abonnement Unibet Coolblue
pi_154162836
LB wat sneu! Idd melkproducten of limonade/roosvicee ofzo iets zoeter dan normaal naken maskeert de smaak.
pi_154162968
Wij kochten vorig jaar met sofie die de vieze ab moest een speciale fles vla die alleen voor haar was. Daar deden we dan de antibiotica in. Ik het begin in nog een behoorlijke dosis vla, werd steeds minder. Pittig een kind dat medicatie weigert. Sofie heeft nu medicatie voor een allergische reactie en weigert t m ook. We verstoppen t kwart tabletje nu in een snoepje.
*poef* nu is het weg
pi_154162984
Bij Luuk was kapper ook een mega drama, we zijn pas bij de kapper geweest die bij t kdv kwam. Dat ging prima. Hij zat in een trip trap stoel, cape mocht om en hij bleef zitten. Dit gaan we vaker doen zo.
*poef* nu is het weg
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL woensdag 8 juli 2015 @ 08:24:49 #179
147316 crew  DJMO
#trut
pi_154163015
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2015 20:55 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Gewone stoel hebben we een paar keer hiervoor al geprobeerd, geen succes.
Nu gaat de kapster gewoon snel snel snel zodat het binnen 10 min klaar is.

Tis gewoon stom dat hij nog steeds dun pluishaar heeft, je kunt er niks mee.. Laten groeien al helemaal niet.
*inbreekt* Dit had ik bij Jan en Geert ook. Van dat dunne haar wat alle kanten oppiekt (oke, bij Geert waren het prachtige krullen, maar die begonnen te klitten tot en en met en dat kreeg ik er niet meer uit, de kapper ook niet). Hoewel het zonde lijkt, een rondje tondeuse deed wonderen. Ze hebben nu allebei een stevig kort koppie met lekker stevig haar.
*uitbreekt*
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_154163073
Vrijdag gaat Riley ook weer naar de kapster. Zij heeft ook van dat pluizige babyhaar en het klit nu helemaal. De twee keer dat we al geweest zijn, vond ze het niet erg

LB, wat sneu voor je meisje :*

Caroro, wat lief dat je meisje zoveel liedjes leert van haar grote broer O+
  woensdag 8 juli 2015 @ 08:44:51 #181
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_154163169
Hier gaat Draak al vanaf d'r eerste verjaardag naar de kapper. Ze heeft nu lang, dik, sluik haar, bijna tot op d'r billen en de vorige week bij de kapper zijn ze een half uur bezig geweest om het uit te dunnen en bij te punten. Draak geeft er verder niks om om bij de kapper te zitten. Geen speeltjes, geen tablet, niks nodig. Naast haar zat een meisje die alles bij elkaar gilde zodra ze in de stoel zat maar ze heeft haar echt aangekeken van: WTF, ze vermoorden je niet hoor :').
pi_154163177
Kapper was bij mijn oudste ook een drama. Hij was bang voor de schaar. Misschien wel van het geluid? Of omdat ze dan harder aan je haren trekken. Hij heeft ook een gevoelige hoofdhuid.
Maar de tondeuse van mijn vader leek hem geweldig. Dus tot 4 hebben we hem onder de tondeuse door gehaald (langste stand nog 25mm). Hij heeft erg dik haar, dus kort was het prima, zeker in de zomer. Toen hij ouder werd kon hij het wel beter hebben.

Medicijnen zijn ook lastig soms. Chris pakte ze meestal na 2/3 keer met een spuitje wel zelf. Maar Daan is daar een stuk eigenwijzer in. Die hoest liever tot spugens toe dan dat hij hoestdrank neemt.
LB,ik hoop dat ze snel gaat meewerken.. In ieder geval beterschap!

Caroro, leuk wat ze dan van de grote broers leren. Ze zal ook weleens wat verkeerde woordjes overnemen? Net als Daan van Chris?
pi_154163248
Haha Deepfreeze dat valt gelukkig reuze mee! Ze roept alleen tegen iedereen dat hij of zij een dikke kont heeft, das leuk in de rij bij de supermarkt, "mama die mevrouw heeft ook dikke kont, jij ook hè mam :') , en bedankt weer. Nu heb ik ook wel een stevige bilpartij, maar om daar nou elke dag meerdere keren op gewezen
te moeten worden _O-
pi_154163394
Heerst er iets qua virusjes? Billie is nu voor dag 3 ziek. Hij slaapt alweer, gisteren ook heel veel geslapen. Ik twijfel of ik even de HA moet bellen. M'n vader is intussen ook ziek (die heeft maandag op Billie gepast toen Billie ziek werd). Vandaar heb ik het idee dat er 'iets' heerst. Hij is wel ontzettend zielig. Boterhammetje blijft vooralsnog gelukkig wel binnen, gisteren kotste ie nog net niet over tafel heen bij de boterham.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
  woensdag 8 juli 2015 @ 09:21:20 #185
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_154163528
Slapen is goed toch? Ziek zijn is gewoon erg vermoeiend. En zolang ze eten.en drinken en geen hoge koort hebben is er volgens mij niet veel aan de hand.

Maar als je teijfels hebt...gewoon ff bellen. Daar zijn ze voor
pi_154163954
Gossie LB, je elfje heeft er flink last van. Er zijn al veel tips gegeven, beterschap dus maar :*

Kuukse, slapen is niet erg. Pas als ze slap zijn, geen interesse tonen in de omgeving, er moeilijk contact te maken, hij niet wil drinken, dagenlang hoge koorts en je kent het allemaal wel, dan sowieso even bellen. Zegt je instinct dat je moet bellen: ook gewoon even doen!

Eva vindt de kapper ook heel eng. Maar ze moet wel weer, coupe pluis :D

Gisteren moest ze naar het CB. 89,3 cm en 11,6 kilo. In de lengte iets omhoog geschoten en gewicht op hetzelfde lijntje.
Ze deed de opdrachtjes echt keurig :o ik was bang dat ze te verlegen zou zijn maar nee hoor, ze deed het voorbeeldig.
De arts was helemaal tevreden en ik dus ook :D
E.
pi_154164294
Féline hoest zich een ongeluk. Heeft gister en eergister de hele dag koorts gehad en de bank onder gekotst voor ze naar bed ging.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_154164424
Mooie stats Sparkling! Fijn dat ze niet verlegen was, daar ben ik ook altijd wat 'bang' voor. I. moet soms even wennen aan een omgeving en vind vreemde mensen vaak spannend, maar gek genoeg is hij altijd heel erg zichzelf op het CB :D.

Beterschap voor jullie meisjes Tally en LB. En Kuuks voor Billie :*.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_154177211
Tally en Kuukske; beterschap met jullie kindjes! :*

LadyBlack, hoe gaat het nu? Wil ze de medicatie inmiddels nemen?

Billy is weer helemaal de oude heb ik het idee, hij eet weer meer en is weer volop actief. Morgen een extra dag naar de opvang, ik heb de griep te pakken. (In juli nota bene :( )

Billy vreet z'n medicatie en andere pilletjes als snoepjes :') Spuitje met inhoud wordt ook altijd gulzig opgeslobberd.
Maar uit eigen ervaring weet ik dat melkproducten de ranzige smaak weghaalt, is hierboven ook al ''bevestigd''. Het proberen waard.
pi_154177377
Zieke kindjes ;( ... Veel beterschap! :*

Hmm ik moet over een paar maanden naar het 3-jaar-consult bij CB. Krijgt ze de ogentest. We hebben straks thuis de plaatjes doorgenomen en Djenna weet alles dondersgoed te benoemen. Maar ik ben er bang voor in oktober .... :') .. Bij vreemden is ze niet zo spraakzaam :')
  woensdag 8 juli 2015 @ 18:42:12 #191
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_154177471
Beterschap voor wie t nodig heeft

Ik heb vandaag onze kitten opgehaald, kinderen wisten van niks. Was dus een erg leuke verrassing . Hij heet Joep. Maar Cristel zegt soms dat ie Loek heet 😛
pi_154177761
Momenteel een beetje een lastige situatie met Djenna versus broertje. Waar ze eerst nog lief samen speelden en Djenna heel zorgzaam was, is dat nu 180 graden anders. Continu omduwen (soms echt gevaarlijk zoals op de stoep), spullen afpakken ... Echt sneu. Ik moet haar gewoon mee naar de gang nemen als ik naar het toilet moet omdat ze anders weer haar broertje te pakken heeft.

Dan zit ze ergens mee te spelen .. en dan ziet ze uit haar ooghoek broertje iets pakken uit de shitload aan speelgoed die ze hebben. Dan negeert ze hetgeen waar ze zelf mee aan het spelen was, stuift naar haar broertje en pakt het dan heel lomp af. Broertje huilen -O-

Terwijl als broertje ligt te slapen en zij de volle aandacht heeft, ze ontzettend lief en gezellig is. Misschien toch iets van jaloezie ofzo. Weet ook even niet hoe ik het het beste op kan losesn -O- .. Maar leuk is anders.
pi_154177845
Hier ook zo'n tijd gehad (en bij tijd en wijle nog steeds :X)
We hebben een aantal speelgoedjes doe alleen voor Luuk zijn en een aantal welke alleen voor sofie zijn. En tegenwoordig leg ik speelgoed waar ruzie om gemaakt wordt weg. Als er niet gewoon gespeeld kan worden met de bus, pop, auto of stiften (dat ligt nu op de kast) dan maar even niet.
*poef* nu is het weg
pi_154179698
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2015 18:37 schreef Twinkle20 het volgende:
Zieke kindjes ;( ... Veel beterschap! :*

Hmm ik moet over een paar maanden naar het 3-jaar-consult bij CB. Krijgt ze de ogentest. We hebben straks thuis de plaatjes doorgenomen en Djenna weet alles dondersgoed te benoemen. Maar ik ben er bang voor in oktober .... :') .. Bij vreemden is ze niet zo spraakzaam :')
Billie ook niet. Toch ging het wel aardig.. hij kreeg de tijd om even te acclimatiseren.
Toen ging ze dreigen dat hij een keer terug moest komen, en aangezien ik dat niet zag zitten omdat hij al dingen ver van tevoren kan zien op de snelweg of waar dan ook, heb ik hem een beetje extra aangespoord.

Nu het daar over gaat. Ik wil eigenlijk terug naar ons oude CB (we zijn door die overname die bij de CB's is uitgevoerd overgeplaatst naar een andere). Weet iemand of dat kan? Of heeft iemand er ervaring mee?

Twinkle, lastig is dat! Dat is iets waar ik ook wel tegenop zie straks -O-. Als je t.z.t. de gouden tips gevonden hebt... ;)
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
  woensdag 8 juli 2015 @ 20:13:47 #195
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_154180095
quote:
14s.gif Op woensdag 8 juli 2015 20:01 schreef Kuukske het volgende:

[..]

Billie ook niet. Toch ging het wel aardig.. hij kreeg de tijd om even te acclimatiseren.
Toen ging ze dreigen dat hij een keer terug moest komen, en aangezien ik dat niet zag zitten omdat hij al dingen ver van tevoren kan zien op de snelweg of waar dan ook, heb ik hem een beetje extra aangespoord.

Nu het daar over gaat. Ik wil eigenlijk terug naar ons oude CB (we zijn door die overname die bij de CB's is uitgevoerd overgeplaatst naar een andere). Weet iemand of dat kan? Of heeft iemand er ervaring mee?

Twinkle, lastig is dat! Dat is iets waar ik ook wel tegenop zie straks -O-. Als je t.z.t. de gouden tips gevonden hebt... ;)
Ja, dat moet in principe kunnen. Dan moet je contact opnemen met het overkoepelend orgaan (bij ons was dat het CJG) en dan zou je je verhaal kunnen doen. Ik ben er ook mee bezig geweest ivm nogal horkerig CB, maar heb besloten het niet meer te doen en alleen nog maar te gaan voor de vaccinaties na de 6mnd afspraak.
Anders even je huisarts bellen, die kent misschien de juiste weg om dit probleem te tackelen.
pi_154180248
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juli 2015 20:13 schreef NotTheSame het volgende:

[..]

Ja, dat moet in principe kunnen. Dan moet je contact opnemen met het overkoepelend orgaan (bij ons was dat het CJG) en dan zou je je verhaal kunnen doen. Ik ben er ook mee bezig geweest ivm nogal horkerig CB, maar heb besloten het niet meer te doen en alleen nog maar te gaan voor de vaccinaties na de 6mnd afspraak.
Anders even je huisarts bellen, die kent misschien de juiste weg om dit probleem te tackelen.
Ah! Dank je. Ga ik doen. Ik mis de lieve mensen (ja echt, vergeleken met die van nu waren zij lief!). We zijn overgeplaatst naar het bureau waar ik ooit eens bij het inloopspreekuur ben geweest en ben weggestuurd met een ontstoken naveltje toen Billie net geboren was "Ohh dat hoort zo hoor.. niks aan de hand". :X Die vrouw begon deze keer bij Billie heel gemeen te doen op een gegeven moment. Mijn innerlijke leeuwin werd woest. :'). Ik moet daar weg, zeker als ik daar met Smurf straks om de haverklap weer heen moet. Mag. Moet.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
  woensdag 8 juli 2015 @ 21:55:09 #197
159615 PureEvil
Everybody Lies.
pi_154183119
Is toch niet verplicht?
pi_154183164
Caroro, fijne momenten zijn dat :X

Spark, mooie stats. En super dat ze alles deed O+

:* voor alle zieke peuters

Twinkle, lastige fase. :*

Kuukse, ik hoop dat je weer naar het oude cb kan :*
  woensdag 8 juli 2015 @ 23:33:12 #199
171422 LadyBlack
paint it black
pi_154186763
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2015 18:30 schreef Poesopstokje het volgende:
LadyBlack, hoe gaat het nu? Wil ze de medicatie inmiddels nemen?

Nou de antibiotica laten we even voor wat ie is.... ik vind het een beetje link om dat steeds te proberen en dat ze dan maar de helft binnenkrijgt ofzo (plus elke keer over de zeik). De antihistamine drinkt ze met wat limonade zo op, dus die krijgt ze wel.

En godzijdank heeft ze vannacht heel goed geslapen, en is ze vanmiddag na een pcm en een slaapje van 3,5 uur weer een beetje de oude! Rondrennen, praatjes voor 10, en minder rode huid tussen de pokken. Je merkt wel dat alles haar nog zeer doet, dus hopelijk vallen alle korstjes er snel af.
pi_154191363
Twinkle helaas ken ik je probleem Jan is nu ook zo tegen Teun. Ene moment prima andere moment Teun volledig dwars zitten om alles, alles af pakken, hardhandig ook!

Hier is de regel vragen of iemand wil ruilen zo nee pech moet je wachten tot de ander klaar is, afpakken wordt terug gegeven en als het te gortig wordt is het van mij
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')