abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Frontpage zaterdag 4 november 2000 @ 22:53:57 #1
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_443127
Surfend op Internet, kwam ik op www.lachvandedag.com een leuke BB-grap tegen. Het is even werk, maar dan zie je dat je vrienden meedoen met BB!

Ik viel iig van de stoel van het lachen. Ik hoop trouwens dat niemand deze link al heeft geplaatst...

Dit moet de grap zijn

Veel plezier!

Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
pi_443136
Denk dat de meeste mensen die al kennen (is al weer redelijk oud)
pi_443167
NEE hoor ik kon hem nog niet.
En hij was erg grappig>
she-devil
pi_443372
hij is leuk

[Dit bericht is gewijzigd door Diana op 05-11-2000 00:25]

  zondag 5 november 2000 @ 00:49:13 #5
3767 Herald
Come get some
pi_443490
quote:
Dag 25 - Djeez is de eerste die het niet meer houdt en trekt zich stiekem af in de badkamer. De band draait overuren, omdat de Big Brother psycholoog ervan overtuigd is dat dit meer inzicht geeft in de persoon Djeez en zijn persoonlijkheid. Met andere woorden is Djeez een stiekeme rukker.
*But in my own way, I am king. Hail to the king baby.*
pi_443542
Of ie al bekend was of niet, hij blijft leuk!

Goeie djeez.

“To destroy a people you must first sever their roots.”
  Redactie Frontpage zondag 5 november 2000 @ 04:26:17 #7
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_443673
Herald:
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  zondag 5 november 2000 @ 05:41:26 #8
6313 Bad_Brother
Bijna weer online...
pi_443714
LOL.. ik denk laat ik eens deze grap lezen en tot m'n stomme verbazing is het m'n eigen grap!! haha.. "geleend" door lachvandedag.com

Gut.. hadden ze wel eens mogen vragen.. ze hebben zelfs alle credits er uitgesloopt..

Anyways.. het is een heel karwei die scenarios te maken, maar Deel 2 is bijna af en zal aankomende week op www.bad-brother.com te vinden zijn.. dit maal dag 31 t/m 60 en nog net ff iets gekker.

BB

Save your breath... use it to blow up your date!
  Admin zondag 5 november 2000 @ 08:35:16 #9
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_443780
Tip:
Zet ergens in de output gewoon de url van bad-brother. Ze hebben 'm nml gewoon doorgelinked. Zo kunnen ze 'm de volgende keer wel 'lenen' maar zul je toch de extra bezoekers mooi meepikken
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  zondag 5 november 2000 @ 13:18:23 #10
5886 LionHeart
lid van BBAnonymous
pi_444059
Trouwens, Bianca kent ook 1 grap. Heb 'm nu al twee dagen achter elkaar voorbij horen komen.

Vliegtuigen in de lucht
B: 'Oh, dat zijn Belgische..'
Ander: 'Goh, hoe weet je dat?'
B: 'Aan die strepen, kunnen ze de weg naar huis weer vinden.'

Tja...

  zondag 5 november 2000 @ 21:28:03 #11
1078 Machiel
Ookwel Machielovic
pi_445117
We hadden het over leuke BB-grappen

Ik ken hem al is al eerder gepost ja, maar dat zal bad-brother vast niet erg vinden

It's my life.. It's now or never! I aint gonna live forever...
pi_445164

* Fannetje kende 'm nog niet en vond 'm errug leuk!

pi_478718
Nog een errug leuk BB Scenario (al zeg ik het zelf )

http://www.bbnieuws.net/bbscenario.shtml

blabla
pi_478808
Na wat zaken ingevuld te hebben kwam deze variatie eruit rollen.

BigMother's BB scenario

Dag 1: Djeez, Suirad, Mirrorman, Gert, Koos Voos, Cynix, QT, Tinkerbell, Tante Bep, Oxazepam, Itsme en Fannetje worden aan het publiek voorgesteld en de bewoners kunnen het huis in. Zodra ze in het huis zijn beginnen Djeez en QT hevig te zoenen. Oxazepam en Itsme vragen verbaast wat er aan de hand is. Djeez en QT blijken Veronica omgekocht te hebben en een relatie met elkaar te hebben.

Dag 2: Fannetje vind dat Suirad een domme bekakte stem heeft en slaat hem met een TL-Buis. Suirad trekt zich er niets van aan en gaat Dagboek van een Herdershond lezen. Terwijl Tinkerbell een fles Pisang Ambon aan het leegdrinken is bespringt Mirrorman haar. Tinkerbell blijkt het wel leuk te vinden want ze reageert goed. Een nieuwe relatie is opgebouwd.

Dag 3: Koos Voos verlaat het huis omdat een stemmetje in z'n hoofd dit hem gedwongen had. Hij weigert een gesprek met de psycholoog en excuseert zich voor het stemmetje. De rest van de bewoners vieren feest. Tante Bep valt flauw omdat Suirad haar heeft geslagen met een Deegroller. De redactie besluit geen dokter te laten komen. Het is inmiddels back to basic.

Dag 4: Roache komt het huis in in de plaats van Koos Voos. Fannetje zegt dat ze jarig is en de bewoners geloven het meteen. In de dagboek kamer ligt een grote Dildo voor haar en een Slagroom taart. Vooral Suirad geniet met volle teugen van de overheerlijke taart en gooit voor de lol een stuk naar Roache. Roache vond het niet zo'n geslaagde grap dus gooit de rest van de taart naar Suirad toe. Dit kwam toevallig op Cynix die meteen een Fietspomp pakt en QT er de hersens mee in slaat.

Dag 5: De bewoners krijgen de weekopdracht voor deze week. Ze moeten 10.000 keer het lied Ome Koos mag ik je kijkdoos ff zien. zingen in één week. De bewoners besluiten 30% van het weekbudget in te zetten. Gert is hevig enthousiast en begint meteen met zingen. Mirrorman en Tinkerbell vragen aan Gert of het wat minder kan want ze zitten net zo lekker aan de Pisang Ambon samen. Gert doet echter net alsof hij ze niet hoort en gaat door met zingen. Even later wordt hij aangevallen door een kip. Huilend rent hij een kamer binnen en gaat tegen de handdoeken praten.

Dag 6: Mirrorman vraagt aan Tinkerbell of ze hem met haar Linkertepel over zijn Harige Borst wilt aaien. Tinkerbell is erg enthousiast over dit plan en begint meteen. QT zegt tegen Tante Bep dat ze op één van de kippen lijkt en Tante Bep bedankt haar vriendelijk voor het compliment.

Dag 7: De eerste nominatieronde is aangebroken. De genomineerde zijn Roache, Gert, Oxazepam en Tinkerbell. De bewoners vinden dat er open kaart moet worden gespeeld over de nominaties. Iedereen is het er mee eens dat Gert een gigantische Grobbekuiken is. Gert begint te huilen en vraagt of Itsme met hem wilt trouwen. De bewoners schieten in de lach.

Dag 8: Beau weet zich d.m.v. een Dappere Dodo en een parachute op het Big-Brother terrein te plaatsen. De bewoners reageren enthousiast met eieren van de kippen. Fannetje was niet zo enthousiast over deze actie en gooit Beau weer over het hek heen. Beau komt tegen het schrikdraad en wordt aangevallen door security honden.

Dag 9: De redactie meld over de intercom dat Beau zwaar gewond in het ziekenhuis ligt door een Harige Borst- of Linkertepelbreuk. De bewoners reageren verrast en sturen Beau een kaartje met toestemming van de redactie.

Dag 10: Roache wordt depressief omdat ze zich niet thuis voelt in de groep. Ze probeert zelfmoord te plegen met een Dildo maar het wilt niet lukken, zelfs niet met de hulp van Cynix. Het kan de psycholoog niet zoveel schelen wat ze doet. BigBrother besluit dat het basic moet blijven dus doet niets.

Dag 11: Er ontsnappen 2 kippen, de bewoners liggen de hele dag in bed.

Dag 12: De weekopdracht is mislukt en de bewoners hebben geen eten. Roache sloopt 2 camera's en moet voor straf 2 dagen in de dagboek kamer zitten. Ze breekt echter uit en valt Djeez aan. Die slaat haar knock-out en de bewoners hebben weer even rust.

Dag 13: Mirrorman en Tinkerbell trekken zich terug in de WC. Om het feest helemaal compleet te maken krijgen ze een fles Whisky van BigBrother.

Dag 14: Het Nederlandse publiek stemt massaal op Gert en hij verlaat het huis achterna gezeten door een paar kippeneieren... BigBrother heeft een verrassing voor de bewoners en ze mogen in de tuin kijken. Het blijkt een LIVE optreden te zijn van ABBA. Suirad gaat uit zijn dak maar de rest van de bewoners kunnen het niet waarderen en rennen meteen weer naar binnen.

Dag 15: In de dagboek kamer smeekt BigBrother Mirrorman en Tinkerbell of ze het voorval in de WC van 2 dagen geleden mogen uitzenden. Het paar herinnert zich er niets meer van en geven BigBrother toestemming. De kijkcijfers schieten omhoog.

Dag 16: De bewoners krijgen de nieuwe weekopdracht een dag later dan eigenlijk moest. Ze moeten het wereld record Fietspomp schoppen verbeteren, het record staat op 10. De bewoners zetten 30% van hun weekbudget in.

Dag 17: De bewoners zijn klaar met de weekopdracht maar krijgen pas Vrijdag het geld. Ze beginnen met het eten van papier en planten. Mirrorman klaagt over misselijkheid, ziet een beetje paars en ademt wat moeilijk. De bewoners moeten er erg om lachen en BigBrother besluit het maar even af te wachten.

Dag 18: QT graaft wat sigaretten op in de tuin die mogelijk door de aanleggers van de tuin zijn achtergelaten. Stiekem rookt ze de sigaretten op in de WC. Roache merkt dit en wordt agressief. Ze breekt de WC deur open en slaat QT met een Deegroller.

Dag 19: Oxazepam begint te huilen. Itsme vraagt wat er aan de hand is maar Oxazepam zegt dat Itsme haar bek moet houden. Dan komt Suirad tussen beide maar valt op de grond en begint te huilen. Itsme geeft hem een trap na.

Dag 20: Roache geeft iedereen een TL-Buis omdat ze zich zo thuis voelt in het huis en de groep. Ze wordt meteen erg populair en Cynix bespringt haar zelfs, al zwaaiend met zijn Harige Borst.

Dag 21: Er is weer een nominatieronde. Er zijn 3 mensen genomineerd, Mirrorman, Tinkerbell en Oxazepam. Roache zegt dat het maar goed is dat zij niet is genomineerd.

Dag 22: Roache maakt het uit met Cynix. Tante Bep zegt dat ze blij is als QT het huis uit gaat met die 'lelijke rotharses'. QT neemt het positief op en zegt dat ze gelukkig niet zoveel op Viola Holt lijkt dan Tante Bep. Tante Bep weet niet wie Viola Holt is en is blij met het compliment.

Dag 23: Er wordt een kleine rottweiler over het hek gegooid als huisdier voor de bewoners. Roache houdt niet van honden. Ze vindt de rottweiler verrot en geeft hem een klap, waardoor ze gebeten wordt door de hond. Ze wordt hysterisch, pakt een Deegroller en slaat zichzelf ermee. Even later barst ze in huilen uit, ze had het niet zo bedoeld.

Dag 24: Djeez noemt de rottweiler Roache omdat de hond zo agressief is. De bewoners vragen zich af waar de drie kippen zijn gebleven die buiten liepen. De dierenbescherming die BigBrother ook volgt protesteert hevig tegen de naam die Djeez de hond heeft gegeven. De redactie geeft de hond daarom een nieuwe naam, Fluffy.

Dag 25: De bewoners krijgen alcohol en muziek van BigBrother omdat ze zo lief zijn. De smaak zit er goed in. Vooral Tinkerbell kan er wat van en drinkt zo'n 10 pilsjes in 2 minuten, ze is al gauw dronken. Compleet bezopen pakt ze Djeez op zijn bek en zwaait met een aantal BigBrother condooms die ze van de psycholoog heeft gekregen. QT ziet dit gebeuren en is zo jaloers dat ze tegen de Linkertepel van Tinkerbell schopt. Hierdoor breekt er een gevecht tussen de dames uit. De hele groep staat er omheen en moedigen de vrouwen aan. Het gevecht wordt echter al gauw verbroken door een laagvliegende Dappere Dodo die tegen Tinkerbell aan botst waardoor ze bewusteloos neervalt.

Dag 26: BigBrother heeft een verrassing voor de bewoners, ze mogen het in de voorraadkamer ophalen. Het blijkt ex-bewoner Ruud te zijn. Er zit een briefje bij waarop staat dat Ruud 4 dagen komt logeren. Het boeit de bewoners niet veel en ze gaan weer verder waar ze mee bezig waren.

Dag 27: Als Roache op de bank zit komt opeens ex-BBer Ruud naast haar zitten en vraagt of ze effe wilt knuffelen. Hier wordt Roache zo kwaad om dat ze de ex-bewoner aan zijn blonde haar de tuin in sleept en hem over het hek gooit.

Dag 28: Vandaag moet iemand vertrekken uit het huis. Het blijkt Tinkerbell te zijn. Ze zegt echter dat ze nog veel te bieden heeft en weigert het huis te verlaten. De rest van de bewoners slepen haar meteen het huis uit.

Dag 29: Het is psychodag en de bewoners moeten naar de psycholoog. Als Tante Bep uit de dagboek kamer komt begint ze te schelden. Ze zegt dat die psycholoog een Grobbekuiken is. Ze heeft namelijk ruzie met hem gehad. De psycholoog heeft haar gezegd dat hij blij is als ze het huis uit is omdat ze zo irritant overkomt en dat ze zo'n dom blondje is.

Dag 30: QT is opgewonden en vraagt aan Djeez of hij haar wilt opvrolijken. Djeez zegt dat hij het alleen doet met een Dildo voor zijn kruis omdat hij alleen veilig wilt vrijen. Hier heeft QT geen zin in en ze rand Djeez aan. Die heeft niets in de gaten en gaat door met het lezen van zijn favoriete boek, Dagboek van een Herdershond.


Dit waren de eerste 30 dagen Binnenkort het vervolg!

pi_478947
blabla
pi_478988
Juist, ik ben een alcoholiste die door Mirrorman besprongen wordt en het nog lekker vind ook. Later doe ik het ook nog met Djeez. Ik word tot 2x toe genomineerd en moet uiteindelijk exit, wat ik in navolging van Ed weiger .

[Dit bericht is gewijzigd door Tinkerbell op 19-11-2000 13:28]

pi_479002
Spraakmakend persoon ben je zeker
blabla
  zaterdag 18 november 2000 @ 18:55:04 #18
7393 FarahDibah
Hebben wij een romance???
pi_479103
Goed Man!!!!
Bart: ouwe lullen moeten weg!!
pi_479192
quote:
Op 18 november 2000 15:35 schreef Tante Bep het volgende:
Na wat zaken ingevuld te hebben kwam deze variatie eruit rollen.

BigMother's BB scenario

Dag 1: Djeez, Suirad, Mirrorman, Gert, Koos Voos, Cynix, QT, Tinkerbell, Tante Bep, Oxazepam, Itsme en Fannetje worden aan het publiek voorgesteld en de bewoners kunnen het huis in.
Dag 2: Fannetje vind dat Suirad een domme bekakte stem heeft en slaat hem met een TL-Buis. Suirad trekt zich er niets van aan en gaat Dagboek van een Herdershond lezen.


.
ik heb hem ondertussen uit.
quote:
Dag 3: Tante Bep valt flauw omdat Suirad haar heeft geslagen met een Deegroller. De redactie besluit geen dokter te laten komen. Het is inmiddels back to basic.
normaal doe ik zoiets nooit.
quote:
Dag 4: In de dagboek kamer ligt een grote Dildo voor haar en een Slagroom taart. Vooral Suirad geniet met volle teugen van de overheerlijke taart en gooit voor de lol een stuk naar Roache. Roache vond het niet zo'n geslaagde grap dus gooit de rest van de taart naar Suirad toe. Dit kwam toevallig op Cynix die meteen een Fietspomp pakt en QT er de hersens mee in slaat.
ik geniet van de taart. en nergens anders van.
quote:
BigBrother heeft een verrassing voor de bewoners en ze mogen in de tuin kijken. Het blijkt een LIVE optreden te zijn van ABBA. Suirad gaat uit zijn dak maar de rest van de bewoners kunnen het niet waarderen en rennen meteen weer naar binnen.
ik beken, sorry
quote:
Dag 19: Dan komt Suirad tussen beide maar valt op de grond en begint te huilen. Itsme geeft hem een trap na.
Dat heb ik nou altijd, ik ben heel gevoelig

Ik lijk Georgie wel, ik kom bijna niet in het stuk voor. Maar eigenlijk ben ik dus heel lief, echt waar.*ik ga vast winnen

pi_479207
*Qt wil graag weten welke avonturen ze nog meer gaat beleven

Wat een gezellig clubje bij elkaar... En zo mooi verslagen door Tante Bep!

*Qt pakt alvast de deegroller om Djeez op afstand te houden en wacht af...

Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_479492
quote:
Op 18 november 2000 15:35 schreef Tante Bep het volgende:
Na wat zaken ingevuld te hebben kwam deze variatie eruit rollen.

BigMother's BB scenario


Dag 2: Fannetje vind dat Suirad een domme bekakte stem heeft en slaat hem met een TL-Buis.


Nou nou, ik begin wel meteen lekker aggresief
quote:
Fannetje zegt dat ze jarig is en de bewoners geloven het meteen. In de dagboek kamer ligt een grote Dildo voor haar en een Slagroom taart.
Gaaf
quote:
Fannetje was niet zo enthousiast over deze actie en gooit Beau weer over het hek heen. Beau komt tegen het schrikdraad en wordt aangevallen door security honden.

quote:
Dag 10: Roache wordt depressief omdat ze zich niet thuis voelt in de groep. Ze probeert zelfmoord te plegen met een Dildo maar het wilt niet lukken, zelfs niet met de hulp van Cynix.
Hé, das mijn dildo!

quote:
Dit waren de eerste 30 dagen Binnenkort het vervolg!
Hmmm..na dag 12 kom ik er niet meer in voor, ik zal weer es wat streken uithalen
pi_479877
Tja, de ene bewoner is saaier dan de ander, ook in dit Scenario
blabla
  † In Memoriam † zondag 19 november 2000 @ 06:39:58 #23
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_479913
Ik vinnum leuk!!!
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_480188
Cynix, moest je Roache nou meteen bespringen ?
blabla
  zondag 19 november 2000 @ 13:27:51 #25
4613 Roache_
Troika hier, Troika daar
pi_480195
Heeeeeeeeeeej!!!!
Ben te zaai voor een signature
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')