Wat had je gisteren uiteindelijk gegeten bij de Tong Tong Fair?quote:Op maandag 8 juni 2015 12:53 schreef Zo-is-dat het volgende:
Zachte eigengebakken zuurdesem bolletjes met lekkers erop
Voor zoiets heb ik doorgaans een standaard zelfmaak-'woksausje':quote:Op maandag 8 juni 2015 15:42 schreef mascara-klodder het volgende:
Straks kipfilet, tomaat, paksoi en taugé roerbakken met rijst en pindasaus erbij.
Of heeft iemand anders een beter idee dan die pindasaus? Misschien zo'n woksaus?
Moet nog naar de winkel zo.
dit gaat 'm worden, tnxquote:Op maandag 8 juni 2015 15:51 schreef minilot het volgende:
[..]
Voor zoiets heb ik doorgaans een standaard zelfmaak-'woksausje':
2 el sojasaus
stukje fijngeraspte gember
teentje fijngeraspte knoflook
1 tl oestersaus
1 tl suiker
1/2 tl sesamolie
1 el Shaoxing rijstwijn (sherry of mirin kan ook)
Gewoon door elkaar roeren en als woksaus gebruiken
Eet smakelijk dan!quote:Op maandag 8 juni 2015 16:02 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
dit gaat 'm worden, tnx
Alleen even oestersaus halen zo.
Enneh, voor extra indikken kun je altijd een lepeltje maïzena tot papje roeren met wat koud water en dat aan het einde in je wok gieten en goed doorrroeren tot de ingedikte saus goed aan je kip en groenten hecht.quote:Op maandag 8 juni 2015 16:02 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
dit gaat 'm worden, tnx
Alleen even oestersaus halen zo.
Hee, dat ligt hier ook in de koelkast klaar voor vanavond! Zalmboks!quote:
Mmmquote:Op maandag 8 juni 2015 16:05 schreef Geerd het volgende:
Net op
[ afbeelding ]
Uhmz stond 12/tot 14 min op maar ik had er 2 had ik beter 20 aan kunnen houden denk ik??
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |