QFT.quote:Op vrijdag 25 december 2015 19:15 schreef LintuxCx het volgende:
Szechuan en bitterballen, maak me gek.
Lijkt me goddelijk. Is dat vlees van die poten al langzaam van het bot aan het glijden?quote:Op zaterdag 26 december 2015 12:22 schreef fietsie het volgende:
Niet zo fancy, wel beetje trots...
[ afbeelding ]
Volgende keer toch maar weer goede camera pakken voor zo'n foto..
Uhuh Die poten waren het allerlekkerst... mooi donker vlees....quote:Op zaterdag 26 december 2015 14:05 schreef Myraela het volgende:
[..]
Lijkt me goddelijk. Is dat vlees van die poten al langzaam van het bot aan het glijden?
Even tussendoor, maar ik vind Maanchi's filmpjes erg leukquote:Op zondag 13 december 2015 16:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kongnamul-muchim
Anders dan de ons meer bekende taugé blijven sojascheuten wel crunchy als je ze kookt.
Klik om meer te lezen over: sojascheuten & tauge of klik voor Maangchi's recept voor: kongnamul muchim
Ziet er goed uit! Recept voor briochebroodjes? .quote:Op vrijdag 1 januari 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
Hamburgers (zonder bindmiddel, alleen met wat peper en zout) op zelfgemaakte briochebroodjes met zelfgemaakte rode uiencompôte, belegen kaas en ketchup. Ideaal voor een dag als vandaag.
[ afbeelding ]
Voor 8 stuks:quote:Op vrijdag 1 januari 2016 19:29 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Recept voor briochebroodjes? .
Hmmm verrukkelijk!quote:Op vrijdag 1 januari 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
Hamburgers (zonder bindmiddel, alleen met wat peper en zout) op zelfgemaakte briochebroodjes met zelfgemaakte rode uiencompôte, belegen kaas en ketchup. Ideaal voor een dag als vandaag.
[ afbeelding ]
Oeh, lekker!quote:Op vrijdag 1 januari 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
Hamburgers (zonder bindmiddel, alleen met wat peper en zout) op zelfgemaakte briochebroodjes met zelfgemaakte rode uiencompôte, belegen kaas en ketchup. Ideaal voor een dag als vandaag.
[ afbeelding ]
Dit was half om half van de slager, zit meestal wel een goede verhouding vet in. Vlees klein beetje aandrukken, maar niet teveel (perfect rondje vormen is niet te doen). Vuur redelijk hoog, vlees er voorzichtig indoen en daarna voorzichtig omdraaien.quote:Op vrijdag 1 januari 2016 20:06 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Oeh, lekker!
Hoe houd je het vlees zo mooi bij elkaar zonder bindmiddel?
Ik vind het knap hoe jij de fotos maakt. Bij mij zal of de saus er al naar beneden gedrupt zijn óf er zal een hap uit genomen zijn want mén dat ziet er lekker uitquote:Op zaterdag 9 januari 2016 14:18 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje met leftover entrecote en homemade knoflooksausje (geslagen room, yoghurt, mayo, peper, zout, citroensap, snufje kerriepoeder, sjalotje, peterselie) op een afbakbroodje.
(Laat de Turkse slager vaak een dikke plak entrecote afsnijden omdat ik niet zo'n voorgesneden, miezerige dunne plak wil. Maar dan is het vaak wel beetje veel voor met ons tweetjes. Dus dan bewaar ik een stukkie en eet het de volgende dag op brood)
Klopt, alleen niet geschikt om hem rood te bakken.quote:Op vrijdag 1 januari 2016 20:17 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Dit was half om half van de slager, zit meestal wel een goede verhouding vet in.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |