? Prima dosis goedkope eiwitten. Vind het ook niet smerig of iets..quote:
Die heb ik ook, maar dan bij Aldi vandaag . Wat is er zo slecht aan Tilapia dan?quote:Op zondag 28 juni 2015 22:22 schreef Deskjet het volgende:
Inderdaad. In plaats van Tilapia en Panga kan je beter dit soort zakken Seelachs filet kopen:
[ afbeelding ]
Serieus? Ik vind het zo vreselijk ranzig.quote:Op zondag 28 juni 2015 22:21 schreef OudeBok het volgende:
[..]
? Prima dosis goedkope eiwitten. Vind het ook niet smerig of iets..
Nja in elk geval beter als panga. Maar daar is dan alles ook mee gezegdquote:
Ik krijg het prima weg, maar ben ook niet bijzonder moeilijk qua eten .quote:Op zondag 28 juni 2015 22:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Serieus? Ik vind het zo vreselijk ranzig.
Ach, ja, wel gelezen, maar die enkele keer dat je het eet zal je niet vatbaar voor enge ziektes maken . Blijft alsnog zeer eitwitrijk spul .quote:Op zondag 28 juni 2015 22:24 schreef Deskjet het volgende:
Die Seelachsfilet eet ik zelf nooit, maar is een veel eerlijkere vis dan die Tilapia rommel. Die Tilapia moet je maar niet googlen.
Dood ga je er zeker niet aan, maar met wat kennis kan je een veel beter visje halen. Het valt me tegenwoordig op dat de helft vd diepvriesvis uit Panga/Tilapia meuk bestaat. Daar zal de winstmarge wel hoog op zijn.quote:Op zondag 28 juni 2015 22:29 schreef OudeBok het volgende:
Ach, ja, wel gelezen, maar die enkele keer dat je het eet zal je niet vatbaar voor enge ziektes maken . Blijft alsnog zeer eitwitrijk spul .
Ja, ik haal meestal gewoon koolvis. Prima smaak en goedkoop. Als ik er op het moment het geld voor had zou ik eerder leven op kabeljauw, makreel en soortgelijke vissen, maar goed, ik mag hier niet werken in Duitsland, als ik m'n stufi wil behouden (zo begreep ik het iig), en ik krijg nog altijd meer stufi dan ik hier zou verdienen met werk (weinig tijd).quote:Op zondag 28 juni 2015 22:31 schreef Deskjet het volgende:
[..]
Dood ga je er zeker niet aan, maar met wat kennis kan je een veel beter visje halen. Het valt me tegenwoordig op dat de helft vd diepvriesvis uit Panga/Tilapia meuk bestaat. Daar zal de winstmarge wel hoog op zijn.
Hoge winstmarge of veel volume... Denk het laatstequote:Op zondag 28 juni 2015 22:31 schreef Deskjet het volgende:
[..]
Dood ga je er zeker niet aan, maar met wat kennis kan je een veel beter visje halen. Het valt me tegenwoordig op dat de helft vd diepvriesvis uit Panga/Tilapia meuk bestaat. Daar zal de winstmarge wel hoog op zijn.
Serieus? Ik heb nooit Lachsforelle op, alleen Seelachs, maar roze voeren en duurder verkopen? Dat slaat wel alles . Ik vind Seelachs aka koolvis echter wel oprecht lekker .quote:Op zondag 28 juni 2015 22:36 schreef XL het volgende:
Seelachs en Lachsforelle, ook twee mooie voorbeelden voor Otto Normalverbracher en Kauflandkunden (smaak ondergeschikt aan prijs). Daarmee heb je ook ongeveer alle verse vis gehad die ze verkopen. Wat sashimi nog... Vind Tilapia in zoverre beter dat ze je tenminste niet voor de gek houden. Je weet dat je rotzooi krijgt. Seelachs is in het nederlands (koolvis) ook eerlijker. Die zalmforel, man man man, wat een droevigheid. Je forel roze voedsel voeren tot hij roze ziet en dan hetzelfde dier ineens veel duurder verkopen.
Zwart geld? En het gaat om NL stufi toch? Dan mag je nog wel een paar duizend paar jaar bijverdienen.quote:Op zondag 28 juni 2015 22:33 schreef OudeBok het volgende:
[..]
Ja, ik haal meestal gewoon koolvis. Prima smaak en goedkoop. Als ik er op het moment het geld voor had zou ik eerder leven op kabeljauw, makreel en soortgelijke vissen, maar goed, ik mag hier niet werken in Duitsland, als ik m'n stufi wil behouden (zo begreep ik het iig), en ik krijg nog altijd meer stufi dan ik hier zou verdienen met werk (weinig tijd).
Koolvis heet nu eenmaal seelachs op het Duits, en zalmforel roze voer geven, tja, dat doet men met kweekzalm ook.quote:Op zondag 28 juni 2015 22:36 schreef XL het volgende:
Seelachs en Lachsforelle, ook twee mooie voorbeelden voor Otto Normalverbracher en Kauflandkunden (smaak ondergeschikt aan prijs). Daarmee heb je ook ongeveer alle verse vis gehad die ze verkopen. Wat sashimi nog... Vind Tilapia in zoverre beter dat ze je tenminste niet voor de gek houden. Je weet dat je rotzooi krijgt. Seelachs is in het nederlands (koolvis) ook eerlijker. Die zalmforel, man man man, wat een droevigheid. Je forel roze voedsel voeren tot hij roze ziet en dan hetzelfde dier ineens veel duurder verkopen.
Ik denk beide. Als je de kiloprijs van die meuk bekijkt, begrijp je niet, dat een mens dat koopt als ernaast een zak Kabeljauw of seelachsfilet voor minder ligt.quote:Op zondag 28 juni 2015 22:39 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Hoge winstmarge of veel volume... Denk het laatste
Heb aan een zwart baantje gedacht, ja, maar ben dan toch bang voor het risico. Mag inderdaad, maar blijkbaar niet in het buitenland. Of ik heb het verkeerd begrepen, maar maakt verder ook niet uit.quote:Op zondag 28 juni 2015 22:41 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zwart geld? En het gaat om NL stufi toch? Dan mag je nog wel een paar duizend paar jaar bijverdienen.
Ik kocht die supermarkt kabeljauw vroeger vaak voor bereiding in de oven. Was lekker. Echter daarna wat mindere ervaringen: het werd snel taai. Dus ik ben overgestapt op andere vissoorten: makreel, heek, blaufish, dorade. Kost allemaal geen drol, dus lekker veel eten.quote:Op zondag 28 juni 2015 22:46 schreef derLudolf het volgende:
Is die diepvries kabeljauw een beetje binnen te houden? Verse vis is best duur, laatst 3 tongetjes voor ruim ¤8. Dan heb je maar weinig vis...
quote:Op zondag 28 juni 2015 22:59 schreef OudeBok het volgende:
Naar wat voor brood moet ik trouwens zoeken en bij welke bakker vind ik dat? Woon in Hürth, maar ben dagelijks in Keulen, dus als iemand daar wat kent? Ik zoek gewoon een goed volkoren/meergranenbrood. Zo min mogelijk rogge. Beste tot nu toe was zo'n zaden-en pittenbrood bij de Aldi uit zo'n automaat, dat was echt lekker, maar houd graag m'n opties open .
Kan je er lekker op tijd heen, maar zulke openingstijden zijn voor Duitse begrippen niet onbekend. Ik was laatst (onderweg naar huis) nog om 23:30 bij de Rewe in Nordhornquote:Op maandag 29 juni 2015 09:37 schreef Hooiopdevork het volgende:
Ik ga waarschijnlijk zaterdag weer naar Kleve, ik zag dat die nieuwe Edeka daar al om 6:00 uur s'morgens open is
Ik krijg rogge nog wel weg met bepaald beleg, dus ik ga het eens proberen . Begin er ook een beetje aan te wennen, maar ben gewoon geen fan haha.quote:Op maandag 29 juni 2015 07:33 schreef marcel.nl het volgende:
[..]
Ik vind Krustenbrot erg lekker, vaak versgebakken in schap van Lidl, Edeka enzovoort
Laat maar, dat is volgens mij ook roggebrood.
Voor mensen met lactose en melkallergie of die van sojamelk houden:
Sojamelk Vanille van Edeka huismerk. Biologisch, zonder suikers en heerlijk lekker.
[ afbeelding ]
Ik vond de Emsland Sonne Orange sinaslimonade uit vorige forum niet zo lekker, maar smaken verschillen. Toch bedankt voor de tip
Als je bij Lidl bent en een krustenbrot koopt en daarbij een bakje vleessaladequote:Op maandag 29 juni 2015 11:53 schreef OudeBok het volgende:
[..]
Ik krijg rogge nog wel weg met bepaald beleg, dus ik ga het eens proberen . Begin er ook een beetje aan te wennen, maar ben gewoon geen fan haha.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |