http://www.etenenzo.nl/blog/2013/02/janneke-bakt-soda-breadquote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:15 schreef PaarsBeestje het volgende:
Ik moet dat soda bread toch eens proberen
Natuurwinkels.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:18 schreef Postbus100 het volgende:
Ik heb komende zondag hier de ruimte, kan kijken of het lukt. Waar haal je dat soda-gebeuren?
Nee juist zónde gist. Met bicarb soda spul..quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:20 schreef Joosie200 het volgende:
Wat is soda bread? Met gist gewoon? Oeh lala baguette
Geen roggebloem in huis maar ik bookmark hem ff want ik moet morgen toch nog ff naar de stad.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:16 schreef computergirl het volgende:
[..]
http://www.etenenzo.nl/blog/2013/02/janneke-bakt-soda-bread
deze lijkt mij een goed begin, alle drie de meelsoorten in huis
quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:20 schreef RobinOok het volgende:
Oooooh, geilste GBBO conversatie ooit:
Sue met onderdanig, geil vraagstemmetje "is it overwooorked?"
Paul antwoordt met sexy, confident voice "it is overworked".
Aaaaaaaaggghhhhgggggg... geiler kan niet!!!
Nu maar hopen dat m'n eerste soda bread niet mislukt danquote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:21 schreef minilot het volgende:
Jaaa, wat een eerste opdracht zeg! Een blinde aap kan nog wel een lekker sodabread maken!
Gelukkig nu baguette, hehe. Geen makkie om goed te krijgen.
Sorry hoor, maar het is nog best tricky om goed te krijgen zéker met die vullingen..quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:21 schreef minilot het volgende:
Jaaa, wat een eerste opdracht zeg! Een blinde aap kan nog wel een lekker sodabread maken!
Ja een aantal.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Heeft er überhaupt iemand met stoom gewerkt?
Ze hebben zo lade he, dat versnelt de rijs.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:43 schreef Joosie200 het volgende:
Toch kan je niet in 5 uur een fatsoenlijk goed gerezen brood krijgen. En het dan ook in bepaalde vorm plus vulling. Dus als amateur broodbakker kijk ik met tegenzin
Dit! Genieten!quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:40 schreef minilot het volgende:
Dit is toch wel echt het meest verrukkelijke programma ter wereld
Prrrr
ik ben veel te slecht in namenquote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:45 schreef minilot het volgende:
Jullie al favorieten? Ik vind ze allemaal snoezig, maar Ian wel het gaafst
Ian en Alvinquote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:45 schreef minilot het volgende:
Jullie al favorieten? Ik vind ze allemaal snoezig, maar Ian wel het gaafst
Niet mee eens, je kan je keuze van recepten natuurlijk aanpassen op de tijd die je hebt. Een zuurdesem brood gaat niet een zoet gist brood bijvoorbeeld welquote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:54 schreef Joosie200 het volgende:
Underproofd and underbaked is een kwestie van tijd. Echt brood heeft meer tijd nodig. Dus de jury mag ze daar niet op afrekenen.
Eens. Je weet van tevoren hoeveel tijd iets kost. Zeker met de showstopper en de signature bake, want die mochten ze oefenen.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:56 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Niet mee eens, je kan je keuze van recepten natuurlijk aanpassen op de tijd die je hebt. Een zuurdesem brood gaat niet een zoet gist brood bijvoorbeeld wel
Wel een heel beperkte manier van naar brood kijken. Ook ik bak een paar keer per week brood met een langdurige koude rijs (16 tot 24 uur), maar ik maak ook vaak zat andere soorten broodjes en broden met specifieke recepten die met een rijs van twee uur, brood vormen en daarna nog een narijs van een half uur tot twee uur echt perfect worden, en dan blijf je wel degelijk binnen de vijf uur.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:54 schreef Joosie200 het volgende:
Underproofd and underbaked is een kwestie van tijd. Echt brood heeft meer tijd nodig. Dus de jury mag ze daar niet op afrekenen.
technical challenge was te slecht denk ikquote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:04 schreef minilot het volgende:
En ik dacht dat Paul wel star baker zou worden voor die razend knappe leeuwprestatie. Ik vond het niet eens echt mooi, maar kon er wel aan zien hoe verschrikkelijk moeilijk het is om zoiets met gistdeeg voor elkaar te krijgen
Ja, da's waar.. De baguetteronde was sowieso vrij dramatisch! Als je dat soort brood vormen en snijden niet al een paar keer geoefend hebt is het ook haast niet te doen..quote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:05 schreef computergirl het volgende:
[..]
technical challenge was te slecht denk ik
Klopt, dat is zo. Het is net welke techniek je gebruikt en voor welke soort brood je wilt gaan.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:02 schreef minilot het volgende:
Er is meer dan alleen het soort brood dat jij bedoelt.
Mel deed zijn Liverpudlian accent na.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:20 schreef RobinOok het volgende:
Oooooh, geilste GBBO conversatie ooit:
Mel met onderdanig, geil vraagstemmetje "is it overwooorked?"
Paul antwoordt met sexy, confident voice "it is overworked".
Aaaaaaaaggghhhhgggggg... geiler kan niet!!!
+1quote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:19 schreef kazy het volgende:
Mijn favoriet op dit moment is dat jonge meisje. Geen idee hoe ze heet.
Tamal? Die heeft Indiase ouders.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:30 schreef computergirl het volgende:
mijn favo op moment is de pakistaanse man met baard
sunny kan je de OP misschien nog aanpassen? Zit verwijzing in naar de deelnemers van vorig jaar.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 21:14 schreef Sunnythesun het volgende:
[ afbeelding ]
bbc website
Vanaf woensdag 6 Augustus, om 21 uur op BBC 1. En spin-off show genaamd an Extra Slice komt op BBC 2
[ afbeelding ]
de deelnemers
ja bedankt voor deze belangrijke terechtwijzingquote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:34 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Tamal? Die heeft Indiase ouders.
Terechtwijzing? Ok, wat jij wil.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:51 schreef computergirl het volgende:
[..]
ja bedankt voor deze belangrijke terechtwijzing
En anders ik morgen wel hoor. Nu niet, zit mobiel wegens Ziggo-storing..quote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:49 schreef computergirl het volgende:
[..]
sunny kan je de OP misschien nog aanpassen? Zit verwijzing in naar de deelnemers van vorig jaar.
en het is blijkbaar al serie 6?
http://thegreatbritishbakeoff.co.uk/bakers/series-6/
'Sadly, we had to say goodbye to Dorret'?quote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:58 schreef friekin_ het volgende:
Mary Berry had zich vanmorgen op bbc2 radio al versproken
Ja. Ze dacht dat er al drie afleveringen uitgezonden waren.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:59 schreef Lienekien het volgende:
[..]
'Sadly, we had to say goodbye to Dorret'?
Ach gos.quote:Op woensdag 19 augustus 2015 23:02 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Ja. Ze dacht dat er al drie afleveringen uitgezonden waren.
Daarom ook gewoon naar Radio1 luisterenquote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:58 schreef friekin_ het volgende:
Mary Berry had zich vanmorgen op bbc2 radio al versproken
Plaatje en linkje naar de bakkers aangepastquote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:49 schreef computergirl het volgende:
[..]
sunny kan je de OP misschien nog aanpassen? Zit verwijzing in naar de deelnemers van vorig jaar.
en het is blijkbaar al serie 6?
http://thegreatbritishbakeoff.co.uk/bakers/series-6/
Oh dat staat snel online! Ik ga het recept ook even opzoeken.quote:Op donderdag 20 augustus 2015 08:31 schreef minilot het volgende:
Serie #6 it is!
Vanavond de baguettes naar recept van Paul Hollywood proberen (Het GBBOrecept van gister staat al op de BBC-website), kijken wat ik er van 'bak'. Heh.
quote:Winning the quickbreads easily, however, was Paul. Until now, Paul Hollywood has been circling his namesake doppelganger uncertainly, but here the chief baker began a bromance with his ideal companion: himself.
"I'll have another piece of that," said Paul to Paul about Paul's cranberry and orange sweet soda breads. Then, the handshake: usually both an offer of rare congratulation and an expression of dominance, with the contestant's wrist forced into a downward angle of submission to reinforce whose jungle it is. But here, Paul stood straight and let Paul do likewise, like a businessman happily practising a power-greeting in a Premier Inn bedroom mirror. Both men did, however, remain clothed.
Zo verkeerd. En toch zo leuk!quote:How long to bake the four proved, slashed, shaped and floured French spears, steamed or otherwise? Mat had a stab at taking GBBO innuendo up a notch. “Bear in mind what my wife says: always leave it in for an extra ten minutes.”
Op Firefox of chrome de add-on van Hola installeren en vervolgens op de iPlayer van de BBC kijken. Werkte voorgaande jaren in ieder geval.quote:Op donderdag 20 augustus 2015 10:09 schreef MutedFaith het volgende:
Kun je GBBO ook ergens op internet terugkijken?
Want ik vergeet steeds te kijken, maar wil 't wel zien.
Mooi filmpje! Heb je ze al gebakken?quote:Op donderdag 20 augustus 2015 17:11 schreef minilot het volgende:
Wie zich ook eens aan baguettes zou willen wagen, dit is een reuze behulpzaam filmpje van hoe het echt moet:
moet je even in broodbak topic spieken, alhier te CUL.quote:Op donderdag 20 augustus 2015 20:06 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Mooi filmpje! Heb je ze al gebakken?
Lees eens een paar Posts naar boven?quote:Op vrijdag 21 augustus 2015 12:57 schreef Grutsk het volgende:
Kan ik dit ook online ergens terugkijken?
Oh sorry, deed dit even snel tussendoor en had niet goed gelezen. Dank.quote:Op vrijdag 21 augustus 2015 13:15 schreef computergirl het volgende:
[..]
Lees eens een paar Posts naar boven?
Baguettes zijn vreselijk lastig om te makenquote:Op woensdag 19 augustus 2015 22:08 schreef minilot het volgende:
[..]
Ja, da's waar.. De baguetteronde was sowieso vrij dramatisch! Als je dat soort brood vormen en snijden niet al een paar keer geoefend hebt is het ook haast niet te doen..
Gewoon ff de Britse radio aanzetten, misschien verklapt Mary Berry het wel weer per ongeluk.quote:Op woensdag 26 augustus 2015 10:42 schreef Isabeau het volgende:
Ik zit nog te bedenken of ik vanavond of morgen ga kijken. Ik vind het namelijk leuk om van te voren te weten wie meesterbakker en wie -bakker worden Dan let ik meer op die mensen, vind ik leukere tv dan op het eind denken: oh, maar deed hij/zij het echt zoveel slechter dan X?
zo'n blundertje zal ze toch niet weer makenquote:Op woensdag 26 augustus 2015 10:45 schreef minilot het volgende:
Gewoon ff de Britse radio aanzetten, misschien verklapt Mary Berry het wel weer per ongeluk.
Grappig, op vakantie concludeerden we met een groep dat crѐme brulée best wel een overgewaardeerd dessert isquote:
Het is echt 1 van m'n favoriete dessertsquote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:07 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Grappig, op vakantie concludeerden we met een groep dat crѐme brulée best wel een overgewaardeerd dessert is
Ian of die jonge meid.quote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:09 schreef roos85 het volgende:
Kan het eindelijk een keer zien
Voor wie moet ik zijn?
Ik vind er vaak ook niet zo veel aan in restaurants.. behalve als ze écht goed zijnquote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:07 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Grappig, op vakantie concludeerden we met een groep dat crѐme brulée best wel een overgewaardeerd dessert is
Maar dan is alles lekker. Zelfgemaakte chocolademousse of vla is dan ook fantastischquote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:12 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik vind er vaak ook niet zo veel aan in restaurants.. behalve als ze écht goed zijn
check! Maar vind creme brulé vaak wat lafjes van smaak, of de suiker is niet goed hard.. of beide..quote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:15 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Maar dan is alles lekker. Zelfgemaakte chocolademousse of vla is dan ook fantastisch
Ik bedoelde Flora, maar die meid met de hoofddoek kan ook goed bakkenquote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:13 schreef roos85 het volgende:
[..]
Ian is de oudere neef van Rutger? En jonge meid is die met hoofddoek?
Dit vat het goed samen. En dit samen vind ik dus niet zo spectaculair. Heb dit jaar voor het eerst twee keer gegeten. Eerste keer: is dit het nou? Tweede keer:dit is het inderdaadquote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:13 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
soort vlapudding met een suikerkorstje in feite..
Het dwingt je om dingen te maken die je niet zo snel zou doen . Jammer genoeg was de lemon cheesecake on a ginger crust niet genoeg opgesteven Dus dan maar naar crème brulee kijkenquote:Op woensdag 26 augustus 2015 20:32 schreef motorbloempje het volgende:
Lekker! Leuk idee ook. Ik vergeet dat soort dingen altijd al denk ik elke keer "ik ga wat bakken en dan twitteren voor de #extraslice maar helaas, weer vergeten
quote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:19 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Dit vat het goed samen. En dit samen vind ik dus niet zo spectaculair. Heb dit jaar voor het eerst twee keer gegeten. Eerste keer: is dit het nou? Tweede keer:dit is het inderdaad
Sorry PaarsBeestje
Ik niet! Niet zeggen hoor!quote:Op woensdag 26 augustus 2015 21:20 schreef computergirl het volgende:
we weten al wie naar huis gaat toch?
Ja Tamal! Die! Was zijn naam ff kwijt. Zijn cheesecakes spraken me het meeste aan qua smakenquote:Op woensdag 26 augustus 2015 22:00 schreef computergirl het volgende:
tamal deed het ook heel goed, en Sandra geheel terecht naar huis
En ijs zonder melk.quote:Op woensdag 26 augustus 2015 22:12 schreef computergirl het volgende:
volgende week wordt ook interessant, Glutenvrij brood, suikervrij gebak.
gaat tv sneller dan internet?quote:
Mensen zien honing en ahornsiroop en zo allemaal niet als suikerquote:Op woensdag 2 september 2015 21:07 schreef RobinOok het volgende:
Wat een debiliteit. Bak een taart zonder suiker. En de taarten die ze bakken zit gewoon vol suiker.
Ik kan hier slecht tegen. Heb zin om weg te zappen.
Een paar momenten werd dat wel zo gezegd..quote:Op woensdag 2 september 2015 21:13 schreef RobinOok het volgende:
Laat ze dat zeggen dan, no granulated sugar.
Stommeriken.
Banaan, appel, wortel, dadelsquote:
quote:Op woensdag 2 september 2015 21:18 schreef kwakz0r het volgende:
Oh die van Flora vind ik tof! (Buitenkant dan)
Prachtig telt helaas nietquote:
Brompotquote:Op woensdag 2 september 2015 21:21 schreef RobinOok het volgende:
Glutenfree pita's! Fuck, ik geef het op!
Volgens mijn 'horen' ze net zo vaak ovaal als rond te zijnquote:Op woensdag 2 september 2015 21:27 schreef Negentiendertig het volgende:
Wat weten veel mensen niet dat pita's rond horen te zijn
Ik vond ze eerder naanvormig.quote:Op woensdag 2 september 2015 21:28 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Volgens mijn 'horen' ze net zo vaak ovaal als rond te zijn
Nadiyaquote:Op woensdag 2 september 2015 21:59 schreef Joosie200 het volgende:
Terecht dat Ugne weg moest. Maar Flora ging ook naar beneden Leuk dat hoe heet ze nu best baker is
Oh, sorry, ja, ik moet toegeven dat ik een paar minuten te laat inschakelde, dus dat heb ik dan gemist.quote:Op woensdag 2 september 2015 21:15 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Een paar momenten werd dat wel zo gezegd..
Nou, ben het wel met je eens dat het niet heel duidelijk was hoor!! Maar voor veel mensen is suiker suiker en andere zoetigheden iets anders..quote:Op donderdag 3 september 2015 05:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, sorry, ja, ik moet toegeven dat ik een paar minuten te laat inschakelde, dus dat heb ik dan gemist.
Suiker wordt gemaakt in de fabriek, misschien denken ze daarom dat het slechter is dan honing en dadelsquote:Op donderdag 3 september 2015 08:15 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Nou, ben het wel met je eens dat het niet heel duidelijk was hoor!! Maar voor veel mensen is suiker suiker en andere zoetigheden iets anders..
Whoopsquote:Op donderdag 3 september 2015 20:30 schreef RobinOok het volgende:
Hahaha, ontzuiveringszout! Nergens!
Zuiveringszout haal ik bij de toko. De drogist heeft het ook.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/rijsmiddelen/
Ik denk dat daar ook wel naar gekeken werd, ga je voor de makkelijke oplossing met een siroop of weet je al je zoetheid uit fruit te halen.quote:Op donderdag 3 september 2015 08:15 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Nou, ben het wel met je eens dat het niet heel duidelijk was hoor!! Maar voor veel mensen is suiker suiker en andere zoetigheden iets anders..
Lekker he? Ik heb op jonge leeftijd al geleerd om die dingen te maken, dus heb ze nog nooit kant en klaar gekochtquote:Op donderdag 3 september 2015 21:31 schreef Erasmo het volgende:
Geïnspireerd door de Pita opdracht zelf ook eens Pita's gebakken. Eigenlijk verdomd makkelijk met normaal meel.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mijn AH heeft het ook. Stond bij de dieetproducten (denk: gluten vrij etc). Vanavond voor het eerst gespot.quote:Op donderdag 3 september 2015 20:30 schreef RobinOok het volgende:
Hahaha, ontzuiveringszout! Nergens!
Zuiveringszout aka natriumwaterstofcarbonaat, dubbelkoolzure soda, baksoda, E500, baking soda, sodium bicarbonate, sodium hydrogen carbonate, bread soda, cooking soda, bicarbonate of soda, (sodium) bicarb. haal ik bij de toko. De drogist heeft het ook.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/rijsmiddelen/
Heb mijn AH's afgestruind, niks bij de reguliere bakproducten, niks bij glutenvrij, niks in het zoutrek. Evenmin iets bij het toko/exotisch spul-rek. Jumbo had ook niks. Dan maar drogisterij en/of natuurwinkel (die hebben het sowieso wel, maar is ook niet om de hoek)quote:Op donderdag 3 september 2015 22:08 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Mijn AH heeft het ook. Stond bij de dieetproducten (denk: gluten vrij etc). Vanavond voor het eerst gespot.
Prima te doen ja, ga het voortaan mooi zelf maken. Was lui dus heb gewoon wat water, meel, gist, zout en een scheutje olie in de kitchenaid gedonderd tot het deeg niet zo heel plakkerig was, het uitgerold en in de oven geflikkerd tot ze bruin waren.quote:Op donderdag 3 september 2015 21:55 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Lekker he? Ik heb op jonge leeftijd al geleerd om die dingen te maken, dus heb ze nog nooit kant en klaar gekocht
Sommige dingen wist ik wel, maar leuk om te lezen.quote:Op dinsdag 8 september 2015 09:47 schreef computergirl het volgende:
Deze vond ik wel interessant:
http://www.culy.nl/inspir(...)lijk-nog-niet-kende/
quote:Deelnemer Francis Quinn, die The Great British Bake Off in 2013 won, heeft het record van meeste ingrediënten per gerecht ooit. Zij gebruikte maar liefst 124 ingrediënten in haar finale Showstopper: een bruidstaart met drie lagen, geïnspireerd op A Midsummer Night’s Dream.
quote:Op dinsdag 8 september 2015 09:47 schreef computergirl het volgende:
Deze vond ik wel interessant:
http://www.culy.nl/inspir(...)lijk-nog-niet-kende/
Dan gaan er veel spongecakes doorheenquote:18. Om te zorgen dat alle ovens goed werken, bakt een technisch team van de show een Victoria Sponge-cake in élke oven voordat het filmen begint.
Mogen ze wel een cameramannetje per tafel hebben, beetje minuten staan wachten tot de camera ready is to go?quote:21. Elke keer dat een deelnemer iets in of uit de oven wil halen, moet hij of zij een producer roepen zodat er direct een cameraman op af kan.
Ik vond het goor en ben die dag ook ziek geworden met darmklachten en koorts. Vast toeval, maar voor mij geen sodabread meerquote:Op dinsdag 8 september 2015 10:51 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ik weet niet of ik soda bread nu zo'n lekker brood vind. Het heeft zeker de crunchyness van een gistbrood, maar aan de smaak moet ik nog erg wennen. Het is wel easy peasy, mixen, shapen en bakken maar
Ik heb me serieus afgevraagd wat er dus met al die hoeveelheden bakwerk werd gedaan Dit dusquote:Nadat de jury stukjes hebben geproefd, mogen de cast en de kandidaten aanvallen. Wat er daarna nog over blijft, wordt in voorraaddoosjes gestopt en mogen de kandidaten meenemen naar hun hotel.
Ik had niet anders verwachtquote:Op dinsdag 8 september 2015 12:08 schreef PdeHoog het volgende:
Ik heb me serieus afgevraagd wat er dus met al die hoeveelheden bakwerk werd gedaan Dit dus
Ik heb het laatste sneetje ook maar weggegooid. Had letterlijk en figuurlijk mijn buik er vol van Het is ook qua vorm net een oversized scone.quote:Op dinsdag 8 september 2015 11:25 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ik vond het goor en ben die dag ook ziek geworden met darmklachten en koorts. Vast toeval, maar voor mij geen sodabread meer
Ik denk dat Nadiya de finale niet gaat halen Ze was afgelopen week erg goed maar had ook slechte weken er bij zitten. Haar gezichtsuitdrukkingen zijn zo grappig hahaquote:Op dinsdag 8 september 2015 15:25 schreef Lienekien het volgende:
Ik heb zomaar het idee dat Flora heel ver gaat komen, omdat ze nog niet zo uitgebreid in the picture is geweest.
Zo. Dan kan ik straks zeggen dat ik het gezegd heb.
Ja, leuke vrouw.quote:Op dinsdag 8 september 2015 16:40 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Ik denk dat Nadiya de finale niet gaat halen Ze was afgelopen week erg goed maar had ook slechte weken er bij zitten. Haar gezichtsuitdrukkingen zijn zo grappig haha
+1, dan was ik het er op voorhand al mee eensquote:Op dinsdag 8 september 2015 15:25 schreef Lienekien het volgende:
Ik heb zomaar het idee dat Flora heel ver gaat komen, omdat ze nog niet zo uitgebreid in the picture is geweest.
Zo. Dan kan ik straks zeggen dat ik het gezegd heb.
Eindelijk een tv programma waar de crew wat lekkers te eten krijgtquote:Op dinsdag 8 september 2015 12:08 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Ik heb me serieus afgevraagd wat er dus met al die hoeveelheden bakwerk werd gedaan Dit dus
Oh! Het ligt dus niet aan mij.. (ik had het zelfde )quote:Op dinsdag 8 september 2015 21:13 schreef Postbus100 het volgende:
Ik ben in de war met de dagen ik zat al klaar op de zender van BBC toen ik me realiseerde dat het pas dinsdag is
Ik negeer HHBquote:Op woensdag 9 september 2015 21:14 schreef Negentiendertig het volgende:
Wat een verschil met HHB ik vind dit veel leuker om naar te kijken
wat een vuillak!!quote:Op woensdag 9 september 2015 21:24 schreef friekin_ het volgende:
En ik ben nu ook verliefd op Paul met zijn geniepige oogjes en die vieze grijns.
Ik vind haar echt geweldig!! Hoop dat ze nog heeeel lang er in blijft Prachtig expressief gezicht!quote:
Vooral omdat ze gewoon geen flauw idee hebben hoe het wordt en ze met onbekende ingrediënten werkenquote:
Beter dan kokosmakronen bij hhb, dat kent iedereen wel.quote:Op woensdag 9 september 2015 21:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vooral omdat ze gewoon geen flauw idee hebben hoe het wordt en ze met onbekende ingrediënten werken
en stiekem proberen te gluren bij de anderenquote:Op woensdag 9 september 2015 21:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vooral omdat ze gewoon geen flauw idee hebben hoe het wordt en ze met onbekende ingrediënten werken
2posh4mequote:Op woensdag 9 september 2015 21:28 schreef Sunnythesun het volgende:
Oh en ik vind het Schotse accent van Flora ook echt heerlijk Die mag ook nog ff blijven
Ja, maar die hebben óók geen flauw ideequote:Op woensdag 9 september 2015 21:28 schreef computergirl het volgende:
en stiekem proberen te gluren bij de anderen
#TeamFloraquote:Op woensdag 9 september 2015 21:28 schreef Sunnythesun het volgende:
Oh en ik vind het Schotse accent van Flora ook echt heerlijk Die mag ook nog ff blijven
Die redde het elke keer net omdat toevallig net iemand iets slechter bleek.quote:
quote:
ik denk idd dat hij het niet langer gaat redden..quote:Op woensdag 9 september 2015 21:30 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Die redde het elke keer net omdat toevallig net iemand iets slechter bleek.
Hoop het nietquote:
Die wil ik nu bakken Lijkt me heerlijk!quote:
Dan blijft ze tot de laatste aflevering, als ze altijd 2e blijftquote:
Ik heb echt geen idee hoe dat moet smaken door die rare onbekende ingrediëntenquote:Op woensdag 9 september 2015 21:34 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Die wil ik nu bakken Lijkt me heerlijk!
quote:Op woensdag 9 september 2015 21:34 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dan blijft ze tot de laatste aflevering, als ze altijd 2e blijft
Pastry, kaas! What's not to love.quote:Op woensdag 9 september 2015 21:35 schreef Sunnythesun het volgende:
Ik heb echt geen idee hoe dat moet smaken door die rare onbekende ingrediënten
Net als Anouk. En dit jaar Maartjequote:Op woensdag 9 september 2015 21:34 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dan blijft ze tot de laatste aflevering, als ze altijd 2e blijft
Kerst vroeger. Pasteitje uit een pakje, vulling uit een blikje. Beiden uit het kerstpakketquote:
.quote:Op woensdag 9 september 2015 21:37 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Kerst vroeger. Pasteitje uit een pakje, vulling uit een blikje. Beiden uit het kerstpakket
Dit is een ander niveautjequote:Op woensdag 9 september 2015 21:37 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Kerst vroeger. Pasteitje uit een pakje, vulling uit een blikje. Beiden uit het kerstpakket
Dat mag ik hopen!!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |