abonnement Unibet Coolblue
pi_155319662
Al je over seks praat, gebruik je dan ook zoveel (haakjes)?
In tijden van crisis moet je niet met lastenverhogingen komen.
pi_155319737
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 20:17 schreef mrPanerai het volgende:
Welke chatbox?
Het is geen chatbox. Als je het wilt weten, kan ik je via een PM de link sturen. Het is een site waar je kan schrijven met andere mensen. Beetje zoals hier. Maar anders. Soort mix tussen een blog en sociaal contact. Ik schrijf graag. En het liefst privé (omdat je er dan ook iets meer privé kan zijn, niet enkel over seks, maar alles, het opent deuren, die je publiek niet zomaar openen kan).

quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 21:57 schreef Cockwhale het volgende:
Je kan er naar hinten, subtiel naar verwijzen, maar er op een directe wijze over spreken is vaak een no-go, met name als je elkaar nog niet (intiem) kent.
Klopt. Die subtiliteit mis ik daarin zeker. Laat dat mijn gebrek zijn. Ik schrijf iets, ik verzend. En zie wat er terugkomt. Ik schrijf iets anders, en zie wat er daar op terugkomt. Maar dat is mijn keuze. Onversneden (soms experimenteel) een bepaalde gedachte los te laten. Om zo te zien welk vlees ik in de kuip heb.
pi_155319996
En dit is de laatste. Dan heb ik (bijna) iedereen gehad...

quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 01:35 schreef MsMessy het volgende:
Seksuele aantrekkingskracht/spanning is er voor mij pas als ik iemand ontmoet. Virtueel is er nog niets. Als iemand dan al snel een verwachting schept dat hij wel seks wil, terwijl ik niet weet of hij wel iets bij mij triggert, maakt dat ik er niet in geloof dat hij mij nog als mens ziet. En ik word niet graag gezien als prooi of een willekeurig warm gat. Timing en goede flow van het gesprek zijn hierin ernstig van belang. Zit je ernaast, dan is het hoogstwaarschijnlijk snel exit.
Ik zie dit anders. Ik speel graag met woorden. Je kan daar alles bij beginnen voelen. Heel sterk voelen. Net zoals het lezen van een roman je helemaal in beslag kan nemen. Je voelt jezelf (in die gedachten, die woorden) verdwijnen.

Het is zelfs nog erger. Virtueel kunnen al die gevoelens soms veel heviger en echter zijn, dan in het echte leven zelf. In het echte leven is het misschien weg ? Waarom ? Omdat het in het echte leven niet "echt" bestond. Ik speelde met leegte. Een leegte die heel vol aanvoelde. Een leegte die misschien op een bepaald moment wel orgastisch aanvoelde en werd. Geen idee... Maar dergelijk virtueel voelen (ervaren) kan soms veel echter en heviger aanvoelen, dan in het echte leven zelf. Al hoeft dit zeker niet. Virtueel en in real life zijn anders en gelijk aan elkaar. Het is maar hoe je ermee omgaat. Welke betekenis je daar zelf aan toekent.

Uiteindelijk (psychologisch) gezien, zit alles in ons hoofd. Allerlei stofjes die daar spelen. Of die nu virtueel hetzij in real life door iets getriggerd worden. Wat maakt dat op zich uit ? Hetgeen dat telt, is dat je GETRIGGERD wordt. En dat voel je... Dat is wat telt (voor mij). Tijdens het schrijven van een stukje tekst of brief.

Niemand voelt zich graag een prooi of warm gat. Ruimer gesteld niemand voelt zich graag een 'object'. Voelt zich gebruikt. Tenzij dit een fetish zou zijn (dat kan, bij sommige mensen). Maar normaliter, niet. Echter is het wel zo, dat seks juist geil is en veelal opwinding geeft, omdat je daarin als een object gebruikt wordt. Seks is een honger, het wil iets van je. Het verlangt iets van je. Het beroert iets in je. Het is een honger, een drift. Die nooit subject gericht (liefdevol, empathisch, wijs) van aard is. Nee, het is object gericht, bewust zijns vernauwend, het doet jezelf verdwijnen, jezelf overgeven. Jezelf oplossen. Enkel via een object gerichte fixatie kan en lukt dat. Nooit via een holistische benadering. Of ben jij al klaargekomen misschien terwijl je ondertussen ook aan je oma, je kat die honger heeft en een oude leraar op school dacht (ik fantaseer hier maar wat). Ik denk het niet. Seks blijft iets object-achtig. De mate waarin we dat leuk vinden, ons er open voorstellen, bepalen we zelf. Soms door een teveel aan alcohol of andere invloeden, die ons bewustzijn (ego) doen afzwakken. Zodat we ons zelf eraan overgeven kunnen...
pi_155319997
Denk dat dit meer over de manier waarop gaat dan over praten over seks. Probeer eens wat meer naar jezelf te kijken ipv naar de ander.
Blijkbaar kwam je over als een creep, daarom wordt je geblokkeerd. Kijk dus eens kritisch naar hoe jij dingen brengt.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_155320095
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 11:31 schreef ZwartmetSuiker het volgende:
Al je over seks praat, gebruik je dan ook zoveel (haakjes)?
Geen idee.

Heb je liever dat ik iets anders gebruik ?
Jarretels ofzo ;)
pi_155320294
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 11:11 schreef JustTalkLove het volgende:
Ik probeer iedereen hier ergens een beetje 'aandacht' te geven. Maar dat gaat me niet blijven lukken. Weet ik nu al. ;) Dergelijke aandacht werkt "publiek" te explosief.

[..]

Klopt. Man of vrouw maakt niet uit. Er zijn zeker vrouwen die het niet erg vinden, daarover te praten.

Ik zou waarschijnlijk zelf ook schrikken, moest een vrouw daar plots tegen mij over beginnen. Over seks. Ik zou schrikken, maar niet vluchten. Ik zou het verder uitpraten, erover praten. Blijven praten en praten en praten dus. Tot je "kwebbel" helemaal droog komt te staan. Van al dat gepraat (en gezeik) ;)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Deed hij maar zoals jij zou doen...
In plaats daarvan begon hij over zijn hobby :D

Achteraf zei ie wel dat hij het gaaf vond. Haha.
pi_155320853
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 11:47 schreef erodome het volgende:
Denk dat dit meer over de manier waarop gaat dan over praten over seks. Probeer eens wat meer naar jezelf te kijken ipv naar de ander.
Blijkbaar kwam je over als een creep, daarom wordt je geblokkeerd. Kijk dus eens kritisch naar hoe jij dingen brengt.
Wat ik breng/bracht was een bepaald gevoel. Alsook een bepaalde stijl. Daar was (voor mij) niets creepy aan. Tenzij het creepy was voor haar. Dat kan natuurlijk. Maar dan praat je hierover en kneed je die klei anders. Of je handelt vanuit je (eerste) (voor) oordeel. En breekt het contact af.

Een (voor) oordeel was het alvast, omdat je de feitelijke context niet kent. Iets wat ook geldt hier op FOK. Niemand kent elkaar hier. Alsook verstaan we elkaar soms verkeerd. Je mist veelal de lichaamstaal, non verbale communicatie, die de context verder voldoende goed duiden kan.

Wist je (je kan dergelijke oefening altijd eens bij jezelf doen) dat gevoelens (je oordeel en mening, b.v. over een bepaald stukje tekst of iemand) zullen veranderen naarmate er meer/minder context aan die tekst/iemand wordt toegevoegd. Die context kleurt heel je ervaring, die uiteindelijk een illusie is. Zeker virtueel. Want het zijn enkel maar woorden hier. Het is enkel op basis van woorden, dat we een beeld over iets of iemand trachten te vormen. Hoe wankel is dat ?

Je hebt alvast gelijk, dat we daarin heel voorzichtig met elkaar moeten zijn en omgaan. Maar die brief was niet kwaad bedoeld. Ze lustte gewoon de stijl niet (denk ik). Goh ja, in feite zit ik hier te zeuren over niets. Is gelijk dat de ene persoon tegen een grapje kan, de ander niet. De ene persoon graag schrijft, de ander niet. In haar profiel schreef ze, dat ze niet hield van oppervlakkige praat, dat ze graag in de diepte gaat, om zo echt iemand te leren kennen. Seks is ook een vorm van diepte. Ik heb die seks een klein beetje (als diepte ingrediënt) gebruikt in mijn brief. Maar seks ligt ook gevoelig en privé en vaak moeilijk (om over te praten of aan te kaarten). Dat begrijp ik ook wel.

Wat misschien stom is (achteraf bezien), is als je uit vele kleuren beschikt (in je schilderspalet) om met iemand contact te maken, daarin een schilderij samen te verven. En je gebruikte daarbij "te snel" de kleur rood (terwijl je weet dat dit gevoelig kan liggen, maar niet voor iedereen) en die persoon knapt daar totaal op af. Dan kun je je de vraag (achteraf) stellen of je niet beter eerst met blauw was begonnen.

Echter vroeg of laat, als je toch zelf graag ook eens het tintje rood (hoe klein ook) in het schilderij wenst aan te brengen, zou die weerstand waarschijnlijk toch komen zijn bovendrijven. En dan was het misschien nog erger. Gezien je ondertussen elkaar al een beetje kent. Een leuk contact en schrijven samen achter de rug hebt.
pi_155320952
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 12:00 schreef Floxen het volgende:
Deed hij maar zoals jij zou doen...
In plaats daarvan begon hij over zijn hobby :D

Achteraf zei ie wel dat hij het gaaf vond. Haha.
Lol :)

Grappig, maar wel ook lief van hem hoor.

Het was waarschijnlijk een zeer lieve man, gezien hij niet (meteen) over seks met je begon. Ik kan me er zo direct al ergens een beeld bij voorstellen. :) Maar heb tegelijk ook al teveel films gezien, dus dat beeld is waarschijnlijk vertroebeld. ;)

Tja, wat vinden mensen leuk in een contact, wat kan wel gezegd worden en wat niet, etc. Het blijft balanceren op een dunne koord. Mijn idee, is dat je elkaar daarin kan leren kennen. Je respecteert elkaars grenzen. Maar ja, bij sommige mensen, is één verkeerde indruk genoeg, om de deur meteen toe te doen. En daar word ik zelf ergens altijd zo wat triest van :'( Maar bon, op dat vlak ben ik te soft voor deze wereld. Waar ik op andere vlakken dan weer soms eens te stout ben zeker. Geen idee. Ik bedoel niemand kwaad. :* Maar ja, dat moet de ander dan eerst zelf ook zo kunnen aanvoelen hé. En dat is niet zo evident...
pi_155323595
Je relateert seks aan deze 'schrijfstijl' en bent verrast dat ze op je afknapt?

Wauw.
pi_155324184
Een bepalende (meer oordelende) schrijfstijl had misschien beter bij haar gepast. Geen idee. Maar bon, ik had daar op dat moment niet zoveel zin in. Om enkel dat kleur in mijn palet te gebruiken. Ik had ook zin om eens wat losser met rood te kleuren. Ipv een immer bepalend oranje.

Ze hield alvast ook wel van het gevoel jezelf te voelen verdwijnen (wanneer je schrijft, een goed boek leest, etc). Daar zat zeker wel een klik. Maar het woordje seks lag gevoelig. Dat maakte allerlei alarmbellen in haar wakker. Ieder mens is anders...

Het zou wel gemakkelijk zijn, moesten alle mensen een bordje voor zich hebben uithangen. Ik hou van dit, ik haat dat. Zo die zaken. Ergens een soort korte handleiding. Weet je meteen hoe je met die persoon het best in contact kan komen. Ermee omgaat.

Bij een machine is dat niet zo moeilijk. Je leest gewoon de handleiding. En je begrijpt die machine taal (die voor ieder type machine anders is). Bij een mens, ligt dat anders natuurlijk...

Dat klikt of klikt niet, zeg maar.

[ Bericht 2% gewijzigd door JustTalkLove op 18-08-2015 14:39:35 ]
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 14:34:30 #61
433535 Cinemaniak
FF serieus nou
pi_155324196
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 11:31 schreef ZwartmetSuiker het volgende:
Al je over seks praat, gebruik je dan ook zoveel (haakjes)?
"FF tussen haakjes.. Neuken?"

-Volgens mij werkt dat prima :7
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that
pi_155324321
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 14:34 schreef Cinemaniak het volgende:

[..]

"FF tussen haakjes.. Neuken?"

-Volgens mij werkt dat prima :7
Lol :)
pi_155324594
Ik praat eigenlijk met alle vrouwen die ik ontmoet/spreek/mee chat wel eens over seks. Nog nooit problemen mee gehad.
pi_155325627
Als je nickname daarbij "SpermaWolkje" is, kunnen ze dit misschien ook al wat verwachten. Niet ?
Wat de kans op een mogelijke aardschok kleiner maakt ;)
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 15:39:49 #65
221112 Nijns
soms een beetje stout
pi_155325755
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 11:35 schreef JustTalkLove het volgende:

[..]

Ik schrijf graag.

[..]

Goh, dat zou je niet zeggen na die boekwerken aan reacties die nauwelijks door te worstelen zijn. :')

Ik heb niet al je epistels gelezen maar gezien een aantal van je reacties denk ik dat je vrij snel naar het onderwerp seks overschakelt. Je geeft vrouwen daarmee de indruk dat het je maar om 1 ding te doen is en dat schrikt vrouwen nou eenmaal af. Dat kun je onzin of onterecht vinden maar dat heb je gewoon te accepteren.

Vergeet niet dat vrouwen hun hele leven worden gewaarschuwd voor 'enge mannen' en kan me aan jouw manier van schrijven niet aan de indruk onttrekken dat jij wellicht zo overkomt...

Ik denk dat seks voor veel vrouwen uiteindelijk een bespreekbaar onderwerp is, maar daarvoor is vertrouwen nodig. Niet 'hoi ik ben JustTalkLove, ik hou van schrijven, zullen we samen over neuken schrijven?'

Alsof je een lul naar binnen ramt in een droge kut :')
Op donderdag 25 juni 2009 14:37 schreef Pheno het volgende:
Een KSC zonder Nijns is als thee zonder suiker: minder zoet.
pi_155325896
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 12:34 schreef JustTalkLove het volgende:

[..]

Lol :)

Grappig, maar wel ook lief van hem hoor.

Het was waarschijnlijk een zeer lieve man, gezien hij niet (meteen) over seks met je begon. Ik kan me er zo direct al ergens een beeld bij voorstellen. :) Maar heb tegelijk ook al teveel films gezien, dus dat beeld is waarschijnlijk vertroebeld. ;)

Tja, wat vinden mensen leuk in een contact, wat kan wel gezegd worden en wat niet, etc. Het blijft balanceren op een dunne koord. Mijn idee, is dat je elkaar daarin kan leren kennen. Je respecteert elkaars grenzen. Maar ja, bij sommige mensen, is één verkeerde indruk genoeg, om de deur meteen toe te doen. En daar word ik zelf ergens altijd zo wat triest van :'( Maar bon, op dat vlak ben ik te soft voor deze wereld. Waar ik op andere vlakken dan weer soms eens te stout ben zeker. Geen idee. Ik bedoel niemand kwaad. :* Maar ja, dat moet de ander dan eerst zelf ook zo kunnen aanvoelen hé. En dat is niet zo evident...
Hij was ook een lieve man. Denk nog vaak aan hem. Haha.

Maar als jij met die dame praat over seks zoals jij in dit topic doet, verbaast het me niet dat ze je beu is. Sjonge, wat kan jij schrijven :D
pi_155326055
Ik denk niet dat het voor iedereen is weggelegd om op die manier te communiceren.
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 16:02:08 #68
221112 Nijns
soms een beetje stout
pi_155326255
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 15:45 schreef Floxen het volgende:

[..]

Maar als jij met die dame praat over seks zoals jij in dit topic doet, verbaast het me niet dat ze je beu is. Sjonge, wat kan jij schrijven :D
:D Ja hè?
Op donderdag 25 juni 2009 14:37 schreef Pheno het volgende:
Een KSC zonder Nijns is als thee zonder suiker: minder zoet.
pi_155327017
He TS, hoeveel cm is jouw lul?
5 Ferrari's op videoband!
pi_155330427
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 15:39 schreef Nijns het volgende:
Ik heb niet al je epistels gelezen maar gezien een aantal van je reacties denk ik dat je vrij snel naar het onderwerp seks overschakelt. Je geeft vrouwen daarmee de indruk dat het je maar om 1 ding te doen is en dat schrikt vrouwen nou eenmaal af. Dat kun je onzin of onterecht vinden maar dat heb je gewoon te accepteren.
Ik vind het zeker leuk om over seks als "energieveld" te schrijven. Echter het moment waarop een vrouw daardoor schrik van je krijgt, of zich op één of andere manier onveilig bij je voelt, is de lol er voor mij ook af.

Schrijven kan een plezant spel zijn. Een leuk tijdverdrijf en instrument om een ander (in zijn diepte) beter mee te leren kennen. Daarbij elkaar 'virtueel' en 'psychologisch' wat aftastend. Echter is en blijft zoiets maar leuk, zolang beide partijen dat leuk vinden. Om met elkaar in gesprek over bepaalde onderwerpen (gedachten, gevoelens, ideeën, etc) te gaan.

En seks was iets wat (voor haar) in een brief niet mocht en kon voorkomen. Ik ging daar in het vervolg zeker rekening mee houden. Voor haar. Jammer genoeg was de stempel ondertussen gezet. Ik sprak over peper, ik werd peper en bleef daardoor ook peper voor haar. Ook al ging ik verder geen peper in mijn soep meer gebruiken, dat deed er voor haar niet meer toe. Ik vond de reactie zelf wat van 'weerstand' getuigen. En nu ik jou argumenten hier lees, begrijp ik zelf ook beter waarom...

quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 15:39 schreef Nijns het volgende:
Vergeet niet dat vrouwen hun hele leven worden gewaarschuwd voor 'enge mannen' en kan me aan jouw manier van schrijven niet aan de indruk onttrekken dat jij wellicht zo overkomt...
Dat is mogelijk. Maar wel jammer. Want zo kwaad bedoelde ik het allemaal niet. Ik ben geen enge man. Maar ja, dat kun je niet weten. Ik had zin om wat te praten. En ja, over seks dat kon en mocht van mij ook. Maar heb ik me in vergist.

Ik geloof niet dat mannen daar echt een probleem mee hebben. Om over seks te praten. Toch niet als je ze duidelijk maakt, dat praten daarover ok is. Of zou een man ook plots het gesprek met je afbreken en voor je gaan vluchten, eens je dat 'verboden' woord ergens aanhaalt in een zin ? Geen idee.

quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 15:39 schreef Nijns het volgende:
Ik denk dat seks voor veel vrouwen uiteindelijk een bespreekbaar onderwerp is, maar daarvoor is vertrouwen nodig. Niet 'hoi ik ben JustTalkLove, ik hou van schrijven, zullen we samen over neuken schrijven?' Alsof je een lul naar binnen ramt in een droge kut :')
Lol, grappig :)

Maar geloof me vrij, zo ging het niet. In de brief stonden allerlei onderwerpen. Dat erotische was slechts een klein deel. Een bepaalde saus doorheen de brief. Waar je ook gemakkelijk kon over lezen. Dit naast je neerleggen. Verder niet op ingaan.

Uiteindelijk lees jij ook niet alle "onzin", dat ik hier heb neergeschreven. Is het niet ? ;) Je pikt er iets uit, waar je op in wenst te gaan. Het andere laat je links liggen. Heb je geen interesse in. Zo werkt schrijven ergens. Tenminste als het schrijven wat mee zit...
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 18:28:37 #71
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_155330663
Ik praatte met genoeg mannen over seks. Geen probleem.
Jammer genoeg waren die dan weer geen aanhanger van de slogan 'geen woorden maar daden'. :-s
Ja je gelooft het niet, maar die mannen zijn er ook. :P

Anyway je zweverige manier van schrijven vind ik maar een breinbreker.
Niet iets om met seks te associëren. En niet iets om geil van te worden. Sorry.

[ Bericht 1% gewijzigd door Norma_Jeane op 19-08-2015 08:51:39 ]
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
pi_155330683
Ik ben echt niet preuts maar zo vage schrijfstijl en dan snel op seks overgaan dan ben ik weg. Ik hou niet van hinten naar seks bij online daten, als dat het was. Dan verneukt je vaak de spanning en je weet niet of het irl klikt Dus nah. Komt dan wel, of niet.
pi_155346491
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 18:28 schreef Norma_Jeane het volgende:
Ik praatte met genoeg mannen over seks. Geen probleem.
Jammer genoeg waren die dan weer geen aanhanger van de slogan 'geen woorden maar daden'. :-s
Ja je gelooft het niet, maar die mannen zijn er ook. :P
Er is van alles op de wereld. Dat klopt :)

quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 18:28 schreef Norma_Jeane het volgende:
Anyway je zweverige manier van schrijven vind ik maar een breinbreker.
Niet iets om met seks te associëren. En niet iets om geil van te worden. Sorry.
No problem. Dat is/was ook het uitgangspunt niet van dit debat. Dit debat heeft niet de bedoeling je "geil" te maken ofzo ;) De bedoeling was even na te kaarten, in welke zin het woordje 'seks' (bij sommige vrouwen) een soort angst en weerstand opwekt. Waardoor men de deur voor je dicht smijt.
pi_155346698
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 18:29 schreef Koettie het volgende:
Ik ben echt niet preuts maar zo vage schrijfstijl en dan snel op seks overgaan dan ben ik weg. Ik hou niet van hinten naar seks bij online daten, als dat het was. Dan verneukt je vaak de spanning en je weet niet of het irl klikt Dus nah. Komt dan wel, of niet.
Wat ik fascinerend vindt aan ons mensenras, is dat we met ons brein (bewustzijn) en (menselijke) fantasie bepaalde "emoties" (bewegingen van energie) in ons zelf kunnen opwekken.

Ik las tijdje geleden een boek van een neuroloog over het BRS (brain reward system) en DMN (default mode network) systeem in onze hersenen. Dergelijk wetenschappelijk onderzoek en conclusies stemmen tot nadenken. Dat is de theorie. Een theorie die je ook perfect in de praktijk voelen kan.

Concreet. Als ik het woordje 'kak' schrijf, zullen meeste mensen daar meteen een bepaald beeld/gevoel/indruk/idee bij associëren. Al die associaties zijn vrij persoonlijk. Ieder mens heeft zijn eigen verleden. Je kan daarbij bv psycho-analyse gebruiken, als je eens dieper in dat verleden graven wilt. Bijvoorbeeld: "Waarom associëren mijn neuronen bij het zien van een man met een baard, een akelig gevoel". Waar komt dat gevoel (die verbinding, vergelijking, patroon) vandaan ?

Ik speel graag met vergelijkingen, associaties, patronen, e.d.

Waar wil ik met deze gedachte naartoe ? Dat woorden een bepaalde "kracht" in zich hebben. Een bepaalde magie zo je wilt. Als je schrijven als een spel aanziet, een vorm van kunst, iets vormen, proberen in beweging te brengen, bij jezelf en/of de ander, etc kun je al schrijvend op de kracht van die woorden gaan (in) spelen.

In essentie heeft het (voor mij) niets met de woorden zelf te zien. Niet met de inhoud. Die gebruik ik. Daar boetseer ik mee. Wel met de energie. Ik weet niet of je dit volgen kan ?

Concreet (in het geval van seks) ben ik niet uit op seks. Er is geen doel/verlangen "seks" met die ander te hebben. Het doel (voor zover je van een doel/richting kan spreken) zit in het moment zelf. In de energie. De ervaring. Het gevoel. Voel jezelf verdwijnen, voel jezelf meenemen op de ander zijn woorden. Ga in die ander zijn woorden mee. Voeg er zelf woorden aan toe. En zie waar je samen uitkomt. Al schrijvend.

Het moment (waarop het schrijven stopt), is het spel over. En nee, op zo een moment heb je geen seks gehad. Al kan het wel zo aanvoelen (misschien). Net zoals je over "lopen" zou kunnen schrijven en uiteindelijk niet "gelopen" hebt, maar je brein weet dat niet. Misschien heb je wel ergens evenveel calorieën verbrandt, terwijl je aan het denken/schrijven was dat je aan het "lopen" was.

Onze menselijke verbeelding is heel sterk.
En ons bewustzijn (menselijk brein) een heel raar/fascinerend apparaat.

Soms doet het me allemaal wat aan "The Matrix" denken.

Hoe definieer je echt ?


[MORPHEUS] What is 'real'? How do you define 'real'? If you're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then real is simply electrical signals interpreted by your brain.

Fascinerende materie...
Maar er is zoveel fascinerend.

Ook dat "klikt" of "klikt niet".
Ieder mens is anders...
pi_155346797
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 07:54 schreef Frag_adder het volgende:
Ts meen je dit serieus? Zo moeilijk is dat toch niet? Paar plagende opmerkingen en kijken of ze hapt... Al moet ik zeggen dat dat wel uit de MSN tijd stamt. (ik word oud :'( )

[..]

Ik gok heel bot en out in the open :P
Of gewoon lange lappen tekst met uiteindelijk weinig inhoud en wat gewoon heel veel korter had gekunt..
Waar veel mensen ook niet eens de moeite voor nemen om te lezen
:P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')