abonnement Unibet Coolblue
pi_153879010
Hoi allemaal,

Ik hoop dat ik hier op de juiste plek zit voor dit onderwerp en dat iemand me misschien wat advies zou kunnen geven. Ik zal eerst wat over mezelf vertellen. Voor zolang als ik me kan herinneren 'zit het in me' dat ik me ontzettend aangetrokken voel tot iets dikkere vrouwen. Ik hou absoluut niet van vrouwen die 200kg wegen of dat soort dingen en ik kan ook prima overweg met een slanke vrouw, maar als er iets is dat me heel erg opgewonden maakt zijn dat precies die zachte lovehandles, vetrolletjes en zwembandjes. Vrouwen die aankomen of wat aangekomen zijn is ook iets 'that makes me tick'. Noem het een fetish of een 'sexual preference', maar het is iets dat gewoon in me zit en voor mij net zo normaal is als een man die opgewonden raakt van borsten.

Nu heb ik sinds ruim een half jaar een hele leuke vriendin. Ik houd ontzettend veel van haar en ik vind haar lichaam ook erg sexy: ze is qua grootte precies wat ik zoek en precies waar ik geil van word. Mooi wat molliger, lekker zacht, niet slank, maar ook niet écht dik. Sinds kort, echter, wil ze heel erg graag afvallen. Ze vind zichzelf te dik en ze is er op dit moment ook behoorlijk serieus mee bezig om de extra kilootjes eraf te krijgen. Natuurlijk ben ik hier wat minder blij mee. "Schatje, je bent helemaal niet dik, je ziet er hartstikke goed uit!" En vanbinnen: "Noooooooooooo!", haha.

Nu is er één ding: ik voel me over mijn 'grote voorkeur' (om het zo maar even te noemen) heel erg onzeker. Ik schaam me ervoor. Ik ben bang dat als ik het mensen zou vertellen dat ze zouden denken dat ik een creep ben, of een fetish heb, of een feeder ben. En daarmee heb ik dus al duidelijk gemaakt dat ik dit nooit, maar dan ook nooit, aan helemaal niemand heb verteld. Toch voel ik me heel erg gemixed over het feit dat mijn vriendin aan het afvallen is en ik ben ook echt bang dat als ze straks haar buikje kwijt is en zegt: "Mooi hè, lieverd? Hoe slank ik nu ben?", dat ik dan alleen maar kan grijnzen als een boer met kiespijn en zij doorheeft dat er iets niet helemaal lekker zit bij me. Ik zit er dus over te twijfelen om met haar te praten over mijn 'grote voorkeur', ook al zou dat heel moeilijk voor me zijn.

Natuurlijk ben ik van mening dat mijn vriendin moet doen met haar lichaam wat zij wil. Als zij niet lekker in haar vel zit vanwege haar lichaam en graag wil afvallen moet ze dat absoluut doen en heb ik daar niets over te zeggen. Ook al zou ze slank zijn, ik houd nog steeds net zo veel van haar. Het is denk ik ook niet zo zeer dat ik actief al mijn energie wil stoppen in het tegenhouden van haar plannen, het is meer dat ik het gevoel heb dat ik mijn seksualiteit niet volledig kan uiten. Ik voel me teruggehouden omdat ik echt niet wil dat iemand erachter komt dat ik - om het even heel kort door de bocht te zeggen - geil op vrouwen met een buikje.

Ik vind het vervelend dat ik zo'n moeite heb om hierover te praten en zo bang ben dat als ik dit zou uiten dat mensen me dan een creep zouden vinden. Ik heb het internet afgespeurd en soms hoor ik het ook wel in de sociale omgang, maar meer mannen hebben die voorkeur en zij schamen zich er gewoon niet voor. Terwijl ik heel mijn leven al in mijn hoofd heb zitten: dit is mijn geheimpje en dat neem ik mee het graf in. Ik zit er nu toch wel heel erg aan te denken om mezelf hier wel meer in te gaan uiten en er ook met mijn vriendin over te praten. Uit die comfort zone stappen, zo gezegd. Het doet me ook al heel erg goed eigenlijk om dit hele verhaal op dit forum te gooien, maar ik zou ook graag advies willen van jullie hoe ik het beste hierover kan praten met mijn vriendin. Het is iets waar ik heel onzeker over ben en wat ik nog nooit aan iemand heb verteld. En wat ik natuurlijk ook niet wil is het op zo'n manier naar mijn vriendin brengen dat ze druk op haar schouders gaat voelen. Van: "Oh, ik wil eigenlijk wel graag dun zijn, maar mijn vriend vind dat onaantrekkelijk..." Natuurlijk is het niet zo dat ik haar dan plotseling onaantrekkelijk zou vinden, maar ik ben toch bang dat dat misschien een idee is dat dat in haar hoofd zou kunnen gaan zitten. En nogmaals, het is haar lichaam en zij moet daarmee doen wat zij wil.

Kortom, ik heb een beetje een vreemde seksuele voorkeur die ik nooit eerder heb geuit en toch graag zou willen uiten, ook al vind ik dit heel erg moeilijk. Sorry voor het lange, lange verhaal, maar ik zou het erg op prijs stellen als iemand me wat goed advies kan geven, of als er iemand is die een soortgelijk probleem heeft.

Alvast bedankt!
pi_153879072
Ga er subtiel feeden
pi_153879204
Je bent niet voor niets op haar gevallen en als zij dat zo nodig bewust wil veranderen moet ze de gevolgen maar afwachten, maar eigenlijk mag je van geluk spreken want meestal is het andersom en is Ria na 20 jaar 60kg aangekomen.
pi_153880021
Ik denk dat je gewoon moet afwachten wat het geeft. Afvallen doe je met beetjes, en zo kan je na een paar kilo haar wel heel duidelijk maken dat ze perfect is zo.
Anderzijds, als haar overgewicht gezondheidsproblemen kan geven zou ik haar toch laten streven naar een gezonder gewicht.
Als jouw fetish belangrijker is dan haar gezondheid wordt het wel zielig, voor de rest vind ik het niets om je voor te schamen, het is niet 'de norm' maar ook niet heel gek.
pi_153880241
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 13:49 schreef Blosje het volgende:
Ik denk dat je gewoon moet afwachten wat het geeft. Afvallen doe je met beetjes, en zo kan je na een paar kilo haar wel heel duidelijk maken dat ze perfect is zo.
Anderzijds, als haar overgewicht gezondheidsproblemen kan geven zou ik haar toch laten streven naar een gezonder gewicht.
Als jouw fetish belangrijker is dan haar gezondheid wordt het wel zielig, voor de rest vind ik het niets om je voor te schamen, het is niet 'de norm' maar ook niet heel gek.
Nee, ze heeft nooit overgewicht gehad en is gewoon gezond. Mijn fetish is niet belangrijker dan haar gezondheid nee ;) Denken mensen dat ik het haar toch zou moeten vertellen? Gewoon om het een keer aan iemand kwijt te spelen? Of zou ik dan onbedoeld toch een ongemakkelijke druk op haar leggen?
pi_153880322
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 13:49 schreef Blosje het volgende:
Ik denk dat je gewoon moet afwachten wat het geeft. Afvallen doe je met beetjes, en zo kan je na een paar kilo haar wel heel duidelijk maken dat ze perfect is zo.
Anderzijds, als haar overgewicht gezondheidsproblemen kan geven zou ik haar toch laten streven naar een gezonder gewicht.
Als jouw fetish belangrijker is dan haar gezondheid wordt het wel zielig, voor de rest vind ik het niets om je voor te schamen, het is niet 'de norm' maar ook niet heel gek.
Dit.
pi_153887247
Maar wat zegt ze terug als jij zegt dat je haar mooi vindt zoals ze is?
In tijden van crisis moet je niet met lastenverhogingen komen.
pi_153888685
Met haar praten! En vertellen waar jij blij/geil van wordt. Behalve als het een gevaar voor haar gezondheid is.
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
  zaterdag 27 juni 2015 @ 20:46:14 #9
431144 Teydelyk
Bad, for the greater good
pi_153888895
Stuur eens wat voorbeelden, wat vind jij nou perfect?
Shake with your right hand but hold a rock in the left.
  zaterdag 27 juni 2015 @ 20:55:47 #10
215658 Trashcanman
I talk to planets baby!
pi_153889086
Hmm, ik zou pas ingrijpen als ze met die debiele crashdiëten gaat beginnen aangezien die haar stofwisseling niet ten goede komen.

Maar mocht je het sowieso met haar willen bespreken dan kun je haar volgens mij prima je OP laten lezen, daar staan je zorgen en dergelijke wel duidelijk en compleet in.
pi_153889192
Wat herkenbaar. -O-
Ik hoop stiekem dat mijn man met het klimmen der jaren weer iets 'knuffelbaarder' gaat worden. :@ Maar zijn huidige lijf is gezonder....dus ik hou mijn mond.
Professioneel gifmenger.
pi_153889486
Vrouwen worden over het algemeen aantrekkelijker als ze zich aantrekkelijk voelen. Op dat laatste heb je als vriend maar beperkte invloed.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_153893308
Het is dat mijn vriend niet zo goed Nederlands kan schrijven, anders zou ik hem er van verdenken geregistreerd te hebben op FOK! voor dit topic ;) Als ik over afvallen begin dan staat de frustratie al bij hem op het gezicht te lezen. Hij is doodsbang dat ik slank zou worden, want hij vindt mijn billen en borsten echt geweldig. Ook mijn ex vond juist mijn vrouwelijke rondingen heel erg mooi (heb een echt zandloperfiguur). Je bent heus niet de enige TS en het is echt niet iets om je voor te schamen! Ik begrijp dat er een taboe lijkt te rusten op alles dat niet super slank is (dat schijn je alleen aantrekkelijk te mogen vinden), maar als jij een andere voorkeur hebt dan is dat zo hoor! En ik denk dat je dat ook best tegen je vriendin kan zeggen. Dat je juist opgewonden wordt van haar zachte vrouwelijkheid.

(ernstig overgewicht is natuurlijk nooit goed, daar moet je gewoon wat aan proberen te doen, maar daar is hier geen sprake van begrijp ik)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_153894312
Niets mis met het vallen op volslanke, stevige of mollige dames. Ik ben er zelf ook niet vies van, en hou zowel van dat als slank. Wat betreft je vriendin, je kunt je voorkeuren uitspreken, maar uiteindelijk bepaalt zij wat ze er mee doet natuurlijk.
pi_153895224
Meestal lukt het mensen toch niet om af te vallen met blijvend resultaat, meestal komen ze juist meer aan. Waar maak je je druk om :P
  zondag 28 juni 2015 @ 01:32:35 #16
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_153895343
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 01:28 schreef Yiwei het volgende:..... Waar maak je je druk om :P
Kleinere tieten :D :P
  zondag 28 juni 2015 @ 01:56:46 #17
80443 snakelady
ssss...ssss...
pi_153895822
Zeg het eerlijk tegen haar,mijn vriend houdt ook van iets vollere dames, inderdaad niet dik maar het echt volslank.
En ik vind het eerlijk gezegd wel fijn dat ik dat weet,gezien ik niet super slank ben maar wat welgevormder ben.

En geloof me, jij bent echt niet de enige met deze voorkeur, ik durf zelf te beweren dat zeker 50% van de mannen dat wel heeft.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad."
pi_153901134
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 01:56 schreef snakelady het volgende:
Zeg het eerlijk tegen haar,mijn vriend houdt ook van iets vollere dames, inderdaad niet dik maar het echt volslank.
En ik vind het eerlijk gezegd wel fijn dat ik dat weet,gezien ik niet super slank ben maar wat welgevormder ben.

En geloof me, jij bent echt niet de enige met deze voorkeur, ik durf zelf te beweren dat zeker 50% van de mannen dat wel heeft.
Dit. Ik ben zelf een gratenpakhuis en vind het juist lekker om iets te hebben om beet te pakken. Heb ook wel dunne meisjes gehad maar heb toch een voorkeur voor wat vlees eraan

oftewel, het is niks om je voor te schamen maar ik zou nog even wachten met het op tafel gooien en kijken hoever ze wil gaan. Je kan altijd nog op de rem trappen.
Bier en tieten!!
pi_153902417
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 12:51 schreef tailfox het volgende:
Ga er subtiel feeden
Elke verloren kilo vieren met taart?
2147483647 angels can dance on the point of a needle.
Add one and they will all turn into devils.
pi_153902520
Je kan toch gewoon zeggen dat je juist houdt van haar rondingen, zonder meteen te zeggen dat je op chubby valt? Wat verder ook niet heel raar is trouwens.
pi_153903230
quote:
1s.gif Op zondag 28 juni 2015 01:32 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Kleinere tieten :D :P
_O-

quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 14:31 schreef jeroen25 het volgende:

[..]

Elke verloren kilo vieren met taart?
_O-

---------------------------------------
Met de jaren lijkt de stofwisseling subtiel te dalen. Daarnaast komen vrouwen 15-20 kg aan wegens zwangerschap, borsten ook 2-3 maten (blijvend) groter. Ca. de helft van de Nederlanders is (te) dik. Je kan beter zorgen maken dat ze later (te) dik wordt wegens gezondheidsklachten dan dat ze 'dun' wordt uit esthetisch oogpunt.

Voor je het weet, is de topic: mijn vriendin is te dik en afvallen lukt niet o|O
pi_153903793
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:16 schreef Yiwei het volgende:

[..]

_O-

[..]

_O-

---------------------------------------
Met de jaren lijkt de stofwisseling subtiel te dalen. Daarnaast komen vrouwen 15-20 kg aan wegens zwangerschap, borsten ook 2-3 maten (blijvend) groter. Ca. de helft van de Nederlanders is (te) dik. Je kan beter zorgen maken dat ze later (te) dik wordt wegens gezondheidsklachten dan dat ze 'dun' wordt uit esthetisch oogpunt.

Voor je het weet, is de topic: mijn vriendin is te dik en afvallen lukt niet o|O
Ik doe wat verkeerd, mijn borsten zijn niet groter gebleven na mijn zwangerschap. _O-

Maak TS nou niet blij met een dooie mus.
Professioneel gifmenger.
pi_153904169
Je bent echt niet de enige, TS... Mijn vriend zou het ook niet leuk vinden als ik een paar kilo's af zou vallen en daarmee toch iets minder zacht en rond word. Van alle meiden waar hij mee heeft gedate, ben ik nog de slankste :')

Afvallen gaat niet snel, dus kun je er langzaam aan wennen. Als ze wel snel afvalt, zit het er net zo snel weer aan. En wat is er nou mooier dan een vrouw met enorm veel zelfvertrouwen?

En een buikje gaat er echt niet zo snel af, je houdt altijd wel een lovehandle over :P
  zondag 28 juni 2015 @ 17:17:28 #24
410767 Noriega
BBW-Lover
pi_153905831
Je bent zeker niet de enige TS. Ik heb geen vriendin momenteel maar ik val ook op stevige vrouwen met een mooi vetlaagje erop. Ik heb het een tijd niet verteld uit angst voor negatieve reacties maar de laatste 2 jaar boeit me dat niet meer en vertel ik het gewoon, vaak met een beetje humor.

Ik zou het gewoon eens met haar bespreken, Gewoon vertellen dat een van de redenen dat je haar zo aantrekkelijk vind haar omvang is. Misschien denkt ze wel dat jij haar aantrekkelijker vind als ze afvalt terwijl het tegendeel waar is. Dat scheelt jullie beide een hoop narigheid.
  zondag 28 juni 2015 @ 17:19:17 #25
410767 Noriega
BBW-Lover
pi_153905879
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:16 schreef Yiwei het volgende:

[..]

_O-

[..]

_O-

---------------------------------------
Met de jaren lijkt de stofwisseling subtiel te dalen. Daarnaast komen vrouwen 15-20 kg aan wegens zwangerschap, borsten ook 2-3 maten (blijvend) groter. Ca. de helft van de Nederlanders is (te) dik. Je kan beter zorgen maken dat ze later (te) dik wordt wegens gezondheidsklachten dan dat ze 'dun' wordt uit esthetisch oogpunt.

Voor je het weet, is de topic: mijn vriendin is te dik en afvallen lukt niet o|O
Kijk weer zo'n puber die van de media geleerd heeft dat een vrouw per se maat 36 moet hebben.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')