abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_439012
Een aantal zaken die mij zijn opgevallen zijn hier ook al genoemd, de motivatie van Hieke en Ferdi die inderdaad kant nog wal raakten.

Wat ook opviel was Bianca die dagen op Koos in heeft lopen praten dat hij in het huis moest blijven, wat ze natuurlijk deed om zo de komst van een nieuwe bewoner te voorkomen, dat was op zich niet opvallend.
Maar ik had niet verwacht dat ze dan toch Koos zou nomineren omdat ik verwacht had dat ze nu een ander zou kiezen om niet tegenstrijdig over te willen komen.

Ik vond haar in de vroege uitzending nl. zo duidelijk een toneelstukje opvoeren toen ze aan tafel zaten, ze sprak de woorden echt overdreven netjes uit en het droop er gewoon van af dat ze dit niet voor Koos of voor de anderen zat te vertellen maar aan het publiek thuis.
Omdat ze er zo bewust mee bezig was had ik dan ook verwacht dat ze expres iemand anders zou kiezen dan Koos.

Eigenaardig dat BB op die momenten niet doorvraagt, Ed zei dit terecht over de motivatie van Hieke, maar ook bij Ferdi en Bianca zouden ze toch alle reden hebben gehad om ze te confronteren met hun eigen onzin of tegenstrijdigheden.

Bij de nominaties van Ferdi en Georgie viel me direct op dat hier het gekonkel van Desiree over Annet zijn invloed had gehad.

Ed zat ook een stuk beter in z'n vel dan eerder deze week, het filmpje vond ik leuk, ik zag daar ook respect in en ik meende zelfs te hebben gezien dat Beau even emotioneel werd toen hij afscheid van Ed nam.
Een minpuntje, het zal als jazz liefhebber best een leuk aanbod zijn, dat optreden van Laura Fygi, maar om nu een kado aan te bieden wat je pas over een jaar in ontvangst kan nemen vind ik toch wat minder.

In Zwitserland blijken ze zowaar een BB bordeel te hebben, strippende mannen, beetje ranzig, maar wel mooie beelden van een man die het erg benauwd had afgewisseld met een vrijend koppel op het toilet. Wat het nut is om juist die lokatie daar voor uit te kiezen als je daar evengoed wordt gefilmd ontgaat me, maar het zou een oud zwitsers gebruik kunnen zijn.

Beau over de man die in hoge nood verkeerde: waar hij die unit! nu uiteindelijk gedraaid heeft is niet helemaal duidelijk.

Georgie had blijkbaar de nodige alcohol achterover geslagen want zijn timing liet te wensen over, uitbundig lachen na de bekendmaking vd nominaties klinkt niet echt lekker op zo'n moment als jij de lul bent.

Bovendien was hij niet goed meer te volgen; zoals het klokje thuis klikt, klikt het nergens was een nieuwe variant op het aloude spreekwoord en zal ik alvast in gaan pakken bleek ik zal even iets voor je pakken!
Over foute timing gesproken en een nadenkertje, zo'n verspreking op dat moment...

Tot slot de 2 heren die bij Esther te gast waren, een columnist die een mooi stuk over Ed had geschreven, was leuk voor Ed, dat zeker, maar de man had verder niets te melden.
En een docent film en tv wetenschappen (wist niet eens dat 't bestond) die les gaat geven in Big Brothertaal! Daar wil ik niet eens van weten of hij nog wat te melden heeft.

Niet interessant dat soort mensen, volgende keer gewoon weer graag de moeder, tante of de buurvrouw van de overkant van een van de bewoners.

pi_439108
Leuke reaktie van Ed op Hieke's stem-motivatie: "Dat mag Hieke mij dan nog eens uit komen leggen!"

Let op die Hieke: heel slinks bezig de goed in het oog liggende dames eruit te werken.
Intussen het publiek nieuwsgierig makend met avances naar Fewdier,
aan Bianca beloven dat ze het zover niet laat komen, en als.... het dan ook met Bianca zal doen... (weer tegen het kijkerspubliek!)....

Nou nog een videotje van Hieke's thuiskomst...

pi_439109
quote:
Op 03 november 2000 04:27 schreef Moor het volgende:
[knip] Nou nog een videotje van Hieke's thuiskomst...
Moor toch!!
Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_439115
Oke Moor, ik ben om, maar kunnen we op die videoband dan wel eerst de perversiteitjes opnemen van het trio Hieke, Ferdi en Bianca?

Kunnen we de thuiskomst daar direct achteraan opnemen, geeft ook meteen een mooi totaalbeeld, aah toe, maggut!

Groet Tante Beppie in een beetje ondeugende bui

pi_439187
Ik vond Georgies reactie helemaal niet zo vreemd hoor, als je elke keer genomineerd bent mag je best blij zijn als het een keer niet zo is en daar heeft Kim echt niets mee te maken. Hij is gewoon opgelucht. Ik vind wel dat er een beetje teveel geanalyseerd wordt over kleine dingetjes hier. Het gaat om een houding die je aannemt in het huis en niet een enkele spontane reactie van opluchting.

Ik moet ook toegeven dat Ed goed uit de verf kwam gisteren. Hij heeft echt lullige dingen gedaan, maar 1 ding moet ik hem nageven, hij heeft humor. Ik kon het gisteren echt niet laten om af en toe toch te glimlachen en iemand die dat voor elkaar krijgt verdiend het ook om te horen dat ie ook goede kanten heeft. Om nou te zeggen dat ie kont schopt nee, maar hij kan wel mensen meekrijgen om iets geks te doen. Charisma heet dat geloof ik. Maar helaas kan hij ook net zo snel weer mensen tegen zich in jagen.

  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 3 november 2000 @ 09:45:23 #31
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_439222
Waar de redactie inderdaad meer op zou moeten letten is de motivatie van de nominaties: als iemand zegt 'ik heb 4 anderen in mijn tema en dus vallen die anderen er uit' dan kan er eens gevraagd worden waarin die personen die wel en niet in het team zitten van elkaar verschillen...

Of zo'n Hieke: waarom fysiek?

Of Bianca: waarom zeg je eerst tegen Koos dat het toch sterk is dat-ie blijft en maakt het dan in de dagboekkamer uit voor slappe lul?

Ik denk dat ik binnenkort ga nokken met kijken want dit zootje is een stelletje saaie poldermodelfuckers die hun tijd uitzitten... Enige manier waarop het nog leuk kan worden is als de redactie wat steviger de duimschroeven aanhaalt, want uit henzelf komt geen ruk...

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  vrijdag 3 november 2000 @ 11:22:39 #32
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_439459
quote:
Op 03 november 2000 00:19 schreef ElizabethR het volgende:
Ik vind dat er maar wat regie aanwijzingen gegeven moeten worden in het huis. Ze moeten maar een tv neerzetten voor een uurtje en die saaie nederlandse BB bewoners 3 keer dat stukje over BB zwitserland laten zien.

Dat is pas TEEVEE MEN!!! Dat willen we (althans IK) ook zien in ALmere......


Ferdi en Hieke gaan al aardig die kant op. Ik ben benieuw wanneer zei een onderonsje op het toilet gaan hebben. Ik hoop dan ook dat Koos nodig zijn behoefte moet doen.
pi_439510
Ik denk dat het voor ons allen een verrassing was, te vernemen van diverse uitspraken, dat de bewonders denken over te blijven met 5 personen ( i.p.v. 3 zoals BB1).
Echter dit sluit wel aan bij een eerder gevoerde diskussie over hoe het allemaal uitkomt: starten met 12 personen elke 14 dagen 1 weg enz.. Dit klopte immers al helemaal niet. Dus 5 over te blijven personen in december kan de verklaring zijn.
Ik denk derhalve ik ben
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')