abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
  donderdag 30 juli 2015 @ 18:03:32 #51
283159 pl4kkie
Het is FOK!
pi_154769522
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2015 17:42 schreef MaJo het volgende:

[..]

Oeh klinkt goed! Die week ben ik ook weer thuis dus dat is mooi :9

Is er ook bekend hoe de fruitbox er die week uitziet?
Dit zit er in de Fruitbox van week 33: pink lady appels, aardbeien, abrikozen, bananen, kiwi’s en perziken
Hearing voices from afar, Join the madness when the curtain falls.
We are the ones, To ignite the darkened skies.
pi_154769570
Op zich lekkere dingen, maar 3x salade in de Veggiebox vind ik wel karig. :P
pi_154770221
De couscous was okay. Tenminste. Ik dacht dat ik couscous echt niet lekker zou vinden, maar ik ga het zelf nog wel eens maken. Maar dan zonder de tomaten of de aubergine. Ik had er nu al rozijntjes in gedaan, dat was wel lekker.
Mijn foodblog: Season with love
  Moderator donderdag 30 juli 2015 @ 18:36:42 #54
7566 crew  MaJo
Kalten Polar Br
pi_154770243
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2015 18:03 schreef pl4kkie het volgende:

[..]

Dit zit er in de Fruitbox van week 33: pink lady appels, aardbeien, abrikozen, bananen, kiwi’s en perziken
thanks! Bestel ik die gelijk mee :)
28 sept - 20 okt: Seattle / Mount Rainier / Glacier NP / Yellowstone / Grand Teton / Portland / Olympci NP / Seattle
pi_154770314
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2015 13:32 schreef Deshain het volgende:

[..]

Ach, als je van aardappelen met uien en radijs houdt is het best te doen, voor mij is dat slechts n stap van aardappelen met gekookte bloembollen verwijderd in termen van armoedigheid..
:o :'(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_154770352
Heeft iemand soms nog een code voor een gratis box?
pi_154770369
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2015 18:41 schreef Quispi het volgende:
Heeft iemand soms nog een code voor een gratis box?
DM jouw e-mailadres maar.
Mijn foodblog: Season with love
pi_154770830
Dank je!
  donderdag 30 juli 2015 @ 19:33:47 #59
8369 speknek
(((Globali$t)))
pi_154771773
quote:
We laten graag zien dat een vegetarische variant op de beroemde gehaktsaus uit Bologna net zo smakelijk kan zijn!
gX0wdXBYL8Ius.gif

Wat een vieze troep zeg. Nou ben ik zo iemand die normaal drie uur in de keuken staat om zijn eigen bolognese ragu te maken, van kippenlever, spekjes, sardientjes, rode wijn, etc. maar zelfs uit een potje van Bertolli zou het... zou het... okee van Barilla dan zou het nog smakelijker zijn. En inderdaad hoofdbestanddelen koolhydraten en koolhydraten en een klein beetje groenten. Als ze nog veel meer van zulke miskleunen hebben zeg ik het weer op.
pi_154771876
Het linzengebeuren?
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  donderdag 30 juli 2015 @ 19:43:13 #61
8369 speknek
(((Globali$t)))
pi_154771960
Yep
pi_154772721
Wij hebben de aardappelsalade gedoneerd aan de buurvrouw (die er overigens erg blij mee was), teveel olijvensmaak yuk :P
pi_154772797
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juli 2015 19:33 schreef speknek het volgende:

Nou ben ik zo iemand die normaal drie uur in de keuken staat om zijn eigen bolognese ragu te maken,
dan is HF toch sowieso niks voor jou?
pi_154772850
Ik vond de aardappelsalade wel lekker, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. de combinatie vond ik nogal ehm, bijzonder klinken haha.

die pasta met avocado bewaar ik ook even, lijkt me erg lekker!

die nieuwe recepten spreken met niet zo aan, denk dat ik de doos even pauzeer dan.
pi_154774645
Zo verrassend en lekker als de aard.salade, vond ik de penne en linzen ?! In de saus een chte tegenvaller.
En ik gebruik best wel linzen in soepen enzo.
pi_154775127
Oh bah. Nu zie ik nog meer op tegen die pasta en ik zag er al behoorlijk tegenop. :')
Mijn foodblog: Season with love
  donderdag 30 juli 2015 @ 22:09:05 #67
8369 speknek
(((Globali$t)))
pi_154776108
quote:
1s.gif Op donderdag 30 juli 2015 20:19 schreef computergirl het volgende:

[..]

dan is HF toch sowieso niks voor jou?
Nouja spaghetti bolognese is een beetje mijn ding :P, voor de rest houd ik ook van heel makkelijk, en scheelt HF wel een hoop kopzorgen en gedoe. Ons weekmenu werd ook wel veel hetzelfde, dus ik vind het wel leuk soms wat andere dingen te eten.
pi_154776203
quote:
1s.gif Op donderdag 30 juli 2015 20:19 schreef computergirl het volgende:

[..]

dan is HF toch sowieso niks voor jou?
Zo kook ik ook graag in het weekend.
Maar doordeweeks werk ik 36 uur (4 * 9) en heb ik soms gewoon geen zin / inspiratie weer na te denken wat te eten. En dan is hello fresh toch wel erg makkelijk.

Ik volg nooit 100% de recepten en pas geregeld wat dingen aan.
Maar het is een prima basis :D

Maar ik heb de laatste tijd lang niet meer elke week een box, ik vind de gerechten de laatste tijd een stuk minder aantrekkelijk helaas.
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_154791758
Ik ga van het weekend zelf eens HF-achtige gerechten maken met bijbehorende receptenkaartjes. Gewoon, omdat ik dat leuk vind.
  Moderator vrijdag 31 juli 2015 @ 14:22:05 #70
221912 crew  minilot
Puer aeternus
pi_154792203
Gisteren de aardappelsalade gemaakt. Ondanks dat sommigen van jullie 'm in de prullenbak gegooid hebben met de opmerking dat de poes nog beter eet, vond ik het reuze meevallen.
Vond het qua smaak niet vervelend, prima te doen wel. Wel een heel karig vegetarisch gerecht, had net als veel van jullie inderdaad het idee dat het beter geschikt was als bijgerecht voor een barbecue ofzo. Een bord vol aardappelen met wat groenten en crme fraiche erdoorheen - dat vind ik absoluut geen volwaardige maaltijd. Maar wel met smaak opgegeten.

Sowieso denk ik niet dat Hello Fresh ooit met gerechten zal komen die ik in de prullenbak wil gooien. De smaken zijn voor mij allemaal zo veilig en gedwee dat ik me niet kan voorstellen dat er iets bij gaat zitten dat ik echt niet lust. Maar ja, ik ben een allesetende veelvraat, dat scheelt. :D

Benieuwd naar volgende week!

quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2015 14:06 schreef Unites het volgende:
Ik ga van het weekend zelf eens HF-achtige gerechten maken met bijbehorende receptenkaartjes. Gewoon, omdat ik dat leuk vind.
Leuk h, zomervakantie!? :D Al die projectjes van jou, ik word er helemaal vrolijk van! :
I feel the bite, I feel the beat, I see the dancing feet
  Moderator vrijdag 31 juli 2015 @ 14:23:18 #71
221912 crew  minilot
Puer aeternus
pi_154792248
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
I feel the bite, I feel the beat, I see the dancing feet
  vrijdag 31 juli 2015 @ 14:33:45 #72
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_154792563
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Het komt wel eens voor dat je zelf een marinade moet maken, maar dan is het meer optioneel om het langer in te laten trekken en zeker niet noodzakelijk. Het kan ook prima in die 3 kwartier.

De aardappelsalade heb ik bijvoorbeeld gelijk voor 2 personen gemaakt en 1 deel in de koelkast bewaard. Die vond ik dus lekkerder dan de eerste die ik direct had gemaakt en opgegeten. Maar het kan allebei dus
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_154799103
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Dan is het vlees gemarineerd voorverpakt, zoals de gyros, soms kippedijen, soms gehakt. w/

Vanavond de gyros kalkoenreepjes en platbrood.
  vrijdag 31 juli 2015 @ 18:54:20 #74
257653 Myraela
DramaQueen
pi_154799690
Vanavond de penne met linzenprut gegeten. Dat was ook gewoon hoe het smaakte. Alleen de kaas (en de gehaktballetjes die ik er zelf bij had gemaakt) maakte het nog een beetje te eten.
Mijn foodblog: Season with love
pi_154799711
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Altijd binnen drie kwartier en ik ben ook nog nooit een gerecht tegengekomen wat een andere kwalificatie had dan 'makkelijk'. _O- :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')