abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_155163805
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 21:49 schreef LTVDK het volgende:
Dit is Fokker89

[ afbeelding ]
Rechts op de foto

Geboren in de glooiende heuvels even ten noorden van de Luxemburgse hoofdstad Luxemburg. Gaat door het leven als Frederick-Constantijn, maar zeg maar gewoon Fred, hij loopt niet graag te koop met zijn achtergrond namelijk. Momenteel verblijft hij even een Nederland, maar daarover straks meer.

Jonge Fred groeide nooit op één plek op, zijn ouders waren namelijk erg begaan met mensen. Zo hebben zijn ouders een aantal jaar in Monaco de hulpbehoevenden geholpen toen het land plots overspoeld werd door rijkdom. En heeft hij meermaals een periode doorgebracht op de Kaaimaneilanden. Volgens zijn vaders kwam dat door wat 'belastingperikelen', maar Fred wist wel beter, het is daar natuurlijk heerlijk weer.

Door zijn ingewikkelde jeugd is hij wel een erg vriendelijk jongen geworden die altijd klaar staat voor anderen. Zo heeft hij een keer een sjeik in Qatar geholpen met het invullen van schadeformulieren na een ongeluk tussen een kameel en de sjeik's gouden Bugatti. Ook hielp hij zijn buurvrouw, Hertogin Veronique Von Vieschrijck-Geltevehl, met het ontslaan en aannemen van haar talrijke personeel.

Ook nu hij tijdelijk in het pittoreske en sfeervolle (op die katslelijke kerk na dan) Emmeloord woont, blijft het een gewone jongen. Soms doet hij zelf zijn boodschappen en kijkt hij zijn ogen uit aan de diversiteit die de plaatselijke Poiesz te bieden heeft. Vooral het aanbod aan goed geprijsde bieren doet hem deugd. Als zijn personeel namelijk boodschappen doet moet hij verplicht aan de Château d'Yquem 1811, daar vindt hij de afdronk niet zo super van. Soms glipt hij stiekem weg om wat halve liters 'prachtpils' bij een van de Duitse grootgrutters te halen en in het parkje op te drinken.

Maar het gaat allemaal wat minder met Fred, afgelopen week zag hij zijn aandelenpakket met o.a. Imtech in rook opgaan. Hij is daardoor ook nog eens een van zijn vakantiehuizen op de Bahama's kwijtgeraakt. Met het opheffen van het embargo op Cuba is hij niet zo blij, hij is bang dat de kwaliteit van de karakteristieke sigaren te wensen over gaat laten.

Daarom is Fred uitgeweken naar FOK!, gewoon om even zijn frustraties met het normale volk te delen. Dankzij zijn in 4 jaar afgeronde instapcursus psychologie (bij de LOI) weet hij vaak de diepste beweegredenen van andere users te achterhalen. Niet zelden passeren daarbij tirades van een kleurrijk karakter de revue. Dat is dan ook de reden waarom hij het lastig vindt de perfecte vrouw te vinden. Op interessante dames probeert hij vaak dezelfde tactiek toe te passen als op 'normale' users. Hij vergeet daarbij enige nuance aan te brengen in zijn taalgebruik en heeft daardoor meermaals een vriendelijke deerne uitgemaakt voor 'dame van lichte zeden'.

Gelukkig heeft onze Fred een eigen radiostation opgericht met ene 'Uccie', geruchten zeggen dat zij de eerder genoemde hertogin is, genaamd 'GutterFM'. Hierin wordt hij gesteund door megalomaan Richard Branson. Op deze manier wil hij zich meer onder het plebs begeven en zo wellicht een stabiele toekomst opbouwen. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug en is daarom blij dat hij hier gewoon even zijn frustraties kwijt kan.
_O- _O-
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 23:09:26 #202
327059 Royco1
I AM THE LAW!!
pi_155163980
Wow, voorheen dacht ik altijd dat kreator de grootste randdebiel was die we hier hadden, maar nu zit hij toch wel in de top 10 van grappigste users.
En Re 4 president.
pi_155164217
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 23:09 schreef Royco1 het volgende:
Wow, voorheen dacht ik altijd dat kreator de grootste randdebiel was die we hier hadden, maar nu zit hij toch wel in de top 10 van grappigste users.
En Re 4 president.
Kreator is een soort FRENKIE 2.0, al een account toen jij nog in de wieg lag, een userID van 4 cijfers, denkt nog altijd aan Sweder in z'n ondertitel en altijd zo bijdehand als de tering. Het is hem alleen niet gelukt om te stoppen met roken. :+

Je mag van geluk spreken dat hij je geen leuke matige grap aanbied op de rommelmarkt.
Lambo of Rekt
  woensdag 12 augustus 2015 @ 23:32:12 #204
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155164744
registreer om deze reclame te verbergen
Krea _O_
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
pi_155165420
Dit is PausNicolaas

Fotolia_48946589_XS.png

PausNicolaas, in het echte leven Diederik, is streng opgevoed. Zijn ouders zijn afkomstig van het platte land ergens in de biblebelt. Ze hebben zich echter sinds de geboorte van Diederik gevestigd in Barneveld, metropool van de biblebelt.

PausNicolaas is een puber van 13 in het dozijn. Haalt goede cijfers op school, luistert goed naar zijn ouders en wil zich meten aan de stoere jongens. Daarom aimt hij op meisjes die way outta his league zijn, drinkt hij af en toe een biertje teveel onder het mom van groepsdruk en rookt stiekem sigaretten tot groot verdriet van zijn ouders.

Toch breekt deze lifestyle hem op. Langzaam maar zeker komt PausNicolaas erachter dat hij echt maar een beta is en dat doet hem zeer. In real life knikt hij ja naar de alfa's maar op het forum uit hij zijn frustraties door middel van topics openen. In het dagelijkse leven opereert hij steeds vaker op de achtergrond met andere beta's. Samen hopen ze de alfa's ooit voorbij te streven. Fantasie is er in overvloed.

Toch hebben zijn ouders nog hoop in hem. PausNicolaas wil later graag accountant worden, de droom om profvoetballer of autocoureur te worden heeft hij allang uit zijn hoofd gezet. Misschien dat hij ooit zijn geluk kan vinden in de middenklasse samen met Gerda, een ietwat mollige vrouw, 3 kinderen en een Volvo station. Hij hoopt dat hij dan sowieso de alfa's voorbij is.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 00:07:01 #206
277627 Seven.
We are Borg.
pi_155165830
Een volgwaardig topic!
Resistance is futile.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 00:13:42 #207
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_155166039
registreer om deze reclame te verbergen
Schaamteloze TVP.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 00:49:57 #208
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_155167110
Wel jammer dat ik van de 100 users die beschreven worden er tegenwoordig 95 niet meer (her)ken. Al die newbie-namen zeggen mij niks. :{w
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 13 augustus 2015 @ 01:02:06 #209
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_155167393
quote:
3s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 23:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kreator is een soort FRENKIE 2.0, al een account toen jij nog in de wieg lag, een userID van 4 cijfers, denkt nog altijd aan Sweder in z'n ondertitel en altijd zo bijdehand als de tering. Het is hem alleen niet gelukt om te stoppen met roken. :+

Je mag van geluk spreken dat hij je geen leuke matige grap aanbied op de rommelmarkt.
_O-
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
  donderdag 13 augustus 2015 @ 01:32:22 #210
27257 qwerty_x
Tudo jóia !!
pi_155167982
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 00:49 schreef golfer het volgende:
Wel jammer dat ik van de 100 users die beschreven worden er tegenwoordig 95 niet meer (her)ken. Al die newbie-namen zeggen mij niks. :{w
Dit is te gemakkelijk.
Iets over een jonge Golfer, wiens buurman het wiel uitvindt.
En een oude Golfer, achter de geraniums, zoekend naar een control-alt-delete, om al die nieuwigheden ongedaan te maken.
zonnig Brasil
pi_155168258
quote:
3s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 14:29 schreef Re het volgende:
Dit is magnetronkoffie,

[ afbeelding ]

Als hoogfunctionerende spectrum-diagnose verzamelaar is hij altijd op zoek naar een opening om zijn ongeprezen visie op het onbegrijpelijke helder te krijgen. Alles in het leven van deze volwaardige discussiepartner zit in zijn vingertoppen. De DM knop onder zijn rechterwijsvingertop, de FB-link onder zijn linkergroteduimtop. Hij is graag het witte paard van de ridder, nee wacht, de witte ridder op het glanzende paard, nee uhmmm iets met ridder, laat dat duidelijk zijn. Het liefst ziet hij het internet zoals zijn kamer, strak, geordend, helder en stofvrij om zoveel mogelijk (virtuele) allergieën te vermijden.

Ook houdt hij van een goede gestructureerde discussie, naar zijn inzicht en met als enige uitkomst de helderheid zoals hij die zich in zijn volprezen hoogfunctionerende brein heeft uitgestippeld.

In zijn vrije tijd correspondeerde hij graag met de commissie verantwoordelijk voor de DSM-V, meterslange e-mails om toch vooral duidelijk te maken dat de diagnosticering volledig naar zijn heldere inzichten gestructureerd moeten worden. Dat de commissie zijn e-mail al 2 jaar geleden heeft geblokkeerd is in zijn ogen onterecht en zijn energie stopt hij nu in de communicatie over deze blokkering. Tot op heden heeft hij nog geen voldane reactie teruggekregen.

Als magnetron uitgaat doet hij dat met veel plezier, het uitpluizen van menukaarten op inconsistenties geeft hem veel voldoening en geeft hem de energie om er weer goed tegenaan te gaan.
:P

Enige wat eigenlijk een beetje klopt is die van diagnose-verzamelaar (heb wel een aantal diagnoses kunnen lozen gelukkig :P )
En wtf, voor strak, geordend, helder en stofvrij moet je niet bij mij wezen :')
En ik heb serieus een hekel aan uitgaan :')

Voor de rest wel geinig geschreven, maar veel te eenzijdig (had het bijvoorbeeld grappiger gevonden als je (ipv alleen maar dat autisme) ook iets over mn slapeloosheid had geschreven ofzo...oeps dit was niet het feedbacktopic :@ ).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_155170136
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 23:54 schreef dimmak het volgende:
Dit is PausNicolaas

[ afbeelding ]

PausNicolaas, in het echte leven Diederik, is streng opgevoed. Zijn ouders zijn afkomstig van het platte land ergens in de biblebelt. Ze hebben zich echter sinds de geboorte van Diederik gevestigd in Barneveld, metropool van de biblebelt.

PausNicolaas is een puber van 13 in het dozijn. Haalt goede cijfers op school, luistert goed naar zijn ouders en wil zich meten aan de stoere jongens. Daarom aimt hij op meisjes die way outta his league zijn, drinkt hij af en toe een biertje teveel onder het mom van groepsdruk en rookt stiekem sigaretten tot groot verdriet van zijn ouders.

Toch breekt deze lifestyle hem op. Langzaam maar zeker komt PausNicolaas erachter dat hij echt maar een beta is en dat doet hem zeer. In real life knikt hij ja naar de alfa's maar op het forum uit hij zijn frustraties door middel van topics openen. In het dagelijkse leven opereert hij steeds vaker op de achtergrond met andere beta's. Samen hopen ze de alfa's ooit voorbij te streven. Fantasie is er in overvloed.

Toch hebben zijn ouders nog hoop in hem. PausNicolaas wil later graag accountant worden, de droom om profvoetballer of autocoureur te worden heeft hij allang uit zijn hoofd gezet. Misschien dat hij ooit zijn geluk kan vinden in de middenklasse samen met Gerda, een ietwat mollige vrouw, 3 kinderen en een Volvo station. Hij hoopt dat hij dan sowieso de alfa's voorbij is.
:') denken dat ik rechten studeerd

Denken dat ik teveel drink :')

Denken dat ik bij Vindicat zit :')

Denken dat ik ooit een vrouw neem die Gerda heet :')

Denken dat ik meer beta ben dan dimmak :')
Verder klopt precies hoor :') _O_
'Ego te absolvo peccatis tuis in nomine patris et filii et spiritus sancti.'
  donderdag 13 augustus 2015 @ 07:52:26 #213
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_155170598
quote:
18s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 22:55 schreef sacha het volgende:
heel origineel, ooit begonnen in 40+, maar ja... :X
Dat was allemaal maar gekut in de marge, leverde niks op, kostte te veel...

Maar mooi dat hier dit idee weer opgepakt wordt! ^O^
  donderdag 13 augustus 2015 @ 08:42:36 #214
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155171036
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 01:47 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

:P

Enige wat eigenlijk een beetje klopt is die van diagnose-verzamelaar (heb wel een aantal diagnoses kunnen lozen gelukkig :P )
En wtf, voor strak, geordend, helder en stofvrij moet je niet bij mij wezen :')
En ik heb serieus een hekel aan uitgaan :')

Voor de rest wel geinig geschreven, maar veel te eenzijdig (had het bijvoorbeeld grappiger gevonden als je (ipv alleen maar dat autisme) ook iets over mn slapeloosheid had geschreven ofzo...oeps dit was niet het feedbacktopic :@ ).
_O-
U is voorspelbaar lieve koffie
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
pi_155171225
quote:
1s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 08:42 schreef Murmeli het volgende:

[..]

_O-
U is voorspelbaar lieve koffie
Wacht maar tot iemand er 1tje over jou schrijft })

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  donderdag 13 augustus 2015 @ 08:59:40 #216
440166 Sigaartje
Geraniumbejaarde
pi_155171269
Briljant topic! :D
Vredesdruif schreef op 5 september: Nog een grote bek ook. Triest geval ben je.
Flippingcoin schreef op 30 september: Koekebakker.
Wollah schreef op 30 september: Slaat nergens op. Reageer gewoon inhoudelijk of reageer anders niet.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 09:31:54 #217
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155171772
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 08:55 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Wacht maar tot iemand er 1tje over jou schrijft })

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O-
Ik houd mijn hart vast.
Maar de meesten die weten wie ik ben hebben me ook wel ontmoet
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
  Grappenmaker donderdag 13 augustus 2015 @ 09:34:25 #218
388507 d4v1d
Wat vind je van de Singel?
pi_155171815
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 00:49 schreef golfer het volgende:
Wel jammer dat ik van de 100 users die beschreven worden er tegenwoordig 95 niet meer (her)ken. Al die newbie-namen zeggen mij niks. :{w
Hey kijk, een oldbie :')
Op vrijdag 3 oktober 2014 22:08 schreef LompeHork het volgende:
D4v1d is wel een baas _O_
Op zondag 25 september 2016 16:43 schreef Crip het volgende:
Ik vind jou echt een onwijs leuke user.
pi_155172152
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 08:55 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Wacht maar tot iemand er 1tje over jou schrijft })

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik dacht al, toen ik het las, waarom staat wraakzuchtig er niet bij ;) :*
We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:01:03 #220
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155172327
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 00:49 schreef golfer het volgende:
Wel jammer dat ik van de 100 users die beschreven worden er tegenwoordig 95 niet meer (her)ken. Al die newbie-namen zeggen mij niks. :{w
Ja dat heb ik ook wel. En van de mensen waar ik wel een stukje over kan schrijven, ken ik de helft al. Zo weet ik dat jouw vrouw een tattoo heeft. 8-).
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:03:15 #221
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_155172373
quote:
14s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:01 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ja dat heb ik ook wel. En van de mensen waar ik wel een stukje over kan schrijven, ken ik de helft al. Zo weet ik dat jouw vrouw een tattoo heeft. 8-).
Zo'n trampstamp?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:04:25 #222
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155172396
Dit is Murmeli,

CDgKg9dWgAA9sFy.jpg

Links op de foto. In het echt heet ze Melanie, en naast haar op de foto staat Patricia, haar BFF.
Mel en Patries, zoals ze ook wel bekend zijn in 'de scene', reizen samen het land door op zoek naar de hipste hardloopevenementjes zoals colour runs, night runs, colour night neon runs, obstacle colour fancy dress runs, en ga zo maar door. Even lekker gek doen. Ze starten altijd lekker vooraan, om de sfeer mee te krijgen en ingehaald te worden door lekkere mannen. Dat ze daarbij iedereen ophouden maakt ze niet uit. Zij hebben er toch ook voor betaald? Wel maar tot max 5K, want er moet niet teveel tijd gaan zitten in dat 'trainen', en ze moeten snel aan de wijn kunnen.

Mel houdt het meest van colour runs. Die passen zo goed bij haar kekke outfitjes met hondslelijke prints. Ze gaat de deur niet uit als de kleuren van haar veters niet matchen met de wijzers van haar horloge, en zal op colour runs dan ook alleen maar door de kleuren heenlopen die op die dag passen bij haar outfit. Haha, lekker gek! En die mensen altijd maar raar kijken, haha! Wel vond ze het wat jammer toen ze eerder dit jaar per ongeluk door de verkeerde kleur was gelopen én bleek dat ze niet zo uitwasbaar waren als ze dacht:

media_l_7831740.png

In het dagelijks leven is Mel secretaresse bij een groot bedrijf met mannen in pakken. Wat ze doen weet ze niet precies, maar het heeft iets met geld te maken. En huizen. Haar grootste talent is het in de wacht zetten van mensen. Daarom zetten ze altijd de lastige zeurders naar haar door. Doorverbinden gaat op de een of andere manier altijd verkeerd. Stomme telefoons ook. Gelukkig is ze ook wel goed in koffie zetten en kopieren. Haha! Klontje suiker erin baas? Hihi.

Thuis heeft Mel twee kinderen. Haar katten. Die zijn haar allesies. Ze zijn wit, zodat ze overal wel goed bij passen, dat is lekker handig. Ze moet wel zorgen dat ze niet ooit per ongeluk meegaan op een colour run, dat zou wel echt heel pijnlijk zijn, hihi!

Verder is Mel nog vrijgezel. Ze heeft zich wel aangemeld voor Run2Date, maar tot op heden is er geen enkele man bij haar blijven lopen. Maargoed, ze heeft toch een man nodig die haar bij kan houden op haar tempo, alsjebegrijptwatikbedoel, hihi!

Op FOK! post ze vooral in hardlooptopics en in R&P's depressietopics. Het één heft het ander op, haha, want hardlopen is goed voor je! Haha!

[ Bericht 2% gewijzigd door motorbloempje op 13-08-2015 10:16:34 ]
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 10:08:19 #223
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155172462
Ik ken murmeli niet maar vind de beschrijving wel bij de usernaam pasten een echte murmeli
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_155172551
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:04 schreef motorbloempje het volgende:
Dit is Murmeli,

[ afbeelding ]

Links op de foto. In het echt heet ze Melanie, en naast haar op de foto staat Patricia, haar BFF.
Mel en Patries, zoals ze ook wel bekend zijn in 'de scene', reizen samen het land door op zoek naar de hipste hardloopevenementjes zoals colour runs, night runs, colour night neon runs, obstacle colour fancy dress runs, en ga zo maar door. Even lekker gek doen. Ze starten altijd lekker vooraan, om de sfeer mee te krijgen en ingehaald te worden door lekkere mannen. Dat ze daarbij iedereen ophouden maakt ze niet uit. Zij hebben er toch ook voor betaald? Wel maar tot max 5K, want er moet niet teveel tijd gaan zitten in dat 'trainen', en ze moeten snel aan de wijn kunnen.

Mel houdt het meest van colour runs. Die passen zo goed bij haar kekke outfitjes met hondslelijke prints. Ze gaat de deur niet uit als de kleuren van haar veters niet matchen met de wijzers van haar horloge, en zal op colour runs dan ook alleen maar door de kleuren heenlopen die op die dag passen bij haar outfit. Haha, lekker gek! En die mensen altijd maar raar kijken, haha! Wel vond ze het wat jammer toen ze eerder dit jaar per ongeluk door de verkeerde kleur was gelopen én bleek dat ze niet zo uitwasbaar waren als ze dacht:

[ afbeelding ]

In het dagelijks leven is Mel secretaresse bij een groot bedrijf met mannen in pakken. Wat ze doen weet ze niet precies, maar het heeft iets met geld te maken. En huizen. Haar grootste talent is het in de wacht zetten van mensen. Doorverbinden gaat op de een of andere manier altijd verkeerd. Stomme telefoons ook. Gelukkig is ze ook wel goed in koffie zetten en kopieren. Haha! Klontje suiker erin baas? Hihi.

Thuis heeft Mel twee kinderen. Haar katten. Die zijn haar allesies. Ze zijn wit, zodat ze overal wel goed bij passen, dat is lekker handig. Ze moet wel zorgen dat ze niet ooit per ongeluk meegaan op een colour run, dat zou wel echt heel pijnlijk zijn, hihi!

Verder is Mel nog vrijgezel. Ze heeft zich wel aangemeld voor Run2Date, maar tot op heden is er geen enkele man bij haar blijven lopen. Maargoed, ze heeft toch een man nodig die haar bij kan houden op haar tempo, alsjebegrijptwatikbedoel, hihi!

Op FOK! post ze vooral in hardlooptopics en in R&P's depressietopics. Het één heft het ander op, haha, want hardlopen is goed voor je! Haha!
Genius!
We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them
pi_155172666
quote:
2s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:08 schreef Bosbeetle het volgende:
Ik ken murmeli niet maar vind de beschrijving wel bij de usernaam pasten een echte murmeli
murmeli is een lieffie O+
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:27:13 #226
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155172874
_O-
Luf Joe toe Mo!
Witte katten zijn tha bomb!
En felle kleurtjes
En vooraan starten en dat iedereen over je struikelt is gênant (ja, ik heb dat echt een keer gedaan :@ )
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:28:29 #227
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155172899
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:18 schreef Tally het volgende:

[..]

murmeli is een lieffie O+
Tally!!!! O+
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:28:35 #228
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155172903
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:27 schreef Murmeli het volgende:
_O-
Luf Joe toe Mo!
Witte katten zijn tha bomb!
En felle kleurtjes
En vooraan starten en dat iedereen over je struikelt is gênant (ja, ik heb dat echt een keer gedaan :@ )
:* ;)
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_155173236
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:04 schreef motorbloempje het volgende:
Dit is Murmeli,

[ afbeelding ]

Hihi :@
Lambo of Rekt
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:47:25 #230
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155173333
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:28 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

:* ;)
:D
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:48:43 #231
7515 Mokum_XXX
Je moet toch wat...
pi_155173358
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 00:49 schreef golfer het volgende:
Wel jammer dat ik van de 100 users die beschreven worden er tegenwoordig 95 niet meer (her)ken. Al die newbie-namen zeggen mij niks. :{w
Speciaal voor jou mijn oldbie-account weer geactiveerd!
Niemand weet, niemand weet, dat ik Repelsteeltje heet.....
  donderdag 13 augustus 2015 @ 10:55:26 #232
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155173504
En ontopic maar weer.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_155173565
JDV7myb7_400x400.jpeg

Ik ben wel benieuwd naar de biografie van deze user.

#durftevragen
pi_155173727
quote:
2s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 15:13 schreef Bosbeetle het volgende:
Dit topic doet me denken aan : ONZ / Joodse splintergroeperingen

Hoogtijdagen van FOK!
Ik moest er ook al aan denken :D
  donderdag 13 augustus 2015 @ 11:14:31 #235
261943 SonicVolcano
Hotter than hell
pi_155173911
Dit is yats:

Chocomel_Harem_55sec1-00-46-05.jpg

Yats is een mysterieus persoon. Hij leidt aan schizofrenie, maar in dit geval heeft hij een digitale persoonlijkheid en real life persoonlijkheid.

Op FOK! kennen we hem als een ietwat onzekere jongen. Altijd twijfels. En bij de vrouwtjes wil het niet echt lukken. 'Ik mis 'iets'' is wat we vaak horen. Dat 'iets' wordt ook nooit uitgelegd. Is het het uiterlijk? Het karakter? Waren het haar maniertjes tijdens de date? Nee yats laat vrij weinig los daarover. Mysterieus, zoals ik al zei.

Wat velen echter niet weten is dat yats in real life een succesvol advocaat is. Hij hoeft maar met zijn vingers te knippen, en yats krijgt dingen geregeld. Yats is dan ook van alle markten thuis: bij elk soort (on)recht kun je bij hem terecht. Laat dat nou net zijn slogan zijn. Saul Goodman is er niks bij.

Yats, op internet nog zo onzeker als het vrouwen aankomt, is in real life een echte womanizer. Hij beheert een groot landhuis ergens in het Gelderse landschap. Doordeweek is hij een serieuze advocaat, maar in het weekend zwaait yats de scepter in zijn eigen Playboy-mansion. Yats is werkelijk waar omringd door vrouwen. Mooie vrouwen. Pure vrouwen. Vrouwen met van nature een mooi gezicht (deze referentie wordt mede mogelijk gemaakt door F1978, God bless his soul)

Menig celebrity heeft yats als VIP mogen ontvangen in zijn harem. Echter, is het adres voor ons simpele zielen onbekend. Bovenstaande foto werd gevonden via Wikileaks, en is tevens het enige bewijsstuk. Op het moment dat de foto genomen werd, moet yats hebben geweten dat er iets niet klopte. Wie nam de foto? Wie kon zo maar infiltreren in zijn Grot van Genot? Het gerucht gaat dat een jaloerse man genaamd artelligence hier meer van weet...Maar ja, is dat ook zo? Een mysterie.

Yats gebruikt zijn onzekere persoonlijkheid op internet om meer inzicht te krijgen in de psyche van de vrouw. Deze kennis gebruikt hij in real life juist weer om te scoren. Yats is zogezegd een sluwe vos.

Tenslotte schijnt hij binnenkort een nieuwe condoom te lanceren: Het Yatsie Batsie-condoom. Deze schijnt vrouwen in de zevende hemel te brengen tijdens de daad. 'Hoe dan???!!' hoor ik je vragen...

...tsja, dat is een mysterie.
The ordinary teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The best teacher inspires.
pi_155174051
Goffer :D _O_
pi_155174181
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:14 schreef SonicVolcano het volgende:
Dit is yats:

[ afbeelding ]

...tsja, dat is een mysterie.
:D

Ik ken yats helemaal niet goed, maar dit is de beste tot nu toe men :D _O_
Lambo of Rekt
  donderdag 13 augustus 2015 @ 11:29:08 #238
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155174209
quote:
10s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:57 schreef Cracka-ass het volgende:
[ afbeelding ]

Ik ben wel benieuwd naar de biografie van deze user.

#durftevragen
Waarom plaats je hier een foto van Danny?
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_155174242
quote:
14s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:29 schreef Kreator het volgende:

[..]

Waarom plaats je hier een foto van Danny?
Maak jij hem?
  donderdag 13 augustus 2015 @ 11:32:35 #240
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155174285
quote:
14s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:30 schreef Cracka-ass het volgende:

[..]

Maak jij hem?
Zal zo ff wat maken.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 11:33:43 #241
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155174310
Dit is Pope-of-Dope

tumblr_mwkp0zxzF81s2duaeo1_500.jpg

Pope-of-Dope, ook wel Ernst in het dagelijks leven, leeft zijn droom. In zijn dromen, via FOK!.
Daar beleeft hij 'badass avonturen', hosselt hij 'leuke chicks', en leert hij zichzelf op een steeds dieper niveau kennen door zijn game elke dag te verbeteren. Hij beleeft epische nachten in Polen met 8 gemotiveerde gasten waar hij vervolgens 4 dagen flink gaat lopen 'pimpen', lekker 'full on immersion', allemaal 'part of the journey'. 'Adventure en abundance', de 'vibe' voelen, en elke avond wel 'krachtig vrouwen tegen de muur aan drukken om ze lekker 'op te geilen', daar reageren ze goed op, die #30daychallenge is voor hem gemaakt.

102134029-bubble-burst.1910x1000.jpg

"Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeernst!!!!!!!!!! De bloemkool staat op tafel!!!!! En neem je theemok even mee, wil je?"

Midden in een epische post roept zijn moeder. Dit gebeurt wel vaker, want hij post vooral na schooltijd, als hij de tijd overbrugt tussen zijn huiswerk en zijn guildmeeting via skype. "Potver", mompelt Ernst, als hij met tegenzin opstaat en naar beneden sloft. En weer naar boven, hij was zijn theemok vergeten.

Ernst is 15, zit in 4 havo en doet het technische profiel. Eigenlijk had hij vwo willen doen, maar dat lukte helaas net niet. Maar hij gaat wel via het hbo naar de uni. Misschien. Eerst maar eens beginnen met technische bedrijfskunde over 2 jaar! Aan de hogeschool aan de overkant van zijn huis. De bloemkool mag dan wel doodgekookt worden, het scheelt toch weer reistijd en geld.

Ernst zat vroeger op hockey, maar daar is hij inmiddels twee jaartjes mee gestopt. De hockeyfeesten kwamen dichterbij, en met al die alfa's in zijn team zou hij toch geen kans maken. Hij was toch ook maar reserve inmiddels bij de B'tjes.

Ernst zijn WOW-naam is "DarkDestroyer666", en hij heeft een über1337 staff en was in 3 dagen tot level 100 gekomen. Paasweekend. Epic was dat.

Na het eten sluipt hij weer naar boven. Nog een half uur tot de meeting. Kan hij nog mooi even die post afmaken.

"Lesbische chick wilt een trio met mij en haar vriendin "

-Invoeren-

*fap*

1CxNUEdzrREikWZoaHIU5J63x2gOxTb7R-ZIbJd51uPBFt0jUj8AX2bMOhKiIBcuAqtH=w300
=duup duup, duup duup=

Ah, daar is Kingslayer1972 al. Oh, en Aurora21.

Ernst klikt op verbinden. Zonder camera. Alleen geluid.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_155174324
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 10:18 schreef Tally het volgende:

[..]

murmeli is een lieffie O+
Hoi Patries :W
Torque makes life easy.
Team Jean
pi_155174606
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:33 schreef motorbloempje het volgende:
Dit is Pope-of-Dope

[ afbeelding ]

Pope-of-Dope, ook wel Ernst in het dagelijks leven, leeft zijn droom. In zijn dromen, via FOK!.
Daar beleeft hij 'badass avonturen', hosselt hij 'leuke chicks', en leert hij zichzelf op een steeds dieper niveau kennen door zijn game elke dag te verbeteren. Hij beleeft epische nachten in Polen met 8 gemotiveerde gasten waar hij vervolgens 4 dagen flink gaat lopen 'pimpen', lekker 'full on immersion', allemaal 'part of the journey'. 'Adventure en abundance', de 'vibe' voelen, en elke avond wel 'krachtig vrouwen tegen de muur aan drukken om ze lekker 'op te geilen', daar reageren ze goed op, die #30daychallenge is voor hem gemaakt.

[ afbeelding ]

"Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeernst!!!!!!!!!! De bloemkool staat op tafel!!!!! En neem je theemok even mee, wil je?"

Midden in een epische post roept zijn moeder. Dit gebeurt wel vaker, want hij post vooral na schooltijd, als hij de tijd overbrugt tussen zijn huiswerk en zijn guildmeeting via skype. "Potver", mompelt Ernst, als hij met tegenzin opstaat en naar beneden sloft. En weer naar boven, hij was zijn theemok vergeten.

Ernst is 15, zit in 4 havo en doet het technische profiel. Eigenlijk had hij vwo willen doen, maar dat lukte helaas net niet. Maar hij gaat wel via het hbo naar de uni. Misschien. Eerst maar eens beginnen met technische bedrijfskunde over 2 jaar! Aan de hogeschool aan de overkant van zijn huis. De bloemkool mag dan wel doodgekookt worden, het scheelt toch weer reistijd en geld.

Ernst zat vroeger op hockey, maar daar is hij inmiddels twee jaartjes mee gestopt. De hockeyfeesten kwamen dichterbij, en met al die alfa's in zijn team zou hij toch geen kans maken. Hij was toch ook maar reserve inmiddels bij de B'tjes.

Ernst zijn WOW-naam is "DarkDestroyer666", en hij heeft een über1337 staff en was in 3 dagen tot level 100 gekomen. Paasweekend. Epic was dat.

Na het eten sluipt hij weer naar boven. Nog een half uur tot de meeting. Kan hij nog mooi even die post afmaken.

"Lesbische chick wilt een trio met mij en haar vriendin "

-Invoeren-

*fap*

[ afbeelding ]
=duup duup, duup duup=

Ah, daar is Kingslayer1972 al. Oh, en Aurora21.

Ernst klikt op verbinden. Zonder camera. Alleen geluid.
Godsamme _O- :')

Edit: Waar is ie trouwens gebleven? Zie hem weinig nog...
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 11:47:22 #244
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_155174707
quote:
10s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:44 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Godsamme _O- :')

Edit: Waar is ie trouwens gebleven? Zie hem weinig nog...
Verzonken in de WoW.
Breitling - Instruments for Professionals
  donderdag 13 augustus 2015 @ 11:52:19 #245
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155174851
quote:
10s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:34 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Hoi Patries :W
_O-

Kom Tal, we gaan lekker gek doen samen O+
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
pi_155174929
quote:
1s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:52 schreef Murmeli het volgende:

[..]

_O-

Kom Tal, we gaan lekker gek doen samen O+
Niet gek, maar "lekker gek".. das voor vrouwen rond de 40 :+
Lambo of Rekt
pi_155175560
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:33 schreef motorbloempje het volgende:
Dit is Pope-of-Dope

[ afbeelding ]

Pope-of-Dope, ook wel Ernst in het dagelijks leven, leeft zijn droom. In zijn dromen, via FOK!.
Daar beleeft hij 'badass avonturen', hosselt hij 'leuke chicks', en leert hij zichzelf op een steeds dieper niveau kennen door zijn game elke dag te verbeteren. Hij beleeft epische nachten in Polen met 8 gemotiveerde gasten waar hij vervolgens 4 dagen flink gaat lopen 'pimpen', lekker 'full on immersion', allemaal 'part of the journey'. 'Adventure en abundance', de 'vibe' voelen, en elke avond wel 'krachtig vrouwen tegen de muur aan drukken om ze lekker 'op te geilen', daar reageren ze goed op, die #30daychallenge is voor hem gemaakt.

[ afbeelding ]

"Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeernst!!!!!!!!!! De bloemkool staat op tafel!!!!! En neem je theemok even mee, wil je?"

Midden in een epische post roept zijn moeder. Dit gebeurt wel vaker, want hij post vooral na schooltijd, als hij de tijd overbrugt tussen zijn huiswerk en zijn guildmeeting via skype. "Potver", mompelt Ernst, als hij met tegenzin opstaat en naar beneden sloft. En weer naar boven, hij was zijn theemok vergeten.

Ernst is 15, zit in 4 havo en doet het technische profiel. Eigenlijk had hij vwo willen doen, maar dat lukte helaas net niet. Maar hij gaat wel via het hbo naar de uni. Misschien. Eerst maar eens beginnen met technische bedrijfskunde over 2 jaar! Aan de hogeschool aan de overkant van zijn huis. De bloemkool mag dan wel doodgekookt worden, het scheelt toch weer reistijd en geld.

Ernst zat vroeger op hockey, maar daar is hij inmiddels twee jaartjes mee gestopt. De hockeyfeesten kwamen dichterbij, en met al die alfa's in zijn team zou hij toch geen kans maken. Hij was toch ook maar reserve inmiddels bij de B'tjes.

Ernst zijn WOW-naam is "DarkDestroyer666", en hij heeft een über1337 staff en was in 3 dagen tot level 100 gekomen. Paasweekend. Epic was dat.

Na het eten sluipt hij weer naar boven. Nog een half uur tot de meeting. Kan hij nog mooi even die post afmaken.

"Lesbische chick wilt een trio met mij en haar vriendin "

-Invoeren-

*fap*

[ afbeelding ]
=duup duup, duup duup=

Ah, daar is Kingslayer1972 al. Oh, en Aurora21.

Ernst klikt op verbinden. Zonder camera. Alleen geluid.
:D
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_155175670
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:14 schreef SonicVolcano het volgende:
Dit is yats:

[ afbeelding ]

Yats is een mysterieus persoon. Hij leidt aan schizofrenie, maar in dit geval heeft hij een digitale persoonlijkheid en real life persoonlijkheid.

Op FOK! kennen we hem als een ietwat onzekere jongen. Altijd twijfels. En bij de vrouwtjes wil het niet echt lukken. 'Ik mis 'iets'' is wat we vaak horen. Dat 'iets' wordt ook nooit uitgelegd. Is het het uiterlijk? Het karakter? Waren het haar maniertjes tijdens de date? Nee yats laat vrij weinig los daarover. Mysterieus, zoals ik al zei.

Wat velen echter niet weten is dat yats in real life een succesvol advocaat is. Hij hoeft maar met zijn vingers te knippen, en yats krijgt dingen geregeld. Yats is dan ook van alle markten thuis: bij elk soort (on)recht kun je bij hem terecht. Laat dat nou net zijn slogan zijn. Saul Goodman is er niks bij.

Yats, op internet nog zo onzeker als het vrouwen aankomt, is in real life een echte womanizer. Hij beheert een groot landhuis ergens in het Gelderse landschap. Doordeweek is hij een serieuze advocaat, maar in het weekend zwaait yats de scepter in zijn eigen Playboy-mansion. Yats is werkelijk waar omringd door vrouwen. Mooie vrouwen. Pure vrouwen. Vrouwen met van nature een mooi gezicht (deze referentie wordt mede mogelijk gemaakt door F1978, God bless his soul)

Menig celebrity heeft yats als VIP mogen ontvangen in zijn harem. Echter, is het adres voor ons simpele zielen onbekend. Bovenstaande foto werd gevonden via Wikileaks, en is tevens het enige bewijsstuk. Op het moment dat de foto genomen werd, moet yats hebben geweten dat er iets niet klopte. Wie nam de foto? Wie kon zo maar infiltreren in zijn Grot van Genot? Het gerucht gaat dat een jaloerse man genaamd artelligence hier meer van weet...Maar ja, is dat ook zo? Een mysterie.

Yats gebruikt zijn onzekere persoonlijkheid op internet om meer inzicht te krijgen in de psyche van de vrouw. Deze kennis gebruikt hij in real life juist weer om te scoren. Yats is zogezegd een sluwe vos.

Tenslotte schijnt hij binnenkort een nieuwe condoom te lanceren: Het Yatsie Batsie-condoom. Deze schijnt vrouwen in de zevende hemel te brengen tijdens de daad. 'Hoe dan???!!' hoor ik je vragen...

...tsja, dat is een mysterie.
Whehe, treffend.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_155175679
Mooien topiek
  donderdag 13 augustus 2015 @ 12:26:55 #250
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_155175761
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:14 schreef SonicVolcano het volgende:
Dit is yats:

[ afbeelding ]

_O-
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_155175767
Waarom staat dit eigenlijk in R&P?
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_155175834
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:14 schreef SonicVolcano het volgende:
Dit is yats:

[ afbeelding ]

Yats is een mysterieus persoon. Hij leidt aan schizofrenie, maar in dit geval heeft hij een digitale persoonlijkheid en real life persoonlijkheid.

Op FOK! kennen we hem als een ietwat onzekere jongen. Altijd twijfels. En bij de vrouwtjes wil het niet echt lukken. 'Ik mis 'iets'' is wat we vaak horen. Dat 'iets' wordt ook nooit uitgelegd. Is het het uiterlijk? Het karakter? Waren het haar maniertjes tijdens de date? Nee yats laat vrij weinig los daarover. Mysterieus, zoals ik al zei.

Wat velen echter niet weten is dat yats in real life een succesvol advocaat is. Hij hoeft maar met zijn vingers te knippen, en yats krijgt dingen geregeld. Yats is dan ook van alle markten thuis: bij elk soort (on)recht kun je bij hem terecht. Laat dat nou net zijn slogan zijn. Saul Goodman is er niks bij.

Yats, op internet nog zo onzeker als het vrouwen aankomt, is in real life een echte womanizer. Hij beheert een groot landhuis ergens in het Gelderse landschap. Doordeweek is hij een serieuze advocaat, maar in het weekend zwaait yats de scepter in zijn eigen Playboy-mansion. Yats is werkelijk waar omringd door vrouwen. Mooie vrouwen. Pure vrouwen. Vrouwen met van nature een mooi gezicht (deze referentie wordt mede mogelijk gemaakt door F1978, God bless his soul)

Menig celebrity heeft yats als VIP mogen ontvangen in zijn harem. Echter, is het adres voor ons simpele zielen onbekend. Bovenstaande foto werd gevonden via Wikileaks, en is tevens het enige bewijsstuk. Op het moment dat de foto genomen werd, moet yats hebben geweten dat er iets niet klopte. Wie nam de foto? Wie kon zo maar infiltreren in zijn Grot van Genot? Het gerucht gaat dat een jaloerse man genaamd artelligence hier meer van weet...Maar ja, is dat ook zo? Een mysterie.

Yats gebruikt zijn onzekere persoonlijkheid op internet om meer inzicht te krijgen in de psyche van de vrouw. Deze kennis gebruikt hij in real life juist weer om te scoren. Yats is zogezegd een sluwe vos.

Tenslotte schijnt hij binnenkort een nieuwe condoom te lanceren: Het Yatsie Batsie-condoom. Deze schijnt vrouwen in de zevende hemel te brengen tijdens de daad. 'Hoe dan???!!' hoor ik je vragen...

...tsja, dat is een mysterie.
Hulde _O_
  donderdag 13 augustus 2015 @ 12:31:55 #253
179534 Waaghals
she appeared like an angel
pi_155175889
Sands

Dit is Sands.

g6b288U.jpg

Sands is vooral bekend van het FMT movie trivia spel, niet dat hij ooit veel films heeft gekeken. Dat zit namelijk zo.

Achter zijn filmkennis schuilt een tragisch verhaal. Opgroeiend in een armlastig gezin was er nooit veel geld voor leuke dingen voor kleine Sands.
De mooiste dag in zijn leven was 11 november 1996 toen zijn opa hem een encyclopedie van speelfilms uit de jaren '50 en '60 gaf.
Als een Schenkstroop op zijn eerste vriendin was hij er in een mum van tijd mee klaar. Maar helaas geld voor meer boeken was er niet.

Kleine Sands begon het boek opnieuw te lezen. Opnieuw, opnieuw en nog eens opnieuw.
Paul Newman, Joanne Woodward, Eve Marie Saint, Tony Curtis. Dat waren zijn vrienden. Hij wist meer van hen dan van zijn eigen vader.
Die zei ooit tegen kleine Sands: "Ik ga morgen een camping beginnen in Someren, dat ligt 20 km verderop, dus ik zal je waarschijnlijk nooit meer zien". Waarop Sands antwoordde: "Googoogaga".

De verdere levensloop was al even dramatisch. School niet afgemaakt. Geen baan kunnen vinden.
De pijn zijn vader niet te kennen werd groter en groter, tot hij op een dag besloot naar Someren te fietsen.
Die dag stond hij extra vroeg op, sprong onder de douche en bouwde een lunchpakketje voor de lange reis.
Bandjes opgepompt. Sands zag de toekomst weer zitten.
Na nog even snel de route te hebben uitgestippeld, begon hij aan de 20km lange tocht.
Toen hij het dorp uit was had hij al spijt geen schone t-shirts mee te hebben genomen. Het zweet gutste langs zijn logge lijf.
Had hij nu maar dat aanbod van die geile blondines in de stad aangemomen. 12,50 voor een maand sporten kon eigenlijk nog wel van zijn karige budget af.
Na een uur fietsen had hij nog geen 5km afgelegd. Toen hij zich realiseerde dat hij dezelfde afstand ook weer terug moest fietsen brak er iets in Sands. Zijn hele leven lag in duigen. Zelfs dit kon hij niet voor elkaar krijgen. Als een verslagen man, keerde hij terug naar huis.
Onwetend van het feit dat zijn moment van glorie nu heel dichtbij was.

Thuis gekomen nam hij weer plek achter zijn computertje en zocht zijn toevlucht tot fotos van Brigite Bardot, Claudia Cardinale en Sophia Loren.
Na de tissues in de plee te hebben gedeponeerd stuitte hij ineens op een filmquiz op het fokforum. Normaal lurkte hij hier alleen in R&P.
Hij maakte een accountje aan en begon mee te spelen in de filmquiz. Al snel sloeg hij iedereen om de oren met zijn gigantische kennis over oude films. Hij zette iedereen te kijk. Sands bloeide op. Hij glunderde elke dag van oor tot oor.
Hij sloeg geen sportschool abbonnementen meer af, nee die geile blondines nam hij nu mee naar huis. Sloot zijn moeder tijdelijk op en liet die meiden alle hoeken van de woonkamer zien.
Door zijn nieuwe kijk op het leven, kregen mensen ook een andere kijk op Sands. Vrouwen gleden uit hun stoel, mannen stelden zich onderdanig op.
Het kon niet op voor Sands.

Tot die ene zwarte dag najaar 2014. Hij wilde weer lekker gaan shinen in de filmquiz. Toen zag hij het. Een post van een of andere Michael Bay fan in de FMT slowchat: "Hey Sands, volgens mij zoek jij alles op." Gevolgd door instemmend virtueel geknik van de andere spelers.

Sinds die dag is er nooit meer iets vernomen van Sands. Het schijnt dat hij aan het fietsen is.

[ Bericht 0% gewijzigd door Waaghals op 13-08-2015 13:14:19 ]
Don't try to wake me in the morning, cause i will be gone
pi_155176408
quote:
1s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:27 schreef Njosnavelin het volgende:
Waarom staat dit eigenlijk in R&P?
Omdat hier Psychologie doorgrond wordt.
Lambo of Rekt
  donderdag 13 augustus 2015 @ 12:53:55 #255
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155176442
quote:
1s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:27 schreef Njosnavelin het volgende:
Waarom staat dit eigenlijk in R&P?
Historisch zo gegroeid. En het is natuurlijk wel een beetje 'R&P' als je bedenkt hoe mensen soms overkomen op FOK!, al zijn heus niet alle beschrijvingen puur op postgedrag geschreven, en zijn sommigen écht compleet uit de duim gezogen.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 12:59:10 #256
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_155176591
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:53 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Historisch zo gegroeid. En het is natuurlijk wel een beetje 'R&P' als je bedenkt hoe mensen soms overkomen op FOK!, al zijn heus niet alle beschrijvingen puur op postgedrag geschreven, en zijn sommigen écht compleet uit de duim gezogen.
Nee inderdaad, sommigen kloppen niet helemaal (al zijn ze wel leuk geschreven :P)
Breitling - Instruments for Professionals
pi_155176648
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:59 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Nee inderdaad, sommigen kloppen helemaal niet (al zijn ze wel leuk geschreven :P)
Fixed.
Lambo of Rekt
pi_155176791
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:31 schreef Waaghals het volgende:
Sands

Dit is Sands.

[ afbeelding ]

Sands is vooral bekend van het FMT trivia spel, niet dat hij ooit veel films heeft gekeken. Dat zit namelijk zo.

Achter zijn filmkennis schuilt een tragisch verhaal. Opgroeiend in een armlastig gezin was er nooit veel geld voor leuke dingen voor kleine Sands.
De mooiste dag in zijn leven was 11 november 1996 toen zijn opa hem een encyclopedie van speelfilms uit de jaren '50 en '60 gaf.
Als een Schenkstroop op zijn eerste vriendin was hij er in een mum van tijd mee klaar. Maar helaas geld voor meer boeken was er niet.

Kleine Sands begon het boek opnieuw te lezen. Opnieuw, opnieuw en nog eens opnieuw.
Paul Newman, Joanne Woodward, Eve Marie Saint, Tony Curtis. Dat waren zijn vrienden. Hij wist meer van hen dan van zijn eigen vader.
Die zei ooit tegen kleine Sands: "Ik ga morgen een camping beginnen in Someren, dat ligt 20 km verderop, dus ik zal je waarschijnlijk nooit meer zien". Waarop Sands antwoordde: "Googoogaga".

De verdere levensloop was al even dramatisch. School niet afgemaakt. Geen baan kunnen vinden.
De pijn zijn vader niet te kennen werd groter en groter, tot hij op een dag besloot naar Someren te fietsen.
Die dag stond hij extra vroeg op, sprong onder de douche en bouwde een lunchpakketje voor de lange reis.
Bandjes opgepompt. Sands zag de toekomst weer zitten.
Na nog even snel de route te hebben uitgestippeld, begon hij aan de 20km lange tocht.
Toen hij het dorp uit was had hij al spijt geen schone t-shirts mee te hebben genomen. Het zweet gutste langs zijn logge lijf.
Had hij nu maar dat aanbod van die geile blondines in de stad aangemomen. 12,50 voor een maand sporten kon eigenlijk nog wel van zijn karige budget af.
Na een uur fietsen had hij nog geen 5km afgelegd. Toen hij zich realiseerde dat hij dezelfde afstand ook weer terug moest fietsen brak er iets in Sands. Zijn hele leven lag in duigen. Zelfs dit kon hij niet voor elkaar krijgen. Als een verslagen man, keerde hij terug naar huis.
Onwetend van het feit dat zijn moment van glorie nu heel dichtbij was.

Thuis gekomen nam hij weer plek achter zijn computertje en zocht zijn toevlucht tot fotos van Brigite Bardot, Claudia Cardinale en Sophia Loren.
Na de tissues in de plee te hebben gedeponeerd stuitte hij ineens op een filmquiz op het fokforum. Normaal lurkte hij hier alleen in R&P.
Hij maakte een accountje aan en begon mee te spelen in de filmquiz. Al snel sloeg hij iedereen om de oren met zijn gigantische kennis over oude films. Hij zette iedereen te kijk. Sands bloeide op. Hij glunderde elke dag van oor tot oor.
Hij sloeg geen sportschool abbonnementen meer af, nee die geile blondines nam hij nu mee naar huis. Sloot zijn moeder tijdelijk op en liet die meiden alle hoeken van de woonkamer zien.
Door zijn nieuwe kijk op het leven, kregen mensen ook een andere kijk op Sands. Vrouwen gleden uit hun stoel, mannen stelden zich onderdanig op.
Het kon niet op voor Sands.

Tot die ene zwarte dag najaar 2014. Hij wilde weer lekker gaan shinen in de filmquiz. Toen zag hij het. Een post van een of andere Michael Bay fan in de FMT slowchat: "Hey Sands, volgens mij zoek jij alles op." Gevolgd door instemmend virtueel geknik van de andere spelers.

Sinds die dag is er nooit meer iets vernomen van Sands. Het schijnt dat hij aan het fietsen is.
_O_
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  donderdag 13 augustus 2015 @ 13:09:15 #259
80443 snakelady
ssss...ssss...
pi_155176809
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:59 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Nee inderdaad, sommigen kloppen niet helemaal (al zijn ze wel leuk geschreven :P)
Als het wel zou kloppen zou het ook niet zo leuk zijn denk ik. :P
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad."
  donderdag 13 augustus 2015 @ 13:10:46 #260
18008 hornage
FOK! Movie Trivia-Prijsmeester
pi_155176839
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:31 schreef Waaghals het volgende:
Sands

Dit is Sands.

[ afbeelding ]

Sands is vooral bekend van het FMT trivia spel, niet dat hij ooit veel films heeft gekeken. Dat zit namelijk zo.

Achter zijn filmkennis schuilt een tragisch verhaal. Opgroeiend in een armlastig gezin was er nooit veel geld voor leuke dingen voor kleine Sands.
De mooiste dag in zijn leven was 11 november 1996 toen zijn opa hem een encyclopedie van speelfilms uit de jaren '50 en '60 gaf.
Als een Schenkstroop op zijn eerste vriendin was hij er in een mum van tijd mee klaar. Maar helaas geld voor meer boeken was er niet.

Kleine Sands begon het boek opnieuw te lezen. Opnieuw, opnieuw en nog eens opnieuw.
Paul Newman, Joanne Woodward, Eve Marie Saint, Tony Curtis. Dat waren zijn vrienden. Hij wist meer van hen dan van zijn eigen vader.
Die zei ooit tegen kleine Sands: "Ik ga morgen een camping beginnen in Someren, dat ligt 20 km verderop, dus ik zal je waarschijnlijk nooit meer zien". Waarop Sands antwoordde: "Googoogaga".

De verdere levensloop was al even dramatisch. School niet afgemaakt. Geen baan kunnen vinden.
De pijn zijn vader niet te kennen werd groter en groter, tot hij op een dag besloot naar Someren te fietsen.
Die dag stond hij extra vroeg op, sprong onder de douche en bouwde een lunchpakketje voor de lange reis.
Bandjes opgepompt. Sands zag de toekomst weer zitten.
Na nog even snel de route te hebben uitgestippeld, begon hij aan de 20km lange tocht.
Toen hij het dorp uit was had hij al spijt geen schone t-shirts mee te hebben genomen. Het zweet gutste langs zijn logge lijf.
Had hij nu maar dat aanbod van die geile blondines in de stad aangemomen. 12,50 voor een maand sporten kon eigenlijk nog wel van zijn karige budget af.
Na een uur fietsen had hij nog geen 5km afgelegd. Toen hij zich realiseerde dat hij dezelfde afstand ook weer terug moest fietsen brak er iets in Sands. Zijn hele leven lag in duigen. Zelfs dit kon hij niet voor elkaar krijgen. Als een verslagen man, keerde hij terug naar huis.
Onwetend van het feit dat zijn moment van glorie nu heel dichtbij was.

Thuis gekomen nam hij weer plek achter zijn computertje en zocht zijn toevlucht tot fotos van Brigite Bardot, Claudia Cardinale en Sophia Loren.
Na de tissues in de plee te hebben gedeponeerd stuitte hij ineens op een filmquiz op het fokforum. Normaal lurkte hij hier alleen in R&P.
Hij maakte een accountje aan en begon mee te spelen in de filmquiz. Al snel sloeg hij iedereen om de oren met zijn gigantische kennis over oude films. Hij zette iedereen te kijk. Sands bloeide op. Hij glunderde elke dag van oor tot oor.
Hij sloeg geen sportschool abbonnementen meer af, nee die geile blondines nam hij nu mee naar huis. Sloot zijn moeder tijdelijk op en liet die meiden alle hoeken van de woonkamer zien.
Door zijn nieuwe kijk op het leven, kregen mensen ook een andere kijk op Sands. Vrouwen gleden uit hun stoel, mannen stelden zich onderdanig op.
Het kon niet op voor Sands.

Tot die ene zwarte dag najaar 2014. Hij wilde weer lekker gaan shinen in de filmquiz. Toen zag hij het. Een post van een of andere Michael Bay fan in de FMT slowchat: "Hey Sands, volgens mij zoek jij alles op." Gevolgd door instemmend virtueel geknik van de andere spelers.

Sinds die dag is er nooit meer iets vernomen van Sands. Het schijnt dat hij aan het fietsen is.
_O- _O_
Test je filmkennis! Speel mee met FOK! Movie Trivia en win prijzen!
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 13:23:28 #261
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155177076
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:31 schreef Waaghals het volgende:
Sands

Dit is Sands.

[ afbeelding ]

Sands is vooral bekend van het FMT movie trivia spel, niet dat hij ooit veel films heeft gekeken. Dat zit namelijk zo.

Achter zijn filmkennis schuilt een tragisch verhaal. Opgroeiend in een armlastig gezin was er nooit veel geld voor leuke dingen voor kleine Sands.
De mooiste dag in zijn leven was 11 november 1996 toen zijn opa hem een encyclopedie van speelfilms uit de jaren '50 en '60 gaf.
Als een Schenkstroop op zijn eerste vriendin was hij er in een mum van tijd mee klaar. Maar helaas geld voor meer boeken was er niet.

Kleine Sands begon het boek opnieuw te lezen. Opnieuw, opnieuw en nog eens opnieuw.
Paul Newman, Joanne Woodward, Eve Marie Saint, Tony Curtis. Dat waren zijn vrienden. Hij wist meer van hen dan van zijn eigen vader.
Die zei ooit tegen kleine Sands: "Ik ga morgen een camping beginnen in Someren, dat ligt 20 km verderop, dus ik zal je waarschijnlijk nooit meer zien". Waarop Sands antwoordde: "Googoogaga".

De verdere levensloop was al even dramatisch. School niet afgemaakt. Geen baan kunnen vinden.
De pijn zijn vader niet te kennen werd groter en groter, tot hij op een dag besloot naar Someren te fietsen.
Die dag stond hij extra vroeg op, sprong onder de douche en bouwde een lunchpakketje voor de lange reis.
Bandjes opgepompt. Sands zag de toekomst weer zitten.
Na nog even snel de route te hebben uitgestippeld, begon hij aan de 20km lange tocht.
Toen hij het dorp uit was had hij al spijt geen schone t-shirts mee te hebben genomen. Het zweet gutste langs zijn logge lijf.
Had hij nu maar dat aanbod van die geile blondines in de stad aangemomen. 12,50 voor een maand sporten kon eigenlijk nog wel van zijn karige budget af.
Na een uur fietsen had hij nog geen 5km afgelegd. Toen hij zich realiseerde dat hij dezelfde afstand ook weer terug moest fietsen brak er iets in Sands. Zijn hele leven lag in duigen. Zelfs dit kon hij niet voor elkaar krijgen. Als een verslagen man, keerde hij terug naar huis.
Onwetend van het feit dat zijn moment van glorie nu heel dichtbij was.

Thuis gekomen nam hij weer plek achter zijn computertje en zocht zijn toevlucht tot fotos van Brigite Bardot, Claudia Cardinale en Sophia Loren.
Na de tissues in de plee te hebben gedeponeerd stuitte hij ineens op een filmquiz op het fokforum. Normaal lurkte hij hier alleen in R&P.
Hij maakte een accountje aan en begon mee te spelen in de filmquiz. Al snel sloeg hij iedereen om de oren met zijn gigantische kennis over oude films. Hij zette iedereen te kijk. Sands bloeide op. Hij glunderde elke dag van oor tot oor.
Hij sloeg geen sportschool abbonnementen meer af, nee die geile blondines nam hij nu mee naar huis. Sloot zijn moeder tijdelijk op en liet die meiden alle hoeken van de woonkamer zien.
Door zijn nieuwe kijk op het leven, kregen mensen ook een andere kijk op Sands. Vrouwen gleden uit hun stoel, mannen stelden zich onderdanig op.
Het kon niet op voor Sands.

Tot die ene zwarte dag najaar 2014. Hij wilde weer lekker gaan shinen in de filmquiz. Toen zag hij het. Een post van een of andere Michael Bay fan in de FMT slowchat: "Hey Sands, volgens mij zoek jij alles op." Gevolgd door instemmend virtueel geknik van de andere spelers.

Sinds die dag is er nooit meer iets vernomen van Sands. Het schijnt dat hij aan het fietsen is.
:D _O_
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_155177191
Came here for the lols.

Was not disappointed.

It's winning!
  donderdag 13 augustus 2015 @ 13:33:50 #263
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_155177283
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 12:53 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Historisch zo gegroeid. En het is natuurlijk wel een beetje 'R&P' als je bedenkt hoe mensen soms overkomen op FOK!, al zijn heus niet alle beschrijvingen puur op postgedrag geschreven, en zijn sommigen écht compleet uit de duim gezogen.
Zou ik ook zeggen Monique ;) ;) ;)
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 13:38:54 #264
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_155177401
Waar is Schenkstroop eigenlijk?
Breitling - Instruments for Professionals
  donderdag 13 augustus 2015 @ 13:47:11 #265
110057 AgLarrr
Rara Temporum Felicitas
pi_155177608
quote:
Als een Schenkstroop op zijn eerste vriendin was hij er in een mum van tijd mee klaar.
Ik moest hardop lachen.
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
  donderdag 13 augustus 2015 @ 13:53:52 #266
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_155177807
-nee-

[ Bericht 99% gewijzigd door motorbloempje op 13-08-2015 13:58:10 ]
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  donderdag 13 augustus 2015 @ 14:07:17 #267
57068 Bos81
Even FOK!loos
pi_155178155
Goed bezig mensen
  donderdag 13 augustus 2015 @ 14:19:48 #268
365231 Fera
Fire & Blood
pi_155178449
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:14 schreef SonicVolcano het volgende:
Dit is yats:

[ afbeelding ]

Yats is een mysterieus persoon. Hij leidt aan schizofrenie, maar in dit geval heeft hij een digitale persoonlijkheid en real life persoonlijkheid.

Op FOK! kennen we hem als een ietwat onzekere jongen. Altijd twijfels. En bij de vrouwtjes wil het niet echt lukken. 'Ik mis 'iets'' is wat we vaak horen. Dat 'iets' wordt ook nooit uitgelegd. Is het het uiterlijk? Het karakter? Waren het haar maniertjes tijdens de date? Nee yats laat vrij weinig los daarover. Mysterieus, zoals ik al zei.

Wat velen echter niet weten is dat yats in real life een succesvol advocaat is. Hij hoeft maar met zijn vingers te knippen, en yats krijgt dingen geregeld. Yats is dan ook van alle markten thuis: bij elk soort (on)recht kun je bij hem terecht. Laat dat nou net zijn slogan zijn. Saul Goodman is er niks bij.

Yats, op internet nog zo onzeker als het vrouwen aankomt, is in real life een echte womanizer. Hij beheert een groot landhuis ergens in het Gelderse landschap. Doordeweek is hij een serieuze advocaat, maar in het weekend zwaait yats de scepter in zijn eigen Playboy-mansion. Yats is werkelijk waar omringd door vrouwen. Mooie vrouwen. Pure vrouwen. Vrouwen met van nature een mooi gezicht (deze referentie wordt mede mogelijk gemaakt door F1978, God bless his soul)

Menig celebrity heeft yats als VIP mogen ontvangen in zijn harem. Echter, is het adres voor ons simpele zielen onbekend. Bovenstaande foto werd gevonden via Wikileaks, en is tevens het enige bewijsstuk. Op het moment dat de foto genomen werd, moet yats hebben geweten dat er iets niet klopte. Wie nam de foto? Wie kon zo maar infiltreren in zijn Grot van Genot? Het gerucht gaat dat een jaloerse man genaamd artelligence hier meer van weet...Maar ja, is dat ook zo? Een mysterie.

Yats gebruikt zijn onzekere persoonlijkheid op internet om meer inzicht te krijgen in de psyche van de vrouw. Deze kennis gebruikt hij in real life juist weer om te scoren. Yats is zogezegd een sluwe vos.

Tenslotte schijnt hij binnenkort een nieuwe condoom te lanceren: Het Yatsie Batsie-condoom. Deze schijnt vrouwen in de zevende hemel te brengen tijdens de daad. 'Hoe dan???!!' hoor ik je vragen...

...tsja, dat is een mysterie.
Ik ging stuk. :') Grot van Genot. _O-

Verder kan ik alles bevestigen, als één van de vrouwen die zijn mansion vanbinnen heeft mogen zien. :)
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_155178608
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:14 schreef SonicVolcano het volgende:
Dit is yats:

[ afbeelding ]

Yats is een mysterieus persoon. Hij leidt aan schizofrenie, maar in dit geval heeft hij een digitale persoonlijkheid en real life persoonlijkheid.

Op FOK! kennen we hem als een ietwat onzekere jongen. Altijd twijfels. En bij de vrouwtjes wil het niet echt lukken. 'Ik mis 'iets'' is wat we vaak horen. Dat 'iets' wordt ook nooit uitgelegd. Is het het uiterlijk? Het karakter? Waren het haar maniertjes tijdens de date? Nee yats laat vrij weinig los daarover. Mysterieus, zoals ik al zei.

Wat velen echter niet weten is dat yats in real life een succesvol advocaat is. Hij hoeft maar met zijn vingers te knippen, en yats krijgt dingen geregeld. Yats is dan ook van alle markten thuis: bij elk soort (on)recht kun je bij hem terecht. Laat dat nou net zijn slogan zijn. Saul Goodman is er niks bij.

Yats, op internet nog zo onzeker als het vrouwen aankomt, is in real life een echte womanizer. Hij beheert een groot landhuis ergens in het Gelderse landschap. Doordeweek is hij een serieuze advocaat, maar in het weekend zwaait yats de scepter in zijn eigen Playboy-mansion. Yats is werkelijk waar omringd door vrouwen. Mooie vrouwen. Pure vrouwen. Vrouwen met van nature een mooi gezicht (deze referentie wordt mede mogelijk gemaakt door F1978, God bless his soul)

Menig celebrity heeft yats als VIP mogen ontvangen in zijn harem. Echter, is het adres voor ons simpele zielen onbekend. Bovenstaande foto werd gevonden via Wikileaks, en is tevens het enige bewijsstuk. Op het moment dat de foto genomen werd, moet yats hebben geweten dat er iets niet klopte. Wie nam de foto? Wie kon zo maar infiltreren in zijn Grot van Genot? Het gerucht gaat dat een jaloerse man genaamd artelligence hier meer van weet...Maar ja, is dat ook zo? Een mysterie.

Yats gebruikt zijn onzekere persoonlijkheid op internet om meer inzicht te krijgen in de psyche van de vrouw. Deze kennis gebruikt hij in real life juist weer om te scoren. Yats is zogezegd een sluwe vos.

Tenslotte schijnt hij binnenkort een nieuwe condoom te lanceren: Het Yatsie Batsie-condoom. Deze schijnt vrouwen in de zevende hemel te brengen tijdens de daad. 'Hoe dan???!!' hoor ik je vragen...

...tsja, dat is een mysterie.
_O_ _O-
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 14:43:41 #271
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_155179009
Mooooooi topic O+
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  donderdag 13 augustus 2015 @ 14:44:05 #272
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_155179019
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_155180546
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  donderdag 13 augustus 2015 @ 15:42:45 #274
80443 snakelady
ssss...ssss...
  donderdag 13 augustus 2015 @ 15:57:24 #275
445528 DerRabbit
Eat, Sleep, Race, Repeat!
pi_155181045
_O_ geweldig _O_ topic _O_
The moments of peace that we find sometimes they aren't anything but warfare, thinly disguised. And sometimes surrender can be as savage as any attack.
pi_155181847
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 15:57 schreef DerRabbit het volgende:
_O_ geweldig _O_ topic _O_
Ja, alleen ik ken de meeste users die hier beschreven worden niet :+
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 16:48:27 #277
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155182641
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 16:23 schreef FANN het volgende:

[..]

Ja, alleen ik ken de meeste users die hier beschreven worden niet :+
Maak er dan één van iemand die je wel van het forum kent.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_155183682
quote:
14s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 16:48 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Maak er dan één van iemand die je wel van het forum kent.
Ik ga er over nadenken, maar ik vrees dat ik dat lang niet zo goed kan als de rest hier :+
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_155183701
quote:
14s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 17:22 schreef FANN het volgende:

[..]

Ik ga er over nadenken, maar ik vrees dat ik dat lang niet zo goed kan als de rest hier :+
Ik zeg, doe m over Bosbeetle, who cares of je m kent :P
Lambo of Rekt
pi_155183727
quote:
3s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 17:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik zeg, doe m over Bosbeetle, who cares of je m kent :P
dan zou ik niet weten wat ik moest schrijven :D nee die ''ken'' ik niet goed genoeg... :P

ik denk er wel over na...
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
  donderdag 13 augustus 2015 @ 17:54:14 #281
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_155184626
quote:
14s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 17:22 schreef FANN het volgende:

[..]

Ik ga er over nadenken, maar ik vrees dat ik dat lang niet zo goed kan als de rest hier :+
Alsof ik goed kan nadenken 8-)
  donderdag 13 augustus 2015 @ 18:17:51 #282
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155185144
Zo.

Weer on-topic!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 13 augustus 2015 @ 18:22:43 #283
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155185254
En bezem.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 19:13:51 #284
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_155186714
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 18:22 schreef motorbloempje het volgende:
En bezem.
Kan er ook niet een bezem topic komen, met alle verwijderde posts :D
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 19:37:46 #285
416931 yats
(non) Average Joe
pi_155187372
quote:
6s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 14:19 schreef Fera het volgende:

[..]

Ik ging stuk. :') Grot van Genot. _O-

Verder kan ik alles bevestigen, als één van de vrouwen die zijn mansion vanbinnen heeft mogen zien. :)
Je weet van de geheimhoudingsclausule over de locatie toch? Al maakt t binnenkort weinig meer uit, dan veranderd de locatie van de mansion immers...

Maar alle hulde voor sonic!
Many persons have a wrong idea of what constitutes true happiness. It is not attained through self-gratification but through fidelity to a worthy purpose.
[ Bericht 0% gewijzigd door yats op 11-11-2011 11:22 ]
pi_155187483
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 19:13 schreef Soury het volgende:

[..]

Kan er ook niet een bezem topic komen, met alle verwijderde posts :D
Dat dacht ik ook! Best benieuwd wat daar gezegd is. Desnoods tegen betaling.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 19:42:38 #287
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_155187500
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 19:41 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Dat dacht ik ook! Best benieuwd wat daar gezegd is. Desnoods tegen betaling.
Hear hear :D
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 19:56:54 #288
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155187930
gewoon optijd lezen :)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  donderdag 13 augustus 2015 @ 20:07:43 #289
341323 MsMessy
Fok jou, dikke doei
pi_155188279
Dit topic was het lezen waard!!! :D _O- _O_
  donderdag 13 augustus 2015 @ 20:11:41 #290
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_155188389
quote:
2s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 19:56 schreef Bosbeetle het volgende:
gewoon optijd lezen :)
quote:
2s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 19:56 schreef Bosbeetle het volgende:
gewoon optijd lezen :)
Duhhh :(
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 20:12:07 #291
168093 Soury
Sqeeeeeeeeeeeeeek
pi_155188401
quote:
10s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:07 schreef MsMessy het volgende:
Dit topic was het lezen waard!!! :D _O- _O_
Next :7
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie.
pi_155189137
Ik zou me bijzonder vereerd voelen als TS mij zou beschrijven. :)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Redactie Sport donderdag 13 augustus 2015 @ 20:39:19 #293
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_155189296
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:35 schreef GGMM het volgende:
Ik zou me bijzonder vereerd voelen als TS mij zou beschrijven. :)
Ik kan het ook doen. :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_155189329
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:39 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik kan het ook doen. :)
Nee bedankt. :) Liever users die in staat zijn een post langer dan 3 zinnen te typen ;)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_155189386
images.jpg

Hoofdpijn bezorgde de jonge Bosbeetle zijn ouders, leraren, de mensen van het consultatiebureau, de logopedist, de gedragspsycholoog, de uit Australië ingevlogen pedagoog, de paragnost, de neuroloog, Martin Gaus, de toelatingscommissie van Mensa en zijn oppasbuurmeisje.

Het joch was sloom. Zijn reactievermogen deed denken aan dat van een schildpad, een dove schildpad, dronken en knetterstoned. Kruipen? Meneer was al 8 voordat hij eens de moeite nam. Zelfstandig lopen? Dat lukte ook uiteindelijk wel, op zijn 11de. Slapen? Dat ging prima, minstens 20 uur op dag, al vanaf zijn geboorte. Traag en sloom dat was hij. Maar wel mateloos gefascineerd door vogeltjes, een draaiende platenspeler, de plaatjes in de 20-delige encyclopedie en de gedemonteerde motor uit de oude brommer die al die jaren in een verlaten hoekje van de schuur stond.

Jammer, maar helaas. Het gebeurd soms gewoon, dat je kind een beetje aan de domme kant is. Maar toen verraste Bosbeetle iedereen. Op de dag voor zijn Cito-toets. Nog nooit had het jochie gesproken. Maar toen, op 3 april, hij was 11 en een half, begon het jong te praten. Zonder horten, zonder stoten, zelfs zonder een lisp of een slis. Zei hij mama of papa? Nee, meneer begon te praten, drie dagen en drie nachten non-stop, zonder eten, slapen of, op het oog, zelfs zonder te ademen. Het begon met het complete oeuvre van Drs. P, toen volgde een relaas van uren over de filosofische aspecten aan het werk van Frank Zappa. En het slotstuk was het opsommen van het periodieke systeem der elementen, in het Latijn. Met argumentatie waarom Ag en Cd eigenlijk van plaats moesten wisselen.

Toen legde hij zijn hoofd ter ruste en viel in slaap. Drie dagen en drie nachten lang.

Euforisch was men. Jarenlang was iedereen laagdunkend over BB, een kind waarvan alleen de ouders konden houden. Maar nu: was het een genie? Een boodschapper van de heer? Of gewoon kortsluiting in zijn hersenpan?

Dat blijft tot vandaag een vraag. De Cito-toets mocht hij overslaan. Zonder moeite haalde hij zijn gymnasium en op zijn 14de begon hij aan de universiteit.

Maar traag bleef hij ook. Fietsen zonder zijwieltjes? Hij was 15. Zijn eerste vriendschap? Op zijn 22ste, met een gepensioneerde tandarts, maar toch.

Die universiteit? Dat duurde wat lang, een jaar of 19. Meneer had zijn tijd nodig om over zijn leven na te denken, zijn haar tot aan de grond te laten groeien en alle obscure muziek op Aarde te catalogiseren.

Maar hij schokte de wereld van de biologen met zijn groundbreaking studie over het inheemse paargedrag van de bruine stekelbaars in stresssituaties. Nobelprijs-waardig, maar ja, die geven die fuckers altijd aan gelikte scheikundigen en goedgebekte natuurkundigen. Niet aan een goedsullige bioloog.

Traag bleef hij ook. Met de meisjes lukte het nooit zo. Maar toch. Op zijn 25ste ontmoette hij haar dan toch. Hij zag haar voor het eerst toen zij naar hem lachte door het glas, aan de andere kant van een aquarium met stekelbaarsjes. En ze leefden nog lang en gelukkig. In een overvolle flat in Hengelo. Met een poster van Frank Zappa aan de muur en Fok! ingebrand op een vergeelde monitor. En hij kan sinds een week of 2 ook zwemmen zonder bandjes. Bravo!
Op zondag 10 december 2006 01:47 schreef -Angelus- het volgende:
Uitgezonderd van deelname aan dit topic zijn de volgende personen: Lord_Vetinari, Zyggie, Sack_Blabbath, arneaux en Mwanatabu.
pi_155189711
quote:
19s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:41 schreef Sack_Blabbath het volgende:
[ afbeelding ]

Hoofdpijn bezorgde de jonge Bosbeetle zijn ouders, leraren, de mensen van het consultatiebureau, de logopedist, de gedragspsycholoog, de uit Australië ingevlogen pedagoog, de paragnost, de neuroloog, Martin Gaus, de toelatingscommissie van Mensa en zijn oppasbuurmeisje.

Het joch was sloom. Zijn reactievermogen deed denken aan dat van een schildpad, een dove schildpad, dronken en knetterstoned. Kruipen? Meneer was al 8 voordat hij eens de moeite nam. Zelfstandig lopen? Dat lukte ook uiteindelijk wel, op zijn 11de. Slapen? Dat ging prima, minstens 20 uur op dag, al vanaf zijn geboorte. Traag en sloom dat was hij. Maar wel mateloos gefascineerd door vogeltjes, een draaiende platenspeler, de plaatjes in de 20-delige encyclopedie en de gedemonteerde motor uit de oude brommer die al die jaren in een verlaten hoekje van de schuur stond.

Jammer, maar helaas. Het gebeurd soms gewoon, dat je kind een beetje aan de domme kant is. Maar toen verraste Bosbeetle iedereen. Op de dag voor zijn Cito-toets. Nog nooit had het jochie gesproken. Maar toen, op 3 april, hij was 11 en een half, begon het jong te praten. Zonder horten, zonder stoten, zelfs zonder een lisp of een slis. Zei hij mama of papa? Nee, meneer begon te praten, drie dagen en drie nachten non-stop, zonder eten, slapen of, op het oog, zelfs zonder te ademen. Het begon met het complete oeuvre van Drs. P, toen volgde een relaas van uren over de filosofische aspecten aan het werk van Frank Zappa. En het slotstuk was het opsommen van het periodieke systeem der elementen, in het Latijn. Met argumentatie waarom Ag en Cd eigenlijk van plaats moesten wisselen.

Toen legde hij zijn hoofd ter ruste en viel in slaap. Drie dagen en drie nachten lang.

Euforisch was men. Jarenlang was iedereen laagdunkend over BB, een kind waarvan alleen de ouders konden houden. Maar nu: was het een genie? Een boodschapper van de heer? Of gewoon kortsluiting in zijn hersenpan?

Dat blijft tot vandaag een vraag. De Cito-toets mocht hij overslaan. Zonder moeite haalde hij zijn gymnasium en op zijn 14de begon hij aan de universiteit.

Maar traag bleef hij ook. Fietsen zonder zijwieltjes? Hij was 15. Zijn eerste vriendschap? Op zijn 22ste, met een gepensioneerde tandarts, maar toch.

Die universiteit? Dat duurde wat lang, een jaar of 19. Meneer had zijn tijd nodig om over zijn leven na te denken, zijn haar tot aan de grond te laten groeien en alle obscure muziek op Aarde te catalogiseren.

Maar hij schokte de wereld van de biologen met zijn groundbreaking studie over het inheemse paargedrag van de bruine stekelbaars in stresssituaties. Nobelprijs-waardig, maar ja, die geven die fuckers altijd aan gelikte scheikundigen en goedgebekte natuurkundigen. Niet aan een goedsullige bioloog.

Traag bleef hij ook. Met de meisjes lukte het nooit zo. Maar toch. Op zijn 25ste ontmoette hij haar dan toch. Hij zag haar voor het eerst toen zij naar hem lachte door het glas, aan de andere kant van een aquarium met stekelbaarsjes. En ze leefden nog lang en gelukkig. In een overvolle flat in Hengelo. Met een poster van Frank Zappa aan de muur en Fok! ingebrand op een vergeelde monitor. En hij kan sinds een week of 2 ook zwemmen zonder bandjes. Bravo!
^O^
37: irregulier, uniek én kubisch priemgetal, tevens gecentreerd hexagonaal getal en stergetal.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 21:21:01 #298
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_155191037
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:35 schreef GGMM het volgende:
Ik zou me bijzonder vereerd voelen als TS mij zou beschrijven. :)
Dit is wel een beetje sneu, René
pi_155191322
TVP voor de beschrijving van Rene.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_155191395
bijna
Lambo of Rekt
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')