thanks! Bestel ik die gelijk meequote:Op donderdag 30 juli 2015 18:03 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Dit zit er in de Fruitbox van week 33: pink lady appels, aardbeien, abrikozen, bananen, kiwi’s en perziken
quote:Op donderdag 30 juli 2015 13:32 schreef Deshain het volgende:
[..]
Ach, als je van aardappelen met uien en radijs houdt is het best te doen, voor mij is dat slechts één stap van aardappelen met gekookte bloembollen verwijderd in termen van armoedigheid..
DM jouw e-mailadres maar.quote:Op donderdag 30 juli 2015 18:41 schreef Quispi het volgende:
Heeft iemand soms nog een code voor een gratis box?
quote:We laten graag zien dat een vegetarische variant op de beroemde gehaktsaus uit Bologna net zo smakelijk kan zijn!
dan is HF toch sowieso niks voor jou?quote:Op donderdag 30 juli 2015 19:33 schreef speknek het volgende:
Nou ben ik zo iemand die normaal drie uur in de keuken staat om zijn eigen bolognese ragu te maken,
Nouja spaghetti bolognese is een beetje mijn ding , voor de rest houd ik ook van heel makkelijk, en scheelt HF wel een hoop kopzorgen en gedoe. Ons weekmenu werd ook wel veel hetzelfde, dus ik vind het wel leuk soms wat andere dingen te eten.quote:Op donderdag 30 juli 2015 20:19 schreef computergirl het volgende:
[..]
dan is HF toch sowieso niks voor jou?
Zo kook ik ook graag in het weekend.quote:Op donderdag 30 juli 2015 20:19 schreef computergirl het volgende:
[..]
dan is HF toch sowieso niks voor jou?
Leuk hè, zomervakantie!? Al die projectjes van jou, ik word er helemaal vrolijk van! :quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:06 schreef Unites het volgende:
Ik ga van het weekend zelf eens HF-achtige gerechten maken met bijbehorende receptenkaartjes. Gewoon, omdat ik dat leuk vind.
Het komt wel eens voor dat je zelf een marinade moet maken, maar dan is het meer optioneel om het langer in te laten trekken en zeker niet noodzakelijk. Het kan ook prima in die 3 kwartier.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Dan is het vlees gemarineerd voorverpakt, zoals de gyros, soms kippedijen, soms gehakt.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Altijd binnen drie kwartier en ik ben ook nog nooit een gerecht tegengekomen wat een andere kwalificatie had dan 'makkelijk'.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Ja! Die kwalificaties slaan echt nergens op, want het is áltijd makkelijk. Ik zou wel graag een keer 'moeilijk' zienquote:Op vrijdag 31 juli 2015 18:54 schreef Cat22 het volgende:
Altijd binnen drie kwartier en ik ben ook nog nooit een gerecht tegengekomen wat een andere kwalificatie had dan 'makkelijk'.
Ja. Wij vonden het ook prima te eten.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 19:12 schreef Trusten het volgende:
Hier ook de penne op en tegen m'n verwachting in vonden we het goed te eten, lekker zelfs!
Daar leek het wel een beetje op ja ^^. Ondanks dat er een hele zure lucht vanaf kwam, smaakte het verrassend goed. Had m'n twijfels na de horror verhalen hier over de pasta .quote:Op vrijdag 31 juli 2015 20:21 schreef Yupgup het volgende:
De penne vond ik er echt een uit de categorie "we hebben niks in huis dus ik flikker er wel een wortel en linzen door". Echt heel saai, goedkoop, zonde van de dure box.
Peuter at hier inderdaad ook goed door..... is meestal met simpele el cheapo pasta
Haha Liefquote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:22 schreef minilot het volgende:
[..]
Leuk hè, zomervakantie!? Al die projectjes van jou, ik word er helemaal vrolijk van! :
Nou, het toverde bij mij een lach op mijn gezicht Het had zo van HF kunnen zijn.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 21:36 schreef Unites het volgende:
Alleen ik voel me nu wel vrij levenloos omdat ik dit heb zitten maken
Idd... vakantie...
Niet waar! Deze week zat er een "supersimpel" bij!quote:Op vrijdag 31 juli 2015 19:08 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja! Die kwalificaties slaan echt nergens op, want het is áltijd makkelijk. Ik zou wel graag een keer 'moeilijk' zien
Het is deel van het concept dat het gemakkelijk en snel te bereiden is, natuurlijk, dus in de ochtend al aan de slag zul je, vermoed ik, ook niet tegenkomen.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Idd.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 08:34 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Het is deel van het concept dat het gemakkelijk en snel te bereiden is, natuurlijk, dus in de ochtend al aan de slag zul je, vermoed ik, ook niet tegenkomen.
Veeeeeel te ingewikkeld en belastend voor de gemiddelde HF klantquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 14:08 schreef minilot het volgende:
Nou ja, ik bedoelde ook niet allerlei heftige kookhandelingen 's morgens! Maar gewoon van: 'roer dit ff door elkaar' of 'wrijf dit lapje in met marinade'.
Maar komt dus niet voor. Ok! Wilde ik even weten.
Knoflookpers gekocht, ditdatallesquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 14:36 schreef Vanyel het volgende:
Zelfs geen verse knoflook
Tof dat je dat dan met HF wel gaat doen.
Ziet er goed uit! Vanavond zin in friet dus de salade staat voor morgen op het menu.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 18:19 schreef agter het volgende:
[ afbeelding ]de radijssalade was lekker zomers.
En zelf het vlees toegevoegd.
Knoflook zelf snijden is lekkerder . Ik doe er daarom vaak altijd een 2e teentje bijquote:
Nee, ik moet er niet teveel knoflook in hebben. Krijg ik last van mijn maag.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 18:28 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Knoflook zelf snijden is lekkerder . Ik doe er daarom vaak altijd een 2e teentje bij
bedoel je gewoon een knoflookbol zoals je die in de winkel koopt? Ik dacht dat iedereen dat wel gebruikte door pasta's enzo dan gaat er nu echt een wereld open voor die mensenquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 15:18 schreef minilot het volgende:
Nou, mijn mams heeft bijvoorbeeld ook nog nooit van haar leven een verse knoflookbol vastgehouden hoor. Mijn verbaast dat niet
Maar dan met een stengeltje eraan.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 19:03 schreef MaJo het volgende:
[..]
bedoel je gewoon een knoflookbol zoals je die in de winkel koopt? Ik dacht dat iedereen dat wel gebruikte door pasta's enzo dan gaat er nu echt een wereld open voor die mensen
Als ik verse zeg, bedoel ik wel ook gedroogde. Gewoon standaardteentjes. Die niet?quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 15:18 schreef minilot het volgende:
Nou, mijn mams heeft bijvoorbeeld ook nog nooit van haar leven een verse knoflookbol vastgehouden hoor. Mijn verbaast dat niet
Ik heb zo'n simpel citruspersje gekocht voor HF. Ik had alleen zo'n grote elektrische, maar om dat nu telkens uit de kast te halen voor een half citroentje vond ik ook zo wat.quote:
Nooit vastgehouden is een groot woord en mijn familie (en ik) herkenden ze zeker wel. Maar zelden recepten om ze in te doen. En voor die ene keer volstond het potje knoflookpoeder ook.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 19:14 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Als ik verse zeg, bedoel ik wel ook gedroogde. Gewoon standaardteentjes. Die niet?
Rasp gekocht check (paar dagen geleden nog het velletje van een kootje mee afgezaagd ).quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 19:16 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb zo'n simpel citruspersje gekocht voor HF. Ik had alleen zo'n grote elektrische, maar om dat nu telkens uit de kast te halen voor een half citroentje vond ik ook zo wat.
En ik heb een microplane rasp gekocht, want wat ik had deugde niet echt voor al die citroenen die we fijn moeten raspen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |