Dit zit er in de Fruitbox van week 33: pink lady appels, aardbeien, abrikozen, bananen, kiwi’s en perzikenquote:Op donderdag 30 juli 2015 17:42 schreef MaJo het volgende:
[..]
Oeh klinkt goed! Die week ben ik ook weer thuis dus dat is mooi
Is er ook bekend hoe de fruitbox er die week uitziet?
thanks! Bestel ik die gelijk meequote:Op donderdag 30 juli 2015 18:03 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Dit zit er in de Fruitbox van week 33: pink lady appels, aardbeien, abrikozen, bananen, kiwi’s en perziken
quote:Op donderdag 30 juli 2015 13:32 schreef Deshain het volgende:
[..]
Ach, als je van aardappelen met uien en radijs houdt is het best te doen, voor mij is dat slechts één stap van aardappelen met gekookte bloembollen verwijderd in termen van armoedigheid..
DM jouw e-mailadres maar.quote:Op donderdag 30 juli 2015 18:41 schreef Quispi het volgende:
Heeft iemand soms nog een code voor een gratis box?
quote:We laten graag zien dat een vegetarische variant op de beroemde gehaktsaus uit Bologna net zo smakelijk kan zijn!
dan is HF toch sowieso niks voor jou?quote:Op donderdag 30 juli 2015 19:33 schreef speknek het volgende:
Nou ben ik zo iemand die normaal drie uur in de keuken staat om zijn eigen bolognese ragu te maken,
Nouja spaghetti bolognese is een beetje mijn ding , voor de rest houd ik ook van heel makkelijk, en scheelt HF wel een hoop kopzorgen en gedoe. Ons weekmenu werd ook wel veel hetzelfde, dus ik vind het wel leuk soms wat andere dingen te eten.quote:Op donderdag 30 juli 2015 20:19 schreef computergirl het volgende:
[..]
dan is HF toch sowieso niks voor jou?
Zo kook ik ook graag in het weekend.quote:Op donderdag 30 juli 2015 20:19 schreef computergirl het volgende:
[..]
dan is HF toch sowieso niks voor jou?
Leuk hè, zomervakantie!? Al die projectjes van jou, ik word er helemaal vrolijk van! :quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:06 schreef Unites het volgende:
Ik ga van het weekend zelf eens HF-achtige gerechten maken met bijbehorende receptenkaartjes. Gewoon, omdat ik dat leuk vind.
Het komt wel eens voor dat je zelf een marinade moet maken, maar dan is het meer optioneel om het langer in te laten trekken en zeker niet noodzakelijk. Het kan ook prima in die 3 kwartier.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Dan is het vlees gemarineerd voorverpakt, zoals de gyros, soms kippedijen, soms gehakt.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Altijd binnen drie kwartier en ik ben ook nog nooit een gerecht tegengekomen wat een andere kwalificatie had dan 'makkelijk'.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |