abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Miss SHO zondag 28 juni 2015 @ 10:37:11 #1
22592 crew  Ole
pi_153898242
De hoofdrolspelers:


Overzicht van Sonja's (ware) liefdes:
2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (één maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (én week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V
November2014 - "Ja, ik wil (voor de vierde keer)!" http://www.rtlnieuws.nl/b(...)-het-huwelijksbootje

Een overzicht van Sonja's klachten en ziektes

De opsomming tot nu toe:
- Hoogsensitiviteit
- Slaapaanvallen
- ME
- In- en door slaapstoornis
- ADHD
- Bijna doodervaring
- Hoogtevrees
- Artrose
- slaapapneu
- emo eter (ook wel BED Binge Eating Disorder genoemd )
- Breukje in middenrif
- GBP (2015, te volgen op www.iglossy.nl )


quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar dé reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knieën voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiële tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. © ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
quote:
Sonja Silva toch weer in het huwelijksbootje

Drie keer eerder liep haar huwelijk uit op een scheiding waarna de voormalige TMF-vj Sonja Silva riep nóóit meer iemand haar jawoord te geven. Tot 1 november vorig jaar dan, waarop ze met haar nieuwe vlam Pyke Pos in het huwelijksbootje stapte.

De 38-jarige Sonja Silva was er na haar scheiding van Declan Vermaat in 2012 helemaal klaar mee. Voor de derde keer was haar huwelijk op de klippen gelopen. Het boterbriefje ging slechts vier maanden mee. Voor Sonja hoefde al dat getrouw niet meer. "Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", aldus een vastberaden Sonja Silva destijds in een gesprek met radiozender Fun X.

Dat 'nooit' bleek toch iets minder definitief. Op 1 november 2014 zegt Sonja ja tegen haar nieuwe vlam Pyke Pos, de Friese blonde god uit het vierde seizoen van X Factor, en daarmee is haar vierde huwelijk een feit.

De twee hebben het naar eigen zeggen klein gehouden. Pyke laat aan RTL Boulevard weten dat het 'een heel mooie dag' was.

Of Sonja in Pyke dan eindelijk de ware heeft gevonden moet nog blijken. Voorlopig hebben de twee het samen goed.

Sonja Silva was eerder getrouwd met opnameleider Eddy Stuy, Dirk-Jan Leenen en dus Declan Vermaat.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 28-10-2012 om 19:49:25 Hellendoorn. Zucht... Meteen even wat angsten overwonnen. Was er nou toch. #metbloedzweetentranen #kapotmoe #zo voldaan http://t.co/AmcsVRj8 reageer retweet
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_153898288
Lekker bbq met Son!

Wat een enorme doos. Ze heeft zichzelf totaal niet in de hand.

Kansloos.
lekker faxen heel de dag echt genot
  zondag 28 juni 2015 @ 11:07:28 #3
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_153898609
Ze gaat haar maag dus gewoon weer uitrekken met al dat gevreet, net als Peter Beense heeft gedaan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 28 juni 2015 @ 11:20:58 #4
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_153898790
Ze lijkt in ieder geval wel Rivella te drinken, daar zit zowat niets in qua suikers en calo's.
Maar van die sausjes kan ze nog beter even afblijven :')
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  † In Memoriam † zondag 28 juni 2015 @ 11:27:13 #5
43556 miss_dynastie
pi_153898891
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 11:20 schreef MaLo het volgende:
Ze lijkt in ieder geval wel Rivella te drinken, daar zit zowat niets in qua suikers en calo's.
Maar van die sausjes kan ze nog beter even afblijven :')
Maar wel koolzuur en dat wordt afgeraden na zo'n operatie. Evenals überhaupt drinken bij het eten, overigens :+
  zondag 28 juni 2015 @ 12:08:50 #6
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_153899482
quote:
1s.gif Op zondag 28 juni 2015 11:27 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Maar wel koolzuur en dat wordt afgeraden na zo'n operatie. Evenals überhaupt drinken bij het eten, overigens :+
Ow, dat wistt ik niet, ik heb me (gelukkig) nooit bezig hoeven houden met eten na maagoperaties :P.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  zondag 28 juni 2015 @ 12:34:31 #7
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_153899923
Ik vind ook dat ze haar echt niet goed gescreend hebben. Ik heb ook iemand op Facebook met een maagverkleining die laatst weer een frikandel speciaal postte met het commentaar: "even een bodempje leggen". Dan wens ik je inderdaad niet veel goeds toe..
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  † In Memoriam † zondag 28 juni 2015 @ 12:39:20 #8
43556 miss_dynastie
pi_153900024
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 12:08 schreef MaLo het volgende:

[..]

Ow, dat wistt ik niet, ik heb me (gelukkig) nooit bezig hoeven houden met eten na maagoperaties :P.
Ik vind het vooral eng dat ik (terwijl ik me er ook nooit mee bezig heb hoeven houden) er meer van weet dan iemand die zo'n operatie heeft laten doen. Dat medisch team heeft hier echt een steek laten vallen hoor!
  zondag 28 juni 2015 @ 12:40:35 #9
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_153900054
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 12:39 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ik vind het vooral eng dat ik (terwijl ik me er ook nooit mee bezig heb hoeven houden) er meer van weet dan iemand die zo'n operatie heeft laten doen. Dat medisch team heeft hier echt een steek laten vallen hoor!
Dat is wel shocking ja _O-
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_153900129
Misschien is het haar allemaal wel verteld, maar is het door haar OID niet allemaal goed binnengekomen he. Daar moet je ook rekening mee houden!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zondag 28 juni 2015 @ 15:20:22 #11
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_153903310
quote:
1s.gif Op zondag 28 juni 2015 11:27 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Maar wel koolzuur en dat wordt afgeraden na zo'n operatie. Evenals überhaupt drinken bij het eten, overigens :+
Even off-topic, maar waarom is dat? Dat geen drinken bij het eten, en geldt dat normaal (met een sinaasappel-watermeloen maag ook?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 28 juni 2015 @ 15:22:38 #12
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_153903339
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 12:44 schreef DancingPhoebe het volgende:
Misschien is het haar allemaal wel verteld, maar is het door haar OID niet allemaal goed binnengekomen he. Daar moet je ook rekening mee houden!
Ze heeft wel onthouden wat "dumping" is....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † zondag 28 juni 2015 @ 15:28:52 #13
43556 miss_dynastie
pi_153903466
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

Even off-topic, maar waarom is dat? Dat geen drinken bij het eten, en geldt dat normaal (met een sinaasappel-watermeloen maag ook?
Nee, normaal niet. Een normale maag heeft een klepje dat voorkomt dat je voedsel te snel passeert en een kiwimaagje niet, zoiets is het ongeveer.
Hier een uitleg: http://gastricbypass.foru(...)aaltijden-t8136.html
  zondag 28 juni 2015 @ 15:41:26 #14
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_153903715
Dus als ik het goed begrijp zat Son sowieso al fout met haar chai latte bij die citroencake?
Ze had net zo goed gewoon een cappuccino kunnen nemen, net zoveel calorieën, maar 75% minder suiker.

Ik snap overigens nog niet waarom ze die kiwi dan niet in het deel maken waar dat klepje wel zit, maar ik weet er dan ook sowieso niets van.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_153904366
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:41 schreef Leandra het volgende:

Ik snap overigens nog niet waarom ze die kiwi dan niet in het deel maken waar dat klepje wel zit, maar ik weet er dan ook sowieso niets van.
Ik snap niet hoe wij dit allemaal al min of meer in de verwachting hadden. Te makkelijk die operatie en daarna met 2 hersencellen doorvreten, met geen begeleiding of iets van bewust zijn in wat je doet, want het (vr)eetprobleem zit er nog steeds. :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  † In Memoriam † zondag 28 juni 2015 @ 16:39:21 #16
43556 miss_dynastie
pi_153904995
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:41 schreef Leandra het volgende:
Dus als ik het goed begrijp zat Son sowieso al fout met haar chai latte bij die citroencake?
Ze had net zo goed gewoon een cappuccino kunnen nemen, net zoveel calorieën, maar 75% minder suiker.

Ik snap overigens nog niet waarom ze die kiwi dan niet in het deel maken waar dat klepje wel zit, maar ik weet er dan ook sowieso niets van.
Ze zat fout met de chai, ze zat fout met de citroencake en tot slot was het combineren van die twee ook al fout. Maar het goede nieuws is dat het de schuld is van haar moedertje, die haar nooit heeft geleerd waar verborgen suikers in zitten. Of zoiets :+
pi_153905009
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:22 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze heeft wel onthouden wat "dumping" is....
Dat vond ze denk ik een interessante term voor haar "columns". Ik zie haar al zitten bij de intake met haar HK (hello kitty) notitieblokje om wat gewichtige :') steekwoorden te noteren.

Maar je mag hopen dat de arts haar heeft ingelicht dat een dergelijke ingreep een steuntje is en geen wondermiddel. Als je niet alle aspecten (voeding, mindset, psyche) aanpakt, is het dweilen met de kraan open.

Het ergste vind ik nog de kinderlijke recalcitrantie om toch die zooi naar binnen te werken. Zo deed ik vroeger ook altijd; net zolang met mijn handen los fietsen totdat ik viel en/of mijn ouders boos werden...
  zondag 28 juni 2015 @ 17:24:40 #18
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_153906003
Nou idd, vooral het "hoever kan ik gaan voor m'n lichaam FU zegt" is te puberaal voor woorden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_153958829
Waar zijn Sonja's schrijfsels tegenwoordig te vinden?
pi_153958881
Nvm, even gegoogled op 'Sonja Silva' in combinatie met 'kiwi'. :')
  Moderator / Miss SHO dinsdag 30 juni 2015 @ 22:04:57 #21
22592 crew  Ole
pi_153963344
Www.iglossy.nl
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_153985399
quote:
Sonja Silva na maagverkleining alweer aan het sjouwen met eten? Zie exclusieve foto's

Sonja Silva veel kilo's afvallen en heeft daarom een maagverkleining laten doen. Maar wat ziet onze fotograaf?

Nog maar net is Sonja Silva uit het ziekenhuis waar ze een maagverkleining heeft ondergaan of onze fotograaf zag haar alweer sjouwen met eten. En dat terwijl Sonja juist tientallen kilos' wil afvallen. En omdat het haar door middel van dieten maar niet wilde lukken, heeft ze deze operatie laten doen.

Maar dat ze dan al zo snel weer de deur zou uitrennen voor boodschappen, daar hadden we niet op gerekend. Gelukkig kan ze door de maagverkleining weinig eten, dus vliegen die kilo's er toch wel vanzelf af.

Het is een kwestie van tijd, dat Sonja weer hetzelfde figuur heeft als in de tijd dat ze nog Playmate was. Maar dan moet ze het eten wel laten liggen.
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juni 2015 19:30 schreef Mylene het volgende:

[..]

Klopt, ik zie het nu ook, van mei al :).


[ Bericht 10% gewijzigd door wizarddragon op 01-07-2015 19:39:10 (Oud nieuws) ]
  Moderator / Miss SHO woensdag 1 juli 2015 @ 19:35:50 #23
22592 crew  Ole
pi_153985460
Dat is al een oud bericht
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_153985520
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juli 2015 19:35 schreef Ole het volgende:
Dat is al een oud bericht
Idd :D . Ik las het ergens al.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 1 juli 2015 @ 22:18:07 #25
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_153989462
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2015 19:06 schreef Chai het volgende:
Nvm, even gegoogled op 'Sonja Silva' in combinatie met 'kiwi'. :')
:D
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 18 juli 2015 @ 21:29:08 #26
22592 crew  Ole
pi_154447535
we zijn er weer!

quote:
Sonja Blogt: Over ME 0
BY GERMAINE ON JULI 17, 2015 HEALTH
juli 2015

bleu ribbonEen aantal jaren geleden was ik ziek. Erg ziek. Zo ziek dat ik tweeëneenhalf jaar op de bank heb doorgebracht. Banklegerig noem ik het, want ik wilde absoluut niet in bed liggen. Vanaf 2007 was ik moe, altijd maar moe. Om de haverklap griep en overal ontstekingen en pijn… Jarenlange onderzoeken volgenden tot ik na huisarts nummer 5 bezocht te hebben, de gouden tip kreeg: “Ga eens lezen over ME”. ME staat voor Myalgische Encefalomyelitis.

ME is een van de meest mysterieuze ziektes op aarde. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik had op jonge leeftijd de ziekte van Pfeiffer gehad en dit is later ME geworden. Mijn aandoening had een naam! Dat dit slechts het begin was van mijn gevecht kon ik toen nog niet weten. Ik zal je de details besparen, maar de periode die hierop volgde was verschrikkelijk. Helaas zijn er mensen die het bestaan van deze slopende ziekte willen ontkennen, God weet waarom. Zelfs artsen in ziekenhuizen die gestudeerd hebben en ook mensen bij het UWV. Ik heb mezelf doodziek moeten knokken om daar te krijgen waar ik recht op had.

Na 2 jaar ziektewet werd van de een op andere dag, tijdens een gesprek bij het UWV, zonder wat voor onderzoek dan ook besloten dat ik van volledig afgekeurd nu nog maar 36 procent afgekeurd was. Dat is de reden dat ik nu weer aan het werk ben. Omdat ik nu eenmaal, net als jullie allemaal, rekeningen te betalen heb. Dat ik iedere avond op de bank lig te slapen en het hele weekend zo moe ben dat ik niks meer kan, dat zien alleen mijn dierbaren. Ik probeer van alles om mijn dagen zo goed mogelijk door te komen. Therapieën, diëten, zelfs sporten! Godzijdank voor Pyke. Hij heeft zoveel begrip voor mij als ik voor de zoveelste keer tegen hem aan kruip op de bank om samen een film te kijken en ik binnen 5 minuten lig te snurken.

HET WORDT TIJD VOOR ERKENNING
Uit pure frustratie voor het onbegrip voor deze slopende ziekte ben ik een aantal jaren geleden begonnen met het maken van homevideo’s. Nadat ik voor het UWV een psychisch onderzoek moest ondergaan omdat ze hebben bedacht dat ME tussen de oren zit. Vragen als: “Heb je voor je 15e iemand seksueel misbruikt of brand gesticht”. Ik was zo ontdaan dat ik op die dag besloot er iets mee te gaan doen. Ik wilde de ziekte ME een gezicht geven. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging met fotograaf Martin Reshad op pad. Het leek ons wel een goed idee om meteen te beginnen met het allerergste geval van deze rotziekte die bij ons bekend was.

Ingeborg… Deze vrouw van (toen) begin 40 leeft in een donkere kamer. Mensen met ME hebben vaak erg last van prikkels van buitenaf zoals licht en geluid. Ik moet bijvoorbeeld als ik een drukke dag gehad heb vaak het geluid van de tv zacht zetten en met een zonnebril op kijken. Maar Ingeborg was zo ziek dat ze al jaren lang geen licht of geluid meer kon verdragen. Ze droeg een luier die haar lieve moeder komt verschonen. Haar haren afgeschoren want douchen kon ze immers niet meer. Ook had Ingeborg geen tanden meer, want mensen met ME hebben vaak erg last van maagzuur en haar tanden waren hierdoor allemaal kapot gegaan. Ik zal nooit vergeten hoe ik me voelde toen Martin en ik bij Ingeborg binnenstapten in haar kamer. We mochten haar interviewen voor mijn documentaire. Ik ben een hele week van slag geweest door haar verhaal en oprechtheid. Op dagen dat ik me slecht voel en weer doodmoe rondloop denk ik aan haar. En dan valt alles wel weer mee…

Wat me het meest is bijgebleven van Ingeborg is dat ik haar vroeg wanneer ze voor het laatst buiten geweest was. Dat was tientallen jaren geleden en ze moest toen net zo snel weer naar binnen omdat de vogeltjes aan het fluiten waren en ze dit geluid niet kon verdragen. Ingeborg is de strijd aan het verliezen. Haar lichaam is op, ze kan niet meer. Haar organen beginnen 1 voor 1 uit te vallen en de pijn is ondragelijk geworden. Via Facebook houden de ouders van Ingeborg alle mensen die zo met hun dochter begaan zijn op de hoogte. Wat een pijn en verdriet zullen zij hebben. Aan de andere kant denk ik dat er ook een soort verlossing zal gaan plaats vinden. Binnenkort stapt Ingeborg uit het leven. Haar papa en mama mogen haar dan loslaten, na tientallen jaren zorg. En Ingeborg zal geen pijn meer hebben. Ik bid voor rust voor haar en haar familie en alle mensen die haar lief hebben. Ik bid voor begrip van mensen die het nog steeds nodig vinden om deze verschrikkelijke ziekte te ontkennen. Het is tijd… Tijd voor erkenning…. AMEN..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † zaterdag 18 juli 2015 @ 21:47:11 #27
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_154447999
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juli 2015 21:29 schreef Ole het volgende:
Ik wilde de ziekte ME een gezicht geven.
Nou, ME en nog 39 andere ziektes hebben nu inderdaad een gezicht:

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † zaterdag 18 juli 2015 @ 21:56:44 #28
43556 miss_dynastie
pi_154448264
quote:
99s.gif Op zaterdag 18 juli 2015 21:47 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Nou, ME en nog 39 andere ziektes hebben nu inderdaad een gezicht:

[ afbeelding ]
_O-
  zaterdag 18 juli 2015 @ 22:14:32 #29
403253 Meke
after all this time? always.
pi_154448785
Ramptoerist die ik ben, heb ik dit natuurlijk even meteen nagetrokken op facebook, en ben tot 3 conclusies gekomen:

1. Ingeborg heeft facebook. Als je zo, zonder tanden en haar vanwege je ziekte, al jaren niet meer buiten geweest, in bed ligt - wat doe je dan met facebook? Al die glitterplaatjes etc die in dat circuit rondgaan zijn dan toch veel en veel te heftig?

2. Ze heet blijkbaar Pos :


3. Ze ziet er echt weer een stuk beter uit wel, mag ook wel met -20kg, maar toch :o
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
pi_154460387
Die Ingeborg zal vast iets anders onder de leden hebben dan ME lijkt me, of is de uitval van organen daar ook al een symptoom van?

Pyke ziet er trouwens stukken beter uit :o
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zondag 19 juli 2015 @ 12:59:25 #31
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_154460805
Ik vraag me af hè, als je ineens op rantsoen gaat word je over het algemeen strontchagrijnig, hoe werkt dat bij mensen met een kiwi-maag?
Wordt dat chagrijn veroorzaakt door een schreeuwende maag die niet gevuld is, en heb je er daardoor met een kiwi geen last van, of is het gebrek aan voedsel voor het lichaam net zo groot en word je met je kiwi net zo'n chagrijn?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † zondag 19 juli 2015 @ 18:15:41 #32
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_154467537
quote:
17s.gif Op zaterdag 18 juli 2015 22:14 schreef Meke het volgende:
Ramptoerist die ik ben, heb ik dit natuurlijk even meteen nagetrokken op facebook, en ben tot 3 conclusies gekomen:

1. Ingeborg heeft facebook. Als je zo, zonder tanden en haar vanwege je ziekte, al jaren niet meer buiten geweest, in bed ligt - wat doe je dan met facebook? Al die glitterplaatjes etc die in dat circuit rondgaan zijn dan toch veel en veel te heftig?

2. Ze heet blijkbaar Pos :
[ afbeelding ]

3. Ze ziet er echt weer een stuk beter uit wel, mag ook wel met -20kg, maar toch :o
[ afbeelding ]
Ik ken die griet rechts op de foto. Die is van de kerk awww Sonja maakt matties. En nee ik ken haar niet van de kerk :P.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_154470068
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 12:59 schreef Leandra het volgende:
Ik vraag me af hè, als je ineens op rantsoen gaat word je over het algemeen strontchagrijnig, hoe werkt dat bij mensen met een kiwi-maag?
Wordt dat chagrijn veroorzaakt door een schreeuwende maag die niet gevuld is, en heb je er daardoor met een kiwi geen last van, of is het gebrek aan voedsel voor het lichaam net zo groot en word je met je kiwi net zo'n chagrijn?
Na een GBP hebben de meeste geen hongergevoel meer dus geen chagrijn. Ik heb iig nooit meer honger en zou zo een paar dagen zonder eten kunnen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  zondag 19 juli 2015 @ 20:01:08 #34
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_154470105
quote:
1s.gif Op zondag 19 juli 2015 19:59 schreef Wolken het volgende:

[..]

Na een GBP hebben de meeste geen hongergevoel meer dus geen chagrijn. Ik heb iig nooit meer honger en zou zo een paar dagen zonder eten kunnen.
Thnx, de maag is maatgevend dus...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Miss SHO zondag 19 juli 2015 @ 20:47:58 #35
22592 crew  Ole
pi_154471286
quote:
1s.gif Op zondag 19 juli 2015 20:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Thnx, de maag is maatgevend dus...
niet bij iedereen. Ken mensen die meer "hoofdhonger" hebben, en toch dooreten.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 19 juli 2015 @ 21:01:15 #36
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_154471709
quote:
1s.gif Op zondag 19 juli 2015 20:47 schreef Ole het volgende:

[..]

niet bij iedereen. Ken mensen die meer "hoofdhonger" hebben, en toch dooreten.
Ja okay, maar ook qua evil bitch worden omdat je honger hebt?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_154480961
quote:
1s.gif Op zondag 19 juli 2015 21:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja okay, maar ook qua evil bitch worden omdat je honger hebt?
Hoofdhonger is gewoon lekker trek :) . Die halen ze helaas niet weg tijdens die operatie.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_154481046
quote:
0s.gif Op maandag 20 juli 2015 09:55 schreef Wolken het volgende:

[..]

Hoofdhonger is gewoon lekker trek :) . Die halen ze helaas niet weg tijdens die operatie.
Konden ze dat maar, dan teken ik ervoor :P
Tap tap tap
  † In Memoriam † maandag 20 juli 2015 @ 14:28:39 #39
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_154487169
Ik ook. :@
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_154509444
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 12:43 schreef TheVulture het volgende:
Die Ingeborg zal vast iets anders onder de leden hebben dan ME lijkt me, of is de uitval van organen daar ook al een symptoom van?

Pyke ziet er trouwens stukken beter uit :o
UItval is inderdaad een mogelijk symptoom. Sowieso kan de ziekte, weliswaar zeer zeer uitzonderlijk, leiden tot de dood.

quote:
Is ME een dodelijke ziekte?

In verreweg de meeste gevallen is ME niet levensbedreigend. In extreme gevallen kan de ziekte echter leiden tot het falen van organen als het hart of de nieren.
quote:
Verschillen tussen ME/CVS en MS (multiple sclerose)

[...]
Beide ziektes treffen vooral vrouwen, maar kunnen iedereen treffen, ook kinderen. Beide ziektes kunnen progressief zijn, zelfs dodelijk.
[...]
quote:
ME/CVS kan ook dodelijk. Ricky Buchanan, zij heeft een ME/CVS-website, legt uit:

“het kan het immuunsysteem zodanig overweldigen dat opportunistische infecties ontstaan, waardoor de patiënt uiteindelijk overlijdt, zoals in AIDS”.

De dood kan ook veroorzaakt worden door andere dingen zoals bv het stoppen van de ademhaling. Toen Alison Hunter 19 jaar was stierf zij na een lange strijd met ME/CVS. In een quote op haar memorial foundation website staat:

“Hart beschadiging, massale verzwering van haar keel, falen van haar maag- en darmfunctie en verschrikkelijke neurologische symptomen spanden op het einde allemaal samen om haar te verslaan”.
pi_154516197
Zoveel valt ze trouwens niet eens meer af, de afgelopen weken slechts 0,8 kg. Er zijn mensen die zonder kiwimaag het dubbele afvallen :7
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_154516326
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 16:25 schreef TheVulture het volgende:
Zoveel valt ze trouwens niet eens meer af, de afgelopen weken slechts 0,8 kg. Er zijn mensen die zonder kiwimaag het dubbele afvallen :7
Hoe kun je dat zien? Of baseer je dat op de screenshots op fb?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2015 16:32:12 ]
pi_154516345
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 16:31 schreef Chai het volgende:

[..]

Hoe kun je dat zien?
Ze post haar afvalverloop op d'r facebook, de laatste weken dus maar 0,8 kg :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 21 juli 2015 @ 16:33:28 #44
149959 SQ
snelle trees
pi_154516369
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 16:32 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ze post haar afvalverloop op d'r facebook, de laatste weken dus maar 0,8 kg :P
per week? Dat is toch niet zo weinig?
disclaimer
pi_154516433
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 16:33 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

per week? Dat is toch niet zo weinig?
In drie weken volgens mij :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_154516916
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 16:25 schreef TheVulture het volgende:
Zoveel valt ze trouwens niet eens meer af, de afgelopen weken slechts 0,8 kg. Er zijn mensen die zonder kiwimaag het dubbele afvallen :7
Gewoon even goed schijten :7
Tap tap tap
pi_154517054
quote:
Dat is de reden dat ik nu weer aan het werk ben. Omdat ik nu eenmaal, net als jullie allemaal, rekeningen te betalen heb. Dat ik iedere avond op de bank lig te slapen en het hele weekend zo moe ben dat ik niks meer kan, dat zien alleen mijn dierbaren. Ik probeer van alles om mijn dagen zo goed mogelijk door te komen. Therapieën, diëten, zelfs sporten!
Godsamme hee. Ik heb Asperger. Ik lig na een shoot (ik ben fotograaf) ook doorgaans een dag helemaal voor pampus, en negen van de tien keer heb ik niks aan mijn avonden omdat ik compleet overprikkeld ben. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt een uitkering aan te vragen! Als je kan werken, kan je werken. Dat je daar 's avonds kapot van bent... Tja, niks aan te doen. Ik heb geleerd daar rekening mee te houden, en dus bij voorkeur niet twee intensieve dingen na elkaar te plannen.

"Zelfs" sporten hee. Je zou eens goed voor jezelf gaan zorgen. *schudt hoofd*
  dinsdag 21 juli 2015 @ 17:15:30 #48
149959 SQ
snelle trees
pi_154517599
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 16:35 schreef TheVulture het volgende:

[..]

In drie weken volgens mij :P
Okee, dat is wel weinig. Maar kan nog hormonaal zijn, heb het helaas ook wel es (vocht vasthouden :r )
disclaimer
  dinsdag 21 juli 2015 @ 17:41:11 #49
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_154518191
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 17:15 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Okee, dat is wel weinig. Maar kan nog hormonaal zijn, heb het helaas ook wel es (vocht vasthouden :r )
Hormonaal, stond dat al in haar rijtje?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 21 juli 2015 @ 18:08:43 #50
149959 SQ
snelle trees
pi_154518723
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 17:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hormonaal, stond dat al in haar rijtje?
kweetnie, kun je het afkorten?
disclaimer
pi_154518968
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juli 2015 18:08 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

kweetnie, kun je het afkorten?
HVV

Hormonale VochtVreter
  dinsdag 21 juli 2015 @ 18:25:30 #52
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_154519005
HormonaleVochtOpslag?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † woensdag 29 juli 2015 @ 12:15:37 #53
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_154728224
"Ik kan nu eindelijk weer een korte broek aan!"


volgens haar Instagram zit ze inmiddels op 84,4 kg!

Filmpje is alleen niet up to date.

[ Bericht 4% gewijzigd door Skaai op 29-07-2015 12:22:12 ]
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  † In Memoriam † zondag 2 augustus 2015 @ 15:29:59 #54
240917 Mula
pi_154841872


Sonja in roze bikini...
pi_154842427
Het valt me eigenlijk tegen hoe snel mensen afvallen met zo'n operatie. Met goed sporten en gezond eten gaat het iets langzamer, maar dan heb je geen ingrijpende operatie en tokn je discipline..
pi_154845877
Niet teveel in de zon gaan liggen Sonja! Straks krijg je nog huidkanker!
pi_154846189
HK...
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_154846685
heeft ze nou op haar rechterarm zo een grote tattoo?
Fake it baby - They won't even know!
You can make it ?
Cos everybody knows that that's the way to go
pi_154847539
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2015 18:35 schreef Dandilion het volgende:
heeft ze nou op haar rechterarm zo een grote tattoo?
Uit 2013
quote:
Sonja Silva

Ik wist heus wel dat wenkbrauwen een functie hebben. Het opvangen van vuil voor je ogen enzo. Maar even belangrijk zijn je wenkbrauwen voor de uitdrukking van je gezicht! Nu zie ik mijn eigen kop al zeker 10 jaar voorbij komen in de media. Honderden fotoshoots heb ik gedaan. Op de foto zagen mijn wenkers er altijd mooi vol en verzorgd uit… Uh huh, met potlood bijgewerkt dus… Ik heb jarenlang een wenkbrauwpotlood gebruikt om er nog iets van te maken. Mijn wenkbrauwen hebben een prima donkere kleur, maar mooi vol waren ze nooit!

Op een gegeven moment, jaren geleden was er opeens een nieuw product om je wenkbrauwen mooier te maken. Met poeder. Ik meteen het duurste doosje van Chanel gekocht met de bewuste poeder erin. Het resultaat was geweldig! Maar even in de regen lopen en je intense blik is verdwenen. Nu is het ook nog eens zo dat ik eigenlijk tot op de dag van vandaag geen idee heb hoe ik in de media wereld terecht gekomen ben. Ik ben namelijk zelf helemaal niet zo glamourous! Ging ik naar een premiere dan zat ik in de auto snel een make-upje aan te brengen en me in mijn gala jurk te wormen.

Ik ben niet iemand die iedere ochtend heel lang voor de spiegel staat. Maar als je voor je werk dan dagelijks een beeldig paar wenkbrauwen krijgt aangemeten, ga je ze toch missen als je op je vrije dag in de spiegel kijkt. Wat een uitdrukkingsloos hoofd heb ik dan!

Nu weet ik al heel lang dat er zoiets bestaat als permanente make-up. Maar dat leek me zo pijnlijk. Ik heb 7 tattoo’s waarvan 1 hele grote. Ik ben geen mietje met pijn, maar naalden in mijn lijf… voor mij hoeft het niet zo. Zeker niet in mijn gezicht. Toen ik een half jaar geleden bij Mandy was voor mijn gezichtsbehandeling, heb ik de stap genomen om het te proberen. Mandy is nu eenmaal een ster in het maken van mooie brauwen, dus ik was in goede handen. Klein beetje verdoven en inkleuren maar!

Wow! Het resultaat is ongelofelijk! Met de technieken die Mandy gebruikt lijkt het echt net of er haartjes zitten! Zelfs als ik nu met mijn blotenbillenhoofd ‘s ochtend vroeg op sta en in de spiegel kijk, kan ik heel goed aan mijn gezicht zien dat het nog veel te vroeg is, haha! Zelfs zonder make-up heb ik nog steeds uitdrukking in mijn gezicht.

Ik kan het iedereen aanraden! Ik wil in ieder geval nooit meer zonder!
Zou heel goed kunnen. Vind er alleen geen foto van.
pi_154860565
Nu weet ik waarom ik haar wenkbrauwen altijd zo lelijk vond. Ze heeft jaren potloodstreepjes gehad en ze daarna laten tatoeëren :') Van die veel te dunne en strakke strepen.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_154863010
quote:
1s.gif Op zondag 2 augustus 2015 15:50 schreef friekin_ het volgende:
Het valt me eigenlijk tegen hoe snel mensen afvallen met zo'n operatie. Met goed sporten en gezond eten gaat het iets langzamer, maar dan heb je geen ingrijpende operatie en tokn je discipline..
Mensen in het algemeen of Sonja in het bijzonder?

Aan de foto's op haar Facebook te zien, is er nog wel wat winst te bereiken bij het afvallen door nog gezonder te eten. Als je Starbucks koffie en broodjes pulled pork naar binnen krijgt in je kiwi-maagje, dan gaat het afvallen natuurlijk minder snel dan als je je maag vult met gezondere/magerdere opties.

Maar dat weet zij vast ook wel. En het schijnt dat je ook helemaal geen dieetvoer moet eten na een maagverkleining, maar juist een goede balans moet zoeken. Dus wie weet doe ze dat perfect.
Feit is wel dat ze af blijft vallen en ik hoop voor haar dat ze dat weet vast te houden.
pi_154863728
:')

Dat mens word direct weer een dikke zeug na een half jaar zonder die band.
pi_154864210
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2015 15:29 schreef Mula het volgende:
[ afbeelding ]

Sonja in roze bikini...
Ik hoop dat ze haar kiddo met rust laat, die heeft ook een buikje :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_154864376
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 12:05 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik hoop dat ze haar kiddo met rust laat, die heeft ook een buikje :D
Zodra die gaat puberen is dat ook weer weg, denk ik.
Tap tap tap
  maandag 3 augustus 2015 @ 12:24:20 #66
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_154864511
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2015 15:29 schreef Mula het volgende:
[ afbeelding ]

Sonja in roze bikini...
Wie is die andere dame die zo demonstratief een boek voor haar buik houdt?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 3 augustus 2015 @ 12:25:46 #67
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_154864544
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 11:40 schreef Deckard het volgende:
:')

Dat mens word direct weer een dikke zeug na een half jaar zonder die band.
Ze heeft toch geen band maar een verkleining? Die rekt haar maag gewoon weer op....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_154865531
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 11:40 schreef Deckard het volgende:
:')

Dat mens word direct weer een dikke zeug na een half jaar zonder die band.
Die gaat gewoon een Terpstraatje doen. Ik geef het hooguit anderhalf jaar.
pi_154867269
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 12:24 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wie is die andere dame die zo demonstratief een boek voor haar buik houdt?
Ik gok de dame van het stel waar ze mee op vakantie lijken te zijn:

  maandag 3 augustus 2015 @ 14:44:21 #70
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_154867429
Lijkt wel een Oost-Duitse kogelstootster.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_154867714
Wat een lelijke tattoo :X
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_154868043
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 14:36 schreef piglet het volgende:

[..]

Ik gok de dame van het stel waar ze mee op vakantie lijken te zijn:

[ afbeelding ]
Die twee kerels lijken mij broers eigenlijk.
pi_154868170
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:13 schreef computergirl het volgende:

[..]

Die twee kerels lijken mij broers eigenlijk.
Die twee in dat streepje?
pi_154868849
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:19 schreef NothingHappened het volgende:

[..]

Die twee in dat streepje?
_O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_154870093
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:19 schreef NothingHappened het volgende:

[..]

Die twee in dat streepje?
Nee, Pyke ( of hoe heet hij) en meneer helemaal links
pi_154871030
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 11:40 schreef Deckard het volgende:
:')

Dat mens word direct weer een dikke zeug na een half jaar zonder die band.
Gaat zo'n band er dan ook na verloop van tijd uit? Nooit geweten.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  † In Memoriam † maandag 3 augustus 2015 @ 17:08:01 #77
43556 miss_dynastie
pi_154871067
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 17:06 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Gaat zo'n band er dan ook na verloop van tijd uit? Nooit geweten.
Over het algemeen sneuvelen ze vrijwel allemaal door medische problemen, die dingen worden niet voor niets nauwelijks meer toegepast...
pi_154871247
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 17:06 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Gaat zo'n band er dan ook na verloop van tijd uit? Nooit geweten.
Dat kun je zo een band ook niet kwalijk nemen. Met elke dag Starbucks en broodjes varken gaat de rek er wel uit denk ik.

(Maar Sonja heeft geen band dacht ik, maar inderdaad een maagverkleining)
  woensdag 26 augustus 2015 @ 20:36:28 #79
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_155570708
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_155570811
quote:
En nu is Son in DP (diepe rouw) pfff
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  † In Memoriam † woensdag 26 augustus 2015 @ 20:40:50 #81
43556 miss_dynastie
pi_155570906
Tjeempie, over het naar je toe halen van andermans verdriet zeg :') dramalama :')
pi_155570990
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 20:40 schreef miss_dynastie het volgende:
Tjeempie, over het naar je toe halen van andermans verdriet zeg :') dramalama :')
Haar hele leven kenmerkt zich door verdriet en drama. Labiele moeke. :'(
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_155571886
WTF is deze Ingeborg. Ze is dood door 1 vd vele afk die SS heeft? :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_155572241
Ik las in de gauwigheid "magische" in de M van ME :@
Don't you love her madly?
pi_155582257
Ik blijf het nog steeds raar vinden dat ME een oorzaak is van orgaanfalen, maar volgens mij was er bij die vrouw wel meer aan de hand
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_155586354
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 20:40 schreef miss_dynastie het volgende:
Tjeempie, over het naar je toe halen van andermans verdriet zeg :') dramalama :')
Zeg dat! Alles voor de aandacht.

Dan nog zo'n pareltje; ; heel erg gecondoleerd'
Wat een gekken lopen er toch rond. |:(
´
  Moderator / Miss SHO vrijdag 28 augustus 2015 @ 18:05:39 #87
22592 crew  Ole
pi_155630260
En nu heeft ze SP Pfffff........

quote:
Sonja Silva
21 uur ·
Pffff hoe lang zou het duren voordat je een lichaam kan transplanteren? Ik wil een nieuw lijf... Wel graag met mijn eigen hartje...
Au!! Zo een ongelofelijke spierpijn... Niet normaal
Dus aan de foam roller en warmtespray
#baal
— gemotiveerd.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † vrijdag 28 augustus 2015 @ 18:08:51 #88
43556 miss_dynastie
pi_155630320
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 18:05 schreef Ole het volgende:
En nu heeft ze SP Pfffff........

[..]

Da's dus iets meer dan een dag nadat ze andermans leed exploiteerde grote rouw had om een dierbare. Er zijn mensen die iets meer tijd nodig hebben voor ze na zo'n gebeurtenis weer aandacht hebben voor de onbenullige dingen des levens :')
  Moderator / Miss SHO vrijdag 28 augustus 2015 @ 18:15:11 #89
22592 crew  Ole
pi_155630434
En ook niet raar dat je spierpijn hebt als je voor het eerst hebt getraind met een personal trainer

quote:
Sonja Silva
26 augustus om 10:20 · Instagram · Bewerkt ·
Oh yes! Today I had my first session with personal trainer Jermain Miller! Together we are going to KILL the last 13 kilo's! So thankful that he reached out to help me!!!!
#newbody #newlife


[ Bericht 64% gewijzigd door Ole op 28-08-2015 18:20:12 ]
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 28 augustus 2015 @ 20:00:26 #90
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155633335
Nu pas net een PT aan de gang (of überhaupt sporten heb ik het idee)?
Had ze dat niet een jaar geleden moeten doen?

Edit: oh, he reached out... Z'n naam zal dus nog wel een keer of heel veel langskomen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155633545
Hij kon het ook niet meer aanzien?
Tap tap tap
  vrijdag 28 augustus 2015 @ 20:06:36 #92
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155633577
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 18:15 schreef Ole het volgende:
En ook niet raar dat je spierpijn hebt als je voor het eerst hebt getraind met een personal trainer

[..]

Ik denk aan de tijden en data te zien dat die Instagram post nog geen uur na de FB post over het vreselijke verdriet over de dood van Ingeborg is gedaan?
Darn...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155633933
Je moet toch wat.
En als het even meezit kan je je PT extra laten afvallen door je te pumpen.
pi_155634821
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 18:05 schreef Ole het volgende:
En nu heeft ze SP Pfffff........

[..]

Normale mensen zitten spierpijn gewoon uit. Wat een aandachtstrekker.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 28 augustus 2015 @ 20:50:40 #95
22592 crew  Ole
pi_155635016
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 20:45 schreef friekin_ het volgende:

[..]

Normale mensen zitten spierpijn gewoon uit. Wat een aandachtstrekker.
Ja maar bij haar is het ergerrrrrrr..... dan bij normale mensen
Want door de ME verzuren haar spieren sneller :Y
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_155639177
Ze sport? :o
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_155639368
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef TheVulture het volgende:
Ze sport? :o
Twee weken per jaar O+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 28 augustus 2015 @ 22:52:11 #98
22592 crew  Ole
pi_155639505
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 22:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Twee weken per jaar O+
Want het is heel zwaaaaaaar
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † zaterdag 29 augustus 2015 @ 11:47:45 #99
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_155648944
Ik ken ook zo'n ex-maagbander die er desondanks 25 kg (!) aangevreten had. Dus nu maar het volgende middel van de plank gepakt, de gastric bypass dus. Zoveel vet ze hebben, zo weinig discipline. Bah. :{
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zaterdag 29 augustus 2015 @ 14:16:34 #100
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_155651867
Waarom denk ik daar nu nooit aan, om mijn Facebook en twitter vol te spammen als ik spierpijn heb. Dat is nou echt zoiets dat mijn leven interessant maakt en mijn vrienden ongetwijfeld willen weten.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  † In Memoriam † zaterdag 29 augustus 2015 @ 14:37:54 #101
43556 miss_dynastie
pi_155652320
quote:
99s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 11:47 schreef Cynix ® het volgende:
Ik ken ook zo'n ex-maagbander die er desondanks 25 kg (!) aangevreten had. Dus nu maar het volgende middel van de plank gepakt, de gastric bypass dus. Zoveel vet ze hebben, zo weinig discipline. Bah. :{
Nou is een maagband ook een oprecht kutding hoor. Boterhammen ga je van kotsen*, milkshakes gaan prima naar binnen. Erg lastig om dan een gezond eetpatroon aan te leren.

* disclaimer: niet allemaal, maar veeeeel mensen wel
  Moderator / Miss SHO zaterdag 29 augustus 2015 @ 18:09:31 #102
22592 crew  Ole
pi_155656461
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 14:37 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Nou is een maagband ook een oprecht kutding hoor. Boterhammen ga je van kotsen*, milkshakes gaan prima naar binnen. Erg lastig om dan een gezond eetpatroon aan te leren.

* disclaimer: niet allemaal, maar veeeeel mensen wel
En die dingen kunnen uiteindelijk ingroeien :X

Ze doen dat toch ook niet zo vaak meer, een maagband?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † zaterdag 29 augustus 2015 @ 20:06:31 #103
43556 miss_dynastie
pi_155659145
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 18:09 schreef Ole het volgende:

[..]

En die dingen kunnen uiteindelijk ingroeien :X

Ze doen dat toch ook niet zo vaak meer, een maagband?
Klopt, er is nagenoeg niemand slank door geworden én ze geven volop problemen.

Onze Son schat ik in als iemand die 20 jaar geleden haar kaken op elkaar zou hebben genaaid, toen dat in was. En dan 20 kilo aankomen van de milkshakes 8-)
  Moderator / Miss SHO zondag 30 augustus 2015 @ 14:36:51 #104
22592 crew  Ole
pi_155675404
bonbons in de blender was ook populair!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_155676175
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 14:16 schreef MaLo het volgende:
Waarom denk ik daar nu nooit aan, om mijn Facebook en twitter vol te spammen als ik spierpijn heb. Dat is nou echt zoiets dat mijn leven interessant maakt en mijn vrienden ongetwijfeld willen weten.
Dit
  zondag 30 augustus 2015 @ 15:33:26 #106
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155676770
quote:
0s.gif Op zondag 30 augustus 2015 14:36 schreef Ole het volgende:
bonbons in de blender was ook populair!
OMG :o
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155677075
quote:
0s.gif Op zondag 30 augustus 2015 14:36 schreef Ole het volgende:
bonbons in de blender was ook populair!
Serieus? :D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator / Miss SHO zondag 30 augustus 2015 @ 15:50:56 #108
22592 crew  Ole
pi_155677327
Ja. Was een keer een docu (jambers?) Dames dachten dat het een wondermiddel was. Aten tot ze ziek werden, en bonbons in de blender waren populair!

Heb het echt niet verzonnen :')
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO dinsdag 1 september 2015 @ 17:11:57 #109
22592 crew  Ole
pi_155736471
AVP

quote:
Sonja Silva
5 uur ·
Buikpijn... Iemand huis-tuin-en-keuken ideetjes?
#allergischvoorpijnstillers
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_155737828
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 17:11 schreef Ole het volgende:
AVP

[..]

allergisch voor alle pijnstillers?
  dinsdag 1 september 2015 @ 18:12:51 #111
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_155737834
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 17:11 schreef Ole het volgende:
AVP

[..]

:') Het is pas nieuws als Son ergens geen allergie voor heeft
With love :*
pi_155748648
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 17:11 schreef Ole het volgende:
AVP

[..]

Toch fijn dat ze in ziekenhuizen hypoallergene pijnstillers hebben :+
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Moderator / Miss SHO dinsdag 1 september 2015 @ 23:40:52 #113
22592 crew  Ole
pi_155748761
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 september 2015 23:36 schreef roos85 het volgende:

[..]

Toch fijn dat ze in ziekenhuizen hypoallergene pijnstillers hebben :+
daar in Son vast ook allergisch voor
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_155751275
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 september 2015 23:40 schreef Ole het volgende:

[..]

daar in Son vast ook allergisch voor
Dan wordt het lastig opereren, of heeft ze de bypass onder hypnose gehad?
pi_155755709
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 17:11 schreef Ole het volgende:
AVP

[..]

Man man wat een aandachttrekker is het toch ook, he! :(
Is haar Google stuk of wat?
De dag dat ik zulks onnodige bullshit voor een beetje aandacht op het net gooi, is de dag dat ik me daarna ophang!
Vreselijk wijf, die Sonja. :r
´
  † In Memoriam † woensdag 2 september 2015 @ 15:21:11 #116
43556 miss_dynastie
pi_155759810
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 17:11 schreef Ole het volgende:
AVP

[..]

Minder eten, dan heb je ook geen last van je kiwi-buikje.
  woensdag 2 september 2015 @ 15:23:29 #117
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155759867
quote:
10s.gif Op woensdag 2 september 2015 15:21 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Minder eten, dan heb je ook geen last van je kiwi-buikje.
Het zou me niet eens verbazen als dat idd de oorzaak is....
Of ze is zwanger :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † woensdag 2 september 2015 @ 15:39:00 #118
43556 miss_dynastie
pi_155760300
quote:
0s.gif Op woensdag 2 september 2015 15:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het zou me niet eens verbazen als dat idd de oorzaak is....
Of ze is zwanger :+
Dat zou heel dom zijn en tegen alle mogelijke medische adviezen ingaan... dus een ideale zet voor op de kwalen-bingo-kaart *O*
pi_155760424
Je hoopt eigenlijk gewoon dat het mislukt :@
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Miss SHO woensdag 2 september 2015 @ 15:56:33 #120
22592 crew  Ole
pi_155760841
quote:
0s.gif Op woensdag 2 september 2015 15:39 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Dat zou heel dom zijn en tegen alle mogelijke medische adviezen ingaan... dus een ideale zet voor op de kwalen-bingo-kaart *O*
Daar ging mij thee
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 2 september 2015 @ 16:21:25 #121
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_155761625
quote:
0s.gif Op woensdag 2 september 2015 15:39 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Dat zou heel dom zijn en tegen alle mogelijke medische adviezen ingaan... dus een ideale zet voor op de kwalen-bingo-kaart *O*
Ooooh en stel dat ze ooit weer gaat trouwen (zou zomaar kunnen, opnieuw trouwen met Pyke of gewoon weer eens met iemand anders), wat een fan-tas-tisch ABC'tje kunnen de gasten dan maken van al haar aandoeningen O+
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  † In Memoriam † woensdag 2 september 2015 @ 16:41:45 #122
43556 miss_dynastie
pi_155762353
quote:
0s.gif Op woensdag 2 september 2015 16:21 schreef MaLo het volgende:

[..]

Ooooh en stel dat ze ooit weer gaat trouwen (zou zomaar kunnen, opnieuw trouwen met Pyke of gewoon weer eens met iemand anders), wat een fan-tas-tisch ABC'tje kunnen de gasten dan maken van al haar aandoeningen O+
De A is van Artrose en Aa Dee Haa Dee
De B is van Boulimia en Breukje in het middenrif, daar zit ze ook maar mee
De C is van Crohn, zoveel pijn in de buik
De D is van Drama, daarbij voelt zij zich puik
De E is van Emo-eten, dat heeft ze thuis zo geleerd
De F is van Fracturen, haar gebroken hart is zo vaak bezeerd
De G is van Gastric Bypass, had ze dat maar jaren eerder geweten
De H is van Hoogsensitief, dat is er ook zo ingesleten
De I is van Inslaapstoornis, lekker wakker de nacht beginnen
Met J is er geen ziekte, die moet ze dus maar gauw verzinnen

*O*
Ik hoop zooooo dat ik mag komen en er stukjes mogen worden opgevoerd :o *O*
  woensdag 2 september 2015 @ 16:43:14 #123
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_155762406
quote:
0s.gif Op woensdag 2 september 2015 16:41 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

De A is van Artrose en Aa Dee Haa Dee
De B is van Boulimia en Breukje in het middenrif, daar zit ze ook maar mee
De C is van Crohn, zoveel pijn in de buik
De D is van Drama, daarbij voelt zij zich puik
De E is van Emo-eten, dat heeft ze thuis zo geleerd
De F is van Fracturen, haar gebroken hart is zo vaak bezeerd
De G is van Gastric Bypass, had ze dat maar jaren eerder geweten
De H is van Hoogsensitief, dat is er ook zo ingesleten
De I is van Inslaapstoornis, lekker wakker de nacht beginnen
Met J is er geen ziekte, die moet ze dus maar gauw verzinnen

*O*
Ik hoop zooooo dat ik mag komen en er stukjes mogen worden opgevoerd :o *O*
_O- _O-
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  woensdag 2 september 2015 @ 16:44:22 #124
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_155762450
De J is van Jeuk, door haar medicijnallergie
De K is van Kanker, daardoor is haar papa hier nie ;(
Nee, papa laten we er buiten, dat is wel echt sneu

K is van Kilo's, die verliest Son, slechts drie.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  † In Memoriam † woensdag 2 september 2015 @ 16:46:10 #125
43556 miss_dynastie
pi_155762502
De L is van Littekenbreuk, dat krijg je van zo'n operatie
De M is van ME, da's ook al zo'n frustratie
  Moderator / Miss SHO woensdag 2 september 2015 @ 16:48:48 #126
22592 crew  Ole
pi_155762583
Gotfer :')
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † woensdag 2 september 2015 @ 16:49:40 #127
43556 miss_dynastie
pi_155762609
Misschien meer iets voor op een begrafenis, bedoel je?
  woensdag 2 september 2015 @ 16:50:30 #128
149959 SQ
snelle trees
pi_155762634
De K niet van Kiwi? Wat is een Sonjabc zonder kiwi?
disclaimer
  Moderator / Miss SHO woensdag 2 september 2015 @ 16:51:58 #129
22592 crew  Ole
pi_155762686
quote:
0s.gif Op woensdag 2 september 2015 16:50 schreef Stormqueen het volgende:
De K niet van Kiwi? Wat is een Sonjabc zonder kiwi?
Dat kan niet idd
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 2 september 2015 @ 16:53:06 #130
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_155762718
quote:
0s.gif Op woensdag 2 september 2015 16:50 schreef Stormqueen het volgende:
De K niet van Kiwi? Wat is een Sonjabc zonder kiwi?
Verdikke, ja.

De K is van Kiwi, Sons heerlijke nieuwe maagie
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_155762896
Ik weet niet hoe ik hier op moet reageren :')
Tap tap tap
  woensdag 2 september 2015 @ 17:03:52 #132
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_155763048
De N is van Niets, dat blijft haar bespaard.
De O van Ontsteking, telkens weer een nieuwe haard.
De P is van Pijn (en niet van Pyke),
De Q is van Qualen, die nergens op lijken.
De R is van Rust, daarvan krijgt Son nooit genoeg
De S is van Stress, die komt iedere iedere ochtend al vroeg
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_155767419
De T is van trouwen, telkens weer.
De U is van UWV.Aan een uitkering werken ze niet echt mee
De V is vermoeiend, pffff kan bijna niet meer!
De W is van werk, voor de rekeningen.

[ Bericht 40% gewijzigd door roos85 op 02-09-2015 19:49:13 ]
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_155767837
De U is van uit eten, dat kan voorlopig niet
De V is van verwennen, frappucchino met gepureerde friet
  woensdag 2 september 2015 @ 19:49:35 #135
149959 SQ
snelle trees
pi_155767927
De X is van xs, dat is het doel
De Y is van yes, again and again I do
disclaimer
pi_155768099
De Z is van Ziektes, zie je een alfabet vol!
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  woensdag 2 september 2015 @ 20:00:26 #137
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_155768268
^O^
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  † In Memoriam † woensdag 2 september 2015 @ 20:07:25 #138
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_155768482
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 14:36 schreef piglet het volgende:

[..]

Ik gok de dame van het stel waar ze mee op vakantie lijken te zijn:

[ afbeelding ]
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 15:13 schreef computergirl het volgende:

[..]

Die twee kerels lijken mij broers eigenlijk.
Ik ken ze, het zijn geen broers ;)
Wel een lief stel trouwens :)
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  woensdag 2 september 2015 @ 21:51:29 #139
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_155771611
Hoe eenvoudig om een heel alfabet om haar ziektes heen te maken ;( Arm kind.
吴 曼 迪
  woensdag 2 september 2015 @ 22:06:44 #140
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155772218
:D :') _O- _O_
Voor het alfabet.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † woensdag 2 september 2015 @ 22:09:27 #141
43556 miss_dynastie
pi_155772315
Jullie hebben hem af O+
  Moderator / Miss SHO donderdag 3 september 2015 @ 04:49:19 #142
22592 crew  Ole
pi_155778604
:)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_155778756
Het alfabet _O-

Hoogtepuntje hoor :D
lekker faxen heel de dag echt genot
  Moderator / Miss SHO donderdag 3 september 2015 @ 07:28:45 #144
22592 crew  Ole
pi_155778837
Komt in de OP
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_155778991
_O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_155780914
_O- _O- _O- _O-
Spoilers!
pi_155781322
alfabet is geweldig! :') ^O^
´
pi_155781370
Iemand zou het op d'r Facebook moeten plempen _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_155781717
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 11:02 schreef TheVulture het volgende:
Iemand zou het op d'r Facebook moeten plempen _O-
Ah nee, da's lullig :@
Tap tap tap
  † In Memoriam † donderdag 3 september 2015 @ 11:23:20 #150
43556 miss_dynastie
pi_155781796
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 11:02 schreef TheVulture het volgende:
Iemand zou het op d'r Facebook moeten plempen _O-
Is niet nodig, ze leest hier gewoon zelf mee :s)

En dan zoekt ze het dus zelf op en nee, dan vind ik het niet zielig, met d'r aandachtstrekkerij. Om het nou op d'r fb te plempen zou ik idd ook lullig vinden...
pi_155798983
Ik lees net dat ze niet meeleest. B-)

quote:
Sonja blogt, dik tevreden: voor en na!
september 2015

Ik ben gek op reizen en vakantie! Wie niet? Ik heb laatst een keer met een app uitgerekend dat ik al 20% van de wereld gezien heb. Dit komt natuurlijk voornamelijk door het reisprogramma dat ik gepresenteerd heb. Ik houd ervan om dingen te leren over andere culturen. Het liefst bezoek ik overal waar ik kom de locals, om de echte lokale cuisine te proeven en te praten met mensen over het leven dat ze leiden.

Ik ben altijd iemand geweest die gek was op het strand. Samen met mijn moeder kon ik hele dagen op het strand doorbrengen. Dan gingen we met de bus naar Scheveningen of Hoek van Holland. Koelbox mee… Ik realiseerde me gisteren, terwijl ik aan het zwembad lag te genieten van de schoonheid van het plekje waar ik me bevind, dat het tien jaar geleden is dat ik vrijwillig en moedwillig in een bikini heb rondgelopen in het openbaar.

“WAT EEN BIZAR GEVOEL”
Ik voel me iedere dag beter! Ik heb even geworsteld met vitamines. Door het tekort was ik extreem moe, ME moe. Sinds ik de vitamines van FitForMe gebruik, die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben gehad, voel ik me een stuk beter. Het is nu vier en een halve maand geleden dat ik geopereerd ben. Ik heb nog geen seconde spijt gehad. Mijn hemel, wat gaat het goed! Ik kan nog steeds alles eten, als het maar kleine porties zijn. Ik heb een nieuw leven gekregen en daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor. Wat een veranderingen!

Ik moet denken aan de film Chocolat. Dit verhaal gaat over een vrouw met een onrustige ziel. Iedere keer als de Noorderwind waait pakt ze haar kindje en haar biezen en vertrekt ze. Ik heb me jarenlang met deze vrouw kunnen identificeren. Gelukkig kan ik zeggen dat ik me in de Zaanstreek helemaal thuis voel. Ik hoef niet zo zeer meer te verhuizen, maar op de een of andere manier lukt het me niet om een werkplek te vinden waar ik me goed voel. Sinds ik in 2008 ziek werd en stopte met mijn werk als presentatrice heb ik zoveel verschillende baantjes gehad! Telemarketing, PR voor een bloemenkunstenaar, online marketing tot pedagogisch medewerker. Het is allemaal niet wat ik wil. Dus ben ik weer hard op zoek naar iets anders.

“MIJN ZELFVERTROUWEN GROEIT WEER. IK DROOM VAN EEN EIGEN PROGRAMMA”
Iedereen moet werken om geld te verdienen. Allemaal hebben we een hypotheek, huur en vaste lasten die betaald moeten worden. Ik denk echter wel dat het van heel groot belang is dat je wel een beetje kan genieten van je werk! Ik blijf net zo lang zoeken tot ik eindelijk iets gevonden heb wat bij me past. Ik had de mediawereld volledig losgelaten. Ik vind het grappig om te merken dat ik toch stiekem droom over een programma dat ik zou willen maken. Ik denk dat dit te maken heeft met mijn groeiende zelfvertrouwen. Ik zit zoveel beter in mijn vel en durf daarom weer groter te dromen. Kortom, er komt weer een hele spannende tijd aan voor mij. En om deze spannende tijd in te luiden ga ik iets heel spannends doen!

Dit is mijn tiende blog, een soort jubileum! Om dit te vieren plaats ik de eerste voor en na foto’s. Ik ga met de billen bloot! Ik ga laten zien wat 25 kilo met je lichaam doet. Ik heb nog wel een tip: als het je niet intereseert, kijk dan niet! Ik vind het best moeilijk om mezelf zo bloot te geven, maar ik doe het om hopelijk te motiveren en inspireren. Ik ben trots, ook al ben ik er nog lang niet. Er moeten nog zeker 13 kilo’s af maar ik heb mijn eerste doel bereikt. Op naar de laatste loodjes! Oh ja en voor alle haters die lelijk commentaar willen plaatsen: doe geen moeite, ik lees het toch niet





Can’t touch this, tadadada dada dada…

Liefs Sonja Silva
bron: iGlossy
Fok!bejaarde
  donderdag 3 september 2015 @ 21:55:14 #152
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155799651
Ik zit mobiel, maar heeft ze meneer de Uil nou op haar bovenarm laten tatoeëren?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  ESF Reporter donderdag 3 september 2015 @ 21:59:27 #153
87554 Cee
Welluk?
pi_155799982
Ik zie het boek 'Comfort Foods' van Jamie Oliver op de boekenplank staan.
pi_155800165
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 21:55 schreef Leandra het volgende:
Ik zit mobiel, maar heeft ze meneer de Uil nou op haar bovenarm laten tatoeëren?
Het is dr moeder..
sonjasilva twitterde op vrijdag 21-08-2015 om 21:42:48 Yes!! Ze is klaar!!! Ik noem haar Nelly, naar mijn moeder want uilen zijn haar lievelingsdieren ☺Deze is voor... http://t.co/mLA05Gj5ke reageer retweet
Fok!bejaarde
pi_155800727
Dat Twitter icoontje, ik kan het mobiel niet goed zien. Is het een soort Halelujah Jesus met armen in de lucht? :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_155800922
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 22:11 schreef Pisces29 het volgende:
Dat Twitter icoontje, ik kan het mobiel niet goed zien. Is het een soort Halelujah Jesus met armen in de lucht? :D
Zoiets, het is Worship Sonja.
Fok!bejaarde
pi_155800996
Ze is wel helemaal in trance. O+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_155801009
Ik zit ook mobiel, dacht dat 't een furby was :')
pi_155801271
Tuurlijk, ze ziet er beter uit. Maar die tattoo vind ik wel echt afgrijselijk. :@
pi_155803233
Can’t touch this, tadadada dada dada…

Liefs Sonja Silva


Won't touch that! :{w tadada dada dada

Liefs Kim Holland :*
´
pi_155804348
Zonde, ziet ze er een stuk beter uit, heeft ze haar knappe toet weer terug, plempt ze een dikke uil op haar weer bijna strakke arm :{
Tap tap tap
  vrijdag 4 september 2015 @ 00:05:56 #162
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_155805872
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 23:18 schreef CherryLips het volgende:
Zonde, ziet ze er een stuk beter uit, heeft ze haar knappe toet weer terug, plempt ze een dikke uil op haar weer bijna strakke arm :{
Dit.
With love :*
  vrijdag 4 september 2015 @ 01:39:02 #163
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155807525
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 23:18 schreef CherryLips het volgende:
Zonde, ziet ze er een stuk beter uit, heeft ze haar knappe toet weer terug, plempt ze een dikke uil op haar weer bijna strakke arm :{
Als ik bij dat stukje over die uil op FB door de foto's blader dan zie ik daar een foto van haar met Pyke uit 2012 waarop ze net zo'n toet lijkt te hebben...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155808045
Echt serieus niet lullig bedoeld maar ik zie niet eens zo gek veel verschil tussen die voor en na foto's. :/
pi_155808058
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 06:54 schreef Clavis het volgende:
Echt serieus niet lullig bedoeld maar ik zie niet eens zo gek veel verschil tussen die voor en na foto's. :/
Er kan nog wel 25 kilo af :Y
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  vrijdag 4 september 2015 @ 07:26:59 #166
149959 SQ
snelle trees
pi_155808133
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 06:54 schreef Clavis het volgende:
Echt serieus niet lullig bedoeld maar ik zie niet eens zo gek veel verschil tussen die voor en na foto's. :/
dat komt omdat slimme Sonja een corrigerend hemdje aan heeft op deze foto's :'). Die dingen douwen al je vetjes naar binnen. Dan zie je inderdaad het verschil niet zo goed.
disclaimer
  † In Memoriam † vrijdag 4 september 2015 @ 07:33:35 #167
43556 miss_dynastie
pi_155808154
D'r tieten lijken wel groter.
De Z is van Zwanger?.....
pi_155808413
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 06:54 schreef Clavis het volgende:
Echt serieus niet lullig bedoeld maar ik zie niet eens zo gek veel verschil tussen die voor en na foto's. :/
Op de buik zelf misschien niet, maar schouders, bovenarmen en benen wel.

Ik heb dat ook, alles wat ik aankom plakt meteen op m'n buik en als ik zowaar iets ben afgevallen dan zie je dat meteen in m'n gezicht (en m'n benen/kont). De buik is als laatste aan de beurt. Wel waardeloos.
Tap tap tap
pi_155809163
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 06:54 schreef Clavis het volgende:
Echt serieus niet lullig bedoeld maar ik zie niet eens zo gek veel verschil tussen die voor en na foto's. :/
Dat ja.

Ik zie 1 onderkin minder, that's it.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 4 september 2015 @ 09:22:16 #170
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155809272
Overdrijven is ook een kunst.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  vrijdag 4 september 2015 @ 12:59:31 #171
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_155813660
Die schaduwlijn op de after-foto helpt ook niet mee.
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_155814558
Blijft nog steeds een dik wijf die een uil heeft opgevroten.
  † In Memoriam † vrijdag 4 september 2015 @ 15:25:32 #173
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_155816947
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 september 2015 07:01 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Er kan nog wel 25 kilo af :Y
Nou nou.

Ik zie wel een groot verschil hoor, deze hoeveelheid kilo's heeft haar toch 2 tot 3 kleding maten kleiner gemaakt.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  vrijdag 4 september 2015 @ 16:12:26 #174
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155818136
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 september 2015 12:59 schreef debuurvrouw het volgende:
Die schaduwlijn op de after-foto helpt ook niet mee.
Dat het kastje rechts nu wel zichtbaar is en op de before foto nog niet te zien was helpt ook niet trouwens :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155818213
Beetje een Tell Sell reclame..
Before: norse bakkes
After: *)
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 4 september 2015 @ 16:15:36 #176
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155818224
https://www.facebook.com/(...)34&type=3&permPage=1



Wat zou ze op deze foto gewogen hebben (6 sept. 2012)?
Ik blijf het idee hebben dat ze daar ongeveer net zo slank was als nu....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155818395
Zijn die nu al zolang samen joh?
Tap tap tap
  vrijdag 4 september 2015 @ 16:25:20 #178
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155818470
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 16:22 schreef CherryLips het volgende:
Zijn die nu al zolang samen joh?
Ja, maar dat zegt bij Sonja niets, de teller begint pas te lopen na het ja-woord.... dan lijkt het gegarandeerd stuk te lopen.
Als ik zo'n track-record had dan was ik absoluut niet met "de liefde van m'n leven" getrouwd, maar was ik fijn blijven hokken.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 4 september 2015 @ 18:44:12 #179
41427 Anosmie
G.R.A.S.002
pi_155821775
Met die operatie heeft ze alleen het 'geen maat weten te houden' aangepakt. Ze zegt het zelf al in dr column:
quote:
Ik kan nog steeds alles eten, als het maar kleine porties zijn.
Dan kan je je kiwimaagje volstouwen met gesponsorde vitaminepilletjes, maar als je dieet verder uit chai-latte-macciato-overdoso-di-sugero en ander voor-een-keertje-mag-dit-best-troost/comfort food bestaat dan heb je het toch echt niet begrepen.
Fok!bejaarde
  vrijdag 4 september 2015 @ 20:06:34 #180
327807 Mariposas
יה&#14
pi_155823787
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 16:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, maar dat zegt bij Sonja niets, de teller begint pas te lopen na het ja-woord.... dan lijkt het gegarandeerd stuk te lopen.
Als ik zo'n track-record had dan was ik absoluut niet met "de liefde van m'n leven" getrouwd, maar was ik fijn blijven hokken.
Ze zijn al sinds oktober 2014 (uit m'n hoofd) gehuwd of geregistreerd partners . Al bijna een jaar dus :o wat is haar record?
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
  † In Memoriam † vrijdag 4 september 2015 @ 22:23:21 #181
43556 miss_dynastie
pi_155828549
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 september 2015 20:06 schreef Mariposas het volgende:

[..]

Ze zijn al sinds oktober 2014 (uit m'n hoofd) gehuwd of geregistreerd partners . Al bijna een jaar dus :o wat is haar record?
Had ik laatst ook al op zitten zoeken :D Maar da's 2 jaar.
pi_155986115
Allememaggies, binnenkort worden we getrakteerd op een heuse nieuwe website. O+

quote:
sonjasilva.nl
Wow!! Zojuist mijn Body&Fit review box ontvangen! Benieuwd naar de reviews van deze producten? Binnenkort gaat mijn nieuwe site live. Houd mijn blog "Dik Tevreden" op iglossy.nl in de gaten voor meer info!
Thanx @bodyenfitshopnl
#bloggermedia #bloggerlife
#reallifeblogger #iglossy
Bron: Instagram
Fok!bejaarde
pi_155986252
Dit is dan wel weer humor.
Een van de eerste posts na de Body & Fit shizzle is haar 'anti griep receptje'.



quote:
Voor 2 personen:
- 3 spelt boterhammen
- 4 eieren
- 1 pak duo spekblokjes
- 1 zak kastanje champignons
- 1 rode ui
- kookroom
Wat meer body, wat minder fit. :')
Fok!bejaarde
  vrijdag 11 september 2015 @ 07:48:19 #184
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_155991226
quote:
10s.gif Op donderdag 10 september 2015 22:22 schreef Anosmie het volgende:
Dit is dan wel weer humor.
Een van de eerste posts na de Body & Fit shizzle is haar 'anti griep receptje'.

[ afbeelding ]

[..]

Wat meer body, wat minder fit. :')
Een kennis van ons krijgt ook een kiwi maagje maar die vertelde dat ze 20 minuten voordat ze gaat eten niet meer kan en mag drinken. Drinken bij je eten is dan ook onmogelijk... waarom er dan een beker naast Son haar goed gevulde bord staat is mij een raadsel (kan natuurlijk van daarvoor zijn en hij kan leeg zijn maar ik heb graag wat te zeiken is topics als deze ;) ).

Daarnaast vind ik het ook wel een behoorlijk grote portie. Van onze kennis begreep ik dat wat je kunt eten per keer echt minimaal is.

Enne kookroom...? Zet dat niet enorm aan.. ;)
  vrijdag 11 september 2015 @ 07:52:17 #185
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155991245
Een duopak spekblokjes voor 2 personen?
Ik vind het al veel als er een half pakje bij de krieltjes met ui ingaat, en daar eten we dan met z'n drieën van.

En de rest lijkt me ook niet bij een kiwimaag horen...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † vrijdag 11 september 2015 @ 08:09:39 #186
43556 miss_dynastie
pi_155991349
Wij doen een zo'n pakje Linera spek (ik hou niet van vet, deze is mager), 125 gram voor twee personen. Misschien eet haar kind veel?

Kookroom zit trouwens niet zoveel in, prima alternatief. De groente vind ik weinig.
  vrijdag 11 september 2015 @ 10:41:23 #187
149959 SQ
snelle trees
pi_155993640
Ja je moet natuurlijk ook niet vergeten dat een lichaam brandstof nodig heeft he. En dat mensen met een sterk verkleinde maag juist nièt alleen maar groenten moeten gaan eten omdat ze dan sterk ondervoed raken.
Ik denk alleen wel dat het recept wat veel is ja, maar goed, er is niet gezegd dat ze daar precies de helft van eet ;)
disclaimer
  † In Memoriam † vrijdag 11 september 2015 @ 10:47:01 #188
43556 miss_dynastie
pi_155993742
Op zich moet iemand met zo'n operatie eerst vlees eten, dan groenten, dan koolhydraten. Als je het ff heel streng ziet. Maar met vlees bedoelen ze dan geen spek, maar magere vleessoorten. Dus dit hele recept is een tikje ongeschikt.
pi_155993865
Spekjes en champignons breken me altijd op :') :r
Tap tap tap
  vrijdag 11 september 2015 @ 11:14:32 #190
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155994200
Ik heb zo'n "Mrs Always Right" beker (cadeautje uiteraard :') :X ) en die is echt huge.... zelfs m'n bekers waar ik altijd een dubbele Senseo uit drink zijn kleiner.
Als je die Mrs Always Right beker voor de helft vult dan zit daar volgens mij al voor 2 kiwi's aan drinken in.

Edit: ik heb die beker even uit de kast gepakt en er een paar bordjes voorgezet, maar dat bord dat zij er bij heeft staan is zeker geen ontbijtbordje....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155994596
Waarom Sonja Silva een probleem heeft met haar gewicht.. zij is te vol van zichzelf
pi_155995032
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 11:14 schreef Leandra het volgende:
Ik heb zo'n "Mrs Always Right" beker (cadeautje uiteraard :') :X ) en die is echt huge.... zelfs m'n bekers waar ik altijd een dubbele Senseo uit drink zijn kleiner.
Als je die Mrs Always Right beker voor de helft vult dan zit daar volgens mij al voor 2 kiwi's aan drinken in.

Edit: ik heb die beker even uit de kast gepakt en er een paar bordjes voorgezet, maar dat bord dat zij er bij heeft staan is zeker geen ontbijtbordje....
Nee dat is zo'n diep bord van Pip, niet heel groot (wel heel tof maar ze mogen niet in de vaatwasser ;( ).
Tap tap tap
  vrijdag 11 september 2015 @ 14:08:36 #193
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155998088
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 11:58 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee dat is zo'n diep bord van Pip, niet heel groot (wel heel tof maar ze mogen niet in de vaatwasser ;( ).
Darn, ik zat al te twijfelen of het geen diep bord was en dacht toen nog "het zal toch niet?"
Maar wel dus :{

Die kiwi zal inmiddels wel een grapefruit zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_156000139
Dat bord eten krijg ik in die hoeveelheid en qua vettigheid alleen maar weg als ik een kater heb. En dat zonder kiwimaagje :+ Dus ik vraag me af waar ze het allemaal laat.
Duidelijk is wel dat ze die hele operatie niet nodig had, als ze zich maar een beetje inhield met eten en met d'r luie reet van de bank afkwam!
Kiezen voor de makkelijkste weg.. :')
´
  Moderator / Miss SHO vrijdag 11 september 2015 @ 15:31:00 #195
22592 crew  Ole
pi_156000224
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 14:08 schreef Leandra het volgende:

[..]

Darn, ik zat al te twijfelen of het geen diep bord was en dacht toen nog "het zal toch niet?"
Maar wel dus :{

Die kiwi zal inmiddels wel een grapefruit zijn.
Op weg naar de watermeloen w/ *O*
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 11 september 2015 @ 16:09:45 #196
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_156001205
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 15:27 schreef Kim-Holland het volgende:

Kiezen voor de makkelijkste weg.. :')
Ik heb ook meer respect voor mensen zoals in Obese, die (vrijwel geheel) zelfstandig afvallen. Maar of dit de makkelijkste weg is betwijfel ik, ze kan nooit meer normaal eten wat ik ervan begreep... geen wijntje bij je eten etc. Het wordt er niet gezelliger op in elk geval.
  vrijdag 11 september 2015 @ 16:23:45 #197
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156001583
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 15:31 schreef Ole het volgende:

[..]

Op weg naar de watermeloen w/ *O*
Mooie TT voor het volgende topic ^O^
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Miss SHO vrijdag 11 september 2015 @ 16:24:00 #198
22592 crew  Ole
pi_156001587
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 16:09 schreef Starlie het volgende:

[..]

Ik heb ook meer respect voor mensen zoals in Obese, die (vrijwel geheel) zelfstandig afvallen. Maar of dit de makkelijkste weg is betwijfel ik, ze kan no
oit meer normaal eten wat ik ervan begreep... geen wijntje bij je eten etc. Het wordt er niet gezelliger op in elk geval.
Dat hoeft niet hoor. Ken iemand die alles gewoon weer kan eten en drinken.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 11 september 2015 @ 17:13:11 #199
125420 Starlie
a dirty mind is a joy forever
pi_156002697
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 16:24 schreef Ole het volgende:

[..]

Dat hoeft niet hoor. Ken iemand die alles gewoon weer kan eten en drinken.
Eerlijk? Ik begreep van die kennis dat dat nooit meer gaat. Wel bij een maagband maar wist niet dat dat ook gold voor een maagverkleining.
  vrijdag 11 september 2015 @ 17:37:53 #200
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_156003270
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:13 schreef Starlie het volgende:

[..]

Eerlijk? Ik begreep van die kennis dat dat nooit meer gaat. Wel bij een maagband maar wist niet dat dat ook gold voor een maagverkleining.
Je kunt je maag gewoon weer rekken. Gewoon dooreten :') Heb ook familie die deze operatie heeft gehad en die at na een aantal maanden gewoon weer 3 gangen. Is dan ook nooit veel afgevallen.
吴 曼 迪
  vrijdag 11 september 2015 @ 17:48:22 #201
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_156003543
Ik vind het een grote hoeveelheid voor iemand met een kiwi maagje maar beweren dat je die hoeveelheid en vettigheid alleen weg krijgt met een kater.
Dan ben ik een enorme vetklep of zo want ik vind het voor iemand die geen kiwi maag heeft prima te doen.
Ik kan me nog wel ergere meuk indenken dan dit dus sommige reacties hier vind ik erg overdreven.
Ik geloof er niks van dat we allemaal zo braaf eten 24/7.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_156004075
Verderop in dezelfde facebook-post:

quote:
Hahaha dit is over van mijn bord... Kiwi maagje is vol maar voldaan
  vrijdag 11 september 2015 @ 18:40:36 #203
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156004737
Ah.... die ontbrak hier dus.
Maar goed, ze weet nog steeds geen maat te houden, ze had ook een geschikte portie kunnen kunnen nemen, dan eet je ook niet per ongeluk toch meer dan de bedoeling was.

Op de bank eten lijkt me ook niet de beste tip voor iemand die bewust moet eten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_156005690
Ik kan me ook wel voorstellen dat je uit gewoonte je oude hoeveelheid opschept.
Don't you love her madly?
pi_156006849
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:48 schreef laziness het volgende:
Ik vind het een grote hoeveelheid voor iemand met een kiwi maagje maar beweren dat je die hoeveelheid en vettigheid alleen weg krijgt met een kater.
Dan ben ik een enorme vetklep of zo want ik vind het voor iemand die geen kiwi maag heeft prima te doen.
Ik kan me nog wel ergere meuk indenken dan dit dus sommige reacties hier vind ik erg overdreven.
Ik geloof er niks van dat we allemaal zo braaf eten 24/7.
Ik eet elke avond zo een bord vol. :Y Ik val om als ik dat niet eet (maar ben dan ook een actieve Harry en snoep zelden).
Ik vind dat een normale hoeveelheid voor een volwassene. Maar wellicht niet voor iemand met overgewicht en nul beweging en de hele dag door snoepen.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_156006924
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 18:40 schreef Leandra het volgende:
Ah.... die ontbrak hier dus.
Maar goed, ze weet nog steeds geen maat te houden, ze had ook een geschikte portie kunnen kunnen nemen, dan eet je ook niet per ongeluk toch meer dan de bedoeling was.

Op de bank eten lijkt me ook niet de beste tip voor iemand die bewust moet eten.
Op de bank eten vind ik nog erger dan de hoeveelheid die ze wegwerkt. :D
Lekker gezellig met je gezin aan tafel naar de tv kijkend. :X
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_156016863
al het spek en champignons zijn naar binnen gewerkt!!!!! plus een halve speltbrood in het vet gebakken..
ff een foto..

en weer vreten!

maar dat weet niemand verder ;) :')
´
  Moderator / Miss SHO vrijdag 18 september 2015 @ 21:54:26 #208
22592 crew  Ole
pi_156209413
Ze gaat haar eigen site beginnen *O*

Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † vrijdag 18 september 2015 @ 22:48:36 #209
43556 miss_dynastie
pi_156211005
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 21:54 schreef Ole het volgende:
Ze gaat haar eigen site beginnen *O*

[ afbeelding ]
Dat gerecht associeer ik direct met health, ja :7
  vrijdag 18 september 2015 @ 22:49:52 #210
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156211042
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 september 2015 22:48 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Dat gerecht associeer ik direct met health, ja :7
Hoeveel calorieën zouden daarin zitten?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_156213492
Fashion? Whehe :+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_156214894
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 21:54 schreef Ole het volgende:
Ze gaat haar eigen site beginnen *O*

[ afbeelding ]
OMFG....ik dacht dat er hier iemand zo creabea was en dit had gemaakt,totdat ik even de link echt probeerde.
Wat een grapjas in ieder opzicht die Son
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
  † In Memoriam † zaterdag 19 september 2015 @ 09:59:59 #213
43556 miss_dynastie
pi_156215952
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 22:49 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hoeveel calorieën zouden daarin zitten?
Het goede nieuws is dat kersen op siroop maar 65 kcal per ons bevat. Het slechte nieuws is dat daar meer dan een ons ligt :') Weet je, het kan heus geen kwaad voor een keertje en past in een normaal gezond eetpatroon, maar:

Door zo'n operatie committeer je je aan bepaalde eetregels en gaat 'moet af en toe kunnen' gewoon niet op, want het is slecht voor je lijf- je doet die operatie in de hoop dat je een dumping krijgt van zo'n gerecht namelijk :')
  zaterdag 19 september 2015 @ 10:10:30 #214
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156216059
En die room die erbij ligt?
Het cakeding dat eronder ligt zal ook niet calorievrij zijn...

Voor de duidelijkheid, ik zou het niet laten liggen, maar ik heb dan ook geen kiwimaag.
Wel een dikke kont trouwens, maar dat is omdat ik die kersenmeuk niet zou laten liggen :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † zaterdag 19 september 2015 @ 10:17:20 #215
43556 miss_dynastie
pi_156216138
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 september 2015 10:10 schreef Leandra het volgende:
En die room die erbij ligt?
Het cakeding dat eronder ligt zal ook niet calorievrij zijn...

Voor de duidelijkheid, ik zou het niet laten liggen, maar ik heb dan ook geen kiwimaag.
Wel een dikke kont trouwens, maar dat is omdat ik die kersenmeuk niet zou laten liggen :')
Slagroom is 35 kcal per eetlepel. Hier ligt eerder een opscheplepel :')
En dat cakeding, een brownie is voor 5 bij 5 cm 130 kcal. Dit lijkt groter.

Het is gewoon niet het eerste plaatje dat ik zou pakken bij het promoten van een gezonde levensstijl. In een gezonde levensstijl is dit een uitzondering, in haar levensstijl een vette no go (hihi, ik zei vet :') ).
  zaterdag 19 september 2015 @ 10:43:09 #216
64792 Mryc
play me one more song
pi_156216497
Is het niet gewoon kwark?
pi_156225740
Mystery solved!
Het is mascarpone. O+

http://goedetengezondleve(...)ersen-en-mascarpone/
Fok!bejaarde
pi_156226046
Ze hoopt zeker ook dat ze gratis merkkleding, tassen en schoenen toegestuurd krijgt, om over te schrijven op haar blog? :D

Alsof die gezellige stevige Annies, die haar blog lezen, nou dan een dure tas gaan kopen :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  zaterdag 19 september 2015 @ 20:18:19 #219
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156226993
quote:
6s.gif Op zaterdag 19 september 2015 19:23 schreef Anosmie het volgende:
Mystery solved!
Het is mascarpone. O+

http://goedetengezondleve(...)ersen-en-mascarpone/
Verdarrie... Kaas :'(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † zaterdag 19 september 2015 @ 20:34:58 #220
43556 miss_dynastie
pi_156227556
quote:
6s.gif Op zaterdag 19 september 2015 19:23 schreef Anosmie het volgende:
Mystery solved!
Het is mascarpone. O+

http://goedetengezondleve(...)ersen-en-mascarpone/
Daar zit nog meer in dan in slagroom. Potverdrie _O-
  zaterdag 19 september 2015 @ 20:48:54 #221
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156227978
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 september 2015 20:34 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Daar zit nog meer in dan in slagroom. Potverdrie _O-
Oh gelukkig, ik zie mogelijkheden :9
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_156231631
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 september 2015 19:41 schreef Pisces29 het volgende:
Ze hoopt zeker ook dat ze gratis merkkleding, tassen en schoenen toegestuurd krijgt, om over te schrijven op haar blog? :D

Alsof die gezellige stevige Annies, die haar blog lezen, nou dan een dure tas gaan kopen :')
Nou, die site is nog niet live en ze heeft al een teeth whitening behandeling, wimperextensions en magnesium olie losgepeuterd bij mensen.

Ik snap wel dat ze ineens veeeel beter slaapt :D

quote:
Pyke en ik zijn sinds een week begonnen met het gebruiken van deze Magnesium olie. Binnenkort vertel ik je op sonjasilva.nl waarom ik dankzij dit product veeeel beter slaap

‪#‎reallifeblogger‬
‪#‎sonjasilva‬
‪#‎reviews‬
‪#‎magnesiumolie ‬
Fok!bejaarde
  zaterdag 19 september 2015 @ 23:30:08 #223
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_156232668
quote:
6s.gif Op zaterdag 19 september 2015 22:53 schreef Anosmie het volgende:

[..]

Nou, die site is nog niet live en ze heeft al een teeth whitening behandeling, wimperextensions en magnesium olie losgepeuterd bij mensen.

Ik snap wel dat ze ineens veeeel beter slaapt :D

[..]

En een tas :Y
吴 曼 迪
pi_156300250
Screenshot uit een Facebookgroep voor bloggers (tekst niet door mij dus!):



Wauw, ze vindt zichzelf echt al een blogger. Laat het 'r eerst eens een paar maanden volhouden :')

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 22-09-2015 17:12:25 ]
  † In Memoriam † dinsdag 22 september 2015 @ 17:29:36 #225
43556 miss_dynastie
pi_156300656
Je krijgt toch al die gratis meuk? :')
pi_156300963
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 17:29 schreef miss_dynastie het volgende:
Je krijgt toch al die gratis meuk? :')
Het kan beiden. Soms krijg je gratis meuk in ruil voor een artikel, maar daar moet je dan wel weer selectief in zijn, want je wil je lezers ook niet irriteren met al die reclame. Soms krijg je inderdaad betaald voor stukken. (Ik wil niet in details treden want daar gaat mijn mediabureau niet blij mee zijn, maar in mijn geval is dat bijv 300/400 euro.) Die prijzen zijn afhankelijk van je bereik, als je meer bezoekers hebt, vang je meer.

Ik vind het alleen erg komisch dat Sonja zich nu al een blogger waant en op zulke dingen reageert. Laat 'r eerst maar eens steady content verzorgen. Daarbij is het een beetje een ongeschreven regel dat je niet gaat bloggen voor the moneyz. Je blogt omdat je het leuk vindt. In de eerste jaren ga je echt niet veel verdienen, en het wordt ook heel irritant als je alleen daarop gericht bent. Lezers willen ook wel eens gewoon leuke stukken, niet alleen maar reclame.
pi_156301703
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 17:46 schreef Toeps het volgende:


Ik vind het alleen erg komisch dat Sonja zich nu al een blogger waant en op zulke dingen reageert.
Daar zeg je wat. Waan, dat is Son haar middlename. Net als haar waanideeën over haar 40 aandoeningen :O
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_156304073
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 september 2015 18:24 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Daar zeg je wat. Waan, dat is Son haar middlename. Net als haar waanideeën over haar 40 aandoeningen :O
Misschien krijgt ze wel gratis medicijnen en experimentele therapie aangeboden. :')
  † In Memoriam † woensdag 23 september 2015 @ 09:00:11 #229
43556 miss_dynastie
pi_156315023
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2015 17:46 schreef Toeps het volgende:

[..]

Het kan beiden. Soms krijg je gratis meuk in ruil voor een artikel, maar daar moet je dan wel weer selectief in zijn, want je wil je lezers ook niet irriteren met al die reclame. Soms krijg je inderdaad betaald voor stukken. (Ik wil niet in details treden want daar gaat mijn mediabureau niet blij mee zijn, maar in mijn geval is dat bijv 300/400 euro.) Die prijzen zijn afhankelijk van je bereik, als je meer bezoekers hebt, vang je meer.

Ik vind het alleen erg komisch dat Sonja zich nu al een blogger waant en op zulke dingen reageert. Laat 'r eerst maar eens steady content verzorgen. Daarbij is het een beetje een ongeschreven regel dat je niet gaat bloggen voor the moneyz. Je blogt omdat je het leuk vindt. In de eerste jaren ga je echt niet veel verdienen, en het wordt ook heel irritant als je alleen daarop gericht bent. Lezers willen ook wel eens gewoon leuke stukken, niet alleen maar reclame.
Ja, ik weet wel hoe het werkt, maar kom op, voor een eerste blogje op je eigen domein hoef je echt niks te verwachten, zorg eerst maar eens dat je een naam maakt voor jezelf. En dan is die gratis meuk voorlopig toch echt het hoogst haalbare, ben ik al verbaasd dat ze die troep cadeau krijgt, want ze heeft zich totaal niet bewezen en vind er direct troost in dat het ook echt troep is :P
pi_156315083
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 09:00 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ja, ik weet wel hoe het werkt, maar kom op, voor een eerste blogje op je eigen domein hoef je echt niks te verwachten, zorg eerst maar eens dat je een naam maakt voor jezelf. En dan is die gratis meuk voorlopig toch echt het hoogst haalbare, ben ik al verbaasd dat ze die troep cadeau krijgt, want ze heeft zich totaal niet bewezen en vind er direct troost in dat het ook echt troep is :P
Haha ja precies dat dus :P
Maar goed, straks heeft ze enorm veel ramptoeristen en wordt ze alsnog een grote blogger :')
  † In Memoriam † woensdag 23 september 2015 @ 09:06:07 #231
43556 miss_dynastie
pi_156315105
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2015 09:04 schreef Toeps het volgende:

[..]

Haha ja precies dat dus :P
Maar goed, straks heeft ze enorm veel ramptoeristen en wordt ze alsnog een grote blogger :')
Misschien als ze een Youtubekanaaltje begint. De familie Pos :') Dat zou nog wel leuk ramptoerisme zijn :7
pi_156318995
Zij gaat bloggen over health?
How about NO?!
Go hard or go home
  woensdag 23 september 2015 @ 13:45:03 #233
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156320156
quote:
10s.gif Op woensdag 23 september 2015 12:50 schreef Noek het volgende:
Zij gaat bloggen over health?
How about NO?!
Mooi hè... In een paar jaar zo uitdijen en het er met inspanning niet af willen krijgen, maar naar de chirurg gaat om je maag te laten verkleinen en dan over gezondheid gaan bloggen, alsof Jaap een dieetboek schrijft.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † woensdag 23 september 2015 @ 19:05:29 #234
240917 Mula
pi_156328724
Ik denk dat haar blog nog weleens een succes kan worden ook. Genoeg huisvrouwen die zich kunnen identificeren met iemand die van lekker wijf naar te dikke moeke met kort haar ging en nu hard bezig zijn om weer een beter lijf te krijgen. Als de nadruk niet te veel op haar maagverkleining komt te liggen, maar meer op "ik val af en mijn leven wordt er leuker, beter en sexier door" denk ik dat ze nog weleens lezers kan aantrekken. Ze heeft haar naam mee en genoeg mensen die smullen van /highly amused zijn door haar gezeur over al haar kwalen.
  † In Memoriam † vrijdag 25 september 2015 @ 17:50:23 #235
240917 Mula
pi_156377349
De eerste review staat online. En hij is lekker uitgebreid.... :X


  Moderator / Miss SHO vrijdag 25 september 2015 @ 18:05:05 #236
22592 crew  Ole
pi_156377657
Wat zou die rotzooi kosten?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † vrijdag 25 september 2015 @ 18:39:23 #237
240917 Mula
pi_156378202
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 september 2015 18:05 schreef Ole het volgende:
Wat zou die rotzooi kosten?
Hier ¤12.95: http://www.zechsal.eu/all(...)siumolie-100-ml.html
pi_156382651
Ik kan het mis hebben, maar dit klinkt niet echt als een goed plan...
quote:
Sonja Silva
6 hrs · Instagram ·
Morgen start ik met Clean 9, een negen dagen durende detox!
#clean9detox
#health
#newbody
#newlife
#cleanbody


Fok!bejaarde
pi_156382722
quote:
11s.gif Op vrijdag 25 september 2015 21:08 schreef Anosmie het volgende:
Ik kan het mis hebben, maar dit klinkt niet echt als een goed plan...

[..]

Voor de operatie had het potentie kunnen hebben
pi_156383003
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 september 2015 21:09 schreef computergirl het volgende:

[..]

Voor de operatie had het potentie kunnen hebben
Als ze dat nu samen met het sporten eerst even geprobeerd had.. had ze nu niet met die kiwi in dr maag gezeten.
Fok!bejaarde
pi_156384956
Dat is toch helemaal niet goed joh -O-
Tap tap tap
  vrijdag 25 september 2015 @ 22:58:04 #242
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156387333
Wel heel triest hoor, als ze nu al naar de shakes en dieetrepen gaat grijpen....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_156388381
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 september 2015 22:58 schreef Leandra het volgende:
Wel heel triest hoor, als ze nu al naar de shakes en dieetrepen gaat grijpen....
Heel erg triest. Vraag me af of ze wel voldoende begeleiding krijgt.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_156389163
Wel geheel volgens verwachting.

En tegelijkertijd sneu ja.
Ik vraag me dan af wat Piekmans er van vindt, of dat hij blind zijn vrouw volgt en haar aan laat modderen.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_156393345
Hahaha pikmans met zijn gespray onder zijn [zweet?]voeten! :')
Het zal je wijf maar zijn die jou op deze manier, in het openbaar, seksloos de media ingooit! Hahaha!
Het laatste restje mannelijkheid is hiermee ook teniet gedaan.
Bedankt Son! ^O^

Ik geef dat bloggen hooguit 2 maanden. Dan is Sonnepon weer uitgekeken en uitgeblust. Zij houdt nooit niks vol, gezien haar vorige spontane oprispingen..
´
pi_156393431
Boxje van 120 euro via multi level marketing oplichterij. Past wel bij Sonja dit soort onzin, iedere strohalm aangrijpen om wat kilo's te verliezen die er binnen no time weer aankomen na zo'n programma.
pi_156394053


Wow Sonja :')
Je gaat op de Instagram van een heeuuule bekende beautyblogger reageren, of ZIJ JOU wil mailen? 1) As if... En 2) mail dan zelf, luie donder! Kan gewoon via haar website hoor.
  zaterdag 26 september 2015 @ 09:17:01 #248
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156394183
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 september 2015 06:56 schreef Ericr het volgende:
Boxje van 120 euro via multi level marketing oplichterij. Past wel bij Sonja dit soort onzin, iedere strohalm aangrijpen om wat kilo's te verliezen die er binnen no time weer aankomen na zo'n programma.
Oh wacht, dit bloggen is natuurlijk het opstapje dat ze gebruikt voor MLM...
Of ben ik nou slimmer dan Son?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 26 september 2015 @ 09:20:57 #249
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156394222
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 september 2015 09:02 schreef Toeps het volgende:
[ afbeelding ]

Wow Sonja :')
Je gaat op de Instagram van een heeuuule bekende beautyblogger reageren, of ZIJ JOU wil mailen? 1) As if... En 2) mail dan zelf, luie donder! Kan gewoon via haar website hoor.
Ja, maar nu kan iedereen zien dat Sonja een eigen site heeft, en ze het catch all mailadres belangrijk genoeg vindt om door te geven...

Als je serieus wat wilt mail dan idd zelf even met je sonja@sonjasilva.nl adres.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_156394414
Ik pak de chips en popcorn er alvast weer bij :9
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zaterdag 26 september 2015 @ 10:41:15 #251
403253 Meke
after all this time? always.
pi_156395008
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 september 2015 09:02 schreef Toeps het volgende:
[ afbeelding ]

Wow Sonja :')
Je gaat op de Instagram van een heeuuule bekende beautyblogger reageren, of ZIJ JOU wil mailen? 1) As if... En 2) mail dan zelf, luie donder! Kan gewoon via haar website hoor.
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 september 2015 09:02 schreef Toeps het volgende:
[ afbeelding ]

Wow Sonja :')
Je gaat op de Instagram van een heeuuule bekende beautyblogger reageren, of ZIJ JOU wil mailen? 1) As if... En 2) mail dan zelf, luie donder! Kan gewoon via haar website hoor.
Het zou me niks verbazen als ze zichzelf al een beetje op dezelfde hoogte waant als Nikkie :+ As if :D
Op woensdag 9 september 2020 20:31 schreef Fred_B het volgende:
Meke is de Hans Wiegel van FOK.
De beste mod die we nooit hebben gehad.
  zaterdag 26 september 2015 @ 16:10:49 #252
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_156400589
Hahahahaha die post op Instagram :')
吴 曼 迪
pi_156400684
quote:
17s.gif Op vrijdag 11 september 2015 17:37 schreef megamandy het volgende:

[..]

Je kunt je maag gewoon weer rekken. Gewoon dooreten :') Heb ook familie die deze operatie heeft gehad en die at na een aantal maanden gewoon weer 3 gangen. Is dan ook nooit veel afgevallen.
Zo iemand ken ik ook :') Zit gewoon dikke frietje kapsalon weg te bikken. Ja zo afentoe mag dat wel hoor! zegt ze dan :') _O- Volgens mij heeft ze nu dr maagband kapotgevreten ondertussen
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
  zaterdag 26 september 2015 @ 20:49:51 #254
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_156406430
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 september 2015 23:24 schreef roos85 het volgende:

[..]

Heel erg triest. Vraag me af of ze wel voldoende begeleiding krijgt.
Nee dus... :)

quote:
Oh, ik baal enorm. Had geen idee maar de detox wordt afgeraden als je zo kort geleden een gastric bypass hebt gehad. Jammer!!!!
Is er iemand die het pakket van me over wilt nemen zodat ik het alsnog kan reviewen? Uiteraard hoef je er niet voor te betalen.
Stuur me een pb als je interesse hebt
Ik wil dan wel graag een voor en na foto hebben en wat leuke filmpjes ☺
https://www.facebook.com/sonja.silva/posts/10153613885774235
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
pi_156406551
quote:
dus nu moet iemand anders t gaan testen maar son gaat er alsnog zelf een review over schrijven?
knap
  zaterdag 26 september 2015 @ 20:55:52 #256
6067 Turbomuis
Kruimeltjes zijn ook cake
pi_156406618
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 september 2015 20:53 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

dus nu moet iemand anders t gaan testen maar son gaat er alsnog zelf een review over schrijven?
knap
Ja, want zo doen echte bloggers dat. Blijkbaar :)
I give myself very good advice
But I very seldom follow it
That explains the trouble that I'm always in
  zondag 27 september 2015 @ 07:47:51 #257
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156415374
quote:
Of ze krijgt wel voldoende begeleiding maar niemand is verder zo dom (en eigenwijs) dat ze denken dat ze het wel kunnen combineren...

Het is ook echt te absurd voor woorden om die meuk te willen gebruiken terwijl je een maagverkleining hebt gehad.

Maar goed, het toont wederom aan dat ze zich nog steeds niet ingelezen heeft in de materie als het gaat om gezond leven, en nog steeds op zoek is naar een nog makkelijkere manier om af te vallen.
En er werkelijk geen ruk voor wil doen.

Hoe zit het met die personal trainer? Heeft ze die nog een keer gezien na die eerste keer?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † zondag 27 september 2015 @ 08:58:34 #258
240917 Mula
pi_156415942
quote:
1s.gif Op zondag 27 september 2015 07:47 schreef Leandra het volgende:

[..]


Maar goed, het toont wederom aan dat ze zich nog steeds niet ingelezen heeft in de materie als het gaat om gezond leven, en nog steeds op zoek is naar een nog makkelijkere manier om af te vallen.
En er werkelijk geen ruk voor wil doen.

Volgens mij gaat het niet om afvallen (want dat doet ze nog steeds), maar om geld verdienen/besparen. Ze pakt gewoon alles aan wat gratis is.
  zondag 27 september 2015 @ 09:16:21 #259
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156416072
quote:
1s.gif Op zondag 27 september 2015 08:58 schreef Mula het volgende:

[..]

Volgens mij gaat het niet om afvallen (want dat doet ze nog steeds), maar om geld verdienen/besparen. Ze pakt gewoon alles aan wat gratis is.
Waarbij ik dan weer niet snap wie wie benaderd zou hebben...
Als je die rommel verkoopt weet je toch hopelijk wel dat het ongeschikt is voor iemand die net een maagverkleining heeft gehad, toch?!

Maar het is wel hilarisch dat ze er ook nog even bij vermeldt dat degene die het voor haar mag gaan proberen, zodat zij alsnog een recentie kan schrijven, het gratis mag overnemen :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_156479427
quote:
1s.gif Op zondag 27 september 2015 09:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Waarbij ik dan weer niet snap wie wie benaderd zou hebben...
Als je die rommel verkoopt weet je toch hopelijk wel dat het ongeschikt is voor iemand die net een maagverkleining heeft gehad, toch?!

Maar het is wel hilarisch dat ze er ook nog even bij vermeldt dat degene die het voor haar mag gaan proberen, zodat zij alsnog een recentie kan schrijven, het gratis mag overnemen :')
Waarom schuift ze dat spul niet door naar Pyke? Die ziet er uit alsof hij wel een detoxje kan gebruiken.
pi_156481273
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2015 19:39 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Waarom schuift ze dat spul niet door naar Pyke? Die ziet er uit alsof hij wel een detoxje kan gebruiken.
Die is te druk met het inspuiten van zijn onrustige zweetpoten _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 29 september 2015 @ 21:31:06 #262
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_156482794
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 september 2015 20:48 schreef TheVulture het volgende:

Die is te druk met het inspuiten van zijn onrustige zweetpoten _O-
Gelukkig heb ik geen zweetvoeten, maar wel regelmatig rusteloze benen. Erg vervelend. RLS noemen we dat in Sonjaanse kringen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_156485134
quote:
9s.gif Op dinsdag 29 september 2015 21:31 schreef Copycat het volgende:

[..]

Gelukkig heb ik geen zweetvoeten, maar wel regelmatig rusteloze benen. Erg vervelend. RLS noemen we dat in Sonjaanse kringen.
Moet je even magnesiumolie bestellen :7 bij een of ander vaag wijf op facebook
  dinsdag 29 september 2015 @ 22:35:44 #264
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_156485438
RLS is best kut eigenlijk :P
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_156486588
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 september 2015 22:35 schreef laziness het volgende:
RLS is best kut eigenlijk :P
Ik lees hier altijd mee :@ en ging gelijk naar deze laatste post. Ik dacht dat Son een Real Life Soap ging krijgen :D
  Moderator / Miss SHO dinsdag 29 september 2015 @ 23:06:34 #266
22592 crew  Ole
pi_156486648
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 september 2015 23:04 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Ik lees hier altijd mee :@ en ging gelijk naar deze laatste post. Ik dacht dat Son een Real Life Soap ging krijgen :D
Pffffffffff asjeblieft niet
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_156491550
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 september 2015 23:04 schreef _Joy_ het volgende:

[..]

Ik lees hier altijd mee :@ en ging gelijk naar deze laatste post. Ik dacht dat Son een Real Life Soap ging krijgen :D
Dat zou wel een goede strategie zijn voor John de Mol, mocht hij interesse hebben Sonja's wel en vooral wee op de buis te gooien; gewoon vragen of ze RLS wil. Onze Son zegt wel ja tegen zo'n afko. Maar wat is dat 'blogger' een uitgehold begrip zeg...Als zelfs iemand met zo'n beroerde schrijfstijl zichzelf zo presenteert.
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 22:49:51 #268
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_156746947
Ik zie nu trouwens net dat ze ook auditie heeft gedaan voor K2 zoekt K3 (dus die van 7 jaar geleden) _O-

http://www.sbs6.nl/progra(...)sonja-silva-en-cindy

edit: haha ze krijgt er trouwens commentaar op haar gewicht, hier was ze naar haar zwangerschap 20kg afgevallen, dus zou ze daar rond de 70kg zitten.
吴 曼 迪
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 22:52:54 #269
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156747050
Ze is toch ook helemaal in de here (a.g.v. een ontmoeting met Montell Jordan)
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 22:54:18 #270
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_156747101
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 oktober 2015 22:52 schreef vincenzo78 het volgende:
Ze is toch ook helemaal in de here (a.g.v. een ontmoeting met Montell Jordan)
In de heren ook...
Wat een track record zeg, op die leeftijd zoveel huwelijken :{
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 10 oktober 2015 @ 22:56:34 #271
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156747169
Sonja Silva van het City College in Rotterdam had al heel vroeg hoog in haar bol
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 20 oktober 2015 @ 22:22:59 #272
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_156979816
Is het mogelijk dat zij in de bediening zit van café Engels vlakbij Rotterdam CS? Volgens mij ben ik vanavond door haar geholpen/bediend, :D!
Ik twijfelde eerst omdat ik het me niet kon voorstellen, maar ik spotte de hartjestatoeage op haar hand!
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  dinsdag 20 oktober 2015 @ 23:02:30 #273
149959 SQ
snelle trees
pi_156981375
Heeft ze die dan?
disclaimer
pi_156981497
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 22:22 schreef ChipsZak. het volgende:
Is het mogelijk dat zij in de bediening zit van café Engels vlakbij Rotterdam CS? Volgens mij ben ik vanavond door haar geholpen/bediend, :D!
Ik twijfelde eerst omdat ik het me niet kon voorstellen, maar ik spotte de hartjestatoeage op haar hand!
:D
pi_156981778
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 22:22 schreef ChipsZak. het volgende:
Is het mogelijk dat zij in de bediening zit van café Engels vlakbij Rotterdam CS? Volgens mij ben ik vanavond door haar geholpen/bediend, :D!
Ik twijfelde eerst omdat ik het me niet kon voorstellen, maar ik spotte de hartjestatoeage op haar hand!
Heb je ook wat magnesiumolie gekregen?
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 21 oktober 2015 @ 07:33:59 #276
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_156984759
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 23:02 schreef Stormqueen het volgende:
Heeft ze die dan?
Ja! Ik zit mobiel dus ik kan niet zo makkelijk een foto plaatsen maar op haar Facebook kan je dat makkelijk vinden.0
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 21 oktober 2015 @ 07:36:15 #277
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_156984772
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 23:15 schreef Deckard het volgende:

[..]

Heb je ook wat magnesiumolie gekregen?
Nee, dat is echt wel teleurstellend ;(.
Ik kreeg wel gelijk een kleine portie schuldgevoel toen ze zo vriendelijk deed, terwijl ik altijd kapot ga om dit topic. :')
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_156984876
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 07:36 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Nee, dat is echt wel teleurstellend ;(.
Ik kreeg wel gelijk een kleine portie schuldgevoel toen ze zo vriendelijk deed, terwijl ik altijd kapot ga om dit topic. :')
_O-
Tap tap tap
  † In Memoriam † woensdag 21 oktober 2015 @ 08:20:13 #279
240917 Mula
pi_156985028
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 oktober 2015 22:22 schreef ChipsZak. het volgende:
Is het mogelijk dat zij in de bediening zit van café Engels vlakbij Rotterdam CS? Volgens mij ben ik vanavond door haar geholpen/bediend, :D!
Ik twijfelde eerst omdat ik het me niet kon voorstellen, maar ik spotte de hartjestatoeage op haar hand!
Ze zit in de horeca? Met ME? 😳

Ik heb laatst wel iets voorbij zien komen over een cafe, maar ik ben er gezien haar ziekte vanuit gegaan dat ze gewoon reclame maakte.

Hoe zit het eigenlijk met haar opleiding? Kan me niet herinneren de laatste tijd daar nog iets over te hebben gelezen.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 21 oktober 2015 @ 09:12:26 #280
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_156985643
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 08:20 schreef Mula het volgende:

[..]

Ze zit in de horeca? Met ME? 😳

Ik heb laatst wel iets voorbij zien komen over een cafe, maar ik ben er gezien haar ziekte vanuit gegaan dat ze gewoon reclame maakte.

Hoe zit het eigenlijk met haar opleiding? Kan me niet herinneren de laatste tijd daar nog iets over te hebben gelezen.
Blijkbaar! Maar moet wel zeggen dat ze best wel slank was!
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 21 oktober 2015 @ 09:13:44 #281
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_156985658
Ik ben voor een fok!meet bij café Engels! 8-) nee, garpje natuurlijk!
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_156985670
Rotterdam is toch ook heel onhandig voor haar? Voor een flutbaantje?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie woensdag 21 oktober 2015 @ 09:18:52 #283
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_156985730
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 09:14 schreef DancingPhoebe het volgende:
Rotterdam is toch ook heel onhandig voor haar? Voor een flutbaantje?
Ik weet het ook niet. Ik dacht eerst dat ze het was, en toen twijfelde ik enorm want ik kon het me eigenlijk niet voorstellen ook. Maar ze had wel dezelfde tatoeage als Sonja op d'r hand. Dat hartje. Dat is wel heel toevallig dan, toch? Ik heb haar niet aangesproken dus ik kan het niet met 100% zekerheid zeggen natuurlijk..

(Ik zit mobiel, dus als ik sluit kan dan iemand anders het nieuwe topic openen?)
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_156985867
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 09:14 schreef DancingPhoebe het volgende:
Rotterdam is toch ook heel onhandig voor haar? Voor een flutbaantje?
Heel mooi Cafe met enorm dakterras, pal naast hoofdentree CS dus reistijd is de tijd die je in de trein zit.
  † In Memoriam † woensdag 21 oktober 2015 @ 09:44:39 #285
240917 Mula
pi_156986092


In de reacties vraagt iemand of dit van Pyke en haar is. Antwoord: Zo voelt het wel!Nee we spelen wel een grote rol! Pyke wordt floormanager en ik ga starten als vliegende kiep met relatiebeheer.
  † In Memoriam † woensdag 21 oktober 2015 @ 14:10:28 #286
43556 miss_dynastie
pi_156991762
quote:
1s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 09:44 schreef Mula het volgende:
[ afbeelding ]

In de reacties vraagt iemand of dit van Pyke en haar is. Antwoord: Zo voelt het wel!Nee we spelen wel een grote rol! Pyke wordt floormanager en ik ga starten als vliegende kiep met relatiebeheer.
Relatiebeheer is nieuw voor 'ober'?
  woensdag 21 oktober 2015 @ 14:14:57 #287
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_156991834
quote:
10s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 14:10 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Relatiebeheer is nieuw voor 'ober'?
Vliegende keep. In de horeca. Vermoeiend voor iemand met ME / CVS :{ .
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  † In Memoriam † woensdag 28 oktober 2015 @ 23:45:59 #288
240917 Mula
pi_157174424
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 14:14 schreef MaLo het volgende:

[..]

Vliegende keep. In de horeca. Vermoeiend voor iemand met ME / CVS :{ .
Volgens een post op instagram heeft ze vandaag 12.8km gelopen op het werk. Gaat goed met die ME! ^O^
  † In Memoriam † vrijdag 13 november 2015 @ 14:06:55 #289
240917 Mula
pi_157512573
pi_157513061
hopeloos
pi_157513096
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:06 schreef Mula het volgende:
[ afbeelding ]
Godverdomme wat een dom wijf
lekker faxen heel de dag echt genot
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:29:42 #292
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_157513115
quote:
0s.gif Op woensdag 21 oktober 2015 09:27 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Heel mooi Cafe met enorm dakterras, pal naast hoofdentree CS dus reistijd is de tijd die je in de trein zit.
Zaandam - Rotterdam is geen fijne rit, of rechtstreeks met een sprinter wat wel even duurt of overstappen op Amsterdam Centraal. Dat zou ik niet echt doen voor een horeca baantje waarvan er ook genoeg in Amsterdam/Zaandam te vinden zijn.
吴 曼 迪
pi_157513117


Van haar site :') Hele doos zooi bij de Body en Fitshop besteld, ze begrijpt nog steeds niet ze haar voedingspatroon moet aanpassen. Niet allerlei onzin kopen en denken dat je gezond bezig bent.
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:30:13 #294
149959 SQ
snelle trees
pi_157513134
ik ging even op die blog kijken...



Professionele bloggers O+
disclaimer
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:30:32 #295
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_157513146
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:29 schreef Ericr het volgende:
[ afbeelding ]

Van haar site :') Hele doos zooi bij de Body en Fitshop besteld, ze begrijpt nog steeds niet ze haar voedingspatroon moet aanpassen. Niet allerlei onzin kopen en denken dat je gezond bezig bent.
Maar kokos is toch gezond? O-)
吴 曼 迪
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:31:41 #296
149959 SQ
snelle trees
pi_157513178
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:29 schreef Ericr het volgende:
[ afbeelding ]

Van haar site :') Hele doos zooi bij de Body en Fitshop besteld, ze begrijpt nog steeds niet ze haar voedingspatroon moet aanpassen. Niet allerlei onzin kopen en denken dat je gezond bezig bent.
volgens mij heeft ze die al weggegeven omdat ze er achter kwam dat ze het niet mag gebruiken. Maar toch he :')
disclaimer
pi_157513179
quote:
17s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:30 schreef megamandy het volgende:

[..]

Maar kokos is toch gezond? O-)
De meeste verzadigde vetten van ongeveel alles zitten in kokos geloof ik _O-
lekker faxen heel de dag echt genot
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:33:11 #298
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157513220
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:29 schreef Ericr het volgende:
[ afbeelding ]

Van haar site :') Hele doos zooi bij de Body en Fitshop besteld, ze begrijpt nog steeds niet ze haar voedingspatroon moet aanpassen. Niet allerlei onzin kopen en denken dat je gezond bezig bent.
Zal ze als "professionele blogger" wel cadeau hebben gehad...

quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:06 schreef Mula het volgende:
[ afbeelding ]
Allejezusnogantoe! Dat ene bakje saus is al net zo groot als een kiwi.
Wat een domme doos.... en de hele normale werking van je lijf naar de klote met je maagverkleining, en er dan ook nog eens doorheen gaan zitten vreten.

|:(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:36:10 #299
149959 SQ
snelle trees
pi_157513292
Ik denk dat de hamburger en bakjes saus kleiner zijn dan jullie aannemen... Kijk maar naar de frietjes ;) en ze zal die saus ook wel niet leeglepelen. Maar het blijft een aparte lunchkeuze als je wil afvallen.
disclaimer
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:37:33 #300
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157513331
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:30 schreef Stormqueen het volgende:
ik ging even op die blog kijken...

[ afbeelding ]

Professionele bloggers O+
Ook echt hè.... zo'n review schrijven http://www.sonjasilva.nl/review-magnesiumolie/
En dan zo'n tekst onder het plaatje zetten, het plaatje heet ook "Fleje met nogwat" (ja, de s ontbreekt), het is gewoon onbeschoft, en het maakt je review direct onbetrouwbaar.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † vrijdag 13 november 2015 @ 14:38:04 #301
43556 miss_dynastie
pi_157513343
Die sausbakjes zijn gewoon van die creme bruleebakjes en daarmee is de hamburger ook een normaal formaat. Geweldige keuze :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')