abonnement Unibet Coolblue
pi_158524574
Szechuan en bitterballen, maak me gek. :9~
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
  vrijdag 25 december 2015 @ 19:15:53 #227
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158524586
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 19:15 schreef LintuxCx het volgende:
Szechuan en bitterballen, maak me gek. :9~
QFT.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_158537497
Chocolate Tiffins gemaakt voor kerst.

I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
  zaterdag 26 december 2015 @ 12:22:06 #229
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_158538045
Niet zo fancy, wel beetje trots...



Volgende keer toch maar weer goede camera pakken voor zo'n foto..
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_158538845
De smaak komt ws nog steeds prima over. ^O^
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
pi_158540190
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 december 2015 12:22 schreef fietsie het volgende:
Niet zo fancy, wel beetje trots...

[ afbeelding ]

Volgende keer toch maar weer goede camera pakken voor zo'n foto..
Lijkt me goddelijk. :D Is dat vlees van die poten al langzaam van het bot aan het glijden? :9
  zaterdag 26 december 2015 @ 14:14:54 #232
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_158540410
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 december 2015 14:05 schreef Myraela het volgende:

[..]

Lijkt me goddelijk. :D Is dat vlees van die poten al langzaam van het bot aan het glijden? :9
Uhuh :@ Die poten waren het allerlekkerst... mooi donker vlees....
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
  zondag 27 december 2015 @ 13:16:00 #233
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_158565588
Zo, ff bijgekomen van al dat vlees, saus en stokbrood met boter van gisteren. :9

  zondag 27 december 2015 @ 18:07:31 #234
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_158574740
En ik moest ook nog wat met de restjes: rode bietensalade met sinaasappel, cajunspekjes, basilicum, geitenkaas en balsamicodressing (wat een smaakexplosie als ik van alles tegelijk een hapje nam :9~ ) en pavlova met citroen/limoencurd, fruit en rumroom. Ik wist pas toen ik klaar was met spuiten hoe ik die room er mooi op kon doen...





En dan is het nu tijd voor een weekje normaal eten. Totdat het oudejaarsdag is.
pi_158580326
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 16:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kongnamul-muchim


Anders dan de ons meer bekende taugé blijven sojascheuten wel crunchy als je ze kookt.
Klik om meer te lezen over: sojascheuten & tauge of klik voor Maangchi's recept voor: kongnamul muchim
Even tussendoor, maar ik vind Maanchi's filmpjes erg leuk
"Hello everybody!" :D
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
  zondag 27 december 2015 @ 23:38:53 #236
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158589276
Eens, Maangchi is leuk mens. En ze kan lekker koken ook.
  zondag 27 december 2015 @ 23:45:24 #237
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158589558
Dat pannekoekje dat ze maakt ziet er lekker uit. :9
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_158688627
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 1 januari 2016 @ 19:28:14 #239
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_158742238
Hamburgers (zonder bindmiddel, alleen met wat peper en zout) op zelfgemaakte briochebroodjes met zelfgemaakte rode uiencompôte, belegen kaas en ketchup. Ideaal voor een dag als vandaag. :9

  vrijdag 1 januari 2016 @ 19:29:02 #240
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_158742257
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
Hamburgers (zonder bindmiddel, alleen met wat peper en zout) op zelfgemaakte briochebroodjes met zelfgemaakte rode uiencompôte, belegen kaas en ketchup. Ideaal voor een dag als vandaag. :9

[ afbeelding ]
Ziet er goed uit! Recept voor briochebroodjes? :).
  vrijdag 1 januari 2016 @ 19:40:42 #241
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_158742495
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 januari 2016 19:29 schreef Helsinki het volgende:

[..]

Ziet er goed uit! Recept voor briochebroodjes? :).
Voor 8 stuks:

250 lauwwarm water
3 el lauwwarme melk
2 tl gist
2,5 el suiker
2 grote eieren
430 gram bloem
1,5 tl zout
2,5 el zachte boter

1. Doe de melk, gist en suiker bij het water en laat 10 minuten staan, totdat er een schuimend laagje bovenop zichtbaar is.
2. Meng de bloem, zout en boter door elkaar. Klop één ei apart en doe door de bloem. Doe het gistmengsel erdoor en meng 8-10 minuten in keukenmachine, tot het deeg loslaat van de randen van de schaal. Doe in een kom, bedek met een vochtige theedoek en laat 2 uur rijzen op een wat warmere plek.
3. Verdeel daarna het deeg in 8 gelijke ballen. Leg op een bakplaat met bakpapier, bedek met een vochtige theedoek en laat opnieuw 2 uur rijzen.
4. Klop het tweede ei los met een el melk. Bestrijk de bollen hiermee, doe er optioneel wat sesamzaadjes overheen. Bak de bollen in ongeveer 15 minuten gaar in een op 200 graden voorverwarmde oven, totdat ze goudbruin zijn en wat lichter aanvoelen. Als ze nog zwaar of massief voelen, zijn ze niet goed gaar en moet je ze er nog wat langer in zetten.
  vrijdag 1 januari 2016 @ 20:01:10 #242
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_158742969
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
Hamburgers (zonder bindmiddel, alleen met wat peper en zout) op zelfgemaakte briochebroodjes met zelfgemaakte rode uiencompôte, belegen kaas en ketchup. Ideaal voor een dag als vandaag. :9

[ afbeelding ]
Hmmm verrukkelijk!
  vrijdag 1 januari 2016 @ 20:03:42 #243
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158743036
Die burgers :9~
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_158743103
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2016 19:28 schreef vinnypassy het volgende:
Hamburgers (zonder bindmiddel, alleen met wat peper en zout) op zelfgemaakte briochebroodjes met zelfgemaakte rode uiencompôte, belegen kaas en ketchup. Ideaal voor een dag als vandaag. :9

[ afbeelding ]
Oeh, lekker!
Hoe houd je het vlees zo mooi bij elkaar zonder bindmiddel?
  vrijdag 1 januari 2016 @ 20:17:31 #245
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_158743348
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2016 20:06 schreef SnoepTomaatje het volgende:

[..]

Oeh, lekker!
Hoe houd je het vlees zo mooi bij elkaar zonder bindmiddel?
Dit was half om half van de slager, zit meestal wel een goede verhouding vet in. Vlees klein beetje aandrukken, maar niet teveel (perfect rondje vormen is niet te doen). Vuur redelijk hoog, vlees er voorzichtig indoen en daarna voorzichtig omdraaien.
  zaterdag 9 januari 2016 @ 14:18:56 #246
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158957656


Broodje met leftover entrecote en homemade knoflooksausje (geslagen room, yoghurt, mayo, 1/2 geraspt knoflookje, peper, zout, citroensap, snufje kerriepoeder, sjalotje, peterselie) op een afbakbroodje.

(Laat de Turkse slager vaak een dikke plak entrecote afsnijden omdat ik niet zo'n voorgesneden, miezerige dunne plak wil. Maar dan is het vaak wel beetje veel voor met ons tweetjes. Dus dan bewaar ik een stukkie en eet het de volgende dag op brood)

[ Bericht 12% gewijzigd door RobinOok op 09-01-2016 15:32:34 ]
  zaterdag 9 januari 2016 @ 14:33:07 #247
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_158958055
Lekker zeg, ik krijg er trek van! :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 9 januari 2016 @ 14:37:42 #248
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_158958185
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2016 14:18 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Broodje met leftover entrecote en homemade knoflooksausje (geslagen room, yoghurt, mayo, peper, zout, citroensap, snufje kerriepoeder, sjalotje, peterselie) op een afbakbroodje.

(Laat de Turkse slager vaak een dikke plak entrecote afsnijden omdat ik niet zo'n voorgesneden, miezerige dunne plak wil. Maar dan is het vaak wel beetje veel voor met ons tweetjes. Dus dan bewaar ik een stukkie en eet het de volgende dag op brood)
Ik vind het knap hoe jij de fotos maakt. Bij mij zal of de saus er al naar beneden gedrupt zijn óf er zal een hap uit genomen zijn want mén dat ziet er lekker uit :9

Trouwens zelfgemaakte knoflooksaus klinkt lekker..maar zonder knoflook?
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  zaterdag 9 januari 2016 @ 15:30:37 #249
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158959342
Oeps. :-) Effe editten.
pi_158959418
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 januari 2016 20:17 schreef vinnypassy het volgende:

[..]

Dit was half om half van de slager, zit meestal wel een goede verhouding vet in.
Klopt, alleen niet geschikt om hem rood te bakken.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')