abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_155372018
Welkom in het centrale topic over de PVV. Dit topic is opgezet om te voorkomen dat over elke tweet, one-liner, quote of wat dan ook een eigen topic geopend wordt. Voor overzichtelijkheid dus.

Vorig topic: POL / [Centraal] De PVV #66 Geen zomerstop voor Geert

Actuele ontwikkelingen:

quote:
Wilders: Rutte Pinokkio van de Lage Landen
PVV-leider Wilders heeft geen goed woord over voor het nieuwe steunpakket voor Griekenland. In het Kamerdebat dat op zijn verzoek wordt gehouden, wees hij op de verkiezingsbelofte van VVD-leider Rutte dat er geen geld meer naar Griekenland zou gaan. Hij vindt dat Rutte verraad aan de kiezer pleegt en noemde hem "de Pinokkio van de Lage Landen".

Volgens Wilders moet de Tweede Kamer verhinderen dat Rutte zijn belangrijkste hobby beoefent: "gireren naar Griekenland". Wilders vindt dat Rutte opkomt voor de Grieken en "de gelukzoekers" en niet voor de Nederlanders.

Ouderen

De PVV heeft er geen enkel vertrouwen in dat de Griekse regering zich deze keer aan haar beloften zal houden. "Wat ze ook doen, de Grieken krijgen hun geld wel, in plaats van de ouderen." Later in het debat zal Wilders een motie van wantrouwen tegen het kabinet indienen.
Hier weer verder.
No one in this world, so far as I know—and I have researched the records for years, and employed agents to help me—has ever lost money by underestimating the intelligence of the great masses of the plain people.
pi_155427877
quote:
Dion Graus denkt aan vertrek uit Kamer

PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus ziet nog een termijn niet zitten zolang de PVV door andere partijen wordt geboycot.

Dat zegt hij in een interview met de PZC. Andere partijen laten de PVV links liggen sinds partijleider Geert Wilders zijn minder-Marokkanen-uitspraak deed en Graus is die ,,politieke spelletjes'' zat. ,,Als het zo blijft zoals nu, zal ik stoppen bij de volgende verkiezingen.''

Graus benadrukt dat hij zijn termijn gewoon uitzit en ook niet voortijdig de PVV zal verlaten en zijn zetel mee zal nemen.
Bron: Telegraaf
pi_157760069
quote:
Een van de minderjarige meisjes waar oud-EuroparlementariŽr DaniŽl van der Stoep seks mee wilde door haar te betalen, is de dochter van een vroegere beleidsmedewerkster en partijgenoot van hem. Volgens deze oud-beleidsmedewerkster heeft Van der Stoep 'lange tijd en aanhoudend' aangedrongen op de seks.
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)n-partijgenoot.dhtml
pi_157785949
Justitie eist cel tegen oud-PVV'er voor verleiden minderjarige meisjes
quote:
Oud-EuroparlementariŽr DaniŽl van der Stoep (35) heeft dinsdag bij de rechtbank in Den Haag vijf maanden celstraf waarvan drie voorwaardelijk tegen zich horen eisen voor het verleiden van minderjarige meisjes.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_158117365
De voormalige EuroparlementariŽr DaniŽl van der Stoep moet 2 maanden de gevangenis in omdat hij probeerde minderjarige meisjes te verleiden tot seks. Hij is ook veroordeeld tot 3 maanden voorwaardelijke celstraf en een taakstraf van 240 uur.

http://nos.nl/artikel/207(...)erjarigen-wilde.html

Tjaaaa...... PVV'ers en hun kameraden met duistere zeden .
pi_158978948
ADnl twitterde op zondag 10-01-2016 om 10:20:37 De PVV evenaart in de laatste peiling van Maurice de Hond het 'zetelrecord' van de VVD https://t.co/kAjybNWfs1 https://t.co/IiZwhRXaZ6 reageer retweet
pi_159253984
Ome Greet heeft nu ook ruzie met Rutger Castricum en boycot ook Powned :')
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_159255205
quote:
10s.gif Op woensdag 20 januari 2016 14:13 schreef borisz het volgende:
Ome Greet heeft nu ook ruzie met Rutger Castricum en boycot ook Powned :')
Hoe dat? Was altijd zijn grote vriend en vertrouwde website.
pi_159256141
quote:
1s.gif Op woensdag 20 januari 2016 14:58 schreef Kaas- het volgende:

[..]

Hoe dat? Was altijd zijn grote vriend en vertrouwde website.
http://politiek.tpo.nl/20(...)an-powned-in-de-ban/
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_159256765
Het ene na de andere nieuwsmedium doet Wilders in de ban. Dit zegt wel iets over welke mediavrijheid er over zou blijven in Nederland wanneer hij aan de macht zou zijn. Elk medium dat niet aan z'n voeten ligt direct in de ban doen. Man man man. :|W
pi_159327771
Geert Wilders deelt verzetsspray uit aan vrouwen ter verwering van opdringerige (asielzoekende) mannen
Linkse meisjes zeggen: opportunistische nep-feminist
PVV'ers zeggen: daar moet een piemel in
Nee daarom krijgen ze juist die spray dommies!
  vrijdag 18 maart 2016 @ 07:15:48 #12
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_160754557
Minder PVV-moties aangenomen na 'minder-uitspraken'
Gisteren, 20:12
De PVV van Geert Wilders betaalt een prijs voor zijn omstreden Marokkanen-uitspraken in maart 2014. Door de uitspraken van Wilders over ‘minder Marokkanen’ is de PVV in de Tweede Kamer minder effectief geworden, zo blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. Vooral de PvdA wil niks meer met Wilders te maken hebben.

Werd eerder 7 procent van alle PVV-moties door de Tweede Kamer aangenomen, na de 'minder Marokkanen'-uitspraak is dat aantal bijna gehalveerd. Nog geen 4 procent van de PVV-voorstellen krijgt sinds de uitspraak op 19 maart 2014 een meerderheid in de Tweede Kamer.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Sir Terry Pratchett (1948 - 2015)
pi_161378839
Vraagje: Als het OM Wilders kan vervolgen voor "negatieve volksmennerij" die in beginsel nederland schaadt, dan zou geenstijl toch ook gewoon de kopstukken kunnen aanpakken die uit volle borst riepen om niet te gaan stemmen om zodoende het democratisch proces te disrupteren?

In weze doen beide aan "negatieve volksmennerij", ondanks dat het twee totaal andere zaken zijn, zou er toch enige precedentwerking in kunnen zitten, niet? Als Geenstijl nu voor de uitspraak van de rechtbank al aankondigd de andere kopstukken te zullen aanklagen indien wilders wordt schuldig bevonden, dan krabben ze wel twee keer achter de oren voordat ze hem daadwerkelijk schuldig bevinden. Oh, ik ben geen wildersstemmer, maar is wel een interessante kwestie. Want de quote "minder minder minder" is natuurlijk wel enige vorm van volksmennerij, dat lijkt me duidelijk. Alle politici doen immers aan volksmennerij alleen de vraag lijkt me eerder hoe schadelijk deze aktie was voor de samenleving. Ik vraag me dus af of andere partijen precedentwerking kunnen gebruiken om het oordeel in deze zaak enigzins te beinvloeden in het voordeel van wilders. Op het moment dat wilders schuldig wordt bevonden dan is eventueel het hek van de dam t.a.v. het vervolgen van politici of kopstukken inzake de uitspraken die zei doen en de beloften die zei niet nakomen. Misschien lezen juridische mensen dit berichtje en kunnen zei hierover even hun lichtje laten schijnen? thanks!

[ Bericht 5% gewijzigd door govie op 12-04-2016 18:34:43 ]
pi_161379793
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 18:29 schreef govie het volgende:
Vraagje: Als het OM Wilders kan vervolgen voor "negatieve volksmennerij"
Heb je de aanklacht gelezen ? Ik dacht dat daar niks in staat over negatieve volksmennerij
pi_161380141
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 19:14 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Heb je de aanklacht gelezen ? Ik dacht dat daar niks in staat over negatieve volksmennerij
1 zin uit een post trekken is niet netjes. De kranten spreken van ophitserij en haatzaaierij. Je begrijpt mijn punt hopelijk wel, dat het ene eventueel wat precedent kan scheppen voor het andere.
pi_161380254
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 19:28 schreef govie het volgende:

[..]

1 zin uit een post trekken is niet netjes. De kranten spreken van ophitserij en haatzaaierij. Je begrijpt mijn punt hopelijk wel, dat het ene eventueel wat precedent kan scheppen voor het andere.
Dat is de kern van de zaak. Hij is niet aangeklaagd voor negatieve volksmennerij.
Wat iemand in de krant schrijft is zijn mening. Maar het OM moet een duidelijke aanklacht schrijven met juridische begrippen en verwijzend naar wetten,

Daarnaast is het verschil dat Wilders zijn aanhang zat te volksmennen in het opwekken en uiten van discriminatie... En wie van de week zei dat mensen niet moeten gaan stemmen , zei iets heel anders. Dat is geen discriminatie van een bepaalde etnische groep.
pi_161698903
quote:
De pinpas van de Limburgse PVV kende een reizend bestaan. Jan Linders, Ikea, Mediamarkt, Saturn, Perry Sport, Hilton Wenen, Siebel Juweliers, Gall & Gall, Leenbakker en De Efteling. Overal haalde Michael Heemels de kaart gretig door de betaalautomaat. En niet alleen daar. Het overzicht van betalingen door Heemels vanuit de fractiegelden van de PVV laat een beeld zien van een luxueus leven. Tripjes naar het buitenland, kleding en schoenen, tickets voor theaters en concerten, restaurantbezoeken, hotelovernachtingen. Maar ook belastingaanslagen, lokale heffingen van de gemeente Roerdalen en deurwaarderskosten. De portemonnee van Heemels kende geen bodem, met dank aan de door de provincie verstrekte fractiegelden
http://www.limburger.nl/c(...)kezucht-en-koopwoede
pi_161797676
quote:
Het Almeerse raadslid Renť Eekhuis is door de politierechter veroordeeld tot een werkstraf voor het mishandelen van zijn vrouw. Hij krijgt 140 uur werkstraf waarvan 60 uur voorwaardelijk. Ook moet hij een agressiebehandeling ondergaan.

Hij stond terecht, omdat hij zijn vrouw drie gebroken ribben heeft geschopt. Eekhuis zegt dat zijn vrouw, met wie hij in scheiding ligt, met te veel alcohol op tegen een kast is gevallen. De officier van justitie noemde dat ongeloofwaardig. Renť Eekhuis heeft al aangegeven tegen de uitspraak in beroep te gaan.

Eekhuis vormt een eenmansfractie in de gemeenteraad van Almere. Hij werd in september uit de PVV gezet omdat hij geld van de fractie naar zijn eigen rekening had overgemaakt. Hij stortte dat geld later terug, maar kon er volgens de PVV geen goede verklaring voor geven.
http://www.omroepflevolan(...)r-mishandeling-vrouw
  donderdag 26 mei 2016 @ 10:27:40 #19
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_162509969
OM haalt uit naar Wilders en Knoop

AMSTERDAM - Het Openbaar Ministerie heeft vanmorgen tijdens de tweede zitting in het strafproces tegen Geert Wilders, hard uitgehaald naar de hoofdpersoon en zijn verdediging.

Officier van justitie Wouter Bos noemde de afwezigheid van Wilders en advocaat Geert-Jan Knoops ’niet chique’. „Deze zaak vergt van alle partijen veel voorbereiding. Vandaag ontbreekt zelfs de beleefdheid om op de zitting te verschijnen."

’Uit koers’
Volgens Bos was met Wilders en Knoops van tevoren afgesproken van de zaak geen circus te maken en elkaar met fatsoen te bejegenen. "Inmiddels vragen we ons af waar de verdediging uit koers is geraakt."

Knoops zou vandaag een zogenoemd preliminair verweer houden, dat bijvoorbeeld kan gaan over de niet-ontvankelijkheid van het OM in de vervolging. Er was door de verdediging gevraagd om zo'n zitting, omdat bij niet-ontvankelijkheid de inhoudelijke behandeling niet doorgaat, en Wilders niet op hoge advocatenkosten zou worden gejaagd. Pas een week geleden liet de verdediging in een mail aan de rechtbank weten dat verweer nog niet te kunnen voeren. Door het afwijzen van onderzoekswensen van de verdediging door de rechtbank, zag Knoops zich genoodzaakt om dat onderzoek zelf te doen, schreef hij. "En dat kost tijd."

Cynisch
Volgens OvJ Bos zijn rechtbank en OM voldoende tegemoet gekomen aan de wensen van Wilders en zijn verdediging. Bos wees er fijntjes op dat de advocatenkosten voor Wilders juist de pan uit zouden rijzen als alle onderzoekswensen waren toegewezen. Knoops wilde bijvoorbeeld alle 6400 mensen die aangifte tegen Wilders deden horen. "Dat zou 8 jaar in beslag hebben genomen", aldus een cynische OvJ Bos.

http://www.telegraaf.nl/b(...)_naar_Wilders__.html
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Sir Terry Pratchett (1948 - 2015)
pi_162833717
quote:
Dit is dus een Facebookaccount waar PVV-aanhangers zeggen wat ze van Nederland, de maatschappij, de politiek en de personen vinden. Wij zijn daarin geÔnfiltreerd, omdat ik getipt werd dat daar buitengewoon stuitende dingen worden gezegd, waaronder meer dat ik ook met de dood bedreigd werd. Je gelooft je ogen niet, wat daar allemaal door PVV-aanhangers wordt beweerd, gezegd en verkondigd. Humberto Tan, een collega van ons, wordt daar op een verschrikkelijke wijze met de dood bedreigd.”
aldus Peter R de Vries
http://www.joop.nl/nieuws/peter-r-de-vries-pakt-pvvers-aan
  woensdag 8 juni 2016 @ 07:39:34 #21
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_162833893
quote:
Je gelooft het niet...
Dat is wel erg naÔef hoor _O-. Dat die aanhang vrij agressief is, is toch niet lastig om te geloven :D
Ik kan tellen
pi_162838938
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juni 2016 07:39 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Je gelooft het niet...
Dat is wel erg naÔef hoor _O-. Dat die aanhang vrij agressief is, is toch niet lastig om te geloven :D
https://www.facebook.com/(...)os/1802413769987523/
pi_163032992
Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met aanvullingen bij het toekomstbestendig maken van de landelijke publieke mediadienst (34 459)

Plenair debat om 15.00 uur

Martin Bosma straks weer vol op het orgel over de staatsomroep. *O*
“Never argue with a fool, onlookers may not be able to tell the difference.”
― Mark Twain ―
pi_163033001
quote:
14s.gif Op woensdag 15 juni 2016 14:48 schreef Pearlbitch het volgende:
Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met aanvullingen bij het toekomstbestendig maken van de landelijke publieke mediadienst (34 459)

Plenair debat om 15.00 uur

Martin Bosma straks weer vol op het orgel over de staatsomroep. *O*
We kunnen niet wachten.
pi_163033018
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 14:48 schreef Kaas- het volgende:

[..]

We kunnen niet wachten.
Is inderdaad iets waar ik desnoods afspraken voor afzeg. :Y
“Never argue with a fool, onlookers may not be able to tell the difference.”
― Mark Twain ―
pi_163038392
Die Bosma is inderdaad een sneu stukje fascist.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_163270342
http://nos.nl/artikel/211(...)in-bezet-gebied.html

Ik vroeg me ineens af wat de reactie van de PVV zou zijn geweest als dit niet over Israel ging 8-)
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  vrijdag 24 juni 2016 @ 19:22:27 #28
6280 k_man
pedante eikel
pi_163273122
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 16:38 schreef TheVulture het volgende:
http://nos.nl/artikel/211(...)in-bezet-gebied.html

Ik vroeg me ineens af wat de reactie van de PVV zou zijn geweest als dit niet over Israel ging 8-)
Wat was dan de reactie nu het wel over IsraŽl gaat? :)
I got the style but not the grace - I got the clothes but not the face
foto's
pi_163273383
quote:
5s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 19:22 schreef k_man het volgende:

[..]

Wat was dan de reactie nu het wel over IsraŽl gaat? :)
Er is geen respons... het gaat immers om het land van zijn geldschieters
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_167347719
Voor de PVV-watchers bij deze een centraal PVV topic. Volg hier al het nieuws en ontwikkelingen rondom de partij van Geert Wilders.

CzuNZPFXUAEKQGq.jpg
CzuNZPDXUAACL77.jpg
pi_167362066
Mja, het is allemaal zo kort door de bocht.
pi_167365406
Hť, de AOW moet naar 65.
  donderdag 5 januari 2017 @ 09:19:18 #33
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_167895584
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
Ik kan tellen
pi_167895632
quote:
1s.gif Op donderdag 5 januari 2017 09:19 schreef 99.999 het volgende:
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
#genot.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_167905774
Gaat hij bij deze verkiezingen ook weer 180 graden draaien over de AOW binnen 12 uur?
In the beginning there was nothing, which exploded.
  donderdag 5 januari 2017 @ 19:52:29 #36
6280 k_man
pedante eikel
pi_167908872
quote:
1s.gif Op donderdag 5 januari 2017 09:19 schreef 99.999 het volgende:
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
Apart dat er wettelijk maximaal 50 personen op de lijst mogen. Wat als een partij meer dan 50 zetels zou scoren?
I got the style but not the grace - I got the clothes but not the face
foto's
  vrijdag 6 januari 2017 @ 11:41:41 #37
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_167921246
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Ik kan tellen
  vrijdag 6 januari 2017 @ 11:42:47 #38
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_167921277
quote:
11s.gif Op donderdag 5 januari 2017 19:52 schreef k_man het volgende:

[..]

Apart dat er wettelijk maximaal 50 personen op de lijst mogen. Wat als een partij meer dan 50 zetels zou scoren?
Je kan in de verschillende kiesdistricten verschillende lijsten indienen. En volgens mij hangt het maximumaantal af van wat ze bij de vorige verkiezingen hebben gehaald. VVD mogen PvdA mogen veel langere lijsten indienen.
Ik kan tellen
  vrijdag 6 januari 2017 @ 11:47:23 #39
180547 Tem
Freedom is impossible
pi_167921347
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Gewoon een move om te laten zien dat ze ook vrouwen op de lijst hebben. Die Vicky heeft ook nog eens gestudeerd dus snap de move wel.
W.F. Hermans:
"De meeste mensen houden hun paranoia voor de waarheid."
I Was a Fool
  vrijdag 6 januari 2017 @ 12:24:05 #40
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_167922119
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:47 schreef Tem het volgende:

[..]

Gewoon een move om te laten zien dat ze ook vrouwen op de lijst hebben. Die Vicky heeft ook nog eens gestudeerd dus snap de move wel.
In die zin inderdaad wel slim. Maar het is ook wel een club met boeiende ego's. En bosma was toch al jaren een getrouwe.
Ik kan tellen
  vrijdag 6 januari 2017 @ 15:40:51 #41
6280 k_man
pedante eikel
pi_167926323
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Wel verrassend toch, na alle verhalen dat het niet meer zou boteren tussen Fleur en de GBL.
I got the style but not the grace - I got the clothes but not the face
foto's
  vrijdag 6 januari 2017 @ 16:12:59 #42
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_167927215
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 15:40 schreef k_man het volgende:

[..]

Wel verrassend toch, na alle verhalen dat het niet meer zou boteren tussen Fleur en de GBL.
Ja, vond ik ook wel. Maar zij is natuurlijk een van degenen binnen de PVV die ook kiezers aan kan spreken met iets anders dan het verhaal over buitenlanders. Daarmee is ze erg waardevol.
Ik kan tellen
pi_167929866
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Wie heeft die lijst opgesteld?
Geert en Geert en Geert ?
Of waren er hielenlikkers die mee mochten stemmen?
Ik las een tijd terug dat Fleur wilde stoppen. Kennelijk niet dus
Of het is een pr-truc om stemmen te winnen en dan stopt ze toch ergens dit jaar.
pi_168787827
Hm... Opvallend.

Hans Hillen (CDA): "Val van Rutte 1 kwam niet door PVV"

https://twitter.com/geertwilderspvv/status/829776519979470848

Hij zegt het echt.
  maandag 13 februari 2017 @ 18:23:36 #46
104871 remlof
made in [Arnhem]
pi_168878259
United we stand, divided we fall
pi_168878381
Oh, wauw!
  maandag 13 februari 2017 @ 18:57:13 #48
104871 remlof
made in [Arnhem]
pi_168878827
Foto maar even posten dan:

IMG_2652.PNG
United we stand, divided we fall
pi_168884025
De tekenaar was Jan Holswilder (!!) , een liberaal , geboren 1850 Creepy hoor !
http://resources.huygens.(...)e=198&view=imagePane

Het is een karikatuur van de liberaal Willem Wintgens.
pi_168926093
quote:
Wordt er in schoolkantines alleen nog maar halal eten geserveerd? PVV-voorman Geert Wilders beweerde dat in het WNL-interview dat dit weekend werd uitgezonden. Uit een factcheck van studenten Journalistiek blijkt: dat is onzin.
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)g-van-schoolkantines
pi_168927773
Edit: foutje. Verkeerd gelezen.

[ Bericht 52% gewijzigd door Greys op 15-02-2017 21:31:12 ]
pi_171394759
Godwins mogen, als de vergelijking duidelijk is en niet gefotoshopped, en wanneer je ze niet op alle terreinen ťťn op ťťn gelijkschakelt.

Bovenste fragment is een reclamespot van de PVV.
Onderste fragment is van de nazi-propaganda-film "Der Ewige Jude"
SCrlgeul.jpg

Bij 15:18

http://www.dagelijksestan(...)e-ode-aan-nederland/
Bij 2:15
Je kunt beter ťťn kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_171517520
Gadver. :r
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:27:49 #55
142235 Jigzoz
Angel to some; demon to others
pi_172528106
FB_IMG_1500457306913.jpg

Een heel rijk screenshot.
pi_172532012
zijn hun helemaal gek geworden een indo in de partij.
alweer zo'n homeopathisch verdunde vreemdeling die de Nederlandse cultuur kapot maakt.
meppen die inboorling...

[ Bericht 30% gewijzigd door Bluesdude op 19-07-2017 18:30:22 ]
pi_172532032
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:27 schreef Jigzoz het volgende:
FB_IMG_1500457306913.jpg

Een heel rijk screenshot.
Dit is nep.

Toch?
pi_172532124
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:14 schreef Sloggi het volgende:
e]

Dit is nep.

Toch?
Jammer als het nep is..... Ik lach me slap net.
Die fb-groep bestaat wel echt
https://www.facebook.com/groups/287958948317017/
  woensdag 19 juli 2017 @ 18:21:19 #59
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_172532142
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:14 schreef Sloggi het volgende:

[..]


Dit is nep.

Toch?
Je gaat inderdaad vermoeden dat die reacties niet helemaal zuiver zijn :P
Ik kan tellen
pi_172532177
maar goed, niet 1..... maar wel 3 excuustruusen

ojee als een niet-westersallochtone tante van een van de truusen willt immigreren naar Nederland
  woensdag 19 juli 2017 @ 18:23:46 #61
142235 Jigzoz
Angel to some; demon to others
pi_172532187
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:14 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Dit is nep.

Toch?
Ik geloof het wel, maar vergeleken met de echte PVV-achterban zie je dat verschil toch niet.
pi_172534358
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:14 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Een heel rijk screenshot.
Dit is nep.

Toch?
[/quote]

Hahaha
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_172591238
Wilders is geÔnterviewd door Jinek, met als belangrijkste onderwerp... poezen! :')

Trouwens, Geert Wilders is zelf een Indo. Beetje dom dus daar tegen te zijn als PVV-aanhanger.

[ Bericht 23% gewijzigd door Ribbenburg op 22-07-2017 09:48:13 ]
pi_172591960
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 09:41 schreef Ribbenburg het volgende:
Wilders is geÔnterviewd door Jinek, met als belangrijkste onderwerp... poezen! :')

Trouwens, Geert Wilders is zelf een Indo. Beetje dom dus daar tegen te zijn als PVV-aanhanger.
Dat is de grap. Domme PVV'er die niet door heeft dat Wilders indo is.
Overigens, genealogisch onderzoek toont dat Wilders nog geen 10% Indonesische voorouders heeft.

Het kan zijn dat het screenshot gemanipuleerd is . Dus is het een hoax.
pi_172592175
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 10:45 schreef Bluesdude het volgende:
Dus is het een hoax.
Dat vermoedde ik al, maar de facebookgroep is besloten, dus het is niet te controleren.
pi_173239618
Het Forum voor democratie topic gaat tegenwoordig een stuk rapper dan dat van de PVV.
De zwemmer zwemt, hij zwemt in zee
  maandag 4 september 2017 @ 22:53:19 #67
371563 Nintex
My will be done
pi_175288920
quote:
Ruzie en teleurstelling bij PVV-kandidaten: 'Het gaat alleen maar over de islam'
Het is een zware operatie voor de PVV: de partij wil in 60 gemeenten meedoen aan de verkiezingen. De zoektocht naar geschikte mensen verloopt moeizaam. Afgehaakte kandidaten zijn teleurgesteld. "De selectie is amateuristisch en het gaat alleen maar over de islam", zeggen ze. "De PVV wil alleen jaknikkers."

RTL Nieuws sprak met verschillende PVV'ers die inmiddels zijn afgewezen of zelf hebben bedankt voor een plek op de lijst in hun gemeente. De gedeelde kritiek is: de selectieprocedure verloopt amateuristisch, de focus ligt veel te veel op de islam en kritische leden worden eruit gezet waardoor het niveau van kandidaten dat overblijft, zorgelijk laag is.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)n-maar-over-de-islam
  vrijdag 24 november 2017 @ 22:27:12 #70
104871 remlof
made in [Arnhem]
pi_175289246
Dat gaat niks worden.
United we stand, divided we fall
  zaterdag 25 november 2017 @ 09:22:49 #71
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_175294577
quote:
Was een maandje terug toch ook al nieuws? Ze maken er een zooitje van.
Ik kan tellen
pi_175430239
1. Jarenlang roepen dat het echt errug is om aangifte te doen tegen politici, want dat hoort in de Tweede Kamer en niet in de rechtbank; en
2. Discriminatieverbod willen schrappen

Maar dan toch

3. Aangifte van discriminatie doen tegen een politicus

:')

Wilders is zo irrelevant geworden. Al die gekke kansloze acties ineens van deze uitgerangeerde politicus die weet dat Baudet hem inhaalt.
pi_175430322
Zelfs niet eens een topic over dit ‘nieuwfeit’ In NWS, waar traditioneel zijn aanhang zit. Dan weet je hoe laat het is.
pi_175439255
eg nie... dat de PVV alleen maar haat spouw over de islam.
Hier een voorbeeldje van kritiek op de politie

quote:
PVV boos over politiebezoek aan moskee Haaksbergen
Een bezoek van een groep politieagenten aan de Ertugrul Gazi Moskee in Haaksbergen is de PVV Overijssel in het verkeerde keelgat geschoten. De partij zegt 'met afgrijzen' kennis te hebben genomen van het nieuws. Ook Geert Wilders heeft gereageerd; de partijleider noemt het 'capitulatie van de politie'.
https://www.ad.nl/politie(...)aaksbergen~a07c279f/

jawel ............capitulatie ...
Ik wist dat Nederland in oorlog was met die moskee...
Dus dan valt er niks te capituleren of te vernietigen..
  zaterdag 2 december 2017 @ 00:39:05 #75
104871 remlof
made in [Arnhem]
pi_175440498
De PVV is dood. Bedankt Sjerrie.
United we stand, divided we fall
  woensdag 6 december 2017 @ 19:21:26 #76
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_175533723
De pvv dient elk elk een motie in om de Nederlandse ambassade van tel aviv naar Jeruzalem te verplaatsen

:')

Zou Hij daar nog goede redenen voor hebben? :')
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
  woensdag 6 december 2017 @ 19:24:09 #77
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_175533778
quote:
Haha 'het gaat alleen maar over de islam'

8)7

Dat had je toch kunnen weten :')
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')