abonnement Unibet Coolblue
pi_176431121
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 10:36 schreef Leandra het volgende:

[..]

Volgens mij ben je ook nagenoeg instant nuchter in zo'n situatie.
Niet fysiek natuurlijk, maar meer bier en sigaretten gaan halen is niet meer je prioriteit dan.
Maar ik begreep van de vader gisteren dat ze eigenlijk helemaal niet naar haar auto ging om sigaretten te halen, maar om weg te gaan..... Maar toen kwam de politie er dus net aan.
Dat blijft natuurlijk altijd gissen, maar het zou heel goed kunnen zijn dat dat "sigaretten halen" idd alleen maar een excuus was.

Als dat bier halen bij de buurman en naar de auto gaan om "sigaretten te halen" idd een kwartier geduurd heeft, en de politie net aankwam toen zij in bij de auto was dan heeft de politie er ook akelig lang over gedaan.
We hebben het over stedelijk gebied, niet een of ander dorp op de Veluwe in het midden van niks.

Dat "sigaretten halen" is ook een beetje een dubbele op een andere manier; je denkt bijna dat ze nog sigaretten in de auto zou hebben liggen, maar het kan natuurlijk prima zijn dat ze werkelijk met de auto op pad wilde gaan, al dan niet om sigaretten te halen.
Hoe dan ook is het ronduit bizar dat je, zelfs met je stomdronken kop, niet naar je kind gaat maar aan drank/sigaretten denkt.
Eerlijk gezegd denk ik dat ze kwaad was op haar kind (waarschijnlijk onterecht), en die woede nog steeds de overhand had toen haar dochter al 10 verdiepingen lager op de grond lag.
Of zoals Victor zelf zegt: sigaretten halen was een smoes tegen de politie, ze wilde er gewoon vandoor gaan.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')