Chinees als ontbijt?quote:Op dinsdag 8 september 2015 10:34 schreef Ole het volgende:
Ik had natuurlijk weer Mr tongs
Nu een Wiener Melange oploskoffie
Nee, was gister. Maar heb doggybag dus waarschijnlijk wel als lunch zoquote:Op dinsdag 8 september 2015 11:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Chinees als ontbijt?
Had zojuist 2 gekookte eieren
met ibericoham, 2 bakjes kiwiyoghurt en een paar druiven.
quote:Op dinsdag 8 september 2015 16:51 schreef Diconnected het volgende:
Ik heb vanmiddag hachee gemaakt en dan aardappels en rode kool erbij natuurlijk
Whoaaah wat ziet dat er ongelooflijk lekker uit!quote:
Fijn dat het je gesmaakt heeft maar dit is geen wat ik eerder noemde Tom Kha Kai.quote:
Jummie.quote:Op woensdag 9 september 2015 00:27 schreef FutureFairytale het volgende:
Laatste keer tapas hier
Patatas bravas
Calamares
Varkenswangetjes
Gamba's al ajillo
Arroz al horno
Croqueta de jamón
Chocoladesoftijs toe
Lijken wel lekker, maar je gaat ergens anders heen?quote:Op woensdag 9 september 2015 00:27 schreef FutureFairytale het volgende:
Laatste keer tapas hier
Patatas bravas
Calamares
Varkenswangetjes
Gamba's al ajillo
Arroz al horno
Croqueta de jamón
Chocoladesoftijs toe
Ik had ook nooit de bedoeling tom kha kai te maken maar een noodlesoepje. Recept ook naar eigen wensen aangepast Had ik zin in. En dat is geen tauge maar enokiquote:Op woensdag 9 september 2015 01:28 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Fijn dat het je gesmaakt heeft maar dit is geen wat ik eerder noemde Tom Kha Kai.
Dit is gewoon een eigen variatie op mijn welbekende lunchbowl. Hoop rauwe tauge zie ik. Vind je dat zo lekker even los dat het naar alle waarschijnlijkheid voor de knapperigheid zal zijn. ( ik zie ook iets van dunne bami?,klopt dat?)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bovenstaand en dat komt vanuit dit recensie topic. Tis tenslotte dinsdag geweest en nu woensdagochtend al.
Ja naar huisquote:Op woensdag 9 september 2015 02:37 schreef chufi het volgende:
[..]
Lijken wel lekker, maar je gaat ergens anders heen?
Die heb ik toevallig voor morgenavond in de planning staanquote:
quote:Op woensdag 9 september 2015 13:40 schreef Geerd het volgende:
Heb ook eens een keer een poesje in huis
Hoe ga je die bereiden? Koken of grillen?quote:Op woensdag 9 september 2015 13:40 schreef Geerd het volgende:
Heb ook eens een keer een poesje in huis
quote:Op woensdag 9 september 2015 15:11 schreef golfer het volgende:
[..]
Hoe ga je die bereiden? Koken of grillen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kaas is ook nog niet echt gesmolten weet ik wel, maar wanneer je dat in de pan doet krijg je zo een zooi,quote:Op woensdag 9 september 2015 19:33 schreef Biekuh het volgende:
[..]
Dat ziet er lekker uit maar ik snijd de ui meestal grover.
quote:
Dat is niet het zelfdequote:Op woensdag 9 september 2015 19:46 schreef Ole het volgende:
[..]
De Mac en de BK zitten hier op 50 meter
Zie edit.quote:
Grover of kleiner?quote:Op woensdag 9 september 2015 19:33 schreef Biekuh het volgende:
[..]
Dat ziet er lekker uit maar ik snijd de ui meestal grover.
Holy crap hoe krijg je dat in je mondquote:
Moet je mijn.... aaah te makkelijkquote:Op woensdag 9 september 2015 20:56 schreef Diconnected het volgende:
[..]
Holy crap hoe krijg je dat in je mond
het ziet er iig wel lekker uit. ik zag trouwens vandaag wagyu-burgers bij de aldi in het vriesvak, maar ik durfde het niet aanquote:Op woensdag 9 september 2015 19:39 schreef Geerd het volgende:
[..]
Kaas is ook nog niet echt gesmolten weet ik wel, maar wanneer je dat in de pan doet krijg je zo een zooi,
Ik vind ui wel lekker, als ik ze fijn snij vallen ze er toch tussen uit
ik fijnerquote:Op woensdag 9 september 2015 19:33 schreef Biekuh het volgende:
[..]
Dat ziet er lekker uit maar ik snijd de ui meestal grover.
kleiner als het rauwe ui is, tenminste. maar grof gesneden en dan gebakken is ook wel lekker op een burgerquote:
Arme donald duckquote:Op donderdag 10 september 2015 22:30 schreef Iwanius het volgende:
En daar zijn we weer na een dag buiten de landsgrenzen.
[ afbeelding ]
Zoals te zien in bovenste foto, alvorens huiswaarts werd gekeerd, een klein hapje gedaan bij de HK chinees. Het is tenslotte nog donderdag..
Kun je beter bier drinkenquote:Op vrijdag 11 september 2015 21:21 schreef Geerd het volgende:
Ik dag neem eens zoon pakje vifit zit net zoveel suiker in als frisdrank
Beetje jammer.quote:Op vrijdag 11 september 2015 19:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Net Kung Po Kai met nasi gegeten. Extra pittig besteld maar was niet echt pittig.
Volgens mij is dat geen tauge maar paddestoelen (enoki denk ik?)quote:Op woensdag 9 september 2015 01:28 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Fijn dat het je gesmaakt heeft maar dit is geen wat ik eerder noemde Tom Kha Kai.
Dit is gewoon een eigen variatie op mijn welbekende lunchbowl. Hoop rauwe tauge zie ik. Vind je dat zo lekker even los dat het naar alle waarschijnlijkheid voor de knapperigheid zal zijn. ( ik zie ook iets van dunne bami?,klopt dat?)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bovenstaand en dat komt vanuit dit recensie topic. Tis tenslotte dinsdag geweest en nu woensdagochtend al.
Lekker!quote:Op vrijdag 11 september 2015 22:28 schreef SoS87 het volgende:
Voor het vissen ; tosti's.
Tijdens het vissen ; chippies,
Tussen het vissen door ; lekkere pittige nasi met satestokjes, spiegeleitje, kroepoek en mini-loempias ( wel echt pittig)
Toen tijdens het vissen biertjes en nog wat chips.
Nu nog wat biertjes.
RIPquote:Op zaterdag 12 september 2015 12:47 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Leverworst in natuurazijn.... ik vraag me af waarom mensen dit in hemelsnaam eten dus heb een potje gekocht, ga het zo uitproberen.
[ afbeelding ]
Valt mee. De structuur van de leverworst is een heel stuk steviger dan reguliere leverworst en het was minder zuur dan ik had verwacht. Ik zie zelf niet echt de meerwaarde van de zure smaak dus zal het niet meer kopen. Misschien een keer op een feestje mijn gasten voorzetten om ze te trollen ofzo.quote:
natuurlijk moet datquote:Op zaterdag 12 september 2015 13:42 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Moet er natuurlijk wel 1 proeven, of 2
Lijkt me zo goor hequote:Op zaterdag 12 september 2015 12:47 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Leverworst in natuurazijn.... ik vraag me af waarom mensen dit in hemelsnaam eten dus heb een potje gekocht, ga het zo uitproberen.
[ afbeelding ]
Volgens mij kopen alleen Polen dat graag. Altijd van dat ingeblikte of ingepotte ham e.d.quote:Op zaterdag 12 september 2015 13:53 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Valt mee. De structuur van de leverworst is een heel stuk steviger dan reguliere leverworst en het was minder zuur dan ik had verwacht. Ik zie zelf niet echt de meerwaarde van de zure smaak dus zal het niet meer kopen. Misschien een keer op een feestje mijn gasten voorzetten om ze te trollen ofzo.
Ohw daar vreet jeje echt klem in volgens mijquote:Op zaterdag 12 september 2015 16:37 schreef Zonnetje1981 het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Vanavond dus veel bday hapjes
Hoe vind je de oreo's? Heb ze een paar maanden geleden geproefd en vond de pindakaas smaak erg flauw. Had veel sterker mogen zijn, zeker bij die sterke cacao koekjes.quote:Op zaterdag 12 september 2015 18:22 schreef Kaneelstokje het volgende:
Pre-ontbijt om 4 uur met 2 Rolo toetjes.
Ontbeten met 4 boterhammen, 2 met kaas, 2 met hagelslag.
Voor de lunch een halve rol oreo met pindakaas.
Nu staat het avondeten te pruttelen. Preisoep met chorizo.
De pindakaassmaak was inderdaad niet heel geprononceerd. Misschien dat een dikkere laag beter zou zijn geweest.quote:Op zaterdag 12 september 2015 18:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe vind je de oreo's? Heb ze een paar maanden geleden geproefd en vond de pindakaas smaak erg flauw. Had veel sterker mogen zijn, zeker bij die sterke cacao koekjes.
Zoveel vlees op 1 dagquote:Op zaterdag 12 september 2015 21:09 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Klein voorproefje wat zoal gegeten is vandaag en dat alles komt van deze recensie.
Is tenslotte zaterdag!
Lekker he...Avondeten is gisteravond ook overgeslagen.quote:
Misschien iets Turksquote:Op zondag 13 september 2015 11:03 schreef Njosnavelin het volgende:
Vraagje
Ik wil vanavond deze gevulde aubergines maken. Wat kan ik daar het beste bij serveren? Ik eet zelf geen vlees maar kan dat eventueel wel voor de anderen maken.
[ afbeelding ]
He, vervelend!quote:Op zondag 13 september 2015 16:31 schreef RobinOok het volgende:
Vanavond maar weer eens zelf koken. Faux filletTJE van 718 gram. Ahum...
[ link | afbeelding ]
desporado's zijn killing meestalquote:Op zondag 13 september 2015 22:40 schreef uniekhoorn het volgende:
Warme gepofte zoute popcorn en een Desporado's
wat jezelf maakt ziet er niet heel lekker uit , kan je vrouw wel koken?quote:Op zondag 13 september 2015 11:39 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Lekker he...Avondeten is gisteravond ook overgeslagen.
On topic:
Paar minuten geleden in huiselijke sfeer op herhaling dit zelf geprepareerde voorgerecht verobert ( = eigentijdse Cassave Soep) en nu gereed dit hoofdgerecht (= black eyes beans i.c.m. varkensvlees) i.c.m. een Alfa biertje voor de verandering. Alles zelf vanmorgen geprepareerd gewoon omdat het een huiselijke dag is en ...tenslotte zondag!
quote:Op maandag 14 september 2015 01:46 schreef Thezappa het volgende:
[..]
desporado's zijn killing meestal
Ben niet getrouwd en wat ik maak is gewoon huiselijk eten op een relaxte zondag en wat niemand normaliter maakt. Wat zeg ik: Kun je in geen enkel restaurant in Rotterdam of Amsterdam bestellen en zeker niet op deze wijze. En ik garandeer je dat het smaakte! Zowel de soep als de rijst met o.a.varkensvlees.quote:Op maandag 14 september 2015 01:50 schreef Thezappa het volgende:
wat jezelf maakt ziet er niet heel lekker uit , kan je vrouw wel koken?
Wat is er speciaal aan? Als leek zie ik gewoon rijst met bonen, en een paar hompen vlees met vooral dat linkse stuk op de foto 3/4 e vet??quote:Op maandag 14 september 2015 02:24 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ben niet getrouwd en wat ik maak is gewoon huiselijk eten op een relaxte zondag en wat niemand normaliter maakt. Wat zeg ik: Kun je in geen enkel restaurant in Rotterdam of Amsterdam bestellen en zeker niet op deze wijze. En ik garandeer je dat het smaakte! Zowel de soep als de rijst met o.a.varkensvlees.
Daarnaast selecteer ik mijn vriendin niet op het feit of ze wel goed kan koken want dat kan ik nog alijd als de beste ondanks dat ik het zo weinig mogelijk doe omdat ik gewoon erg lui ben in de basis.
Oh leuk, mijn vader komt uit Amstenrade. Ik vind het trouwens niet zo heel fantastisch bier.quote:Op maandag 14 september 2015 09:55 schreef MutedFaith het volgende:
kudos voor 't Alfa bier trouwens (Ik woon echt op een kwartier afstand van de brouwerij. Ben blij dat 't de laatste tijd eindelijk wat aan bekendheid aan 't winnen is).
Trek nuquote:Op maandag 14 september 2015 12:10 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Daar had ik opeens onnoemelijk veel zin in. Was lekker.
Ik ga zo de super in speciaal voor jou zal ik eens wat halve liters proeven !! (niet in de super dan)quote:Op maandag 14 september 2015 09:55 schreef MutedFaith het volgende:
kudos voor 't Alfa bier trouwens (Ik woon echt op een kwartier afstand van de brouwerij. Ben blij dat 't de laatste tijd eindelijk wat aan bekendheid aan 't winnen is).
quote:Op maandag 14 september 2015 13:08 schreef RobinOok het volgende:
Left-overs van de faux fillet van gisteravond.
Met een simpel sausje van mayo, mosterd, honing, peper, zout. Veel meer hebben we ook niet in (vakantie) huis natuurlijk.
[ link | afbeelding ]
Lunch in France
(de foto van het diner was te donker, maar wam zag het er hetzelfde uit. Merk wel dat ik niet zonder photoshop kan hoor. Irriblauwe foto's)
heb je na de foto nog wel wat saus over de andere helft gegoten?quote:Op maandag 14 september 2015 13:08 schreef RobinOok het volgende:
Left-overs van de faux fillet van gisteravond.
Met een simpel sausje van mayo, mosterd, honing, peper, zout. Veel meer hebben we ook niet in (vakantie) huis natuurlijk.
[ link | afbeelding ]
Lunch in France
(de foto van het diner was te donker, maar wam zag het er hetzelfde uit. Merk wel dat ik niet zonder photoshop kan hoor. Irriblauwe foto's)
Nee, gewoon uitgesmeerd met mijn vinger.quote:Op maandag 14 september 2015 13:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
heb je na de foto nog wel wat saus over de andere helft gegoten?
Laat ze smaken!quote:
Maakt mij eigenlijk niet zoveel uit,quote:Op maandag 14 september 2015 15:26 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Laat ze smaken!
(Al heb ik zelf bier altijd liever uit flesjes..)
Tja..achteraf gezien is dat het ook.quote:Op maandag 14 september 2015 09:34 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik vind de combinatie van het zilveren bestek met de oudewijvenbloemenplacemat in ieder geval wel heel speciaal
quote:Op maandag 14 september 2015 17:22 schreef Diconnected het volgende:
Straks maar eens aardappels schillen, vanavond boerenkoolstamppot met uitgebakken spekjes en rookworst.
Dat was het zeker! Onwijs tegoed gedaan: gerookte zalm, maatjesharing, gerookte heilbot, ham, kaas, twee pompoenpitbroodjes en een omelet van twee eieren met kaas, ham, ui, cherrytomaat en paprika (speciaal laten bakken, als het kan, moet je het niet laten, toch ). Plus nog tomaat, komkommer, augurk en wat zilveruitjes. Jezus, wat zat ik vol .quote:Op zondag 13 september 2015 10:44 schreef uniekhoorn het volgende:
Lekker Skeletor!
Ik wandel zo langs een appelboom, dus straks een vers geplukt appeltje
neem ze allebeiquote:Op maandag 14 september 2015 19:15 schreef Skeletor. het volgende:
Ooooh ja, straks staat er nog knäckebröd op het menu, maar ik kan niet kiezen met welke kaas. De lekkere geitenbrie of de lekkere Hongaarse schapenkaas! First-world problems
Whaha, dan komt daar een beetje autisme of zo bij kijken: kaassoorten mengen vind ik niet zo .quote:
eh.. 1 knackebrod geit en 1 met schaap. Das toch niet moeilijk?quote:Op maandag 14 september 2015 21:12 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Whaha, dan komt daar een beetje autisme of zo bij kijken: kaassoorten mengen vind ik niet zo .
Wel!quote:Op maandag 14 september 2015 21:24 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
eh.. 1 knackebrod geit en 1 met schaap. Das toch niet moeilijk?
Hier net thee en n puntje kokos-mango taart.
Cool!quote:Op maandag 14 september 2015 18:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
Goan curry met vis, rijst, veel verse koriander en pappadums met een tomaat avocado salade van robinook erbij
https://kokrobin.wordpres(...)o-and-avocado-salad/
In Duitsland geweest? Daar zie ik die peren vaak liggen maar vind ze duur en niet lekker. Mijn favoriete ras is op dit moment verkrijgbaar: Triumph de Vienne.quote:Op maandag 14 september 2015 19:15 schreef Skeletor. het volgende:
Ooooh ja, straks staat er nog knäckebröd op het menu, maar ik kan niet kiezen met welke kaas. De lekkere geitenbrie of de lekkere Hongaarse schapenkaas! First-world problems .
Plus nog een heerlijke Abate-peer en een Elstar van de nieuwe oogst.
Serieus niet? Ik vond ze heerlijk. Voorwaarde voor peren voor mij is wel dat ze loeihard zijn.quote:Op dinsdag 15 september 2015 13:47 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In Duitsland geweest? Daar zie ik die peren vaak liggen maar vind ze duur en niet lekker. Mijn favoriete ras is op dit moment verkrijgbaar: Triumph de Vienne.
Hmmmmm!quote:Op dinsdag 15 september 2015 21:54 schreef Lucky_Strike het volgende:
Laat ik hier ook weer eens gaan meeposten.
Ik at vandaag pulled pork tacos. Ik had diverse bakjes garnering op tafel gezet: jalapenos, ananas, rode kool, roomkaas, geraspte belegen kaas, cherrytomaatjes, koriander, avocado, creme fraiche.
De tomaat en creme fraiche laat ik de volgende keer weg.
Dat ziet er goed,simpel en lekker uit.quote:Op dinsdag 15 september 2015 20:37 schreef RobinOok het volgende:
Vandaag weer "thuis" (in ons vakantiehuisje) gegeten: agneau roti sans os met haricot verts (ook in Frankrijk gewoon uit Kenia) met een "sausje" van de gerookte worst die bij thuiskomst oneetbaar hard bleek en ik dus maar in een warme vinaigrette heb verwerkt. En oven frietjes om Pietverdriet te pesten.
Zo, da's een flinke unitquote:Op woensdag 16 september 2015 14:31 schreef RobinOok het volgende:
Victoriabaars? Laat me raden, jouw vakantiehuisje staat in Afrika?
Nope, we zijn gewoon op een waaierig waddeneiland.quote:Op woensdag 16 september 2015 14:31 schreef RobinOok het volgende:
Victoriabaars? Laat me raden, jouw vakantiehuisje staat in Afrika?
Nope, victoriabaarsfilet verkopen ze gewoon bij de Jumbo hoorquote:Op woensdag 16 september 2015 14:52 schreef RobinOok het volgende:
Ahum. Op de wadden zijn en dan victoriabaars eten? Haha, het moet niet gekker worden!
Vergis je je niet misschien? Is het gewoon een zeebaars of zo?
Pollepel en alles, Wauke.quote:Op woensdag 16 september 2015 18:27 schreef bloodymary1 het volgende:
Ik heb enorm veel zin in een lekkere sappige hamburger van Irish Angus op een Itaiaanse bol met gebakken uien en veel sauce Andalouse. En laat ik dat net allemaal in huis hebben, manlief niet thuis, ik ga mezelf verwennen!
Waar was dat bovenstaand carpaccio gerecht en opvolgend vleesgerecht met champignonroomsaus? gerecht.quote:
Het was een steak van 300 gram met pepersausquote:Op woensdag 16 september 2015 23:35 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Waar was dat bovenstaand carpaccio gerecht en opvolgend vleesgerecht met champignonroomsaus? gerecht.
Ik:
Vanmiddag de Vietnamees maar even opgezocht voor de lunch en een voor mij eerder genomen noodlebowl met rundvlees en eigen meegenomen pepers genuttigd. Later thuis als avondhap een eigen winterkostje bereidt.
NielZ maakt goed eten! De beste man zelf is alleen wel een zak.quote:Op woensdag 16 september 2015 23:43 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Het was een steak van 300 gram met pepersaus
En het was bij NielZ
Zalig. Ik benijd je Piet!quote:Op donderdag 17 september 2015 16:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond hebben we Krustenbraten, ofwel, varkensbraadstuk met knapperzwoerd.
OMGquote:Op donderdag 17 september 2015 19:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb hem net op, hij was een 9, bijna perfect. De zwoerd was als popcorn gepopt, krokant schuim, vlees prachtig roze. Had er een mosterdsaus bij met wat mierikswortel, bloemige aardappels en peentjes. Zo mooi kan een eenvoudig doch voedzaam maal zijn.
Dank je.quote:Op donderdag 17 september 2015 19:50 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
OMG
Who needs uberhaupt porno?
Dit IS porno!
Ik zit net te denken aan de cash and fresh toen ik jouw post las Bestaat die toko nog?quote:Op donderdag 17 september 2015 18:45 schreef banaantjeEE het volgende:
Vol-au-vent burgers, bloemkool, aardappelen en een Hollandaisesaus
Hier noemt dit Hellofresh... collega van mij doet hier beroep op en ze vindt het super!quote:Op donderdag 17 september 2015 20:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik zit net te denken aan de cash and fresh toen ik jouw post las Bestaat die toko nog?
noemt ditquote:Op donderdag 17 september 2015 21:08 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Hier noemt dit Hellofresh... collega van mij doet hier beroep op en ze vindt het super!
Maar nee heeft er niets mee te maken. Had gewoon zin in bloemkool
Wat is een toko?
Oei sorry. Heet dit.quote:
Cash and fresh had vroeger altijd heerlijk vlees voor een supermarkt. Zag later dat ze overgenomen zijn?quote:Op donderdag 17 september 2015 21:08 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Hier noemt dit Hellofresh... collega van mij doet hier beroep op en ze vindt het super!
Maar nee heeft er niets mee te maken. Had gewoon zin in bloemkool
Wat is een toko?
Ik heb het over een box dat je wekelijks kan kopen voor 35 EUR. In die box vind je dan voeding voor iedere dag. Gebalanceerd en uitgerekend op wat het menselijk lichaam nodig heeft.quote:Op donderdag 17 september 2015 21:16 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Cash and fresh had vroeger altijd heerlijk vlees voor een supermarkt. Zag later dat ze overgenomen zijn?
Ja, en ik had het over een supermarkt Maakt niet uit verder... Nu weer OTquote:Op donderdag 17 september 2015 21:22 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Ik heb het over een box dat je wekelijks kan kopen voor 35 EUR. In die box vind je dan voeding voor iedere dag. Gebalanceerd en uitgerekend op wat het menselijk lichaam nodig heeft.
Blikje openen en uit laten lekkenquote:Op donderdag 17 september 2015 20:34 schreef N.icka het volgende:
Ik heb 10 blikjes tonijn op oliebasis gekregen.. Wtf moet ik daar nu voor lekkers mee maken ?
Tonijn in combi met kalfsvlees ??? Daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben . Dat ga ik zaterdag proberenquote:Op donderdag 17 september 2015 21:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Blikje openen en uit laten lekken
Met mayo en een staafmixer tot een saus maken
Kalfvlees als rosbief braden en af laten koelen, heel dunne plakjes van snijden
Spiegel saus op een bord en daar de plakjes op leggen, decoreren met kappertjes
Vitello Tonato heet hetquote:Op donderdag 17 september 2015 22:17 schreef N.icka het volgende:
[..]
Tonijn in combi met kalfsvlees ??? Daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben . Dat ga ik zaterdag proberen
quote:Op vrijdag 18 september 2015 13:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Een huge en heerlijke friszure, sappige Elstar nieuwe oogst. Daar kan geen snoepgoed tegenop!
Net mijn "lekker duurzaam"postcode loterij 12.5 euro binnen gekregen dus vanavond maar een verantwoorde maaltijd
Elstar familie van me heeft een elstar boerderij, zelf vers van de boom plukkenquote:Op vrijdag 18 september 2015 13:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Een huge en heerlijke friszure, sappige Elstar nieuwe oogst. Daar kan geen snoepgoed tegenop!
Net mijn "lekker duurzaam"postcode loterij 12.5 euro binnen gekregen dus vanavond maar een verantwoorde maaltijd
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |