abonnement Unibet Coolblue
pi_155465113
Wat eten en/of drinken we vandaag?

Post hier je ontbijt, lunch, diner, drankje.

In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_155467849
Vanavond maken we dit:

Spaghetti tetrazzini

Al eens eerder gemaakt en het is echt heerlijk O+
pi_155467902
Kapsalon!! :9~
  zondag 23 augustus 2015 @ 16:44:48 #4
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_155468027
Supervers wit bolletje met salami. Vanaaf left-over witlof ham/pittige kaas.

Nu een biertje
pi_155469083
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 16:38 schreef christiman het volgende:
Vanavond maken we dit:
[ afbeelding ]
Spaghetti tetrazzini

Al eens eerder gemaakt en het is echt heerlijk O+
ziet er goed uit! Die ga ik onthouden.

Ik heb vandaag een biefstuk met aardappelschijfjes en rode wijn saus.
pi_155469597
Zometeen komt de sushitaxi voorrijden :9
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  zondag 23 augustus 2015 @ 17:33:36 #7
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_155469675
Was de nasi kruiden vergeten :@ Dus toen maar het plan van burrito's voor van de week gebruikt. De gemarineerde kip voor bij de nasi in de wrap gegooid met van alles erbij! :D Ach, was nog heel goed te doen ook.
pi_155470378
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 16:38 schreef christiman het volgende:
Vanavond maken we dit:
[ afbeelding ]
Spaghetti tetrazzini

Al eens eerder gemaakt en het is echt heerlijk O+
320 gram spaghetti voor 6 personen? :o Wij aten met 6 (waarvan 4 tieners) altijd een heel pak van 500 gram.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155470452
quote:
10s.gif Op zondag 23 augustus 2015 16:44 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Supervers wit bolletje met salami.
Dit kan af en toe zo ontzettend lekker zijn! Of een vers wit bolletje met boterham- of (saksische) leverworst.
Of een vers wit bolletje met ham, kaas en komkommer.
:9

Wij zetten vanavond de frituurpan aan voor patat en kroketten.

En later vanavond een heerlijke oliebol met krenten *O*
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 23 augustus 2015 @ 18:00:42 #10
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_155470505
quote:
1s.gif Op zondag 23 augustus 2015 17:59 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Dit kan af en toe zo ontzettend lekker zijn! Of een vers wit bolletje met boterham- of (saksische) leverworst.
Of een vers wit bolletje met ham, kaas en komkommer.
:9

En later vanavond een heerlijke oliebol met krenten *O*
Oeh, saksische smeerworst, dat is lang lang geleden :9

En nu heb ik trek in een oliebol MET krenten }:| :D
pi_155470676
quote:
10s.gif Op zondag 23 augustus 2015 18:00 schreef Zonnetje1981 het volgende:

[..]

Oeh, saksische smeerworst, dat is lang lang geleden :9

En nu heb ik trek in een oliebol MET krenten }:| :D
Die bij ons in het dorp tijdens de kermis zijn niet te evenaren. Al tientallen jaren dezelfde kraam en deze week (vandaag laatste dag) zijn ze er weer O+

Maar ik ga ze pas halen na het eten, dan zijn ze nog warm en knapperig :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155470918
Zelfgemaakte pizza met geitenkaas en ansjovis. :9
Sterkheidsbaas van alles.
  zondag 23 augustus 2015 @ 19:34:36 #13
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_155473718
Wij hadden: bloemkool, prei, zelfgemaakte aardappelpuree en gegrilde kabelauwfilets
Met een zelfgemaakte kerriesaus erbij

Nu een Moscatel vd Lidl.. alsof je een slok suikersiroop met alcohol neemt mijn hemel :D
Toch maar ergens anders in verwerken :P

[ Bericht 18% gewijzigd door uniekhoorn op 23-08-2015 19:42:24 ]
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  zondag 23 augustus 2015 @ 19:44:46 #14
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155474100


Recept uitgeprobeerd uit nieuw kookboek: Sri Lankaanse peperkip. Braaf het recept gevolgd, had er een hard hoofd in, ziet er niet uit, maar was fucking lekker. Al ga ik het volgende keer toch anders doen. Andere, logischere volgorde aanhouden, denk dat het er dan ook beter uit zal zien....

Hoe dan ook, lekker gegeten!
pi_155474258
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 19:44 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Recept uitgeprobeerd uit nieuw kookboek: Sri Lankaanse peperkip. Braaf het recept gevolgd, had er een hard hoofd in, ziet er niet uit, maar was fucking lekker. Al ga ik het volgende keer toch anders doen. Andere, logischere volgorde aanhouden, denk dat het er dan ook beter uit zal zien....

Hoe dan ook, lekker gegeten!
Eet je dat met rijst? lijkt me best lekker eigenlijk.
pi_155474297
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 19:44 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Recept uitgeprobeerd uit nieuw kookboek: Sri Lankaanse peperkip. Braaf het recept gevolgd, had er een hard hoofd in, ziet er niet uit, maar was fucking lekker. Al ga ik het volgende keer toch anders doen. Andere, logischere volgorde aanhouden, denk dat het er dan ook beter uit zal zien....

Hoe dan ook, lekker gegeten!
Wat voor soort saus is dat?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 23 augustus 2015 @ 19:50:02 #17
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155474306
Ja. Kijk, ik at het zo:

pi_155474347
Ooh ieniemienie stukjes kip!

Of reuze peulen :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155474370
Toetje was vanilleijs met aardbeien en pure hagel.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 23 augustus 2015 @ 19:59:06 #20
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155474721
quote:
1s.gif Op zondag 23 augustus 2015 19:49 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Wat voor soort saus is dat?
Kip marineren in zout, sojasaus, azijn, peper en kerriepoeder.
Pasta malen van knoflook, gember en citroengras, die bakken.
Kip erbij. 15 minuten sudderen.
Dan gesneden uit erbij, dat 10 minuten "bakken".
Dan kokosmelk erbbij en inlaten dikken.

quote:
2s.gif Op zondag 23 augustus 2015 19:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Ooh ieniemienie stukjes kip!

Of reuze peulen :P
Haha, ja, ze lijken wel erg groot zo he, die peulen? Maar waren best gewone peulen.
Ik heb de kip niet gesneden, maar stukjes waren niet idioot klein. :-)
Het is een heeeel klein bakje rijst. Misschien komt het daardoor!
pi_155476084
quote:
1s.gif Op zondag 23 augustus 2015 17:56 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

320 gram spaghetti voor 6 personen? :o Wij aten met 6 (waarvan 4 tieners) altijd een heel pak van 500 gram.
Ja de hoeveelheid pasta klopt wat mij betreft ook niet, daar kijk ik ook niet naar :) wij koken altijd ongeveer 200 gr met z'n 2en :)
pi_155476132
Pizza
Op zaterdag 28 juni 2014 @ 18:18 schreef Marie30 het volgende: Zo lief. :) Kusje :*
Op donderdag 14 juli 2016 @ 23:45 schreef GGMM het volgende: Het is altijd bijzonder gezellig als banaantje er is. :)
pi_155476739
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 20:33 schreef christiman het volgende:

[..]

Ja de hoeveelheid pasta klopt wat mij betreft ook niet, daar kijk ik ook niet naar :) wij koken altijd ongeveer 200 gr met z'n 2en :)
Vrij weinig.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_155480539
quote:
10s.gif Op zondag 23 augustus 2015 20:43 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Vrij weinig.
voor jullie dan :) je merkt inderdaad dat sommige mensen relatief veel en anderen relatief weinig pasta koken per persoon. Net als FutureFairytale, die met z'n 6en 500 gram pasta koken :)
pi_155492800
Champignonsoep en broodje unox. Nog steeds ontzettend veel worsten over.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')