abonnement Unibet Coolblue
  maandag 22 juni 2015 @ 17:04:01 #301
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_153750478
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 16:22 schreef Scrummie het volgende:

[..]

:'). Copycat hoeft mij niet te verdedigen, want dit ging helemaal niet om mij. Hou je ziekelijke stalk gedrag lekker voor je.
Welk ziekelijk stalkgedrag bedoel je precies?
Feyenoord!
  maandag 22 juni 2015 @ 17:17:03 #302
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_153750763
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 17:01 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

[..]

Duidelijk.

[..]

Ik reageerde on topic in Charleston wat door Tingo is geopend. Ik heb daar niet zitten schelden, dit doe ik zelden trouwens, hooguit geef ik een sneer terug vanwege al het gezuig op mijn post zo ook over de merkwaardige donatie, dat was het enige wat ik gepost heb vandaag. Ik post meer niet dan wel aan BNW. Al dat gekat steeds, beetje jammer. Fijne avond iedereen!
Alsjeblieft, als je dus een sneer krijgt maak er gewoon een topic report van en laat mij ernaar kijken. Ik zie de sneren ook wel hoor, ik ben niet blind maar het wordt elke keer een all out vechtpartij, iemand sneert naar je, fair enough, maak een topic report en ga er niet op in.

Dan kijk ik ernaar en kan ik heel netjes een note zetten bij de snerende partij zonder een topic te moeten decimeren van het offtopic gezeur en komt er sneller naar voren wie er nou daadwerkelijk de kwaadwillende partijen zijn in BNW. Jij hebt hopelijk het beste voor met BNW (Of wat BNW volgens jouw zou moeten kunnen zijn) maar vergis je niet, de rest heeft dat over het algemeen ook. Hier en daar een uitzondering misschien en die moeten er zeker uitgeplukt worden. Maar het grootste gemis hier is wederzijdse verdraagzaamheid van een andere mening. Alle kanten op. Van een hardline BNW mening naar de wat meer mainstream en vice versa.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')