quote:Op donderdag 3 september 2015 15:43 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]ruime kaart voor een eetcafeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.De dame blanche en toetje van de Buren . is iig "to die for" echt de beste dame blanche die ik ken maar ook de lekkerste softijs (slagroomsoftijs) dus ik kan toch niet kiezen
Die heeft iets te lang op de grill gelegen of is dat schaduw ?quote:Op donderdag 3 september 2015 19:27 schreef FANN het volgende:
[ afbeelding ]
Gekookte aardappeltjes, véél verse snijboontjes en een Vega Grilworstje
Nu aan de
Hij ziet er iets donkerder uit op de foto, maar was niet aangebrand als je dat bedoeldquote:Op donderdag 3 september 2015 20:25 schreef Geerd het volgende:
[..]
Die heeft iets te lang op de grill gelegen of is dat schaduw ?
Is dat niet eigenlijk een soepbord??quote:Op donderdag 3 september 2015 20:26 schreef FANN het volgende:
[..]
Hij ziet er iets donkerder uit op de foto, maar was niet aangebrand als je dat bedoeld
quote:Op donderdag 3 september 2015 20:27 schreef Geerd het volgende:
[..]
Is dat niet eigenlijk een soepbord??
Ik kreeg vroeger snijboontjes met champignonsaus. Nu wil ik ze niet meer zonder saus, gezien ik dat zo ben gewend.quote:Op donderdag 3 september 2015 19:27 schreef FANN het volgende:
[ afbeelding ]
Gekookte aardappeltjes, véél verse snijboontjes en een Vega Grilworstje
Nu aan de
Lekker. En geen doodgekookte andijviestampot.quote:Op donderdag 3 september 2015 23:27 schreef FutureFairytale het volgende:
Vooraf focaccia en salami.
Hoofd: Scofie alla ragu.
Toe: Chocolade- en perentaart.
Vanmiddag focaccia met serranoham en antipasti schotel (croquetas de jamon, croquetas de chorizo, arancini, gegrilde aubergine en paprika).
kan misschien best lekker zijn... nooit geprobeerd eigenlijk...quote:Op donderdag 3 september 2015 23:33 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik kreeg vroeger snijboontjes met champignonsaus. Nu wil ik ze niet meer zonder saus, gezien ik dat zo ben gewend.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |