abonnement Unibet Coolblue
pi_154910893
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 augustus 2015 22:37 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:

[..]

Bijv. Een feest neus reputatie is soms lastig _O-

Komt vast wel goed voorlopig toch nog niet aan de orde :'( :+
Doen alsof je drinkt :Y
Weet niet of jullie zitfeestjes hebben of iedereen gewoon rondloopt, maar je kan gewoon een glas wijn voor je neus zetten en die af en toe oppakken en er mee rondlopen.

Werd bij mij pas lastig toen ik naar binnen werd geroepen voor shotjes. :|W Tot die tijd ging het prima ^O^

Mocht het gebeuren; Je bent aan de antibiotica en de vorige keer dat je daar bij dronk ging het helemaal mis en hing je na een drankje kotsend boven de wc. Dat wil je dit keer uiteraard voorkomen! Good luck. >:)

-Edit- Oh, die is achterhaald lees ik nu. :')
Nahjah als niemand er mee bezig is zullen ze je heus niet verdenken. Vaak valt het niet eens echt op dat je niet drinkt joh en anders gewoon doen alsof. Als iemand anders voor je inschenkt, gewoon stiekem leeggieten.

Kleinere onderonsjes even ontlopen kan ook geen kwaad.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2015 22:46:17 ]
  dinsdag 4 augustus 2015 @ 22:58:22 #52
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_154911649
Als je je daar druk om maakt, kan je ook gewoon nu al beginnen met af en toe wat minder drinken, of de BOB zijn ofzo :P.

Ik heb nog een beetje koudwatervrees mbt zwanger zijn, merk ik. Zo'n (tweede) kindje wil ik wel heeeeeeel graag O+ maar het zwanger zijn, mwah. Ik heb voor mijn gevoel net mijn lijf weer een beetje terug en alles lekker op de rit.
Herkenbaar hier? Voor de rammelaars die al een mini hebben?
KuikenGuppy
pi_154914830
Ja hoi, hier Burdie! w/
pi_154918653
Hallo rammelaars, mag ik aanhaken? Ik rammel namelijk luidruchtig en mijn vriend wordt er horendol van. We hebben al 2 kinderen van 3 en bijna 1 en ik vind het zó leuk, dat ik er nog 1 bij wil ;) Mijn vriend moet er nu niet aan denken en weet ook niet zeker of hij het ooit wel wil. We hebben nu afgesproken het onderwerp te parkeren tot we ongeveer een jaar in ons (nog te bouwen) nieuwe huis wonen. Dat betekent dat we over een jaar of 3 nog eens kijken hoe of wat. Maar in die 3 jaar wil ik vast regelmatig zwijmelen, rammelen en ventileren en daar lijkt dit me de aangewezen plek voor!

Ik ben verder geen poster in OUD, wel een stokoude lurker (al sinds ela hier rammelde voor haar eerste). Nu dus maar eens ontlurkt en achter het toetsenbord gaan zitten.

Zo, en dan ga ik nu even teruglezen wie er alhier allemaal rammelt :)
pi_154922238
Leuk mama...lala... Eh iets. :') Lastige naam haha! Ik denk dat dit ook een kwestie is van man met rust laten, anders gaat het onderwerp hem tegen staan. Dus kom inderdaad hier maar rammelen! :D

Er is gisteren iets gebeurd in mijn omgeving waardoor ik denk: waarom wachten we in vredesnaam nog? We leven nu. Maar ja. Lastig, dat gevecht tussen gevoel en verstand. Maar ik ga écht geen jaren meer wachten, dat weet ik wel.

Burdie, geloof dat het bij jou ook wachten wordt tot gevoel het overneemt van verstand... ;)
Dit, dat, alles.
pi_154922912
Hoi allemaal,

Ik ben hartstikke nieuw op Fok maar ik heb een paar jaar geleden het zwangerschaptopic helemaal binnenstebuiten gekeerd. Ik vond het heerlijk om te lezen hoe iedereen de zwangerschap meemaakte en vooral ook wat er niet zo tof was aan de zwangerschappen (en waar ik tot op dat moment nog geen idee van had). Ik rammel al een aantal jaren (met de ergste piek op mijn 16de o|O ). Ik ben nu 24. Hoe ik geen tienermoeder ben geworden, is mij nog steeds een raadsel.

In november gaan mijn vriend en ik trouwen en we hebben in dat opzicht besloten om in september te stoppen met de pil O+ Dus ik tel de dagen af tot het september is!

Ik lees van meerdere dames dat jullie mannen er vaak niet over willen nadenken nog. Bij de mijne is dat ook lang het geval geweest. Hij is in mei 27 geworden en vond de 30 toen opeens erg dichtbij komen en dus vond hij het tijd voor een kind. We wonen ook in een nieuwbouwwoning en naast ons is een superlief ventje van 2 komen wonen (met zijn ouders, dat dan weer wel). Hij vindt ons buurjongetje ook echt te gek dus ik denk dat dat hem het laatste zetje heeft gegeven om nu zelf ook te willen. En daar sta ik echt om te springen O+
pi_154923327
Mijn vriend zei laatst ook, waarom zouden we nog x jaar wachten? We hebben nu beide een vaste baan binnenkort een huis en trouwen...
Soms ben ik bang dat ik dingen zou "missen" ofzo. Maar eigenlijk zou ik niet weten wat, feesten enzo doe ik nu ook niet. Alleen reizen vind ik leuk, maarja, met een moeder in Amerika en een schoonvader in Vietnam heb ik al 2 hele leuke reislocaties :9.

Welkom Mamiemoe :s) Gefeliciteerd met je verloving :D
Wij lopen een beetje gelijk met de leeftijd, ik word over 3 weken 24 en mijn vriend is 27 :P (Stiekem een geruststelling dat er meer mensen zijn van mijn leeftijd hier :@ In mijn omgeving zijn veel vrouwen 30+ wanneer ze beginnen)
pi_154923901
Bedankt Miezziej! (x2 *O* )

Leuk he, leeftijdsgenoten! Mijn beste vriendinnetje is in februari 30 geworden en is in april van haar eerste kindje bevallen. Ik denk dat Meneer Mamiemoe toen ook wel besefte dat het nu echt over was en hij nu ook mee moest gaan in het babyverhaal. Ik heb altijd gezegd dat ik heel jong moeder wilde worden en liefst op mijn 25ste al klaar wilde zijn. Ik word 25 in januari dus dat gaat hem sowieso niet worden. Maar een eerste kindje op je 25ste is wel mooi denk ik. ALS we het geluk hebben dat het allemaal zo vlot wil lukken natuurlijk, want dat is ook maar de vraag. Ik hoor ook van steeds meer vrouwen dat het niet meteen wil lukken, medische molen in enzovoort. Dat is het enige waar ik bang voor ben en daarom wil ik liever ook niet meer wachten.

Maar goed, met het oog gericht op mijn fabulous trouwjurk, doe ik nog maar heel braaf een maandje pillen. Vandaag wordt mijn foliumzuur bezorgd, kan ik iig daar alvast mee beginnen *O*

Ben ik trouwens de enige die nu al een cosleeper aan het uitzoeken is, een Excel-sheet heeft opgezet om wasbare luiers met elkaar te vergelijken en alvast aan het zoeken is naar een hor voor het raam in onze slaapkamer, zodat de baby veilig en zonder lekgeprikt te worden bij ons kan slapen? :?
  woensdag 5 augustus 2015 @ 13:39:46 #59
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_154925577
Dat bang om dingen te missen heb ik de laatste tijd ook wel een beetje :@ Zeker nu ik gezien heb hoe lastig het is met twee kleine kindjes. Je moet toch veel meeslepen en plannen, je gaat niet meer ff snel de deur uit. En zeker wat betreft reizen, ik hoef niet per se de wereld rond, maar zou toch nog wel een grote reis ofzo willen maken. Center parcs en bijv Frankrijk kunnen straks met kinderen ook nog wel.

En wie was er laatst nu bang dat dit topic leeg zou lopen??? ;) Veel nieuwe rammelaars erbij *O*
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_154926155
Ik denk dat er altijd wel nieuwe rammelaars uit de speelgoedkist zullen blijven komen :)

Maakt het trouwens uit op welk tijdstip van de dag foliumzuur wordt genomen? Ik overweeg om mijn pil te vervangen door foliumzuur, omdat ik het toch gewend ben om dat iedere avond voor het slapengaan te doen. Want 's ochtends ben ik niet voldoende scherp voor nieuwe gewoonten :D
  woensdag 5 augustus 2015 @ 14:13:20 #61
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_154926505
Volgens mij stond er bij mij op het potje dat ze bij het ontbijt genomen moeten worden. Was eerder ook niet zo van de pillen slikken ed en zeker niet 's morgens. Maar nu pak ik ze maar samen met een vitamine pil en mijn hooikoortstablet. Mijn nachtkastje lijkt nogsteeds erg leeg zonder pilstrip en bedenk me nog wel eens dat ik die nog moet nemen....wat dus niet zo is :')

Ow en trouwens, je bent niet de enige die al vanalles heeft uitgezocht voor een baby hoor. Mijn hele pinterestbord staat al vol. Ik weet ondertussen wellke wandelwagen ik wil, welke draagdoeken, waar ik moet zijn voor de leukste kleertjes en een idee voor het geboortekaartje en de kinderkamer heb ik ook al :@ (ben benieuwd wat vriendlief er van vindt).
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_154926687
Ik ben nog geen dingen aan het uitzoeken, wel heel hard aan het nadenken hoe ik ons nieuwe huis het beste kan inrichten ivm babyspullen enzo :'). Ook al aan het twijfelen of ik een tweedehands of nieuwe wagen wil, gezien ik eigenlijk wil gaan dragen. Zoveel mogelijkheden aarg :{ :+
Ik hoop dat wij allemaal spoedig zwanger mogen worden zodra de rammelfase voorbij is :9. Dan zien we elkaar weer in Z&G enzo :D :P

Ik heb mijn pilstrip nog steeds in de badkamer liggen. Ik slikte altijd anderhalve strip in 1 keer dus ik heb nog een halve liggen :')
pi_154926743
haha herkenbaar. hier ook een pinterestbord. en door hier op het forum mee te lezen pik je ongemerkt al heel veel kennis op merk ik.

volgens apotheek.nl mag je foliumzuur op elk moment van de dag innemen. bij voorkeur sochtends maar beste is een vast tijdstip zodat je het minder snel vergeet.
pi_154926746
Ik neem foliumzuur in voor ik ga slapen, vorige keer ook gedaan en kind heeft er niks aan overgehouden voor zover we nu kunnen zien oO<
pi_154926892
Thanks voor de feedback! Dan wordt het gewoon voor het slapengaan. Heb zo'n zwanger multivitamine van Flinndal gekozen, omdat ik een luie donder ben en ze dan ieder kwartaal op de deurmat ploffen. Stinkt onwijs, maar de goede dosis B11 zit erin dus ik vind het best.

Wij wonen in een nieuwbouwwoning en heb meteen een van de kleine slaapkamer babyproof laten schilderen. Die kamer staat nu ook letterlijk leeg (heb er mijn yogamatje neergelegd voor het idee en om commentaar te vermijden).

Hier ook Pinterest en wel vier borden :D een voor babies, kinderkamers, oudere kinderen en wat ik allemaal voor leuks voor ukkies kan haken. Dusch. Fijn dat ik iig niet de enige ben!
  woensdag 5 augustus 2015 @ 14:58:07 #66
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_154927679
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2015 14:19 schreef Miezziej het volgende:
Ik ben nog geen dingen aan het uitzoeken, wel heel hard aan het nadenken hoe ik ons nieuwe huis het beste kan inrichten ivm babyspullen enzo :'). Ook al aan het twijfelen of ik een tweedehands of nieuwe wagen wil, gezien ik eigenlijk wil gaan dragen. Zoveel mogelijkheden aarg :{ :+
Ik hoop dat wij allemaal spoedig zwanger mogen worden zodra de rammelfase voorbij is :9. Dan zien we elkaar weer in Z&G enzo :D :P

Ik heb mijn pilstrip nog steeds in de badkamer liggen. Ik slikte altijd anderhalve strip in 1 keer dus ik heb nog een halve liggen :')
Ik twijfel ook over een tweedehands wandelwagen. Want idd een hele nieuwe kopen terwijl het plan is veel te dragen, is ook absurd. Maar ja, dadelijk lukt het dragen niet enzo....

Ik heb 1 pinterestbord, pleur alles gewoon bij elkaar. Als het straks zover is wil ik het wel gaan splitsen denk ik. Om wat overzicht te krijgen.
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_154927823
Ik ben verliefd op de Wrap of Requirement van Natibaby. Mijn draagdoeken moeten wel een beetje geeky zijn :D maar net als bij wasbare luiers: hoe weet je wat prettig is en wat bij je past? :'-)
  woensdag 5 augustus 2015 @ 15:08:06 #68
423656 Moppert
omgwtfbbqroflwouters
pi_154927914
Uitproberen, uitproberen en nog meer uitproberen
Toen onze mop een mopje was,
Was ze aardig om te zien;
Nu bromt zij alle dagen
En bijt nog bovendien.
pi_154927970
Gelukkig heeft mijn vriendinnetje veel draagdoeken. Hoef ik iig niet alle stofsamenstellingen zelf te kopen. Die krengen zijn flink aan de prijs!

Qua wasbare luiers heb ik me al flink ingelezen en denk ik dat ik Blueberry wel een fijn merk vind. Maar ja, dat zal vast ook van de billen van de baby afhangen, lijkt me. Gelukkig bestaan daar huurpakketten van!
  woensdag 5 augustus 2015 @ 15:23:52 #70
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_154928306
Wat ik uit het draagtopic "geleerd" heb is gewoon kopen wat je mooi vindt :P Bevalt het niet kun je nog altijd een andere kopen en de oude doorverkopen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en voor zover zijn er niet echt typische beginners doeken. Wel doeken die moeilijker zijn te knopen, maar dat ligt dus aan de stofsamenstelling (en met een beetje common sence kun je dat van te voren ook wel zien/bedenken of iets moeilijk of makkelijk te knopen is).

sorry nu klink ik heel verwaand en betweterig, maar zo bedoel ik het niet :@ en verder ben ik ook een n00b.
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
  woensdag 5 augustus 2015 @ 15:33:16 #71
423656 Moppert
omgwtfbbqroflwouters
pi_154928589
Hehehe niet helemaal waar of je van tevoren kan weten hoe het knoopt.
Ik draag nu al ruim 7 jaar en met 3 kinderen maar sommige blends zijn gewoon heel anders ookal is gewicht en alles hetzelfde.. Ook kan de ene katoenen doek heeeeeeeeel fijn zijn en de ander verschrikkelijk om mee te knopen. En dat kan je dus niet vantevoren zien..

Feit is wel dat als je maar 1 doek hebt en je anderen niet kent je dat verschil niet zou merken en je waarschijnlijk gewoon tevreden bent over je doek.
Toen onze mop een mopje was,
Was ze aardig om te zien;
Nu bromt zij alle dagen
En bijt nog bovendien.
pi_154928631
Welnee Tyler-Girl. Hier zijn we n00bs onderling die elkaar helpen :D ik weet dat de bamboo ideaal is voor een newborn. Omdat de stof van zichzelf zacht is, zakt die sneller door en is een combi bamboo-linnen ideaal. Dus mijn wrap of Requirement (gebaseerd op de Marauders map van Harry Potter) komt er sowieso in de bamboo-linnen combi. En verder ga ik lekker bij mijn vriendinnetje op knooples en een middagje klooien met verschillende doeken :D
  woensdag 5 augustus 2015 @ 15:38:12 #73
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_154928726
Ah dan heb ik het toch verkeerd begrepen. Maar ik dacht dat bamboo sowieso heel zacht was en dus lastiger te knopen omdat die sneller uitzakt. En linnen heel stug is en daardoor ook lastiger te knopen.
Ow en nu wil ik sowieso ook een Tula.

Maar goed, we gaan het zien. Heb laatst geprobeerd het dochtertje van vrienden te knopen (vriendin had nu bij de tweede toch eindelijk een draagdoek gekocht) en het lukte wel....maar was toch lastiger dan ik gedacht had. :D
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_154928742
Je hebt ook zoiets als een maitye? (waarschijnlijk schrijf ik het fout :@) Soort halve doek/zak? :P Dat leek me wel iets om mee te beginnen :+
  woensdag 5 augustus 2015 @ 15:44:37 #75
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_154928906
Volgens mij wel ja. Een Maitye en Hoptye, geen idee wat het verschil is.
Ik zou dan denk ik persoonlijk voor een draagdoek en een "echte" draagzak gaan, eentje met alleen gespen dus. Voor als je helemaal geen zin hebt om te knopen (en voor vriendlief waarschijnlijk :P die zie ik nog niet 123 zelf knopen).
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')