:

[..]

Of nooit echt geweest .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 22:28 schreef Japie77 het volgende:

[..]

En alle hoax debunkers roepen bij alles het tegenovergestelde. Schiet je dus niet veel mee op.
Laatste posts deel #14
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156014225
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2015 23:11 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Je zit Rusland zo te promoten. Putin wil het Russische volk groot houden. En dat gaat niet door homo propaganda. Want als iedereen maar homo wordt dan komen er geen kindjes meer. En dat betekent krimpen van het grote Russische volk! Er is geen anti homo wet in Rusland. Je mag homo zijn maar dan achter de deuren. Dat niemand het ziet. En dat gebeurt. En veel! Ze neuken erop los. Maar je moet wel trouwen met een vrouw en kinderen produceren. Wat je in je vrije tijd doet moet je zelf weten.

Wel houden ze de schijn hoog. Dus als je betrapt wordt heb je kans dat je volledig in elkaar gerost wordt. Ook al zijn diegene die je in elkaar trapt de grootste mannenneukers. Maar alles voor het imago van het mother Russia hé

In Rusland is het moeilijk om andere ideeën erop na te houden. Je moet volgens de pasjes lopen van de bazen. Ontzettend veel maffia. Als je een andere mening hebt dan mes door je keel. Niet alleen als journalist.

Men probeert Rusland open te laten bloeien. Maar dit gaat gepaard met veel geweld. Heb je gezien wat er laatst is gebeurd tijdens een LGBT mars? Mannen met kale koppen en bivak mutsen verstoorden de parade voor gelijke rechten. En dat ging gepaard met geweld. En wie loop er voorop? Precies de bischoppen. De grootste pedofielen

In Siberië is de helft verslaafd aan heroine. Men wil de daklozen in Rusland afschieten ( en dat is geen leugen) . Er zijn miljoenen straatkinderen in Rusland. Iedereen loopt langs hen heen. Deze kinderen moorden ook mensen om poen. Er leven mensen onder de grond. Ze hebben niets. Mensen die alles voor hun moeder land hebben gedaan worden gewoon aan hun lot overgelaten. Er is geen sociaal netwerk. Niets.

Corruptie, geweld, drugs en onderdrukking, armoede

Mooi land hé want ze zijn 'tegen' homo's

Ga toch weg man
Wat een gejank eigenlijk man. Ik las je eerste alinea toen je het bericht postte maar wilde er later uitgebreid op terugkomen omdat ik in de veronderstelling was dat je met gefundeerde kritiek zou komen. Ik lees hier alleen maar persoonlijke frustratie jegens Rusland zonder enige melding van bronnen. Blijkbaar was jouw aanleiding dat ik Rusland zat te ''promoten'' maar feit is dat ik mij positief opstel tegenover het beleid dat Poetin voert, namelijk waarin kinderen onder de 13 jaar beschermd dienen te worden. Oh, en als je echt denkt dat er een poging wordt gedaan om Rusland open te laten bloeien door slechts LGBT parades tegen te gaan, dan moet ik je teleurstellen en raad ik je aan om je blik op Rusland te verbreden.

Hier nog wat leesvoer:

http://www.volkskrant.nl/(...)o-populair~a4088582/
http://time.com/3088126/putins-popularity-hits-87-russia/
http://curiales.nl/2015/03/01/nemtsov-putin-wederom-de-boeman/
http://www.express.be/bus(...)ir-blijft/209600.htm
http://www.ipsos-nederlan(...)ulair-ondanks-crisis
http://www.wsj.com/articl(...)176440685507962.html
pi_156014994
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 september 2015 09:31 schreef SicSicSics het volgende:

Fundamentalistisch geworteld? Volgens mij is verandering per definitie niet fundamentalistisch. Tevens was het een redelijk nieuw idee, dus dat klopt dat het niet zo diep geworteld was.
Volgens jou was het geen verandering maar een trend die z'n intrede reeds voor Marx had gedaan; dus geen ''plotse'' verandering. Mijn punt was dat het misschien zo kan zijn dat het indertijd reeds gaande was maar niet zo fundamentalistisch geworteld in de Russische samenleving van 1917 e.v. (tot aan Stalin, that is).

quote:
Je gaat nu weer ergens anders over door. :) Dit gaat niet over homoseksualiteit, maar over vreemdgaan. Overigens nog steeds iets wat mensen in vrijheid mogen doen van mij. Daar heeft een overheid of wetgeving niets over te zeggen. Een tegen campagne is natuurlijk prima, maar waarom is dat geen 'indoctrinatie'?

Indoctrinatie is iets anders dan 'de boodschap staat me niet aan, dus het is indoctrinatie'.
Nee hoor :) Je had het over ''christelijke angsten'' n.a.v. mijn lijstje met (naar mijn mening) decadente ontwikkelingen en ik borduur daar op verder om je aan te tonen dat die angsten niet slechts ''christelijke angsten'' zijn.

quote:
Ik heb liever dat een mens helemaal nooit 'tot eigendom' wordt gemaakt. :')
Dus je zult je partner ook nooit voorstellen als ''dit is mijn vriend(in)/vrouw/man'' ?

quote:
Dát is een fundamentalistisch standpunt. :D Zie je hem?
Voortschrijdend inzicht. Daarom.
En verder? Dat is geen antwoord op de vraag waarom het heel lang heeft gewerkt en nu plots veranderen moet.

quote:
Volgens mij maak je de haat en wrok groter dan ze is. :)
Nope, al hetgeen Rusland + Poetin representeert, wordt afgedaan als negatief. Maar dat maakt mij niet uit.

quote:
Je hoeft ook geen explicite wetten te hebben om te kunnen onderdrukken. Je kunt soms zelfs beter in algemeenheden en vaagheden blijven, zodat je wat ruimte heb om er je eigen schwung aan te geven. ;)
En wat houdt dat in? Ben je het dan eens met hetgeen de rechtbank in Amsterdam in 1989 zei: ''nergens in de wet staat dat het huwelijk alleen bedoeld is voor een man en een vrouw, maar dat neemt niet weg dat de wetgever het huwelijk wel degelijk bedoeld heeft voor een man en een vrouw''. Algemeenheden en vaagheden, ja?

quote:
Verder begrijp ik je punt nu niet meer helemaal. Wat wil je nou zeggen?
Haha dat heb je grotendeels aan jezelf te danken hoor. Ik geef antwoorden op hetgeen je stelt en probeer hier en daar nog naar bronnen te refereren, maar geen antwoord. Dus wat dat betreft zie ik in je posts een mooie overeenkomst met hetgeen controlaltdelete in zijn onderschrift heeft staan. Ik denk dat ik zijn onderschrift maar volg wat betreft het laatste zinnetje ;)
pi_156015634
quote:
Heb deze reeks de afgelopen dagen bekeken en ik moet zeggen dat het een zeer interessante mini-docu is. Dank ook aan Manke en Ali_boo voor de aanvullende informatie hier omtrent ^O^

Desondanks had ik toch moeite met het gedeelte over Hitler. Het kwam op mij over als iets te pro-Hitler om het maar even zo aan te duiden. Voor mij was dit totaal een nieuwe dimensie. Zo wordt er bijv. een lijstje met Europese leiders gegeven, waaronder Mussert en die werd als protestants bestempeld. Maar hier in NL was Mussert nooit premier? Of bedoelen ze daarmee ''de facto'' leider van het Nederlandse volk, zoals de nazi's hem presenteerde?

Ik moet eerlijk toegeven dat de scenes waarop te zien waren hoe de echte betekenis van vrijmetselaars op straat uitgebreid tentoon werden gesteld, alsook de sluiting van loges, goed om te zien was. Ik wist niet dat Hitler anti-freemasons was. De twijfel komt namelijk vanwege Hitlers (en de zijnen, zoals Himmler) occulte praktijken zoals de Thule gemeenschap. Is dit een fabel door de geallieerden of was hij hier wel bij betrokken?

Tot slot wordt er geen melding gemaakt van de Jodenvervolging. Er wordt benadrukt dat Hitler gelovig was (christelijk/katholiek) maar over de holocaust wordt gezwegen. Dat vind ik eerlijk gezegd wel een kwalijke zaak. Afgezien van alle andere onderdelen van de serie, vind ik het moeilijk om mee te gaan in de ''appeasement'' van Hitler. Wat vinden jullie daarvan?
pi_156018895
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 23:34 schreef Aguia het volgende:

[..]

Wat een gejank eigenlijk man. Ik las je eerste alinea toen je het bericht postte maar wilde er later uitgebreid op terugkomen omdat ik in de veronderstelling was dat je met gefundeerde kritiek zou komen. Ik lees hier alleen maar persoonlijke frustratie jegens Rusland zonder enige melding van bronnen. Blijkbaar was jouw aanleiding dat ik Rusland zat te ''promoten'' maar feit is dat ik mij positief opstel tegenover het beleid dat Poetin voert, namelijk waarin kinderen onder de 13 jaar beschermd dienen te worden. Oh, en als je echt denkt dat er een poging wordt gedaan om Rusland open te laten bloeien door slechts LGBT parades tegen te gaan, dan moet ik je teleurstellen en raad ik je aan om je blik op Rusland te verbreden.

Hier nog wat leesvoer:

http://www.volkskrant.nl/(...)o-populair~a4088582/
http://time.com/3088126/putins-popularity-hits-87-russia/
http://curiales.nl/2015/03/01/nemtsov-putin-wederom-de-boeman/
http://www.express.be/bus(...)ir-blijft/209600.htm
http://www.ipsos-nederlan(...)ulair-ondanks-crisis
http://www.wsj.com/articl(...)176440685507962.html
Daarom is Rusland zo goed? Omdat ze kinderen tot 13 jaar beschermen? ik merk daar zelf niets van in Rusland. En wat merk jij daarvan buiten je internet?

Zo is incest eigenlijk niet verboden. Het staat niet zo in de wet zoals hier. Ze beschermen hun kinderen uitstekend ja.

De meeste kinderen in arme delen van Rusland worden geslagen omdat papa of mama weer dronken is. In Siberie is wellicht de helft verslaafd aan heroine.

Maar de overheid beschermd de kinderen heel goed ja.
Kan Nederland nog wat van leren.

Mijn post is niet tegen Rusland. Ik geef toe er speelde veel emotie bij ivm het verleden ( februari 1944)

Deze gebeurtenis is doorgeven door mijn grootouders dus voel soms wraak. Zeker als hier iemand Rusland loopt te verdedigen en aan kontlikken doet.

Maar oh wacht wat er gebeurd is in 1944 zal wel een hoax zijn niet waar? Al denk ik dat 90% van de mensen hier niet eens weten wat er is gebeurd in 1944. De daders zijn nooit gestraft. Sterker nog :{

Maar ik kom graag in Rusland prachtig land (als je geld hebt) Ik haat het systeem. En jij juicht dat systeem toe zonder te weten wat je toejuicht. Dat is erg triest.

Maar het was idd een emotionele post. Sorry. Ga vooral door met promoten van het Russische syteem
  zaterdag 12 september 2015 @ 19:24:21 #7
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156030583
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 september 2015 09:24 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Maar ik kom graag in Rusland prachtig land (als je geld hebt) Ik haat het systeem. En jij juicht dat systeem toe zonder te weten wat je toejuicht. Dat is erg triest.

Maar het was idd een emotionele post. Sorry. Ga vooral door met promoten van het Russische syteem
En hoe denk je dan over het systeem in de rest van de wereld?
Feyenoord!
  zaterdag 12 september 2015 @ 21:25:10 #8
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_156034709
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 september 2015 00:19 schreef Aguia het volgende:

[..]

Heb deze reeks de afgelopen dagen bekeken en ik moet zeggen dat het een zeer interessante mini-docu is. Dank ook aan Manke en Ali_boo voor de aanvullende informatie hier omtrent ^O^

Desondanks had ik toch moeite met het gedeelte over Hitler. Het kwam op mij over als iets te pro-Hitler om het maar even zo aan te duiden. Voor mij was dit totaal een nieuwe dimensie. Zo wordt er bijv. een lijstje met Europese leiders gegeven, waaronder Mussert en die werd als protestants bestempeld. Maar hier in NL was Mussert nooit premier? Of bedoelen ze daarmee ''de facto'' leider van het Nederlandse volk, zoals de nazi's hem presenteerde?

Ik moet eerlijk toegeven dat de scenes waarop te zien waren hoe de echte betekenis van vrijmetselaars op straat uitgebreid tentoon werden gesteld, alsook de sluiting van loges, goed om te zien was. Ik wist niet dat Hitler anti-freemasons was. De twijfel komt namelijk vanwege Hitlers (en de zijnen, zoals Himmler) occulte praktijken zoals de Thule gemeenschap. Is dit een fabel door de geallieerden of was hij hier wel bij betrokken?

Tot slot wordt er geen melding gemaakt van de Jodenvervolging. Er wordt benadrukt dat Hitler gelovig was (christelijk/katholiek) maar over de holocaust wordt gezwegen. Dat vind ik eerlijk gezegd wel een kwalijke zaak. Afgezien van alle andere onderdelen van de serie, vind ik het moeilijk om mee te gaan in de ''appeasement'' van Hitler. Wat vinden jullie daarvan?
de maker is een 'nazi' sympathisant en ontkent de holocaust, maar wel met de nodige argumenten, niet uit blinde jodenhaat, z'n 6 uur durende docu over adolf op tgsnt.tv legt het eea uit, op youtube is het wereldwijd geblockt.

https://www.reddit.com/r/(...)_the_greatest_story/

Op Twitter spamt ie er ook veel mee, z'n plaatjes zeggen genoeg.
https://mobile.twitter.com/tgsnttv

Ik werd erg onrustig van communism by the backdoor, ben na deel 5 gestopt :P
pi_156035421
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 september 2015 21:25 schreef Manke het volgende:

[..]

de maker is een 'nazi' sympathisant en ontkent de holocaust, maar wel met de nodige argumenten, niet uit blinde jodenhaat, z'n 6 uur durende docu over adolf op tgsnt.tv legt het eea uit, op youtube is het wereldwijd geblockt.

https://www.reddit.com/r/(...)_the_greatest_story/

Op Twitter spamt ie er ook veel mee, z'n plaatjes zeggen genoeg.
https://mobile.twitter.com/tgsnttv

Ik werd erg onrustig van communism by the backdoor, ben na deel 5 gestopt :P
Ik vermoed dat dat hier ook niet de bedoeling is.
pi_156035812
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 september 2015 19:24 schreef Japie77 het volgende:

[..]

En hoe denk je dan over het systeem in de rest van de wereld?
Don't know. Ik ben geen wereldburger en weet niet hoe is om in Cuba te wonen bijvoorbeeld.
Ik woon in het vrije Westen. I love it. Vrijheid gelijkheid en broederschap. Voor mij perfect
  zaterdag 12 september 2015 @ 22:05:09 #11
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_156036154
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 september 2015 21:43 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik vermoed dat dat hier ook niet de bedoeling is.
ja dat weet ik inmiddels wel na talloze bans :) vertelde wat over de maker en hoe hij over de hc denkt, aangezien hij erover zweeg in cbtb, tgsnt spreekt er ook amper over, maar de maker ontkent het vziw als ik naar z'n tweets kijk.

[ Bericht 1% gewijzigd door Manke op 12-09-2015 22:17:28 ]
  zondag 13 september 2015 @ 09:40:23 #12
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156042964
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 september 2015 21:54 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Don't know. Ik ben geen wereldburger en weet niet hoe is om in Cuba te wonen bijvoorbeeld.
Ik woon in het vrije Westen. I love it. Vrijheid gelijkheid en broederschap. Voor mij perfect
Ok dus jij gelooft dat er in het "Vrije westen" geen propaganda voor komt zoals in Rusland? Of missstanden zoals in Rusland?
Feyenoord!
pi_156043318
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)m-bij-herdenking-911

Ik vraag me af in hoeverre die IS accounts daadwerkelijk gerund worden door IS leden. Deze man blijkt een Joodse man te zijn die bezig was met opruien en zich voordeet als IS terrorist.

Artikel: http://www.thedailybeast.(...)d-jewish-lawyer.html
pi_156043765
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 09:40 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Ok dus jij gelooft dat er in het "Vrije westen" geen propaganda voor komt zoals in Rusland? Of missstanden zoals in Rusland?
Mag ik je iets zeggen? De media in het Westen vertellen geen onzin. Of wel?

Ik mag spugen op Rutte. In Rusland mag je geen kritiek in het openbaar brengen tegen Putin. Want het betekent net niet je doodvonnis maar het einde van je veiligheid. Als journalist moet je voor Putin zijn , niet tegen.

De enige 'propaganda' in het Vrije Westen is een sterk Europa (EU). Omdat door de economishce crisis in 2008 , werkeloosheid en vluchtelingen propageert Brussel meer eenheid onder alle staten van Europa.
En dat is (voor mij) de enige propaganda in het Westen.

Daarnaast zijn de geldbeleggers die de dienst uitmaken in Europa. Dat is een economisch propaganda (Putin heeft daar ook last van)

Misstanden zijn er in het Westen wel maar van een andere orde dan in Rusland.
  zondag 13 september 2015 @ 10:56:28 #15
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_156043839
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 10:19 schreef Inspireme het volgende:
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)m-bij-herdenking-911

Ik vraag me af in hoeverre die IS accounts daadwerkelijk gerund worden door IS leden. Deze man blijkt een Joodse man te zijn die bezig was met opruien en zich voordeet als IS terrorist.

Artikel: http://www.thedailybeast.(...)d-jewish-lawyer.html
Hahaha, deze oppertrol. _O_
  zondag 13 september 2015 @ 10:57:21 #16
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156043854
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 10:52 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Mag ik je iets zeggen? De media in het Westen vertellen geen onzin. Of wel?

Ik mag spugen op Rutte. In Rusland mag je geen kritiek in het openbaar brengen tegen Putin. Want het betekent net niet je doodvonnis maar het einde van je veiligheid. Als journalist moet je voor Putin zijn , niet tegen.

De enige 'propaganda' in het Vrije Westen is een sterk Europa (EU). Omdat door de economishce crisis in 2008 , werkeloosheid en vluchtelingen propageert Brussel meer eenheid onder alle staten van Europa.
En dat is (voor mij) de enige propaganda in het Westen.

Daarnaast zijn de geldbeleggers die de dienst uitmaken in Europa. Dat is een economisch propaganda (Putin heeft daar ook last van)

Misstanden zijn er in het Westen wel maar van een andere orde dan in Rusland.
Nee precies. De media in het westen vertellen geen onzin inderdaad. Wat er in de krant staat in Nederland en op het journaal komt is niks minder dan DE ABSOLUTE WAARHEID. ;)

Lang leve het westen! Lang leve de democratie! Lang leve het vrije nieuws in het westen!
Feyenoord!
pi_156043917
quote:
10s.gif Op zondag 13 september 2015 10:56 schreef Terecht het volgende:

[..]

Hahaha, deze oppertrol. _O_
Zou hij ook op FOK! zitten?
pi_156044977
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 10:57 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Nee precies. De media in het westen vertellen geen onzin inderdaad. Wat er in de krant staat in Nederland en op het journaal komt is niks minder dan DE ABSOLUTE WAARHEID. ;)

Lang leve het westen! Lang leve de democratie! Lang leve het vrije nieuws in het westen!
Probeer jezelf te bevrijden.
  zondag 13 september 2015 @ 12:36:29 #19
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156045587
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 12:09 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Probeer jezelf te bevrijden.
Ik ben al vrij vrij door oa te zien dat het nieuws in het westen net zo goed propaganda is als dat in Rusland of waar dan ook ter wereld. Als media in handen zijn van bedrijven of overheden zullen deze snel geneigd zijn om geen dingen in het nieuws te brengen waar ze nadeel van ondervinden. Verder is het zo dat media vaak letterlijk nieuwsberichten kopieren van persbureaus wat ook neer komt op pure propaganda. Ook heeft de CIA er een handje van om vriendschappen aan te knopen met westerse journalisten en zo bepaald nieuws te spinnen. Dat zijn zo even een paar factoren waarom westers nieuws net zo goed propaganda is.
Feyenoord!
pi_156046272
Het is hier wat dat betreft 100 keer beter dan in Rusland.

En dan zeg ik niet dat het hier allemaal prima is.
pi_156046420
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 september 2015 09:24 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Daarom is Rusland zo goed? Omdat ze kinderen tot 13 jaar beschermen? ik merk daar zelf niets van in Rusland. En wat merk jij daarvan buiten je internet?

Zo is incest eigenlijk niet verboden. Het staat niet zo in de wet zoals hier. Ze beschermen hun kinderen uitstekend ja.

De meeste kinderen in arme delen van Rusland worden geslagen omdat papa of mama weer dronken is. In Siberie is wellicht de helft verslaafd aan heroine.

Maar de overheid beschermd de kinderen heel goed ja.
Kan Nederland nog wat van leren.

Mijn post is niet tegen Rusland. Ik geef toe er speelde veel emotie bij ivm het verleden ( februari 1944)

Deze gebeurtenis is doorgeven door mijn grootouders dus voel soms wraak. Zeker als hier iemand Rusland loopt te verdedigen en aan kontlikken doet.

Maar oh wacht wat er gebeurd is in 1944 zal wel een hoax zijn niet waar? Al denk ik dat 90% van de mensen hier niet eens weten wat er is gebeurd in 1944. De daders zijn nooit gestraft. Sterker nog :{

Maar ik kom graag in Rusland prachtig land (als je geld hebt) Ik haat het systeem. En jij juicht dat systeem toe zonder te weten wat je toejuicht. Dat is erg triest.

Maar het was idd een emotionele post. Sorry. Ga vooral door met promoten van het Russische syteem
Je verontschuldigt je voor de hoog opgelopen emotie maar vervolgens gooi je er nog een schepje boven op? Wat is nu precies de bedoeling? Je probeert aantijgingen te plaatsen die je erna weer probeert te verdedigen. Ik snap je hele post niet. Eerst bestaat er incest en daarna is het een prachtig lang en dan is je post niet meer gericht tegen Rusland?

Verder begrijp ik niet wat je bedoeld als je zegt dat je het systeem haat. Dat geldt dan eveneens voor het ''vrije westen''. In Nederland heb je geen drugs verslaafden? Geen armoede? Volgens jou hebben we het allemaal maar prima hier.
pi_156046481
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 10:52 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Mag ik je iets zeggen? De media in het Westen vertellen geen onzin. Of wel?

Ik mag spugen op Rutte. In Rusland mag je geen kritiek in het openbaar brengen tegen Putin. Want het betekent net niet je doodvonnis maar het einde van je veiligheid. Als journalist moet je voor Putin zijn , niet tegen.

De enige 'propaganda' in het Vrije Westen is een sterk Europa (EU). Omdat door de economishce crisis in 2008 , werkeloosheid en vluchtelingen propageert Brussel meer eenheid onder alle staten van Europa.
En dat is (voor mij) de enige propaganda in het Westen.

Daarnaast zijn de geldbeleggers die de dienst uitmaken in Europa. Dat is een economisch propaganda (Putin heeft daar ook last van)

Misstanden zijn er in het Westen wel maar van een andere orde dan in Rusland.
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 10:57 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Nee precies. De media in het westen vertellen geen onzin inderdaad. Wat er in de krant staat in Nederland en op het journaal komt is niks minder dan DE ABSOLUTE WAARHEID. ;)

Lang leve het westen! Lang leve de democratie! Lang leve het vrije nieuws in het westen!
Wat Japie zegt.

Dat van censuur is gewoon BS. Ik heb je daarvoor een link gestuurd, waarom je lees je dat niet eerst? Het beste voorbeeld is nog Nemtsov die in de westerse media als een martelaar werd afgestempeld en Russische (lees: westerse) democratie zou brengen. Hij had half niet de populariteit die hier destijds gepropageerd werd. Hier nog maar is de link:

http://curiales.nl/2015/03/01/nemtsov-putin-wederom-de-boeman/
pi_156046499


[ Bericht 100% gewijzigd door Aguia op 13-09-2015 13:25:02 ]
pi_156046552
Zeg Aguia, leukk al dat gepraat over Rusland. Maar wat is 't complot? :@
Nait Soezn Moar Broezn
pi_156046582
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 september 2015 21:25 schreef Manke het volgende:

[..]

de maker is een 'nazi' sympathisant en ontkent de holocaust, maar wel met de nodige argumenten, niet uit blinde jodenhaat, z'n 6 uur durende docu over adolf op tgsnt.tv legt het eea uit, op youtube is het wereldwijd geblockt.

https://www.reddit.com/r/(...)_the_greatest_story/

Op Twitter spamt ie er ook veel mee, z'n plaatjes zeggen genoeg.
https://mobile.twitter.com/tgsnttv

Ik werd erg onrustig van communism by the backdoor, ben na deel 5 gestopt :P
Aaah dat verklaart een hoop :9

Ik had echt moeite om dat gedeelte te accepteren en de overige delen waren inderdaad verontrustend. Vooral hoe de muziekindustrie zich profileert en dat ze keer op keer nieuwe artiesten weten te rekruteren die zich ervoor willen inspannen.

ff die linkjes kijken
pi_156051614
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 13:20 schreef Aguia het volgende:

[..]

Je verontschuldigt je voor de hoog opgelopen emotie maar vervolgens gooi je er nog een schepje boven op? Wat is nu precies de bedoeling? Je probeert aantijgingen te plaatsen die je erna weer probeert te verdedigen. Ik snap je hele post niet. Eerst bestaat er incest en daarna is het een prachtig lang en dan is je post niet meer gericht tegen Rusland?

Verder begrijp ik niet wat je bedoeld als je zegt dat je het systeem haat. Dat geldt dan eveneens voor het ''vrije westen''. In Nederland heb je geen drugs verslaafden? Geen armoede? Volgens jou hebben we het allemaal maar prima hier.
Waarom ben je nog hier meid ?
pi_156052876
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 12:36 schreef Japie77 het volgende:

-knip-

Goed dat er een BNW (sub) forum is.
  zondag 13 september 2015 @ 18:22:46 #28
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_156054140
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 13:24 schreef Aguia het volgende:

[..]

[..]

Wat Japie zegt.

Dat van censuur is gewoon BS. Ik heb je daarvoor een link gestuurd, waarom je lees je dat niet eerst? Het beste voorbeeld is nog Nemtsov die in de westerse media als een martelaar werd afgestempeld en Russische (lees: westerse) democratie zou brengen. Hij had half niet de populariteit die hier destijds gepropageerd werd. Hier nog maar is de link:

http://curiales.nl/2015/03/01/nemtsov-putin-wederom-de-boeman/
Hij was sarcastisch , de westerse propaganda is om te huilen , mensen kunnen gewoon niet meer naar het main stream nieuws kijken omdat het gewoon niet meer serieus te nemen is .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_156055604
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 18:22 schreef Summers het volgende:

[..]

Hij was sarcastisch , de westerse propaganda is om te huilen , mensen kunnen gewoon niet meer naar het main stream nieuws kijken omdat het gewoon niet meer serieus te nemen is .
Weet ik, dat bedoelde ik zelf ook. Hoewel andere beweren dat er zoveel tijd en budget in gestoken wordt dat westerse bronnen als zodanig worden bestempeld dat niets ze kan overtreffen.

En als je dan zelfs met westerse bronnen aankomt zetten om je gelijk te tonen, is het nog niet goed :')

Het onderste gedeelte was voor Szikha2 bedoeld en niet richting Japie.
  zondag 13 september 2015 @ 19:21:32 #30
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_156055927
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 19:11 schreef Aguia het volgende:

[..]

Weet ik, dat bedoelde ik zelf ook. Hoewel andere beweren dat er zoveel tijd en budget in gestoken wordt dat westerse bronnen als zodanig worden bestempeld dat niets ze kan overtreffen.
ik geloofde het ook nog , briljant toch , het hoeft niet zo te zijn als men geloofd dat het zo is .
quote:
En als je dan zelfs met westerse bronnen aankomt zetten om je gelijk te tonen, is het nog niet goed :')

Het onderste gedeelte was voor Szikha2 bedoeld en niet richting Japie.
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_156057242
Een vergeten tragedie in Frankrijk

h gale boetticher

Een bizar maar waargebeurd verhaal over een klein dorpje waar iedereen krankzinnig werd.

Het pittoreske Franse dorpje Pont-Saint-Esprit werd op een warme zomerdag in 1951 opeens getroffen door massale krankzinnigheid. Veel bewoners begonnen te hallucineren en deden de meest vreemde dingen.

http://www.vrijspreker.nl(...)agedie-in-frankrijk/
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  maandag 14 september 2015 @ 08:42:54 #32
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156070452
Dit supergoeie nieuws hier ook maar even neer gezet! Wat een mooie dag voor de wereld! (en dit is absoluut niet sarcastisch! :) *O* )

Monsanto veroordeeld voor ziek maken Franse boer
'Uitspraak Franse rechtbank zal de start zijn van een golf van schadeclaims'

Nadat hij de giftige dampen van een onkruidverdelger van Monsanto had ingeademd werd hij ziek. Doodziek. Met hersenschade als gevolg. De Franse graanboer Paul François stelde Monsanto verantwoordelijk voor de schade die hij leed. En na jaren juridische strijd heeft hij nu gelijk gekregen. Monsanto is door de rechtbank in Lyon verantwoordelijk gesteld voor de schade die de boer heeft opgelopen.
Volgens de rechter is Monsanto schuldig aan 'contractueel gebrek', schrijft De Morgen. Het bedrijf heeft de voorwaarden voor goede verpakkingen en etiketten niet nageleefd en niet gewezen op de risico's van de onkruidverdelger. Zo stond er niet op de verpakking van het product, een onkruidbestrijder voor maïs, dat je een masker moest dragen bij het gebruiken van het middel, terwijl in de jaren tachtig al bekend was geworden dat het gevaarlijk was.
Monsanto verloor de zaak in 2012 ook al van de graanboer, maar ging toen in hoger beroep. Dat hoger beroep heeft het bedrijf nu ook verloren. Monsanto moet François nu een volledige schadevergoeding betalen.
Volgens de advocaat van Paul François die de zaak aanspande gaat het om een historische beslissing, omdat het voor het eerst zou zijn dat Monsanto is veroordeeld tot het vergoeden van de schade die door de giftige producten is ontstaan. De advocaat van de graanboer zegt dat de uitspraak de start zal zijn van een golf van schadeclaims.
"Dit is een nieuwe etappe als het gaat om de verantwoordelijkheid van fabrikanten."

Paul François wil nu een fonds oprichten dat de belangen gaat behartigen van andere boeren met soortgelijke problemen.

http://www.joop.nl/groen/(...)k_maken_franse_boer/
Feyenoord!
  maandag 14 september 2015 @ 08:52:53 #33
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156070567
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 23:56 schreef Aguia het volgende:
Volgens jou was het geen verandering maar een trend die z'n intrede reeds voor Marx had gedaan; dus geen ''plotse'' verandering. Mijn punt was dat het misschien zo kan zijn dat het indertijd reeds gaande was maar niet zo fundamentalistisch geworteld in de Russische samenleving van 1917 e.v. (tot aan Stalin, that is).
Jij hangt alles op aan het communisme, ik zeg dat dit niet zo is. :) Bovendien is het nooit fundamentalistisch geworteld geweest.
quote:
Nee hoor :) Je had het over ''christelijke angsten'' n.a.v. mijn lijstje met (naar mijn mening) decadente ontwikkelingen en ik borduur daar op verder om je aan te tonen dat die angsten niet slechts ''christelijke angsten'' zijn.
Ach so. En je hebt gelijk. Wat ik echter wilde zeggen dat termen als 'genderoorlog', 'propaganda tegen monogamie' en de afkeer van het 'moderne gezin' rechts christelijke angstzaaierij is.
Tevens reageer je niet op mijn vraag over wat jij waarom propaganda vindt.
quote:
Dus je zult je partner ook nooit voorstellen als ''dit is mijn vriend(in)/vrouw/man'' ?
Natuurlijk wel, maar dat betekend niet dat ik haar bezit. :')
quote:
En verder? Dat is geen antwoord op de vraag waarom het heel lang heeft gewerkt en nu plots veranderen moet.
Het hoeft niet 'plots' veranderd te worden. :) Dat is ook al heel lang aan de gang en dat lukt ook niet 'plots'. Maar verdraagzaam lijkt mij sowieso altijd een vriendelijke (tevens christelijke :P ) opstelling.
quote:
Nope, al hetgeen Rusland + Poetin representeert, wordt afgedaan als negatief. Maar dat maakt mij niet uit.
Ik weet niet wat voor boekjes jij leest, maar in mijn beleving valt dit enorm mee. Kritiek die er is, is over het algemeen terecht.
quote:
En wat houdt dat in? Ben je het dan eens met hetgeen de rechtbank in Amsterdam in 1989 zei: ''nergens in de wet staat dat het huwelijk alleen bedoeld is voor een man en een vrouw, maar dat neemt niet weg dat de wetgever het huwelijk wel degelijk bedoeld heeft voor een man en een vrouw''. Algemeenheden en vaagheden, ja?
Dat lijkt me juist heel duidelijk. Daarom is de wet ook aangepast.
quote:
Haha dat heb je grotendeels aan jezelf te danken hoor. Ik geef antwoorden op hetgeen je stelt en probeer hier en daar nog naar bronnen te refereren, maar geen antwoord. Dus wat dat betreft zie ik in je posts een mooie overeenkomst met hetgeen controlaltdelete in zijn onderschrift heeft staan. Ik denk dat ik zijn onderschrift maar volg wat betreft het laatste zinnetje ;)
'Open staan' voor nieuwe dingen, maar bij een beetje tegengas je kop on het zand steken?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  maandag 14 september 2015 @ 09:01:21 #34
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156070686
quote:
6s.gif Op maandag 14 september 2015 08:52 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Jij hangt alles op aan het communisme, ik zeg dat dit niet zo is. :) Bovendien is het nooit fundamentalistisch geworteld geweest.

[..]

Ach so. En je hebt gelijk. Wat ik echter wilde zeggen dat termen als 'genderoorlog', 'propaganda tegen monogamie' en de afkeer van het 'moderne gezin' rechts christelijke angstzaaierij is.
Tevens reageer je niet op mijn vraag over wat jij waarom propaganda vindt.

[..]

Natuurlijk wel, maar dat betekend niet dat ik haar bezit. :')

[..]

Het hoeft niet 'plots' veranderd te worden. :) Dat is ook al heel lang aan de gang en dat lukt ook niet 'plots'. Maar verdraagzaam lijkt mij sowieso altijd een vriendelijke (tevens christelijke :P ) opstelling.

[..]

Ik weet niet wat voor boekjes jij leest, maar in mijn beleving valt dit enorm mee. Kritiek die er is, is over het algemeen terecht.

[..]

Dat lijkt me juist heel duidelijk. Daarom is de wet ook aangepast.

[..]

'Open staan' voor nieuwe dingen, maar bij een beetje tegengas je kop on het zand steken?
Niet een beetje tegengas. Jij tikt altijd ellenlange postings met meer woorden dan inhoud en daarom discussieer ik bv ook niet meer met je. Dat krijg je dan. :)
Feyenoord!
  maandag 14 september 2015 @ 09:02:12 #35
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156070700
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 09:01 schreef Japie77 het volgende:
Niet een beetje tegengas. Jij tikt altijd ellenlange postings met meer woorden dan inhoud en daarom discussieer ik bv ook niet meer met je. Dat krijg je dan. :)
_O-

Top. ^O^

Maar wat is er inhoudsloos aan mijn post? Doe is een steekhoudend voorbeeld?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  maandag 14 september 2015 @ 11:57:17 #36
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156074108
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 09:01 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Niet een beetje tegengas. Jij tikt altijd ellenlange postings met meer woorden dan inhoud en daarom discussieer ik bv ook niet meer met je. Dat krijg je dan. :)
Zodra de discussie los barst komen er van dit soort opmerkingen..
Wees een vent en discussier gewoon verder als je heilig overtuigd bent van jou gelijk kan je er gewoon over discussieren, een gezonde discussie uit de weg gaan, geeft weer aan dat je gewoon geen antwoord hebt op datgene wat SicSicSics post!
Er staat nog een vraag voor u open!!
  maandag 14 september 2015 @ 12:34:12 #37
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156074830
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 11:57 schreef theguyver het volgende:

[..]

Zodra de discussie los barst komen er van dit soort opmerkingen..
Wees een vent en discussier gewoon verder als je heilig overtuigd bent van jou gelijk kan je er gewoon over discussieren, een gezonde discussie uit de weg gaan, geeft weer aan dat je gewoon geen antwoord hebt op datgene wat SicSicSics post!
Het is alleen geen gezonde discussie, dat is nou net het punt....
Feyenoord!
  maandag 14 september 2015 @ 13:06:47 #38
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156075580
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 12:34 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Het is alleen geen gezonde discussie, dat is nou net het punt....
Wat is er mis mee?
En wat is er niet gezond aan!
Je word niet beledigd er word niet gesneerd, er staat alleen dat SicSicSics het niet met je eens is met zijn argumenten.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  maandag 14 september 2015 @ 13:08:58 #39
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156075640
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 12:34 schreef Japie77 het volgende:
Het is alleen geen gezonde discussie, dat is nou net het punt....
Wat is er ongezond aan de discussie? Wat is er inhoudsloos aan mijn post? Doe eens een steekhoudend voorbeeld. :)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_156075653
Is Japie77 dezelfde als Aguia of mis ik nou iets?
  maandag 14 september 2015 @ 13:23:28 #41
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156076139
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 13:09 schreef Scrummie het volgende:
Is Japie77 dezelfde als Aguia of mis ik nou iets?
Is Scrummie dezelfde als Chewie of Divje of mis ik nou iets?
Feyenoord!
pi_156076341
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 13:23 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Is Scrummie dezelfde als Chewie of Divje of mis ik nou iets?
Ben jij het met Aguia's homostandpunt eens?
  maandag 14 september 2015 @ 13:28:26 #43
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156076352
Om nog maar eens een inhoudelijk punt aan te halen, wat is nou je boodschap Aguia? Dat het communisme de vrouwenrechten en het moderne gezin promoot? Of dat vrouwen helemaal geen rechten hadden en staatseigendom waren?

Dit bericht is overigens (hoogstwaarschijnlijk) nep, of gebaseerd op een nep document. Iets wat in je tweede bron bevestigd wordt ook. Je laatste bron gaat juist over het feit dat vrouwen (veel) meer te zeggen hebben gekregen. En niet als 'eigendom van de staat'. :)

Snap je dat ik niet zo goed snap wat je nou wil vertellen?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_156076498
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 23:56 schreef Aguia het volgende:
[..]

Dus je zult je partner ook nooit voorstellen als ''dit is mijn vriend(in)/vrouw/man'' ?

En hoe maakt dit mijn partner mijn eigendom? En hoe zit het dan als je elkaar allebij als "mijn vriend(in)/echgeno(o)t(e) beschrijft?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-09-2015 13:33:09 ]
  maandag 14 september 2015 @ 13:36:41 #45
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156076645
Uit je laatste bron:
quote:
Daar kwam Brian M. Heiss, Amerikaans journalist en tevens zelf homo, achter na een grondig onderzoek van deze wet. Uit zijn onderzoek blijkt dat de wet als doel heeft de bescherming van minderjarige kinderen tegen non-traditionele seksuele relaties.
Waarom is dat geen propaganda? De staat moet kinderen 'beschermen' dmv wetgeving tegen (voor de staat onwelgevallige) informatie over non-traditionele seksuele relaties?

Verder is de retoriek in de bron van het niveau: Hunnie doen het erger, laat Rusland met Rust! Ook nooit een goed argument geweest.

Ook zegt hij dat de Irak oorlog heel erg was en dat het westen daarom geen recht van spreken heeft over het anti-homo beleid in Rusland?.. Hij noemt dit zelfs 'de pot verwijt de ketel'. Ik weet niet wie dat geschreven heeft, maar zo werkt dat niet. Of ben jij het met hem eens?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_156076858
Waar gáát het over? Het grote homo-complot?
  maandag 14 september 2015 @ 13:50:49 #47
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156077034
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 13:28 schreef Chewie het volgende:

[..]

Ben jij het met Aguia's homostandpunt eens?
Wat is dat standpunt precies?

Ik ben zwaar pro-homo rechten by the way.
Feyenoord!
pi_156077346
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 13:50 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Wat is dat standpunt precies?

Ik ben zwaar pro-homo rechten by the way.
Dat homorechten (en die ook van vrouwen blijkbaar) communistische manieren zijn om het traditionele gezin te ondermijnen, maar dan ben je eigendom van de staat i.p.v. je echtgenoot.
  maandag 14 september 2015 @ 14:04:21 #49
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156077426
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 14:01 schreef Chewie het volgende:

[..]

Dat homorechten (en die ook van vrouwen blijkbaar) communistische manieren zijn om het traditionele gezin te ondermijnen, maar dan ben je eigendom van de staat i.p.v. je echtgenoot.
:{ wut!

En hoe moet ik dat zien in de praktijk?

Ik ben pas getrouwd zonder problemen, of kan ik die nog verwachten straks :o
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156077472
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 14:04 schreef theguyver het volgende:

[..]

:{ wut!

En hoe moet ik dat zien in de praktijk?

Ik ben pas getrouwd zonder problemen, of kan ik die nog verwachten straks :o
Ik snap hem ook niet hoor, maar blijkbaar zijn gelijke rechten voor homo's (en acceptatie er van) en vrouwen communistisch en staan ze haaks op de christelijke normen en waarden en dus gevaarlijk.
  maandag 14 september 2015 @ 14:45:26 #51
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156078462
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 14:06 schreef Chewie het volgende:

[..]

Ik snap hem ook niet hoor, maar blijkbaar zijn gelijke rechten voor homo's (en acceptatie er van) en vrouwen communistisch en staan ze haaks op de christelijke normen en waarden en dus gevaarlijk.
Oke nou, ben ik nu een boosdoener als ik mijn vrouw verban naar de keuken?
En moet ik nu mijn oom ( homo ) maar gaan weren en zo?

Aletta Jacobs zou zich omdraaien in haar graf ;(
Er staat nog een vraag voor u open!!
  dinsdag 15 september 2015 @ 08:32:38 #52
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156099375
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 14:45 schreef theguyver het volgende:
Aletta Jacobs zou zich omdraaien in haar graf ;(
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 18:27 schreef Divje het volgende:
Was dat zo'n gevaarlijke tante dan? :o
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 20:41 schreef Japie77 het volgende:
Ik heb jou nou echt nog nooit op een inhoudelijke aanvulling kunnen betrappen in topics. Het enige dat jij doet is of ouwehoeren of anderen afzeiken.....Lekkere aanvulling voor BNW..... -O-
Hé wat leuk, een heel inhoudelijke aanvulling en vraag!

Ik zal proberen niet teveel woorden te gebruiken.

Aletta Jacobs was een voorvechtster van vrouwenrechten en gelijkheid, geholpen door een liberaal genaamd Thorbecke. Dit deden zij samen vóór Karl Marx om de hoek kwam kijken als (politiek) filosoof.

Zeer zeker ontopic en een puntje waar Aguia kennis van zou kunnen nemen om nog eens te onderschrijven dat vrouwenrechten niet alleen een Communistisch feestje waren.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 15 september 2015 @ 09:04:43 #53
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156099835
Zo, opgeschoond.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156165146
Ik denk dat 't heel goed idee zijn om 't aantal mensen die willen/mogen naar universteit te beperken.
Spaart heel veel belasting geld en gewone mensen veel minder last van educated fools zou hebben.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  donderdag 17 september 2015 @ 11:12:28 #55
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156165200
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:08 schreef Tingo het volgende:
Ik denk dat 't heel goed idee zijn om 't aantal mensen die willen/mogen naar universteit te beperken.
Spaart heel veel belasting geld en gewone mensen veel minder last van educated fools zou hebben.
Die mensen moeten gewoon zelf betalen voor die opleiding he.
Dus het is voor hun een groot risico om zo'n opleiding te gaan doen!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156165347
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:08 schreef Tingo het volgende:
Ik denk dat 't heel goed idee zijn om 't aantal mensen die willen/mogen naar universteit te beperken.
Spaart heel veel belasting geld en gewone mensen veel minder last van educated fools zou hebben.
Wat :').

Ik wou dat iedereen een universitaire opleiding zou hebben, of krijgen. Gratis en voor niets, betaald door de overheid. Geef dat pakweg 50-75 jaar, en je hebt een wereld die zoveel beter is dan dat ie nu is.

Disclaimer: ik heb geen universiteit gedaan.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 17-09-2015 11:21:56 ]
pi_156165474
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:21 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Wat :').

Ik wou dat iedereen een universitaire opleiding zou hebben, of krijgen. Gratis en voor niets, betaald door de overheid. Geef dat pakweg 50-75 jaar, en je hebt een wereld die zoveel beter is dan dat ie nu is.

Disclaimer: ik heb geen universiteit gedaan.
Dat hangt wel een beetje af wat je dan tot een universitaire studie rekent. Mijn vriendin heeft in haar eigen land een universitaire opleiding gevolgd maar dat zou hier MBO (+) en als je het heel positief bekijkt HBO light zijn.

Ben overigens wel voor makkelijk toegankelijk universitair onderwijs maar zou ook graag weer goed ambacht onderwijs zien.
pi_156165905
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:08 schreef Tingo het volgende:
Ik denk dat 't heel goed idee zijn om 't aantal mensen die willen/mogen naar universteit te beperken.
Spaart heel veel belasting geld en gewone mensen veel minder last van educated fools zou hebben.
Wát?
pi_156166277
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:08 schreef Tingo het volgende:
Ik denk dat 't heel goed idee zijn om 't aantal mensen die willen/mogen naar universteit te beperken.
Sowieso ben jij wel voor een overheid die strikt de touwtjes in handen neemt en het volk beperkt en censuur op wil leggen, niet?
quote:
Spaart heel veel belasting geld en gewone mensen veel minder last van educated fools zou hebben.
Als jij nou de moeite had genomen om naar school te gaan had je dit soort domme dingen misschien niet gezegd.
Conscience do cost.
pi_156166607
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:27 schreef Chewie het volgende:

[..]

Dat hangt wel een beetje af wat je dan tot een universitaire studie rekent. Mijn vriendin heeft in haar eigen land een universitaire opleiding gevolgd maar dat zou hier MBO (+) en als je het heel positief bekijkt HBO light zijn.

Ben overigens wel voor makkelijk toegankelijk universitair onderwijs maar zou ook graag weer goed ambacht onderwijs zien.
Geef het 50 jaar en je bent geen ambacht onderwijs meer nodig met snelheid van technologische ontwikkelingen nu. :).

Wat dat andere betreft klopt.
pi_156167124
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:58 schreef ems. het volgende:

[..]

Sowieso ben jij wel voor een overheid die strikt de touwtjes in handen neemt en het volk beperkt en censuur op wil leggen, niet?

[..]
Wat is hier mis mee, libertariër?
pi_156167405
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 12:30 schreef Aguia het volgende:

[..]

Wat is hier mis mee, libertariër?
Ik mag inderdaad graag een overheid hebben die zich zo min mogelijk bezigt met bepalen voor mij wat goed of slecht is.

Los daarvan was mijn opmerking natuurlijk gericht aan het feit dat dat mannetje continu boos is op overheden die teveel macht naar zich toe trekken. Op z'n minst opmerkelijk te noemen dat hij nu opeens pleit voor een overheid die beslist wat men wel of niet mag gaan leren.
Conscience do cost.
pi_156168274
quote:
10s.gif Op donderdag 17 september 2015 11:46 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wát?
Vele van de afgestudeert kunnen toch geen baan vinden en hebben grote schulden (ondanks de gratis geld van 't regering/belasting enz.) voor dat ze hebben een dag gewerkt.De schulden wordt vaak nooit terug betaald.
Sommige zijn hooggeleerd maar niet erg slim.
Tis ook met de 'social status' aspect te doen ook denk ik.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156168347
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 13:21 schreef Tingo het volgende:

[..]

Vele van de afgestudeert kunnen toch geen baan vinden en hebben grote schulden (ondanks de gratis geld van 't regering/belasting enz.) voor dat ze hebben een dag gewerkt.De schulden wordt vaak nooit terug betaald.
Sommige zijn hooggeleerd maar niet erg slim.
Tis ook met de 'social status' aspect te doen ook denk ik.
Tipje; minder denken.
pi_156168825
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 13:24 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Tipje; minder denken.
OMG no - otherwise I'll end up like you and your cohorts ! :)
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156170342
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 13:39 schreef Tingo het volgende:

[..]

OMG no - otherwise I'll end up like you and your cohorts ! :)
Zou een zegen voor je zijn ;)
pi_156185731
All European newborn Babies will be Microchipped from December 2016

geloof er niks van, tenzij ze het stiekem toedienen met vaccinaties :*
ben je dan klaar

http://topinfopost.com/20(...)hipped-from-may-2014
  donderdag 17 september 2015 @ 22:52:29 #68
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156185824
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 22:50 schreef totnutoe het volgende:
All European newborn Babies will be Microchipped from December 2016

geloof er niks van, tenzij ze het stiekem toedienen met vaccinaties :*
ben je dan klaar

http://topinfopost.com/20(...)hipped-from-may-2014
Godver, dat zou wel wat zijn zeg. Dan heb je wel een paar miljoen poppen aan het dansen lijkt me zomaar. Maar dan hadden we nu wel de subtiele campagnes her en der op zien springen ja.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156186017
quote:
10s.gif Op donderdag 17 september 2015 22:52 schreef jogy het volgende:

[..]

Godver, dat zou wel wat zijn zeg. Dan heb je wel een paar miljoen poppen aan het dansen lijkt me zomaar. Maar dan hadden we nu wel de subtiele campagnes her en der op zien springen ja.
ja, dat dacht ik ook, tenzij ze het als een soort van toetje gaan presenteren, met alle voordelen wat het wel niet heeft.
het merendeel van het volk hapt wel
  donderdag 17 september 2015 @ 23:02:25 #70
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156186149
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 22:57 schreef totnutoe het volgende:

[..]

ja, dat dacht ik ook, tenzij ze het als een soort van toetje gaan presenteren, met alle voordelen wat het wel niet heeft.
het merendeel van het volk hapt wel
Korting bij de Albert Hein.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156186199
quote:
9s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:02 schreef jogy het volgende:

[..]

Korting bij de Albert Hein.
haha ja.
rennen naar appie
  donderdag 17 september 2015 @ 23:11:43 #72
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156186453
quote:
10s.gif Op donderdag 17 september 2015 22:52 schreef jogy het volgende:

[..]

Godver, dat zou wel wat zijn zeg. Dan heb je wel een paar miljoen poppen aan het dansen lijkt me zomaar. Maar dan hadden we nu wel de subtiele campagnes her en der op zien springen ja.
Ik kan jullie wel uitleggen hoe je proefpersoon kan zijn voor MRI experimenten ;) Dat ruimt die dingen wel weer op.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156186614
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:11 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Ik kan jullie wel uitleggen hoe je proefpersoon kan zijn voor MRI experimenten ;) Dat ruimt die dingen wel weer op.
ik denk niet dat je mri scan iets gaat ontdekken, de technieken die ze (bepalers) hebben gaat natuurlijk verder dan je armzalige scannertje kan ontdekken. alleen weet jij (en anderen) dat niet
dat moge duidelijk zijn
  donderdag 17 september 2015 @ 23:19:27 #74
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_156186704
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:17 schreef totnutoe het volgende:

[..]

ik denk niet dat je mri scan iets gaat ontdekken, de technieken die ze (bepalers) hebben gaat natuurlijk verder dan je armzalige scannertje kan ontdekken. alleen weet jij (en anderen) dat niet
dat moge duidelijk zijn
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_156186771
quote:
10s.gif Op donderdag 17 september 2015 22:52 schreef jogy het volgende:

[..]

Godver, dat zou wel wat zijn zeg. Dan heb je wel een paar miljoen poppen aan het dansen lijkt me zomaar. Maar dan hadden we nu wel de subtiele campagnes her en der op zien springen ja.
Die subtiele campanges zijn er ook wel, maar men wil er nog steeds niet aan, de tijd is er nog niet rijp voor.
Er was al een proefproject en promotie voor een medische chip.

http://www.parool.nl/paro(...)erdam-Marathon.dhtml

http://www.wijwordenwakke(...)&s=M11&ss=P2443&l=NL

http://www.privacyguru.nl/2012/02/medische-fda/
There is only one religion
pi_156187174
In amerika is het al verplicht her en der om kinderen en schoolpersoneel gevaccineerd te zijn .
Dat zou ook zomaar kunnen met de rfid chip.
hier een yt filmpje erover


De children think about the children
There is only one religion
  donderdag 17 september 2015 @ 23:38:33 #78
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156187327
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:11 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Ik kan jullie wel uitleggen hoe je proefpersoon kan zijn voor MRI experimenten ;) Dat ruimt die dingen wel weer op.
Daar hou ik je aan. Mag ik ook mijn portemonnee erin leggen? :@.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 17 september 2015 @ 23:41:34 #79
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156187394
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:17 schreef totnutoe het volgende:

[..]

ik denk niet dat je mri scan iets gaat ontdekken, de technieken die ze (bepalers) hebben gaat natuurlijk verder dan je armzalige scannertje kan ontdekken. alleen weet jij (en anderen) dat niet
dat moge duidelijk zijn
De scanner ziet ze niet maar maakt ze wel alsnog hartstikke kapot hoor, door de straling die het uitgeeft tijdens de scan. (Toch? A-tuin-hek? :@ )
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156187490
Mensen worden wel eens vergeleken met kakkerlakken maar met al die mogelijkheden van chip-implantaten worden we straks misschien wel op afstand geleefd en bestuurd.

There is only one religion
pi_156187605
quote:
14s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:41 schreef jogy het volgende:

[..]

De scanner ziet ze niet maar maakt ze wel alsnog hartstikke kapot hoor, door de straling die het uitgeeft tijdens de scan. (Toch? A-tuin-hek? :@ )
tuurlijk niet, ja tuinhek zal wel ja zeggen. hij weet niet beter. de technieken die ze hebben is buitenaards, dat ga je niet ontdekken of vernietigen, de straling is dus pinda's voor ze. zo denk ik erover
kan ik gewoon zeggen in bnw toch? of moet het altijd logisch zijn?
  donderdag 17 september 2015 @ 23:50:25 #82
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156187634
quote:
10s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:38 schreef jogy het volgende:

[..]

Daar hou ik je aan. Mag ik ook mijn portemonnee erin leggen? :@.
Helaas niet... Dat is te gevaarlijk, en terminaal voor je pinpas ;)
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 17 september 2015 @ 23:51:25 #83
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156187668
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:17 schreef totnutoe het volgende:

[..]

ik denk niet dat je mri scan iets gaat ontdekken, de technieken die ze (bepalers) hebben gaat natuurlijk verder dan je armzalige scannertje kan ontdekken. alleen weet jij (en anderen) dat niet
dat moge duidelijk zijn
Dat armzalige scannertje produceert genoeg RF energie om de circuits in dat ding door te laten branden. En ja, die kan ze ook vinden.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156187700
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:51 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat armzalige scannertje produceert genoeg RF energie om de circuits in dat ding door te laten branden.
ja wat zou je anders moeten zeggen?
het is nu eenmaal zo, lekker makkelijk
tenzij je zelf ook geroosterd wordt
  donderdag 17 september 2015 @ 23:59:46 #85
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156187922
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:52 schreef totnutoe het volgende:

[..]

ja wat zou je anders moeten zeggen?
het is nu eenmaal zo, lekker makkelijk
tenzij je zelf ook geroosterd wordt

Simpele natuurkunde :) Wel eens van inductiestroom gehoord?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156188153
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:59 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Simpele natuurkunde :)
ach ja, natuurkunde, het is altijd natuurkunde zoals jij en iedereen het heeft geleerd
het gaat veel verder dan natuurkunde hoe jij, hij, ik, en hun het geleerd hebben, je hebt ook natuurkunde voor de heppie vieuw, dat gaat jouw hun en mijn pet te boven
quote:
Wel eens van inductiestroom gehoord?
nee, vertel eens, is het een glijmiddel? :')
pi_156188254
Laat hem de basisprincipes van natuurkunde uitleggen misschien steken we er gezamenlijk wat van op
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 18 september 2015 @ 00:13:49 #88
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156188301
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:08 schreef totnutoe het volgende:

[..]

ach ja, natuurkunde, het is altijd natuurkunde zoals jij en iedereen het heeft geleerd
het gaat veel verder dan natuurkunde hoe jij, hij, ik, en hun het geleerd hebben, je hebt ook natuurkunde voor de heppie vieuw, dat gaat jouw hun en mijn pet te boven

[..]

nee, vertel eens, is het een glijmiddel? :')
Als die natuurkunde anders zou zijn, zou de MRI scanner niet werken. Maakt het een mooie praktijktest he ;) Laat ik een voorbeeld geven. Hemoglobine (je weet wel, in bloed) met en hemoglobine zonder een zuurstofatoom heeft een iets andere magnetische eigenschap. Dit hele kleine verschil in magnetische eigenschappen zorgt voor een even kleine verstoring van het sterke magneetveld van de scanner. De mate van verstoring geeft aan hoeveel zuurstof waar in het brein verbruikt wordt. Het effect van een microchip ten opzichte van dat is als een bergketen ten opzichte van een mier. You will notice ;)
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156188319
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:13 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Als die natuurkunde anders zou zijn, zou de MRI scanner niet werken. Maakt het een mooie praktijktest he ;) Laat ik een voorbeeld geven. Hemoglobine (je weet wel, in bloed) met en hemoglobine zonder een zuurstofatoom heeft een iets andere magnetische eigenschap. Dit hele kleine verschil in magnetische eigenschappen zorgt voor een even kleine verstoring van het sterke magneetveld van de scanner. De mate van verstoring geeft aan hoeveel zuurstof waar in het brein verbruikt wordt. Het effect van een microchip ten opzichte van dat is als een bergketen ten opzichte van een mier. You will notice ;)
ok, is goed man
  vrijdag 18 september 2015 @ 00:16:43 #90
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156188361
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:11 schreef Ali_boo het volgende:
Laat hem de basisprincipes van natuurkunde uitleggen misschien steken we er gezamenlijk wat van op
MRI is mijn werk ;) Daar weet ik wel wat van af.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156188416
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:11 schreef Ali_boo het volgende:
Laat hem de basisprincipes van natuurkunde uitleggen misschien steken we er gezamenlijk wat van op
je hebt gelijk, ik zal er niet op in gaan, lees gewoon mee
edit: nog niet zeker
  vrijdag 18 september 2015 @ 00:23:03 #92
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156188492
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:19 schreef totnutoe het volgende:

[..]

je hebt gelijk, ik zal er niet op in gaan, lees gewoon mee
edit: nog niet zeker
Waar ben je niet zeker over?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156188571
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:23 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Waar ben je niet zeker over?
of ik op je inga of niet :)
  vrijdag 18 september 2015 @ 00:33:33 #94
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156188674
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:27 schreef totnutoe het volgende:

[..]

of ik op je inga of niet :)
Ok, nog een voorbeeld dan voor het doorbrand gedeelte. Een RFID chip gebruikt een antenne. die energie van een wisselend magneetveld opvangt. Deze energie is nodig omdat de chip doorgaans geen andere bron van energie heeft. Een MRI scanner maakt ook gebruik van wisselende magneetvelden, maar dan om een 3D beeld te vormen van het object in de scanner. Deze zijn heel veel sterker dan waar de chip voor ontworpen is. Ik neem aan dat je je dan wel voor kan stellen dat dit problemen oplevert. Grote chips kunnen hier wellicht wel tegen, maar we hebben het hier over iets wat met een injectienaald mee kan.

[ Bericht 5% gewijzigd door ATuin-hek op 18-09-2015 00:41:42 ]
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156188870
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:33 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Ok, nog een voorbeeld dan voor het doorbrand gedeelte. Een RFID chip gebruikt een antenne. die energie van een wisselend magneetveld opvangt. Deze energie is nodig omdat de chip doorgaans geen andere bron van energie heeft. Een MRI scanner maakt ook gebruik van wisselende magneetvelden, maar dan om een 3D beeld te vormen van het object in de scanner. Deze zijn heel veel sterker dan waar de chip voor ontworpen is. Ik neem aan dat je je dan wel voor kan stellen dat dit problemen oplevert.
die lui over wie ik het had, hebben de technieken welke wij arm volk niet mogen weten. kennis is macht,
dat delen ze niet
dat is alleen mijn punt
voor de rest mag je voor mij wel meer uitleggen hoor, vind het evengoed wel interessant :)
  vrijdag 18 september 2015 @ 00:45:28 #96
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156188885
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:44 schreef totnutoe het volgende:

[..]

die lui over wie ik het had, hebben de technieken welke wij arm volk niet mogen weten. kennis is macht,
dat delen ze niet
dat is alleen mijn punt
voor de rest mag je voor mij wel meer uitleggen hoor, vind het evengoed wel interessant :)
Kunnen ze electronica maken zonder electrische geleiders te gebruiken? Dat is eigenlijk waar het op neer komt.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156188931
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:45 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Kunnen ze electronica maken zonder electrische geleiders te gebruiken? Dat is eigenlijk waar het op neer komt.
weet ik veel, misschien leest er iemand mee die meer kan zeggen?
pi_156188943
quote:
0s.gif Op donderdag 17 september 2015 23:51 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat armzalige scannertje produceert genoeg RF energie om de circuits in dat ding door te laten branden. En ja, die kan ze ook vinden.
Waarom is het grootste gevaar dat ie door zou branden? Ik zou juist verwachten dat dat ding je hele lijf doorschiet en de boel van binnenuit sloopt? Of zit er te weinig metaal in?
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_156188998
Ze zullen er vast wel wat op vinden dat je hand met rfid chip buiten het magnetisch veld van de MRI blijft, een kastje of handschoen ofzo.
There is only one religion
pi_156189015
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:16 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

MRI is mijn werk ;) Daar weet ik wel wat van af.
Heb nooit opgelet bij natuurkunde . Je zou me van alles wijs kunnen maken zonder dat ik het doorheb dat ik in de maling word genomen

Maak er gebruik van zou ik zeggen ^O^
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:01:12 #101
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156189108
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:48 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Waarom is het grootste gevaar dat ie door zou branden? Ik zou juist verwachten dat dat ding je hele lijf doorschiet en de boel van binnenuit sloopt? Of zit er te weinig metaal in?
Dat ligt geheel aan het soort metaal. Alleen ferro-metalen (en dat zijn er niet zo veel) worden zelf een magneet in een magneetveld. Het grootste risico qua dingen in het lichaam is opwarming, en het verstoren van de beelden die de MRI maakt. Het draadje achter de tanden wat veel mensen tegenwoordig hebben is bijvoorbeeld geen probleem, want dat is van een metaallegering die niet aan wordt getrokken. Wat je wel ziet is een groot zwart gat rond de mond, waar de MRI scanner niet meer fatsoenlijk kan meten door dit metaal.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:02:35 #102
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156189127
quote:
6s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:52 schreef Dance99Vv het volgende:
Ze zullen er vast wel wat op vinden dat je hand met rfid chip buiten het magnetisch veld van de MRI blijft, een kastje of handschoen ofzo.
Shielding is normaal een optie, maar RFID werkt dan ook niet meer. Het is een beetje alsof je een fototoestel volledig tegen licht beschermt, en er vervolgens gewoon foto's mee gaat maken. Da gaat nie :P
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156189128
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:53 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Heb nooit opgelet bij natuurkunde . Je zou me van alles wijs kunnen maken zonder dat ik het doorheb dat ik in de maling word genomen

Maak er gebruik van zou ik zeggen ^O^
Ik zou niet meer in m'n leven ooit 'n natuurkunde vertrouwen die in de maanlandingen gelooft.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156189165
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:01 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat ligt geheel aan het soort metaal. Alleen ferro-metalen (en dat zijn er niet zo veel) worden zelf een magneet in een magneetveld. Het grootste risico qua dingen in het lichaam is opwarming, en het verstoren van de beelden die de MRI maakt. Het draadje achter de tanden wat veel mensen tegenwoordig hebben is bijvoorbeeld geen probleem, want dat is van een metaallegering die niet aan wordt getrokken. Wat je wel ziet is een groot zwart gat rond de mond, waar de MRI scanner niet meer fatsoenlijk kan meten door dit metaal.
Waarom moet het zelf een magneet worden? Ik dacht dat het magneetveld fluctuurde dus dan is gewoon metaal zijn als genoeg toch om in beweging gebracht te worden? Of fluctuurt het zo snel dat het alleen maar trilt als in een magnetron zeg maar (en daardoor dus ook de warmte ontstaat)?
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:07:32 #105
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156189202
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:02 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Shielding is normaal een optie, maar RFID werkt dan ook niet meer. Het is een beetje alsof je een fototoestel volledig tegen licht beschermt, en er vervolgens gewoon foto's mee gaat maken. Da gaat nie :P
Deze snap ik niet, als je een MRI foto wil nemen en shielding is de optie, dan geeft het toch niet dat de rfid even niet meer werkt, na het MRI gebeuren werkt die rfid dan toch wel weer?
There is only one religion
pi_156189265
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 00:44 schreef totnutoe het volgende:

[..]

die lui over wie ik het had, hebben de technieken welke wij arm volk niet mogen weten. kennis is macht,
dat delen ze niet
dat is alleen mijn punt
voor de rest mag je voor mij wel meer uitleggen hoor, vind het evengoed wel interessant :)
Directed/RF/microwave wapens bestaat. Dat is eng.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:13:30 #107
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156189295
http://www.rfidjournal.com/articles/view?7442

Swiss Study Finds RFID Tags Safe for MRI, CT Scans
Researchers at St. Gallen Canton Hospital say that wristbands with 13.56 MHz passive RFID tags do not significantly interfere with the functionality of imaging devices, or pose a risk to scanned patients wearing such wristbands.
By Claire Swedberg


Ander artikel erover
http://www.rfidjournal.com/blogs/experts/entry?7433

According to the article, 60 RFID tags all showed normal functioning after being tested with MR and CT scans. It concludes: "According to the ASTM standard, a device is considered as MR-safe if it causes no known hazards to patients in all MR environments. Since the RFID tag contains conducting materials, RFID may only be MR-conditional, meaning safe under certain conditions for MR imaging during the scan. Significant increasing of temperature and unexpected strong movements are potential risk factors for patients with an implant during MRI examination."
There is only one religion
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:18:31 #108
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156189357
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:05 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Waarom moet het zelf een magneet worden? Ik dacht dat het magneetveld fluctuurde dus dan is gewoon metaal zijn als genoeg toch om in beweging gebracht te worden? Of fluctuurt het zo snel dat het alleen maar trilt als in een magnetron zeg maar (en daardoor dus ook de warmte ontstaat)?
Dat zijn verschillende dingen. Het aantrekken door een magneet hangt af van het type metaal. Alleen de ferromagnetic metalen worden aangetrokken. Het opwarmen komt door de wisselende magnetische velden. Deze genereren kringstromen (inductieve stroom) in alle electrische geleiders. Dit zorgt voor opwarming, en een soort weerstand tegen bewegen door het statische magneetveld van de scanner.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156189378
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:11 schreef Tingo het volgende:

[..]

Directed/RF/microwave wapens bestaat. Dat is eng.
geloof ik wel
ze zijn verder met technologie, of iets duisters wat wij niet weten
we lopen altijd achter de feiten aan
tenzij....i dunno
zie wel
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:20:18 #110
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156189387
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:07 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Deze snap ik niet, als je een MRI foto wil nemen en shielding is de optie, dan geeft het toch niet dat de rfid even niet meer werkt, na het MRI gebeuren werkt die rfid dan toch wel weer?
Omdat je dan de hele persoon moet shielden :) Voor apparatuur in de scanner is dit doorgaans een metalen behuizing rondom.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156189402
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:18 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat zijn verschillende dingen. Het aantrekken door een magneet hangt af van het type metaal. Alleen de ferromagnetic metalen worden aangetrokken. Het opwarmen komt door de wisselende magnetische velden. Deze genereren kringstromen (inductieve stroom) in alle electrische geleiders. Dit zorgt voor opwarming, en een soort weerstand tegen bewegen door het statische magneetveld van de scanner.
Ok thanks, die chips zijn dus niet ferromagnetic?

quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:13 schreef Dance99Vv het volgende:
http://www.rfidjournal.com/articles/view?7442

Swiss Study Finds RFID Tags Safe for MRI, CT Scans
Researchers at St. Gallen Canton Hospital say that wristbands with 13.56 MHz passive RFID tags do not significantly interfere with the functionality of imaging devices, or pose a risk to scanned patients wearing such wristbands.
By Claire Swedberg

Ander artikel erover
http://www.rfidjournal.com/blogs/experts/entry?7433

According to the article, 60 RFID tags all showed normal functioning after being tested with MR and CT scans. It concludes: "According to the ASTM standard, a device is considered as MR-safe if it causes no known hazards to patients in all MR environments. Since the RFID tag contains conducting materials, RFID may only be MR-conditional, meaning safe under certain conditions for MR imaging during the scan. Significant increasing of temperature and unexpected strong movements are potential risk factors for patients with an implant during MRI examination."
Zo weinig opwarming dus dat ze er bestand tegen zijn. Je quote wel het verkeerde stukje, niet gevaarlijk voor patienten betekent niet per se dat ze zelf ook niet kapot gaan (maar er staat later aangegeven dat de chips zelf ook niet kapot gingen).
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:25:14 #112
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156189462
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:13 schreef Dance99Vv het volgende:
http://www.rfidjournal.com/articles/view?7442

Swiss Study Finds RFID Tags Safe for MRI, CT Scans
Researchers at St. Gallen Canton Hospital say that wristbands with 13.56 MHz passive RFID tags do not significantly interfere with the functionality of imaging devices, or pose a risk to scanned patients wearing such wristbands.
By Claire Swedberg


Ander artikel erover
http://www.rfidjournal.com/blogs/experts/entry?7433

According to the article, 60 RFID tags all showed normal functioning after being tested with MR and CT scans. It concludes: "According to the ASTM standard, a device is considered as MR-safe if it causes no known hazards to patients in all MR environments. Since the RFID tag contains conducting materials, RFID may only be MR-conditional, meaning safe under certain conditions for MR imaging during the scan. Significant increasing of temperature and unexpected strong movements are potential risk factors for patients with an implant during MRI examination."
Ik was al nieuwsgierig of iemand dit al een keer geprobeerd had :) note dat deze vrij groot zijn, en daarmee robuster. Ook stelt een ziekenhuis protocol niet heel veel voor qua gradiënten. Dat zit denk ik op zo'n 10% van wat in een onderzoeks instituut gebruikt wordt. Bij ons verslijten we dat deel van de scanner in een paar jaar tijd. De laatste zelfs in 1.5 jaar. Ik meen mij te herinneren dat ze veel langer mee dienen te gaan dan de rest van de scanner.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:25:55 #113
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156189472
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:21 schreef oompaloompa het volgende:
Zo weinig opwarming dus dat ze er bestand tegen zijn. Je quote wel het verkeerde stukje, niet gevaarlijk voor patienten betekent niet per se dat ze zelf ook niet kapot gaan (maar er staat later aangegeven dat de chips zelf ook niet kapot gingen).
Ik ben ook geen expert, google was my source
hits on:rfid mri compatible
There is only one religion
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:27:15 #114
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156189489
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:21 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Ok thanks, die chips zijn dus niet ferromagnetic?

[..]

Zo weinig opwarming dus dat ze er bestand tegen zijn. Je quote wel het verkeerde stukje, niet gevaarlijk voor patienten betekent niet per se dat ze zelf ook niet kapot gaan (maar er staat later aangegeven dat de chips zelf ook niet kapot gingen).
Zien doe je ze wel. Het geeft een soort schaduw effect in de afbeeldingen.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 18 september 2015 @ 01:28:56 #115
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156189517
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:25 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Ik was al nieuwsgierig of iemand dit al een keer geprobeerd had :) note dat deze vrij groot zijn, en daarmee robuster. Ook stelt een ziekenhuis protocol niet heel veel voor qua gradiënten. Dat zit denk ik op zo'n 10% van wat in een onderzoeks instituut gebruikt wordt. Bij ons verslijten we dat deel van de scanner in een paar jaar tijd. De laatste zelfs in 1.5 jaar. Ik meen mij te herinneren dat ze veel langer mee dienen te gaan dan de rest van de scanner.
Geen flauw benul waar je het allemaal over hebt, maar de artikelen waren uit 2010 als ik het goed zag , er zijn recentere artikelen over voor als je ge-interesseerd ben ;)
There is only one religion
pi_156189529
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 01:25 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Ik ben ook geen expert, google was my source
hits on:rfid mri compatible
Je bron was helemaal ok, ze testten alleen twee verschillende dingen:
1. is het gevaarlijk voor patienten
2. Gaan de chips kapot

Wat jij gequote hebt zegt dat het niet gevaarlijk voor patienten is, maar het zou natuurlijk altijd kunnen dat het niet gevaarlijk voor patienten is terwijl de chips wel kapot gaan. Een stukje verderop in jouw link staat echter dat alle chips gewoon nog werkten achteraf.

Ik maakte gewoon een toevoeging, ik was het verder met je eens :)
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_156243237
Er is al wat over de everlasting light bulb geplaats.
In de jaren 80 toen ik heel jong en wat mider cynosche was, werkt ik als machine operator by 'n bedrijfje die gebruikt heat-resistant verf om gekleurde lampen te produceren. Ik had 'n goede relatie met de bazen/eigenaren dus over de everlasting lightbulb issue er was wat discussie over.

Anyhoos -deze docu had ik niet gezien.
Lekker rustige docu voor 'n zondag middag.

The Light bulb conspiracy/Planned obsolescence

Met dank aan Hoax Busters Call.
http://hoaxbusterscall.blogspot.nl/

"The light bulb is the first example of planned obsolescense"
Nicols Fox http://www.nicolsfox.net/

"I think there's a bigger problem - the technology itself is just designed to fail"

"In the last generation or so our role in life is just to consume things with credit,to borrow money just to buy things we don't need,that makes no sense to me at all" John Thakara

Die Franse gozer Segre Latouche heeft ook interessante ideeen over.
https://en.wikipedia.org/wiki/Serge_Latouche

En wat 'n aantrekkelijke voice-over. :)
http://www.mollymalcolm.com/
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156259737
Als je zou ooit getuigenis van 'n ernstig ongeluk,schietpartij of zo op straat was en dan zie je 'n heel andere verhaal op TV gepresenteerd dat je denkt zeker klopt helemaal niet, wat zou je doen? Wie kan je vertellen als je weet van zeker dat iemand is bvb.onterecht gearresteerd ?
Wat als je heb iemand gezien die heeft nep bloed op 't stoep gegooid bvb?
Wat als de incident is tot 'n grote media circus gegroeid en er is heel veel onrust enz. over en je weet dat de hele zaak is in scene gezet?
Wat als je de slachtoffer aan 't lachen gezien hebt en iemand was bezig met fake bloed op z'n gezicht te smeren?
Je kan niet de politie of media vertellen of wel?
Misschien je vrienden zullen je verstoord vinden als je zoiets aan ze vertellen.
Misschien je de TV beelden keer op keer zien en uiteindelijk ga je die geloven.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  maandag 21 september 2015 @ 09:21:04 #119
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156264402
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 23:25 schreef Tingo het volgende:
Als je zou ooit getuigenis van 'n ernstig ongeluk,schietpartij of zo op straat was en dan zie je 'n heel andere verhaal op TV gepresenteerd dat je denkt zeker klopt helemaal niet, wat zou je doen? Wie kan je vertellen als je weet van zeker dat iemand is bvb.onterecht gearresteerd ?
Wat als je heb iemand gezien die heeft nep bloed op 't stoep gegooid bvb?
Wat als de incident is tot 'n grote media circus gegroeid en er is heel veel onrust enz. over en je weet dat de hele zaak is in scene gezet?
Wat als je de slachtoffer aan 't lachen gezien hebt en iemand was bezig met fake bloed op z'n gezicht te smeren?
Je kan niet de politie of media vertellen of wel?
Misschien je vrienden zullen je verstoord vinden als je zoiets aan ze vertellen.
Misschien je de TV beelden keer op keer zien en uiteindelijk ga je die geloven.
Dat kan zeker wel!

Waarom zou dat NIET kunnen?
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156268703
quote:
10s.gif Op maandag 21 september 2015 09:21 schreef theguyver het volgende:

[..]

Dat kan zeker wel!

Waarom zou dat NIET kunnen?
Misschien kan je de politie en media niet vertrouwen.
Misschien heb je goede reden om te denken dat ze bijbetrokken zijn.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156268870
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 23:25 schreef Tingo het volgende:
Als je zou ooit getuigenis van 'n ernstig ongeluk,schietpartij of zo op straat was en dan zie je 'n heel andere verhaal op TV gepresenteerd dat je denkt zeker klopt helemaal niet, wat zou je doen? Wie kan je vertellen als je weet van zeker dat iemand is bvb.onterecht gearresteerd ?
Wat als je heb iemand gezien die heeft nep bloed op 't stoep gegooid bvb?
Wat als de incident is tot 'n grote media circus gegroeid en er is heel veel onrust enz. over en je weet dat de hele zaak is in scene gezet?
Wat als je de slachtoffer aan 't lachen gezien hebt en iemand was bezig met fake bloed op z'n gezicht te smeren?
Je kan niet de politie of media vertellen of wel?
Misschien je vrienden zullen je verstoord vinden als je zoiets aan ze vertellen.
Misschien je de TV beelden keer op keer zien en uiteindelijk ga je die geloven.
Is dat ooit al eens gebeurd dan dat iemand dat waarnam? Vind het een beetje loze voorbeelden, tenzij je je op een filmset begeeft.

Maar zo bekijk jij die shootings ook of niet? ;)
Nait Soezn Moar Broezn
pi_156268986
quote:
Je kan niet de politie of media vertellen of wel?
Tuurlijk kan dat wel. Al helemaal als je een mobieltje met een camera bij je hebt. Makkie dus.
quote:
Misschien je vrienden zullen je verstoord vinden als je zoiets aan ze vertellen.
Mijn vrienden zouden me gewoon vertrouwen als ze dit in ernst uitleg.
quote:
Misschien je de TV beelden keer op keer zien en uiteindelijk ga je die geloven.
Ook hier: Dat hoeft niet voor iedereen zo te gaan.

En bovendien kan je als je die maffe theorie gebruikt natuurlijk ook zeggen dat hetzelfde van toepassing is op youtube filmpjes die het tegendeel beweren. Maar dat is weer de hand in eigen boezem steken en daar doe je niet aan. :)

[ Bericht 2% gewijzigd door jogy op 21-09-2015 15:00:22 ]
Conscience do cost.
  maandag 21 september 2015 @ 13:43:02 #123
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156269040
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 23:25 schreef Tingo het volgende:
Als je zou ooit getuigenis van 'n ernstig ongeluk,schietpartij of zo op straat was en dan zie je 'n heel andere verhaal op TV gepresenteerd dat je denkt zeker klopt helemaal niet, wat zou je doen? Wie kan je vertellen als je weet van zeker dat iemand is bvb.onterecht gearresteerd ?
Wat als je heb iemand gezien die heeft nep bloed op 't stoep gegooid bvb?
Wat als de incident is tot 'n grote media circus gegroeid en er is heel veel onrust enz. over en je weet dat de hele zaak is in scene gezet?
Wat als je de slachtoffer aan 't lachen gezien hebt en iemand was bezig met fake bloed op z'n gezicht te smeren?
Je kan niet de politie of media vertellen of wel?
Misschien je vrienden zullen je verstoord vinden als je zoiets aan ze vertellen.
Misschien je de TV beelden keer op keer zien en uiteindelijk ga je die geloven.
Tegenwoordig heeft de overgrote meerderheid opname apparatuur altijd bij zich dus dan komt men er minder makkelijk mee weg.

Maar als de leugen maar gek genoeg is heb je inderdaad problemen om geloofwaardig over te komen, dat is wel waar.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156270214
quote:
14s.gif Op maandag 21 september 2015 13:43 schreef jogy het volgende:

[..]

Tegenwoordig heeft de overgrote meerderheid opname apparatuur altijd bij zich dus dan komt men er minder makkelijk mee weg.

Maar als de leugen maar gek genoeg is heb je inderdaad problemen om geloofwaardig over te komen, dat is wel waar.
Ik denk dat de meeste mensen willen niet klokkenluider worden....ook als ze beelden van de incident hebben.Ik kan wel voorstellen dat 't leven van 'n klookenluider 'n hel kan zijn.
Je weet niet hoe machtig en geweldadig de schuldig organisatie is.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156270303
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 13:41 schreef ems. het volgende:

[..]

Tuurlijk kan dat wel. Al helemaal als je een mobieltje met een camera bij je hebt. Makkie dus.

[..]

Mijn vrienden zouden me gewoon vertrouwen als ze dit in ernst uitleg.

[..]

Ook hier: Dst hoeft niet bij iedereen zo te gaan.

En bovendien kan je als je die maffe theorie gebruikt natuurlijk ook zeggen dat hetzelfde van toepassing is op youtube filmpjes die het tegendeel beweren. Maar dat is weer de hand in eigen boezem steken en daar doe je niet aan. :)
Jij weet niet hoe ik werk - hou op met persoonlijk opmerkingen.
Misschien als jij gaat tegen mensen reageren in 'n normale manier dan krijg je normale reacties terug.
Tot dan zal ik keer op keer 'n melding doen.

[ Bericht 1% gewijzigd door jogy op 21-09-2015 15:01:21 ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156270689
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 14:34 schreef Tingo het volgende:

[..]

Jij weet niet hoe ik werk - hou op met persoonlijk opmerkingen.
Dat weet ik wel, je bent er vrij vocaal over op BNW.
quote:
Misschien als jij gaat tegen mensen reageren in 'n normale manier dan krijg je normale reacties terug.
Nee hoor, jij gaat altijd schelden als het je teveel wordt. Net als nu. Je had prima normaal kunnen reageren op mijn reactie maar in plaats daarvan ga je weer doen alsof je een slachtoffer bent en schelden.
quote:
Tot dan zal ik keer op keer 'n melding doen.
Snel klikken bij de juf! 8-)

[ Bericht 6% gewijzigd door jogy op 21-09-2015 14:55:25 ]
Conscience do cost.
  maandag 21 september 2015 @ 15:31:15 #127
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156271579
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 13:30 schreef Tingo het volgende:

[..]

Misschien kan je de politie en media niet vertrouwen.
Misschien heb je goede reden om te denken dat ze bijbetrokken zijn.
http://www.infowars.com/whistleblower/
Er staat nog een vraag voor u open!!
  maandag 21 september 2015 @ 15:43:07 #128
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_156271897
Iemand had in 2010 een visioen dat 24 september 2015 een meteoor bij Puerto Rico inslaat. Iemand op m'n facebook had ook een soortgelijke droom over 23-24 september 2015. Er zijn body bags in Puerto Rico gespot. Wat denken jullie?
  maandag 21 september 2015 @ 15:47:33 #129
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156272021
quote:
1s.gif Op maandag 21 september 2015 15:43 schreef Manke het volgende:
Iemand had in 2010 een visioen dat 24 september 2015 een meteoor bij Puerto Rico inslaat. Iemand op m'n facebook had ook een soortgelijke droom over 23-24 september 2015. Er zijn body bags in Puerto Rico gespot. Wat denken jullie?
Meteoren vallen dagelijks op aarde, helaas zijn de meesten te klein en verdampen in de atmosfeer.
Zo nu en dan komt er een grote naar beneden.
Een weekje geleden nog 1 in Thailand
http://paranormaal.blog.n(...)l-vastgelegd-op-film
Er staat nog een vraag voor u open!!
  maandag 21 september 2015 @ 17:15:06 #130
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156274324
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_156274519
quote:
Hohoho - ben je nu fan van Alex Jones.
Geen verrassing.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156276532
quote:
Kinderen verkleden zich nu eenmaal graag in kleding die ze normaal niet dragen, dat is toch gewoon leuk? Eén dag een koningin zijn of een stoere politieagent of een zeerover.
  maandag 21 september 2015 @ 19:56:00 #133
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156278257
Niks leuks aan, het is kinderen manipuleren en stimuleren van gender issues :{
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 21 september 2015 @ 20:06:31 #134
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156278559
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 17:22 schreef Tingo het volgende:

[..]

Hohoho - ben je nu fan van Alex Jones.
Geen verrassing.
Fan van zijnscheldbuien inderdaad!

het is maar een voorbeeld je kan ook kijken naar andere alternatieven.
er zijn er genoeg!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156278687
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 20:06 schreef theguyver het volgende:

[..]

Fan van zijnscheldbuien inderdaad!

het is maar een voorbeeld je kan ook kijken naar andere alternatieven.
er zijn er genoeg!
Discussie met je is altijd vermoeiend geweest.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  maandag 21 september 2015 @ 20:12:26 #136
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156278743
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 20:10 schreef Tingo het volgende:

[..]

Discussie met je is altijd vermoeiend geweest.
Welke discussie?
Je vraagt ik geef antwoord!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156278800
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 19:56 schreef controlaltdelete het volgende:
Niks leuks aan, het is kinderen manipuleren en stimuleren van gender issues :{
Welnee. Kinderen verkleden zich graag. Dat deden we toch allemaal graag toen we klein waren? Ik trok altijd graag de hoge hakken van mijn moeder aan.
  maandag 21 september 2015 @ 20:26:16 #138
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156279183
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 20:14 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Welnee. Kinderen verkleden zich graag. Dat deden we toch allemaal graag toen we klein waren? Ik trok altijd graag de hoge hakken van mijn moeder aan.
Yup, hier wordt gretig gebruik/misbruik van gemaakt door kinderen op te zadelen dat het ook anders kan. Maw stimuleren dat jongetjes best jurkjes aan mogen trekken vooral opdringen ipv kinderen de traditionele rolmodellen en normen en waarden aan te leren. Thats what its all about. Natuurlijk is evil Disney haantje de voorste met dit baanbrekend werk.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_156279446
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 20:26 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Yup, hier wordt gretig gebruik/misbruik van gemaakt door kinderen op te zadelen dat het ook anders kan. Maw stimuleren dat jongetjes best jurkjes aan mogen trekken vooral opdringen ipv kinderen de traditionele rolmodellen en normen en waarden aan te leren. Thats what its all about. Natuurlijk is evil Disney haantje de voorste met dit baanbrekend werk.
Ze hebben ook al die belachelijk NASA propaganda filmpjes gemaakt.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  maandag 21 september 2015 @ 20:45:07 #140
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156279878
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 20:26 schreef controlaltdelete het volgende:
Yup, hier wordt gretig gebruik/misbruik van gemaakt door kinderen op te zadelen dat het ook anders kan. Maw stimuleren dat jongetjes best jurkjes aan mogen trekken vooral opdringen ipv kinderen de traditionele rolmodellen en normen en waarden aan te leren. Thats what its all about. Natuurlijk is evil Disney haantje de voorste met dit baanbrekend werk.
Baphomet: Half mannelijk, half vrouwelijk ( Baphomet zou een bokkenhoofd, een vrouwenlichaam en gespleten hoeven hebben ) Toeval, of zit er meer achter?

If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  maandag 21 september 2015 @ 20:54:33 #141
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156280254
quote:
14s.gif Op maandag 21 september 2015 20:45 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Baphomet: Half mannelijk, half vrouwelijk ( Baphomet zou een bokkenhoofd, een vrouwenlichaam en gespleten hoeven hebben ) Toeval, of zit er meer achter?

[ afbeelding ]
Geloof in toeval heb ik een beetje verloren de laatste tijd.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 21 september 2015 @ 21:04:29 #142
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156280672
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 20:54 schreef controlaltdelete het volgende:
Geloof in toeval heb ik een beetje verloren de laatste tijd.
Toeval bestaat toch niet? Het beste geloof je in jezelf en voor de rest geloof ik het verder wel. :P
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  dinsdag 22 september 2015 @ 00:20:13 #143
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_156287306
http://judeochristianchurch.com/2014-2015-blood-moon-tetrad-mean/


“I will display wonders in the sky and on the earth,
Blood, fire and columns of smoke.
31 “The sun will be turned into darkness
And the moon into blood
Before the great and awesome day of the Lord comes.

Eindtijd is in zicht, nwo, anti christ, merkteken van het beest, bekeer je nu mensen.
pi_156287699
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 september 2015 00:20 schreef Manke het volgende:
http://judeochristianchurch.com/2014-2015-blood-moon-tetrad-mean/

[ afbeelding ]
“I will display wonders in the sky and on the earth,
Blood, fire and columns of smoke.
31 “The sun will be turned into darkness
And the moon into blood
Before the great and awesome day of the Lord comes.

Eindtijd is in zicht, nwo, anti christ, merkteken van het beest, bekeer je nu mensen.
:Y

De tekenen zijn er, we zitten al in de eindtijd.
  dinsdag 22 september 2015 @ 00:56:17 #145
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156287909
Jullie weten toch wel dat zo'n bloedmaan wel vaker voorkomt he?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_156287985
Gaan we allemaal weer dood?
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
  dinsdag 22 september 2015 @ 01:15:56 #147
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156288148
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 00:56 schreef ATuin-hek het volgende:
Jullie weten toch wel dat zo'n bloedmaan wel vaker voorkomt he?
Ja afgelopen jaar al 3 keer volgende week voor de 4de keer :Y ........oh wacht... :o
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 september 2015 01:02 schreef bedachtzaam het volgende:
Gaan we allemaal weer dood?
ja man alweer, je vraagt je soms af bestaan we wel echt.

Maar ik maak het allemaal niet mee hier, ik ben dan op vakantie *O*

[ Bericht 6% gewijzigd door Dance99Vv op 22-09-2015 01:22:56 ]
There is only one religion
pi_156288296
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 01:15 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Ja afgelopen jaar al 3 keer volgende week voor de 4de keer :Y ........oh wacht... :o

[..]

ja man alweer, je vraagt je soms af bestaan we wel echt.

Maar ik maak het allemaal niet mee hier, ik ben dan op vakantie *O*
Bij deze alvast een fijne vakantie toegewenst :)
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
  dinsdag 22 september 2015 @ 02:00:07 #149
40150 Manke
'tis but a scratch
  dinsdag 22 september 2015 @ 09:32:36 #150
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156290312
Geef mijn portie Rapture maar aan Fikkie. Als iedere goede Christen nou even zijn centjes aan mij overmaakt, als je écht gelooft heb je die toch niet meer nodig!
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 22 september 2015 @ 09:48:43 #151
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156290607
quote:
dit is gewoon een redelijk standaard republikeins reclame spotje :)
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156291270
Wie heeft het per se over dood gaan? In het verleden is het vaak voorgekomen dat een rode maan voorkwam op bijv. Joodse feestdagen en ook dat Joden onder bepaalde gebeurtenissen te lijden hebben gehad op deze dagen dat er sprake was van een rode maan. Overigens was de maan ook rood toen de oorlog in Oekraïne uitbrak.
  dinsdag 22 september 2015 @ 10:22:46 #153
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_156291408
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 september 2015 09:32 schreef SicSicSics het volgende:
Geef mijn portie Rapture maar aan Fikkie. Als iedere goede Christen nou even zijn centjes aan mij overmaakt, als je écht gelooft heb je die toch niet meer nodig!
Ik vind het best verrassend hoeveel gelovigen er rondlopen op BNW.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 22 september 2015 @ 10:33:16 #154
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156291662
quote:
11s.gif Op dinsdag 22 september 2015 10:22 schreef Copycat het volgende:
Ik vind het best verrassend hoeveel gelovigen er rondlopen op BNW.
Echt hè. Kritische denkers...

Op zich wel begrijpelijk anderzijds. Het was er waarschijnlijk al eerder, maar de kerk heeft een groot aandeel gehad in (ook nog huidige) conspiracy verhalen.

Ik vind het dan weer enorm interessant dat wij kennelijk nog steeds dezelfde angsten kunnen koesteren als 1.000 - 2.000 jaar geleden. En waarschijnlijk nog wel verder. Geeft een soort verbondenheid met het verleden ofzo :D
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 22 september 2015 @ 10:50:55 #155
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156292007
Wat is er mis als iemand gelovig zou zijn? En wat houdt dat in? Ik heb het idee dat er weinig zogenaamde gelovigen zijn op BNW, ik zou niemand kunnen aanwijzen eerlijk gezegd en wat doet het er toe? Zijn deze mensen daarom minder betrouwbaar want er wordt een religie-gekkie van gemaakt dus bij voorbaat niet stabiel ofzo?

Ik moet zeggen dat ik best interessante docu's heb gezien van channels met een Christelijke insteek, dat er best goede punten tussen zaten in hun theorie. Waar het fout gaat is de georganiseerde religie en kerken met als koploper de katholieke kerk, die zeker niet vies is van liegen en verdraaien, de schone schijn ophouden en de heilige onschuld uithangen maar ondertussen zich met heel andere zaken bezig houden.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 22 september 2015 @ 11:10:32 #156
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156292388
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 10:50 schreef controlaltdelete het volgende:
Wat is er mis als iemand gelovig zou zijn? En wat houdt dat in? Ik heb het idee dat er weinig zogenaamde gelovigen zijn op BNW, ik zou niemand kunnen aanwijzen eerlijk gezegd en wat doet het er toe? Zijn deze mensen daarom minder betrouwbaar want er wordt een religie-gekkie van gemaakt dus bij voorbaat niet stabiel ofzo?
Daar is niets mis mee. Het geeft alleen wel aan wat je bereidt bent 'te geloven' :) en als die bereidheid er is, wanneer stopt het? Ik zou een gelovige niet onbetrouwbaar willen noemen, maar wel wat hij/ zij is... gelovig. :D
quote:
Ik moet zeggen dat ik best interessante docu's heb gezien van channels met een Christelijke insteek, dat er best goede punten tussen zaten in hun theorie. Waar het fout gaat is de georganiseerde religie en kerken met als koploper de katholieke kerk, die zeker niet vies is van liegen en verdraaien, de schone schijn ophouden en de heilige onschuld uithangen maar ondertussen zich met heel andere zaken bezig houden.
Zie je zelf niet hoe duaal je overkomt? :) Ik heb ook hele interessante docu's gezien en verhalen gelezen. Ik geloof er alleen geen snars van! :D

Ik geloof niet in God, dus je kunt een hele mooie docu over Rapture maken. Ik verwerp het al voor het eerste argument, want ik geloof niet in een bijbelse profetie.

Verder is de katholieke kerk ook verantwoordelijk voor een groot deel van de (ook door jou) aangehangen conspiracy verhalen. De elite die de wereld wil regeren? Katholieke bron. De Joden die de wereld willen regeren? Katholieke bron. De kinderverkrachtende en - offerende Illuminatie? Katholieke bron. De wereld vergaat en de NWO probeert Satan op te roepen? christelijk (waarschijnlijk evangelisch, want rapture is geen Katholiek feestje) bron.

Wat er gebeurd is dat men angst zaait over een heel christelijke agenda. Iets wat 'de kerk' natuurlijk al eeuwen doet!
Homorechten? Wees bang; hel verdoemenis!
Vrouwenrechten? Wees bang; hel verdoemenis!
Scheiden? Wees bang; hel verdoemenis!
2 soorten textiel tegelijk dragen? Wees bang; hel verdoemenis!

Ik vind het op zijn minst frappant dat een BNW'er daar zo graag in tuint.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 22 september 2015 @ 11:37:12 #157
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156292877
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 september 2015 11:10 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Daar is niets mis mee. Het geeft alleen wel aan wat je bereidt bent 'te geloven' :) en als die bereidheid er is, wanneer stopt het? Ik zou een gelovige niet onbetrouwbaar willen noemen, maar wel wat hij/ zij is... gelovig. :D

[..]

Zie je zelf niet hoe duaal je overkomt? :) Ik heb ook hele interessante docu's gezien en verhalen gelezen. Ik geloof er alleen geen snars van! :D

Ik geloof niet in God, dus je kunt een hele mooie docu over Rapture maken. Ik verwerp het al voor het eerste argument, want ik geloof niet in een bijbelse profetie.

Verder is de katholieke kerk ook verantwoordelijk voor een groot deel van de (ook door jou) aangehangen conspiracy verhalen. De elite die de wereld wil regeren? Katholieke bron. De Joden die de wereld willen regeren? Katholieke bron. De kinderverkrachtende en - offerende Illuminatie? Katholieke bron. De wereld vergaat en de NWO probeert Satan op te roepen? christelijk (waarschijnlijk evangelisch, want rapture is geen Katholiek feestje) bron.

Wat er gebeurd is dat men angst zaait over een heel christelijke agenda. Iets wat 'de kerk' natuurlijk al eeuwen doet!
Homorechten? Wees bang; hel verdoemenis!
Vrouwenrechten? Wees bang; hel verdoemenis!
Scheiden? Wees bang; hel verdoemenis!
2 soorten textiel tegelijk dragen? Wees bang; hel verdoemenis!

Ik vind het op zijn minst frappant dat een BNW'er daar zo graag in tuint.
Vraag je me af hoe je bij die conclusies komt over al die zogenaamde BNW'ers. Mooi om te zien hoe makkelijk je van dingen uitgaat en invult over iemand waar je totaal geen weet van hebt, niets meer dan aannames van de koude grond. :Z
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 22 september 2015 @ 11:58:05 #158
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156293297
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 11:37 schreef controlaltdelete het volgende:
Vraag je me af hoe je bij die conclusies komt over al die zogenaamde BNW'ers.
Welke conclusies? Dat een gelovige gelovig is? :)
quote:
Mooi om te zien hoe makkelijk je van dingen uitgaat en invult over iemand waar je totaal geen weet van hebt, niets meer dan aannames van de koude grond. :Z
Misschien ben ik te simpel hoor, maar bij mij is het:
Je post een video over 'Rapture' dus je bent gelovig. Anders is er nul grond om zo'n video te posten of te geloven.

Daarom vind ik het ook zo bijzonder dat er mensen zijn die aan de ene kant zeggen: Katholieken zijn stom! En aan de andere kant (ongewild?) Katholieke leugens napraten. :D

Welke aannames ga ik mee de mist in?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:14:48 #159
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156293611
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 september 2015 11:58 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Misschien ben ik te simpel hoor, maar bij mij is het:
Je post een video over 'Rapture' dus je bent gelovig. Anders is er nul grond om zo'n video te posten of te geloven.

Welke aannames ga ik mee de mist in?
Waar je de mist ingaat?
Dat als je een doom scenario zoals de shemita aanhaald niet gelijk een gelovig karakter hebt maar dat er een onderzoekend karakter inzit, wat is er van waar en niet van hier ben ik heilig van overtuigd .
There is only one religion
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:15:09 #160
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156293621
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 september 2015 11:58 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Welke conclusies? Dat een gelovige gelovig is? :)

[..]

Misschien ben ik te simpel hoor, maar bij mij is het:
Je post een video over 'Rapture' dus je bent gelovig. Anders is er nul grond om zo'n video te posten of te geloven.

Daarom vind ik het ook zo bijzonder dat er mensen zijn die aan de ene kant zeggen: Katholieken zijn stom! En aan de andere kant (ongewild?) Katholieke leugens napraten. :D

Welke aannames ga ik mee de mist in?
Ik vraag me even af wie jij met je en mensen bedoelt? In zijn algemeenheid of mensen op dit forum? Voor mij kun je iig niet spreken.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:21:59 #161
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156293737
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:14 schreef Dance99Vv het volgende:
Waar je de mist ingaat?
Dat als je een doom scenario zoals de shemita aanhaald niet gelijk een gelovig karakter hebt maar dat er een onderzoekend karakter inzit, wat is er van waar en niet van hier ben ik heilig van overtuigd .
Ik vind dat behoorlijk op het randje. Je kunt inderdaad beargumenteren dat mensen in de bijbel een 'natuurlijk' verschijnsel in de numerologie beschrijven en dit 'natuurlijke patroon' goddelijkheid toeschrijven.

Enige probleem is dat numerologie als occultisme ook een geloof is ;)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:23:10 #162
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156293762
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:15 schreef controlaltdelete het volgende:
Ik vraag me even af wie jij met je en mensen bedoelt? In zijn algemeenheid of mensen op dit forum? Voor mij kun je iig niet spreken.
Serieus. Dat is het enige?

En probeer je me nou excliciet op de man te krijgen? :D
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:26:14 #163
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156293824
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:21 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Ik vind dat behoorlijk op het randje. Je kunt inderdaad beargumenteren dat mensen in de bijbel een 'natuurlijk' verschijnsel in de numerologie beschrijven en dit 'natuurlijke patroon' goddelijkheid toeschrijven.

Enige probleem is dat numerologie als occultisme ook een geloof is ;)
Deze stelling is overigens ook weer met een bijbelquote te weerleggen.
Maar sommige cijfers hebben wel hun punt bewezen pi bijvoorbeeld, Martin Armstrong is niet gelovig maar gebruikt wel dat soort cijfers en zit er niet vaak naast.
There is only one religion
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:30:04 #164
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156293894
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:23 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Serieus. Dat is het enige?

En probeer je me nou excliciet op de man te krijgen? :D
Expliciet op de man, waarom? Ik vroeg me af wie je daarmee bedoelt dat is alles, BNW' ers in zijn algemeenheid of op het forum? Just wondering.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:34:54 #165
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156293997
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:26 schreef Dance99Vv het volgende:
Deze stelling is overigens ook weer met een bijbelquote te weerleggen.
Maar sommige cijfers hebben wel hun punt bewezen pi bijvoorbeeld, Martin Armstrong is niet gelovig maar gebruikt wel dat soort cijfers en zit er niet vaak naast.
Bijbelquotes zijn prima! Kunnen hele mooie tussen staan. Zonder dat je hoeft te geloven.

Waarschuwen over de dag des oordeels zonder te geloven vind ik dan weer ver gaan. :D

En zoals je weet heb ik een wat terughoudende houding richting die man. :)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:37:48 #166
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156294032
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:34 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Bijbelquotes zijn prima! Kunnen hele mooie tussen staan. Zonder dat je hoeft te geloven.

Waarschuwen over de dag des oordeels zonder te geloven vind ik dan weer ver gaan. :D

En zoals je weet heb ik een wat terughoudende houding richting die man. :)
Dat is je goed recht en ook de bedoeling van dat topic, het is tenslotte gestart vanuit een sceptisch oogpunt. het neemt wat tijd om daar een goed oordeel over te hebben, toch zegt de man geen onzin is gebleken (tot nu toe) ook haalt de man goede punten aan en wijst de goede richting op, naar mijn oordeel
There is only one religion
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:39:56 #167
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_156294078
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:30 schreef controlaltdelete het volgende:
Expliciet op de man, waarom? Ik vroeg me af wie je daarmee bedoelt dat is alles, BNW' ers in zijn algemeenheid of op het forum? Just wondering.
Je hebt de BNW verzamelaars, in het kamp Alex Jones die alles nablaten en erg/ eng vinden wat ook maar een beetje in een conspiracy plaatje past. Die hebben niet zoveel te schaften met het hoe, wat en waar. Die praten wel.

En je hebt de hard-core christelijken die overal het werk van de duivel of het einde der tijden in zien. Of beiden ;)

En de cherry-pickers die alle mooie verhalen bij elkaar gooien (zoals een Breivik) en er hun eigen verhaal van brouwen...

Hier op het forum wisselt het, maar juist die 'willekeur' maakt het zo interessant. :)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_156294101
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 11:37 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Vraag je me af hoe je bij die conclusies komt over al die zogenaamde BNW'ers. Mooi om te zien hoe makkelijk je van dingen uitgaat en invult over iemand waar je totaal geen weet van hebt, niets meer dan aannames van de koude grond. :Z
Grappig om te lezen van iemand die de hele tijd zegt dat mensen bang worden gemaakt door de media :D
Conscience do cost.
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:42:26 #169
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156294123
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:41 schreef ems. het volgende:

[..]

Grappig om te lezen van iemand die de hele tijd zegt dat mensen bang worden gemaakt door de media :D
En als het niet de media is doen wij op BNW het wel ;)
There is only one religion
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:44:40 #170
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156294177
Maar zonder al die mensen gelovig of nie, of media(msm / alternatieve) gestuurd zouden we geen BNW hebben.
There is only one religion
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:47:00 #171
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_156294223
quote:
http://www.trueactivist.c(...)1-coming-to-america/

Dick Cheney Says That A New Terrorist Attack “Worse Than 9/11” Coming To America

In a recent interview on Hugh Hewitt’s radio, former vice president Dick Cheney predicted that a new terrorist attack was coming to the US. In the interview, he stated that the attacks would be even worse than those experienced on September 11, 2001 and that the attacks would likely come in the next few years.

When asked if the US would be able to “get through this decade without another massive attack on the homeland,” Cheney responded by saying, “I doubt it. I think there will be another attack and the next time I think it’s likely to be far deadlier than the last one. You can just imagine what would happen if somebody could smuggle a nuclear device, put it in a shipping container, and drive it down the beltway outside Washington D.C.”
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:50:30 #172
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156294301
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:41 schreef ems. het volgende:

[..]

Grappig om te lezen van iemand die de hele tijd zegt dat mensen bang worden gemaakt door de media :D
Geen idee welk verband je opmerking heeft met mijn vorige post maar het zal wel. Dat ik dit de hele tijd zeg is ook een beetje aangedikt maar soit. Of je bang bent is up to you verder maar de media doet daar wel zijn best voor, true :)
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 22 september 2015 @ 12:58:38 #173
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156294485
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:50 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

r maar de media doet daar wel zijn best voor, true :)
Dat werkt overigens 2 kanten op (zie de vluchtelingen en terrorisme.)
There is only one religion
  dinsdag 22 september 2015 @ 13:02:05 #174
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_156294561
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:47 schreef Summers het volgende:

[..]

Maar wordt dit niet al jaren gezegd ?
There is only one religion
pi_156294855
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 12:50 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]
Of je bang bent is up to you verder maar de media doet daar wel zijn best voor, true :)
Dat ervaar jij alleen maar zo :)
Conscience do cost.
  woensdag 23 september 2015 @ 15:27:20 #176
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156322795
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 13:02 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Maar wordt dit niet al jaren gezegd ?
Dat is waar, maar Dick Cheney is Dick Cheney, het gezicht van de neocon achterkamertjespolitiek en alles wat er mis is met de politiek van de VS. Waar wij in Nederland al huillie huillie doen over verkeerd gedeclareerde bonnetjes ter waarde van een paar duizend euro spekken ze daar hun bankrekeningen via welke weg dan ook lachend met bedragen waar je als normale sterveling een heel familie of een klein dorp van kan voeden voor de rest van hun leven.

Misschien floepte hij het er per ongeluk uit, hij is ook al wat ouder en dacht misschien aan zijn volgende afspraak bij het Illuminati/skull&bones hoofdkantoor.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 23 september 2015 @ 15:35:27 #177
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156322982
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 13:18 schreef ems. het volgende:

[..]

Dat ervaar jij alleen maar zo :)
Meh, in dit geval gaat het om de intentie en niet om hoe de ander erop reageert.

Net als in een spookhuis, de intentie is om je te laten schrikken maar als jij er dan totaal niet op reageert doet het niets af aan het doel.

Of je nou de achterste of de voorste bent op de onderstaande foto, het doel moge duidelijk zijn.



Angst verkoopt en genereert aandacht. Goed nieuws shows bestaan niet of gaan vanzelf weer weg omdat men er geen kloot aan vindt. Dat zegt al genoeg. Dan is het nog niet eens (bewust) om de publieke psyche te vernachelen maar gewoon voor de kijkcijfers/krantverkoop/unieke hits
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156324449
quote:
14s.gif Op woensdag 23 september 2015 15:35 schreef jogy het volgende:

[..]

Meh, in dit geval gaat het om de intentie en niet om hoe de ander erop reageert.
Net als in een spookhuis, de intentie is om je te laten schrikken maar als jij er dan totaal niet op reageert doet het niets af aan het doel.
Ik ben ten eerste niet overtuigd dat het doel angst aanpraten is. Ik zie het nieuws, haal mijn schouders op en geef m'n scharrel een beurt. Pas in de avond met een bakkie thee kom ik dan op BNW en krijg ik te horen hoe eng het allemaal wel niet is. De vergelijking met het spookhuis lijkt me dan ook oneerlijk.
quote:
Angst verkoopt en genereert aandacht. Goed nieuws shows bestaan niet of gaan vanzelf weer weg omdat men er geen kloot aan vindt.
Dat lijkt me een voorbarige conclusie. Hart van nederland, hoewel ik een klein beetje moet overgeven in m'n mond omdat ik het moet uitspreken, heeft zo vaak "goed" doch totaal irrelevant nieuws en volgens mij zit het wel prima met de kijkcijfers.

Slecht nieuws is gewoon interessanter, vaak omdat dat slechte nieuws mijzelf of m'n omgeving indirect kan beïnvloeden terwijl er voor mij weinig verandert als een of andere BN'er uit z'n coma ontwaakt of als de beurzen in Nederland met 1.3% vooruit zijn gegaan.
quote:
Dat zegt al genoeg. Dan is het nog niet eens (bewust) om de publieke psyche te vernachelen maar gewoon voor de kijkcijfers/krantverkoop/unieke hits
Dat is zeker zo. Maar ik ben nog steeds niet overtuigd dat mij angst wordt aangepraat -omdat- er verslag wordt gedaan van een negatieve gebeurtenis. En hoe zou een 'goed' nieuwskanaal dit dan moeten brengen? Zouden zij bijvoorbeeld het vluchtelingen-verhaal maar moeten negeren om maar niet per ongeluk iemand bang te maken? Of moeten ze hun mondje houden over dat er misschien stoute terroristen tussen zitten? Is censuur hetgeen wat nieuws goed zou doen?

en ook hier weer trouwens; Dit is iets dat letterlijk alle media doet. BNW is daar zelf ook een voorbeeld van.
Conscience do cost.
  woensdag 23 september 2015 @ 17:50:30 #179
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156326560
Kom jij wel eens van je zolderkamertje af ems? Dat het jou niets doet wil niet zeggen dat dit voor iedereen geldt. Overal op internet zijn mensen bang voor de vluchtelingen die in de buurt komen wonen. Velen roepen dat het allemaal relschoppers, verkrachters en wellicht IS strijders in vermomming zijn. En dit verzinnen ze niet zelf dat komt voornamelijk door de berichtgeving in het nieuws. Je kan wel stoer lopen doen in BNW en roepen dat we hier angst zaaien, maar het lijkt me stug dat al die Europeanen die van alles in hun hoofd halen over de asielzoekers dat hebben overgenomen van dit forum op FOK! :')
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  woensdag 23 september 2015 @ 18:05:29 #180
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156326957
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 16:26 schreef ems. het volgende:

[..]

Ik ben ten eerste niet overtuigd dat het doel angst aanpraten is. Ik zie het nieuws, haal mijn schouders op en geef m'n scharrel een beurt. Pas in de avond met een bakkie thee kom ik dan op BNW en krijg ik te horen hoe eng het allemaal wel niet is. De vergelijking met het spookhuis lijkt me dan ook oneerlijk.

[..]

Dat lijkt me een voorbarige conclusie. Hart van nederland, hoewel ik een klein beetje moet overgeven in m'n mond omdat ik het moet uitspreken, heeft zo vaak "goed" doch totaal irrelevant nieuws en volgens mij zit het wel prima met de kijkcijfers.

Slecht nieuws is gewoon interessanter, vaak omdat dat slechte nieuws mijzelf of m'n omgeving indirect kan beïnvloeden terwijl er voor mij weinig verandert als een of andere BN'er uit z'n coma ontwaakt of als de beurzen in Nederland met 1.3% vooruit zijn gegaan.

[..]

Dat is zeker zo. Maar ik ben nog steeds niet overtuigd dat mij angst wordt aangepraat -omdat- er verslag wordt gedaan van een negatieve gebeurtenis. En hoe zou een 'goed' nieuwskanaal dit dan moeten brengen? Zouden zij bijvoorbeeld het vluchtelingen-verhaal maar moeten negeren om maar niet per ongeluk iemand bang te maken? Of moeten ze hun mondje houden over dat er misschien stoute terroristen tussen zitten? Is censuur hetgeen wat nieuws goed zou doen?

en ook hier weer trouwens; Dit is iets dat letterlijk alle media doet. BNW is daar zelf ook een voorbeeld van.
:D potverdikkie ems. daar ging mijn biertje!

Het nieuws (althans in Nederland) is niet veel anders dan 20 jaar terug, je ziet bijna alleen maar narigheid op de buis.
Zoveel doden door de zoveelste aanslag oorlog honger etc,
Er zijn nu wel minder oorlogen dan de 20 jaar er voor, en veel minder doden door oorlogs geweld.
Terroristische aanslagen zal je in Westerse landen meer zien.
Ben ik er bang voor neuh helemaal niett,Als je gaat toegeven aan angst dan wint de terrorist!

Tenzij de aarde eensgezind word en mensen elkaars religie en cultuur leert te accepteren zal de aarde er niet veel beter op worden.
We bemoeien ons te veel met de ander en de anderen bemoeien zich te veel met ons, Wij keuren het gedrag van moslims niet goed en de Moslims keuren ons gedrag niet goed, zo gaat dit al duizend jaar.
En ik heb geen idee of het beter word, Ik verwacht wel een grote oorlog die een einde aan maakt!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156328158
quote:
13s.gif Op woensdag 23 september 2015 17:50 schreef Izzy73 het volgende:
Kom jij wel eens van je zolderkamertje af ems? Dat het jou niets doet wil niet zeggen dat dit voor iedereen geldt. Overal op internet zijn mensen bang voor de vluchtelingen die in de buurt komen wonen. Velen roepen dat het allemaal relschoppers, verkrachters en wellicht IS strijders in vermomming zijn. En dit verzinnen ze niet zelf dat komt voornamelijk door de berichtgeving in het nieuws. Je kan wel stoer lopen doen in BNW en roepen dat we hier angst zaaien, maar het lijkt me stug dat al die Europeanen die van alles in hun hoofd halen over de asielzoekers dat hebben overgenomen van dit forum op FOK! :')
Van je zolderkamer afkomen om bange mensen op internet te ontmoeten :?

Denk dat jij eens wat meer van het echte leven zou moeten meemaken, de reacties op internet zijn totaal niet te vergelijken met hoe mensen in het echt zijn.
  woensdag 23 september 2015 @ 18:54:27 #182
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156328387
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 18:47 schreef Chewie het volgende:
Van je zolderkamer afkomen om bange mensen op internet te ontmoeten :?

Denk dat jij eens wat meer van het echte leven zou moeten meemaken, de reacties op internet zijn totaal niet te vergelijken met hoe mensen in het echt zijn.
Hoi ems, ben je vergeten in te loggen op je kloon account? :D
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156329105
quote:
11s.gif Op woensdag 23 september 2015 18:54 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Hoi ems, ben je vergeten in te loggen op je kloon account? :D
Je hebt geen inhoudelijke reactie op je eigen stupiditeit?

Je geeft toch duidelijk aan niet mee te doen aan de echte wereld door te stellen mensen bang zijn op het internet.
  woensdag 23 september 2015 @ 19:26:32 #184
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_156329419
Ik snap het niet meer. Het ene moment bespelen de geniepige msm de publieke opinie door emo-TV over zielige vluchtelingen, het volgende moment maken dezelfde msm de zielige vluchtelingen tot moordende en verkrachtende IS-terroristen.
Wat is het nu? Of is die dualiteit juist het middel naar het paniekdoel?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 23 september 2015 @ 19:28:12 #185
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156329482
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 19:16 schreef Chewie het volgende:
Je hebt geen inhoudelijke reactie op je eigen stupiditeit?

Je geeft toch duidelijk aan niet mee te doen aan de echte wereld door te stellen mensen bang zijn op het internet.
Jij weet helemaal niets van mij, en ik reageer alleen op dezelfde manier als jij altijd doet. ;(
Ga al heel lang niet meer inhoudelijk in op reacties van users zoals jij die alleen maar op BNW zitten om te trollen en anderen persoonlijk aan te vallen. :W
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156329563
quote:
10s.gif Op woensdag 23 september 2015 19:28 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Jij weet helemaal niets van mij, en ik reageer alleen op dezelfde manier als jij altijd doet. ;(
Ga al heel lang niet meer inhoudelijk in op reacties van users zoals jij die alleen maar op BNW zitten om te trollen en anderen persoonlijk aan te vallen. :W
Ok je snapt je eigen stupiditeit dus niet, geeft niks hoor. Blijkbaar kom je ook niet heel veel buiten anders zou je wel weten dat er nogal een verschil zit tussen bange mensen op het internet en hoe mensen in het echte leven zijn.
  woensdag 23 september 2015 @ 19:33:52 #187
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156329657
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 19:30 schreef Chewie het volgende:
Ok je snapt je eigen stupiditeit dus niet, geeft niks hoor. Blijkbaar kom je ook niet heel veel buiten anders zou je wel weten dat er nogal een verschil zit tussen bange mensen op het internet en hoe mensen in het echte leven zijn.
Whatever makes you happy dude, kom jij überhaupt wel eens uit je stoel? :D
-en verder zoek je het maar uit- :W
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156329701
quote:
11s.gif Op woensdag 23 september 2015 19:33 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Whatever makes you happy dude, kom jij überhaupt wel eens uit je stoel? :D

Ja ik wel aangezien ik het verschil wel begrijp tussen mensen op internet en hoe ze in het echt zijn.

Daarbij iemand adviseren om van zijn zolderkamer af te komen om bange mensen op het internet te ontmoeten blijft nogal een stupide advies.
pi_156329727
Het is biologisch superlogisch (ba doom tish) dat mensen sterker reageren op negatieve events en meer interesse hebben in negatieve informatie. Daar heb je geen complot voor nodig.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_156330595
Over 't laatste 15 jaar of zo heb ik veel mensen in 't echte leven via 't net ontmoeten.
Meest hebben met 't zelfde manier gedragd,vind ik.Ik denk dat er niet veel verschil in m'n eigen gedrag op 't net of 'n 't echt is. Anders ben je 'n internet faker of zo.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156330680
Mensen zijn in het echt een stuk genuanceerder en ja je hebt ook in het echt wel bange mensen maar die vallen een stuk minder op dan de bange mensen op het internet
  woensdag 23 september 2015 @ 20:13:24 #192
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156331133
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 19:36 schreef oompaloompa het volgende:
Het is biologisch superlogisch (ba doom tish) dat mensen sterker reageren op negatieve events en meer interesse hebben in negatieve informatie. Daar heb je geen complot voor nodig.
Dat argument word altijd gebruikt maar slaat nergens op. Mensen horen veel liever goed nieuws. Het is alleen zo in het systeem gebakken dat mensen denken dat alleen slecht nieuws nieuws is. Zo ver zijn we al van het padje als mensheid....
Feyenoord!
pi_156331254
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:13 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Dat argument word altijd gebruikt maar slaat nergens op. Mensen horen veel liever goed nieuws. Het is alleen zo in het systeem gebakken dat mensen denken dat alleen slecht nieuws nieuws is. Zo ver zijn we al van het padje als mensheid....
Oh ok, als jij dat zegt dan zal het idd wel zo zijn en kan ik die honderden onderzoeken & logica maar beter negeren.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  woensdag 23 september 2015 @ 20:22:17 #194
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156331460
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 19:59 schreef Tingo het volgende:
Over 't laatste 15 jaar of zo heb ik veel mensen in 't echte leven via 't net ontmoeten.
Meest hebben met 't zelfde manier gedragd,vind ik.Ik denk dat er niet veel verschil in m'n eigen gedrag op 't net of 'n 't echt is. Anders ben je 'n internet faker of zo.
Inderdaad, sommige mensen gedragen zich op internet gewoon zoals ze zijn, en bij anderen komt hun ware aard naar boven wanneer ze anoniem op het internet hun mening verkondigen. Dan zeggen ze ineens dingen die ze normaal gesproken niet hardop durven zeggen.
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  woensdag 23 september 2015 @ 20:24:02 #195
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156331522
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:13 schreef Japie77 het volgende:
Dat argument word altijd gebruikt maar slaat nergens op. Mensen horen veel liever goed nieuws. Het is alleen zo in het systeem gebakken dat mensen denken dat alleen slecht nieuws nieuws is. Zo ver zijn we al van het padje als mensheid....
Dat lijkt me niet meer dan normaal ja, tenzij je één of andere psychopaat bent natuurlijk.
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156331536
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:01 schreef Chewie het volgende:
Mensen zijn in het echt een stuk genuanceerder en ja je hebt ook in het echt wel bange mensen maar die vallen een stuk minder op dan de bange mensen op het internet
Op internet vallen bepaalde remmingen weg die men wel heeft als men face to face met iemand praat.
pi_156331708
quote:
14s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:24 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Dat lijkt me niet meer dan normaal ja, tenzij je één of andere psychopaat bent natuurlijk.
Het tegendeel is waar, om te overleven is het veel belangrijker om te weten waar gevaar dreigt dan waar het extra goed is.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  woensdag 23 september 2015 @ 20:35:17 #198
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156331842
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:30 schreef oompaloompa het volgende:
Het tegendeel is waar, om te overleven is het veel belangrijker om te weten waar gevaar dreigt dan waar het extra goed is.
Nou ik heb liever dat ze morgen bij het journaal melden dat de VS en Rusland een vredesovereenkomst tekenen voor 100 jaar dan dat ik te horen krijg dat ze elkaar de oorlog verklaren.
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156331906
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:24 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Op internet vallen bepaalde remmingen weg die men wel heeft als men face to face met iemand praat.
Oh I dunno - veel van de tijd als mensen doet brutaal of bijdehand in 't echte leven zou ik ook vragen ze to 'fuck off please'. Ik denk veel mensen zijn meer open in 't echte leven. Ik zou niet erg veel persoonlijke info posten op 't net - dan laat jezelf open voor persoonlijk aanvallen van sommige.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156331956
quote:
14s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:22 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Inderdaad, sommige mensen gedragen zich op internet gewoon zoals ze zijn, en bij anderen komt hun ware aard naar boven wanneer ze anoniem op het internet hun mening verkondigen. Dan zeggen ze ineens dingen die ze normaal gesproken niet hardop durven zeggen.
Waar - maar die typjes wil je niet zo graag in 't echte leven ontmoeten.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156332078
quote:
11s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:35 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Nou ik heb liever dat ze morgen bij het journaal melden dat de VS en Rusland een vredesovereenkomst tekenen voor 100 jaar dan dat ik te horen krijg dat ze elkaar de oorlog verklaren.
Of horen dat terrorisme is enorm overdreven en dat er heel veel leugens vertelt zijn.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156332096
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:37 schreef Tingo het volgende:

[..]

Oh I dunno - veel van de tijd als mensen doet brutaal of bijdehand in 't echte leven zou ik ook vragen ze to 'fuck off please'. Ik denk veel mensen zijn meer open in 't echte leven. Ik zou niet erg veel persoonlijke info posten op 't net - dan laat jezelf open voor persoonlijk aanvallen van sommige.
Ik denk juist dat men op het internet veel sneller scheldt dan in het echte leven.
pi_156332138
quote:
11s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:35 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Nou ik heb liever dat ze morgen bij het journaal melden dat de VS en Rusland een vredesovereenkomst tekenen voor 100 jaar dan dat ik te horen krijg dat ze elkaar de oorlog verklaren.
Ja maar dat zijn twee verschillende realiteiten...

Ik zou liever een taart op de stoep vinden dan een bom.

Maar als ik van een van de twee dingen zou kunnen weten waar het gebeurt, is het veel nuttiger om informatie over de bom te krijgen dan de taart.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_156332149
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:43 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik denk juist dat men op het internet veel sneller scheldt dan in het echte leven.
Dat denk ik ook :D _O-

Maar, Div sprak waarheid; mensen die schelden zijn slim.
pi_156332171
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:43 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik denk juist dat men op het internet veel sneller scheldt dan in het echte leven.
En ook verhaaltjes verzinnen misschien.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156332225
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:45 schreef Tingo het volgende:

[..]

En ook verhaaltjes verzinnen misschien.
Misschien? Dat is wel zeker :D
  woensdag 23 september 2015 @ 20:47:17 #207
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156332254
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:42 schreef Tingo het volgende:
Of horen dat terrorisme is enorm overdreven en dat er heel veel leugens vertelt zijn.
Ik weet alleen niet of iedereen dat goed nieuws vindt. :P
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  woensdag 23 september 2015 @ 20:47:23 #208
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156332261
quote:
14s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:22 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Inderdaad, sommige mensen gedragen zich op internet gewoon zoals ze zijn, en bij anderen komt hun ware aard naar boven wanneer ze anoniem op het internet hun mening verkondigen. Dan zeggen ze ineens dingen die ze normaal gesproken niet hardop durven zeggen.
Dat zijn de mensen die gefrustreerd zijn ergens over in het leven. Het geeft ze een goed gevoel anderen af te zeiken op internet als een soort van uitlaatklep, je komt ze hier ook tegen :s)
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_156332323
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:44 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Ja maar dat zijn twee verschillende realiteiten...

Ik zou liever een taart op de stoep vinden dan een bom.

Maar als ik van een van de twee dingen zou kunnen weten waar het gebeurt, is het veel nuttiger om informatie over de bom te krijgen dan de taart.
Ik denk dat 't veel waarschijnlijker is dat je 'n taart zou vinden.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  woensdag 23 september 2015 @ 20:49:50 #210
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156332345
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:47 schreef controlaltdelete het volgende:
Dat zijn de mensen die gefrustreerd zijn ergens over in het leven. Het geeft ze een goed gevoel anderen af te zeiken op internet als een soort van uitlaatklep, je komt ze hier ook tegen :s)
Dat, maar ook mensen die bv. racistisch zijn en dat niet openlijk durven zeggen maar wel op internet helemaal los gaan over hun gedachten.
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156332378
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:49 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik denk dat 't veel waarschijnlijker is dat je 'n taart zou vinden.
Nog meer redenen waarom het dan belangrijker zou zijn om te weten waar de dreiging is zodat je die kunt vermijden.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  woensdag 23 september 2015 @ 20:51:48 #212
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156332409
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:44 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Ja maar dat zijn twee verschillende realiteiten...

Ik zou liever een taart op de stoep vinden dan een bom.

Maar als ik van een van de twee dingen zou kunnen weten waar het gebeurt, is het veel nuttiger om informatie over de bom te krijgen dan de taart.
Ja dat is waar, maar dan nog hoor ik liever dat er helemaal geen bom is en alleen maar taart bij iedereen op de stoep. Goed nieuws!
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156332475
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:46 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Misschien? Dat is wel zeker :D
Ik bedoel dat als je zo'n iemand die verhaaltjes verzint op 't internet, waarschijnlijk dioe je dat ook in 't echte leven. Voor sommige op 't net is 't ook 'n kans om 'n hele andere persona te creeen - iets dat je wil graag zijn of zo, of durft niet in 't echte leven te zijn.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156332547
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:53 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik bedoel dat als je zo'n iemand die verhaaltjes verzint op 't internet, waarschijnlijk dioe je dat ook in 't echte leven. Voor sommige op 't net is 't ook 'n kans om 'n hele andere persona te creeen - iets dat je wil graag zijn of zo, of durft niet in 't echte leven te zijn.
Oh ja dat komt ook zeker voor.
  woensdag 23 september 2015 @ 20:56:02 #215
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156332559
quote:
12s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:49 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Dat, maar ook mensen die bv. racistisch zijn en dat niet openlijk durven zeggen maar wel op internet helemaal los gaan over hun gedachten.
Ze zijn met velen vrees ik, kun je nagaan dat er best wat hypocriete mensen rondlopen als ze alleen op internet hun ware kleur durven laten zien maar irl schijnheilig hun mond houden.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_156332648
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:50 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Nog meer redenen waarom het dan belangrijker zou zijn om te weten waar de dreiging is zodat je die kunt vermijden.
Tis ook belangrijk om te weten hoe echt de dreigingen zijn.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  woensdag 23 september 2015 @ 20:58:31 #217
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156332654
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:56 schreef controlaltdelete het volgende:
Ze zijn met velen vrees ik, kun je nagaan dat er best wat hypocriete mensen rondlopen als ze alleen op internet hun ware kleur durven laten zien maar irl schijnheilig hun mond houden.
Jup, hypocriet, schijnheilig en dom. Net zoals mensen die schelden ook niet al te snugger zijn. :+
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156332679
Even een tip voor de die-hard BNW'ers:

2 doc Gevaarlijk spel in Wit-Rusland
22.55u op NPO2
pi_156332760
quote:
14s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:51 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Ja dat is waar, maar dan nog hoor ik liever dat er helemaal geen bom is en alleen maar taart bij iedereen op de stoep. Goed nieuws!
Maar we zijn misleid om te geloven dat er 'n bom in de taart zit.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  woensdag 23 september 2015 @ 21:06:20 #220
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156332983
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:00 schreef Tingo het volgende:
Maar we zijn misleid om te geloven dat er 'n bom in de taart zit.
Goed idee voor een knalfuif! Maar ik ben niet zo bang aangelegd en laat me ook niet bang maken door berichten op het journaal. Pas als ik in real-life merk dat er gevaar dreigt ben ik op mijn hoede. Misleiding is wel iets waar je voor moet waken idd.
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  woensdag 23 september 2015 @ 21:08:25 #221
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156333070
And now for something completely different:

If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  woensdag 23 september 2015 @ 21:12:35 #222
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156333203
quote:
11s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:08 schreef Izzy73 het volgende:
And now for something completely different:

Of deze


ze heeft me toch een paar schouders en armen waar een quarterback jaloers op is :o
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 23 september 2015 @ 21:16:48 #223
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156333406
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:30 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Het tegendeel is waar, om te overleven is het veel belangrijker om te weten waar gevaar dreigt dan waar het extra goed is.
Kak. Het wordt toch eens tijd om die oerinstincten eruit te evolueren. Dus ergens over 200.000 jaar komt het op zich wel iets beter als de samenleving zichzelf al die tijd in stand houdt natuurlijk.

We're screwed.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156333534
quote:
2s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:06 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Goed idee voor een knalfuif! Maar ik ben niet zo bang aangelegd en laat me ook niet bang maken door berichten op het journaal. Pas als ik in real-life merk dat er gevaar dreigt ben ik op mijn hoede. Misleiding is wel iets waar je voor moet waken idd.
I'd love to see the headline:
Major Terrorist Bomb threat thwarted by hero cake eaters at Mrs.Browns fine bakery shop!
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156333620
quote:
9s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:16 schreef jogy het volgende:

[..]

Kak. Het wordt toch eens tijd om die oerinstincten eruit te evolueren. Dus ergens over 200.000 jaar komt het op zich wel iets beter als de samenleving zichzelf al die tijd in stand houdt natuurlijk.

We're screwed.
Waarom? Overleven lijkt me nu nog steeds een vrij relevant instinct :P
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  woensdag 23 september 2015 @ 21:25:10 #226
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156333799
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:12 schreef controlaltdelete het volgende:
Of deze


ze heeft me toch een paar schouders en armen waar een quarterback jaloers op is :o
Die filmpjes heb ik een tijd geleden al eens gezien. Ik weet niet, ze heeft wel wat mannelijke features ja maar ik ben niet overtuigd.
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  woensdag 23 september 2015 @ 21:26:31 #227
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156333867
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:30 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Het tegendeel is waar, om te overleven is het veel belangrijker om te weten waar gevaar dreigt dan waar het extra goed is.
Die status van overleving zijn wij natuurlijk al lang ontstegen. Geloof me mensen worden veel vrolijker van goed nieuws dan van slecht nieuws.
Feyenoord!
  woensdag 23 september 2015 @ 21:27:14 #228
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156333903
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:21 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Waarom? Overleven lijkt me nu nog steeds een vrij relevant instinct :P
Relevant wel maar volgens mij maakt angst mensen makkelijker stuurbaar en die 'functie' wordt nogal eens misbruikt. Het is ook niet zo dat ik hoop dat mensen de waarschuwingen van gevaar gaan negeren oid maar wel dat het dus minder nadrukkelijk aanwezig is. Vandaag de dag is het herkennen al een stuk minder relevant (gemiddeld genomen) dan pak 'm beet 10.000 jaar geleden oid?
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 23 september 2015 @ 21:27:21 #229
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156333907
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 20:49 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik denk dat 't veel waarschijnlijker is dat je 'n taart zou vinden.
_O- _O- ^O^
Feyenoord!
  woensdag 23 september 2015 @ 21:32:26 #230
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156334135
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:26 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Die status van overleving zijn wij natuurlijk al lang ontstegen. Geloof me mensen worden veel vrolijker van goed nieuws dan van slecht nieuws.
Yup daarom kijken mensen graag naar kattenfilmpjes schijnt goed te werken op je psyche :)

Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_156334168
quote:
11s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:25 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Die filmpjes heb ik een tijd geleden al eens gezien. Ik weet niet, ze heeft wel wat mannelijke features ja maar ik ben niet overtuigd.
Ja, dat is natuurlijk stukken interessanter dan de docu die ik een stukje hierboven postte.
pi_156334289
quote:
14s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:27 schreef jogy het volgende:

[..]

Relevant wel maar volgens mij maakt angst mensen makkelijker stuurbaar en die 'functie' wordt nogal eens misbruikt. Het is ook niet zo dat ik hoop dat mensen de waarschuwingen van gevaar gaan negeren oid maar wel dat het dus minder nadrukkelijk aanwezig is. Vandaag de dag is het herkennen al een stuk minder relevant (gemiddeld genomen) dan pak 'm beet 10.000 jaar geleden oid?
Dat betwijfel ik, de oorzaken zijn anders maar dood is nog steeds dood. We hebben minder gevaar van leeuwen en haaien, maar meer van pistolen en selfies
http://www.usmagazine.com(...)-year-report-2015239
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  woensdag 23 september 2015 @ 21:42:55 #233
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156334593
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:33 schreef Lavenderr het volgende:
Ja, dat is natuurlijk stukken interessanter dan de docu die ik een stukje hierboven postte.
Nou nee hoor, maar ik heb al heel wat gelezen en gezien over Rusland. En ik moet morgen vroeg uit de veren dus geen tijd om te kijken.
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  woensdag 23 september 2015 @ 21:48:19 #234
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156334855
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:26 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Die status van overleving zijn wij natuurlijk al lang ontstegen. Geloof me mensen worden veel vrolijker van goed nieuws dan van slecht nieuws.
Vertel dat maar aan je Amygdala :P
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 23 september 2015 @ 21:50:46 #235
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156334977
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:35 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Dat betwijfel ik, de oorzaken zijn anders maar dood is nog steeds dood. We hebben minder gevaar van leeuwen en haaien, maar meer van pistolen en selfies
http://www.usmagazine.com(...)-year-report-2015239
Je kan wel andere instincten ervoor in de plaats ontwikkelen natuurlijk, de fight or flight reactie is lang niet meer zo nuttig als in het begin van ons bestaan zeg maar. Maar daar gaat het mij niet om op zich, eerder dat angstige zaken meer emoties bij ons teweeg brengt en dat we er dus (gemiddeld genomen) vaker naar kijken dan feel good spul.

Heck, ik zie het bij mezelf, ik kijk alleen maar series die een element van gevaar met zich mee brengen en de rest kan me echt niet boeien, behalve als het echt hilarisch is als zoiets als Scrubs of zo.

Uiteindelijk kan langdurige (nog niet eens op de voorgrond aanwezige) angst je gezondheid beschadigen. Zie ik bij geluk en blijdschap niet zo snel gebeuren eerlijk gezegd. Dus als het beter herinneren en strakker letten op gevaar evolutionair in ons zit gebakken dan werkt het mensen nu tegen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156334987
Er was ook de shoebomber en underpant bomber nep verhaaltjes. Jaren terug leest ik ook 'n idiotische krant stuk over hoe 't mogelijk was om de 'liquid bombs' in breast and buttock implantaties te verborgen.

Ik denk dit was een van de eerste instanties dat ik dacht dat er iets heel verkeerd met wat we vertelt zijn.

Mass murder in the skies: was the plot feasible?

http://www.theregister.co(...)_toilet_terror_labs/

“Now for the fun part. Take your hydrogen peroxide, acetone, and sulfuric acid, measure them very carefully, and put them into drinks bottles for convenient smuggling onto a plane. It's all right to mix the peroxide and acetone in one container, so long as it remains cool. Don't forget to bring several frozen gel-packs (preferably in a Styrofoam chiller deceptively marked "perishable foods"), a thermometer, a large beaker, a stirring rod, and a medicine dropper. You're going to need them.”

“Once the plane is over the ocean, very discreetly bring all of your gear into the toilet. You might need to make several trips to avoid drawing attention. Once your kit is in place, put a beaker containing the peroxide / acetone mixture into the ice water bath (Champagne bucket), and start adding the acid, drop by drop, while stirring constantly. Watch the reaction temperature carefully. The mixture will heat, and if it gets too hot, you'll end up with a weak explosive. In fact, if it gets really hot, you'll get a premature explosion possibly sufficient to kill you, but probably no one else.
After a few hours - assuming, by some miracle, that the fumes haven't overcome you or alerted passengers or the flight crew to your activities - you'll have a quantity of TATP with which to carry out your mission. Now all you need to do is dry it for an hour or two.”
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  woensdag 23 september 2015 @ 22:52:30 #237
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156337272
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:35 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Dat betwijfel ik, de oorzaken zijn anders maar dood is nog steeds dood. We hebben minder gevaar van leeuwen en haaien, maar meer van pistolen en selfies
http://www.usmagazine.com(...)-year-report-2015239
Wat voor gevaar hebben jij en ik nou van pistolen? Ik denk dat 99% van de nederlanders nog nooit een gun in hun leven hebben gezien....
Feyenoord!
pi_156337514
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 22:52 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Wat voor gevaar hebben jij en ik nou van pistolen? Ik denk dat 99% van de nederlanders nog nooit een gun in hun leven hebben gezien....
Afgelopen jaar zijn er 3 mensen bij mij om de hoek neergeschoten :/

Waar ik van weet omdat ik met mijn zatte harsens een politielijn in liep that is.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_156337566
haha google net mijn oude adres van vorig jaar om meteen een nieuwsbericht te krijgen dat er vorige week iemand doodgeschoten is een straat verderop -.-
Die drie die ik noemde raakten alleen gewond..
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  woensdag 23 september 2015 @ 23:02:28 #240
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156337576
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 23:00 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Afgelopen jaar zijn er 3 mensen bij mij om de hoek neergeschoten :/

Waar ik van weet omdat ik met mijn zatte harsens een politielijn in liep that is.
Ja en? Heb je een gun gezien? Nee want je was er niet bij. Alleen als je in bepaalde kringen rond hangt loop je dat risico.
Feyenoord!
pi_156337654
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 23:02 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Ja en? Heb je een gun gezien? Nee want je was er niet bij. Alleen als je in bepaalde kringen rond hangt loop je dat risico.
Als ik een kwartier eerder naar huis was gegaan was ik er bij geweest ja, onafhankelijk van in welke kring ik rond hang.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_156338013
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 22:52 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Wat voor gevaar hebben jij en ik nou van pistolen? Ik denk dat 99% van de nederlanders nog nooit een gun in hun leven hebben gezien....
de vergelijking gaat tussen leeuwen en haaien óf guns en selfies. Ik heb idd nog nooit iemand met een gun gezien in Nederland (afgezien van politie) maar ik heb op zeker nog nooit een leeuw zien loslopen of een haai onder de Pier bij Scheveningen zien zwemmen.
Het is...kiezen of delen, spelen winnen verliezen of vervelen en helemaal niets ondernemen
pi_156340824
quote:
14s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:27 schreef jogy het volgende:

[..]

Relevant wel maar volgens mij maakt angst mensen makkelijker stuurbaar en die 'functie' wordt nogal eens misbruikt. Het is ook niet zo dat ik hoop dat mensen de waarschuwingen van gevaar gaan negeren oid maar wel dat het dus minder nadrukkelijk aanwezig is. Vandaag de dag is het herkennen al een stuk minder relevant (gemiddeld genomen) dan pak 'm beet 10.000 jaar geleden oid?
Dat zijn natuurlijk twee verschillende onderwerpen, instinctief reageren op gevaar, daar komt geen denken aan te pas.
Angst is volledig gebaseerd op gedachten, dat word inderdaad gestuurd, doe goed anders kom je in de hel.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_156340952
quote:
7s.gif Op donderdag 24 september 2015 01:20 schreef bedachtzaam het volgende:

[..]

Dat zijn natuurlijk twee verschillende onderwerpen, instinctief reageren op gevaar, daar komt geen denken aan te pas.
Angst is volledig gebaseerd op gedachten, dat word inderdaad gestuurd, doe goed anders kom je in de hel.
Dat is iets, best veel, te kort door de bocht :P
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_156340960
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 01:31 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Dat is iets, best veel, te kort door de bocht :P
Het eerste of tweede?
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_156341103
quote:
7s.gif Op donderdag 24 september 2015 01:32 schreef bedachtzaam het volgende:

[..]

Het eerste of tweede?
Het tweede meer dan het eerste.
(nogal kort door de bocht:)

Emoties zijn vrij complex en komen (voornamelijk) voort uit een interactie tussen biologische processen (instinctief & automatisch) en gedachten> Soms het ene meer dan het andere, maar als je een van die twee stromen kapot maakt of verandert, blijft de emotie uit. Je kunt bijvoorbeeld mensen een biologische angstrespons geven maar tegelijkertijd in een andere context plaatsen (bv aantrekkelijke vrouw), mensen interpreteren die biologische respons dan als sexual arousal.

Omdat die twee stromen allebei nodig zijn, heb je mensen die heel goed gevaar kunnen beredeneren maar geen angst voelen, of omdat de automatische respons niet goed werkt, of omdat ze het niet geinterpreteerd krijgen.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
pi_156341454
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 01:45 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Het tweede meer dan het eerste.
(nogal kort door de bocht:)

Emoties zijn vrij complex en komen (voornamelijk) voort uit een interactie tussen biologische processen (instinctief & automatisch) en gedachten> Soms het ene meer dan het andere, maar als je een van die twee stromen kapot maakt of verandert, blijft de emotie uit. Je kunt bijvoorbeeld mensen een biologische angstrespons geven maar tegelijkertijd in een andere context plaatsen (bv aantrekkelijke vrouw), mensen interpreteren die biologische respons dan als sexual arousal.

Omdat die twee stromen allebei nodig zijn, heb je mensen die heel goed gevaar kunnen beredeneren maar geen angst voelen, of omdat de automatische respons niet goed werkt, of omdat ze het niet geinterpreteerd krijgen.
Maar hebben we het dan over angst of bang zijn?

Ik zal mijn reactie wat nuanceren, met instinctief reageren zonder denken, dan doel ik op direct gevaar wat je ontwijkt of waarvan je wegvlucht, overlevingsinstinct.

Angst is in mijn beleving iets dat puur door het denken tot stand komt, de angst om verlaten te worden bijvoorbeeld of angst voor de opinie van anderen, angst om niet goed te zijn.

Heb je wat bronnen voor me? ik vind dit wel hevig interessant :)
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_156341851
quote:
7s.gif Op donderdag 24 september 2015 02:19 schreef bedachtzaam het volgende:

[..]

Maar hebben we het dan over angst of bang zijn?

Ik zal mijn reactie wat nuanceren, met instinctief reageren zonder denken, dan doel ik op direct gevaar wat je ontwijkt of waarvan je wegvlucht, overlevingsinstinct.

Angst is in mijn beleving iets dat puur door het denken tot stand komt, de angst om verlaten te worden bijvoorbeeld of angst voor de opinie van anderen, angst om niet goed te zijn.

Heb je wat bronnen voor me? ik vind dit wel hevig interessant :)
Misschien praten we idd een beetje langs elkaar omdat ik jouw termen anders interpreteer dan jij ze bedoelt. Ik denk dat i je onderscheid begrijp, maar dat de meeste emotieonderzoeers zouden zeggen dat dat twee extremen zijn op dezelfde dimensie, dus een met bijna geen enkele vorm van nadenken en de ander voornamelij het gevolg van nadenken, maar dat bij en voor allebei enige cognitie en biologische reactie nodig is.

Ik zoek er even wat bronnen bij, hetgene dat me direct te binnen schiet is allemaal gortdroge literatuur terwijl ik denk dat het een stuk toffer leest met duidelijke aansprekende voorbeelden.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  donderdag 24 september 2015 @ 05:33:13 #249
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156342371
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 23:05 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Als ik een kwartier eerder naar huis was gegaan was ik er bij geweest ja, onafhankelijk van in welke kring ik rond hang.
Ja maar dat ben je niet en je was er dus niet bij en hoort ook nog steeds bij de 99% mensen die nooit een gun hebben gezien. Je moet je niet zo snel bang laten maken joh. De kans dat jij met een vuurwapen in aanraking komt is zo ongelofelijk klein. Die angst word je allemaal aangepraat door de media of de politiek. Die spelen zo in op de angsten van mensen wat betreft de onveiligheid.
Feyenoord!
pi_156342509
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 05:33 schreef Japie77 het volgende:
Die angst word je allemaal aangepraat door de media of de politiek. Die spelen zo in op de angsten van mensen wat betreft de onveiligheid.
Door welke media precies? Bij het RTL nieuws en NOS journaal vind ik het allemaal wel meevallen, zelfs bij WNL opiniemakers waren ze gisteren voor hun doen zeer genuanceerd over de Syrische vluchtelingen en de mogelijkheid dat daar teroristen tussen zouden kunnen zitten.

De angstzaaiers zie je voornamelijk bij de marginale extremere stromingen zoals een Wilders en bij de alternatieve media mensen zoals Alex Jones en in Nederland een Micha Kat.
pi_156342584
Niemand in mijn omgeving is overigens angstig door de 'MSM'. Niemand, niet 1, en ze zien allemaal alleen maar het normale nieuws.

Ik weet zeker, als ik ze 1 week mee laat kijken op bijv godlikeproductions.com, en ze alles laat geloven, ze morgen een schuilkelder maken.
pi_156342746
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 05:33 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Ja maar dat ben je niet en je was er dus niet bij en hoort ook nog steeds bij de 99% mensen die nooit een gun hebben gezien. Je moet je niet zo snel bang laten maken joh. De kans dat jij met een vuurwapen in aanraking komt is zo ongelofelijk klein. Die angst word je allemaal aangepraat door de media of de politiek. Die spelen zo in op de angsten van mensen wat betreft de onveiligheid.
Ik heb meerdere malen guns gezien, zodra je buiten Nederland komt zie je die vrij veel. Daarnaast lijkt het dat me weinig angst aangepraat is aangezien ik een jaar heb gewoond op een locatie waar blijkbaar achteraf 6 shootings waarvan 2 fataal plaats hebben gevonden. Je trekt allerlei onjuiste conclusies /maakt onjuiste aannames.


En zelfs al zouden al je aanames correct zijn, dan nog is het irrelevant zoals al aangegegeven door Kalinhos.
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  donderdag 24 september 2015 @ 08:54:09 #253
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156343180
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 05:33 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Ja maar dat ben je niet en je was er dus niet bij en hoort ook nog steeds bij de 99% mensen die nooit een gun hebben gezien. Je moet je niet zo snel bang laten maken joh. De kans dat jij met een vuurwapen in aanraking komt is zo ongelofelijk klein. Die angst word je allemaal aangepraat door de media of de politiek. Die spelen zo in op de angsten van mensen wat betreft de onveiligheid.


99% van de nederlanders hebben nog nooit een agent gezien?
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 24 september 2015 @ 09:00:00 #254
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156343245
-edit-

[ Bericht 97% gewijzigd door controlaltdelete op 24-09-2015 09:41:34 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  donderdag 24 september 2015 @ 09:06:44 #255
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156343311
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 08:54 schreef theguyver het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

99% van de nederlanders hebben nog nooit een agent gezien?
Gek eigenlijk, dat valt me dus helemaal niet op. Zelfs niet als ze weer eens code lichte paniek op Schiphol hebben en de marechaussee zwaarbewapend in groepen van 2 tot 4 rondloopt.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 24 september 2015 @ 09:08:46 #256
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156343332
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 09:00 schreef controlaltdelete het volgende:
http://politiek.tpo.nl/20(...)opa-er-is-en-blijft/

Moeten we nou echt deze mensen met open armen ontvangen of worden we bewust met deze mensen opgezadeld met alle gevolgen van dien?
We worden 'opgezadeld' maar de vluchtelingen hebben wel een legitieme reden om te vluchten. Is het trouwens niet meer iets voor BNW / Stevenen we af op een burgeroorlog in Europa? #2 ?
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156343340
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2015 09:06 schreef jogy het volgende:

[..]

Gek eigenlijk, dat valt me dus helemaal niet op. Zelfs niet als ze weer eens code lichte paniek op Schiphol hebben en de marechaussee zwaarbewapend in groepen van 2 tot 4 rondloopt.
Niet te lang geleden op schiphol stond bij de gate naast mij een groep van +/- 10 militairen met automatische wapens op hun rug.
Vliegtuig naar Jeruzalem, dat verklaarde een hoop :P
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  donderdag 24 september 2015 @ 09:22:23 #258
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156343506
quote:
14s.gif Op donderdag 24 september 2015 09:08 schreef jogy het volgende:

[..]

We worden 'opgezadeld' maar de vluchtelingen hebben wel een legitieme reden om te vluchten. Is het trouwens niet meer iets voor BNW / Stevenen we af op een burgeroorlog in Europa? #2 ?
Mag van mij ook hoor. Ik ben het een beetje kwijt wat waar moet. Moet ik het verplaatsen of doe jij het?
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  donderdag 24 september 2015 @ 09:27:43 #259
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156343552
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 09:22 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Mag van mij ook hoor. Ik ben het een beetje kwijt wat waar moet. Moet ik het verplaatsen of doe jij het?
Post het daar nog maar een keertje hoor, komt goed.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156343956
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2015 07:31 schreef Scrummie het volgende:
Niemand in mijn omgeving is overigens angstig door de 'MSM'. Niemand, niet 1, en ze zien allemaal alleen maar het normale nieuws.

Ik zie het ook meer gebeuren door Facebook e.d. zoals een paar dagen geleden met dat filmpje van die Franse hooligans in Groningen wat opeens op FB een bestorming door boze moslims op een Duitse biergarten was geworden .
pi_156343992
Eid mubarak allemaal!
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  donderdag 24 september 2015 @ 10:05:42 #262
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156344213
Wat me wel eigenlijk al jaren (positief) opvalt is dat er eigenlijk al een lange tijd angst gezaaid wordt over Iran en dat ik heel weinig mensen er in zie trappen. Iran zit al decennia 'op het randje van het maken van een atoombom' en bijna alles en iedereen die ik ken en zelfs op FOK! in NWS/POL zie ik enkel reacties van 'pfrt, het zal wel'. Hier en daar een uitzondering die nog net niet weggehoond wordt voor zijn gekkigheid.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 24 september 2015 @ 10:11:15 #263
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156344305
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2015 09:06 schreef jogy het volgende:

[..]

Gek eigenlijk, dat valt me dus helemaal niet op. Zelfs niet als ze weer eens code lichte paniek op Schiphol hebben en de marechaussee zwaarbewapend in groepen van 2 tot 4 rondloopt.
Inderdaad, de reden is in tegenstelling tot veel oost europese landen waar ze vaak een AK47 rondlopen merken we het hier in Nederland niet zo snel op.
Onze agenten hebben deze weldegelijk bij zich maar die hebben zoveel aan hun riem hangen dat het niet zo snel op valt.
Integenstelling tot veel andere landenwaar agenten veel zwaarder bewapend zijn.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 24 september 2015 @ 10:12:09 #264
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_156344324
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 09:52 schreef Chewie het volgende:

Ik zie het ook meer gebeuren door Facebook e.d. zoals een paar dagen geleden met dat filmpje van die Franse hooligans in Groningen wat opeens op FB een bestorming door boze moslims op een Duitse biergarten was geworden .
Serieus?
Dat komt door alle angst die de MSM verspreiden. Of was het nu de AM?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 24 september 2015 @ 10:13:17 #265
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156344351
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 10:11 schreef theguyver het volgende:

[..]

Inderdaad, de reden is in tegenstelling tot veel oost europese landen waar ze vaak een AK47 rondlopen merken we het hier in Nederland niet zo snel op.
Onze agenten hebben deze weldegelijk bij zich maar die hebben zoveel aan hun riem hangen dat het niet zo snel op valt.
Integenstelling tot veel andere landenwaar agenten veel zwaarder bewapend zijn.
Op Schiphol valt het me ook niet op hoor en daar lopen ze regelmatig daadwerkelijk zwaarbewapend met automatische geweren rond te hobbelen.

Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156344967
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2015 10:12 schreef Copycat het volgende:

[..]

Serieus?
Dat komt door alle angst die de MSM verspreiden. Of was het nu de AM?
Is zelfs een topic over
NWS / Rellende supporters in Groningen aangezien voor Syrische vluchtelingen

Dat komt gewoon door hele domme mensen, dat je die hele domme mensen ook nog eens op "belangrijke" posities (zoals een republikeins congreslid) tegenkomt maakt het er niet echt beter op.

Het bericht lijkt afkomstig te zijn van de AM, de MSM bericht alleen over deze fout.

Sikkom heeft er ook wel een leuk stukje over
http://www.sikkom.nl/geen-rellende-syriers-in-duits-groningen/

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 24-09-2015 10:45:51 ]
  donderdag 24 september 2015 @ 10:49:30 #267
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156345056
quote:
14s.gif Op donderdag 24 september 2015 10:13 schreef jogy het volgende:

[..]

Op Schiphol valt het me ook niet op hoor en daar lopen ze regelmatig daadwerkelijk zwaarbewapend met automatische geweren rond te hobbelen.

[ afbeelding ]
Ik kom niet zo vaak op schiphol maar ik kan me het heel goed voorstellen.
Maar even om terug te komen op het verhaaltje van japie77!
Het verhaaltje dat weinig Nederlanders een echt vuurwapen hebben gezien is dus complete onzin!
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 24 september 2015 @ 11:03:34 #268
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156345330
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 10:49 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ik kom niet zo vaak op schiphol maar ik kan me het heel goed voorstellen.
Maar even om terug te komen op het verhaaltje van japie77!
Het verhaaltje dat weinig Nederlanders een echt vuurwapen hebben gezien is dus complete onzin!
Je weet best wat hij bedoeld hoop ik. Wapens in handen van mensen die ze niet zouden moeten hebben.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 24 september 2015 @ 11:05:19 #269
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156345360
Ik heb een antiek vuurwapen aan de muur hangen, telt dat ook?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 24 september 2015 @ 11:07:17 #270
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156345409
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 11:05 schreef ATuin-hek het volgende:
Ik heb een antiek vuurwapen aan de muur hangen, telt dat ook?
Bedreig je er wel eens andere mensen mee? Volgens mij heeft mijn vader er nog ééntje in de antieke rommelkast liggen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 24 september 2015 @ 11:09:35 #271
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_156345445
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2015 11:07 schreef jogy het volgende:

[..]

Bedreig je er wel eens andere mensen mee? Volgens mij heeft mijn vader er nog ééntje in de antieke rommelkast liggen.
Gelukkig niet :P Ben lang geleden ook nog eens wezen kleiduiven schieten trouwens. En ik schoot vroeger met luchtdruk wapens en tegenwoordig met handbogen.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 24 september 2015 @ 11:23:23 #272
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156345762
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2015 11:07 schreef jogy het volgende:

[..]

Bedreig je er wel eens andere mensen mee? Volgens mij heeft mijn vader er nog ééntje in de antieke rommelkast liggen.
Had vroeger een Mp40 aan de muur hangen maar die is helaas in beslag genomen.

Ook al was de loop krom en roestig, ooit opgedoken bij een rommelmarkt.

In nederland zal je niet snel een vuurwapen onder ogen zien, tenzij je een winkelier bent of je bent betrokken in criminele activiteiten.

Ik ben blij dat we hier strenge wetgeving hebben en niet zoals in de VS, maar goed dat ben ik!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156347713
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2015 09:06 schreef jogy het volgende:

[..]

Gek eigenlijk, dat valt me dus helemaal niet op. Zelfs niet als ze weer eens code lichte paniek op Schiphol hebben en de marechaussee zwaarbewapend in groepen van 2 tot 4 rondloopt.
Maar er zijn heel weinig Europese mensen die hebben wat vuurwapen gebruik gezien in 't crimineel omgeving. Ik denk dat is wat Japie bedoelt ermee.
Onschuldige mensen zijn niet zo vaak slachtoffer van gun geweld.
Shooting people dead for fun gebeurt niet vaak/ bijna nooit.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156348189
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 13:03 schreef Tingo het volgende:

[..]

Maar er zijn heel weinig Europese mensen die hebben wat vuurwapen gebruik gezien in 't crimineel omgeving. Ik denk dat is wat Japie bedoelt ermee.
Onschuldige mensen zijn niet zo vaak slachtoffer van gun geweld.
Shooting people dead for fun gebeurt niet vaak/ bijna nooit.
Wat vond jij eigenlijk van de shooting in Alphen aan de Rijn?
pi_156351870
quote:
14s.gif Op donderdag 24 september 2015 11:03 schreef jogy het volgende:

[..]

Je weet best wat hij bedoeld hoop ik. Wapens in handen van mensen die ze niet zouden moeten hebben.
Nee dat bedoelt hij ook niet, want letterlijk 3 mensen in je straat neergeschoten krijgen telde ook al niet als terechte angst, en al zeker niet terechter dan een angst voor haaien :?
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  donderdag 24 september 2015 @ 16:44:36 #276
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156352108
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 16:32 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Nee dat bedoelt hij ook niet, want letterlijk 3 mensen in je straat neergeschoten krijgen telde ook al niet als terechte angst, en al zeker niet terechter dan een angst voor haaien :?
Dat gaat wel ietwat ver ja. Zeker als je praktisch het bloed op de straat ziet liggen ben je best terecht een beetje bangig denk ik zo maar.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156352235
+ dat er (even uit mn hoofd) de laatste 2-3 jaar toch voglens mij 3 mensen neergeschoten zijn in en omgeving Amsterdam die werden aangezien voor iemand anders. Ik word daar niet banger van ofzo maar het is ook niet zo dat er nooit wat gebeurt in NL qua schiet-incidenten.
Het is...kiezen of delen, spelen winnen verliezen of vervelen en helemaal niets ondernemen
pi_156352805
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 16:51 schreef kalinhos het volgende:
+ dat er (even uit mn hoofd) de laatste 2-3 jaar toch voglens mij 3 mensen neergeschoten zijn in en omgeving Amsterdam die werden aangezien voor iemand anders. Ik word daar niet banger van ofzo maar het is ook niet zo dat er nooit wat gebeurt in NL qua schiet-incidenten.
Ja maar dat telt niet want daar was je niet bij, je mag alleen rekening met guns houden als je zelf neergeschoten bent :D
Op dinsdag 1 november 2016 00:05 schreef JanCees het volgende:
De polls worden ook in 9 van de 10 gevallen gepeild met een meerderheid democraten. Soms zelf +10% _O-
  donderdag 24 september 2015 @ 19:03:58 #279
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156354990
De nieuwste southpark is wel relevant voor BNW. :@.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_156355059
Op welke manier?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  donderdag 24 september 2015 @ 19:22:39 #281
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156355361
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:03 schreef jogy het volgende:
De nieuwste southpark is wel relevant voor BNW. :@.
Die ging toch over transjenner? Owee als je um geen hero vond :)

http://www.dailymail.co.u(...)-Caitlyn-Jenner.html
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_156355398
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:22 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Die ging toch over transjenner? Owee als je um geen hero vond :)

http://www.dailymail.co.u(...)-Caitlyn-Jenner.html
Is vandaag 'n nieuwe uitgezonden. Beetje bij blijven he B-)
Nait Soezn Moar Broezn
  donderdag 24 september 2015 @ 19:24:27 #283
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156355410
quote:
11s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:07 schreef Ali_boo het volgende:
Op welke manier?
Cartman had het over het joodse migratiecomplot. Alleen ging het daar over Canadezen en uiteindelijk om een Canadeze Donald Trump die Canada had vernietigd door een retorisch ei te zijn.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 24 september 2015 @ 19:25:29 #284
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156355429
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:24 schreef Divje het volgende:

[..]

Is vandaag 'n nieuwe uitgezonden. Beetje bij blijven he B-)
Vanavond toch dacht ik? Op CC?
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_156355474
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:25 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Vanavond toch dacht ik? OP CC?
Oja dat kan. Heb geen kabel aan de tv hangen. Download alles en hou dus de Amerikaanse tijden aan.
Nait Soezn Moar Broezn
  donderdag 24 september 2015 @ 19:27:18 #286
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156355478
quote:
6s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:24 schreef jogy het volgende:

[..]

Cartman had het over het joodse migratiecomplot. Alleen ging het daar over Canadezen en uiteindelijk om een Canadeze Donald Trump die Canada had vernietigd door een retorisch ei te zijn.
Die heb ik nog niet gezien. Ze hebben altijd een goed punt te pakken.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  donderdag 24 september 2015 @ 19:27:43 #287
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_156355488
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:25 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Vanavond toch dacht ik? Op CC?
Vannacht binnen gekomen bij mij iig. Jenner komt er wel even in voor maar als bijzaak.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 24 september 2015 @ 19:29:45 #288
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_156355534
quote:
14s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:27 schreef jogy het volgende:

[..]

Vannacht binnen gekomen bij mij iig. Jenner komt er wel even in voor maar als bijzaak.
Kijk vanavond wel op CC, is er tenminste eens iets fatsoenlijks op tv ;) Thanks for reminding anders was ik het glad vergeten.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_156355945
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 21:32 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Yup daarom kijken mensen graag naar kattenfilmpjes schijnt goed te werken op je psyche :)

Die achter op de fiets en de zonnebrillen vids zijn leuk :)
Misschien ga ik wat onderzoek doen om te zien als 't allemaal echt is. :)
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156355998
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:29 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Kijk vanavond wel op CC, is er tenminste eens iets fatsoenlijks op tv ;) Thanks for reminding anders was ik het glad vergeten.
Feyenoord speelt, er is dus wel wat fatsoenlijks op TV.
pi_156356010
Hoog niveautje weer hier!

Klasse werk toch weer, van de mods.
pi_156356680
quote:
14s.gif Op donderdag 24 september 2015 10:13 schreef jogy het volgende:

[..]

Op Schiphol valt het me ook niet op hoor en daar lopen ze regelmatig daadwerkelijk zwaarbewapend met automatische geweren rond te hobbelen.

[ afbeelding ]
Aantal jaren geleden was ik s'ochtends op 'n spoor bij Schiphol naar en ineens kwamen 'n paar van deze soort geklede gasten keihard aan 't rennen langs,shouting and pointing guns at one another,rolling on the floor and hiding behind the concrete posts.Twas allemaal heel snel,binnen seconden gebeuren.Jeetje,wats all that about - maar er was geen schoten/geluiden en dan dacht ik....oh thank fuck it's only a training exercise.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_156356747
quote:
6s.gif Op donderdag 24 september 2015 19:24 schreef jogy het volgende:

[..]

Cartman had het over het joodse migratiecomplot. Alleen ging het daar over Canadezen en uiteindelijk om een Canadeze Donald Trump die Canada had vernietigd door een retorisch ei te zijn.
Ah predictive programming at its best . Ik ga kijken vanavond . Thx for the reminder

Wie herinnert zich deze aflevering

Southpark werd overspoeld door migranten uit de toekomst . Dit veroorzaakte de nodige problemen binnen de gemeenschap . In eerste instantie werden alle critici de mond gesnoerd als intolerant en racistisch . Tot het punt kwam dat ze zelf hun baan verloren



Dit veranderde de tolerante mindset binnen no time

Als je Kalegri moet geloven is de ras van de toekomst een mix van asian/negriod ppl waar alle vorm van diversiteit verdwenen is. In de aflevering van southpark bestond het volk uit de toekomst slechts uit ras . The Gooback look

A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  donderdag 24 september 2015 @ 20:18:18 #294
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156356951
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2015 20:11 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Ah predictive programming at its best . Ik ga kijken vanavond . Thx for the reminder

Wie herinnert zich deze aflevering

Southpark werd overspoeld door migranten uit de toekomst . Dit veroorzaakte de nodige problemen binnen de gemeenschap . In eerste instantie werden alle critici de mond gesnoerd als intolerant en racistisch . Tot het punt kwam dat ze zelf hun baan verloren

[ afbeelding ]

Dit veranderde de tolerante mindset binnen no time

Als je Kalegri moet geloven is de ras van de toekomst een mix van asian/negriod ppl waar alle vorm van diversiteit verdwenen is. In de aflevering van southpark bestond het volk uit de toekomst slechts uit ras . The Gooback look

[ afbeelding ]
Er zijn genoeg afl van southpark met een conspiracy tintje.
Helaas heb ik even geen goeie kwaliteit kunnen vinden ;(
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156357131
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 20:18 schreef theguyver het volgende:

[..]

Er zijn genoeg afl van southpark met een conspiracy tintje.
Helaas heb ik even geen goeie kwaliteit kunnen vinden ;(
Iedereen die niet in de officiële verhaal geloofde was een retard. Ze weten het ook lekker objectief te brengen :P
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_156358120
Hoe laat begint de nieuwe aflevering van south park?

Ze toonden net een oude aflvering op cc
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  donderdag 24 september 2015 @ 22:05:20 #297
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156360620
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 20:57 schreef Ali_boo het volgende:
Hoe laat begint de nieuwe aflevering van south park?

Ze toonden net een oude aflvering op cc
http://www.shush.se/index.php?id=276&show=southpark

asje
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 24 september 2015 @ 22:13:17 #298
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_156360947
http://www.hartvannederla(...)nwege-vluchtelingen/

In de gemeente Wezep heeft woensdagavond een verhitte bijeenkomst over de mogelijke opvang van asielzoekers plaatsgevonden. De discussie ging er fel aan toe. Zo fel zelfs dat de burgemeester van Wezep nu overweegt de opvang van vluchtelingen in zijn gemeente niet door te laten gaan

gefeliciteerd Wezep *O*

enige nadeel is natuurlijk worden ze straks ergens anders onder gebracht en begint het riedeltje van voor af aan! -O-

maandag werden ruim 3200 handtekeningen aangeboden van mensen die tegen een azc op de beoogde locatie zijn.

In Enschede pakten ze het wat anders aan!

Slechts een klein groepje burgers was welkom in de raadszaal. De vele andere geïnteresseerden volgden de vergadering via een videoverbinding elders in het stadhuis. Na afloop van de vergadering was iedereen snel weg bij het stadhuis

De grootste reden waarom de Pluskutters bang zijn is omdat vooraf gemeld werd dat het vrijwel alleen mannen betrof!
zie hier een groot aantal reacties!
http://www.lindanieuws.nl(...)elingen-in-enschede/
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_156362714
Ik snap die inwoners van Enschede wel. Zoals gezegd; voornamelijk mannen en daardoor is de kans op een 'rotte appel' wat groter mijn inziens. Bovendien was de locatie vlak bij een basisschool wat ik begreep.

Maar goed, dit is alles behalve BNW natuurlijk.
  vrijdag 25 september 2015 @ 12:27:59 #300
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156370670
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2015 06:59 schreef Chewie het volgende:

[..]

Door welke media precies? Bij het RTL nieuws en NOS journaal vind ik het allemaal wel meevallen, zelfs bij WNL opiniemakers waren ze gisteren voor hun doen zeer genuanceerd over de Syrische vluchtelingen en de mogelijkheid dat daar teroristen tussen zouden kunnen zitten.

De angstzaaiers zie je voornamelijk bij de marginale extremere stromingen zoals een Wilders en bij de alternatieve media mensen zoals Alex Jones en in Nederland een Micha Kat.
_O- _O-

De reguliere media zijn de enorme angst zaaiers door oa het doorgeven van de propaganda van de huidige overheid. Kijk alleen eens een keer naar de beelden van 1 NOS journaal. 20 min lang non stop ellende en oorlog op je netvlies. Dan mag jij denken dat jou dat niks doet maar onderzoeken wijzen uit dat dat je beinvloed. Komt nog bij al die dingen wat er bij word gezegd. Er zijn mooie filmpjes over van hoe vaak er door Bush etc werg gewezen op het woord Terror of Terrorists na 911. Pure beinvloeding van mensen. En wie zend dat uit? Juist de MSM.

Maar dat wist jij ook wel.
Feyenoord!
  vrijdag 25 september 2015 @ 12:29:13 #301
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156370701
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2015 07:31 schreef Scrummie het volgende:
Niemand in mijn omgeving is overigens angstig door de 'MSM'. Niemand, niet 1, en ze zien allemaal alleen maar het normale nieuws.

Ik weet zeker, als ik ze 1 week mee laat kijken op bijv godlikeproductions.com, en ze alles laat geloven, ze morgen een schuilkelder maken.
Waarom?

"CAUSE THEY CANT HANDLE THE TRUTH"!
Feyenoord!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')