abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 11 september 2015 @ 22:35:03 #1
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156012326
Dit topic is bedoeld als algemeen topic over de verschillende complotten die op BNW besproken worden en de samenhang ertussen. De hoeveelheid hoaxes, false flags, uitbarstingen van Martin Vrijland, speekselproductie van Alex Jones en de grijze haren van Obomba groeit met de dag en vandaar de ruimte deze te bespreken.

Er zijn er nogal wat veel bekend en minder bekend.
Hier kan je ook terrecht met minder bekende complotten, zodat er niet een volledig nieuw topic voor aangemaakt hoeft te worden.

Als aanzet voor het topic een prima overzichtsvideo van Andy Thomas, een man die op YouTube zijn alternatieve visies verkondigt, met welke je het niet allemaal eens hoeft te zijn. Maar dat pleit niet tegen dit overzicht, check Wikipedia en andere bronnen voor de -vele bij mij voorheen onbekende of onderbelichte- historische complotten.

De BNW-SC is een informele koetjes-en-kalfjes-en-VI-plaats, waar de luchtigheid en vriendelijkheid van de BNW'ers onderling geuit wordt.
link hier naar toe
BNW / [BNW SC] #186 Na het doorzakken komt de kater.

Dit topic is bedoeld als INHOUDELIJKE, maar brede besprekingsplek voor de al dan niet bestaande complotten die ons nu en in de geschiedenis bezighouden.


Onderstaand filmpje is een prima eye-opener voor mensen die niet meteen in complotten geloven, kijk het en je zal vermoedelijk anders tegen bepaalde zaken aan gaan kijken.
Een echte aanrader voor iedereen ^O^


Een aantal complotten die waar bleken te zijn
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html


Natuurlijk is niet alles gelijk waar, de bedoeling van dit topic en natuurlijk eigenlijk heel bnw is hierover te discussieren :)

en

omdat er geen topic voor is!
Maar toch 1 die af en toe weer eens op komt dagen :P


Ultieme conspiracy video:
https://www.youtube.com/p(...)Rnx6ikufsX9unhiNaVMc
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
  vrijdag 11 september 2015 @ 22:36:27 #2
435304 Izzy73
Read the signs!
pi_156012363
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 21:32 schreef Manke het volgende:
Ik vroeg het me af en googelde het, en ja hoor:
http://chemtrailsplanet.n(...)o-images-are-a-hoax/

Alles is tegenwoordig een hoax.
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 22:00 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Je hoeft natuurlijk niet de hoaxroepers op hun woord te geloven. Die roepen bij alles: hóax!!
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 22:10 schreef Summers het volgende:

[..]

Of nooit echt geweest .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 22:28 schreef Japie77 het volgende:

[..]

En alle hoax debunkers roepen bij alles het tegenovergestelde. Schiet je dus niet veel mee op.
Laatste posts deel #14
If you are ready to wake up, you are going to wake up.
If you're not you are going to stay pretending that you are just a poor little me.
pi_156014225
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2015 23:11 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Je zit Rusland zo te promoten. Putin wil het Russische volk groot houden. En dat gaat niet door homo propaganda. Want als iedereen maar homo wordt dan komen er geen kindjes meer. En dat betekent krimpen van het grote Russische volk! Er is geen anti homo wet in Rusland. Je mag homo zijn maar dan achter de deuren. Dat niemand het ziet. En dat gebeurt. En veel! Ze neuken erop los. Maar je moet wel trouwen met een vrouw en kinderen produceren. Wat je in je vrije tijd doet moet je zelf weten.

Wel houden ze de schijn hoog. Dus als je betrapt wordt heb je kans dat je volledig in elkaar gerost wordt. Ook al zijn diegene die je in elkaar trapt de grootste mannenneukers. Maar alles voor het imago van het mother Russia hé

In Rusland is het moeilijk om andere ideeën erop na te houden. Je moet volgens de pasjes lopen van de bazen. Ontzettend veel maffia. Als je een andere mening hebt dan mes door je keel. Niet alleen als journalist.

Men probeert Rusland open te laten bloeien. Maar dit gaat gepaard met veel geweld. Heb je gezien wat er laatst is gebeurd tijdens een LGBT mars? Mannen met kale koppen en bivak mutsen verstoorden de parade voor gelijke rechten. En dat ging gepaard met geweld. En wie loop er voorop? Precies de bischoppen. De grootste pedofielen

In Siberië is de helft verslaafd aan heroine. Men wil de daklozen in Rusland afschieten ( en dat is geen leugen) . Er zijn miljoenen straatkinderen in Rusland. Iedereen loopt langs hen heen. Deze kinderen moorden ook mensen om poen. Er leven mensen onder de grond. Ze hebben niets. Mensen die alles voor hun moeder land hebben gedaan worden gewoon aan hun lot overgelaten. Er is geen sociaal netwerk. Niets.

Corruptie, geweld, drugs en onderdrukking, armoede

Mooi land hé want ze zijn 'tegen' homo's

Ga toch weg man
Wat een gejank eigenlijk man. Ik las je eerste alinea toen je het bericht postte maar wilde er later uitgebreid op terugkomen omdat ik in de veronderstelling was dat je met gefundeerde kritiek zou komen. Ik lees hier alleen maar persoonlijke frustratie jegens Rusland zonder enige melding van bronnen. Blijkbaar was jouw aanleiding dat ik Rusland zat te ''promoten'' maar feit is dat ik mij positief opstel tegenover het beleid dat Poetin voert, namelijk waarin kinderen onder de 13 jaar beschermd dienen te worden. Oh, en als je echt denkt dat er een poging wordt gedaan om Rusland open te laten bloeien door slechts LGBT parades tegen te gaan, dan moet ik je teleurstellen en raad ik je aan om je blik op Rusland te verbreden.

Hier nog wat leesvoer:

http://www.volkskrant.nl/(...)o-populair~a4088582/
http://time.com/3088126/putins-popularity-hits-87-russia/
http://curiales.nl/2015/03/01/nemtsov-putin-wederom-de-boeman/
http://www.express.be/bus(...)ir-blijft/209600.htm
http://www.ipsos-nederlan(...)ulair-ondanks-crisis
http://www.wsj.com/articl(...)176440685507962.html
pi_156014994
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 september 2015 09:31 schreef SicSicSics het volgende:

Fundamentalistisch geworteld? Volgens mij is verandering per definitie niet fundamentalistisch. Tevens was het een redelijk nieuw idee, dus dat klopt dat het niet zo diep geworteld was.
Volgens jou was het geen verandering maar een trend die z'n intrede reeds voor Marx had gedaan; dus geen ''plotse'' verandering. Mijn punt was dat het misschien zo kan zijn dat het indertijd reeds gaande was maar niet zo fundamentalistisch geworteld in de Russische samenleving van 1917 e.v. (tot aan Stalin, that is).

quote:
Je gaat nu weer ergens anders over door. :) Dit gaat niet over homoseksualiteit, maar over vreemdgaan. Overigens nog steeds iets wat mensen in vrijheid mogen doen van mij. Daar heeft een overheid of wetgeving niets over te zeggen. Een tegen campagne is natuurlijk prima, maar waarom is dat geen 'indoctrinatie'?

Indoctrinatie is iets anders dan 'de boodschap staat me niet aan, dus het is indoctrinatie'.
Nee hoor :) Je had het over ''christelijke angsten'' n.a.v. mijn lijstje met (naar mijn mening) decadente ontwikkelingen en ik borduur daar op verder om je aan te tonen dat die angsten niet slechts ''christelijke angsten'' zijn.

quote:
Ik heb liever dat een mens helemaal nooit 'tot eigendom' wordt gemaakt. :')
Dus je zult je partner ook nooit voorstellen als ''dit is mijn vriend(in)/vrouw/man'' ?

quote:
Dát is een fundamentalistisch standpunt. :D Zie je hem?
Voortschrijdend inzicht. Daarom.
En verder? Dat is geen antwoord op de vraag waarom het heel lang heeft gewerkt en nu plots veranderen moet.

quote:
Volgens mij maak je de haat en wrok groter dan ze is. :)
Nope, al hetgeen Rusland + Poetin representeert, wordt afgedaan als negatief. Maar dat maakt mij niet uit.

quote:
Je hoeft ook geen explicite wetten te hebben om te kunnen onderdrukken. Je kunt soms zelfs beter in algemeenheden en vaagheden blijven, zodat je wat ruimte heb om er je eigen schwung aan te geven. ;)
En wat houdt dat in? Ben je het dan eens met hetgeen de rechtbank in Amsterdam in 1989 zei: ''nergens in de wet staat dat het huwelijk alleen bedoeld is voor een man en een vrouw, maar dat neemt niet weg dat de wetgever het huwelijk wel degelijk bedoeld heeft voor een man en een vrouw''. Algemeenheden en vaagheden, ja?

quote:
Verder begrijp ik je punt nu niet meer helemaal. Wat wil je nou zeggen?
Haha dat heb je grotendeels aan jezelf te danken hoor. Ik geef antwoorden op hetgeen je stelt en probeer hier en daar nog naar bronnen te refereren, maar geen antwoord. Dus wat dat betreft zie ik in je posts een mooie overeenkomst met hetgeen controlaltdelete in zijn onderschrift heeft staan. Ik denk dat ik zijn onderschrift maar volg wat betreft het laatste zinnetje ;)
pi_156015634
quote:
Heb deze reeks de afgelopen dagen bekeken en ik moet zeggen dat het een zeer interessante mini-docu is. Dank ook aan Manke en Ali_boo voor de aanvullende informatie hier omtrent ^O^

Desondanks had ik toch moeite met het gedeelte over Hitler. Het kwam op mij over als iets te pro-Hitler om het maar even zo aan te duiden. Voor mij was dit totaal een nieuwe dimensie. Zo wordt er bijv. een lijstje met Europese leiders gegeven, waaronder Mussert en die werd als protestants bestempeld. Maar hier in NL was Mussert nooit premier? Of bedoelen ze daarmee ''de facto'' leider van het Nederlandse volk, zoals de nazi's hem presenteerde?

Ik moet eerlijk toegeven dat de scenes waarop te zien waren hoe de echte betekenis van vrijmetselaars op straat uitgebreid tentoon werden gesteld, alsook de sluiting van loges, goed om te zien was. Ik wist niet dat Hitler anti-freemasons was. De twijfel komt namelijk vanwege Hitlers (en de zijnen, zoals Himmler) occulte praktijken zoals de Thule gemeenschap. Is dit een fabel door de geallieerden of was hij hier wel bij betrokken?

Tot slot wordt er geen melding gemaakt van de Jodenvervolging. Er wordt benadrukt dat Hitler gelovig was (christelijk/katholiek) maar over de holocaust wordt gezwegen. Dat vind ik eerlijk gezegd wel een kwalijke zaak. Afgezien van alle andere onderdelen van de serie, vind ik het moeilijk om mee te gaan in de ''appeasement'' van Hitler. Wat vinden jullie daarvan?
pi_156018895
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 23:34 schreef Aguia het volgende:

[..]

Wat een gejank eigenlijk man. Ik las je eerste alinea toen je het bericht postte maar wilde er later uitgebreid op terugkomen omdat ik in de veronderstelling was dat je met gefundeerde kritiek zou komen. Ik lees hier alleen maar persoonlijke frustratie jegens Rusland zonder enige melding van bronnen. Blijkbaar was jouw aanleiding dat ik Rusland zat te ''promoten'' maar feit is dat ik mij positief opstel tegenover het beleid dat Poetin voert, namelijk waarin kinderen onder de 13 jaar beschermd dienen te worden. Oh, en als je echt denkt dat er een poging wordt gedaan om Rusland open te laten bloeien door slechts LGBT parades tegen te gaan, dan moet ik je teleurstellen en raad ik je aan om je blik op Rusland te verbreden.

Hier nog wat leesvoer:

http://www.volkskrant.nl/(...)o-populair~a4088582/
http://time.com/3088126/putins-popularity-hits-87-russia/
http://curiales.nl/2015/03/01/nemtsov-putin-wederom-de-boeman/
http://www.express.be/bus(...)ir-blijft/209600.htm
http://www.ipsos-nederlan(...)ulair-ondanks-crisis
http://www.wsj.com/articl(...)176440685507962.html
Daarom is Rusland zo goed? Omdat ze kinderen tot 13 jaar beschermen? ik merk daar zelf niets van in Rusland. En wat merk jij daarvan buiten je internet?

Zo is incest eigenlijk niet verboden. Het staat niet zo in de wet zoals hier. Ze beschermen hun kinderen uitstekend ja.

De meeste kinderen in arme delen van Rusland worden geslagen omdat papa of mama weer dronken is. In Siberie is wellicht de helft verslaafd aan heroine.

Maar de overheid beschermd de kinderen heel goed ja.
Kan Nederland nog wat van leren.

Mijn post is niet tegen Rusland. Ik geef toe er speelde veel emotie bij ivm het verleden ( februari 1944)

Deze gebeurtenis is doorgeven door mijn grootouders dus voel soms wraak. Zeker als hier iemand Rusland loopt te verdedigen en aan kontlikken doet.

Maar oh wacht wat er gebeurd is in 1944 zal wel een hoax zijn niet waar? Al denk ik dat 90% van de mensen hier niet eens weten wat er is gebeurd in 1944. De daders zijn nooit gestraft. Sterker nog :{

Maar ik kom graag in Rusland prachtig land (als je geld hebt) Ik haat het systeem. En jij juicht dat systeem toe zonder te weten wat je toejuicht. Dat is erg triest.

Maar het was idd een emotionele post. Sorry. Ga vooral door met promoten van het Russische syteem
  zaterdag 12 september 2015 @ 19:24:21 #7
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156030583
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 september 2015 09:24 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Maar ik kom graag in Rusland prachtig land (als je geld hebt) Ik haat het systeem. En jij juicht dat systeem toe zonder te weten wat je toejuicht. Dat is erg triest.

Maar het was idd een emotionele post. Sorry. Ga vooral door met promoten van het Russische syteem
En hoe denk je dan over het systeem in de rest van de wereld?
Feyenoord!
  zaterdag 12 september 2015 @ 21:25:10 #8
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_156034709
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 september 2015 00:19 schreef Aguia het volgende:

[..]

Heb deze reeks de afgelopen dagen bekeken en ik moet zeggen dat het een zeer interessante mini-docu is. Dank ook aan Manke en Ali_boo voor de aanvullende informatie hier omtrent ^O^

Desondanks had ik toch moeite met het gedeelte over Hitler. Het kwam op mij over als iets te pro-Hitler om het maar even zo aan te duiden. Voor mij was dit totaal een nieuwe dimensie. Zo wordt er bijv. een lijstje met Europese leiders gegeven, waaronder Mussert en die werd als protestants bestempeld. Maar hier in NL was Mussert nooit premier? Of bedoelen ze daarmee ''de facto'' leider van het Nederlandse volk, zoals de nazi's hem presenteerde?

Ik moet eerlijk toegeven dat de scenes waarop te zien waren hoe de echte betekenis van vrijmetselaars op straat uitgebreid tentoon werden gesteld, alsook de sluiting van loges, goed om te zien was. Ik wist niet dat Hitler anti-freemasons was. De twijfel komt namelijk vanwege Hitlers (en de zijnen, zoals Himmler) occulte praktijken zoals de Thule gemeenschap. Is dit een fabel door de geallieerden of was hij hier wel bij betrokken?

Tot slot wordt er geen melding gemaakt van de Jodenvervolging. Er wordt benadrukt dat Hitler gelovig was (christelijk/katholiek) maar over de holocaust wordt gezwegen. Dat vind ik eerlijk gezegd wel een kwalijke zaak. Afgezien van alle andere onderdelen van de serie, vind ik het moeilijk om mee te gaan in de ''appeasement'' van Hitler. Wat vinden jullie daarvan?
de maker is een 'nazi' sympathisant en ontkent de holocaust, maar wel met de nodige argumenten, niet uit blinde jodenhaat, z'n 6 uur durende docu over adolf op tgsnt.tv legt het eea uit, op youtube is het wereldwijd geblockt.

https://www.reddit.com/r/(...)_the_greatest_story/

Op Twitter spamt ie er ook veel mee, z'n plaatjes zeggen genoeg.
https://mobile.twitter.com/tgsnttv

Ik werd erg onrustig van communism by the backdoor, ben na deel 5 gestopt :P
pi_156035421
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 september 2015 21:25 schreef Manke het volgende:

[..]

de maker is een 'nazi' sympathisant en ontkent de holocaust, maar wel met de nodige argumenten, niet uit blinde jodenhaat, z'n 6 uur durende docu over adolf op tgsnt.tv legt het eea uit, op youtube is het wereldwijd geblockt.

https://www.reddit.com/r/(...)_the_greatest_story/

Op Twitter spamt ie er ook veel mee, z'n plaatjes zeggen genoeg.
https://mobile.twitter.com/tgsnttv

Ik werd erg onrustig van communism by the backdoor, ben na deel 5 gestopt :P
Ik vermoed dat dat hier ook niet de bedoeling is.
pi_156035812
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 september 2015 19:24 schreef Japie77 het volgende:

[..]

En hoe denk je dan over het systeem in de rest van de wereld?
Don't know. Ik ben geen wereldburger en weet niet hoe is om in Cuba te wonen bijvoorbeeld.
Ik woon in het vrije Westen. I love it. Vrijheid gelijkheid en broederschap. Voor mij perfect
  zaterdag 12 september 2015 @ 22:05:09 #11
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_156036154
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 september 2015 21:43 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik vermoed dat dat hier ook niet de bedoeling is.
ja dat weet ik inmiddels wel na talloze bans :) vertelde wat over de maker en hoe hij over de hc denkt, aangezien hij erover zweeg in cbtb, tgsnt spreekt er ook amper over, maar de maker ontkent het vziw als ik naar z'n tweets kijk.

[ Bericht 1% gewijzigd door Manke op 12-09-2015 22:17:28 ]
  zondag 13 september 2015 @ 09:40:23 #12
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156042964
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 september 2015 21:54 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Don't know. Ik ben geen wereldburger en weet niet hoe is om in Cuba te wonen bijvoorbeeld.
Ik woon in het vrije Westen. I love it. Vrijheid gelijkheid en broederschap. Voor mij perfect
Ok dus jij gelooft dat er in het "Vrije westen" geen propaganda voor komt zoals in Rusland? Of missstanden zoals in Rusland?
Feyenoord!
pi_156043318
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)m-bij-herdenking-911

Ik vraag me af in hoeverre die IS accounts daadwerkelijk gerund worden door IS leden. Deze man blijkt een Joodse man te zijn die bezig was met opruien en zich voordeet als IS terrorist.

Artikel: http://www.thedailybeast.(...)d-jewish-lawyer.html
pi_156043765
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 09:40 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Ok dus jij gelooft dat er in het "Vrije westen" geen propaganda voor komt zoals in Rusland? Of missstanden zoals in Rusland?
Mag ik je iets zeggen? De media in het Westen vertellen geen onzin. Of wel?

Ik mag spugen op Rutte. In Rusland mag je geen kritiek in het openbaar brengen tegen Putin. Want het betekent net niet je doodvonnis maar het einde van je veiligheid. Als journalist moet je voor Putin zijn , niet tegen.

De enige 'propaganda' in het Vrije Westen is een sterk Europa (EU). Omdat door de economishce crisis in 2008 , werkeloosheid en vluchtelingen propageert Brussel meer eenheid onder alle staten van Europa.
En dat is (voor mij) de enige propaganda in het Westen.

Daarnaast zijn de geldbeleggers die de dienst uitmaken in Europa. Dat is een economisch propaganda (Putin heeft daar ook last van)

Misstanden zijn er in het Westen wel maar van een andere orde dan in Rusland.
  zondag 13 september 2015 @ 10:56:28 #15
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_156043839
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 10:19 schreef Inspireme het volgende:
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)m-bij-herdenking-911

Ik vraag me af in hoeverre die IS accounts daadwerkelijk gerund worden door IS leden. Deze man blijkt een Joodse man te zijn die bezig was met opruien en zich voordeet als IS terrorist.

Artikel: http://www.thedailybeast.(...)d-jewish-lawyer.html
Hahaha, deze oppertrol. _O_
  zondag 13 september 2015 @ 10:57:21 #16
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156043854
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 10:52 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Mag ik je iets zeggen? De media in het Westen vertellen geen onzin. Of wel?

Ik mag spugen op Rutte. In Rusland mag je geen kritiek in het openbaar brengen tegen Putin. Want het betekent net niet je doodvonnis maar het einde van je veiligheid. Als journalist moet je voor Putin zijn , niet tegen.

De enige 'propaganda' in het Vrije Westen is een sterk Europa (EU). Omdat door de economishce crisis in 2008 , werkeloosheid en vluchtelingen propageert Brussel meer eenheid onder alle staten van Europa.
En dat is (voor mij) de enige propaganda in het Westen.

Daarnaast zijn de geldbeleggers die de dienst uitmaken in Europa. Dat is een economisch propaganda (Putin heeft daar ook last van)

Misstanden zijn er in het Westen wel maar van een andere orde dan in Rusland.
Nee precies. De media in het westen vertellen geen onzin inderdaad. Wat er in de krant staat in Nederland en op het journaal komt is niks minder dan DE ABSOLUTE WAARHEID. ;)

Lang leve het westen! Lang leve de democratie! Lang leve het vrije nieuws in het westen!
Feyenoord!
pi_156043917
quote:
10s.gif Op zondag 13 september 2015 10:56 schreef Terecht het volgende:

[..]

Hahaha, deze oppertrol. _O_
Zou hij ook op FOK! zitten?
pi_156044977
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 10:57 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Nee precies. De media in het westen vertellen geen onzin inderdaad. Wat er in de krant staat in Nederland en op het journaal komt is niks minder dan DE ABSOLUTE WAARHEID. ;)

Lang leve het westen! Lang leve de democratie! Lang leve het vrije nieuws in het westen!
Probeer jezelf te bevrijden.
  zondag 13 september 2015 @ 12:36:29 #19
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_156045587
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 12:09 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Probeer jezelf te bevrijden.
Ik ben al vrij vrij door oa te zien dat het nieuws in het westen net zo goed propaganda is als dat in Rusland of waar dan ook ter wereld. Als media in handen zijn van bedrijven of overheden zullen deze snel geneigd zijn om geen dingen in het nieuws te brengen waar ze nadeel van ondervinden. Verder is het zo dat media vaak letterlijk nieuwsberichten kopieren van persbureaus wat ook neer komt op pure propaganda. Ook heeft de CIA er een handje van om vriendschappen aan te knopen met westerse journalisten en zo bepaald nieuws te spinnen. Dat zijn zo even een paar factoren waarom westers nieuws net zo goed propaganda is.
Feyenoord!
pi_156046272
Het is hier wat dat betreft 100 keer beter dan in Rusland.

En dan zeg ik niet dat het hier allemaal prima is.
pi_156046420
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 september 2015 09:24 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Daarom is Rusland zo goed? Omdat ze kinderen tot 13 jaar beschermen? ik merk daar zelf niets van in Rusland. En wat merk jij daarvan buiten je internet?

Zo is incest eigenlijk niet verboden. Het staat niet zo in de wet zoals hier. Ze beschermen hun kinderen uitstekend ja.

De meeste kinderen in arme delen van Rusland worden geslagen omdat papa of mama weer dronken is. In Siberie is wellicht de helft verslaafd aan heroine.

Maar de overheid beschermd de kinderen heel goed ja.
Kan Nederland nog wat van leren.

Mijn post is niet tegen Rusland. Ik geef toe er speelde veel emotie bij ivm het verleden ( februari 1944)

Deze gebeurtenis is doorgeven door mijn grootouders dus voel soms wraak. Zeker als hier iemand Rusland loopt te verdedigen en aan kontlikken doet.

Maar oh wacht wat er gebeurd is in 1944 zal wel een hoax zijn niet waar? Al denk ik dat 90% van de mensen hier niet eens weten wat er is gebeurd in 1944. De daders zijn nooit gestraft. Sterker nog :{

Maar ik kom graag in Rusland prachtig land (als je geld hebt) Ik haat het systeem. En jij juicht dat systeem toe zonder te weten wat je toejuicht. Dat is erg triest.

Maar het was idd een emotionele post. Sorry. Ga vooral door met promoten van het Russische syteem
Je verontschuldigt je voor de hoog opgelopen emotie maar vervolgens gooi je er nog een schepje boven op? Wat is nu precies de bedoeling? Je probeert aantijgingen te plaatsen die je erna weer probeert te verdedigen. Ik snap je hele post niet. Eerst bestaat er incest en daarna is het een prachtig lang en dan is je post niet meer gericht tegen Rusland?

Verder begrijp ik niet wat je bedoeld als je zegt dat je het systeem haat. Dat geldt dan eveneens voor het ''vrije westen''. In Nederland heb je geen drugs verslaafden? Geen armoede? Volgens jou hebben we het allemaal maar prima hier.
pi_156046481
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 10:52 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Mag ik je iets zeggen? De media in het Westen vertellen geen onzin. Of wel?

Ik mag spugen op Rutte. In Rusland mag je geen kritiek in het openbaar brengen tegen Putin. Want het betekent net niet je doodvonnis maar het einde van je veiligheid. Als journalist moet je voor Putin zijn , niet tegen.

De enige 'propaganda' in het Vrije Westen is een sterk Europa (EU). Omdat door de economishce crisis in 2008 , werkeloosheid en vluchtelingen propageert Brussel meer eenheid onder alle staten van Europa.
En dat is (voor mij) de enige propaganda in het Westen.

Daarnaast zijn de geldbeleggers die de dienst uitmaken in Europa. Dat is een economisch propaganda (Putin heeft daar ook last van)

Misstanden zijn er in het Westen wel maar van een andere orde dan in Rusland.
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 10:57 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Nee precies. De media in het westen vertellen geen onzin inderdaad. Wat er in de krant staat in Nederland en op het journaal komt is niks minder dan DE ABSOLUTE WAARHEID. ;)

Lang leve het westen! Lang leve de democratie! Lang leve het vrije nieuws in het westen!
Wat Japie zegt.

Dat van censuur is gewoon BS. Ik heb je daarvoor een link gestuurd, waarom je lees je dat niet eerst? Het beste voorbeeld is nog Nemtsov die in de westerse media als een martelaar werd afgestempeld en Russische (lees: westerse) democratie zou brengen. Hij had half niet de populariteit die hier destijds gepropageerd werd. Hier nog maar is de link:

http://curiales.nl/2015/03/01/nemtsov-putin-wederom-de-boeman/
pi_156046499


[ Bericht 100% gewijzigd door Aguia op 13-09-2015 13:25:02 ]
pi_156046552
Zeg Aguia, leukk al dat gepraat over Rusland. Maar wat is 't complot? :@
Nait Soezn Moar Broezn
pi_156046582
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 september 2015 21:25 schreef Manke het volgende:

[..]

de maker is een 'nazi' sympathisant en ontkent de holocaust, maar wel met de nodige argumenten, niet uit blinde jodenhaat, z'n 6 uur durende docu over adolf op tgsnt.tv legt het eea uit, op youtube is het wereldwijd geblockt.

https://www.reddit.com/r/(...)_the_greatest_story/

Op Twitter spamt ie er ook veel mee, z'n plaatjes zeggen genoeg.
https://mobile.twitter.com/tgsnttv

Ik werd erg onrustig van communism by the backdoor, ben na deel 5 gestopt :P
Aaah dat verklaart een hoop :9

Ik had echt moeite om dat gedeelte te accepteren en de overige delen waren inderdaad verontrustend. Vooral hoe de muziekindustrie zich profileert en dat ze keer op keer nieuwe artiesten weten te rekruteren die zich ervoor willen inspannen.

ff die linkjes kijken
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')