Dit dus! Gewoon zelf makenquote:Op woensdag 10 juni 2015 12:29 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:
het lekkerste vindt ik gewoon zelf kipfilet snijden en daar shoarma kruiden overheen
Misschien ga ik die zo halen. Vertrek zo naar de AH.quote:Op woensdag 10 juni 2015 12:14 schreef pvdplanet het volgende:
De kip kebab van AH is lekker. Ligt bij de XL naast de kip shoarma
Dat is soberso een goed plan. Haal onderweg bij de shoarmatent nog ff een broodje kipshoarma.quote:Op woensdag 10 juni 2015 21:09 schreef Rodulf het volgende:
[..]
Misschien ga ik die zo halen. Vertrek zo naar de AH.
Verkopen ze dat bij jou op de markt ja?quote:Op zondag 14 juni 2015 11:15 schreef RickoKun het volgende:
Zware bazenshit.
Ik haal kipshoarma van de lokale markt hier, en anders gewoon van de Aldi. Fuck die elitaire paupers met hun "plofkuiken".
Ik tyf er vaak ook nog een zak champignon roerbakmix doorheen, echt super goddelijk.
Helemaal met een soortgelijk sausje als dit: http://www.smulweb.nl/recepten/355337/Knoflooksaus-van-roos
Had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat het plofkip was. Nu heb ik het beste voor met dieren maar zou anders niet weten waar ik "normale" shoarma kan kopen.quote:Op dinsdag 9 juni 2015 19:11 schreef Buitendam het volgende:
[..]
Omdat het zooi is. Plofkuiken met een bak zout.
Ik ben niet echt een fan van sausjes maar dat ziet er niet verkeerd uit. Ik eet sowieso alles als ik een paar biertjes opheb hehe.quote:Op zondag 14 juni 2015 11:15 schreef RickoKun het volgende:
Zware bazenshit.
Ik haal kipshoarma van de lokale markt hier, en anders gewoon van de Aldi. Fuck die elitaire paupers met hun "plofkuiken".
Ik tyf er vaak ook nog een zak champignon roerbakmix doorheen, echt super goddelijk.
Helemaal met een soortgelijk sausje als dit: http://www.smulweb.nl/recepten/355337/Knoflooksaus-van-roos
Een plofkip is niks anders dan een kuiken die op de dag van geboorte ongeveer 42 dagen volgestouwt wordt met rotzooi om hem klaar te hebben voor de slacht. Dat is een massaproductie, waardoor het ook super goedkoop is.quote:Op zondag 14 juni 2015 15:06 schreef Rodulf het volgende:
[..]
Had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat het plofkip was. Nu heb ik het beste voor met dieren maar zou anders niet weten waar ik "normale" shoarma kan kopen.
(had helemaal over je bericht heengelezen)
Wat is dit?quote:Op dinsdag 9 juni 2015 18:54 schreef Rodulf het volgende:
Vind dat spul zo goddelijk. Ik haal altijd die van de Albert Heijn. Is al sterk gekruid van zichzelf, doe er altijd 1 paprika bij. Zelfs nog makkelijk te maken als je half kachel ben.
[ afbeelding ]
Heb van de week varkensshoarma gehaald, dat ging er ook wel in.
Iemand nog tips? Ik vertrek zo naar de supermarkt (Jumbo)
Zo supergoedkoop vind ik het anders niet. Geen idee verder hoe die beesten geslacht zijn.quote:Op zondag 14 juni 2015 18:13 schreef Buitendam het volgende:
[..]
Een plofkip is niks anders dan een kuiken die op de dag van geboorte ongeveer 42 dagen volgestouwt wordt met rotzooi om hem klaar te hebben voor de slacht. Dat is een massaproductie, waardoor het ook super goedkoop is.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |