abonnement Unibet Coolblue
pi_155513791
Fijn dat de taxi goed ging, maar wat vervelend dat school toch zoveel veranderingen e.d. was dat het een flinke weerslag heet op J.
Livelink, geen lekker vooruitzicht zo voor deze week, sterkte :*!

Trui, wat fijn zo'n grappige meester! Een tevreden Cato is fijn! Hopelijk weegt de leuke meester op tegen het minder leuke groepje :).

Hoe doen jullie kinderen het in het verkeer? Ik heb het idee dat M. zich nauwelijks bewust is van het verkeer om zich heen. Fietst rustig door als ze moet stoppen voor verkeer van rechts, vandaag was het een dame op de fiets die nog net op tijd stil stond, maar voor hetzelfde geld is het een keer een auto die het net niet redt.
Ze weet op zich de regels best redelijk, we zijn in de vakantie al gaan fietsen, ik heb haar toen steeds gewezen op waar ze op moet letten en dat blijf ik doen, maar het is zoveel dat ze er volgens mij in verzuipt.
We zijn nu aan de andere kant van school gaan staan omdat zij haar fiets daar moet neerzetten nu en ik er nog niet zoveel vertrouwen in heb dat ze zelf veilig om de school heen kan fietsen met al dat verkeer. En dan wonen we maar in een woonwijk met alleen schoolverkeer zeg maar, dus geen drukke stadse straten.

Ik vind het verschil met onze 6-jarige best duidelijk... in dit tempo is zij er eerder aan toe om zelf te fietsen dan M (terwijl zij toch bijna 2 jaar ouder is). Ik laat M. wel het laatste stukje zelf naar huis vooruit fietsen, dan kan ik haar nog wel zien en hoeft ze geen grote straten meer over te steken... Hoe pakken jullie dat aan of hoe hebben jullie dat aangepakt?
Want ze moeten op zoveel tegelijk letten...
Mama van 2 lieve meiden :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')