abonnement Unibet Coolblue
pi_153740909

Algemeen:
De vierde editie van Best Kept Secret vindt plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016 op Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Meer dan ooit doen we dit jaar onze naam eer aan: veel spannende nieuwe muziek en de beste headline acts, secret shows op het water of akoestische sessies in het bos, bijzonder eten en drinken, bereid op unieke locaties of verrassende wijze.

Op Best Kept Secret 2016 sleep je je vrienden mee naar een area die er gisteren nog niet was (en zet daar zelf jullie favoriete platen op), grijpt de microfoon tijdens de indie-karaoke, schuift aan bij ons long table dinner of gooit je eigen vlees op onze BBQ’s. Wij bouwen de boel op, jullie breken de tent af!

ONE, Best Kept Secret’s main stage, is een openluchtpodium op het strand. TWO, THREE en FIVE zijn overdekt. Op ONE staan onze headliners, op andere podia gaan we meer de diepte in. Op FOUR regeert de verrassing: host St. Paul deelt achter de draaitafels zijn liefde voor muziek, samen met een selectie gast-dj’s en muziekevangelisten.

Overnacht op onze natuurcamping of het bungalowpark, neem ’s ochtends een duik in het meer en geniet van het eten & drinken bij ruim 50 foodtrucks op ons bosrijke festivalterrein. Er valt genoeg te ontdekken in een line-up met bijna 100 artiesten, bands en dj’s!

Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Stel deze via Twitter of mail info@bestkeptsecret.nl.

Tijden:
Op vrijdagochtend 17 juni 2016 om 10:00 uur openen we de poorten van camping A. Een paar uur later zijn ook de bungalows en blokhutten op camping B beschikbaar. De eerste bands en dj’s beginnen vrijdag vroeg in de middag en we gaan tot diep in de nacht door, ook op zaterdag en zondag. Op maandagochtend om 12:00 uur zwaaien we de laatsten van jullie uit. Als je een weekend te lang vindt, kun je natuurlijk ook een dag komen.

Camping
Je kunt bij Best Kept Secret festival overnachten op camping A of B. Camping A is voor bezoekers met een Weekendticket die hun eigen tent meenemen, camping B voor bezoekers die overnachten in een bungalow of andere vaste accommodatie. Op camping A is ruim voldoende kampeergelegenheid en de camping ligt op een paar honderd meter lopen van het festivalterrein. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en er is een campingwinkel aanwezig.

Op loopafstand van de camping ligt een prachtig meer waarin gezwommen mag worden. Neem dus zwemkleding en een extra handdoek mee. Zwemmen kan alleen vanaf de campingzijde van Beekse Bergen, niet vanaf het festivalterrein. Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie en onze beveiligers op.

Op de camping is het campingreglement van vakantiepark Beekse Bergen van toepassing. Dat reglement vind je hier.

Campers & caravans
Een plek voor je camper of caravan kost ¤89 incl. servicekosten. Naast een caravan- of camperticket heb je Weekendtickets incl. camping nodig voor jezelf en je slapies. Op je caravan- of camperplaats is ruimte voor een bijzettent. Je staat op het camper- en caravanveld van camping B.

Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn geregistreerd zijn toegestaan. Omgebouwde busjes, auto’s met een XXL tent en niet-draagbare tenten worden niet toegelaten. Voor het trekkende voertuig is geen parkeerkaart nodig.

Je caravan- of camperticket haal je vanaf februari 2016 hier.

Bungalows
Tegelijk met de ticketverkoop start de verhuur van bungalows en andere vaste accommodaties via Vakantiepark Beekse Bergen. Bekijk hier welke vaste accommodaties beschikbaar zijn tijdens Best Kept Secret 2016. De verhuur start zaterdag 19 december 2015 om 11:00 uur. Aan het einde van de bestelprocedure schaf je voldoende Weekendtickets voor jezelf en je huisgenoten aan.

Openingstijden
Op vrijdagochtend 17 juni om 10:00 uur openen we de poorten van camping A. Een paar uur later zijn ook de bungalows en blokhutten op camping B beschikbaar. Op maandagochtend om 12:00 uur zwaaien we de laatsten van jullie uit.

Registratie
Omdat we gebruik maken van een reguliere camping, dient er van overheidswege een nachtregister te worden bijgehouden van alle op het campingterrein verblijvende gasten. Bij aanschaf van de campingtickets moeten daarom van alle kampeerders naam, woonplaats en geboortedatum worden opgegeven. Geef wijzigingen in deze gegevens uiterlijk drie weken voor aanvang van het festival door middels een mailtje naar info@bestkeptsecret.nl. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het nachtregister en vertrouwelijk behandeld.

Leeftijd:
Er is geen minimumleeftijd voor het bezoeken van Best Kept Secret, maar we hebben geen speciale voorzieningen voor kinderen. We hanteren daarom een adviesleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger, zorg dan voor begeleiding door een meerderjarige. Voor jongeren geldt de normale toegangsprijs; we hebben geen kinderkaartjes.

We schenken geen alcohol en verkopen geen tabak aan bezoekers onder de 18 jaar.

Eten & Drinken
Op Best Kept Secret vind je meer dan 50 foodtrucks en mini-restaurants. Maar er is meer. Schuif aan bij ons long table dinner, kies zelf het fruit voor je sap uit de kas en gooi je eigen vlees op onze BBQ’s. Van kreeft tot kapsalon, van bietensap tot bitterbal: onze cateraars verheffen koken tot kunst. ‘The Van Gogh’s of the field’ kopte een Brits blog niet voor niets.

We streven op Best Kept Secret naar een divers en zo duurzaam mogelijk aanbod en houden rekening met diëten en allergieën. Dat betekent niet alleen vegetarische maaltijden of soep: de doorgewinterde festivaltijger vindt bij ons ook een vette bek. Check de menukaart van afgelopen jaar.

Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mail naar info@bestkeptsecret.nl. Wij zorgen dan dat onze beveiligers weten waarom die pillen in je zak zitten.

Hopelijk is het in juni lekker weer. In dat geval is het belangrijk om genoeg te drinken en zullen er gratis drinkwaterpunten aanwezig zijn op het festivalterrein.

We schenken geen alcohol aan bezoekers onder de 18 jaar.

Medicijnen
Als je speciale voeding of medicijnen nodig hebt en dit mee de camping of het festivalterrein op moet nemen, stuur dan vooraf een mail naar info@bestkeptsecret.nl. Wij zorgen dan dat onze beveiligers weet waarom die pillen in je zak zitten.

Fotograferen, poncho’s & dekens
Natuurlijk moet de vierde editie van Best Kept Secret festival worden vastgelegd. Delen kan op Facebook, Instagram en Twitter (#BKS16). Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur (hieronder vallen alle camera’s met afneembare lenzen) zijn echter niet toegestaan. Digitale camera’s en mobiele telefoons met camera mogen natuurlijk gewoon mee het festivalterrein op. Dit geldt ook voor een plaid of dekentje om op te zitten, poncho’s (hopelijk niet nodig) of zonnebrandcrème (hopelijk wel nodig).

Tickets:
De verkoop van Weekendtickets voor Best Kept Secret 2016 is gestart. Alle ticketprijzen blijven dit jaar gelijk. Dagkaarten zijn vanaf februari 2016 verkrijgbaar.

Weekendtickets: ¤147,50*
Je overnacht met je eigen tent op 17, 18 & 19 juni 2016 op onze camping. Geen weiland met een hek er omheen, maar kleine kampeervelden tussen de bomen, schone badhuizen en verse koffie, croissants en de Volkskrant op het centrale plein ZERO. Daar wil ’s nachts nog wel ‘ns een spontaan feestje uitbreken…

Je Weekendticket bestel je hier.

Dagkaarten: ¤69*
Dagkaarten geven toegang tot het festivalterrein op vrijdag 17 juni, zaterdag 18 juni óf zondag 19 juni 2016. Met een Dagkaart kun je niet onze camping op.

Dagkaarten zijn vanaf februari 2016 hier te koop.

Groepskorting voor campingbezoekers: bijna ¤25 per persoon!*
Festivals bezoek je met vrienden. The more, the merrier! Speciaal voor jou en je vrienden op de camping is er de groepsticket: koop vijf Best Kept Secret Weekendtickets incl. camping en krijg de zesde gratis. Met z’n zessen scheelt dat bijna ¤25 de man!

Zes Weekendtickets met groepskorting bestel je hier. De groepskorting geldt niet in combinatie met de CJP-korting.

Overnachten op Best Kept Secret
Zowel hardcore kampeerders als meer luxe festivalgangers komen bij ons aan hun trekken. Huur met vrienden een bungalow aan het meer of reserveer één van de tenten die we voor je hebben opgezet, met matras, slaapzak en kussens. Dat scheelt sjouwen en opruimen!

De verschillende overnachtingsmogelijkheden bekijk en reserveer je hier. De bungalows en vaste accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen zijn uitverkocht.

Je Weekendticket bestel je hier.

Parkeerkaarten
Deze kosten ¤15 in de voorverkoop en ¤25 bij onze parkeerwachter (incl. servicekosten). Afgelopen jaar was er onduidelijkheid over de parkeerkosten. Dat lossen we op: één voertuig, één parkeerkaart. Met een parkeerkaart mag je onze parkeerplaats onbeperkt op- en afrijden.

Parkeerkaarten bestel je hier.

CJP-korting
Weekendtickets incl. camping zijn ook verkrijgbaar met ¤10 korting voor CJP-houders. De CJP-korting geldt niet in combinatie met de groepskorting en je kunt per CJP-pas max. 2 tickets met korting aanschaffen. Neem je CJP mee naar Best Kept Secret: je moet je kunnen identificeren bij de ingang.

Campers & caravans
Een plek voor je camper of caravan kost ¤89 (incl. servicekosten). Naast een caravan- of camperticket heb je Weekendtickets incl. camping nodig voor jezelf en je slapies. Op je caravan- of camperplaats is ruimte voor een bijzettent. Voor het trekkende voertuig is geen parkeerkaart nodig.

Je caravan- of camperticket is vanaf februari 2016 hier te koop.

Niet overnachten? Wel het hele weekend?
Je komt het hele weekend, maar slaapt liever thuis? Een Weekendticket zonder camping kost ¤125* en bestel je hier

Waar koop je je tickets?
Op onze website, Eventim.nl, bij alle Primera-winkels en in België bij Ticketmaster.be. Haal je tickets bij deze adressen dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je Best Kept Secret ticket niet vals is.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en bij het aanschaffen van een Weekendticket met het campingreglement.

Per persoon kunnen max. 10 tickets worden gekocht.

Route:
Best Kept Secret festival vindt plaats op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek). Het festival is goed bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer als fiets. We streven naar een zo groen en duurzaam mogelijk festival, dus probeer met het openbaar vervoer te komen of te carpoolen. Of nog beter: kom op de fiets. Geen file en gratis parkeren voor de deur!

Met het openbaar vervoer:
Neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Vanuit België neem je in Antwerpen de stoptrein naar Roosendaal. In Roosendaal stap je over op de trein naar Tilburg. Vanaf daar vertrekken pendelbussen. Meer informatie over de pendelbussen vind je verderop op deze pagina. Raadpleeg voor vertrek ns.nl of een OV-app voor actuele reisinformatie.

Pendelbussen:
Vanaf station Tilburg rijden pendelbussen naar het festivalterrein en pendelbussen naar de campings. Een retourticket kost ¤5. De tijden van de pendelbussen maken we dichterbij het festival bekend.

Met de auto:
Vanaf de A58 en de A65 neem je afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse Bergen. Vanaf daar wordt het festivalterrein op borden aangegeven.

De parkeerterreinen zijn iedere dag vanaf 09:00 uur open. Volg de aanwijzingen op de borden en die van het parkeerpersoneel op. In de voorverkoop kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤15, voor een losse dag betaal je in de voorverkoop ¤10. Op de dag zelf kost een parkeerkaart voor het gehele weekend ¤20 en voor een losse dag ¤15. Neem gepast geld mee, dat scheelt veel tijd voor iedereen.

Voor de niet-padvinders onder jullie: stel je navigatiesysteem in op ‘Beekse Bergen 1, 5081 NJ, Hilvarenbeek’ en schakel je navigatie uit wanneer de verkeersborden Best Kept Secret aangeven.

Kiss & Ride:
Voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze staat duidelijk aangegeven op de borden. Let er goed op dat je op de aangegeven plek uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival.

Updates & nieuws
Het snelst werkt Whatsapp: voeg +31 6 8353 8602 toe aan je contacten en app ons ‘subscribe’. Via WhatsApp informeren we je razendsnel over toevoegingen aan de line-up, het belangrijkste nieuws en wijzigingen in het programma tijdens het festival. Maak je geen zorgen: wij haten spam, net als jij. Meld je af door ‘off’ te appen.

Links
Festival Informatie
Tickets
Facebook
Twitter
Spotify
Instagram
Youtube

Line-Up


Dagindeling:
Vrijdag
-

Zaterdag:
-

Zondag:
-

Onbekend
- Alice On The Roof
- Beach House
- Beck
- Block Party
- Caribou
- Destroyer
- Explosions In The Sky
- Editors
- Half Moon Run
- Honne
- Indian Askin
- Samm Henshaw
- Sevn Alias
- Two Door Cinema Club
- Unknown Mortal Orchestra
- Vant
- Wilco
- Yeasayer
- Yelawolf

[ Bericht 33% gewijzigd door indiaantje89 op 26-01-2016 13:49:22 ]
pi_153740922
01 Greenwood
02 Balthazar
03 Weval
04 Future Islands

En dan de rest voor mij :P Shout out naar Liima en Chet Faker.
  maandag 22 juni 2015 @ 11:09:40 #3
13973 ranja
image means nothing
pi_153740937
Top 30 van 3voor12:

01. The Libertines
02. Death Cab For Cutie
03. Jonny Greenwood
04. Royal Blood
05. Daniel Romano
06. Typhoon
07. Ariel Pink
08. Föllakzoid
09. A$AP Rocky
10. The Pop Group
11. Future Islands
12. Alt-J
13. Weval
14. Balthazar
15. Strand Of Oaks
16. Noel Gallagher's High Flying Birds
17. Kiasmos
18. St. Paul & The Broken Bones
19. The Vaccines
20. Kate Tempest
21. Blanck Mass
22. Reigning Sound
23. Liima
24. Fidlar
25. John Coffey
26. Marmozets
27. Larry Gus
28. Black Mountain
29. Pissed Jeans
30. Cho
pi_153740986
Oja Greenwood gister totaal vergeten te vermelden in mijn top 3.. Vond het heel erg tof zoiets, mogen ze van mij betreft vaker doen.

En ik vond de regen ook wel passen bij de muziek.
  maandag 22 juni 2015 @ 11:15:24 #5
13973 ranja
image means nothing
pi_153741075
3voor12 heeft weer eens een heel ander festival gezien dan ik _O-

Mijn top 5:
1. The Jesus and Mary Chain
2. Waxahatchee
3. Alvvays
4. Ride
5. Wolf Alice
  maandag 22 juni 2015 @ 11:16:07 #6
13973 ranja
image means nothing
pi_153741093
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 11:11 schreef indiaantje89 het volgende:

En ik vond de regen ook wel passen bij de muziek.
Dat zei ik ook al toen ik het terrein op liep en Greenwood speelde.... gitarist van Radiohead op het podium, zeikweer, past prima.
  Trouwste user 2022 maandag 22 juni 2015 @ 11:20:25 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_153741191
Ik vind de Libertines dus helemaal niks. Derderangs hype. Duffe zooi.

En dan staan The Jesus and Mary Chain en Ride niet eens in de Top-30 :D

Waarom luister ik ook alweer nooit meer naar de adio ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_153741241
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 11:16 schreef ranja het volgende:
Dat zei ik ook al toen ik het terrein op liep en Greenwood speelde.... gitarist van Radiohead op het podium, zeikweer, past prima.
Ja idd, had op een gegeven moment ook zo'n moment dat ik met mn duffe kop even helemaal kon genieten van 2 meeuwen die over het meertje vlogen met de muziek op de achtergrond. Net of ik irl naar zo'n natuur docu zat te kijken.
pi_153742604
Benieuwd waar ze volgend jaar mee komen.

My Bloody Valentine stem ik al voor in ieder geval.
  maandag 22 juni 2015 @ 12:25:46 #10
198540 BoerBert
Bij wijze van spreken
pi_153742752
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 11:11 schreef indiaantje89 het volgende:
Oja Greenwood gister totaal vergeten te vermelden in mijn top 3.. Vond het heel erg tof zoiets, mogen ze van mij betreft vaker doen.

En ik vond de regen ook wel passen bij de muziek.
Dat was mooi ja. Zeker richting het einde toen de regen zo mooi achter Jonny vandaan kwam O+.
  Trouwste user 2022 maandag 22 juni 2015 @ 13:42:09 #11
7889 tong80
Spleenheup
pi_153744747
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 12:19 schreef indiaantje89 het volgende:
Benieuwd waar ze volgend jaar mee komen.

My Bloody Valentine stem ik al voor in ieder geval.
De Docu over Creation gezien laatst ? Wat er toen weggegooid werd aan talent door drank en drugs.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_153744971
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 13:42 schreef tong80 het volgende:

[..]

De Docu over Creation gezien laatst ? Wat er toen weggegooid werd aan talent door drank en drugs.

:P
Nee.. ging over MBV?
  Trouwste user 2022 maandag 22 juni 2015 @ 14:01:00 #13
7889 tong80
Spleenheup
pi_153745265
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 13:50 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Nee.. ging over MBV?
O.a Was een groot item over. Was op de Belg. Kun je misschien wel ergens terug vinden. Ook werd er belicht dat Ride een geweldige live band was.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 22 juni 2015 @ 14:13:00 #14
13973 ranja
image means nothing
pi_153745625
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 13:42 schreef tong80 het volgende:

De Docu over Creation gezien laatst ? Wat er toen weggegooid werd aan talent door drank en drugs.

:P
Goede docu is dat inderdaad :Y Creation sowieso geweldig label _O_
  maandag 22 juni 2015 @ 14:58:41 #15
28030 Grobbel
In Toffee We Crust!
pi_153746858
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 09:32 schreef satecl het volgende:

Oh haha wil nog een lachen om die DJ op stage 4(?). Wat een drama die gast _O-
Wanneer? Want er staan natuurlijk heel veel DJ's op stage 4... Leuke feestjes daar, ook dit weekend weer. :)
  maandag 22 juni 2015 @ 15:02:24 #16
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_153746968
quote:
7s.gif Op maandag 22 juni 2015 14:58 schreef Grobbel het volgende:

[..]

Wanneer? Want er staan natuurlijk heel veel DJ's op stage 4... Leuke feestjes daar, ook dit weekend weer. :)
Zaterdag na 0:00. Lachwekkend, echt waar! Draaide maar wat. Zat geen lijn/genre in. En zo moeilijk is het allemaal niet, hoor. In de Jack Daniels tent hadden ze dat veel beter begrepen. Daar konden ze me om 4:00 de tent uit dragen ;) Heel gezellig en goeie muziek.

Maar ach, de bandjes die dag waren top. DJ's later is maar een toetje.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  maandag 22 juni 2015 @ 15:41:46 #18
13973 ranja
image means nothing
pi_153747903
quote:
Goed realistisch, echter van mij hoeft het festival niet naar 20-25.000 mensen... dan maar geen alt-j of noal gallagher :)
Wel opvallend dat minder dan de helft (als ik het goed lees) van de bezoekers nederlands is.
Ik heb overigens niet veel engels gehoord, wel vlaams.
pi_153748044
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 15:41 schreef ranja het volgende:

[..]

Goed realistisch, echter van mij hoeft het festival niet naar 20-25.000 mensen... dan maar geen alt-j of noal gallagher :)
Wel opvallend dat minder dan de helft (als ik het goed lees) van de bezoekers nederlands is.
Ik heb overigens niet veel engels gehoord, wel vlaams.
Ik heb wel veel Engelsen en Belgen gespot, vooral op vrijdag viel het me op.

Verder prima interview en realistische verwachtingen
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_153748187
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 15:41 schreef ranja het volgende:

[..]

Goed realistisch, echter van mij hoeft het festival niet naar 20-25.000 mensen... dan maar geen alt-j of noal gallagher :)
Wel opvallend dat minder dan de helft (als ik het goed lees) van de bezoekers nederlands is.
Ik heb overigens niet veel engels gehoord, wel vlaams.
Denk dat je anders tussen wal en schip gaat vallen. Voor de 'headliners' van degelijk formaat moet je net even wat meer bezoekers binnenharken wil het leuk verdienen. En sla je die headliners over denk ik dat je niet 3 dagen á 15.000 man meer kan verwelkomen en moet je indikken.
pi_153749540
Tsja licht er aan wat er ook rond tourt. Voor BKS moet je niet gaan wachten op namen als Radiohead, Blur, Tool, Arcade Fire etc. Allemaal te groot, volgens mij was The Strokes zelfs al niet haalbaar. Duis ze moeten toch vooral scheppen uit oude reüniebands of jonge bands bombarderen als headliner.

The National is imo een gedroomde headliner voor BKS.
  maandag 22 juni 2015 @ 16:47:19 #22
13973 ranja
image means nothing
pi_153750034
Ik vind het terrein zoals het nu is prima voor de hoeveelheid bezoekers.

Overigens heb ik nergens iets over uitverkocht gelezen, dus neem ik aan dat het geen enkele dag uitverkocht was, dus waarom zou je dan überhaupt willen vergroten... ook geen idee over bezoekersaantallen per dag gezien, volgens mij was het wel zondag het drukst.

Qua feestje op het strand denk ik dat ze beter Noel Gallagher en Vaccines hadden kunnen omdraaien, bij Vaccines werd een stuk meer gesprongen/gedanst dan bij Noel (achteraan het strand bedoel ik dan, de pit zal er altijd wel zijn). Als ik dan aan eerdere jaren denk met Franz Ferdinand en Arctic Monkeys dan komt Vaccines daar dichter bij qua beleving. Dan gewoon Vaccines laten afsluiten en niet Noel, als dat dan headliner heet, prima. Sorry Noel :D
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 22 juni 2015 @ 16:50:16 #23
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_153750119
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 16:30 schreef indiaantje89 het volgende:

The National is imo een gedroomde headliner voor BKS Indiaantje89.
Even gecorrigeerd.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_153750120
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 16:47 schreef ranja het volgende:
Ik vind het terrein zoals het nu is prima voor de hoeveelheid bezoekers.

Overigens heb ik nergens iets over uitverkocht gelezen, dus neem ik aan dat het geen enkele dag uitverkocht was, dus waarom zou je dan überhaupt willen vergroten... ook geen idee over bezoekersaantallen per dag gezien, volgens mij was het wel zondag het drukst.

Qua feestje op het strand denk ik dat ze beter Noel Gallagher en Vaccines hadden kunnen omdraaien, bij Vaccines werd een stuk meer gesprongen/gedanst dan bij Noel (achteraan het strand bedoel ik dan, de pit zal er altijd wel zijn). Als ik dan aan eerdere jaren denk met Franz Ferdinand en Arctic Monkeys dan komt Vaccines daar dichter bij qua beleving. Dan gewoon Vaccines laten afsluiten en niet Noel, als dat dan headliner heet, prima. Sorry Noel :D
Was ook met Royal Blood > Alt-J. Mja het gaat niet altijd om het los gaan gehalte natuurlijk. Sommige bands eisen gewoon dat ze boven die en die acts staan.
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 22 juni 2015 @ 16:51:08 #25
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_153750132
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 16:50 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Was ook met Royal Blood > Alt-J. Mja het gaat niet altijd om het los gaan gehalte natuurlijk. Sommige bands eisen gewoon dat ze boven die en die acts staan.
Naast dat Alt-J niet mijn band is hadden ze wel een hele dikke lichtshow mee. :Y
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')