Hier ook Ottolenghi, de voorjaarssalade uit de Plenty More. Had het boek gisteren voor mijn verjaardag gekregenquote:Op maandag 6 juli 2015 21:22 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ottolenghi was populair vandaag!
Net een stukje nog warme rabarber yoghurt cake
Dat recept was niet van ottolenghi
Wel fijn dat je het nu als foto hebt geplaatst i.p.v een linkje.quote:Op maandag 6 juli 2015 19:46 schreef Iwanius het volgende:
Ziet er goed uit.
On topic.
[ afbeelding ]
als avondhap genuttigd en nu acclimatiseren met:
[ afbeelding ]
wat is beide>?quote:Op maandag 6 juli 2015 19:46 schreef Iwanius het volgende:
Ziet er goed uit.
On topic.
[ afbeelding ]
als avondhap genuttigd en nu acclimatiseren met:
[ afbeelding ]
Doe ik ook alleen maar omdat bovenstaande reactie ook een foto bevatte. Het liefst plaats ik linkjes want sommige fokkers hebben een niet al te snelle computer en het laden van afbeeldingen vertraagt altijd alles en dan zijn linkjes toch handiger. Daarbij is het een kleine moeite om even op de link te klikken om te zien wat het is.quote:Op maandag 6 juli 2015 22:10 schreef Amarantha het volgende:
Wel fijn dat je het nu als foto hebt geplaatst i.p.v een linkje.
Niet zo moeilijk toch? Knofllook pasta met wat 'groenvoer' en een stukje varkenshaasquote:
het zag er beide niet uitquote:Op maandag 6 juli 2015 23:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Doe ik ook alleen maar omdat bovenstaande reactie ook een foto bevatte. Het liefst plaats ik linkjes want sommige fokkers hebben een niet al te snelle computer en het laden van afbeeldingen vertraagt altijd alles en dan zijn linkjes toch handiger. Daarbij is het een kleine moeite om even op de link te klikken om te zien wat het is.
[..]
Niet zo moeilijk toch? Knofllook pasta met wat 'groenvoer' en een stukje varkenshaas
On topic.
[ afbeelding ]
Toch na het 'avond'acclimatiseren even nog wat gegeten i.c.m een lekker biertje.(alcohol is mij duidelijk na het hoofd gestegen na die fles eerder op de avond gezien de geschoten 'bewegende' foto. )
Was het wel een beetje vet?quote:Op dinsdag 7 juli 2015 02:06 schreef Geerd het volgende:
Zaterdag pannenkoeken (goede bodem) voor de verjaardag later die avond.
Gister bbq, vanmiddag bij Bram Ladage ff een patatje gehaald.
Net nog even zo een bakje vis in alu folie van Iglo uit de oven als avond snack
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat klinkt vreemd.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 18:07 schreef Amarantha het volgende:
Saté pizza van de NY pizza. Was wel lekker maar niet voor herhaling.
quote:Op dinsdag 7 juli 2015 12:46 schreef -Strawberry- het volgende:
Lunchsalade met volkoren penne, geitenkaas, handje geroosterde walnoten, zoet appeltje en paprika.*slaat op *SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.I like the way you look at me with those beautiful eyes
Nice.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 20:02 schreef emmyemmy het volgende:
Linguine met scampi, cherrytomaatjes, roomboter, rucola, mozzarella, groene en rode pepers, limoen en room.
[ afbeelding ]
wij ook, uit de diepvries want mijn vriend noemt dit 'koken'quote:
Ja, die zijn lekker! Ook maar eens halen.quote:
Altijd lekker werk dag even afpilsen!quote:Op woensdag 8 juli 2015 02:24 schreef Iwanius het volgende:
Je bent niet de enige. Uurtje of wat geleden.
Heeft je moeder een snackbar?quote:Op woensdag 8 juli 2015 19:31 schreef Amarantha het volgende:
Berehap en een br. hamburger speciaal. Ging bij mijn moeder eten
berehapquote:Op woensdag 8 juli 2015 19:31 schreef Amarantha het volgende:
Berehap en een br. hamburger speciaal. Ging bij mijn moeder eten
Blijf ik nog ff chillen, 1 dagje vrij maar dus even van genieten.quote:Op donderdag 9 juli 2015 02:38 schreef Iwanius het volgende:
Net thuis en even heerlijk aan het acclimatiseren alvorens we het bedje induiken.
Tis tenslotte alweer donderdag.
Waarom heb jij thuis zulke glazen flesjes cola?quote:Op donderdag 9 juli 2015 02:38 schreef Iwanius het volgende:
Net thuis en even heerlijk aan het acclimatiseren alvorens we het bedje induiken.
Tis tenslotte alweer donderdag.
Die heb ik niet thuis. Oh wacht Je dacht (ook mijn fout) natuurlijk letterlijk dat ik thuis was. In deze bedoelde ik gewoon mijn eigen stad (Rotterdam)en waar ik nog even ergens zat bij te komen van de dag om daarna echt mijn bedje (naar huis rijden) op te zoeken. Zal het volgende keer anders formuleren. Mij bad. Btw: Ik heb thuis geen flessen cola (groot noch klein) maar altijd treeën met blikjes cola. Hoef ik niets te bewaren en kan ik het lekker weg mieteren i.p.v.terug te moeten sjouwen naar de Super voor dat beetje statiegeld.quote:Op donderdag 9 juli 2015 10:47 schreef PluisigNijntje het volgende:
Waarom heb jij thuis zulke glazen flesjes cola?
Elke dag, zelfs het weekend en dat al jarenlang, 06:00 uur.(meestal word ik al wakker om 05:45 uur) Zelf al stap ik er om 04:00 uur in,dan word ik automatisch tegen zessen weer wakker.quote:Op donderdag 9 juli 2015 11:45 schreef Tem het volgende:
Hoe laat sta je op als je rond 10:00 gaat lunchen?
Je gaat om 4 uur naar bed om vervolgens 6 uur weer wakker te zijn?quote:Op donderdag 9 juli 2015 12:03 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Elke dag, zelfs het weekend en dat al jarenlang, 06:00 uur.(meestal word ik al wakker om 05:45 uur) Zelf al stap ik er om 04:00 uur in,dan word ik automatisch tegen zessen weer wakker.
Zooi sla met Champions?quote:Op donderdag 9 juli 2015 20:41 schreef stavromulabeta het volgende:
Xiang Gu Xiao Bai Cai - Paksoi met shitakes1
[ afbeelding ]
En omdat ik daarna nog kookzin had:
Zha Jiang Mian - Zhajiang-noedels
[ afbeelding ]
1 en een paar champignons omdat de shitakes op waren
Goed bezig jij met je nieuwe kookboekquote:Op donderdag 9 juli 2015 20:41 schreef stavromulabeta het volgende:
Xiang Gu Xiao Bai Cai - Paksoi met shitakes1
[ afbeelding ]
En omdat ik daarna nog kookzin had:
Zha Jiang Mian - Zhajiang-noedels
[ afbeelding ]
1 en een paar champignons omdat de shitakes op waren
Het is gelukkig nog lang niet uitquote:Op donderdag 9 juli 2015 22:16 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Goed bezig jij met je nieuwe kookboek
Nu wokkels paprika en aardbeiensap
jij bent ook zo culinair! Bijna tijd voor eigen topicquote:
en je mag ook in het BB topic postenquote:Op donderdag 9 juli 2015 23:35 schreef Geerd het volgende:
Nu ff 4 sneetjes bruinbrood met 100 gram kalkoen filet voor de eiwitten
Pff kon ik maar 0,00000001% van wat hier voor bij komt.quote:Op donderdag 9 juli 2015 23:36 schreef Ole het volgende:
[..]
jij bent ook zo culinair! Bijna tijd voor eigen topic
Uuh zat even te zoeken welke bedoel je ?quote:
Klinkt goed !quote:Op vrijdag 10 juli 2015 00:01 schreef bloodymary1 het volgende:
Risotto met pecorino en truffel, daarbij Italiaans gekruide stukjes kipfilet en sperzieboontjes met een beetje gorgonzola, en pijnboompitten. Was lekker!
Top, geniet ervan!quote:
Goede champagne is datquote:Op vrijdag 10 juli 2015 12:46 schreef Iwanius het volgende:
Eerder na lange tijd maar weer eens voor de lunch mijn geliefde mixed bowl i.c.m. wat fris genuttigd en nu op de welbekende manier aan het acclimatiseren. Heb het gevoel dat het weer zo een lange dag gaat worden...
Tis tenslotte vrijdag...
Ziet er goed uit!! En lekker veel zout op de frietjes. Ik hou daar vanquote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:19 schreef OMG het volgende:
Lunch;
[ afbeelding ]
Even van de kaart gecopy-paste; Ground Buffalo Patty + Apple Bacon Chutney + Bleu Cheese Crust + Red Onion + Baby Frisee
En een stel bier samples (naast 't biertje op de foto). .
Dat is toch een patat speciaal met een frikandel eronder?quote:
Zo dan waar heb je dat gehad?quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:19 schreef OMG het volgende:
Lunch;
[ afbeelding ]
Even van de kaart gecopy-paste; Ground Buffalo Patty + Apple Bacon Chutney + Bleu Cheese Crust + Red Onion + Baby Frisee
En een stel bier samples (naast 't biertje op de foto). .
Niet goed voor de eiwitten he.quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:38 schreef Geerd het volgende:
[..]
Zo dan waar heb je dat gehad?
Pistolet ham kaas
Als het maar lekker is: Pquote:
Ja, maar dat noem je een super.quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat is toch een patat speciaal met een frikandel eronder?
Nemen we sochtens wel even een broodje ei!quote:
http://www.pintroomcarmel.com/home.aspxquote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:38 schreef Geerd het volgende:
[..]
Zo dan waar heb je dat gehad?
Pistolet ham kaas
In achtergebleven gebieden wel ja. In de ontwikkelde delen van NL noemen we het patat.quote:
Waarom hebben we in Nederland niet zulke tentenquote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:56 schreef OMG het volgende:
[..]
http://www.pintroomcarmel.com/home.aspx
110 W Main Street, Carmel, IN 46032
Is een stukje zwemmen, maar lekkere burgers. .
Te dure hburger tenten? Die hebben ze genoeg toch in de (grote) steden. En wanneer ze verkocht worden vanuit een oude VW Bully of een Citroen HY rechtvaardigt dat en nog hogere prijs.quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:59 schreef Geerd het volgende:
[..]
Waarom hebben we in Nederland niet zulke tenten
Ja in de stad misschien :pquote:Op vrijdag 10 juli 2015 20:08 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Te dure hburger tenten? Die hebben ze genoeg toch in de (grote) steden. En wanneer ze verkocht worden vanuit een oude VW Bully of een Citroen HY rechtvaardigt dat en nog hogere prijs.
Ik ben nog benieuwd naar je recensie van je trip naar Antwerpen en Londen, met name naar je ervaring met Heston Blumenthal in het Mandarin Hotel in Londen. Ik ga volgende maand naar Londen en ik overweeg om daar te gaan eten.quote:Op vrijdag 10 juli 2015 12:46 schreef Iwanius het volgende:
Eerder na lange tijd maar weer eens voor de lunch mijn geliefde mixed bowl i.c.m. wat fris genuttigd en nu op de welbekende manier aan het acclimatiseren. Heb het gevoel dat het weer zo een lange dag gaat worden...
Tis tenslotte vrijdag...
had ik ook al vanmiddag kwark, nu een banaan!quote:Op vrijdag 10 juli 2015 21:16 schreef Questular het volgende:
500gram magere kwark, voor de eiwitten uiteraard
Ik houd niet van kluiven, maar hier zet ik zo mn tanden inquote:
quote:Op vrijdag 10 juli 2015 19:57 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In achtergebleven gebieden wel ja. In de ontwikkelde delen van NL noemen we het patat.
Het was tenslotte de vrijdag op de zaterdag.quote:
Deze middag hier ook BBQ gedaan!quote:
Zooi kersen en een appel ook al op!quote:Op zaterdag 11 juli 2015 19:49 schreef Ole het volgende:
Goed zo. Heb je je fruit voor vandaag ook weer binnen.
Radler hier. Moet nog even Door vanavond
Ziet er niet verkeerd uit opzichquote:
Die pannenkoek ziet er beestachtig uit! Was-ie hartig?quote:Op zaterdag 11 juli 2015 23:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[ afbeelding ]
"De Italiaanse boer": Pannenkoek met tomaat, salami, champignons, paprika, ui, prei, ham, olijven, peterselie en gegratineerd met kaas.
[ afbeelding ]
"Kiwi split": Banana split maar dan met kiwi i.p.v. banaan. Tafelgenootjes hadden griesmeelpudding met bessensap en ijscoupe met vers fruit.
Meerdere keren foto's bekeken maar ik zie niet het zelfde bestek op beide foto's Zal wel aan mij liggen haha.quote:Op zondag 12 juli 2015 13:35 schreef Iwanius het volgende:
Vanmorgen maar weer eens mijn eigen lunch geprepareerd.Het eind resultaat werd dit en dit ( en ja bij mijn soepkom zie je inderdaad hetzelfde bestek als dat men bij restaurant Old Dutch gebruikt alleen dat van mij is.....)
Het lijkt totaal niet op het bestek van het Old Dutch restaurant.. Ik zie ook totaal geen vergelijking eigenlijk. Maar het zal wel hoor Ik vond het alleen wat vreemd omdat het helemaal niet op elkaar lijkt.quote:Op zondag 12 juli 2015 13:41 schreef Iwanius het volgende:
Klopt omdat je in de collectie ook verschillen in kwaliteit hebt en wat zich dan vaak vertaalt in de prijs. Bij Old Dutch hebben ze de 'goedkope'occassion versie van het bestek. Ik niet en verglijk maar met Old Dutch bestek en die van mij
Serieus? Oh dit verbaasd mij serieus haha.quote:Op zondag 12 juli 2015 13:55 schreef Iwanius het volgende:
Nou..Isabeau was een tijdje terug toen ik niets zei en een soortgelijk foto plaatste met dit huisbestek de eerste die het opmerkte zonder dat ik er iets van zei. Was ik ook verbaast over. Dus er zijn terdege lieden hier die dit schijnbaar opmerken. Ik dacht: Ben ik ze eens voor.
Ik heb nooit van pannenkoeken gehouden. We kregen op school of thuis altijd gewone of met rozijnen en stroop. Nooit vond ik het lekker. Sloeg zelfs partijtjes over als ik wist dat ik pannenkoeken kreegquote:Op zondag 12 juli 2015 13:29 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Die pannenkoek ziet er beestachtig uit! Was-ie hartig?
Ik ben niet zo geïntegreerd dat ik ooit in een pannenkoekenrestaurant ben geweest . De combi hartig-zoet heb ik nooit gehad. Wij eten oorspronkelijk pannenkoeken met zoet, nooit hartig. Dus kaas-spek op een zoete pannenkoek lijkt me niks. Overigens maken wij ook geen echte pannenkoeken, maar flensjes. De eerste keer dat ik een dikke Hollandse pannenkoek at... !
Die roze ommegotquote:Op zondag 12 juli 2015 17:42 schreef Iwanius het volgende:
He he,eindelijk binnen (omdat ik 'm al 3 weken niet kon krijgen bij die AH) en eens kijken of die reclame een beetje het ijsje eer aandoen. Uiteraard straks na het warme avondeten.
Tis tenslotte zondagnamiddag.
De Subway zit er precies naast !quote:Op zondag 12 juli 2015 20:36 schreef Biekuh het volgende:
[..]
is dat bij die tafeltjes 'onder de kap'?
ah, cool, ik weet waar die zit. het was dus goed? hoe duur is het?quote:
6 euro als je de duurste keuze neemt, maar neem altijd extra vlees en bamiquote:Op zondag 12 juli 2015 21:02 schreef Biekuh het volgende:
[..]
ah, cool, ik weet waar die zit. het was dus goed? hoe duur is het?
6 euro voor een flinke bord eten vind ik wel schappelijk, je bent op veel plekken evenveel kwijt aan een broodje. mss toch eens checken wanneer ik in db ben.quote:
Bami? Ik zie toch nasi op je bord?quote:Op zondag 12 juli 2015 21:07 schreef Geerd het volgende:
[..]
6 euro als je de duurste keuze neemt, maar neem altijd extra vlees en bami
Uhmzz ja extra bami of nasi :pquote:Op zondag 12 juli 2015 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bami? Ik zie toch nasi op je bord?
Nou,eerlijk is eerlijk: Die is inderdaad erg lekker en niks teveel gezegd in dat reclame-filmpje.quote:
zie geen foto'squote:Op maandag 13 juli 2015 00:37 schreef Geerd het volgende:
Ziet er goed uit man! Vanmiddag vrij dus lekker aan de pilsjes en filmpje kijken.
van jou altijdquote:
Mwja ik vind de pics van Iwan mooier !!quote:
wie is iwan danquote:Op maandag 13 juli 2015 05:00 schreef Geerd het volgende:
[..]
Mwja ik vind de pics van Iwan mooier !!
doet me aan iemand denkenquote:
Ik vind die van jou leuker omdat het foto´s zijn van dingen die andere mensen ook zouden eten i.p.v. alleen maar foto´s van restaurant eten.quote:Op maandag 13 juli 2015 05:00 schreef Geerd het volgende:
[..]
Mwja ik vind de pics van Iwan mooier !!
Zo te zien komen die panini's uit de oven en waren ze al gemarmerd Als ik t fout heb moet je het zeggen he Geerd!quote:Op maandag 13 juli 2015 14:42 schreef kipje123 het volgende:
Mooie grillstreepjes op die panini hoor.
OT: twee boterhammen met vega-boterhamworst. En een bakje cherrytomaatjes voor de vitamientjes
Waarom eet je dan geen gewone saucijzenbroodjes?quote:Op maandag 13 juli 2015 12:07 schreef FutureFairytale het volgende:
2 valess saucijzenbroodjes.
Smaken naar gewone saucijzenbroodjes
Heb ik nog wel een paar filmpjes voor jequote:Op maandag 13 juli 2015 18:59 schreef Zo-is-dat het volgende:
Green scallop taco's, een salsa van geroosterde knoflook en jalepenos, koriander, kervel, olie, komkommer en avocado op zelf gemaakte tortilla's met gekarameliseerde Sint Jacobs schelpen
Ik kreeg deze lunch.quote:Op maandag 13 juli 2015 18:36 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Waarom eet je dan geen gewone saucijzenbroodjes?
Filmpjes?quote:Op maandag 13 juli 2015 19:25 schreef Geerd het volgende:
[..]
Heb ik nog wel een paar filmpjes voor je
Dat klinkt niet als eten van San Sanquote:Op dinsdag 14 juli 2015 20:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Spareribs met knoflooksaus, haricots verts/snijbonen/courgette en patatjes.
Bodem voor een quiche voorbakken? Dat heb ik nog nooit gedaan. Is dat veel lekkerder?quote:Op dinsdag 14 juli 2015 22:20 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Vandaag een lamsburger. Morgen quiche lorraine, bodem wordt nu voorgebakken
[ afbeelding ]
We konden die helaas niet vinden. Zagen niet echt tentjes rond de Markthal. Moeder werd chagrijnig want ze heeft een slecht been (gescheurd 5 weken geleden) en we hadden al de hele dag gelopen. Dus toen 'gauw' maar naar Stadhuisplein gegaan. Eten doodgewoon maar gelukkig wel sfeervol.quote:
Daar doe ik 2/3 weken boodschappen vanquote:Op woensdag 15 juli 2015 02:19 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Afkomstig van deze recensie.
Ik vind van wel. Natte vulling + niet voorbakken = kleffe bodem. Althans bij mij. Ik volg wat dat betreft overigens gewoon de werkwijze van Julia Child.quote:Op dinsdag 14 juli 2015 22:55 schreef Myraela het volgende:
[..]
Bodem voor een quiche voorbakken? Dat heb ik nog nooit gedaan. Is dat veel lekkerder?
quote:Op woensdag 15 juli 2015 02:36 schreef Geerd het volgende:
Daar doe ik 2/3 weken boodschappen van
Ben wel heel benieuwd hoe dat smaakt!
Je ziet 1 moment opname en dan spreek je over "altijd"? En ja,bewust deze gebruikt omdat ik genoeg stills heb en dit een doodnormale momentopname is als een gerecht al is aangeraakt. Of zien jouw gerechten als jij ervan eet er nog steeds zo 'strak' uit als toen het net bereidt was.quote:Op woensdag 15 juli 2015 22:17 schreef Anne het volgende:
Wel mooi om te zien dat jij altijd al het eten zo onsmakelijk mogelijk op de foto krijgt .
Voortaan moet ik gewoon even dit topic checken, wanneer ik weer snack-zin heb. Dat is dan zo weg.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |