abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 17 juli 2015 @ 09:43:59 #251
300082 roos85
JUICHEN!
pi_154408438
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 07:28 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

O+

Maar ja dat is het dus een beetje. Je kunt altijd wel mensen vinden, maar ik wil dan natuurlijk weer graag met MIJN mensen. En die willen niet. Met niet-mijn-lieffies zo'n avond delen is toch anders dan met mijn-lieffies.. :@

Zeer herkenbaar DP ;)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_154409180
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 05:40 schreef DancingPhoebe het volgende:

Jammer van de omschrijvingen! Geen mailadres achtergelaten zeker? Wanneer je reserveert krijg je volgens mij na afloop een mailtje wat je nou allemaal hebt gegeten en gedronken.
Oke, wist ik niet want ik ging als vanouds er gewoon heen en "hallo, hier ben ik en geef mij een tafel ongeacht of je nu wel of niet vol zit." :') Dat is trouwens het grootse verwijt wat ik altijd krijg van de chef-koks: Ik reserveer nooit en duik dan altijd zo plotseling op en wat dan weer tot consternatie lijdt bij sommige personeelsleden die mij niet kennen en dan niet weten hoe te anticiperen,gewoon omdat ik meestal laat merken dat ik, hoe dan ook, een tafeltje/barkruk ( al is het bij de wc) wil en niet van plan ben weg te gaan. Gelukkig is er dan altijd of de eigenaar of de maitre die dan de plooien glad strijkt en wel iets verzint zodat ik niet hoef te worden weggestuurd.

quote:
10s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 08:57 schreef Aurelius het volgende:

Ik weet ze hier anders niet te vinden. :6
Is de "ChinaTown"van Amsterdam dan zo anders (gelegen) dan die van Rotterdam?

Volgens mij heb je daar op de Geldersekade waar al die Chinese deli's zijn gelegen een zee aan mogelijkheden om 'bubbel'drankjes e.d. te bestellen als je binnenkomt. En als het niet daar is, dan is het volgens mij wel bij de Amsterdamse Nieuwmarkt omgeving en de rest van het toeristencentrum.

I.i.g.kun je in Rotterdam-centrum je kont niet keren om dit soort popualire Chinese (uit HK overgewaaide) bubbeldrankjes te bestellen.Wat zeg: Zelfs de grote supermarkt Amazing Oriental aan het begin van de West-Kruiskade (Chinatown) verkoopt ze gewoon standaard, om maar te zwijgen in 1 van mijn favoriete HK deli's.



[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 17-07-2015 10:56:51 ]
  vrijdag 17 juli 2015 @ 10:37:29 #253
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_154409339
quote:
15s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 10:29 schreef Iwanius het volgende:
Oke, wist ik niet want ik ging als vanouds er gewoon heen en "hallo, hier ben ik en geef mij een tafel ongeacht of je nu wel of niet vol zit." :') Dat is trouwens het grootse verwijt wat ik altijd krijg van de chef-koks: Ik reserveer nooit en duik dan altijd zo plotseling op en wat dan weer tot consternatie lijdt bij sommige personeelsleden die mij niet kennen en dan niet weet hoe te anticiperen,gewoon omdat ik meestal laat merken dat ik hoe dan ook een tafeltje/barkruk ( al is het bij de wc) wil en niet van plan ben weg te gaan. Gelukkig is er dan altijd of de eigenaar of de maitre die dan de plooien glad strijkt en wel iets verzint dat ik niet hoef te worden weggestuurd.
Waarom doe je dat? :{

En ook: waarom kun je dat kennelijk maken?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_154409391
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 10:37 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Waarom doe je dat? :{

En ook: waarom kun je dat kennelijk maken?
Nou ja, als een gast die 500/1000 euro komt uitgeven, dan zou ik ook wel even een tafeltje regelen :+ _O-
pi_154409398
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 10:37 schreef Isegrim het volgende:

Waarom doe je dat? :{

En ook: waarom kun je dat kennelijk maken?
Gewoon omdat ik een hekel aan vooraf vastleggen heb (reserveren) tenzij ik met meerdere mensen ben en daarbij weet ik dat als ik alleen kom het in de horeca zo is dat er altijd wel een plek vrij is,zeker als het goede gasten betreft +.het gegeven dat alles om geld draait en men liever toch plek creeert dan dat men geld laat wegslippen. Zeker in deze economische tijden en de hoeveelheid aan keuzes als het eettoko's betreft die je als gast kan aandoen.

En een goed uitbater/maitre kijkt altijd naar zijn portemonnee en wat een 'goede'klant voor zijn zaak oplevert. Hij wordt niet rijk van die actie-maaltijden die je eens in de zoveel tijd hebt en dan gasten krijgt die dan alleen maar langskomen om de grote jongen uit te hangen( zijn vaak ook de grootste zeikerts qua eten en zeiken vaak over wat wel en niet in de actie zit,zodat ze echt niks hoeven uit te geven),of incidentele gasten die eens in de 6 maanden langskomen. Wel van gasten die bijna elke week zijn toko aandoen en goed spenderen en goed tippen. Dat is voor hem interessant. En voor dat soort gasten is er altijd ruimte!

Daarom onderga ik ook altijd het welbekende verwijt(gekakel/gesputter) met een glimlach omdat ik dan weet dat er alleen maar voor de buitenwereld een beetje "kijk mij de gast even de les lezen" act wordt opgevoerd maar onderwijl er gewoon een plek voor mij wordt gecreeerd. Meest recente voorbeeld was dus bij FG FoodLabs waar ik ook onaangekondigd voor de deur stond,het stampvol en volledige gerserveerd was ( waren al mensen weggestuurd) volgens de maitre die mij niet kende, maar toen Francois aan kwam lopen ( zwaaide al naar mij vanuit de keuken) toen kon alles en werd ik gelijk ook aan de maitre voorgesteld voor toekomstige bezoeken.

[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 17-07-2015 10:59:17 ]
  vrijdag 17 juli 2015 @ 10:41:53 #256
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_154409428
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 10:40 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Nou ja, als een gast die 500/1000 euro komt uitgeven, dan zou ik ook wel even een tafeltje regelen :+ _O-
Ja, vanuit het restaurant gezien wel. Maar als gast vind ik het behoorlijk onbeschoft eerlijk gezegd. Ik zou het zelf in elk geval nooit op die manier willen doen. Ook tegenover andere gasten niet prettig.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_154409643
quote:
15s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 10:29 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Oke, wist ik niet want ik ging als vanouds er gewoon heen en "hallo, hier ben ik en geef mij een tafel ongeacht of je nu wel of niet vol zit." :') Dat is trouwens het grootse verwijt wat ik altijd krijg van de chef-koks: Ik reserveer nooit en duik dan altijd zo plotseling op en wat dan weer tot consternatie lijdt bij sommige personeelsleden die mij niet kennen en dan niet weet hoe te anticiperen,gewoon omdat ik meestal laat merken dat ik hoe dan ook een tafeltje/barkruk ( al is het bij de wc) wil en niet van plan ben weg te gaan. Gelukkig is er dan altijd of de eigenaar of de maitre die dan de plooien glad strijkt en wel iets verzint dat ik niet hoef te worden weggestuurd.
Is de "ChinaTown"van Amsterdam dan zo anders (gelegen) dan die van Rotterdam?

Volgens mij heb je daar op de Geldersekade waar al die Chinese deli's zijn gelegen een zee aan mogelijkheden om 'bubbel'drankjes e.d. te bestellen als je binnenkomt. En als het niet daar is, dan is het volgens mij wel bij de Amsterdamse Nieuwmarkt omgeving en de rest van het toeristencentrum.

I.i.g.kun je in Rotterdam-centrum je kont niet keren om dit soort popualire Chinese (uit HK overgewaaide) bubbeldrankjes te bestellen.Wat zeg: Zelfs de grote supermarkt Amazing Oriental aan het begin van de West-Kruiskade (Chinatown) verkoopt ze gewoon standaard, om maar te zwijgen in 1 van mijn favoriete HK deli's.

[ afbeelding ]
Thanks voor de tip. Misschien heb ik er overheen gekeken. Maar in Amsterdam (Chinatown rond de Nieuwmarkt) ben ik ze nog niet echt tegengekomen.

Thanks voor de tips in Rotterdam!
pi_154409833
En wat dronk ik een uurtje of wat geleden?



*)

Nu pre-lunch! Tis tenslotte vrijdag en het gaat weer zo een lange dag worden zegt een klein stemmetje in mijn hoofd.
  vrijdag 17 juli 2015 @ 11:03:47 #259
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_154409851
quote:
15s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 10:29 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Oke, wist ik niet want ik ging als vanouds er gewoon heen en "hallo, hier ben ik en geef mij een tafel ongeacht of je nu wel of niet vol zit." :') Dat is trouwens het grootse verwijt wat ik altijd krijg van de chef-koks: Ik reserveer nooit en duik dan altijd zo plotseling op en wat dan weer tot consternatie lijdt bij sommige personeelsleden die mij niet kennen en dan niet weten hoe te anticiperen,gewoon omdat ik meestal laat merken dat ik, hoe dan ook, een tafeltje/barkruk ( al is het bij de wc) wil en niet van plan ben weg te gaan. Gelukkig is er dan altijd of de eigenaar of de maitre die dan de plooien glad strijkt en wel iets verzint zodat ik niet hoef te worden weggestuurd.

Je kijk écht teveel films. Begin me een beetje zorgen te maken.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_154409865
Ik wacht nog steeds op die meet Harry.. Kan je het eens meemaken. En...geen company expenses (bedrijf betaalt) gewoon alles uit eigen particuliere zak. Wanneer ben je weer in NL?

[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 17-07-2015 11:06:50 ]
  vrijdag 17 juli 2015 @ 11:05:17 #261
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_154409877
Heb je iets te vieren deze hele week ofzo? :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_154409900
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 09:43 schreef megamandy het volgende:
Laatst zijn we naar ramen gaan eten (ook daar bij de wallen waar je laatst een review over had geschreven) en bedankt voor het tippen van deze tent _O_
Zoooo lekker! De afgelopen maand zijn we er al 2x gaan eten :9 echt super!

Afgelopen week naar Yokiyo (Koreaans) geweest en voor het Chefs Menu gekozen. Om te BBQen moet je per persoon rond de ¤25,- betalen en je mag maar 1 keuze maken voor je vlees/vis. Omdat we de kwaliteit niet kenden en normaal voor datzelfde bedrag all you can eat bestellen wilde ik voor "veilig" gaan.
Helaas ben ik vergeten foto's te maken maar het was echt heel lekker! De pork belly dit bij de eerste ronde hapjes xat was heerlijk, 2e gang was ook super lekker met 5 verschillende banchan. Het vlees was echt lekker gemarineerd (als ik thuis ben zal ik op het menu uitzoeken wat het precies was).
Als dessert kregen we een pannacotta met oa limoen, gegrilde ananas eronder en kokosrasp. De pannacotta was echt heerlijk fris met verschillende smaken O+
Daarna kregen we nog een peer gecaramellisseerd in miso en een bolletje zwart sesamijs. Woooooow! Topper van alles! Heerlijke smaakcombinatie die een beetje richting pindakaas ging om een of andere reden _O-

Hier gaan we nog eens heen :Y
Thanks! Goede tip! Koreans _O_ :9

Laatst een goede authentieke Ramentent ontdekt in Oegstgeest, zal er binnenkort een review over schrijven. :)

Qua Koreaans kan ik Namu in Amstelveen aanraden. Eenvoudig, goedkoop, lekker.
pi_154409945
Ook een keer naar Cho Won in Nieuw Vennep gegaan. Maar dat is me toch een portie vaag. Restaurant zit midden in een weiland en de kaart is een rare mix van Japans en Koreans. Fusion en traditioneel. Maar ik moet bekennen dat de spicy bulgogi lekker was.
pi_154409952
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 11:05 schreef Isegrim het volgende:
Heb je iets te vieren deze hele week ofzo? :D
Ja,dat het zomer is. Jij kijkt echt te weinig in het reguliere eettopic waar dit wel vaker voorkomt.
  vrijdag 17 juli 2015 @ 11:11:42 #265
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_154409997
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 11:09 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Ja,dat het zomer is. Jij kijkt echt te weinig in het reguliere eettopic waar dit wel vaker voorkomt.
Daar heb ik helemaal geen tijd voor joh. :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_154410032
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 10:40 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Gewoon omdat ik een hekel aan vooraf vastleggen heb (reserveren) tenzij ik met meerdere mensen ben en daarbij weet ik dat als ik alleen kom het in de horeca zo is dat er altijd wel een plek vrij is,zeker als het goede gasten betreft +.het gegeven dat alles om geld draait en men liever toch plek creeert dan dat men geld laat wegslippen. Zeker in deze economische tijden en de hoeveelheid aan keuzes als het eettoko's betreft die je als gast kan aandoen.

En een goed uitbater/maitre kijkt altijd naar zijn portemonnee en wat een 'goede'klant voor zijn zaak oplevert. Hij wordt niet rijk van die actie-maaltijden die je eens in de zoveel tijd hebt en dan gasten krijgt die dan alleen maar langskomen om de grote jongen uit te hangen( zijn vaak ook de grootste zeikerts qua eten en zeiken vaak over wat wel en niet in de actie zit,zodat ze echt niks hoeven uit te geven),of incidentele gasten die eens in de 6 maanden langskomen. Wel van gasten die bijna elke week zijn toko aandoen en goed spenderen en goed tippen. Dat is voor hem interessant. En voor dat soort gasten is er altijd ruimte!

Daarom onderga ik ook altijd het welbekende verwijt(gekakel/gesputter) met een glimlach omdat ik dan weet dat er alleen maar voor de buitenwereld een beetje "kijk mij de gast even de les lezen" act wordt opgevoerd maar onderwijl er gewoon een plek voor mij wordt gecreeerd. Meest recente voorbeeld was dus bij FG FoodLabs waar ik ook onaangekondigd voor de deur stond,het stampvol en volledige gerserveerd was ( waren al mensen weggestuurd) volgens de maitre die mij niet kende, maar toen Francois aan kwam lopen ( zwaaide al naar mij vanuit de keuken) toen kon alles en werd ik gelijk ook aan de maitre voorgesteld voor toekomstige bezoeken.
Heerlijk _O_
  vrijdag 17 juli 2015 @ 12:36:47 #267
130803 Gripper
Get a grip
pi_154411827
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 10:40 schreef Iwanius het volgende:

[..]
Meest recente voorbeeld was dus bij FG FoodLabs waar ik ook onaangekondigd voor de deur stond,het stampvol en volledige gerserveerd was ( waren al mensen weggestuurd) volgens de maitre die mij niet kende, maar toen Francois aan kwam lopen ( zwaaide al naar mij vanuit de keuken) toen kon alles en werd ik gelijk ook aan de maitre voorgesteld voor toekomstige bezoeken.
Nou, dat zou ik dus echt helemaal fantastisch vinden, als ik voor jou in de rij sta en zuinig wordt aangekeken en ze zeggen "nee sorry hoor, we zitten helemaal vol vanavond" en ze verwelkomen jou dan wel met een diepe buiging.
Hoe kunnen ze aan mijn neus zien dat ik niet van plan was om 500 ¤ uit te geven? Of gaan ze dan op zeker en laten ze jou daarom wel binnen?
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  vrijdag 17 juli 2015 @ 12:42:21 #268
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_154411930
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 11:04 schreef Iwanius het volgende:
En...geen company expenses (bedrijf betaalt) gewoon alles uit eigen particuliere zak
Een wedstrijdje financieel ver-pissen verlies je geheid, knul, begin daar maar niet aan. :)
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_154411937
Ik kreeg 'n tipje van de sluier voor woensdag O+

"Er zijn geen kleine kinderen toegestaan in dit restaurant na 8pm"

O+ _O_
Ja doei.
pi_154416821
Ik heb de laatste paar paginas (en dan met name de posts van Iwanius) vol verbazing gekeken, vraag me echt af wat voor baan jij hebt dat je zo met centen kan smijten :P
pi_154417243
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 12:36 schreef Gripper het volgende:

[..]

Nou, dat zou ik dus echt helemaal fantastisch vinden, als ik voor jou in de rij sta en zuinig wordt aangekeken en ze zeggen "nee sorry hoor, we zitten helemaal vol vanavond" en ze verwelkomen jou dan wel met een diepe buiging.
Hoe kunnen ze aan mijn neus zien dat ik niet van plan was om 500 ¤ uit te geven? Of gaan ze dan op zeker en laten ze jou daarom wel binnen?
zeker als diegene van een andere tent schrijft dat ze bocht serveren?! :P
  vrijdag 17 juli 2015 @ 16:31:56 #272
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_154417631
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 05:58 schreef Isegrim het volgende:
Floris is heerlijk ja. :Y Jammer dat zijn eerste sommelier weg is gegaan, die was ook erg lekker. :+
Ik vind het zo benauwd daar. Je zit echt bijna bij je buren op schoot en als die een gesprek hebben voelt het niet prettig, omdat je echt letterlijk alles kunt volgen. Terwijl ik halfdoof ben en normaal al moeite heb mijn tafelgenoot te verstaan....
  vrijdag 17 juli 2015 @ 16:32:49 #273
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_154417655
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 16:31 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik vind het zo benauwd daar. Je zit echt bijna bij je buren op schoot en als die een gesprek hebben voelt het niet prettig, omdat je echt letterlijk alles kunt volgen. Terwijl ik halfdoof ben en normaal al moeite heb mijn tafelgenoot te verstaan....
Ik las halfdood. :')

Het is errug lang geleden dat ik er ben geweest.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_154417747
Ik heb er gegeten toen het vol zat en het verschrikkelijk warm was en dat helemaal niet zo ervaren.

Voor mij was het ook meer een avond die om het eten draaide dan om diepe gesprekken met mn gezelschap. Misschien maakte dat ook verschil?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_154417961
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juli 2015 09:16 schreef Vanyel het volgende:

[..]

Ik wil. :*
Lukt alleen niet zo..
Ga vnaav mee. Gratis wijn :9~
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')