Jaaaa, jackfruit.quote:Op woensdag 5 augustus 2015 12:07 schreef Gnittoo het volgende:
mango, banaan en sinds m'n vakantie is oa malesië nangka (jackfruit)
Het is uiteraard anders. Toko's hier hebben het ook wel vers in de koeling.quote:Op woensdag 5 augustus 2015 14:02 schreef Pap89 het volgende:
Hoe smaakt Jackfruit?
Zie het wel eens geblikt op lichte siroop bij de toko, of is dat lang zo lekker niet?
Dan ga ik voor die ik ben meer van het zoete fruit om eerlijk te zijn..quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 18:19 schreef Woestijnvos het volgende:
[..]
Je hebt ze ook met rood vruchtvlees en die is zoeter.
ah... Perziken denk ik nu ineens aanquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 11:04 schreef Cinemaniak het volgende:
Op dit moment is nectarine echt veruit m'n favoriet. Gevolgd door aardbeien en kiwi's
nooit van gehoord, maar google toont mij een vrucht met heel veel pitten. Lastig eten?quote:Op zaterdag 10 december 2016 20:25 schreef Perrin het volgende:
Wow, Cherimoya gekocht bij de AH. Wat een smaak! Als ananas-perzikvla zou ik het omschrijven. Aanrader hoor!
Valt mee, je eet een beetje om de pitten heen. Net als kersen ofzo.quote:Op zaterdag 10 december 2016 20:29 schreef computergirl het volgende:
[..]
nooit van gehoord, maar google toont mij een vrucht met heel veel pitten. Lastig eten?
Yup, die zijn erg lekker. Maar eigenlijk zijn de dingen die hier in NL in de winkel liggen geen cherimoyas maar wat wij in brazilie iig graviolas noemen. Een cherimoya is bij ons in brazilie anders. Maar goed kan ook zijn dat in spaanstalige landen men géén verschil maakt tussen cherimoya en graviola.quote:Op zaterdag 10 december 2016 20:25 schreef Perrin het volgende:
Wow, Cherimoya gekocht bij de AH. Wat een smaak! Als ananas-perzikvla zou ik het omschrijven. Aanrader hoor!
Cherymoya, zijn die pitten niet heel giftig? Ik vond die dingen in zuid Amerika erg lekker.. Maar weet niet of het dezelfde vrucht is. Maar iig die met de giftige pitten is errug lekker.quote:Op zaterdag 10 december 2016 21:17 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Yup, die zijn erg lekker. Maar eigenlijk zijn de dingen die hier in NL in de winkel liggen geen cherimoyas maar wat wij in brazilie iig graviolas noemen. Een cherimoya is bij ons in brazilie anders. Maar goed kan ook zijn dat in spaanstalige landen men géén verschil maakt tussen cherimoya en graviola.
Pitten zijn enigszins giftig ja. Maar dat zijn appelpitjes ookquote:Op zaterdag 10 december 2016 22:10 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Cherymoya, zijn die pitten niet heel giftig? Ik vond die dingen in zuid Amerika erg lekker.. Maar weet niet of het dezelfde vrucht is. Maar iig die met de giftige pitten is errug lekker.
Nja, mijn chileense maatje had het over echt gevaarlijk.. Weet ik veel.quote:Op zaterdag 10 december 2016 22:12 schreef Perrin het volgende:
[..]
Pitten zijn enigszins giftig ja. Maar dat zijn appelpitjes ook
ook gekocht, maar 50%pit vind ik toch beetje te veel van goedequote:Op zaterdag 10 december 2016 20:25 schreef Perrin het volgende:
Wow, Cherimoya gekocht bij de AH. Wat een smaak! Als ananas-perzikvla zou ik het omschrijven. Aanrader hoor!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |