abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_154457103
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:19 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Ik onthoud eigenlijk nooit wat ik droom, tenzij het weer eens niet goed gaat of zo
Misschien dat ik daarom zoveel droom :P
Maar ik heb gister ook gelezen dat het kan komen omdat ik 2 weken daarvoor ben gestopt met roken (tot zover met succes :P )

Edit:Ik vergeet ze ook vrij snel, daarom is ze hier neergooien het 1e wat ik doe achter de pc :P
  zondag 19 juli 2015 @ 07:20:48 #152
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_154457106
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:20 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Misschien dat ik daarom zoveel droom :P
Maar ik heb gister ook gelezen dat het kan komen omdat ik 2 weken daarvoor ben gestopt met roken (tot zover met succes :P )
Nice :7
Ik bedoel eigenlijk meer bij bijv. slaapverlamming, maar dat zie ik niet als 'dromen'
Maar als jij zo levendig droomt, is het misschien wel geinig om sleepbot oid te gebruiken om te checken of je in je slaap praat :D
pi_154457110
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:20 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Nice :7
Ik bedoel eigenlijk meer bij bijv. slaapverlamming, maar dat zie ik niet als 'dromen'
Maar als jij zo levendig droomt, is het misschien wel geinig om sleepbot oid te gebruiken om te checken of je in je slaap praat :D
Das een app voor je mobiel?
Dan heb ik pech want sinds vrijdagavond doet mn mobiel ineens raar (hij zegt geen bereik meer te hebben en ik kan ook geen sms'jes meer sturen (geeft ie foutmelding)).
  zondag 19 juli 2015 @ 07:23:16 #154
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_154457112
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:22 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Das een app voor je mobiel?
Dan heb ik pech want sinds vrijdagavond doet mn mobiel ineens raar (hij zegt geen bereik meer te hebben en ik kan ook geen sms'jes meer sturen (geeft ie foutmelding)).
Ja: https://mysleepbot.com/
Ga je telefoon eens fixen dan

edit: ik weet eigenlijk niet of ie ook opneemt of alleen registreert dat ie iets hoort
pi_154457118
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:23 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Ja: https://mysleepbot.com/
Ga je telefoon eens fixen dan
Hoe dan? Zondag is alles dicht en ik ben niet handig genoeg om zelf te gaan lopen aankloten (misschien dat ik dat ding per ongeluk reset ofzo, ben ik nog verder van huis ;( )
  zondag 19 juli 2015 @ 07:25:50 #156
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_154457119
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:24 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Hoe dan? Zondag is alles dicht en ik ben niet handig genoeg om zelf te gaan lopen aankloten (misschien dat ik dat ding per ongeluk reset ofzo, ben ik nog verder van huis ;( )
Geen idee hoe :o
pi_154457123
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:25 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Geen idee hoe :o
Ik kijk maandag wel, ik ben toch niet zo populair dat ik geen dag zonder dat ding kan :P
pi_154457190
Ik verbleef in een hostel in een vreemd land wat ik niet kon ontcijferen. Mijn kamergenootjes hadden het overduidelijk over me en begonnen toen te lachen. Ik werd er pissig van en toen heb ik een van die meisjes in haar gezicht gespuugd. :')
pi_154535723
Het was een lange droom, maar weet nog maar enkele fragmenten van deze wederom lange zit.

Het speelde zich alles af op een groot en onbekend treinstation (een stuk groter nog dan Amsterdam cs)
Niet op volgorde:

Ik stond op een perron en er stond een (donkergroene) ouderwetse trein met op de ramen van die bordjes met daarop "Warschwa" oid (het stond in elk geval voor de hoofdstad van Polen maar weet de gebruikte spelling in mn droom niet meer en het was nog zo'n ouderwets papiertje zeg maar ipv die electronische borden die ze tegenwoordig gebruiken).

Ik liep door de trein en het was ook echt die trein met van die losse coupé;s _O_ waar je met 6 man in zat met een schuifdeur en van die gordijntjes die je dicht kon doen O+

Een ander fragment was gek genoeg een soort kleedkamer waar ik en een vroegere klasgenote (1 van een 1-eiige 2-ling (ze waren dus identiek)) ons aan het omkleden waren. Op een gegeven moment vroeg ze vriendelijk of ik even de kleedkamer kon verlaten omdat ze even wat meer privacy wou, wat ik ook deed. Buiten die kleedkamer stond een soort tafel met wit nephouten tafelblad waar ik even mn bagage op parkeerde totdat ik na een minuutje ofzo weer naar binnen kon om verder te gaan met mijn eigen omkleeddinges. Dit was wel nog op hetzelfde station en er waren meer van dit soort fragmenten maar die zijn alle weer vergeten.

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 22-07-2015 16:58:38 ]
pi_154562844
Ondanks dat ik er dit keer 3 uur over heb gedaan om gisteren/vanochtend in slaap te vallen, toch flink geslapen en ik heb ook weer gedroomd dit keer, maar alles is weg op 1 dingetje na. Omdat ik er toch een soort ritueel van gemaakt heb alle dromen hier neer te zetten, plaats ik dit kleine fragment dus ook maar hier.

Ik was met mijn 2 beste vrienden en ze hadden me net verteld dat hun pc's stuk waren, waarop ik reageerde dat het al de 2e keer was in korte tijd (anderhalve week). Einde fragment

Edit: Ik weet verder ook niet de betekenis hiervan, het vreemdste is dat notabene 2 van mijn eigen systemen nu niet meer werken en hun pc's het prima doen _O- en ik heb ook geen afgunst ofzo, want het is mn eigen schuld dat ik te lui ben om ze te fixen :P

[ Bericht 30% gewijzigd door magnetronkoffie op 23-07-2015 11:50:38 ]
pi_154565219
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2015 11:06 schreef -Strawberry- het volgende:
Heb niet vaak nachtmerries, maar vannacht was niet heel prettig. Had per ongeluk de kraan laten lopen en het hele huis (bovenverdieping) blank gezet. Alles aan het verzakken en rotten. :{ Geen geld om het te laten repareren. Een grote ellende.
En toen je wakker werd had je het bed volgezeken? ;)
pi_154666914
Weinig bijgebleven (ik denk dat het vele dromen langzaam aan het aflopen is) en weet ook niet meer veel, alleen een paar flardes.

Ik weet nog dat ik verplicht moest verhuizen, maar dat de woningbouw me verplicht was me een nieuwe woning aan te bieden, echter zonder de plicht om (zodra ik vervolgens die vervangende woning uit moest) me een 2e keer een vervangende woning aan te bieden en het vreemdste was dat iedereen het normaal vond.

Ik had ook ineens een vriendin (die in Amsterdam woonde) en zij ging naar Berlijn (om te studeren?) en noemde een aantal dingen op die ze daar wou gaan doen (waaronder naar de Loveparade, hoewel het in het echt al jaren geleden is dat die voor het laatst in Berlijn geweest is) en ik haar de tip gaf om ook de tv toren te bezoeken. Van die vriendin zelf herinner ik me niets, behalve dan dat ze bruin haar had en het niet 1 van mn (oude) bekendes was.

Ik herinnerde me tijdens mn droom ook een andere droom van langer geleden, namelijk dat ik een kleine woning had in een fictief Amsterdam west (waar ik in die oude droom regelmatig de brievenbus van mijn nieuwe woning leegde. Ik woonde toen antikraak ergens in Amsterdam en mijn woning was huuuuge!) Ik had dus 2 woningen.

ruim 6 uur geslapen (duurde slechts anderhalf uur voor ik insliep dit keer) en werd wakker met "With rainy eyes" van emancipator, maar denk dat dat vooral komt omdat dat het laatste nummer is dat ik gisteren nog gehoord heb, hoewel dat nummer bij mij ook een sfeer opriep die ik tijdens bovenstaande droom ook ervaarde.
pi_154887565
Dit keer een wat langere droom (of in elk geval minder kort dan de laatste paar meldingen).

Bestond uit 2 delen.

Ik kreeg geregeld post thuis die al opengescheurd was (van een bepaalde afzender. Ik weet wel welke maar ivm anonimiteit zet ik dat expres niet hierneer) en werd dat zo zat (mede omdat er steeds dingen uit de opengescheurde enveloppen verdwenen zoals slaapmedicatie) dat ik de postbode een keertje opwachtte en ja hoor...weer een opengescheurde envelop!

Dus ik doe de deur open en ga achter hem aan. Bleek een allochtone oudere man (ongeveer 50 jaar?) te zijn die samen met 1 of 2 zoontjes (kinderen van rond de 8 jaar?) de post rondbracht.

Ik begon tegen hem te schreeuwen en eiste een antwoord van hem, maar hij praatte alleen maar zeer gebrekkig nederlands terug waar ik niks van begreep, dus hield ik hem met mn linkerarm tegen een auto en mn rechterarm hield ik in de lucht (in de houding die je zeg maar aanneemt een seconde voordat je iemand met een zwaai een klap met je vuist geeft. Ik mikte op zijn gezicht) en schreeuwde dat ik wou dat hij eerlijk tegen me was, maar die man vond het allemaal maar half grappig, hield zn handen onhoog (als in de vermoorde onschuld terwijl het duidelijk was dat hij wel steeds mijn post had zitten openmaken terwijl ik de inhoud juist zelf zo hard nodig had) en probeerde zich eruit te lullen.

Plotsling waren ik en mijn jongere zusje in een grieks restaurant (we waren op de eerste etage en er waren verder geen bezoekers). De eigenaar (een Griekse man, jong nog, zo rond de 25 jaar hooguit), die ook ober was, verwende ons met allemaal desserts en met veel ouzo (hij bracht ons 3 glazen pp in 1x en kwam ook met een soort glazen (dikke bodem, rond en iets kleiner dan een flinke koffiemok, geen oortje) met daarin een soort witte mouse/schuim en een lepeltje.
Mijn zusje en ik hadden het goed samen, maar in de droom was ik meer de persoon die achter in de schaduw zat en had zij (met was geflirt en charme neem ik aan) de situatie zo gebracht dat we nu werden volgegoten met drank en desserts. Wel genoot ik ervan, maar ook al gaf mijn zusje me niet het gevoel alsof ik het aan haar te danken had (eerder dat we partners in crime waren), toch voelde het een beetje zo.
pi_154899850
Heel veel!!!
pi_154948411
Weet alleen het laatste stukje nog (heb btw geweldig lang geslapen, ik zat pas kwart over 8 beneden dus zeker ruim 7 uur geslapen :D ). Ik heb gisteren nog even WoT gedaan na dagenlang er geen tijd voor gehad te hebben en het laatste stukje ging dus daarover (waarschuwing, veel ingame termen dus niet-gamers zullen moeite hebben volgende te begrijpen).

Ik wou mijn tier 3 Franse premium TD dubbelen en de 1e 2 battles had ik gunstige lotingen, maar toch lukte het niet.
De 3e battle kwam ik met die tier 3 TD in een tier 8 ( :') ) battle terecht en kon ik dus helemaal niks...behalve spotten (want die TD heeft een idioot grote viewrange).
Dus ik lichtte het hele vijande team op terwijl ik op grote afstand bleef en werd zelfs een aantal keer beschoten, maar ik ontweek alles (in dat trage ding, hoe is het mogelijk :') maar ik deed het wel) en op een gegeven moment was er van de vijand nog maar 1tje over.
Die vijand (een tier 8 LT) wou mij persé killen (omdat hij het niet kon verkroppen dat zijn team mede door een zwakke tier 3 TD had verloren), maar uiteindelijk killde ik hem notabene en kreeg ik na afloop van de battle een 1 of andere epic-medaille voor _O-

Vreemde was, toen ik wakker werd had ik een niet-bestaand nummer in mn hoofd die kwa sfeer zeer gelijkend was op "People are people" van Depeche mode (ik denk zelf vanwege de clip). Het nummer zelf is alweer weg, dus dat nummer heeft in mijn wakkere leven voor maar hooguit een kwartier het levenslicht gezien.
pi_155038510
Weer een lange droom gehad, maar moet maar kijken wat ik allemaal nog weet (ik weet dat ie veel langer was dan wat ik nu nog weet).

Er was een soort festival oid (of ik moest in elk geval ergens zijn), maar dat festival vond plaats op 2 verschillende pleinen in een Italiaans stadje (compleet met nauwe steegjes en oude huizen en het lekkere weer :D ) en die pleinen waren alleen maar met elkaar bereikbaar per veerboot (en die leken meer op XL speedboten), dus ik zat een groot deel van mn droom heen en weer te reizen tussen die 2 pleinen en kwam soms bijvoorbeeld net te laat en moest ik weer terug naar het andere plein omdat daar weer wat van start zou gaan.

Een volgend moment wou ik een bus instappen en bij de chauffeur een kaartje kopen. Maar de bus en de chauffeer waren Duits vanwege een 1 of ander interculturele uitwisseling en het Duitse kaartje kostte ¤3,60 terwijl een Nederlands kaartje maar ¤3 had gekost. Dus ik probeerde uit mn bropekzak genoeg muntjes te halen zodat ik een kaartje kon kopen, maar vond ineens een niet-afgestempeld Nederlands kaartje dat ik vervolgens liet afstempelen.
Toen ik doorliep en een plek ging zoeken (alle stoelen waren leeg), zag ik pas dat de bestuurderskant van de bus in de achterkant van de bus zat :')

Op een gegeven moment wou de busbestuurder een bepaalde route rijden, maar die route ging dwars over een berg heen, de bestuurder koos ervoor om een stijle trap op te rijden die tegen de berg was aangebouwd en het 1e stuk ging nog wel (hoek van 45 graden ofzo), maar op een gegeven moment werd de trap nog stijler (zeg maar Amsterdamse-beenbreektrappen-stijl) en minderde vaart, kwam tot stilstand en daarna begon de bus (met gillende passagiers en al) naar achteren van de berg af te glijden.

Het laatste fragment was in een groot restaurant en ik weet van dat stukje heel weinig nog, begalve dat ik mn moeder al zag zitten op 1 van die stoelen met de stoel naast haar vol jurkjes nadat iedereen was opgeroepen plaats te gaan nemen.

Ik kwam in de fragmenten zelf ook nog andere bekenden tegen, maar weet echt niet meer wie precies, maar het waren er aardig wat.

Dit was 't. Slapen ging relatief goed dit keer.
pi_155038579
Van de week dat ik een aanzoek kreeg en dat we een hondje gingen nemen :D
  zondag 9 augustus 2015 @ 20:53:40 #168
47102 Elvi
miemkwien
pi_155056441
Ik droomde dat ik weer in Berlijn was. En ganzen opvoedde :?
pi_155105595
Had een lange droom, maar ik merk dat ik ze de laatste tijd vrijwel meteen vergeet nadat ik wakker begin te worden.

Weet alleen nog dat mn laatste droom wat meer seksueel van aard was (vooral het (gespreks)onderwerp, niet dat mijn bed er nat van werd :P ).
Het had iets met relaties te maken ofzo, jammer dat ik hem niet meer weet.
pi_155105626
Heb vannacht niet gedroomd. Ik moet vroeg op en ik heb geen alarm meer. Uit voorzorg ben ik maar de hele nacht opgebleven. Kben kapot
Broederliefde.
pi_155105639
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 07:13 schreef VromeBroeder het volgende:
Heb vannacht niet gedroomd. Ik moet vroeg op en ik heb geen alarm meer. Uit voorzorg ben ik maar de hele nacht opgebleven. Kben kapot
R&P / Hoe voel je je nu? #897

Tip: En als je echt veel aandacht wilt, zorg dan voor een cliffhanger, zijn ze daar dol op :)

edit: moet ik natuurlijk wel de goeie link quoten :')
pi_155105665
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 07:16 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

R&P / Hoe voel je je nu? #897

Tip: En als je echt veel aandacht wilt, zorg dan voor een cliffhanger, zijn ze daar dol op :)

edit: moet ik natuurlijk wel de goeie link quoten :')
Zozo, grote meid hoor. Veilig achter dat computerschermpje heb je ineens een grote bek
Broederliefde.
pi_155105670
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 07:24 schreef VromeBroeder het volgende:

[..]

Zozo, grote meid hoor. Veilig achter dat computerschermpje heb je ineens een grote bek
Nee hoor, ik heb sowieso altijd een grote bek.
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 09:43:46 #174
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_155107295
Ik droomde vannacht dat mijn ex ontvoerd was, en ik achter ze aan rende uncharted-achtig om maar wanhopig haar terug te krijgen, maar ondanks alle moeite kwamen ze alleen maar verder weg van me :{
Oh en halverwege stopte ik om m'n haar te kammen, en er bleven flinke plukken achter in de kam, blij toen ik wakker werd dat beide niet gebeurd waren :P
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_155230173
Vannacht gedroomd over dat ik met een vriend een shooter zat te spelen, alleen was die shooter met oude wapens (uit de 2e wereldoorlog) en we moesten vlaggen veroveren, maar de Australiërs waren veel sneller, dus probeerden we ze in te halen, maar toen begon zijn computer vast te lopen (hij was de betere speler van ons 2).

't stomme is dat ik deze droom verder nieteens veel aan vond, ook niet terwijl die zich in mijn hoofd in mijn slaap aan het afspelen was terwijl ik het normaalgespoken juist leuk vind.
Ding is ook dat ik eigenlijk helemaal niet zo dol ben op historische shooters, houd zelf meer van de futuristische shooters (of in elk geval surrealistische :P )

Maar misschien is het dat ik het gevoel had dat ik niet blij ging worden als ik op de wekker keek :')

Edit: Ik herinner me ook andere flardes, deze droom was weer zo'n lange en er waren hele stukken van voor dat gedeelte met die shooter. Had iets te maken met een bepaalde plek die in de gaten gehouden moest worden ofzo en na een bepaalde tijd had die plek zijn functie verloren oid en ging ik weer op zoek naar een nieuw doel ofzo

[ Bericht 15% gewijzigd door magnetronkoffie op 15-08-2015 01:16:15 ]
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')