Zo blij dat ik hem ook heb, net als de fijne microplane.quote:
Gaafquote:Op woensdag 18 mei 2016 14:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Een spuit met naald om marinade in vlees te spuiten en een naald om gelei in gebak te spuiten.
Dat is de bedoeling, nitraatpekel erinquote:Op woensdag 18 mei 2016 14:43 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Gaaf
Kun je daar ook zelf hammetjes mee maken?
Goed de gebruiksaanwijzing lezen!quote:Op woensdag 15 juni 2016 18:53 schreef vinnypassy het volgende:
Eindelijk, een ijsmachine! Zelfvriezend, omdat ik een veel te klein vriesvak heb. Ben benieuwd.
[ afbeelding ]
De beker is uitneembaar inderdaad. Maakt het dan nog uit wat voor alcohol?quote:Op woensdag 15 juni 2016 19:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Goed de gebruiksaanwijzing lezen!
Doe hem ongeveer halfvol, er gaat opslag in je ijs komen (lucht)
Is de beker waar de ijsmassa in gaat uitneembaar? Dan moet je alcohol in de houder doen waar de beker in gaat voor een goede koude overdracht
40% witte rum gebruik ik, want goedkoop, of gebruik vodka.quote:Op woensdag 15 juni 2016 19:20 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
De beker is uitneembaar inderdaad. Maakt het dan nog uit wat voor alcohol?
Ik heb deze al een aantal jaren in gebruik. Prima machine, zeker voor de prijs! Ben benieuwd wat je er allemaal uit gaat toveren!quote:Op woensdag 15 juni 2016 18:53 schreef vinnypassy het volgende:
Eindelijk, een ijsmachine! Zelfvriezend, omdat ik een veel te klein vriesvak heb. Ben benieuwd.
[ afbeelding ]
Ik hoop vooral ijs. Ga van het weekend de snickers bar van Shannon Bennett maken, met pinda-ijs erbij, dus dit receptje wordt mijn eerste poging:quote:Op donderdag 16 juni 2016 11:53 schreef MonkNL het volgende:
[..]
Ik heb deze al een aantal jaren in gebruik. Prima machine, zeker voor de prijs! Ben benieuwd wat je er allemaal uit gaat toveren!
Hoe was je ijs geworden?quote:Op donderdag 16 juni 2016 13:12 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Ik hoop vooral ijs. Ga van het weekend de snickers bar van Shannon Bennett maken, met pinda-ijs erbij, dus dit receptje wordt mijn eerste poging:
280g milk
280g thickened cream
50g trimoline
1 vanilla bean, halved and seeded
5 egg yolks
37g caster sugar
75g candied peanuts
Maar dan gehalveerd, anders heb ik teveel om te serveren.
Laat ik later weten, staat voor vanavond op het menu.quote:Op zaterdag 18 juni 2016 22:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoe was je ijs geworden?
Hier net 500 gram lambada aardbeien met 200 gram suiker tot sorbet verwerkt.
Je hebt het zo lang uitgehouden je nieuwe speeltje niet te gebruiken? Wow!quote:Op zondag 19 juni 2016 10:45 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Laat ik later weten, staat voor vanavond op het menu.
Ja. Vrijdag hele dag weg, gisteren brak en overdag in de keuken voor andere dingen. Roommengsel staat nu te koelen in de koelkast.quote:Op zondag 19 juni 2016 11:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je hebt het zo lang uitgehouden je nieuwe speeltje niet te gebruiken? Wow!
Het was lekker! Zo los was het misschien net iets teveel honing: ipv trimoline heb ik de helft aan honing gebruikt. Maar met de cumble erbij - en alle andere elementen - was het súper lekker. Was onderdeel van dit hele recept en zag er verder zo uit.quote:Op zondag 19 juni 2016 11:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je hebt het zo lang uitgehouden je nieuwe speeltje niet te gebruiken? Wow!
Oh tof! Is die fijn?quote:Op vrijdag 8 juli 2016 17:12 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Kichenaid Blender, eerste probeersel, een milkshake
Gelukkig is ie rood! Anders was ik stikjaloers!quote:Op vrijdag 8 juli 2016 17:12 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Kichenaid Blender, eerste probeersel, een milkshake
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |