Inclusief friet en heel klein beetje coleslaw en volledig Wagyu ipv gemixt met de goedkopere black angus.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 20:21 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Bij Pickes & Wine betaal je ook 18,50 voor de Wagyuburger met truffel.
hamburgquote:Op dinsdag 7 juli 2015 21:32 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik denk bij Ter Marsch altijd "waarom zit ik niet bij Hamburg?"...
Ja ik was eens gaan zoeken in de verschillende burgertenten in Amsterdam en kwam er een tegen met een burger van alleen Waygu en dat zat rond de 13 euro.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 20:02 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Bij Fjord in Rotterdam serveren ze voor 11 euro zelfs een Wagyu burger, dus het mag wel een heel bijzonder stuk vlees zijn. Overigens is die van Fjord niet bepaald lekker en heb ik mijn twijfels of het wel echt Wagyu is, dat terzijde.
Oh, die vind ik dan weer echt heeelemaal niks. Gewoon echt niks.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 21:32 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik denk bij Ter Marsch altijd "waarom zit ik niet bij Hamburg?"...
Meningen verschillenquote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, die vind ik dan weer echt heeelemaal niks. Gewoon echt niks.
Daar dacht ik echt, dat kan ik zelfs beter, terwijl ik niks van hamburgers klaarmaken weet.
En hun friet was niks en de coleslow vies. Nee, Hamburg was echt helemaal niks.
Ben er ook een fan van. Burger druipt in het vet maar dat mag ook wel van me, hou niet zo van een droge burger dat je weg moet spoelen met een drankje en vooral vet=smaak. Ellis vond ik bijvoorbeeld erg droog, maar daar zat dan weer zoveel ketchup op om het te compenseren, wel jammer dat je dan alleen maar ketchup proeft.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:24 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Meningen verschillen
Ik vind het altijd prima eten, maar bovenal echt een chille tent om te zitten. Kan er echt naar uitkijken om er weer eens langs te gaan!
De meeste andere hamburgerjoints zijn iets meer geschikt voor een "simpel hapje eten" dit is meer "snel een hamburger wegduwen, en doorrrrrrrrrr" maar toch zit en eet ik er altijd met heel veel plezier. En smaak.
Je vergeet dat men vooral de black angus en wat voor wagyu doorgaat in Nederland tegenwoordig erg loopt te hypen i.c.m met die marketingslogans van duurzaam en slowfood bs! Het wordt vooral belachelijk 'duur' verkocht aan de consument. Niet omdat het zo duur is,maar omdat men het duur wil verkopen gezien de 'exclusiviteit' waar men zich op beroept.quote:Op dinsdag 7 juli 2015 20:14 schreef RobinOok het volgende:
Hallo, 200 gram black angus en wagyu en vergeet die truffel niet he?
Je hoeft niet de duurste hamburer te kiezen hoor. Pffffff.
Niks mis met Ter Marsch & Co. Als het er niet altijd stampensvol zat ging ik er vaker eten.
En wat ze dan aan vlees gebruiken kunnen ook nog eens mindere cuts zijn, terwijl je van een 'minder' ras met betere stukken minstens net zoveel smaak kan krijgen dan..quote:Op woensdag 8 juli 2015 01:51 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Je vergeet dat men vooral de black angus en wat voor wagyu doorgaat in Nederland tegenwoordig erg loopt te hypen i.c.m met die marketingslogans van duurzaam en slowfood bs! Het wordt vooral belachelijk 'duur' verkocht aan de consument. Niet omdat het zo duur is,maar omdat men het duur wil verkopen gezien de 'exclusiviteit' waar men zich op beroept.
We weten sinds Adam Smith dat het zo niet werkt he? Aanbod schept geen vraag, het is precies andersom. Ik snap ook niet dat je de duurste uitkiest, want je weet van tevoren dat je het te duur en niet bijzonder genoeg gaat vinden.quote:Op woensdag 8 juli 2015 01:51 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Je vergeet dat men vooral de black angus en wat voor wagyu doorgaat in Nederland tegenwoordig erg loopt te hypen i.c.m met die marketingslogans van duurzaam en slowfood bs! Het wordt vooral belachelijk 'duur' verkocht aan de consument. Niet omdat het zo duur is,maar omdat men het duur wil verkopen gezien de 'exclusiviteit' waar men zich op beroept.
Het is pas duur als de kwaliteit er niet naar is. Ik betaal gerust 50 euro voor een hamburger als ik zeker weet dat dit de lekkerste burger ooit is. En dan vind ik 50 euro misschien niet eens zo duur. Daarentegen kan een hamburger van 5 euro te duur zijn als het ronduit smerig is.quote:Op woensdag 8 juli 2015 08:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
We weten sinds Adam Smith dat het zo niet werkt he? Aanbod schept geen vraag, het is precies andersom. Ik snap ook niet dat je de duurste uitkiest, want je weet van tevoren dat je het te duur en niet bijzonder genoeg gaat vinden.
En dat je genoeg tafelkeuze had op een dinsdagMIDDAG, dat geloof ik wel ja. Maar daar heb ik als fulltime loonslaaf helemaal niks aan. Trouwens, al zou ik wel in de gelegenheid zijn om daar 's middags te gaan lunchen, dan deed ik het nog niet.
Coleslaw. Sorryquote:Op dinsdag 7 juli 2015 22:33 schreef RobinOok het volgende:
Ze waren toen nog niet zo lang open, misschien zijn ze nu beter.
Het was echt slecht toen. Vooral die coleslow.
Maar verder wel een leuke zaak inderdaad.
Al vond ik toko 94 die er zat leuker.
Ik zat ook al te zoekenquote:Op donderdag 9 juli 2015 09:02 schreef MutedFaith het volgende:
Had je t loempiaatje uit t voorgerecht al op, of kijk ik er gewoon langs?
http://www.olddutch.net/menukaart/hoofdgerechtenquote:Op donderdag 9 juli 2015 07:45 schreef MissLuna het volgende:
Ben wel benieuwd wat het heeft gekost, eigenlijk. De gerechten dan, de drank boeit me niet zoveel.
Dat is me wat te duur voor wat ik zie...quote:Op donderdag 9 juli 2015 23:10 schreef hmmmz het volgende:
[..]
http://www.olddutch.net/menukaart/hoofdgerechten
Veels te over de top prijzen. Zeker denkend aan de foto's van Iwanius.quote:Op donderdag 9 juli 2015 23:10 schreef hmmmz het volgende:
[..]
http://www.olddutch.net/menukaart/hoofdgerechten
Moet je bij Gordon Ramsay gaan eten.quote:Op donderdag 9 juli 2015 23:21 schreef FutureFairytale het volgende:
Veels te over de top prijzen. Zeker denkend aan de foto's van Iwanius.
Ik verwacht minstens een goud bord.
Ik was uitgenodigd voor hun pre-jazz party vrijdag maar ben niet geweest (geen zin) en het schijnt heel wat voor te stellen volgens de hype. (Wat vaak in de praktijk dus niet zo is en waar een gemaakte sfeertje van exclusiviteit om niks wordt gecreeerd omdat dat naar buiten toe voor buitenstaanders interessant lijkt.)quote:Op donderdag 9 juli 2015 22:47 schreef MissLuna het volgende:
Over 'hipster' plekken gesproken, ik ga zaterdag borrelen bij The Suicide Club in Rotterdam. Heb best hoge ( ) verwachtingen - zeker gezien de chef-, maar ga er buiten wat hapjes om dus niet eten.
Iemand al ervaring mee of heb ik dat gemist?
Ik ben ook een keer bij Calla's geweest. Helaas was dat een grote teleurstelling. De smaken van de chefkok kwamen totaal niet overeen met de onze waardoor we eigenlijk totaal geen wow sensatie hadden. Met de wijnkeuzes konden we het wel heel goed vinden.quote:Op woensdag 8 juli 2015 01:51 schreef Iwanius het volgende:
[..]
On topic:
Waar?
Restaurant Calla's
Laan van Roos en Doorn 51
2514BC Den Haag
Wat dronk/at je?
Impressie / Op of aanmerkingen
Daar dit restaurant 1 Michellinster heeft en deze al een tijdje op mijn lijstje stond van restaurants die ik ooit moest bezoeken,besloot ik dus nu dat het tijd was eens richting de residentiestad te trekken en eens daar mijn heil te zoeken op culinair gebied en.........ik werd niet teleurgesteld!
Oh...dus dit restaurant is zijn michellinster waard?
en meer dan dat. Alles was zoals dat heet goed bereidt, goede garing,op smaak en vooral subtiel en daar houd ik toevallig erg van als het dit soort horeca-zaken betreft.
Was er een gerecht waar dat erg tot uiting kwam die smaak subtiliteit?
en wel gek genoeg bij de zomer salade met kreeft en lamstong en...het dessert en de compositie van rode zomer vruchten. Vandaar dat ik geheel tegen mijn principe in 2x het dessert heb uitgevraagd,gewoon omdat ik het zo verfijnd en lekker vond.
Mooi!,zie jij restaurant Calla's een tweede ster krijgen?
Als men op deze voet doorgaat,zeker en is het alleen maar een kwestie van tijd.
Cijfer
9- / 10
Het viel ook een beetje tegen. Zit nu mobiel, zal er later nog wat inhoudelijker op ingaan.quote:Op zondag 12 juli 2015 14:06 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik was uitgenodigd voor hun pre-jazz party vrijdag maar ben niet geweest (geen zin) en het schijnt heel wat voor te stellen volgens de hype. (Wat vaak in de praktijk dus niet zo is en waar een gemaakte sfeertje van exclusiviteit om niks wordt gecreeerd omdat dat naar buiten toe voor buitenstaanders interessant lijkt.)
Culinair podium.quote:Op maandag 13 juli 2015 19:32 schreef agter het volgende:
Hallo mensen, ik wil komen weekend met mijn man eens goed uiteten. Beetje chique graag. Utrecht Centrum.
Iemand een idee?
Karel V Uitstekende servicequote:Op maandag 13 juli 2015 19:34 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Culinair podium.
http://www.podiumonderdedom.nl/
of Mas:
http://www.masrestaurant.nl/
en Karel V natuurlijk:
http://www.karelv.nl/nl/restaurants-en-bar/restaurant/
Simple schijnt ook erg leuk te zijn.quote:Op maandag 13 juli 2015 19:32 schreef agter het volgende:
Hallo mensen, ik wil komen weekend met mijn man eens goed uiteten. Beetje chique graag. Utrecht Centrum.
Iemand een idee?
Moet het in Utrecht zijn.. Daar heb ik in de 10 jaar dat ik woonde niet zoveel gevonden wat niet te gek duur was en toch chic. Zan ziro en Jours waren aardige restaurants. De Garde in de zakkendrager steeg was ook wel goed.quote:Op maandag 13 juli 2015 19:32 schreef agter het volgende:
Hallo mensen, ik wil komen weekend met mijn man eens goed uiteten. Beetje chique graag. Utrecht Centrum.
Iemand een idee?
Ik kan Vaartsche Rijn ook wel aanraden: http://www.iens.nl/restau(...)urant-vaartsche-rijnquote:Op maandag 13 juli 2015 19:32 schreef agter het volgende:
Hallo mensen, ik wil komen weekend met mijn man eens goed uiteten. Beetje chique graag. Utrecht Centrum.
Iemand een idee?
Beste mensen, dit topic is bedoeld voor verslagen van restaurants waar je al gegeten hebt, niet voor restauranttips. Daar dus graag even mee ophouden hier.quote:Op maandag 13 juli 2015 19:32 schreef agter het volgende:
Hallo mensen, ik wil komen weekend met mijn man eens goed uiteten. Beetje chique graag. Utrecht Centrum.
Iemand een idee?
Dat vind ik een leuk idee! Al heb ik er zelf niet zoveel aanquote:Op dinsdag 14 juli 2015 12:51 schreef minilot het volgende:
[..]
Beste mensen, dit topic is bedoeld voor verslagen van restaurants waar je al gegeten hebt, niet voor restauranttips. Daar dus graag even mee ophouden hier.
Agter, maak er gerust even een eigen topic voor aan. Dat houdt dit topic een beetje opgeruimd.
(Wellicht is het een idee om eens een centraal 'ik zoek een restaurant'-topic op te zetten! Wordt vervolgd.. )
Hier kan ik het mee eens zijn!quote:Op dinsdag 14 juli 2015 10:51 schreef arie_bc het volgende:
[..]
Ik kan Vaartsche Rijn ook wel aanraden: http://www.iens.nl/restau(...)urant-vaartsche-rijn
Nu drie keer gegeten en bevalt erg goed.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |