Nou, ik geloof dat ik er één van beide zou maken. Ik associeer het toch het meest met hartig, dus denk dat dat dan mijn voorkeur heeft.quote:Op woensdag 9 september 2015 21:40 schreef friekin_ het volgende:
Benieuwd naar de meningen hier: liever zoet of hartig?
Boh, met veel champignonragout uit een potjequote:Op woensdag 9 september 2015 21:37 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Kerst vroeger. Pasteitje uit een pakje, vulling uit een blikje. Beiden uit het kerstpakket
Zoetquote:Op woensdag 9 september 2015 21:40 schreef friekin_ het volgende:
Benieuwd naar de meningen hier: liever zoet of hartig?
Leuk om 1 hartige, 1 zoete te makenquote:Op woensdag 9 september 2015 21:40 schreef friekin_ het volgende:
Benieuwd naar de meningen hier: liever zoet of hartig?
Volgens Google is t typisch Pasen, dus dan vind ik t leuk om t dan te maken! En ik heb geen oven, dus dan kan ik mooi naar mn moeder, zij blij, ik blijquote:Op woensdag 9 september 2015 21:41 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Boh, met veel champignonragout uit een potje
@DeProf, het hoeft geen pasen te zijn om flaounes te maken toch? m'n vroegere Cypriotische buren maakten die dingen 't hele jaar door!
Laat je tegen die tijd nog even weten hoe het smaakte?quote:Op woensdag 9 september 2015 21:43 schreef DeProf het volgende:
[..]
Volgens Google is t typisch Pasen, dus dan vind ik t leuk om t dan te maken! En ik heb geen oven, dus dan kan ik mooi naar mn moeder, zij blij, ik blij
Zo zit ik hier ook al! En die van Alvin zien er verdorie goed uit!quote:
echt he..quote:Op woensdag 9 september 2015 21:52 schreef Joosie200 het volgende:
Praline et chocolat vol-au-vents, shut up and take my money
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |