abonnement Unibet Coolblue
pi_154935653


Eerdere Topicdelen
- Hay Day Topic (deel 1)
- Hay Day Topic (deel 2)

Wat is Hay Day?
Hay Day is een gratis landbouwspel ontwikkeld en gepubliceerd door Supercell. Hay Day werd op 21 juni 2012 uitgebracht voor het platform iOS en wordt aangeboden via de App Store van Apple. Op 20 november 2013 werd het spel ook uitgebracht voor Android, aangeboden op Google Play.

Hoe werkt Hay Day?
Greg, de 'oom' van de speler, is niet meer in staat om te zorgen voor zijn boerderij en daarom draagt hij de verantwoordelijkheid ervoor over aan de speler. Het spel begint met een vogelverschrikker die de speler leert tarwe te oogsten.

De speler verdient munten en ervaringspunten (XP's): munten dienen om productiegebouwen en decoratie-items te kopen en ervaringspunten om een level hoger te komen. De XP-score wordt elke keer dat de speler stijgt naar een nieuw niveau teruggezet op nul. De speler kan munten en ervaringspunten behalen door in een winkel langs de weg artikelen te verkopen, vrachtwagenleveringen te doen en orders te verzenden.

Een van de updates verbeterde de samenwerking in het spel door het toevoegen van gemeenschappen, waarin de leden elkaar kunnen helpen met materialen en voorwerpen waar een tekort aan is. De update omvatte een chat-functie die de boeren in staat stelde met elkaar te communiceren en elkaar te ondersteunen bij het invullen van orders en het upgraden van hun apparatuur. In juni 2014 breidde een update het speelveld uit door de toevoeging van een trein waarmee de speler naar een stad kan reizen. Met elke update van Supercell worden nieuwe machines, dieren, huisdieren, producten, gewassen en activiteiten toegevoegd om het spel spannend en uitdagend te houden.

Na onderhoud aan de servers of bugfixes worden boeren beloond met diamanten.


Groep
Wij hebben ook een eigen buurt, genaamd Moker City,

Belangrijke gebouwen in Hay Day
HayDay kent drie gebouwen die erg belangrijk zijn in het spel. De Silo, De Schuur en de Viskoffer. In de Silo wordt alles opgeslagen wat je oogst van je velden, in de schuur wordt alles opgeslagen uit de productiegebouwen, maar ook je uitbreidingsmaterialen en bijlen/zagen. In de Viskoffer worden je vismaterialen opgeslagen.



Kopen en Verkopen
In Hay Day is het kopen van spullen en verkopen erg belangrijk. Er zijn verschillende opties om dit te kunnen doen.


1) Regelmatig komen er bezoekers langs je boerderij, die spulletjes willen kopen.

2) Het kraampje wordt bedoeld met het kraampje dat aan de weg van de boerderij staat. In dit kraampje kunnen alle producten en gewassen worden verkocht aan spelers wereldwijd.

3) De krant wordt net zoals het kraampje vrijgespeeld op level 7. In de krant zie je de advertenties van de artikelen die andere spelers wereldwijd hebben geplaatst. Om de kraampjes van deze adverteerders te zien, kan er op de advertentie worden geklikt. Bij spelers die hulp nodig hebben bij het vullen van hun boot of bij het herleven van bomen of struiken, zie je een icon van een ! bij hun afbeelding staan.

4) Iedere boot heeft meerdere kratten die moeten worden gevuld, binnen een bepaalde tijd. Deze kratten bestaan uit 3 verschillende artikelen die moeten worden gevuld. Voor iedere krat die gevuld wordt, krijgt men een beloning van munten en ervaringspunten. Als de boot binnen de tijd volledig gevuld is, worden er extra munten en ervaringspunten gegeven als beloning. Ook krijgt men een kaartje als beloning voor het vullen van de boot. Na het vullen van een boot duurt het 4 uur voor de volgende aanlegt. Voor het vullen van kratten kan ook 3 keer per boot hulp worden gevraagd. Deze zien vrienden onder het tab ! of zien mensen wereldwijd in de krant staan, wanneer er ook een advertentie is geplaatst. Als je lid bent van een buurt kan je 1 krat extra open zetten in de boot voor hulp van alleen je eigen buren.

5) Het rad van fortuin is een vrachtwagen met een groot rad in zijn aanhanger. Deze vrachtwagen stopt 1 keer per dag op de boerderij en gaat weer weg wanneer er aan gedraaid is. De eerste draai aan het rad is altijd gratis, daarna kan er nog extra worden gedraaid voor diamanten. In het rad kunnen decoraties, producten, gewassen, kaartjes en munten worden gewonnen.

6) Tom is een niet bespeelbare karakter dat wordt vrijgespeeld op level 14. Tom zal elke 2 uur spullen naar keuze kunnen halen. Bij het vrijspelen van Tom, loopt hij 3 dagen gratis eens in de 2 uur heen en weer om de item naar keuze te halen. Als een speler aangeeft om een brood te halen zal hij heen en weer lopen om te vragen hoeveel broden er moeten worden gehaald. Als het aantal is aangegeven zal die nog een keer heen en weer lopen om het aantal broden te halen. Hierna doet hij voor 2 uur een tukje in het gras. Nadat de 3 dagen zijn afgelopen kan Tom opnieuw worden ingehuurd, alleen dit keer in ruil voor diamanten. Om Tom een dag in te huren kost dit 15 diamanten, Voor 5 dagen kost dit 60 diamanten en voor 10 dagen kost het 100 diamanten.



Alle Gebouwen/Items uit Hay Day
- Klik hier voor alle productiegebouwen
- Klik hier voor alle stadsgebouwen
- Klik hier voor alle dieren
- Klik hier voor alle producten die je kunt produceren
- Klik hier voor alles wat je kunt oogsten

Handige Links
Officiële Hay Day Facebook Pagina

Fokkers! die HayDay spelen (en lid zijn van de buurt MokerCity)
Rauzer
Mord_Sith
Mascara-Klodder
Oliver23
DonnaRush
Joy
Lois
  Moderator woensdag 5 augustus 2015 @ 19:44:20 #2
382129 crew  Donna
pi_154935677
Ik weet zo niet hoe die groep heet. Ik hoop dat de eigenaar dit leest haha!
pi_154935954
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2015 19:44 schreef DonnaRush het volgende:
Ik weet zo niet hoe die groep heet. Ik hoop dat de eigenaar dit leest haha!
Ahh jammer, jaa hoop het ook!
  Moderator woensdag 5 augustus 2015 @ 19:54:23 #4
382129 crew  Donna
pi_154935982
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2015 19:53 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Ahh jammer, jaa hoop het ook!
Als je je verveelt kan je het vorige deel van dit topic even doorzoeken, volgens mij staat het daar wel in.
pi_154936167
Mijn nieuwste boot wilde zojuist 27 stukken vis _O-

Dag boot! :W
pi_154993730
Ga dit spel ook spelen. Kan je het ook alleen succesvol spelen?
  Moderator vrijdag 7 augustus 2015 @ 20:27:14 #7
382129 crew  Donna
pi_154993782
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 augustus 2015 20:25 schreef cb2013 het volgende:
Ga dit spel oom spelen. Kan je het ook alleen succesvol spelen?
Jawel, dat kan wel.

De buurt komt sowieso pas later (en kan dus heel handig zijn). Je kan het eventueel ook koppelen aan Facebook en dan zie je welke van je Facebook vrienden het al spelen.

Zonder hulp van vrienden kunnen sommige dingen wel langer duren, zoals uitbreiden enzo.
pi_154996727
Ik ben weer terug uit de Ardennen!
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_155012596
quote:
1s.gif Op woensdag 5 augustus 2015 20:00 schreef PaarsBeestje het volgende:
Mijn nieuwste boot wilde zojuist 27 stukken vis _O-

Dag boot! :W
Waarom heb je dat niet gedaan dan?
pi_155013051
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 augustus 2015 14:06 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Waarom heb je dat niet gedaan dan?
Als stelregel kan je het beste alle boten wegsturen met:

vis, krab, veren, zuivel, suiker etc. Ik ben vast wat vergeten?

Deze items heb je voor heel veel producten nodig.Je kan die producten beter gebruiken voor de stad e.d. Als je de boot wegstuurt, krijg je na 4 uur een nieuwe. Met een beetje geluk een "makkelijkere". Uiteindelijk kan je dus ook veel meer boten doen, dan als je steeds kratten vult met bijvoorbeeld 30 room.

Over het algemeen geld ook dat hoe meer je van een product vraagt, hoe moeilijker het is om hulp ervoor te krijgen. Verspil dus geen tijd met het wachten tot je die kratjes gevuld hebt, of hebt laten vullen. Als je 16 uur moet wachten totdat je boot klaar is, had je in de tussentijd ook vier makkelijkere boten kunnen doen.
pi_155013925
Nog een algemene tip: Vraag hulp voor de 'duurste' producten. Met duur bedoel ik niet de letterlijke prijs in munten, maar hoeveel het kost om het product te maken (tijd en grondstoffen). Als je bijvoorbeeld een boot krijgt met 15 hamburgers, 400 tarwe en 12 jam, vraag je hulp voor de jam omdat 12 jam zo'n 100 uur in beslag neemt. De hamburgers zijn wat makkelijker en met een beetje geluk kan je wat in de winkels vinden. Of als je schuur wat groter is, kan je zulke items van tevoren kopen als je ze tegen komt. Ga niet je eigen jam gebruiken, ook al heb je het wel op voorraad. Deze kan je veel beter gebruiken voor bijvoorbeeld de stad. Hetzelfde idee kan je met truck orders toepassen. Ga geen bestellingen doen die bijvoorbeeld om 6 kwarktaarten vragen. Op die manier hou je wat over voor andere bestellingen, die bijvoorbeeld om 1 van een product vragen, en dan drie verschillende.Dit levert meer xp op en je houd ook nog meer over voor andere bestellingen, dus uiteindelijk doe je ook weer meer.

Misschien vinden sommigen dit een wat 'gierige' manier van spelen (de boten), maar zo behaal je wel het meeste rendament. En het spel bied je de mogelijkheid om het zo te doen, dus maak er gebruik van zou ik zeggen ;)

Of je doet het op de manier zoals je zelf wil. Dat is het fijne aan hayday, het is ook prima geschikt om casual te spelen. Er zijn geen eindbazen oid waarvoor je op een bepaalde manier moet voorbereiden.

[ Bericht 2% gewijzigd door Fantasinasappel op 08-08-2015 15:08:29 (aanvulling) ]
pi_155027222
Na lange tijd BoomBeach gespeeld te hebben waag ik me aan Hay Day. Nu al level 12, wat een gaaf spel. Zo relaxed, en niet gehaast om vijanden te verslaan. Ben nu al verslaafd.

Al veel tutorials gelezen en youtube filmpjes gekeken. Love it.

Probleem bij mij nu is toch dat alles vol zit in mijn barn. Die schoef wil maar niet komen.
pi_155071050
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 augustus 2015 21:57 schreef cb2013 het volgende:
Na lange tijd BoomBeach gespeeld te hebben waag ik me aan Hay Day. Nu al level 12, wat een gaaf spel. Zo relaxed, en niet gehaast om vijanden te verslaan. Ben nu al verslaafd.

Al veel tutorials gelezen en youtube filmpjes gekeken. Love it.

Probleem bij mij nu is toch dat alles vol zit in mijn barn. Die schoef wil maar niet komen.
Ik krijg juist veelste veel schroeven :p
Heb er nu 21,je mag er wel eentje hebben als je wilt.
pi_155071106
Doen julie ook Bacon egg kopen bij Tom en duur verkopen in RSS? Ben level 17.
  Moderator maandag 10 augustus 2015 @ 11:03:02 #15
382129 crew  Donna
pi_155071215
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 10:57 schreef cb2013 het volgende:
Doen julie ook Bacon egg kopen bij Tom en duur verkopen in RSS? Ben level 17.
Ja dat kan. Ik zou persoonlijk diamanten bewaren voor extra slots op je machines en pas later in het spel Tom laten lopen.
pi_155071386
Gratis tom, elke 2 uur :). Diamanten spaar ik voor nu... Misschien toch even kijken naar uitbreidingen.
pi_155071417
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 10:57 schreef cb2013 het volgende:
Doen julie ook Bacon egg kopen bij Tom en duur verkopen in RSS? Ben level 17.
Wil je ze nog?
pi_155071435
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 10:57 schreef cb2013 het volgende:
Doen julie ook Bacon egg kopen bij Tom en duur verkopen in RSS? Ben level 17.
Heb jij je instellingen op Engels staan? :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_155071579
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 11:14 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Wil je ze nog?
Yep, kan je dat aan mij verkopen?

quote:
1s.gif Op maandag 10 augustus 2015 11:16 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Heb jij je instellingen op Engels staan? :)
Altijd ja :)
  maandag 10 augustus 2015 @ 11:29:52 #20
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155071745
Geweldig dit evenement _O_ in een week nu level up op de boerderij en halverwege in de stad *O*
  Moderator maandag 10 augustus 2015 @ 11:52:11 #21
382129 crew  Donna
pi_155072261
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 11:13 schreef cb2013 het volgende:
Gratis tom, elke 2 uur :). Diamanten spaar ik voor nu... Misschien toch even kijken naar uitbreidingen.
Ohja, Tom is de eerste keer gratis. Dan zou ik bakken met zagen en bijlen halen en suiker/siroop/kaas
  Moderator maandag 10 augustus 2015 @ 11:52:28 #22
382129 crew  Donna
pi_155072264
quote:
17s.gif Op maandag 10 augustus 2015 11:29 schreef -Bubseltje- het volgende:
Geweldig dit evenement _O_ in een week nu level up op de boerderij en halverwege in de stad *O*
Echt he?! Love it! *O*
pi_155072478
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 11:22 schreef cb2013 het volgende:

[..]

Yep, kan je dat aan mij verkopen?

[..]

Altijd ja :)
Jazeker, alleen hoe vind jij mij dan in de markt?:P
pi_155077803
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 12:00 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Jazeker, alleen hoe vind jij mij dan in de markt?:P
:X LVL 18 alweer en neighbourhood unlocked.
pi_155079558
Jullie kunnen fb-vrienden worden :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_155079583
quote:
17s.gif Op maandag 10 augustus 2015 11:29 schreef -Bubseltje- het volgende:
Geweldig dit evenement _O_ in een week nu level up op de boerderij en halverwege in de stad *O*
Ja ook erg blij mee!!
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 10 augustus 2015 @ 16:15:05 #27
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_155080776
quote:
17s.gif Op maandag 10 augustus 2015 11:29 schreef -Bubseltje- het volgende:
Geweldig dit evenement _O_ in een week nu level up op de boerderij en halverwege in de stad *O*
Zit jij ook in de Fok groep?
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_155080816
Ik kan mijn silo naar 150 upgraden alleen is nu niet nodig. Heb ik die tools later nodig voor andere dingen? Of alleen silo's?
  maandag 10 augustus 2015 @ 16:18:39 #29
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_155080897
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 16:16 schreef cb2013 het volgende:
Ik kan mijn silo naar 150 upgraden alleen is nu niet odig. Heb ik die tools later nodig voor andere dingen? Of alleen silo's?
Ja, in de stad.
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
  maandag 10 augustus 2015 @ 16:22:08 #30
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155081028
quote:
1s.gif Op maandag 10 augustus 2015 16:15 schreef automatic_ het volgende:

[..]

Zit jij ook in de Fok groep?
Doxie ;)
  maandag 10 augustus 2015 @ 16:56:06 #31
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_155082262
quote:
1s.gif Op maandag 10 augustus 2015 16:22 schreef -Bubseltje- het volgende:

[..]

Doxie ;)
Ik dacht het al ivm je plaatje )(kleurplaat) haha
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_155109084
Iemand die nog schroeven wilt? wil er graag hier iemand blij mee maken.
cb2013 heeft ze niet meer nodig.
pi_155112081
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 11:18 schreef 0108daniel het volgende:
Iemand die nog schroeven wilt? wil er graag hier iemand blij mee maken.
cb2013 heeft ze niet meer nodig.
Zit je nog niet in een buurt?
Dan maak je iemand in je buurt er toch blij mee?
Mokkel met stuntstok
pi_155112707
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 12:47 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Zit je nog niet in een buurt?
Dan maak je iemand in je buurt er toch blij mee?
Jawel, alleen met mijn vriendin, maar ze heeft zelf ook al veelsteveel + haar opslag zit altijd vol haha.
pi_155112756
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 13:07 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Jawel, alleen met mijn vriendin, maar ze heeft zelf ook al veelsteveel + haar opslag zit altijd vol haha.
Ik zou gewoon ff een actieve buurt zoeken waarf je bij kunt, kom je ook veel sneller vooruit!
Mokkel met stuntstok
pi_155113680
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 13:08 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Ik zou gewoon ff een actieve buurt zoeken waarf je bij kunt, kom je ook veel sneller vooruit!
Oh ik speel het meer voor de fun, dus zonder iets verplicht te moeten zijn en alles snel snel moet doen :)
  Moderator dinsdag 11 augustus 2015 @ 14:06:47 #37
382129 crew  Donna
pi_155114715
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 13:35 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Oh ik speel het meer voor de fun, dus zonder iets verplicht te moeten zijn en alles snel snel moet doen :)
Je zegt toch zelf altijd dat jullie de hoge opdrachten kiezen? Dan zou dat in een actievere buurt toch ook geen probleem zijn. Lijkt me niet dat je dan iets verplicht bent of snelsnel zou moeten.

Just asking.
pi_155114783
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 13:35 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Oh ik speel het meer voor de fun, dus zonder iets verplicht te moeten zijn en alles snel snel moet doen :)
Ik speel ook voor de fun, maar kom veel sneller vooruit in een buurt, aangezien je elkaar kunt helpen, dingen kunt ruilen, etc.
Mokkel met stuntstok
pi_155115227
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 14:06 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Je zegt toch zelf altijd dat jullie de hoge opdrachten kiezen? Dan zou dat in een actievere buurt toch ook geen probleem zijn. Lijkt me niet dat je dan iets verplicht bent of snelsnel zou moeten.

Just asking.
Dan ben je in de war met iemand anders, want over opdrachten heb ik het niet gehad :)
  Moderator dinsdag 11 augustus 2015 @ 14:25:17 #40
382129 crew  Donna
pi_155115260
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 14:24 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Dan ben je in de war met iemand anders, want over opdrachten heb ik het niet gehad :)
Oh huh, zijn er dan meer die samen met hun vriendin in een buurt zitten? Ja dat moet dan wel haha.
pi_155115317
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 14:25 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Oh huh, zijn er dan meer die samen met hun vriendin in een buurt zitten? Ja dat moet dan wel haha.
Dat zal vast wel :P
pi_155118147
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 14:08 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Ik speel ook voor de fun, maar kom veel sneller vooruit in een buurt, aangezien je elkaar kunt helpen, dingen kunt ruilen, etc.
Dit is echt zo waar he, sinds ik bij de buurt zit vind ik het spel veel leuker omdat het sneller gaat ^O^
pi_155119803
Mijn dock is unlocked. Nu was ik als een snelle jelle alles inzamelen voor de boot. Alleen ik had de tijd niet in de gaten en is de boot vertrokken. Ben ik de rescourses ook kwijt? En niks ontvangen? Hoe zit dat?
pi_155119829
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 16:52 schreef cb2013 het volgende:
Mijn dock is unlocked. Nu was ik als een snelle jelle alles inzamelen voor de boot. Alleen ik had de tijd niet in de gaten en is de boot vertrokken. Ben ik de rescourses ook kwijt? En niks ontvangen? Hoe zit dat?
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 16:52 schreef cb2013 het volgende:
Mijn dock is unlocked. Nu was ik als een snelle jelle alles inzamelen voor de boot. Alleen ik had de tijd niet in de gaten en is de boot vertrokken. Ben ik de rescourses ook kwijt? En niks ontvangen? Hoe zit dat?
Yep
Mokkel met stuntstok
pi_155119832
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 16:52 schreef cb2013 het volgende:
Mijn dock is unlocked. Nu was ik als een snelle jelle alles inzamelen voor de boot. Alleen ik had de tijd niet in de gaten en is de boot vertrokken. Ben ik de rescourses ook kwijt? En niks ontvangen? Hoe zit dat?
Je ontvangt alleen wat je vult in de boot.
Als je de boot verstuurd krijg je meestal een briefje etc.
pi_155136307
Nu wel een beetje een chaos spel aan het worden. Ik heb 12 kippen,10 varkens, 6 koeien en 3 schapen. Ze hebben veel aandacht nodig en ook nog al dag voer. Daarnaast produceer ik voedsel in 8 fabrieken incl kleding.

Focussen jullie maar op een paar dingen? Alles produceren is een dagtaak en ben pas lvl 20.
  Moderator woensdag 12 augustus 2015 @ 08:46:02 #47
382129 crew  Donna
pi_155140713
Hoezo hebben je dieren veel aandacht nodig? Na het voeren is het klaar toch?
pi_155142630
De kippen rusten niet, oogst elke 20 minuten eieren -_-' Ik spoor niet.
  Moderator woensdag 12 augustus 2015 @ 10:35:20 #49
382129 crew  Donna
pi_155142730
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 10:31 schreef cb2013 het volgende:
De kippen rusten niet, oogst elke 20 minuten eieren -_-' Ik spoor niet.
Haha dude, als je geen eieren meer nodig hebt doe je het toch rustig aan? Zo nu en dan wat verkopen. Niet iedere 20 minuten eieren rapen. Gek zeker. :P
pi_155144244
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 10:31 schreef cb2013 het volgende:
De kippen rusten niet, oogst elke 20 minuten eieren -_-' Ik spoor niet.
Gast ze gaan niet dood als je ze een dagje niet oogst hoor :D
Mokkel met stuntstok
  woensdag 12 augustus 2015 @ 11:58:07 #51
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155144718
En zelf s niet als je ze een tijd niet voert :+
  Moderator woensdag 12 augustus 2015 @ 12:00:20 #52
382129 crew  Donna
pi_155144777
Inderdaad. Zo fijn aan Hayday, er gaat niks dood.
pi_155144900
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 12:00 schreef DonnaRush het volgende:
Inderdaad. Zo fijn aan Hayday, er gaat niks dood.
Vroeger speelde ik Farmville, als je er dan niet op tij bij was dan waren je dure gewassen verdord, superirritant.
Dit is veel leuker.
Mokkel met stuntstok
  Moderator woensdag 12 augustus 2015 @ 12:07:15 #54
382129 crew  Donna
pi_155144964
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 12:05 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Vroeger speelde ik Farmville, als je er dan niet op tij bij was dan waren je dure gewassen verdord, superirritant.
Dit is veel leuker.
Ja, same here haha. Uren Farmville gespeeld, maar dit is idd 100x leuker!
pi_155145086
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 00:36 schreef cb2013 het volgende:
Nu wel een beetje een chaos spel aan het worden. Ik heb 12 kippen,10 varkens, 6 koeien en 3 schapen. Ze hebben veel aandacht nodig en ook nog al dag voer. Daarnaast produceer ik voedsel in 8 fabrieken incl kleding.

Focussen jullie maar op een paar dingen? Alles produceren is een dagtaak en ben pas lvl 20.
8 fabrieken....zucht....die goede oude tijd :+

Heb er 26 en ze draaien allemaal volop ;)

Tip; zoveel mogelijk slots bij zuivel en suiker. Bij de voedermolen heb ik er bij ieder maar 4 en dat werkt prima bij brood heb ik er 6 en ben inmiddels bijna level 130 :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_155241747
Appelbomen en framboosstruiken kan je maar 3x oogsten. En daarna kan ze alleen maar afhakken. Is dat niet zonde? Of levert het veel op. Want je hebt alsnog een zaag nodig om weer ruimte te maken.
pi_155241879
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 17:41 schreef cb2013 het volgende:
Appelbomen en framboosstruiken kan je maar 3x oogsten. En daarna kan ze alleen maar afhakken. Is dat niet zonde? Of levert het veel op. Want je hebt alsnog een zaag nodig om weer ruimte te maken.
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 17:41 schreef cb2013 het volgende:
Appelbomen en framboosstruiken kan je maar 3x oogsten. En daarna kan ze alleen maar afhakken. Is dat niet zonde? Of levert het veel op. Want je hebt alsnog een zaag nodig om weer ruimte te maken.
Je kunt ze vier keer oogsten, want na e eerste keer verdorren kun je er een bordje bijzetten, dan kan iemand ze laten opleven.
Mokkel met stuntstok
pi_155250812
Ja precies, en daarna zijn ze als een oud stuk hout }:|
pi_155251930
Ze leveren veelgeld op als je het verkoopt, en je hebt de vruchten nodig voor productie.
Mokkel met stuntstok
  zondag 16 augustus 2015 @ 21:46:28 #60
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_155276974
Nummer #5 alweer :)
^O^
Ik haat het als Snorlax me nakt.
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 09:34:47 #61
382129 crew  Donna
pi_155285944
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 23:00 schreef cb2013 het volgende:
Ja precies, en daarna zijn ze als een oud stuk hout }:|
Haha, wen maar aan een tekort aan zagen en bijlen.

Alhoewel ik red het tegenwoordig wel redelijk. Zorg altijd dat je je zagen en bijlen niet op maakt. Als je op voorraad hebt, krijg je sneller meer. Als ze op zijn is het heel lastig om nieuwe te vinden.

Ik heb niet eens zoveel bramen en frambozen struiken trouwens. 5 van beide.
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 09:35:00 #62
382129 crew  Donna
pi_155285949
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 21:46 schreef Munchlax het volgende:
Nummer #5 alweer :)
^O^
:Y Hayday jeej! *O*
  maandag 17 augustus 2015 @ 14:02:45 #63
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_155291505
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 09:35 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

:Y Hayday jeej! *O*
Misschien ook maar weer eens beginnen, ik houd mezelf voor de gek.
Ik haat het als Snorlax me nakt.
pi_155291824
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mokkel met stuntstok
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 14:17:24 #65
382129 crew  Donna
pi_155291929
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 14:14 schreef Mord_Sith het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat ligt niet aan jou.
pi_155291951
Ik heb dan liever een ag bonje en mensen ie wel gewoon actief zijn, of zeur ik nou.
Mokkel met stuntstok
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 14:20:22 #67
382129 crew  Donna
pi_155292046
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 14:18 schreef Mord_Sith het volgende:
Ik heb dan liever een ag bonje en mensen ie wel gewoon actief zijn, of zeur ik nou.
Mee eens. Liever 20 actieve spelers die ook leuk mee doen in de derby, dan zoals het nu gaat.

Ik ben sowieso voor 'het is maar een spel' en het moet ook absoluut leuk blijven. Maar sommige spelers komen me wel een beetje de neus uit.
pi_155292110
Ja, het is ook maar een spel, en ik ben echt geen punten-nazi, maar er zijn maar maxc. 20 mensen actief in e erby, we hebben 30 leen, ergens gaat er wat scheef
(Ja sorry mijn 'D' doet kut)
Mokkel met stuntstok
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 14:25:24 #69
382129 crew  Donna
pi_155292213
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 14:22 schreef Mord_Sith het volgende:
Ja, het is ook maar een spel, en ik ben echt geen punten-nazi, maar er zijn maar maxc. 20 mensen actief in e erby, we hebben 30 leen, ergens gaat er wat scheef
(Ja sorry mijn 'D' doet kut)
We hadden 25 leden de laatste 2 derby's waarvan iig 1 niet mee deed, die is vanochtend verwijderd zag ik.

Wat een simpel rekensommetje van 24 leden x 1500 (5x 300) = 36000 maakt. Aangezien we dat steeds niet redden (terwijl de meeste zelfs 300+ kiezen) zijn er 2 opties mogelijk. Er doen mensen niet mee aan de derby of ze laten opdrachten verlopen. En dat vind ik idd ook niet fantastisch.
  maandag 17 augustus 2015 @ 15:25:58 #70
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155294067
Dan kan je swieb er ook wel uitgooien die had een taak van 250 punten deze week
pi_155294444
quote:
17s.gif Op maandag 17 augustus 2015 15:25 schreef -Bubseltje- het volgende:
Dan kan je swieb er ook wel uitgooien die had een taak van 250 punten deze week
Is een prima taak toch?
Mokkel met stuntstok
  maandag 17 augustus 2015 @ 15:37:19 #72
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155294479
Niet als jullie het hierboven hebben over de +300 taken toch of zie ik dat verkeerd?
pi_155294584
quote:
17s.gif Op maandag 17 augustus 2015 15:37 schreef -Bubseltje- het volgende:
Niet als jullie het hierboven hebben over de +300 taken toch of zie ik dat verkeerd?
Nee, ik heb het überhaupt over meedoen :D
Kijk als je een taak van 37 punten pakt, wtf, maar 250 vind ik prima, je doet in ieder geval mee *O*
Mokkel met stuntstok
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 15:41:34 #74
382129 crew  Donna
pi_155294598
quote:
17s.gif Op maandag 17 augustus 2015 15:37 schreef -Bubseltje- het volgende:
Niet als jullie het hierboven hebben over de +300 taken toch of zie ik dat verkeerd?
Als we in de top 3 willen eindigen zou dat 'de uitkomst' zijn. En dat is nu een beetje de 'discussie' over de derby. Wat willen we met de derby? De gratis items (dan is 15000 punten genoeg) of willen we in de top 3? Dan zullen er hogere opdrachten gekozen moeten worden.

Alleen werden er afgelopen week bijna alleen maar hoge opdrachten gekozen en kwamen we toch lang niet uit op het aantal punten. Dus er zijn mensen die niet mee doen of die hoge opdrachten niet halen en dus helemaal geen punten binnen slepen. Dan liever 250 punten wel afmaken, maarja dan kom je weer op punt 1.
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 15:42:45 #75
382129 crew  Donna
pi_155294641
*Ik weet sowieso niet wat ik er van vind, want ik vind de top 3 niet extreem belangrijk*
pi_155295817
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 15:42 schreef DonnaRush het volgende:
*Ik weet sowieso niet wat ik er van vind, want ik vind de top 3 niet extreem belangrijk*
Tsja... Ik hoef ook niet per se in de top 3 maar ik vind het toch wel fijn als iedereen (fanatiek) meedoet aan de derby.
Swiebertje pakt misschien niet altijd de hoogste punten, maar ze doet volgens mij wel altijd mee en wat ik ook belangrijk vind; zij helpt echt heel veel mensen met hun boten voor zover ik het kan beoordelen.
pi_155296305
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 16:12 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Tsja... Ik hoef ook niet per se in de top 3 maar ik vind het toch wel fijn als iedereen (fanatiek) meedoet aan de derby.
Swiebertje pakt misschien niet altijd de hoogste punten, maar ze doet volgens mij wel altijd mee en wat ik ook belangrijk vind; zij helpt echt heel veel mensen met hun boten voor zover ik het kan beoordelen.
:Y
Mokkel met stuntstok
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 16:27:01 #78
382129 crew  Donna
pi_155296346
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 16:12 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Tsja... Ik hoef ook niet per se in de top 3 maar ik vind het toch wel fijn als iedereen (fanatiek) meedoet aan de derby.
Swiebertje pakt misschien niet altijd de hoogste punten, maar ze doet volgens mij wel altijd mee en wat ik ook belangrijk vind; zij helpt echt heel veel mensen met hun boten voor zover ik het kan beoordelen.
Dat is waar. Ik ben ook heel fanatiek altijd haha. Erg eigenlijk. Maar ik snap ergens ook wel dat er mensen zijn die het niks boeit. Alleen zij krijgen wel cadeautjes en dat is stom eigenlijk.

Ik vind 'collegiaal' mee doen ook belangrijk. Andere spelers helpen met boten en ruilen etc. Waarom zit je anders in een buurt als je dat niet doet? Ja om mee te varen op succes, haha.
  maandag 17 augustus 2015 @ 16:27:04 #79
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155296349
Ik vind het ook niet erg. Maar die nieuwe vind ik er op het irritante af te fanatiek op
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 16:27:54 #80
382129 crew  Donna
pi_155296384
quote:
17s.gif Op maandag 17 augustus 2015 16:27 schreef -Bubseltje- het volgende:
Ik vind het ook niet erg. Maar die nieuwe vind ik er op het irritante af te fanatiek op
Welke nieuwe? Alle nieuwen zijn van Fok! toch of niet?
pi_155296412
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 16:27 schreef DonnaRush het volgende:
Ja om mee te varen
I see what you did there :7
Mokkel met stuntstok
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 16:29:12 #82
382129 crew  Donna
pi_155296437
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 16:28 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

I see what you did there :7
Haha, ik zie het nu pas. :9
pi_155297095
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 14:14 schreef Mord_Sith het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
daar zou je best s gelijk in kunnen hebben ja.
pi_155297104
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 16:28 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

I see what you did there :7
:D
pi_155298589
Ik haal keurig iedere week mijn 5 opdrachtjes, ondanks de polsklachten ;) ;)

5x300 puntjes = 1500 punten.

Alleen denk ik dat de Top 3 vaak Russen of Chinezen zijn, die 24/7 HayDay aan het spelen zijn en geen normaal leven hebben _O-
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 17:52:30 #86
382129 crew  Donna
pi_155299005
Haha. Op 1 stond nu een Franse groep :P
pi_155299271
We hoeven niet eens op 1 te staan, maar we moeten wel allemaal oms best doen.

En als je kijkt naar onze scores zijn er teveel mensen die verzaken.
En dat verzaken is wat mij stoort.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_155299615
Ik ben van mening dat het leuk is om te winnen, maar het is en blijft een spelletje. Ik doe ook iedere week netjes mn 5 opdrachten van om en nabij de 300 punten.

We moeten er wel voor waken dat we niet doorslaan. Ik zou het erg vervelend vinden als ik eens een week wat minder online ben, offline leven is ook leuk, ik direct gekickt zou worden. Dan is het leuke van het spelletje er bij mij snel af. Ook zal ik nooit een extra opdracht doen voor diamanten, dat is het me echt niet waard.
pi_155299652
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 18:10 schreef Quispi het volgende:
Ik ben van mening dat het leuk is om te winnen, maar het is en blijft een spelletje. Ik doe ook iedere week netjes mn 5 opdrachten van om en nabij de 300 punten.

We moeten er wel voor waken dat we niet doorslaan. Ik zou het erg vervelend vinden als ik eens een week wat minder online ben, offline leven is ook leuk, ik direct gekickt zou worden. Dan is het leuke van het spelletje er bij mij snel af. Ook zal ik nooit een extra opdracht doen voor diamanten, dat is het me echt niet waard.
oh, maa rdat ben ik totaal met je eens!
Mokkel met stuntstok
  maandag 17 augustus 2015 @ 18:13:08 #90
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155299682
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 18:10 schreef Quispi het volgende:
Ik ben van mening dat het leuk is om te winnen, maar het is en blijft een spelletje. Ik doe ook iedere week netjes mn 5 opdrachten van om en nabij de 300 punten.

We moeten er wel voor waken dat we niet doorslaan. Ik zou het erg vervelend vinden als ik eens een week wat minder online ben, offline leven is ook leuk, ik direct gekickt zou worden. Dan is het leuke van het spelletje er bij mij snel af. Ook zal ik nooit een extra opdracht doen voor diamanten, dat is het me echt niet waard.
+1
pi_155299741
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 18:10 schreef Quispi het volgende:
Ik ben van mening dat het leuk is om te winnen, maar het is en blijft een spelletje. Ik doe ook iedere week netjes mn 5 opdrachten van om en nabij de 300 punten.

We moeten er wel voor waken dat we niet doorslaan. Ik zou het erg vervelend vinden als ik eens een week wat minder online ben, offline leven is ook leuk, ik direct gekickt zou worden. Dan is het leuke van het spelletje er bij mij snel af. Ook zal ik nooit een extra opdracht doen voor diamanten, dat is het me echt niet waard.
Dat klopt, maar als je met vakantie gaat ofzo is het wel zo leuk als iemand dat even meldt zodat de rest dat weet ipv dat iemand ineens een paar weken niet meer actief is.

En als mensen de opdrachten niet willen doen, zou het ook wel zo leuk zijn als ze dat gewoon even melden ipv gewoon te verzaken.

En aan de scores zie je dat niet iedereen meedoet. Alleen zegt niemand dat.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_155299782
En als we niet voor de winst willen gaan ook goed, maar dan hoeven we ook geen lage opdrachten meer weg te halen van het bord. Dan gaan we gewoon lekker voor de 15K aan punten en halen we de 5 hoefijzers.
Maar wel gewoon duidelijk wat we willen. Niet zoals t nu is wel gaan voor de winst, maar eigenlijk ook niet en verzaken is niet erg.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_155375863
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 16:49 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

daar zou je best s gelijk in kunnen hebben ja.
Kicken dan
  donderdag 20 augustus 2015 @ 11:43:08 #94
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155375963
Ik zie haar regelmatig voorbijkomen hoor?
  Moderator donderdag 20 augustus 2015 @ 11:44:25 #95
382129 crew  Donna
pi_155375986
quote:
17s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 11:43 schreef -Bubseltje- het volgende:
Ik zie haar regelmatig voorbijkomen hoor?
Ze doet altijd mee, maar pakt wel eens een lager taakje (250-280). Heb ik persoonlijk geen problemen mee.
pi_155450517
Ik heb even een vraag.
In mijn stad heb ik plaats voor 36 bezoekers, maar er komen er meestal niet meer dan 24.
Ook met de andere trein om bezoekers op te halen heb ik plaats voor 4, terwijl ik er meestal maar 1 of 2 kan kiezen.
In mijn gebouwen is nog genoeg plaats.
Ook heb ik alle gebouwen.
Waar ligt dit aan?
  Moderator zaterdag 22 augustus 2015 @ 22:52:36 #97
382129 crew  Donna
pi_155450783
Je trein zover upgraden dat je 10 personen op kan halen bij je buurtgenoten. En dan net zo lang zoeken tot je een buurtgenoot hebt gevonden die meer mensen op z'n perron heeft.

Moet je natuurlijk wel buurtgenoten hebben die actief zijn in de stad en een hoog level hebben.
pi_155450897
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2015 22:52 schreef DonnaRush het volgende:
Je trein zover upgraden dat je 10 personen op kan halen bij je buurtgenoten. En dan net zo lang zoeken tot je een buurtgenoot hebt gevonden die meer mensen op z'n perron heeft.

Moet je natuurlijk wel buurtgenoten hebben die actief zijn in de stad en een hoog level hebben.
Maar nu met mijn trein haal ik al niet eens vier, laat staan 10.
Ik heb meer dan 100 hayday vrienden op Hayday, via Facebook die ik help etc, maar bij de trein zie ik alleen Greg staan.
Hoe kan je bij de persoonlijke trein iemand vinden uit een andere buurt?
  Moderator zaterdag 22 augustus 2015 @ 22:57:52 #99
382129 crew  Donna
pi_155450953
Dat kan niet. Je ziet alleen mensen uit je eigen buurt.
En grotere actieve buurt is dan dus de key :)
pi_155450992
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2015 22:57 schreef DonnaRush het volgende:
Dat kan niet. Je ziet alleen mensen uit je eigen buurt.
En grotere actieve buurt is dan dus de key :)
Ah vandaar, dan hoef ik dat voorlopig niet meer te upgraden.
Bedankt voor de uitleg :)
  Moderator zaterdag 22 augustus 2015 @ 23:06:52 #101
382129 crew  Donna
pi_155451253
Heb je niet wat vrienden die in je buurt willen? Of wil je dat zelf niet? :)
pi_155454501
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2015 23:06 schreef DonnaRush het volgende:
Heb je niet wat vrienden die in je buurt willen? Of wil je dat zelf niet? :)
Ik wil het zelf niet.
Hayday speel ik voor de ontspanning zonder verplichtingen te hebben.
Ik zit samen met mijn vriendin in de 'clan' dus ik help haar vooral :)
  Moderator zondag 23 augustus 2015 @ 09:25:49 #103
382129 crew  Donna
pi_155458325
Als eigenaar kan je toch zelf bepalen wat je wilt doen met je buurt. Er zijn toch nul verplichtingen? Die maak je zelf. Als jij de stad leuk vindt, en dat snap ik want het levert veel op, dan zou ik m'n buurt wel wat uitbreiden met mensen die ook de stad leuk vinden. 8-)

Maar goed. Zelf weten natuurlijj haha :P
  zondag 23 augustus 2015 @ 10:09:27 #104
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155458752
Je elke keer tot 10 mensen extra kunnen halen voor de stad is wel fijn vind ik. Al snap ik zonder de verplichtingen ook wel.
pi_155459594
Ik vind het overigens schandalig wat er de laatste dagen is gebeurd.
Gewoon ruziemaken en nazi'en en precies afvinken wie wat heeft gedaan en dan boos worden omdat iemand in jouw optiek maar 2 opdrachten heeft gedaan...
Mokkel met stuntstok
  Moderator zondag 23 augustus 2015 @ 11:13:39 #106
382129 crew  Donna
pi_155459650
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 11:08 schreef Mord_Sith het volgende:
Ik vind het overigens schandalig wat er de laatste dagen is gebeurd.
Gewoon ruziemaken en nazi'en en precies afvinken wie wat heeft gedaan en dan boos worden omdat iemand in jouw optiek maar 2 opdrachten heeft gedaan...
Er zijn een paar die daar idd heel sneu fel op zijn.

Ik zit nu ook weer in discussie. Er zijn twee die niet spelen in de derby, voor de rest doet iedereen vet z'n best. Er is niet 1 die een opdracht niet heeft afgemaakt en ik vind het heel stom dat het volgehouden wordt. :?
  zondag 23 augustus 2015 @ 11:25:17 #107
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155459795
Het word er gewoon minder leuk op. Het lijkt er op of zij de hele dag mensen zit te controleren...

Ik heb netjes 1600 gehaald. Dat vind ik ook gewoon leuk om te doen. Maar het gezeur er omheen maakt echt een stuk minder leuk.
  Moderator zondag 23 augustus 2015 @ 11:47:10 #108
382129 crew  Donna
pi_155460076
Ja inderdaad. Ik ben er wel een beetje klaar mee.

Je doet je best en dat is het. Je treft toch altijd ook groepen die allemaal spelen. Als wij dan 1 op vakantie hebben red je het al bijna niet meer. Waarom zouden we ons daar druk om gaan maken? Leuk als we in de top 3 komen, jammer als het niet lukt.

So be it.
pi_155460098
Mensen mensen het is maar een spelletje :)
  Moderator zondag 23 augustus 2015 @ 11:51:50 #110
382129 crew  Donna
pi_155460141
Vertel jij het ff aan de derby nazi's? :P
pi_155460240
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 11:51 schreef DonnaRush het volgende:
Vertel jij het ff aan de derby nazi's? :P
Ik heb zo'n vermoeden dat ik daar niet mee geassocieerd wil worden en me er niet in wil mengen :P
pi_155463204
Huh wat heb ik gemist? Derby-nazi's?
  Moderator zondag 23 augustus 2015 @ 14:53:20 #113
382129 crew  Donna
pi_155464357
Haha, ik heb 6 eendjes in m`n salon!
  zondag 23 augustus 2015 @ 16:33:13 #114
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_155467702
Ik heb ook wat gemist haha
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
  zondag 23 augustus 2015 @ 16:38:20 #115
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155467839
Die nieuwe zitten veel te zeuren over de derby lijstjes proberen bij te houden wat iemand doet en voor hoeveel punten etc.
  zondag 23 augustus 2015 @ 16:40:02 #116
18642 detulp050
Oud Reviewer
pi_155467893
Ja, lijstjes bijhouden van anderen gaat me ook wat te ver :D
  zondag 23 augustus 2015 @ 17:25:18 #117
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_155469341
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 16:38 schreef -Bubseltje- het volgende:
Die nieuwe zitten veel te zeuren over de derby lijstjes proberen bij te houden wat iemand doet en voor hoeveel punten etc.
Pfff...
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_155486052
Tot wat is het maximum dat je de silo en schuurruimte kan upgraden?
Ik zag op youtube filmpjes van mensen die het 'al' tot 1100 hebben.
pi_155486707
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 00:08 schreef 0108daniel het volgende:
Tot wat is het maximum dat je de silo en schuurruimte kan upgraden?
Ik zag op youtube filmpjes van mensen die het 'al' tot 1100 hebben.
Het maximum weet ik niet, maar sowieso veel meer dan 1100. Zelfs ik heb al 2150.
pi_155486728
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 00:39 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Het maximum weet ik niet, maar sowieso veel meer dan 1100. Zelfs ik heb al 2150.
Wow 2150!!! hoeveel materiaal heb je dan wel nodig van schroeven etc?
En welk level ben je als ik vragen mag?
pi_155486760
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 00:40 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Wow 2150!!! hoeveel materiaal heb je dan wel nodig van schroeven etc?
En welk level ben je als ik vragen mag?
Ik ben nu level 72 en ik heb geloof ik iets van 70 van elk nodig.
pi_155486768
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 00:42 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Ik ben nu level 72 en ik heb geloof ik iets van 70 van elk nodig.
Zozo goed bezig!! :D
pi_155486844
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 00:43 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Zozo goed bezig!! :D
Ik speel niet eens zo veel qua tijd dagelijks, maar ik speel het al lang en minimaal een keertje of 3 per dag even naar de boerderij.
Welk level ben jij?
pi_155488942
Ik heb geloof ik ook wat gemist :o

Hier schuur 4100 groot maar die vergroot ik al een tijdje niet meer. Silo is 4250 groot en die blijf ik wel vergroten.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator maandag 24 augustus 2015 @ 08:56:29 #125
382129 crew  Donna
pi_155489590
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 00:47 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Ik speel niet eens zo veel qua tijd dagelijks, maar ik speel het al lang en minimaal een keertje of 3 per dag even naar de boerderij.
Welk level ben jij?
En samenwerken met de buurt he, dan gaat het allemaal veel sneller. Als ik niet in een buurt had gezeten, had ik nu met de silo en schuur nog wat onderaan gebungeld en dan heb ik ook nog heel veel andere mensen geholpen en een tijdje zelf niks geupgrade.
pi_155489666
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 08:56 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

En samenwerken met de buurt he, dan gaat het allemaal veel sneller. Als ik niet in een buurt had gezeten, had ik nu met de silo en schuur nog wat onderaan gebungeld en dan heb ik ook nog heel veel andere mensen geholpen en een tijdje zelf niks geupgrade.
Dat is zeker waar. Wij zitten in een hele fanatieke (soms ietsje TE blijkbaar), behulpzame buurt.
pi_155489807
DIT TOPIC!! O+
Bloed fanatieke speler die alle opdrachtjes uitvoert maar zit in een buurt waarvan de helft volgens mij niet meespeelt
  Moderator maandag 24 augustus 2015 @ 09:20:19 #128
382129 crew  Donna
pi_155489856
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:15 schreef Hilzillah het volgende:
DIT TOPIC!! O+
Bloed fanatieke speler die alle opdrachtjes uitvoert maar zit in een buurt waarvan de helft volgens mij niet meespeelt
*O* *O* *O* *O*

Jammer van je buurt joh!
pi_155489869
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:15 schreef Hilzillah het volgende:
DIT TOPIC!! O+
Bloed fanatieke speler die alle opdrachtjes uitvoert maar zit in een buurt waarvan de helft volgens mij niet meespeelt
Welk lvl zit je?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_155489871
Ja dat wel.... We zijn maar met zn 4e. waarvan ik en vriendin altijd alle hoge opdrachten eruit plukken.

Trouwens, onder de opdrachten zie je de namen staan van mensen die op dat moment met een opdracht bezig zijn. Of kan het ook zijn dat ze wel met een opdracht bezig zijn maar de namen er niet bij staan? (Kan geen print screen maken. Geen derby bezig nu)
pi_155489874
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:22 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Welk lvl zit je?
56 ofzo? weet het niet psies...
  Moderator maandag 24 augustus 2015 @ 09:24:27 #132
382129 crew  Donna
pi_155489886
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:23 schreef Hilzillah het volgende:
Ja dat wel.... We zijn maar met zn 4e. waarvan ik en vriendin altijd alle hoge opdrachten eruit plukken.

Trouwens, onder de opdrachten zie je de namen staan van mensen die op dat moment met een opdracht bezig zijn. Of kan het ook zijn dat ze wel met een opdracht bezig zijn maar de namen er niet bij staan? (Kan geen print screen maken. Geen derby bezig nu)
Iedereen die met een opdracht bezig is heeft zo`n labeltje daar staan waarop staat wie met welke opdracht bezig is. Als iemand er niet staat, doet die op dat moment geen opdracht.
pi_155489930
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:24 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Iedereen die met een opdracht bezig is heeft zo`n labeltje daar staan waarop staat wie met welke opdracht bezig is. Als iemand er niet staat, doet die op dat moment geen opdracht.
Ik zie altijd alleen maar haar staan (en mezelf dan) Gek... Want soms worden we ook wel eens 3e
  Moderator maandag 24 augustus 2015 @ 09:30:59 #134
382129 crew  Donna
pi_155489973
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:26 schreef Hilzillah het volgende:

[..]

Ik zie altijd alleen maar haar staan (en mezelf dan) Gek... Want soms worden we ook wel eens 3e
Misschien doen sommige kleine/korte opdrachten net in de tijd dat jij er niet bent?
pi_155490024
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:30 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Misschien doen sommige kleine/korte opdrachten net in de tijd dat jij er niet bent?
Ja, dat zou ook wel kunnen. Maar ik ben er best vaak :@
  Moderator maandag 24 augustus 2015 @ 09:36:54 #136
382129 crew  Donna
pi_155490061
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:34 schreef Hilzillah het volgende:

[..]

Ja, dat zou ook wel kunnen. Maar ik ben er best vaak :@
Haha. Uhm. Ja.
Geen idee dan. Misschien zijn jullie samen zo goed, dat jullie het zo schoppen tot de derde plek!
pi_155490225
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:36 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Haha. Uhm. Ja.
Geen idee dan. Misschien zijn jullie samen zo goed, dat jullie het zo schoppen tot de derde plek!
Soms ook wel eens laatste. Maar dan spelen er best veel die dan ook opdrachten erbij kopen denk ik...

Enniewee... Ik vind het een tof spel O+
pi_155492982
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 00:47 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Ik speel niet eens zo veel qua tijd dagelijks, maar ik speel het al lang en minimaal een keertje of 3 per dag even naar de boerderij.
Welk level ben jij?
Klopt, ik heb hetzelfde, vooral door me drukke banen heb ik niet altijd tijd.
Momenteel zit ik halverwege level 49 :)
Gisteren kwam ik iemand tegen die level 313 was!!!!
  maandag 24 augustus 2015 @ 12:26:28 #139
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155493195
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 09:15 schreef Hilzillah het volgende:
DIT TOPIC!! O+
Bloed fanatieke speler die alle opdrachtjes uitvoert maar zit in een buurt waarvan de helft volgens mij niet meespeelt
*O* *O*
  Moderator maandag 24 augustus 2015 @ 12:29:25 #140
382129 crew  Donna
pi_155493267
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 12:18 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Klopt, ik heb hetzelfde, vooral door me drukke banen heb ik niet altijd tijd.
Momenteel zit ik halverwege level 49 :)
Gisteren kwam ik iemand tegen die level 313 was!!!!
WOW!
pi_155494552
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 12:29 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

WOW!
312 bedoelde ik ipv 313 :$
  Moderator maandag 24 augustus 2015 @ 13:22:54 #142
382129 crew  Donna
pi_155494629
Das alsnog WOW! :P
pi_155500356
Ik vraag me stiekem ook wel eens af hoeveel geld sommige mensen uitgeven aan het spel...
Ik heb ook wel eens wat centjes gespendeerd om diamantjes te kopen. Bij elkaar een geeltje ofzo.
  maandag 24 augustus 2015 @ 17:26:16 #144
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155502213
De laatste keer dat ik diamanten gekocht heb is februari vorig jaar geweest. Toen was er een goede aanbieding. In het begin ook wel eens anders kreeg ik die schuur niet groter :')
pi_155504135
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 16:33 schreef Hilzillah het volgende:
Ik vraag me stiekem ook wel eens af hoeveel geld sommige mensen uitgeven aan het spel...
Ik heb ook wel eens wat centjes gespendeerd om diamantjes te kopen. Bij elkaar een geeltje ofzo.
Nul euro. Ik heb er nog nooit geld aan uitgegeven.

En level 312 hilzillah, zo hallo zeg!! Ben je hem gaan volgen?
pi_155504638
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 18:18 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Nul euro. Ik heb er nog nooit geld aan uitgegeven.

En level 312 hilzillah, zo hallo zeg!! Ben je hem gaan volgen?
Ik heb nog nooit iemand zo hoog in level gezien ;) Was iemand anders :D
pi_155505238
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 18:37 schreef Hilzillah het volgende:

[..]

Ik heb nog nooit iemand zo hoog in level gezien ;) Was iemand anders :D
O ja ik zie het nu ook :D
pi_155506856
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 18:18 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Nul euro. Ik heb er nog nooit geld aan uitgegeven.

En level 312 hilzillah, zo hallo zeg!! Ben je hem gaan volgen?
Haha ik kwam hem tegen bij de boot :P
Die velden die je kan krijgen zijn echt gigantisch op dat level.
pi_155511130
Ik heb er echt nog nooit geld aan uitgegeven :@
Mokkel met stuntstok
pi_155515302
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 21:30 schreef Mord_Sith het volgende:
Ik heb er echt nog nooit geld aan uitgegeven :@
Ik zou er niet eens over piekeren.
pi_155523243
quote:
1s.gif Op maandag 24 augustus 2015 23:18 schreef mootie het volgende:

[..]

Ik zou er niet eens over piekeren.
Omdat?
  Moderator dinsdag 25 augustus 2015 @ 11:51:58 #152
382129 crew  Donna
pi_155523267
Als ik goed ziek ben dan trakteer ik mezelf altijd op wat iTunes tegoed om lekker te spelen haha.
  dinsdag 25 augustus 2015 @ 11:53:49 #153
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155523313
:D :D ik zie het probleem ook niet zo. Je speelt het spel vaak. Die mensen moeten ook iets verdienen.
pi_155523395
Mijn redenering is. Vent koopt een playstation spel. En ik af en toe dit :D Dan is 25 eurie op jaarbasis nog netjes :P
pi_155523441
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 augustus 2015 11:50 schreef Hilzillah het volgende:

[..]

Omdat?
Kweenie, voor mij hoort het niet bij het spel. Denk ik.
  Moderator donderdag 27 augustus 2015 @ 09:23:16 #156
382129 crew  Donna
pi_155582761
Markeerders zijn wel schaars he. :{w
pi_155585503
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2015 09:23 schreef DonnaRush het volgende:
Markeerders zijn wel schaars he. :{w
Yuoz. Zelfs bij mensen die ze niet nodig hebben :')

Heb er wel een paar voor je denk ik :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_155585650
Heb er 11 en 7 aktes en 6 mokers
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator donderdag 27 augustus 2015 @ 11:48:04 #159
382129 crew  Donna
pi_155585794
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2015 11:42 schreef mascara-klodder het volgende:
Heb er 11 en 7 aktes en 6 mokers
Ik onthou het! We treffen elkaar vast wel de komende uren, dagen, weken.
pi_155585859
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2015 11:48 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Ik onthou het! We treffen elkaar vast wel de komende uren, dagen, weken.
Ja, ik bewaar ze voor je. Heb nu even geen zin om te spelen. Ga alleen soms even online om zuivel, suiker, olie aan te vullen.

Even spam: K&W / Klodder en vriend gaan samen klussen :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_155612068
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2015 09:23 schreef DonnaRush het volgende:
Markeerders zijn wel schaars he. :{w
Heb er nu 22 XD
Ik koop ze meestal in de krant of via facebook vrienden.
pi_155612257
Heeft iedereen eigenlijk hetzelfde krantje? Momenteel is het kaarten wat de klok slaat. Kaarten, kaarten en nog eens kaarten.
pi_155612327
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 00:46 schreef mootie het volgende:
Heeft iedereen eigenlijk hetzelfde krantje? Momenteel is het kaarten wat de klok slaat. Kaarten, kaarten en nog eens kaarten.
En clochehoeden :7
pi_155612367
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 00:49 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

En clochehoeden :7
En vergeet de vega hot dogs niet. :Y)
pi_155612507
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 00:46 schreef mootie het volgende:
Heeft iedereen eigenlijk hetzelfde krantje? Momenteel is het kaarten wat de klok slaat. Kaarten, kaarten en nog eens kaarten.
Ligt aan het level, maar niet iedereen heeft dezelfde krant.
Ik speel het op de PC en iedere 2 minuten komt de nieuwe krant.
Hierin moet je wel snel zijn en een snelle mobiel/pc hebben om de spullen te kunnen kopen voordat ze weg zijn.
De kaarten/maps zijn momenteel niet meer populair en omdat veel mensen ze krijgen en er toch niets aan hebben verkopen ze het waardoor je ze inderdaad veel tegen komt.
pi_155612552
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 00:51 schreef mootie het volgende:

[..]

En vergeet de vega hot dogs niet. :Y)
Ja die ook!
Maar met de landkaarten is inderdaad echt niet normaal, dat was een tijd terug ook zo en toen is dat veranderd bij een update.
pi_155614856
Donna!!! Wakker worden!!! Mijn schuur moet leeg. Heb 39 mokers, 22 markeerders en 10 aktes voor je :7
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator vrijdag 28 augustus 2015 @ 07:47:58 #168
382129 crew  Donna
pi_155615258
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 06:57 schreef mascara-klodder het volgende:
Donna!!! Wakker worden!!! Mijn schuur moet leeg. Heb 39 mokers, 22 markeerders en 10 aktes voor je :7
Ik heb ze! Hahahaha.

Ja Daniel ik gaf ze ook altijd weg. Nu iedereen klaar is ga ik zelf uitbreiden en blijken markeerders ineens schaars :P
pi_155615474
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 07:47 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Ik heb ze! Hahahaha.

Ja Daniel ik gaf ze ook altijd weg. Nu iedereen klaar is ga ik zelf uitbreiden en blijken markeerders ineens schaars :P
Hij was fijn eej :D
Had uit diezelfde kraam ook nog 24 bouten, 26 tape en alles bijelkaars iets van 50 stuks silospul.
Leuk wakker worden :7

Je hoeft btw geen ijzer meer te sparen denk ik. Heb 20 staven voor je.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  vrijdag 28 augustus 2015 @ 09:03:33 #170
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155616064
Donna niet ineens hoor dat zijn ze al een hele poos ;)
  Moderator vrijdag 28 augustus 2015 @ 10:02:22 #171
382129 crew  Donna
pi_155617111
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 09:03 schreef -Bubseltje- het volgende:
Donna niet ineens hoor dat zijn ze al een hele poos ;)
Ik kreeg altijd heel veel markeerders. En nu heb ik ze nodig en nu niet meer. }:|
  vrijdag 28 augustus 2015 @ 20:20:37 #172
347535 46
Kent Farm.
pi_155633967
quote:
17s.gif Op maandag 17 augustus 2015 16:27 schreef -Bubseltje- het volgende:
Ik vind het ook niet erg. Maar die nieuwe vind ik er op het irritante af te fanatiek op
Hoop niet dat je mij bedoelt :D

Maar ik dacht dat er in de groep alleen maar mensen van Fok zaten.....?
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
pi_155634955
quote:
99s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 20:20 schreef 46 het volgende:

[..]

Hoop niet dat je mij bedoelt :D

Maar ik dacht dat er in de groep alleen maar mensen van Fok zaten.....?
als je niet mellody heet, dan ben je het niet.
Mokkel met stuntstok
pi_155635818
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 20:48 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

als je niet mellody heet, dan ben je het niet.
+1
  vrijdag 28 augustus 2015 @ 21:12:40 #175
347535 46
Kent Farm.
pi_155635874
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 20:48 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

als je niet mellody heet, dan ben je het niet.
_O- nee, ik ben Kent Farm ;)
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
pi_155635963
:@
Mokkel met stuntstok
pi_155638435
Pffff ik weet niet altijd meer wie wie is hoor, op fok en hayday. Alleen van de ouwe garde weet ik het nog :@
  vrijdag 28 augustus 2015 @ 22:47:56 #178
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155639341
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 20:48 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

als je niet mellody heet, dan ben je het niet.
of panda ;)
  vrijdag 28 augustus 2015 @ 23:12:07 #179
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_155640155
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 22:19 schreef _Joy_ het volgende:
Pffff ik weet niet altijd meer wie wie is hoor, op fok en hayday. Alleen van de ouwe garde weet ik het nog :@
Ik ben iets met 208 :D
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_155646538
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 10:02 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Ik kreeg altijd heel veel markeerders. En nu heb ik ze nodig en nu niet meer. }:|
Heb alweer iets van 18 markeerders voor je, 12 mokers en 11 aktes ;) :7
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator zaterdag 29 augustus 2015 @ 07:51:38 #181
382129 crew  Donna
pi_155646724
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 06:10 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Heb alweer iets van 18 markeerders voor je, 12 mokers en 11 aktes ;) :7
DUDE!!! O+
pi_155647052
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 07:51 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

DUDE!!! O+
:*
Ben benieuwd wat ik morgenochtend bij elkaar gesprokkeld heb voor je ;)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_155647232
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 07:51 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

DUDE!!! O+
Je kunt echt merken dat mk veel ervaring met shoppen heeft he :D
  Moderator zaterdag 29 augustus 2015 @ 09:43:05 #184
382129 crew  Donna
pi_155647349
Haha Oppershopper! *O*
pi_155648611
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 09:43 schreef DonnaRush het volgende:
Haha Oppershopper! *O*
:D Haha ja wij hebben Tom niet nodig, wij hebben mascara klodder *O*

[ Bericht 0% gewijzigd door _Joy_ op 30-08-2015 09:10:00 ]
pi_155665104
+voor Tom moet je diamanten betalen XD
  zaterdag 29 augustus 2015 @ 23:36:54 #187
347535 46
Kent Farm.
pi_155665329
Nu gaat het wel redelijk in de derby..... Ik ben komende week een midweek weg, ga mn best doen in de derby maar zal niet actief aanwezig zijn.. week erop weer :)
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
pi_155673639
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 23:29 schreef 0108daniel het volgende:
+voor Tom moet je diamanten betalen XD
ikhuurtom eens in de zoveel tijd in voor tien dagen, en dan zorg ikdat ik veel voorraad heb. Laat hem vooral om zagen en bijlen gaan, die heb ik dan na zo'n periode in voorraden van 80+, dan zit ikweer een tijdje gebakken.
Mokkel met stuntstok
pi_155717989
Toch geen derde geworden, die zag ik niet aankomen :o
Willem-Jan van Puffelen
  maandag 31 augustus 2015 @ 22:01:45 #190
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155719782
quote:
11s.gif Op maandag 31 augustus 2015 21:20 schreef Rauzer het volgende:
Toch geen derde geworden, die zag ik niet aankomen :o
Tot een kwartier voor het einde was het verschil 160 en twijfelde ik nog om een mijn opdracht extra te doen alleen kregen die andere er toen nog eens 300 punten erbij.
pi_155720258
quote:
11s.gif Op maandag 31 augustus 2015 21:20 schreef Rauzer het volgende:
Toch geen derde geworden, die zag ik niet aankomen :o
Ik zette ons nog op zondagmiddag met mijn laatste twee opdrachten op de derde plaats -O- -O- -O-
  Moderator vrijdag 11 september 2015 @ 12:21:01 #192
382129 crew  Donna
pi_155995481
:X
pi_155995544
Echt serieus he... Dat doet ze maar even, wft
  Moderator vrijdag 11 september 2015 @ 12:27:59 #194
382129 crew  Donna
pi_155995628
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 12:23 schreef Quispi het volgende:
Echt serieus he... Dat doet ze maar even, wft
Ik dacht even degraderen tot buurtoudste, zodat het niet meer kan. Maar zelfde rang, dus ik kan het niet. Mojo alleen denk ik...
pi_155995726
Precies, lijkt me een goed plan
  vrijdag 11 september 2015 @ 12:36:47 #196
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_155995823
Ik mis iets denk ik....?
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
  Moderator vrijdag 11 september 2015 @ 12:41:05 #197
382129 crew  Donna
pi_155995926
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 12:36 schreef automatic_ het volgende:
Ik mis iets denk ik....?
Staat nog wel in de chat denk ik.
  vrijdag 11 september 2015 @ 12:51:30 #198
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155996153
Ik weet niett wat het met haar is hoor maar :X
  Moderator vrijdag 11 september 2015 @ 13:02:06 #199
382129 crew  Donna
pi_155996361
pi_155997538
quote:
Er schijnt ook weer een herfst thema te komen.
  vrijdag 11 september 2015 @ 13:52:22 #201
347535 46
Kent Farm.
pi_155997679
Het is mij niet echt duidelijk wie er nou van Fok in zitten en wie niet :(

* zie net bovenin namen staan, maar zijn die nog up2date?
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
pi_155997832
Volgens mij zitten alle namen uit de OP er nog in. Ik ben het ook kwijt hoor 46, wie ben jij in de buurt?
Ik heet Joy, zowel hier als daar :)
  Moderator vrijdag 11 september 2015 @ 14:05:36 #203
382129 crew  Donna
pi_155998004
quote:
99s.gif Op vrijdag 11 september 2015 13:52 schreef 46 het volgende:
Het is mij niet echt duidelijk wie er nou van Fok in zitten en wie niet :(

* zie net bovenin namen staan, maar zijn die nog up2date?
Volgens mij zijn er inmiddels wel meer via Fok gekomen.
pi_155998015
Ik ben Farmarama :)
pi_155998608
Sleutel
  vrijdag 11 september 2015 @ 15:04:56 #206
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_155999552
r_208
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
  vrijdag 11 september 2015 @ 15:06:53 #207
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_155999597
Dox
  vrijdag 11 september 2015 @ 16:17:52 #208
347535 46
Kent Farm.
pi_156001414
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 13:58 schreef _Joy_ het volgende:
Volgens mij zitten alle namen uit de OP er nog in. Ik ben het ook kwijt hoor 46, wie ben jij in de buurt?
Ik heet Joy, zowel hier als daar :)
Ik ben Kent Farm in HD :)
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
pi_156002400
Ik ben MissV


Zou iemand mij ajb even kunnen vertellen wat er is gebeurd????
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  vrijdag 11 september 2015 @ 17:29:09 #210
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156003085
Panda gooit zonder overleg weer iemand uit de groep.
pi_156003113
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:29 schreef -Bubseltje- het volgende:
Panda gooit zonder overleg weer iemand uit de groep.
wie is eruit gewipt dan?

en wáárom is Panda een mede-voorzitter, die zit toch pas 2 dagen bij de groep? :{w
Mokkel met stuntstok
pi_156003204
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:29 schreef -Bubseltje- het volgende:
Panda gooit zonder overleg weer iemand uit de groep.
Whut? Die Robert zeker? Zo krijgt iemand toch geen kans?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_156003226
Is ze erop aangesproken?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_156003242
Gewoon rechten weer afpakken, ik zie een 'weer' dus kennelijk niet de eerste keer.
Mokkel met stuntstok
pi_156003344
Precies, zonder overleg knikkert ze Robert er uit. Arme jongen heeft nog geeneens een kans gekregen.
pi_156003428
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:40 schreef Quispi het volgende:
Precies, zonder overleg knikkert ze Robert er uit. Arme jongen heeft nog geeneens een kans gekregen.
Wie is Robert dan? Nieuwe aanwinst ofzo? Sinds wanneer?
Mokkel met stuntstok
pi_156003447
Robert zit er een week bij en Panda gaf aan dat de boerderij 'een week stil lag' en dat hij niet meedoet met de derby 'maar er wel van profiteert'
pi_156003453
Sinds dit weekend, toen ineens al die nieuwe leden aan kwamen waaien
pi_156003461
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:44 schreef Quispi het volgende:
Sinds dit weekend, toen ineens al die nieuwe leden aan kwamen waaien
Schandalig :{
Mokkel met stuntstok
pi_156003476
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:44 schreef detulp050 het volgende:
Robert zit er een week bij en Panda gaf aan dat de boerderij 'een week stil lag' en dat hij niet meedoet met de derby 'maar er wel van profiteert'
Sorry, maar die Panda (samen met nog iemand) is wel een enorme nazi en zeikerd wat dat betreft. Erg onprettig...
Mokkel met stuntstok
pi_156003567
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:45 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Sorry, maar die Panda (samen met nog iemand) is wel een enorme nazi en zeikerd wat dat betreft. Erg onprettig...
Je hoeft tegen mij geen sorry te zeggen hoor :D
En je bedoelt Mellody...
pi_156003593
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:49 schreef detulp050 het volgende:

[..]

Je hoeft tegen mij geen sorry te zeggen hoor :D
En je bedoelt Mellody...
Yip, maar ik nagel niet zo graag openbaar aan schandpalen :@
Mokkel met stuntstok
  vrijdag 11 september 2015 @ 17:53:40 #223
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156003669
Die is daar wel mee gestopt volgens mij. En zo opletten hoeft na de update ook niet meer :+
pi_156003682
Ik ga wel even een knuppel gooien zo
Mokkel met stuntstok
pi_156003763
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:49 schreef detulp050 het volgende:

[..]

Je hoeft tegen mij geen sorry te zeggen hoor :D
En je bedoelt Mellody...
Ik mis dit soort dingen steeds :D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_156003837
quote:
99s.gif Op vrijdag 11 september 2015 13:52 schreef 46 het volgende:
Het is mij niet echt duidelijk wie er nou van Fok in zitten en wie niet :(

* zie net bovenin namen staan, maar zijn die nog up2date?
En even een complimentje voor jou omdat je zo lekker meegaat in de groep ondanks je lage level ^O^ Super!
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator vrijdag 11 september 2015 @ 18:44:23 #227
382129 crew  Donna
pi_156004838
O+
  vrijdag 11 september 2015 @ 19:09:40 #228
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156005519
Echt heel goed kent!

Wat is er gebeurd?? Mag ook in pm heb alles gemist
pi_156005582
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 19:09 schreef -Bubseltje- het volgende:
Echt heel goed kent!

Wat is er gebeurd?? Mag ook in pm heb alles gemist
panda kwakte er zonder overleg iemand uit die er nog geen week inzat.
Mensen werden boos.
Panda deed een 'jankzak@fok.nl' en verdween in plaatsvan uitleg te geven, en wij allen zijn de lachende derde.
Mokkel met stuntstok
  vrijdag 11 september 2015 @ 19:21:37 #230
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156005855
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 september 2015 19:11 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

panda kwakte er zonder overleg iemand uit die er nog geen week inzat.
Mensen werden boos.
Panda deed een 'jankzak@fok.nl' en verdween in plaatsvan uitleg te geven, en wij allen zijn de lachende derde.
Proest :')
pi_156006454
En is ze nu weg? Dat heb ik even gemist. Heeft ze nog wat gezegd?
pi_156006918
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 19:39 schreef Quispi het volgende:
En is ze nu weg? Dat heb ik even gemist. Heeft ze nog wat gezegd?
Ja en nee.
Mokkel met stuntstok
  vrijdag 11 september 2015 @ 21:12:12 #233
347535 46
Kent Farm.
pi_156009188
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 september 2015 18:00 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

En even een complimentje voor jou omdat je zo lekker meegaat in de groep ondanks je lage level ^O^ Super!
Dank je, ik doe mijn best en als we elkaar zo kunnen helpen is het toch alleen maar mooi ^O^

quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 19:09 schreef -Bubseltje- het volgende:
Echt heel goed kent!

Thnx ^O^
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
pi_156048414
Gaat goed zo met alle nieuwe boeren. Behalve dan die van vanmiddag. Wat een flapdrol :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_156049523
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 14:42 schreef mascara-klodder het volgende:
Gaat goed zo met alle nieuwe boeren. Behalve dan die van vanmiddag. Wat een flapdrol :')
_O-
pi_156050431
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 14:42 schreef mascara-klodder het volgende:
Gaat goed zo met alle nieuwe boeren. Behalve dan die van vanmiddag. Wat een flapdrol :')
Wie bedoel je? :D
Mokkel met stuntstok
pi_156051309
Is die Dik ook nieuw?
pi_156052409
In een durby, zijn de beloningen dan hoger als je bijvoorbeeld met 10 man speelt en je eindigd in de top 3?
pi_156052845
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 16:21 schreef _Joy_ het volgende:
Is die Dik ook nieuw?
Dik is ookal weg :D

@Mord: ene boerderietje. Beschuldigde Mojo ervan dat ze een puber was en zat te jankzakken dat er geen dankjewel werd gezegd toen ze een boot had gevuld :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 13 september 2015 @ 17:44:42 #240
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156053360
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 17:00 schreef 0108daniel het volgende:
In een durby, zijn de beloningen dan hoger als je bijvoorbeeld met 10 man speelt en je eindigd in de top 3?
Volgens mij niet. Maar er gaat weer wat veranderen.
pi_156053988
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 17:18 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Dik is ookal weg :D

@Mord: ene boerderietje. Beschuldigde Mojo ervan dat ze een puber was en zat te jankzakken dat er geen dankjewel werd gezegd toen ze een boot had gevuld :')
Oh wauw, wat een marginaal.
Mokkel met stuntstok
pi_156053998
En yay dat Dik weg is.
:@
A spesjul snowflake, that one :')
Mokkel met stuntstok
pi_156054300
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 18:16 schreef Mord_Sith het volgende:
En yay dat Dik weg is.
:@
A spesjul snowflake, that one :')
Oh echt? Wat dan?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_156054717
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 18:27 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Oh echt? Wat dan?
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 18:27 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Oh echt? Wat dan?
Weet ik veel, kraamde allemaal onzin uit
Mokkel met stuntstok
pi_156056362
quote:
1s.gif Op zondag 13 september 2015 17:44 schreef -Bubseltje- het volgende:

[..]

Volgens mij niet. Maar er gaat weer wat veranderen.
Ah oke, hoe meer spelers van de buurt in de derby zitten, hoe moeilijker het word.
  Moderator maandag 14 september 2015 @ 10:07:59 #246
382129 crew  Donna
pi_156071836


Sneak Peek: This is the big one - Derby Leagues!! Race to higher leagues for more rewards and tasks!!
smile-emoticon
We LIKE it!!
  maandag 14 september 2015 @ 10:37:13 #247
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156072371
quote:
Derby Leagues!

Now, for a more fair, healthy, and fun competition, leagues are introduced! 5 different levels will make the Derby even more exiting!

All players belonging to a neighborhood will be in the same league and compete against other neighbourhoods of that same league.

For example: if you join a neighborhood that is in the blue league, you will be competing directly in this level. There are NO individual leagues. All members of a neighborhood will be in the same league.

The system to move up or down in the leagues is quite simple:

Finishing in the top 3 → promoted to the next league level.

Finishing in the bottom 3 or not reaching the first horseshoe → demoted to the previous league.

The higher your league, the higher the possibility to obtain more and better prizes.

Let the leagues begin!

What kinds of leagues are there?

There are 5 different leagues:

Rookie (Green): 5 tasks available; 5 possible rewards
Novice (Blue): 6 tasks available; 6 possible rewards
Professional (Purple): 7 tasks available; 7 possible rewards
Expert (Gold): 8 task available; 8 possible rewards
Champion (Red): coming soon!

* Only one extra task with diamonds will be available for every league*

To check in what league you currently are, you can go to the last tab of the Derby screen. There, you will see your horse standing in the league you are currently competing in.
Jammer alleen dat de updates tot nu toe niks met de boerderij zelf doen. Zo is het steeds minder een boerderijsspel.
pi_156072422
quote:
17s.gif Op maandag 14 september 2015 10:37 schreef -Bubseltje- het volgende:

[..]

Jammer alleen dat de updates tot nu toe niks met de boerderij zelf doen. Zo is het steeds minder een boerderijsspel.
Klopt, zo ging het ook met clash of clans en boom beach.
Zijn dezelfde makers en ook alleen maar nieuwe updates voornamelijk over de clans...
Het ziet er naar uit dat ze dat ook met hayday gaan doen :(
pi_156073176
quote:
17s.gif Op maandag 14 september 2015 10:37 schreef -Bubseltje- het volgende:

[..]

Jammer alleen dat de updates tot nu toe niks met de boerderij zelf doen. Zo is het steeds minder een boerderijsspel.
Er zal heus wel weer een grote update in de maak zijn.

Zo ben ik benieuwd waar dat zijweggetje heen zal leiden. Of is die voor de lol gemaakt?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_156073218
Laatst groot ongeluk op mijn boerderij. De truck kwam de hoek om racen terwijl Tom net wakker werd en overstak.
Gaat zo over Tommie heen :'( :')

En gisteren bleef er een stupid ezel voor mijn krantknop staan. Kreeg ik gewoon de krant niet open en moest ik even naar mijn eigen boerderij hoppen :D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 14 september 2015 @ 11:32:07 #251
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156073998
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 11:19 schreef mascara-klodder het volgende:

En gisteren bleef er een stupid ezel voor mijn krantknop staan. Kreeg ik gewoon de krant niet open en moest ik even naar mijn eigen boerderij hoppen :D
Ik neem aan dat dit een grapje is?
Want als je op de ezel klikt loopt/rent hij gewoon weg.
pi_156074096
quote:
Eigenlijk is het gewoon hetzelfde gebleven, alleen voor buurten met meer mensen erin kunnen er hogere beloningen zijn.
pi_156074139
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 11:52 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Ik neem aan dat dit een grapje is?
Want als je op de ezel klikt loopt/rent hij gewoon weg.
Nou gisteren niet dus :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 14 september 2015 @ 12:45:24 #255
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156075041
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 11:56 schreef 0108daniel het volgende:

[..]

Eigenlijk is het gewoon hetzelfde gebleven, alleen voor buurten met meer mensen erin kunnen er hogere beloningen zijn.
ligt er aan hoe ze de groepen indelen. Nu kom je met gelijke buurten in een derby. Ik ben benieuwd hoe ze dit gaan doen.

Dat hoop ik wel mk!
  Moderator maandag 14 september 2015 @ 12:56:58 #256
382129 crew  Donna
pi_156075319
quote:
10s.gif Op maandag 14 september 2015 11:58 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Nou gisteren niet dus :')
Mijn ezel gaat ook niet altijd weg als ik erop klik. Stom ding.
pi_156077195
De update wordt nu al uitgerold :o
Mokkel met stuntstok
pi_156077668
Aan het binnenhalen nu *O*
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 14 september 2015 @ 14:16:31 #259
347535 46
Kent Farm.
pi_156077695
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 14:15 schreef mascara-klodder het volgende:
Aan het binnenhalen nu *O*
hier ook *O*
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
  Moderator maandag 14 september 2015 @ 14:18:06 #260
382129 crew  Donna
pi_156077735
Ik ook!! *O*
pi_156080064
Sarah weg :o
En voor de verandering weereens een Aziaat erbij :+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator maandag 14 september 2015 @ 15:39:49 #262
382129 crew  Donna
pi_156080105
Huuh, waarom is Sarah weg?
pi_156080154
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 15:39 schreef DonnaRush het volgende:
Huuh, waarom is Sarah weg?
Weet zelfs Bubsel niet. Jammer hoor.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_156080649
Denk ivm derby. Ik zag dat ze al een eigen buurt heeft gemaakt met de tekst 'derby niet verplicht'.
  Moderator maandag 14 september 2015 @ 16:22:58 #265
382129 crew  Donna
pi_156081355
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 15:59 schreef Quispi het volgende:
Denk ivm derby. Ik zag dat ze al een eigen buurt heeft gemaakt met de tekst 'derby niet verplicht'.
Maar komt het dan omdat je straks kan zien wie wat doen? Dat ze bang is dat ze gekickt wordt ofzo.

Ik bedoel dat genazi is nu voorbij toch? We doen ons best, maar het is geen heksenjacht hoor.
pi_156081663
Precies, ik ben ook blij dat dat uit de wereld is :)
pi_156081953
quote:
1s.gif Op maandag 14 september 2015 15:41 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Weet zelfs Bubsel niet. Jammer hoor.
Sarah weg? En is bubsel familie van haar of zo? Heb ik weer gemist dan.
pi_156082303
Ze is al weer terug :)
  Moderator maandag 14 september 2015 @ 16:58:13 #269
382129 crew  Donna
pi_156082319
*O*
pi_156083049
Was ze bang dat ze er uit gemieterd zou worden?
Mokkel met stuntstok
pi_156083054
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 16:22 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Maar komt het dan omdat je straks kan zien wie wat doen? Dat ze bang is dat ze gekickt wordt ofzo.

Ik bedoel dat genazi is nu voorbij toch? We doen ons best, maar het is geen heksenjacht hoor.
Ze kan gewoon de derby uitzetten. Heeft dubbel P ook gedaan. Kunnen wij scoren en beloningen binnenhalen zonder dat zij het gemiddelde omlaag halen :)
Goede derby-update wmb.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_156083094
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 16:57 schreef Quispi het volgende:
Ze is al weer terug :)
Ja! Gelukkig wel *O*
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator maandag 14 september 2015 @ 21:30:04 #273
382129 crew  Donna
pi_156090727
Oh dat is een hele goede update idd!
pi_156103037
Hayday is begonnen met een mengelmoes tussen clash of clans en boom beach :P
  dinsdag 15 september 2015 @ 12:08:13 #275
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156104067
Ik lees op diverse plaatsen dat het uitzetten niet werkt.
  Moderator dinsdag 15 september 2015 @ 12:13:49 #276
382129 crew  Donna
pi_156104220
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 september 2015 12:08 schreef -Bubseltje- het volgende:
Ik lees op diverse plaatsen dat het uitzetten niet werkt.
Uitzetten werkt alleen voor de volgende derby toch?
Als je nu de derby uitzet, doe je volgende week niet mee. Of kon je 'm gisteren ook al uitzetten?

En hoe kan je nou zien wie wat heeft gedaan? Ik zie het niet.
pi_156104242
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 september 2015 12:13 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Uitzetten werkt alleen voor de volgende derby toch?
Als je nu de derby uitzet, doe je volgende week niet mee. Of kon je 'm gisteren ook al uitzetten?

En hoe kan je nou zien wie wat heeft gedaan? Ik zie het niet.
in de chat, derde tabblad
Mokkel met stuntstok
  Moderator dinsdag 15 september 2015 @ 12:15:17 #278
382129 crew  Donna
pi_156104255
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 september 2015 12:14 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

in de chat, derde tabblad
Ik zit maar te zoeken in dat derby hokje ding ding. :X
pi_156112306
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 september 2015 12:15 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Ik zit maar te zoeken in dat derby hokje ding ding. :X
ja ik ook. Vind ik ook een logischere plek
Willem-Jan van Puffelen
  Moderator woensdag 16 september 2015 @ 09:38:01 #280
382129 crew  Donna
pi_156134566
Haha echt he? Nouja het went nu ook wel.
pi_156141347
Ik vind het wel handig op zich :D
Mokkel met stuntstok
  Moderator vrijdag 18 september 2015 @ 10:37:52 #282
382129 crew  Donna
pi_156193452
We staan weer eerst in de derby. Jippie!
pi_156213640
Wij nog tweede, maar de nieuwe taak is bijna klaar :D
pi_156239795
Hoeveel mensen zien eigenlijk dezelfde krant?
pi_156242877
Nu 5e, met 2500 punten achterstand. Snel gegaan ineens :o!
Willem-Jan van Puffelen
pi_156244360
In welke buurt zitten jullie? Ik wil daar dan ook wel in! Bijna level 44 en een dagelijkse speler.
pi_156247693
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 15:26 schreef Peterd588 het volgende:
In welke buurt zitten jullie? Ik wil daar dan ook wel in! Bijna level 44 en een dagelijkse speler.
Ik zit met mijn vriendin in onze eigen buurt.
We staan weer eerste, omdat we met 2 spelers makkelijk kunnen winnen :D
pi_156249102
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 13:02 schreef 0108daniel het volgende:
Hoeveel mensen zien eigenlijk dezelfde krant?
Ik zie een krant met heel veel stukjes van kaart, jij ook? ;)
pi_156249153
quote:
1s.gif Op zondag 20 september 2015 18:59 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Ik zie een krant met heel veel stukjes van kaart, jij ook? ;)
:(
  zondag 20 september 2015 @ 19:55:10 #290
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156250542
Op dit moment is dat echt een heel stuk minder krijg ze zelf ook bijna niet meer.
pi_156259334
Dik :')
'Wat is je aanspreeknaam. Dat maakt het wat persoonlijker'.
Barffff :r

Ingrid en Jaquel nog 1 week geven? Ze voegen verder ook niet iets toe, me dunkt.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator maandag 21 september 2015 @ 07:48:17 #292
382129 crew  Donna
pi_156263418
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 23:14 schreef mascara-klodder het volgende:
Dik :')
'Wat is je aanspreeknaam. Dat maakt het wat persoonlijker'.
Barffff :r

Ingrid en Jaquel nog 1 week geven? Ze voegen verder ook niet iets toe, me dunkt.
Hahaha. Iedere ochtend 'Goedemorgennnnn'. In m'n hoofd hoor ik Gaston.

Agreed wat betreft dat andere.
pi_156263599
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 23:14 schreef mascara-klodder het volgende:
Dik :')
'Wat is je aanspreeknaam. Dat maakt het wat persoonlijker'.
Barffff :r

Ingrid en Jaquel nog 1 week geven? Ze voegen verder ook niet iets toe, me dunkt.
Eens en eens.
Bloedirritant dat eeuwige bedanken als iemand alleen even komt kijken op z'n boerderij. En dat met die aanspreeknamen , hhhuuuuuuuuuuu :X
Mokkel met stuntstok
pi_156263690
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 08:11 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Eens en eens.
Bloedirritant dat eeuwige bedanken als iemand alleen even komt kijken op z'n boerderij. En dat met die aanspreeknamen , hhhuuuuuuuuuuu :X
In de meeste groepen is het ontzettend onbeleefd om niet overal voor te bedanken :+
  Moderator maandag 21 september 2015 @ 08:56:46 #295
382129 crew  Donna
pi_156264096
Mijn derby staat uit voor aankomende week. Ik heb werkdagen van 7:00 tot 23:00. Ik sla ff over haha. :Z
  maandag 21 september 2015 @ 10:14:39 #296
347535 46
Kent Farm.
pi_156265148
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 23:14 schreef mascara-klodder het volgende:
Dik :')
'Wat is je aanspreeknaam. Dat maakt het wat persoonlijker'.
Barffff :r

Ingrid en Jaquel nog 1 week geven? Ze voegen verder ook niet iets toe, me dunkt.
Eens & Eens ^O^
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
  maandag 21 september 2015 @ 10:27:42 #297
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_156265365
quote:
0s.gif Op zondag 20 september 2015 23:14 schreef mascara-klodder het volgende:
Dik :')
'Wat is je aanspreeknaam. Dat maakt het wat persoonlijker'.
Barffff :r

Ingrid en Jaquel nog 1 week geven? Ze voegen verder ook niet iets toe, me dunkt.
^O^
pi_156268082
Ik moest lachen :D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 21 september 2015 @ 13:24:06 #299
347535 46
Kent Farm.
pi_156268552
quote:
0s.gif Op maandag 21 september 2015 13:01 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik moest lachen :D
Waarom?
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
pi_156269642
quote:
99s.gif Op maandag 21 september 2015 13:24 schreef 46 het volgende:

[..]

Waarom?
Om de reacties op mijn post.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 21 september 2015 @ 15:37:01 #301
347535 46
Kent Farm.
pi_156271708
quote:
1s.gif Op maandag 21 september 2015 14:05 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Om de reacties op mijn post.
ohw haha ja t is toch ook zo
Wat een bakker met 40 broden verdient, verdient een hoer met 1 snee!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')