Rot gewoon op met je Libellegezeik, lijkt me veel beter.quote:Op dinsdag 5 april 2016 14:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je een abo neemt, kan je me gewoon op ignore zetten afaik
Krijg eens wat eelt op je zieltjequote:Op dinsdag 5 april 2016 14:25 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Rot gewoon op met je Libellegezeik, lijkt me veel beter.
twitter:vpro twitterde op maandag 18-04-2016 om 17:00:05 (h)eerlijk schapenvlees! Vanavond maakt @yvettevanboven in Koken met Van Boven een Irish stew. 20.30u #NPO2 #KMVB https://t.co/TmP0wWQCsU reageer retweet
quote:Yvette van Boven is vanaf 19 september weer bij de VPRO te zien met een nieuw (het derde!) seizoen Koken met Van Boven.
Ook voor niet-keukenprinsen en prinsessen een lust om naar te kijken. Van Boven deelt immers naast haar keukengeheimen ook bijzondere wetenswaardigheden, waarmee zij een toefje verdieping geeft aan wat we eten.
Yvette roert onderwerpen aan die iedereen met een gezonde nieuwsgierigheid zou willen (w)eten. Zij kookt vanuit bewondering over wat de natuur te bieden heeft. Hierbij laat zij zich leiden door haar interesse in de oorsprong van ons voedsel en brengt zij oude bereidingstechnieken terug in de moderne keuken.
Voor haar gerechten haalt zij de ingrediënten bij telers, boeren, vissers of jonge ondernemers die zich hebben toegelegd op duurzaam produceren, en verbindt daaraan een verhaal.
In deze serie serveert Yvette onder meer zelfgemaakte pindakaas, ontrafelt zij het leven in de yoghurt, gaat ze lekker door met zwammen, maakt ze een beestloze pastei ter gelegenheid van dierendag, vist ze voor haar lievelingssoep ansjovis uit de Oosterschelde en pakt ze uit met revolutionaire groenten van de toekomst.
De recepten die Yvette in Koken met Van Boven klaarmaakt, zijn te vinden op vpro.nl/kokenmetvanboven
quote:Ook in huize Van Boven wordt Kerst dit jaar weer groots gevierd. 21 tot en met 23 december is Yvette terug met een kerstdriedaagse waarin ze allerlei feestelijke gerechten bereidt die ter inspiratie kunnen dienen voor uw eigen kerstdiner.
Oh, sorry, ik had niet in de gaten dat het herhalingen waren. Ik kijk het nog niet zo lang.quote:Op donderdag 3 augustus 2017 11:52 schreef golfer het volgende:
Ik kijk inderdaad niet naar al die herhalingen.
Leuk! Ik ben wel benieuwd naar het kerstboom-boek.quote:Op donderdag 3 augustus 2017 14:10 schreef MrsDuck het volgende:
Mevrouw van Boven komt ook met 2 kookboeken in het najaar. Eentje met Ierse recepten en een kerstboom boek...
quote:In de eerste aflevering van het vierde seizoen van Koken met van Boven maakt Yvette remoulade en ravigote voor bij de versgebakken vis uit de Noordzee, en een vispotje uit de oven.
Bijvangst, meevangst, vergeten of ondergewaardeerde vissoorten: voor Yvette is dat allemaal ‘vis van de dag’. In plaats van naar de supermarkt voor graatloze kweekvis uit verre oorden, gaat Yvette de Noordzee op voor de vis die daar vrij rondzwemt. Zij laat zien hoe je vis moet fileren en maakt er dan een potje van. Een vispotje met venkel. Yvette doet een smaaktest met kibbeling van schar, wijting, griet, bot en tong met daarbij een remoulade en ravigotesaus.
Was een leuke aflevering gisteren.quote:Op dinsdag 3 oktober 2017 18:03 schreef borisz het volgende:
Nu ook een Ierse aflevering
https://www.vpro.nl/progr(...)en/seizoen-4/5.html#
Leuke aflevering over Routiers wegrestaurants.quote:Op vrijdag 23 februari 2018 23:43 schreef borisz het volgende:
Maandag de eerste van de laatste serie.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |