abonnement Unibet Coolblue
pi_153120941
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 15:45 schreef Helsinki het volgende:
Ik droomde dat mijn hond weggelopen was en dat ik seks had met een collega :').
Tja, met die ondertitel van jou...
  zondag 31 mei 2015 @ 11:04:02 #27
399061 kuolema
vermaledijd
pi_153121058
Ik was met mensen die bij me in de klas zaten in groep 8 aan het lopen langs een sloot, toen kwam er op de een of andere manier per ongeluk een vis in mijn mond en die kreeg ik er moeilijk weer uit, er bleef ook een staartvin achter op mijn tong en die vis had een tweede huid of zo, heel vaag, en leefde daarna nog toen hij op de weg lag en dat vond ik zielig dus ik gooide hem weer in het water. Hij had tanden. En die vissen uit die sloot waren gevaarlijk want die hadden een soort ziekte. En er was iets met die klasgenoten en er gebeurde nog meer maar dat weet ik niet meer.
Later in een andere droom (die ik niet meer weet) kon ik me deze droom herinneren.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_153121089
Heb niet vaak nachtmerries, maar vannacht was niet heel prettig. Had per ongeluk de kraan laten lopen en het hele huis (bovenverdieping) blank gezet. Alles aan het verzakken en rotten. :{ Geen geld om het te laten repareren. Een grote ellende.
pi_153121103
Teeveepee! _O_
Dit topic wat een goed idee! ^O^

Anyway, de laatste tijd droom ik heel veel en intens en ook heel lang. Sommige heb ik al op fok gezet, maar Kuo wees me op dit topic dus zet ik ze voortaan hier en mn oude plaats ik ook nog even :P
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 08:07 schreef magnetronkoffie het volgende:
Een beetje geestelijk brak, net zoals gister achteraf gezien maar ik snap nu ook iets beter waarom.
Ik heb afgelopen nacht (en zo herinner ik me ook weer dat ik gisteren ook zo wakker werd) een hele lange intensieve droom gehad over mijn vader (nu 2 nachten op rij dus). Deze nacht was mn zusje er ook bij, maar zij ging eerder weg en later kwam ik erachter dat ze de speculaas had achtergelaten (wsl te veel om mee te nemen) en ik heb met mn vader een whiskeytje gedronken (wat ook in het echt gebeurd is toen ik de laatste keer bij hem was).

Misschien dat dit mijn manier is om het te verwerken?

In mijn droom was mijn vader van voor hij ziek werd btw (weet niet of dat relevant is)
quote:
0s.gif Op zondag 31 mei 2015 08:34 schreef magnetronkoffie het volgende:
Ben alweer bijna een uurtje op en wakker :)
Voor de 3e nacht op rij een hele lange uitgebreide droom gehad, maar dit keer wel wat beter aangezien het eindigde met dat ik op een verwoest eiland gestrand was en met een race tegen de klok naar alles wat dreef om daarmee van dat eiland te kunnen ontsnappen.
Maar dat eiland was na die ramp vrijwel uitsluitend zand en duinen (en andere gestranden)

En wat eerder in die droom was ik bemanningslid van een 16e eeuws zijlschip (met piraten) en bespioneerden we de rest van dat eiland met o.a. 3 uitklapbare ufo's (en hoe ze uitklapten zag er echt heel gaaf uit! _O_ ) en dat we van een deel van de russische nucleaire ballistische raketten de lanceercode's hadden, best wel vaag allemaal maar ooit wel eens normaal gedroomd? :P
Ik zie nu trouwens ook dat ik in de ochtend nog een beetje moeite heb met tellen :@ :P
pi_153121192
Ik droom soms ook met heel veel details en vaak gebeurt er ook heel veel tegelijk.

Een tijd terug (eerder dit jaar geloof ik) droomde ik dat ik in een soort aula zat (van een middelbare school) en er was een soort vergadering gaande. Kan me niet meer herinneren waarom ik daar zat, maar direct daarna zat ik ineens (samen met andere mensen) in een jumbojet en die jumbojet was loopings en kurkentrekkers aan het maken terwijl ie dwars door bruggen, muren en steigers heenvloog, ik weet nog dat ik naar buiten keek (daar waar de vleugel zit) en het bakstenen en steigerstukken regende, echt pure waanzin _O-
pi_153121258
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 15:45 schreef Helsinki het volgende:
Ik droomde dat mijn hond weggelopen was en dat ik seks had met een collega :').
Als ik droom dat ik seks heb met een collega is het altijd, maar dan ook altijd een vreselijke trut waar ik de pest aan heb, of ik zit er een potje mee te tongen.

Als ik dan wakker word, hang ik eerst een half uur boven de wc-pot. ;(
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_153121373
Toen ik dat laatst weer had gedroomd en ik werd wakker, trof ik plotseling een vreemd schaamhaartje aan op het orgaan delict. En terwijl het bloed uit mijn ogen trok, drong langzaam de gruwelijke waarheid tot mij door. :{
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_153124450
Ik was uit met een groepje vrienden toen stonden we in de rij voor Oceans in Groningen en toen moesten alleen de zwarte mensen entree betalen :'). Wij liepen dus naar binnen en er zat dus 1 zwart meisje bij ons in de vriendengroep en die werd dus tegengehouden toen zei ze ''nee het is goed ik hoor bij hen'' ze had het dus niet door en zei dat dus in onschuld. Toen wou ik dus het entreegeld betalen (ze had het niet door) en toen zei de bewaker dus ''ja wat heb je daar in je portemonnee?'' En greep zo een briefje van 5 uit m`n portemonnee. Ik pikte dat dus niet en zei kun je daar weer zeker peuken van kopen en greep het vijfje uit z`n handen en drukte het in z`n gezicht. Dit pikte de bewaking niet en werd ik dus ook hard in elkaar geslagen (bovennatuurlijk sterk tegen het plafond smijten etc.). Daarna werd ik zo`n keukentje in getrokken door de hele discotheek door.

En toen werd ik wakker :').

Ja echt een kut droom ik weet het :').
pi_153131650
Weet ik niet meer.
  roze zondag 31 mei 2015 @ 17:16:37 #35
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_153131704
quote:
2s.gif Op zondag 31 mei 2015 17:15 schreef rolla het volgende:
Weet ik niet meer.
Your beauty never ever scared me.
  zondag 31 mei 2015 @ 17:32:53 #36
47102 Elvi
miemkwien
pi_153132197
Ik heb net even geslapen maar mn dromen gingen over voedsel :')

Eerst was ik in een supermarkt waar ik advertentie vond over een oppasbaantje.
Daarna was ik thuis en had mn vader een snoepvoorraad bij de klok hangen (alles gekocht bij de action zei hij nog) en ik mocht mn moeder niks vertellen. Dus kon ik dreigen om alles op te eten als hij niet de.takken van een boom zou afzagen omdat deze steeds mn raam openduwden.
En daarna waren.we op zoek naar een.restaurant. We liepen de mcdonalds voorbij en gingen naar een all you can eat sushi restaurant. Maar daar konden we nog.niet zitten want het was.vol. We moesten verder naar achter naar een.gymzaal(die ik in mn droom kende van een andere droom) en een ruimte wat ook een schouwburggedeelte was. Mn moeder vond.daar heel veel medicijnen achter een.gordijn. Toen bestelden we noedelsoep maar de bovenkant van mn soep(ham en gebakken ei) was.koud dus ging ik klagen. Maar de man vond dat ik zeurde en hij had t klaargemaakt dus hij wist wel hoe het hoorde. En ik kende m in mn droom van een andere klacht over een koude tosti en.toen deed hij er ook niks mee :') ik ging toen maar klagen bij een anderw werknemer en de man prbeerde me steeds af te leiden door me aan te raken. En toen.pakte ik een broodmes en begon op m in te steken. En.toen.werd ik wakker :P
pi_153137338
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2015 15:43 schreef DuTank het volgende:
Ik droomde vannacht dat ik TS helemaal in elkaar heb geslagen. Was mooi.
Een meisje in elkaar slaan. Stoer van je :)
  Trouwste user 2022 zondag 31 mei 2015 @ 20:37:05 #38
7889 tong80
Spleenheup
pi_153138248
Van middag even geslapen. Ruzie met een ijzerboer. Die jatte een ijzeren paaltje uit m'n tuin. Vreemd want ik heb geen tuin en ken geen ijzerboer. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_153178329
Afgelopen nacht weer gedroomd, maar het was minder helder.

Ik was in elk geval in berlijn en het was dezelfde dag dat mijn vliegtuig zou vertrekken.
Op een gegeven moment zat ik in een soort hotel wat meer weg had van een amsterdams trappenhuis (ik zat op de 3e etage) en lag op mijn kamer en was bezig de wekker te zetten toen het hele gebouw begon te schudden. Plotsling was ik beneden (was niet gevallen, maar alsof ik gewoon naar beneden was gegaan en dat niet meer weet) en begon ik die rare trappen omhoog te gaan (meer vliegen, zoals een freerunner doet) om mijn kamer met mijn spullen erin weer te bereiken. Toen ik beneden was, zag ik mensen met een slaapzak in de binnentuin liggen.
Een ander moment in mn droom (nog steeds in berlijn) en ik was de rest van mn groep kwijt ofzo. Ik zag een soort mini-koelkast op de straat staan en heb toen maar dat deurtje geopend en er een klein dingetje uit gegeten, toen plotsling de eigenaresse dat zag en mij verhaal kwam halen waarom ik in haar koelkast zat (die dus gewoon midden op de stoep stond :') ) en omdat ik het zelf maar vaag vond (ik bedoel, waarom zet je je koelkast midden op de stoep ipv gewoon in je keuken) en ikzelf niet zo'n zin had in een nutteloze ellenlange discussie, heb ik maar gewoon gezegd dat ik autistisch was zodat ze tenminste haar kop dicht hield :')
  dinsdag 2 juni 2015 @ 10:32:38 #40
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_153180495
Ik droomde vannacht dat ik op een date was en uiteindelijk gepassioneerd zat te zoenen met een ex-collega van me.
Heb dat maar niet aan m'n gf verteld toen ik wakker werd :X :P
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
  dinsdag 2 juni 2015 @ 13:37:49 #41
421720 Goedzooi
Hallo, wilt u dakpannen kopen?
pi_153185398
Ik droomde vannacht dat twee mensen zichzelf voor de trein gooiden. De trein was zo groot als een flinke zitmaaier en er hing één wagon achter die ook ongeveer zo groot was. Het ding reed net zo snel als een wandelend persoon.

Ik rende naar de machinist(e?) van de trein en riep dat iemand voor zijn/haar trein wilde springen. En de machinist(e?) had iets van: ''Ja WTF boeit me niks, ik ga gewoon doorrijden, dat mogen ze zelf weten.

En toen werden ze overreden door de trein, the end.
Nederlands is mijn goedste vak
pi_153185627
Dat ik acht bolletjes ijs op een hoorntje bestelde. Helaas werd ik wakker voordat ik m'n ijs kreeg.
No resentment ever evened out a weaker hand
  dinsdag 2 juni 2015 @ 14:44:34 #43
415555 Pandaplint
Bekend van 3FM.
pi_153187147
Dat ik door de stad liep en een beenprothese vond op straat. Telefoonnummer stond op de schoenzool. Gebeld en gezegd dat ze hem bij me op kon halen. Maar ze kon natuurlijk niet komen lopen :') 14.gif

Vervolgens maar met een kunstbeen op m'n schouder naar haar huis gefietst
Omdat een pandapint te mainstream is 🐼
Wekelijks radioitem op 3FM. Elke woensdag rond 13:30
  dinsdag 2 juni 2015 @ 14:52:26 #44
442834 Uitgebloed
Geen rood kruis meer..
pi_153187352
Heel soms word ik wakker een weet ik dat ik gedroomd heb, om vervolgens binnen een paar minuten te vergeten wat k nou ook alweer in mn dromen had gezien?

Droom volgens mij nauwelijks.
Ook hoi!
  dinsdag 2 juni 2015 @ 15:38:17 #45
415555 Pandaplint
Bekend van 3FM.
pi_153188759
Een tijd geleden:

Het kwam er op neer dat ik een giraffe had waar ik een zadel op had gezet. In slowmotion galoppeerde ik door het centrum van Rotterdam. Over de kop van zuid langs 'De Rotterdam'. Mensen hingen uit het raam en zwaaiden naar mij en kantoorpersoneel draaide zich verbaast om wanneer ik langs hun kantoren raasde.

De zon ging onder en met een mooie zonsondergang boven de Maas galoppeerde ik met mijn giraffe over de Erasmusbrug. Ik wilde weer naar mijn kamer in Delft dus ik wilde de trein nemen. Op het perron werd ik echter tegengehouden door een conducteur.

"In de spits zijn alleen vouwgiraffes toegestaan meneer!" Daar had ik dus even niet aan gedacht. Dus ik klom van mijn giraffe af en probeerde hem op te vouwen. Nu had ik geen vouwgiraffe dus dat had wat voeten in de aarde. Uiteindelijk samen met drie conducteurs mijn giraffe op weten te vouwen en kon ik mijn reis richting Delft vervolgen
Omdat een pandapint te mainstream is 🐼
Wekelijks radioitem op 3FM. Elke woensdag rond 13:30
pi_153208525
Nou wel kut dat ik zo vroeg alweer op ben, maar goed :')

Dit keer zat ik met 2 vrienden in de tuin te kamperen van het huis waar een vader met 2 andere jeugdvrienden woonden. Het was niet in Nederland denk ik, het huis zelf was groot, vrijstaand en van hout en deed een beetje aan zoals je weleens in amerikaanse films ziet.
De tuin leek meer op een dor veld met her en der wat bomen (van die hele hoge en hele smalle) en er liep zo'n houten telefoonlijn door het landschap dat licht glooiend was.
Opeens klom/klauterde/viel er iemand vanuit de 1e etage naar beneden en liep op mij af. Hij kwam me vreemd bekend voor maar ook weer niet. Vlak voor me bleef hij staan en keek me recht in mijn ogen en het viel me op dat zijn ogen lichtblauw waren, maar gek genoeg leek hij erg op die 2 jeugdvriendjes en gek genoeg wist ik meteen dat dat hun broer was die ik nooit gekend heb toen ik nog veel met die jeugdvriendjes omging (tijdens de droom wist ik zelfs de voornaam maar die is nu weg).
Daarna liep hij weg richting de linkerkant van het huis.

Ineens liep ik over een markt op zoek naar gratis speculaasbrokken (ik was op weg naar de supermarkt). Het was een soort aparte markt want ik kwam minstens 3 kraampjes tegen waar ze speculaasbrokken verkochten.
Bij de 1e lagen er nog 2, maar de verkoper/bakker zei dat deze mislukt waren omdat ze een bepaald ingrediënt vergeten waren en de goeie nog aan het afgebakken werden, dus pakte ik beide stukken.
Ik liep nog langs een ander kraampje waar de speculaasbrokken er wat anders uitzagen (de opdruk was wat "dieper" en gedetailleerder) maar weet niet meer verder dan dat.
Ik kwam ook aan in de supermarkt en gelijk daarna was ik weer op weg naar huis en liep langs de 3e kraam waar ik zag dat ze speculaasbrokken verkochten die bijna een meter lang waren (verpakt in plastic zoals je op de kermis weleens ziet geloof ik) en "79cent + 29cent" waren (juist ja, de prijs bestond uit 2 prijzen die gewoon bij elkaar opgeteld werden).
Einde droom

O, en toen ik wakker werd, had ik een niet-bestaand nummer in mn hoofd (heel rustig, beetje blues-achtig ofzo??)

[ Bericht 2% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-06-2015 05:52:20 ]
  woensdag 3 juni 2015 @ 13:09:30 #47
442834 Uitgebloed
Geen rood kruis meer..
pi_153215149
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2015 15:38 schreef Pandaplint het volgende:
Een tijd geleden:

Het kwam er op neer dat ik een giraffe had waar ik een zadel op had gezet. In slowmotion galoppeerde ik door het centrum van Rotterdam. Over de kop van zuid langs 'De Rotterdam'. Mensen hingen uit het raam en zwaaiden naar mij en kantoorpersoneel draaide zich verbaast om wanneer ik langs hun kantoren raasde.

De zon ging onder en met een mooie zonsondergang boven de Maas galoppeerde ik met mijn giraffe over de Erasmusbrug. Ik wilde weer naar mijn kamer in Delft dus ik wilde de trein nemen. Op het perron werd ik echter tegengehouden door een conducteur.

"In de spits zijn alleen vouwgiraffes toegestaan meneer!" Daar had ik dus even niet aan gedacht. Dus ik klom van mijn giraffe af en probeerde hem op te vouwen. Nu had ik geen vouwgiraffe dus dat had wat voeten in de aarde. Uiteindelijk samen met drie conducteurs mijn giraffe op weten te vouwen en kon ik mijn reis richting Delft vervolgen
_O-

Een vouwgiraffe :D
Ook hoi!
pi_153215349
Dat ik een apotheker werd en bakken met geld had :o Daarom maakte ik ook een topic aan of ik apotheker zou worden :P
  woensdag 3 juni 2015 @ 13:30:34 #49
380218 Dr.Jan-Itor
Knifewrench!
pi_153215612
Ik heb een koptelefoon waarvan je een van de oorstukken weg kunt draaien zodat je je oor vrij hebt, met de andere kant kan dat niet.
ik droomde dat je allebei de kanten op die manier kon bewegen, had net bijna m'n koptelefoon gebroken :')
"Two guys destroyed your bike with a crowbar and a bat. One of 'em wasn't me."
pi_153261562
Van afgelopen nacht weet ik bijna niks meer, behalve dan dat mijn moeder er dit keer in voorkwam. We zaten in een soort hotel en gingen naar de badkamer omdat er een spijker in de muur moest ofzo, maar de muur was van zulke slechte kwaliteit dat er hele grote brokstukken afbraken.
Gelijk daarna was ik buiten en toen realiseerde ik me wat een rare droom ik had gehad (waarvan ik me nu bijna niks meer kan herinneren dus).
Maar toen ik de wc doorspoelde, bleek ie verstopt te zijn :(
En toen gebeurde het gekste...ik werd wakker en realiseerde me dat dat van die wc -ook- een droom was _O-
Terwijl ik droomde, dacht ik dat ik al wakker was (omdat ik zat te denken "wat een vage droom zeg _O-" en naar de wc was gegaan :P )
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')