abonnement Unibet Coolblue
pi_156006470
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 september 2015 18:29 schreef Sylver_ het volgende:
Nora kan heel netjes met bestek eten, maar meestal heeft ze honger en besluit ze dat het met haar handen sneller gaat :P Hier dus vaak ook nog een kliederboel, maar de grond is meestal nog wel schoon.

Aapie; volgens mij is Nora wel snel met praten. Heb nu al een paar keer gehad dat mensen dachten dat ze (bijna) 3 was, ook doordat ze niet heel klein is denk ik. Ik denk dat het best snel zou kunnen gaan met Kaylee nu, als ze nu net meer begint te praten.
Ik verbeter Nora niet als ze een eigen woord gebruikt of een woord verkeerd uitspreekt, maar herhaal dan in een reactie gewoon het juiste woord. Op een gegeven moment neemt ze die dan automatisch over :)
Ik doe maar even een +1, soms is Nora net Ellie :D.
Home is where the O+ is...
pi_156006611
Hier wordt soms heel netjes gegeten, met bestek, heel aandachtig, en dan belandt vrijwel alles keurig in zijn mond. Maar meestal stopt hij de stronken broccoli in zijn oor terwijl hij een doolhof van rijst maakt op zijn voorhoofd, maar dan wel als hij pas vol zit want er wordt eerst gegeten, geklier is een teken dat hij genoeg heeft. Ik heb in de keukenkast een stapel washandjes liggen en na elke maaltijd wordt hij schoon gepoetst. Snijden mag hij overigens zelf doen, het lukt alleen vaak nog niet goed.
pi_156006754
Luuk is rond de meter en 15.5 kilo. Hij eet bijna niets maar groeit wel. Leeft dus echt van de lucht en de liefde gok ik.
We zijn vandaag weer een keer samen naar de julianatoren geweest. T was weer enorm genieten. Vorige keer dat we er waren was er sprookjes feest. Hij vond de voorstelling toen heel erg eng. Nu was vandaag de voorstelling van Thomas de trein. Luuk wilde eerst de tent niet in. Want eng. Toch gegaan en toen de voorstelling van Thomas begon durfde hij toch te kijken. Op t eind klapte hij enthousiast mee O+
Verder moeten de attracties zo hard mogelijk gaan....

*poef* nu is het weg
pi_156007239
Hier geen nette eter. Ze eet inderdaad ook nog veel met haar handen. Hulp wil ze niet.

Leuke foto KJ.

Wii zijn vandaag naar de Efteling gegaan. Was echt heel erg leuk en Riley heeft ontzettend genoten. O+
pi_156009304
Leuke foto KJ!

En Riley in de Efteling. Post ook even je paddestoel foto! O+
pi_156009341
Mijn hart maakte een sprongetje toen ze vandaag samen en spontaan met z'n drietjes hand in hand in een kringetje in de zon en in de tuin gingen dansen. Je kon me opvegen O+
pi_156009735
Oh wow! Dat lijkt mij echt het schattigste ooit Kyara!
Rammel rammel O+
Leuk Omen! Efteling is tof! En verder ben ik niet gekomen met lezen ;)
  vrijdag 11 september 2015 @ 21:48:45 #83
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_156010561
Haha Cwen, ik herken ook vaak Nora in je beschrijvingen van Ellie :Y

Je zou niet zeggen dat hij weinig eet, kaatje. Grote jongen al! O+

Leuk de Efteling, Omen. Foto? :)

En hoe schattig Kyara! Ik zou ook een plasje zijn O+ O+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_156010637
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 september 2015 19:40 schreef Cwen het volgende:

[..]

Ik doe maar even een +1, soms is Nora net Ellie :D.
Ik dacht ook net (na het lezen van je vorige post) 'Huh, dit heb ik toch net gelezen? Weet ze nu al niet meer dat ze dat net verteld heeft?'
Bleek de post van Sylver te zijn :+
pi_156010691
Oh en Ow haat vieze handen dus eet redelijk netjes ;)

En ik heb hem woensdag op de weegschaal gezet: 11.1 kg en 92 cm... Mijn lange dunne O+
pi_156011160
Tally ik herken je post (alweer :') ).
Rosalie kan heel lief zijn en vindt alles goed. Maat ze heeft ook momenten dat ze eigenlijk al hysterisch begint. Dan denk ik 'wat gebeurd er nu dat ze zo hysterisch is?' Volgens mij niks.
Ik ben haar nu wel aan het leren dat ik haar dan vaak juist nìet begrijp, omdat ze tussen het gillen/snikken door gewoon niet goed te verstaan is.
Het is vaak ook wel frustratie dat iets niet lukt.
Op vakantie kwam ze naar me toe: ik moest de handdoek om haar doen zodat ze een koningin was. Ik: :?
Hoe moet dat dan?
Rosalie gelijk over de flos. Na wat verkeerde houdingen kwam ik erachter dat hij onder haar armen door om haar middel gewikkeld moest. Maar mèn, dat kan ik toch ook niet weten.

Ik heb dr kast van Rosalie uitgemest en ze heeft duidelijk een maatje groter nodig. Ze is van eind maart 2013. Maat 92 is neg niet lang genoeg voor het mooie, niet bij haar lijfje en niet bij de mouwen.
Maar geen idee of de h&m ook losse 98 heeft, of dat je alleen 98/104 daar hebt. Ik wil ze eigenlijk nog niet meenemen om te shoppen.
(Bedenk net dat ik in mijn pauze ook mooi naar v&d kan. Dan weet ik dat 98 goed valt. Maar als iemand antwoord op de h&m vraagt heeft: graag).

Met eten wil ze niet geholpen worden (lees: wederom krijsbui) dus het wordt vaak een rommeltje. Ik vind dat niet heel erg, als ze maar lekker eet. Maar mijn vriend kan er wat minder goed tegen dus dan wordt het mopperen en gooit Rosalie uit protest haar kont tegen de krib en eet niet meer. En dan wordt dat weer een issue....*zucht* soms zitten die twee elkaar zo in de weg.

We zijn vannacht thuisgekomen van 2 weken vakantie. We landden om 01.00 op Schiphol. Ze heeft wel even geslapen op schoot, maar alles bij elkaar niet meer dan 2 uurtjes. Daarna in de taxi naar huis. Daarin heeft ze wel liggen slapen. Wexwaren om 03.15 thuis en ik heb ze zo in bed kunnen leggen. Om 09.30 wad ze weer wakker. Helaas met een hele grote voorraad snot en in de loop van de ochtend is ze haar stem verloren. We zijn hem nog steeds aan het zoeken. Sneutje.
Hopelijk knapt ze snel op.
pi_156011224
Kyara, dat is echt lief O+

Jeetje Loj. Echt een lange dunne. Riley is 10,5 kilo en een cm of 86

Hier de paddenstoelfoto O+

pi_156013661
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 16:23 schreef PureEvil het volgende:
Waarom mag ze niet zelf vlees snijden?
Ik vind persoonlijk een mes best gevaarlijk voor een peuter :@ (ooit pakt ze hem wel eens bij mij weg, en dan zwaait ze er wat mee in de rondte) en een mes van zon kinderbestekje is dan weer niet scherp genoeg om een stuk vlees mee te snijden. Dus ik wacht er liever nog even mee eigenlijk. Maar misschien ben ik er dan te voorzichtig mee ofzo..
  vrijdag 11 september 2015 @ 23:54:24 #89
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_156014920
Dat moet je ze gewoon aanleren. Leren dat je mes niet is om mee te zwaaien maar om je vlees te snijden of brood te smeren.

En laten we eerlijk zijn. De meeste messen uit de keukenla zijn niet echt scherp te noemen
pi_156016286
KJ en Omen, wat een lieve foto's!

Danic, beterschap met je meisje... ;(

Hier geen mes, alleen een vork of lepel. Vlees doen we niet aan, dus dat hoeft ook niet gesneden te worden. Groenteburger oid snijd ik zelf in stukjes.
Vind dat eigenlijk niet zo nodig, dat netjes eten. Hark zelf ook alles met een lepel naar binnen :')
pi_156018187
Omen wat een lieve foto!

Kaatje mooi mannetje! Hier krijg Jan genoeg binnen maar warm eten is echt matig maja groeit ook goed!

Jan kan wel helpen met snijden maar dan mesje en wat hij snijd in de hand, is voorzichtig met messen.
Teun is nu echt bezig met bestek gaan eten wil alles zelf doen dus lepel, slagveld valt meestal mee en de hond heeft al bedacht onder zijn stoel te gaan zitten.

Jan was de laatste tijd erg lastig, snel boos en ontzettend lomp. Sins een aantal dagen merk je dat hij een sprongetje heeft gemaakt vooral geestelijk. Praat meer, duidelijker, nieuwe woorden, weet alle plaatjes van kiki deze maand. Kiki voor volgende maand had de gastouder hem laten zien en gaat over het verkeer wist hij alles behalve zebrapad.
Teun pakt het kiki systeem ook goed op komt zelf met kaartjes aan als hij wat gezien heeft, zegt spin en slak

[ Bericht 18% gewijzigd door Goitske op 12-09-2015 07:43:16 ]
pi_156018291
Kyara, dat klinkt als een heerlijk stel! O+

Hier wel een mes. Meestal die van het kinderbestek. Prima om je aardappels en groente doormidden te "snijden". Soms vraagt hij mijn mes, als hij iets als vlees wil snijden. Maar vlees eet hij niet graag, dus dat gebeurd niet zovaak. Als hij mijn mes leent, snijdt hij daar netjes mee. Als je er gekke dingen mee gaat doen, dan kun je het inleveren.
Hij wil ook wel het aardappelschilmesje/scherpe koksmes voor de champignons, maar dat mag hij mooi met een gewoon mes doen. Dat is me wel te scherp. En een gewoon mes werkt ook.

Danic, wel lekker rustig zonder stem ;) nee, geintje: beterschap!

Hier wordt lekker gehoest. Daan was begin van de week ook wat kortaf en mopperig, dat is nu wel over, maar dat hoestje blijft hangen. Vooral begin van de ochtend. Niet meer de halve nacht, dat is al een verbetering ;)

Wij gaan over een uurtje weer richting kleuterzwemmen.
pi_156018812
Zoë: Mama, Féline denkt dat haar broodje en worst er voor de sier liggen.

Waarop Féline antwoord: Ik heb gewoon een beetje rust nodig :')

Ze is ontzettend verkouden en herft gister vanaf 3 uur 's middags tot een uur of 8 bijna aan één stuk gehuild dus ik denk dat die verkoudheid dr wel in de weg zit. Wel vanmorgen pas om half 9 wakker geworden.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_156035659
Wat een leuke foto Shandaly! :D

Wat goed dat ze zo een taalsprong heeft gemaakt en nu zo goed kletst!

Verder niet bijgelezen.

D is ook al meer aan het kletsen, 2 woordzinnetjes gaan goed. 3woordzinnetjes ook al af en toe. Hij begrijpt ook heel goed wat wij zeggen, al blijft de logopedie om het hoekje kijken als het praten nu weer minder wordt.

Psz gaat goed, hij gaat er graag naartoe. Ook geen traantjes meer bij het weggaan. En je merkt nu al na een paar weken dat hij ook meer en meer met andere 'vreemde' kindjes wil spelen en er contact mee probeert te maken.
Mijn leven begon voor de 2de keer toen ik Djeez ontmoette en werd compleet op 26 april 2013 met de geboorte van onze zoon.
pi_156037285
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 19:44 schreef L-E het volgende:
Hier wordt soms heel netjes gegeten, met bestek, heel aandachtig, en dan belandt vrijwel alles keurig in zijn mond. Maar meestal stopt hij de stronken broccoli in zijn oor terwijl hij een doolhof van rijst maakt op zijn voorhoofd, maar dan wel als hij pas vol zit want er wordt eerst gegeten, geklier is een teken dat hij genoeg heeft. Ik heb in de keukenkast een stapel washandjes liggen en na elke maaltijd wordt hij schoon gepoetst. Snijden mag hij overigens zelf doen, het lukt alleen vaak nog niet goed.
+1 op alles! :D Echt zo herkenbaar!

E vraagt trouwens zelf ook vaak om handen poetsen (of liefst nog wassen bij de kraan) tijdens het eten :') En ze eet met kinderbestek. Brood smeren mag ze zelf en kan ze ook best goed, en snijden doet ze hard haar best op, maar ze houdt de messen structureel ondersteboven :')
pi_156037378
Handen wassen is hier ook de bom ja! 'Met heep, mama' :D
pi_156037396
_O- O+!
pi_156037435
En alles zelluf willen doen, mama mag vooral niet helpen
Mijn leven begon voor de 2de keer toen ik Djeez ontmoette en werd compleet op 26 april 2013 met de geboorte van onze zoon.
pi_156037501
Jaaa idd! 'Helf doen, mama' :D
pi_156037694
Van het zelluf doen maak ik maar flink gebruik voordat ze dalijk puber is en ineens niks meer zelf kan( of daar lijkt het
op). Dus maakt Jolie haar bed op, dekt ze tafel, helpt ze met groenten snijden en wassen, en stofzuigen, stoffen en in de gang mag ze dweilen. Afdrogen doen we met 2 handdoeken, zij de 1 ik de ander, dat word gedoogd door madame.
Geweldig leuke leeftijd dit! Zo zoekend naar grenzen, maar toch ook nog zo graag dichtbij je zijn .
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')