abonnement Unibet Coolblue
pi_155286137
Welkom in het Peutertopic!!

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki: http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender

pi_155287761
Ik werd rond 10.00 al gebeld door het bedrijf. Ze hadden er al weet ik het hoeveel verkocht en dit was het enige type badpakje dat alle Europese keurmerken had. Ze hadden ook nooit eerder klachten gehad. Maar omdat ze gaan voor 100% tevreden klanten, mocht ik het terugsturen, alle kosten werden vergoed.
Al heel netjes natuurlijk.
Dus we raakten verder aan de praat en wat blijkt, wij verwachten wat anders van het pakje dan dat de bedoeling is. Ik heb Rosalie op haar buik gelegd om te kijken of ze bleef drijven tijdens het zwemmen. Maar het pakje is ervoor gemaakt om rechtop te blijven in het water, als een dobber. Dus als je dan op je buik terecht komt, dan ga je op z'n kop.
Maar als dobber kun je nou niet echt lekker zwemmen lijkt me....
Ik heb het voorgelegd aan mijn vriend om na te denken wat hij wil met het pakje. Terugsturen of toch gebruiken nu we dit weten...

Voor mij hoeft het niet meer, maar ik ben hier niet alleen in natuurlijk.

Het is trouwens niet echt een zwemvestje. Het gaat om een pakje van Beverly Kids.
Deze:
  maandag 17 augustus 2015 @ 12:13:41 #3
36072 Susie
Hatsjikiedeeeeeeee!
pi_155288773
Mja, als ze dan dus wel voorover duikelt, is ze gelijk onder water. Lijkt mij geen fijn idee.
Unlike those who hide the truth, i tell it like it is......
pi_155288938
Als je alleen kunt dobberen, zou Daan er niks aan vinden. Dus dan maar gewoon bandjes. En vanaf komend weekend weer zwemles :)
pi_155288968
Jezus Danic, wat eng :o ik zou er helemaal geen veilig gevoel meer bij hebben. Wat nou als ze tijdens het zwemmen toch per ongeluk voorover duikelt?
E.
pi_155288999
Dit zou ook niks voor Riley zijn. Alleen dobberen doet ze niet aan.
Wel netjes dat je zo snel teruggebeld bent :*
pi_155289157
Brrr, wat eng. Ik zou hem terugsturen.
pi_155289161
Ik sta er dus hetzelfde in als jullie. Je wilt gewoon onbezorgd in het water kunnen zijn. En Rosalie was er juist zo trots op dat ze met haar vleugeltjes en gewone badpakje zo goed op haar buik kon drijven als ze haar armpjes wat wijd neerlegde op het water.
Dat gevoel wil ik weer bij haar terug.

Wat mij betreft gaat het pakje terug!
pi_155289203
Kan ik me heel goed voorstellen Danic!
pi_155290741
Heel logisch, Danic!

Ik zit daar ook mee, want Ellie is dol op zwemmen maar ze HAAT zwemvleugels. Gillen, krijsen, hysterie en dan doet ze niets meer. Dus de lol is er dan ook af. Maar ja, zo'n pakje is dus ook niks... Is er nog meer?
Home is where the O+ is...
  maandag 17 augustus 2015 @ 13:51:47 #11
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_155291183
Wil Rosalie uberhaupt nog wel zwemmen met dat drijfpakje?

Misschien is zo'n drijfpakje met een kraag een idee, Cwen?


Of van die kurkjes, die we vroeger met zwemles hadden :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_155291427
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 12:30 schreef danic het volgende:
Ik sta er dus hetzelfde in als jullie. Je wilt gewoon onbezorgd in het water kunnen zijn. En Rosalie was er juist zo trots op dat ze met haar vleugeltjes en gewone badpakje zo goed op haar buik kon drijven als ze haar armpjes wat wijd neerlegde op het water.
Dat gevoel wil ik weer bij haar terug.

Wat mij betreft gaat het pakje terug!
Als een dobber, ja dat willen kinderen. :{w

Ik zou het ook terugsturen. Onze dochter moest deze zomer even vertrouwen krijgen met bandjes maar toen ze eenmaal doorhad dat ze boven water bleef was er geen houden aan en vond ze het heerlijk. Maar met zo'n ervaring zou ze ook never nooit meer dat pakje aan willen.
Ik zag in het water verschillende soorten drijfmiddelen, van pakjes tot vestjes tot bandjes. Ik vond de bandjes tot nu toe het beste uit de bus komen als ik het zo even aankeek. En erbij blijven moet je toch altijd.
ti amo più di ieri ma meno di domani
pi_155291642
Dat is niet bepaald een bevredigende uitleg die je daar kreeg, Danic. Het is gewoon levensgevaarlijk. En dat jullie iets anders verwachten dan de bedoeling is.... het is de bedoeling dat je kind niet verzuipt volgens mij en als je dus even niet oplet dan is dat precies wat er wel gebeurt. Volgens mij moeten ze het gewoon uit de handel halen. Kun je dit niet bij een consumentenbond of zo aangeven?
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_155291846
Nee want het heeft allerlei Europese keurmerken......
Misschien eens iets voor Kassa ofzo. Bij de consumentenbond moet je lid zijn toch? Voordat je iets kan aankaarten?
pi_155291940
Hebben ze een fb-pagina?
pi_155297467
Nja, ik kijk wel even.
Ik vind dat ik vandaag heel netjes te woord ben gestaan, dus ik wil ze nu niet gelijk zwart gaan maken op een site ofzo.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_155298113
Ik kan me de schrik heel goed voorstellen, maar als de zwempakjes aan alle regels voldoen en jij gebruikt ze "verkeerd", dan vindt ik het heel netjes dat ze je je geld terug willen geven omdat het niet het product is wat je verwacht. Als je met een peuter zwemt, vind ik dat je die sowieso niet zonder direct toezicht mag laten waarbij je dus in dit geval direct kon ingrijpen. Ik zou niet weten waarom je dan over het product wilt klagen, of je er zelfs heel negatief over wilt uitlaten via social media. Maar misschien begrijp ik het verkeerd?

Ik heb trouwens nog een vraag. Het stukje vel onder Isa's bovenlip is gescheurd toen ze bij het kdv op haar mond is gevallen. Dat is nu al een maand geleden minstens, maar ze heeft er nog steeds pijn van. Heeft iemand hier ervaring mee?
Sarcasme. Herken het.
pi_155298774
Tuurlijk moet je er altijd bij blijven. Maar als je er vanuit gaat dat je iets koopt wat je peuter net wat meer vrijheid geeft in het water en het blijkt dat het alleen maar een onveiligere situatie creeert in plaats van een veiligere situatie dan zou ik daar ook niet blij mee zijn. Daarnaast is er geen sprake van verkeerd gebruik maar van een andere verwachting. Want het badpakje is gewoon goed gebruikt (het blijft natuurlijk wel een badpak he, dat is niet zo moeilijk in gebruik neem ik aan ;) ). Alleen blijkt dus dat je er niet head first mee het water in moet vallen want dan kom je helemaal niet meer boven.

Aan de schandpaal nagelen op social media vind ik weer een ander verhaal inderdaad. Zeker als je gewoon netjes bent geholpen.
pi_155299147
Bijzonder dat mijn vraag of ze fb hebben binnen twee Posts gaat naar aan de schandpaal nagelen :D Voor de duidelijkheid: dat was niet mijn idee achter die vraag.
pi_155302577
Danic, rotsituatie is dat inderdaad. :*

Spirit, geen ervaring mee. Ben je al naar een huisarts gegaan ermee :*
  maandag 17 augustus 2015 @ 19:51:35 #21
445754 LadyPayton
And the circus leaves Town
pi_155302877
@spirit. . Bedoel je het lip bandje? Dat zou echt wel al dicht moeten zijn. Mijn zoontje heeft het ook afgescheurd toen hij als 6 maanden van ons bed af kroop. Was met een weekje mooi dicht.
Mss even langs de huisarts.
pi_155302957
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 17:56 schreef L-E het volgende:
Bijzonder dat mijn vraag of ze fb hebben binnen twee Posts gaat naar aan de schandpaal nagelen :D Voor de duidelijkheid: dat was niet mijn idee achter die vraag.
Maar wat dan wel? Kijken of er meer dezelfde ervaringen zijn als de mijne?

Geen ervaring helaas Spirit.
pi_155302980
Ohja Spirit, oudste heeft dat lipbandje ook zelf gekliefd toen hij een peuter was door op zijn gezicht te vallen, ik kan me niet eens meer herinneren dat hij er na wat bloed in de mond nog last van had. Geeft ze alleen pijn aan, of is er ook iets te zien?
pi_155303289
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 19:53 schreef danic het volgende:

[..]

Maar wat dan wel? Kijken of er meer dezelfde ervaringen zijn als de mijne?

Geen ervaring helaas Spirit.
Om aan te geven dat het een nadeel heeft: dat als je kind dus valt er onmiddellijk het gevaar is dat ze met het hoofd onder water komen. Op zo'n fb-pagina heb je kans dat andere ouders het lezen, itt tot een mail die kant op, en dit lijkt me wel iets waarvan je wil dat anderen het ook weten. Gewoon om ongelukken te voorkomen, in de verste verte niet om het bedrijf op een nare manier neer te zetten. En wellicht kunnen zij zelf dit ook aangeven in de gebruiksaanwijzing, er vanuit gaande dat het er niet al staat. Ik schrik er een beetje van dat men denkt dat ik adviseer om via social media anderen te gaan afbranden eigenlijk. Vind dat zo niet bij mij passen.. :@
pi_155303848
Ik ook niet ;)
En ik heb er wel aan gedacht om dit ergens te delen, maar ik kon niet goed bedenken waar. Ik ga je tip even meenemen. Thanks
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')